Partyflock
 
Nieuws · januari 2019
­ Nederland
Drumcode Festival maakt de eerste fase van de line-up bekend voor de editie van 2019. Na een uitstekend uitverkocht debuutjaar keert Drumcode Festival terug op zaterdag 24 augustus op de NDSM werf in Amsterdam.
Wie kent Club Monza niet?! Van Rush tot Latin Lovers, van Supah! Dupah! naar Apenkooi en van Dierentuin op donderdag naar los gaan op Super Sunday op zondag!
Melt Festival brengt deze zomer één van 's werelds meest gerenommeerde house dj's naar het Ferropolis terrein. Niet voor zomaar een set, maar voor een Sleepless Floor takeover. Niemand minder dan Solomun zal dit non-stop podium een volle dag hosten op zaterdag 20 juli, samen met zijn Diynamic crew en Dubfire.
Afgelopen White Moon in november was een groots succes! Bekijk hieronder nog even de aftermovie van White Moon. De sfeer was weer super! Iedereen was in het wit gekleed, The Box zag er mooi aangekleed uit met gezellige loungehoekjes hier en daar en mooie luxe VIP-decks. De tickets gaan ook hard van White Moon. De Xtreme Early Birds zijn al uitverkocht en er zijn nog een beperkt aantal Mega Early bird tickets beschikbaar voor maar 30 euro, Mega Early Bird VIP-deck ticket kost maar 40 euro!
We are back! Kaartverkoop SLAM!
woensdag 30 januari 2019
Het leukste Koningsdagfestival van Nederland ook dit jaar weer in Alkmaar.
Van 16 t/m 18 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de zevenentwintigste editie van 'A Campingflight to Lowlands Paradise' plaats. Vandaag worden de eerste 53 bevestigingen bekendgemaakt, waaronder Tame Impala, Twenty One Pilots, The Prodigy, A$AP Rocky, Anderson .Paak & The Free Nationals, The National, New Order en Royal Blood. De kaartverkoop start zaterdag 2 februari om 11:00 uur.
Zaterdag 20 juli, van 12.00 tot 00.00 uur, is Het Twiske nabij Amsterdam het domein van Welcome to the Future (WTTF). Op acht verschillende podia is het beste van Techno en House te verwachten. Voor deze 13e outdoor-editie zijn onder meer Sven Väth en Joseph Capriati vastgelegd. Zij maken beiden hun debuut bij Welcome to the Future.
Ze zijn de grondleggers van de hardcore-scene en nog altijd zijn DJ Rob & MC Joe en Paul Elstak niet weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap
Nog één keer die unieke sound, die ultieme vibe en al die DJ's in één line-up bij elkaar. Nog één keer die beleving van vroeger maar dan in het nu, dat is de Lexion Revival op 9 februari 2019. Met optredens van de house pioniers uit de jaren 90 wordt het een vanouds feest, maar in een nieuw jasje. De tickets gaan snel dus wie er bij wil zijn moet vlug zijn.
Na een afwezigheid van maar liefst zes jaar is Housequake Festival terug! De grondleggers van Housequake, Roog en Erick E, nodigen speciaal hiervoor andere helden uit binnen deze muzikale stroming, waaronder Dr. Lektroluv. Housemuziek is nog steeds groot in Nederland en dat mag gevierd worden! Op zaterdag 11 mei 2019 zal het Thuishaven terrein tijdens Housequake Festival op haar grondvesten trillen.
Ontdek wanneer welke DJ's het tegen elkaar zullen opnemen voor de Red Bull Music 3Style wereldtitel op zondag 27 januari.
Booming New Year was een heerlijk ouderwets gezellig feest met alleen maar leuke mensen. En dat is goed te zien in de aftermovie waar we ons best hebben gedaan om jullie een sfeerimpressie te geven. En juist die goede sfeer is er ook altijd op Crazy Wonderland Festival. En in 2018 is het festival omgedoopt tot de grote verrassing van dat jaar.
Op zaterdag 1 & zondag 2 juni staat het Amsterdamse Gaasperpark weer in het teken van Amsterdam Open Air. De line up voor de negende editie maakt eens te meer duidelijk waar AOA voor staat: een smeltkroes van vrijwel alle stijlen van de house, techno en een groot aanbod van urban en hiphop. Dit jaar staan onder anderen Netsky, Kerri Chandler, Latifah, Reinier Zonneveld, SG Lewis en Bizzey (allen op zaterdag), Broederliefde, Joris Voorn, Colin Benders, Lucas & Steve, Henrik Schwarz en Kris Kross Amsterdam (zondag) op het affiche.
De tweede outdoor editie van Pal Mundo vindt plaats op zaterdag 6 juli in het Arenapark Amsterdam. Het Caribbean & Latin Festival heeft onder anderen Bad Bunny, Karol G en Victor Manuelle voor de main stage weten vast te leggen, terwijl SFB op de Tropical Stage is te zien.
Snowbass Festival
donderdag 24 januari 2019
De Snowbass aprés-ski koorts loopt al hoog op. Met nog maar 10% van de regular tickets beschikbaar belooft het ein waar winters spektakel te worden. 16 februari kunnen jullie genieten van de beste freestyle, hardstyle, ouwe klappers en aprés-ski verdeeld over 5 area's. Daarnaast zullen we het decor, het eten en de activiteiten weer optimaal afstemmen op die heerlijke aprés-ski vibe.
Na een eerste succesvolle editie vorig jaar, komt Age of Love, dat in 2008 voor het eerst plaatsvond in Gent, opnieuw naar de Antwerpse Lotto Arenda. Het beproefde partyconcept is even eenvoudig als succesvol; feestvierders een muzikale trip laten beleven met het beste aan dance classics uit de Jaren ΄90!
Nadat het festival vorig jaar succesvol getransformeerd is naar een weekend lang feesten zal het ook dit jaar weer twee volle zomerdagen gaan duren.
Het Koninklijk Huis heeft aan de minister-president een nieuwe, nationale feestdag voorgesteld. Zijne Majesteit Willem Alexander heeft vandaag de volledige line-up van het Supersized Kingsday Festival mogen bekijken en besloten deze direct te delen met het volk. Of er daadwerkelijk een nationale feestdag komt, is tot op heden onbekend. Zowel het Koningshuis als het kabinet hebben echter hun genoegen uitgesproken. Bekijk hieronder een lijst met artiesten die ten tonele zullen treden op zaterdag 27 april:
Het ultieme feel good festival trakteert je op een mix van 90's en 00's, guilty pleasures, Nederlandstalige meebrullers, glitter disco, glijdende hiphop, pop, rock en dampende house beats door diverse live-acts en vele bekende DJ's!
"Doe maar gek, je bent al normaal genoeg!" Dat is het credo van Vrijstad Festival, hét nieuwe bevrijdingsfestival van Utrecht, dat op 5 mei voor het eerst georganiseerd wordt. Naast een brede diversiteit aan muziek staat de identiteit van de bezoekers centraal op Vrijstad.
Maar liefst 18 seizoenen lang weet de populairste beachclub van Nederland, Bloomingdale Beach, het zomerse gevoel over te brengen op haar publiek. Zon, zee en strand zijn de vaste ingrediënten voor een zomerse dag. Daarbij is, in de loop der jaren, de welbekende zondagmiddag uitgegroeid tot vaste prik in jouw agenda. De allergrootste artiesten en verschillende muziekstromen hebben het getij meerdere malen doen keren.
Disclosure, Oscar and the Wolf, Nina Kraviz, Netsky en Charlotte de Witte en kersvers winnaar van de Popprijs Ronnie Flex maken hun opwachting bij de eerste lustrumeditie van We Are Electric Weekender 2019. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli is het groene Landgoed Velder in Boxtel het toneel van een uniek aanbod van electronisch (live-)muziek op meerdere podia.
YES! Dit jaar komt #TIKTAK op vrijdag 26 april terug naar Amsterdam, Rotterdam en
Utrecht met een Koningsnacht Special! Zoals je van TIKTAK gewend bent, staan
wederom alle grote Nederlandse live en DJ-acts op het podium.
Essence of Trance by RAM
dinsdag 22 januari 2019
Zaterdag 6 april staat de Amsterdamse dj RAM achter de draaitafels in Paradiso Noord voor een bijzonder unieke clubavond. Een eenmalige beleving die puur is opgezet voor de meest gepassioneerde Trance liefhebbers. Vanuit RAMs essentie van Trance zal alleen de mooiste Trance van het laatste decennium samenkomen in een zes uur durend oorgasme.
Koningsdagfestival Kingsland keert ook in 2019 terug in Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Twente, en voegt daar dit jaar een nieuwe stad aan toe: Rotterdam. Het festival strijkt neer op het buitenterrein van Rotterdam Ahoy. Dat maken organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events vandaag bekend. Ook dit jaar wordt het weer een groot oranje spektakel met meerdere muziekpodia met de populairste muziekstijlen en de grootste artiesten van dit moment.
Apenkooi krijgt hoogst mogelijke waardering bij de uitreiking van de Greener Festival Awards met het concept DGTL. Daarmee behoort het evenement tot de duurzaamste festivals ter wereld en krijgt DGTL het predicaat 'Outstanding' voor het jaar 2018.
Sam Feldt heeft een goed jaar gehad met grote hits als "Where's My Love", "Heaven (Don't Have A Name)", "Just To Feel Alive" en "Down For Anything". 2019 begint hij met een samenwerking met een van de populairste vrouwelijke artiesten van Europa, namelijk de Belgische Kate Ryan.
De 24e editie van het Amsterdam Dance Event (ADE) zal in 2019 plaatsvinden van woensdag 16 tot en met zondag 20 oktober. Dit heeft de organisatie van het internationale festival bekendgemaakt.
The Grapevyne 90's & 00's RNB & HipHop' 'This is how we do it'! The Grapevyne brengt je wederom een onvervalste RNB & HipHop party met de beste classics.
Bevrijdingsfestival Het Amsterdams Verbond, dat dit jaar vijf jaar bestaat, keert op 5 mei terug naar de Tuinen van West waar het met haar hostingpartijen de vrijheid viert. Om de vrijheid kracht bij te zetten, maakt het festival in tegenstelling tot het moment op 4 mei, om 20.00 uur twee minuten lawaai met alle bezoekers.
Vandaag maken Appelsap en boekingsagentschap Topbillin' bekend dat ze de handen ineenslaan. Appelsap is het eerste en langstlopende Hiphopfestival van Nederland en Topbillin' de eerste boeker gespecialiseerd in urban en hiphop. Het agentschap vertegenwoordigt namen zoals De Jeugd van Tegenwoordig, Bizzey, Jonna Fraser, Adje en Yung Felix. Appelsap vindt dit jaar plaats op 10 augustus in het Flevopark en de kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 12:00 uur
Na zes edities te hebben georganiseerd op de mooiste recreatieplassen en stranden van Nederland vond de organisatie het hoogtijd om het roer volledig om te gooien. Er moest een nieuwe locatie gevonden worden voor Hardshock die helemaal past bij waar Hardshock écht voor staat; donker, duister, uniek én one-of-a-kind! The superior stronghold has been found in the woods!
Work hard, Cash in & go Ult
vrijdag 11 januari 2019
Friends, fun, festivals en keiharde cash. Wat wil je nog meer? Het hele jaar door werken YOUNGsters op de tofste events in Nederland en het buitenland. Van horecawerkzaamheden bij voetbal- en schaatsevents tot horeca en bediening bij beurzen en congressen: YOUNG vind je overal.
Het nieuwe jaar kan nu al niet meer stuk voor Snelle. Nadat de artiest in de lijst met 'artiesten die je in 2019 in de gaten moet houden' van Radio 538 te vinden was, is het dan ook tijd zijn nieuwe EP 'Beetje Bij Beetje'. Op de melodieuze plaat zijn acht tracks te vinden, waarvan 'Niet Met Mij' en 'Alleen Maar Gelukkig' featuring Jebroer eerder zijn verschenen. Het nummer 'Scars' zal volgende week inclusief videoclip worden uitgebracht, de overige tracks zijn vanaf vandaag op alle streaming portals te beluisteren. 'Beetje Bij Beetje' is geproduceerd door Alberto Arifi en Ramon de Wilde en komt uit via ROQ 'N Rolla Music. Dit voorjaar zal Snelle een gelijknamige tour op diverse podia in Nederland doen.
Op zaterdag 26 januari is Popfestival Breda Barst, na een jaar afwezigheid, weer terug op de Cultuurnacht in Breda. Het festival heeft een nieuwe plek gevonden op STEK, waar dit jaar de Nederlandse rockband RUV en de vijfkoppige Belgische band The Girl Who Cried Wolf optreden.
Voor de allereerste keer zal Armada Music, 's werelds grootste independent dancemuzieklabel, met een eigen showcase te vinden zijn op Eurosonic Noorderslag (ESNS), een van de meest vooruitstrevende muziekconferenties en festivals in Nederland.
25.000 party people, 2 gigantisch dikke outdoor area's en alléén de beste artiesten van dit moment. Dat zijn in 2019 dé ingrediënten voor een onvergetelijke editie van Kingdance Zwolle!
Zo blijkt het goedkoopste biertje (€2,30) in Winterberg, Duitsland te zijn. Dit is een behoorlijk groot verschil in vergelijking met het Zwitserse Davos. Daar kost een biertje namelijk maar liefst €7,10! In Val d'Isere kost een shotje overigens gemiddeld €8.
Liefhebbers van classics opgelet! The Promised Land keert op zaterdag 9 maart 2019 terug met een wintereditie naar festivalterrein Thuishaven. Deze vijfde editie trakteert bezoekers weer op techno, classics, acid en house uit de begintijd van dance
De Kerkraadse DJ en muziekproducer Riley Miseré (DJ Riley) heeft onlangs een platencontract getekend bij Xzata Music in Geleen. 
Het hardste koningsdagfestival van Noord-Holland keert terug in 2019 op de Balkenhaven nabij Amsterdam. En hoe! Voor de derde editie gaat Royaal Kabaal terug naar het oorspronkelijke koningsdag gevoel: gratis entree, top artiesten en heel veel gezelligheid! Met trots presenteert Royaal Kabaal het enige hardere stijlen koningsdagfestival met gratis entree.
DGTL Amsterdam maakt de volledige line-up bekend van haar zevende editie tijdens het Paasweekend op de industriële NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Op 19, 20 en 21 april opent DGTL daarmee traditiegetrouw het festivalseizoen. Naast al aangekondigde acts als Ben Klock, Carista, Dixon, Disclosure [dj] en Laurent Garnier maken de toegevoegde namen de DGTL Amsterdam 2019 line up compleet. Publiekslievelingen die zijn toegevoegd zijn namen als Amelie Lens, Bicep [dj], DMX Krew [live], Honey Dijon, Maceo Plex, Marcel Dettmann en nog vele anderen.
B.I.T.C.H festival komt terug in 2019 op 15 juni ! B.I.T.C.H festival is het meest gevraagde feest bij onze vaste bezoekers. Het feest was voor het laatst in 2016. Maar nu komt het weer terug op de Hemkade in **Zaandam. De laatste keer met B.I.T.C.H indoor in februari was de voorverkoop in een dag
uitverkocht.
Sugar Factory sluit haar deuren
maandag 7 januari 2019
Vanaf maandag 7 januari 2019 zal Sugar Factory in Amsterdam per direct haar deuren sluiten. De club is niet langer gemachtigd om te exploiteren en heeft faillissement aangevraagd.
Booming was een feestje wel zeg! Wat een sfeer en wat een avond. Het was van het begin tot het eind echt een goede vibe. Mensen wilden niet naar huis. Om weer na te genieten van deze avond kun je op crazyland.org de foto' s terug kijken. De foto's zullen er al donderdag avond op staan.
Zojuist is bekend gemaakt dat het energieke Amsterdamse DJ-duo Sunnery James & Ryan Marciano de special guests zijn voor de zesde editie van Don't Let Daddy Know dat op 1 & 2 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam zal plaatsvinden.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscode.
Januari 2019! Een nieuw jaar, een jaar vol leuke feestjes. Hieronder een selectie!
Gigi D'Agostino en De Kast komen naar We love the 90's Festival in 't Goffertpark. Gigi bekend van de hits L'amour Toujours en The Riddle brak in de jaren '90 door bij het grote publiek. De Kast, met leadzanger Syb van der Ploeg, zal voor het eerst hun opwachting maken bij het festival.
Coen&Sander presenteren op koningsnacht (26 april) wederom het grootste Koningsnacht Spektakel van Nederland! In een avondvullend programma van 19:00 tot 00:00 uur kunnen ruim 15.000 muziek-en party liefhebbers in Zwolle compleet uit hun dak gaan.
Music Dome heeft het concept van de wereldberoemde club Pacha van het Spaanse feesteiland Ibiza naar Kerkrade weten te halen. De uitgaansgelegenheid in het Parkstad Limburg Stadion viert op 26 januari haar driejarige bestaan.
31 januari 2019
Drumcode Festival kondigt eerste artiesten aan
Club Monza keert terug voor één nacht in Central Studios
Solomun met Diynamic crew en Dubfire op Melt's Sleepless Floor
White Moon full line up bekend gemaakt - aftermovie & viptables
30 januari 2019
We are back! Kaartverkoop SLAM!
Eerste bevestigingen artiesten Lowlands
29 januari 2019
Sven Väth, Joseph Capriati en Fjaak (live) debuteren op Welcome to the Future
28 januari 2019
Kaartverkoop Sunglow start 1 februari
Club Lexion keert nog één keer terug!
25 januari 2019
Housequake Festival keert terug op 11 mei 2019
DJ Turne klaar voor de Red Bull Music 3Style World Finals
Crazy Wonderland Festival voorverkoop gestart
24 januari 2019
Amsterdam Open Air maakt line-up bekend
Bad Bunny, Karol G, SFB e.v.a. naar Caribbean & Latin Festival Pal Mundo
Snowbass Festival
Age of Love brengt ode aan de Belgsiche dance cultuur met 100% Belgische line-up
Loveland Festival Weekend 2019 presenteert Carl Cox en Solomun als eerste acts
23 januari 2019
Line-up Supersized Kingsday Festival bekend!
Nieuwe acts bekend voor Groene Hart Festival
Vrijstad wil meer vrijheid voor festivalbezoekers Het nieuwe bevrijdingsfestival van Utrecht
Beachclub Bloomingdale verwelkomt dit jaar nieuwe sound
Disclosure, Oscar and the Wolf, Nina Kraviz, Netsky en Charlotte de Witte naar We Are Electric 2019
TIKTAK maakt volledige Koningsnacht line-up bekend
22 januari 2019
Essence of Trance by RAM
21 januari 2019
Koningsdagfestival Kingsland spreidt vleugels uit naar Rotterdam
18 januari 2019
Apenkooi Events wint A Greener festival award Met DGTL
Sam Feldt en Belgische zangeres Kate Ryan werken samen op nieuwe single 'Gold'
17 januari 2019
Organisatie ADE bevestigt data 24e editie
The Grapevyne 90's & 00's RNB & HipHop
16 januari 2019
Het Amsterdams Verbond maakt 2 minuten lawaai op 5 mei
15 januari 2019
Appelsap gaat samenwerking aan met Topbillin'
Hardshock Festival Full Line-up + Location Release
11 januari 2019
Work hard, Cash in & go Ult
Snelle start succesvol 2019 met 'Beetje Bij Beetje' EP
9 januari 2019
Breda Barst keert terug op Cultuurnacht op nieuwe locatie
Armada Music debuteert op Eurosonic Noorderslag met Armada invites- showcase
Koningsdag vier je keihard in Zwolle
8 januari 2019
We onderzochten namelijk uit waar je het best en goedkoopst kan après-skiën
Waan je terug in de Mazzo en RoXY tijdens The Promised Land wintereditie
DJ Riley (15) tekent platencontract bij Xzata Music
Royaal Kabaal gaat een stap verder met gratis entree* en dikke hostings door BKJN en Darkraver
DGTL maakt volledige line up bekend voor zevende editie in Amsterdam
7 januari 2019
B.I.T.C.H festival is terug in 2019!! Dinsdag 8 januari om 19:00 uur begint de vvk. Hand op de knop
Sugar Factory sluit haar deuren
4 januari 2019
Booming New Year is voorbij ! Wat een feest!
Sunnery James & Ryan Marciano maken line up zesde editie Don't Let Daddy Know Amsterdam compleet
3 januari 2019
De leukste feestjes met een dresscode in januari
Gigi D'Agostino komt naar Goffert Park
Coen&Sander: 'We hebben Koninklijk Nieuws
2 januari 2019
Jarige Music Dome strikt concept wereldberoemde club Pacha