Partyflock
 
Nieuws 2019
­ Nederland
Olivier Mitshel Locadia, beter bekend als Willie Wartaal, gaat aan de slag voor SLAM!. Hij richt zich in de eerste plaats op de presentatie van online formats op het YouTube-kanaal van SLAM! Series, in de toekomst zal de samenwerking verder worden uitgebouwd. Op 4 januari trapt de presentator af met het nieuwe seizoen van STATEMENTS, waar hij o.a. cabaretier Najib Amhali en Rapper Donnie verwelkomt. Daarmee maakt Willie Wartaal direct zijn debuut als presentator in een YouTube-serie.
Kings of Clubbing
woensdag 4 december 2019
Met nog iets meer dan een week te gaan zijn in Rotterdam de voorbereidingen voor Kings of Clubbing in volle gang. Tijdens het Grotesque Indoor festival host de organisatie weer een überdikke clubstage. Afgelopen editie bleek de zwoele club area namelijk een gigantisch succes. De geprogrammeerde acts zijn ook nu weer superlekker. Met optredens van onder andere Housequake (Roog & Erick E), Jean en Rene Amesz kunnen alle remmen weer los!
REACTiVATE The Classics Company.
vrijdag 22 november 2019
Liefhebbers van de hardstyle classics kunnen zich op 30 november aanstaande weer op maken voor een nieuwe editie van REACTiVATE – The Classics Company.
De meest beruchte doorbabe van Nederland, Miss X en haar Team Erofeestjes heten jullie van harte welkom in "Villa X". Een puur erotisch pretpaleis van genot over twee verdiepingen de beste beats, spanning, sex en plezier!
Ondanks dat hij vooral bekend staat als een artiest die menig dansvloer in vuur en vlam zet, heeft Joris Voorn altijd zijn intenties duidelijk gemaakt om graag gezien te willen worden als muzikant in de meest traditionele zin van het woord. Eerder al bracht hij drie geprezen studio albums uit die zijn gevoel voor muzikaliteit en arrangement duidelijk lieten zien. Zijn vierde album '\\\\' [four] komt vandaag uit: het glorieuze hoogtepunt van zijn studio-inspanningen tot nu toe.
De Nederlandse evenementorganisator E&A Events start met hun merk TIKTAK het platenlabel 'TIKTAK Records'. E&A Events is opgericht door Essam Jansen en Alex Hes, en met ongeveer 20 concepten, meer dan 50 nationale en internationale evenementen en meer dan 500.000 bezoekers per jaar, uitgegroeid tot één van de marktleiders in het live entertainement circuit. Het nieuwe label zal zich gaan richten op urban en club muziek.
3,2,1 en snoeihard gaan! Je bent van harte uitgenodigd om met ons tijdens Oud en Nieuw af te tellen op het grootste NYE Indoor Festival van Nederland! Records worden verbroken, de beste artiesten van het moment zullen acte de présence geven én we hebben nog enkele verrassingen in petto!
Pussy lounge viert 100e editie
maandag 23 september 2019
Een van de meest spraakmakende evenementen van Nederland viert op 5 oktober haar 100e editie: Pussy lounge. Naast Paul Elstak en Darkraver zijn in Ahoy de volgende artiesten te verwachten: Mental Theo, Neophyte, Korsakoff, Mark With a K, Luna, Zany Adaro Bass-D, Panic, Dana, Dr Phunk, Dark-E, Pat B, The Viper, Ransom, Ruthless, Promo & Tha Playah.
Festival Breda Barst, dat dit jaar plaats vindt op zaterdag 14 en zondag 15 september, heeft toegankelijkheid en duurzaamheid al enkele jaren hoog op de agenda staan. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe stappen gezet, vooral op het gebied van duurzaamheid.
Hiphop is al een aantal jaren de succesvolste muziekstroming in Nederland en wereldwijd. Jaarlijks komen sleutelfiguren van voor én achter dat succes samen tijdens ADE Beats, het jubilerende netwerk- en talentenplatform dat sinds tien jaar hiphop, bass en beats-cultuur in Nederland en internationaal promoot. Vandaag maakt ADE Beats 2019 het Nederlandse conferentieprogramma bekend, met sprekers als Frenna, Snelle, Vincent Patty, Josylvio, Chivv, Rimon, Glenn Faria, Rotjoch en anderen.
La SHARE komt terug met de Aftershock
woensdag 14 augustus 2019
Op zaterdag 21 september is La SHARE terug met de Aftershock!
Het openminded dance concept waarbij jong en oud samen feesten alsof het nooit anders is geweest, is terug op het dak!
Get ready because we're celebrating seven years of Don't Let Daddy Know, and we have every intention to celebrate that milestone the right way! However, a night of #DLDK won't be complete without the most beautiful party people in the world, and yes, that's why you are invited. With seven years of #DLDK behind us we're ready to present the biggest and most epic DLDK weekender yet on March 6th & 7th at the massive Ziggo Dome, Amsterdam. Pre-register now for the exclusive pre-sale on August 26th at 10 AM (CEST).
Castle of Love
woensdag 31 juli 2019
Castle of Love Festival is voor het 14e jaar op rij terug en is dé perfecte afsluiter van het festivalseizoen! Dit altijd gezellige dance-event zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019. De locatie zal hetzelfde zijn als voorgaande jaren, namelijk Kasteel Erenstein in Kerkrade. Een sfeervolle locatie die naadloos aansluit bij de visie van Castle of Love en perfect past binnen het thema van dit jaar: fairytales.
Reggae is weer terug bij het klooster van Roepaen te Ottersum, met een gevarieerd programma van steengoeie reggae bands en dj's uit binnen- en buitenland. En voor de complete laidback reggae experience is er nu ook de mogelijkheid om in het prachtige kloosterpark van zaterdag op zondag kamperen, op Roepaen Reggae Camp.
Dromen komen uit voor La Rêve
dinsdag 23 juli 2019
Dit jaar organiseert La Rêve voor de 3e keer op rij het festival op het terrein van Thuishaven. Na 2 edities met zo'n 2000 bezoekers is het festival dit jaar stijf uitverkocht met 4 verschillende stages, een unieke combinatie van grote internationale acts en opkomend talent en meer dan 3000 dromers.
Voor deze nieuwe release zocht Nicky Romero de samenwerking op met het Hongaarse duo Stadiumx en Grammy-bekroonde singer / songwriter Sam Martin voor de dance-pop cross-over single "Love You Forever". De song is een mooie mix van instrumentalen en filmische melodieën en worden aangevuld met de vocals van Sam Martin. De single is de opvolger van Nicky's releases uit 2019 waaronder "Midnight Sun" met Florian Picasso, "Ring The Alarm" met David Guetta en "Distance" met Olivia Holt.
Helden van Holland zal garant staan voor een oer-Hollands meezingspektakel met de leukste artiesten van dit moment. Er is flink uitgepakt voor deze eerste editie, want dit jaar zorgen niemand minder dan Snollebollekes, Tino Martin, John West, Frans Duijts & Henk Dissel voor een ongeëvenaard feestgehalte.
Q-dance, grondlegger van de hardstyle-sound en organisator van de populairste hardstyle-evenementen wereldwijd, maakt vandaag bekend dat de 17e editie van Defqon.1 Weekend Festival 2019 alle verwachtingen heeft overtroffen. Het grootste dance-evenement van Nederland vond plaats op 28, 29 en 30 juni en was met 78.000 unieke bezoekers uit maar liefst 110 verschillende landen de drukst bezochte editie in de geschiedenis van het festival.
Welcome to the Future, dat zaterdag 20 juli, van 12.00 tot 00.00 uur plaatsvindt op Het Twiske nabij Amsterdam, heeft het tijdschema bekend gemaakt. Op acht verschillende podia is het beste van Techno en House te verwachten. Eerder werd al bekend dat bij deze 13e outdoor-editie onder meer Sven Väth en Joseph Capriati hun debuut maken. Daarnaast zijn onder meer Luuk van Dijk en Benny Rodrigues vastgelegd voor de main stage.
Woensdagavond werd door de organisatie bekend gemaakt dat DJ Paul Elstak dit jaar het programma van Crazy on Big Rivers zal aftrappen, op de zaterdagavond op het Statenplein.
Op zaterdag 15 juni openden de poorten van de verlaten stad rond 13 uur en niet veel later betraden de eerste hardcore en hardstyle liefhebbers 'the abandoned city'. Met de vetste line-up uit de geschiedenis van de hardere stijlen hebben we Spaarnwoude op zijn grondvesten laten schudden tijdens de eerste editie van Immortality Outdoor.
Welkom in Amsterdam, welkom op Appelsap. Een viering van de plek en voedingsbodem waarop een hele cultuur kan bloeien. Een cultuur die inmiddels geworteld is en groter is dan haar eigen dromen.
In Alkmaar, het "dance" hart van Noord-Holland zal voor de eerste keer het Devotion outdoor festival plaats vinden. Met een fantastische line up en schitterend entertainment zul je je geen moment vervelen.
De zesde editie van Down The Rabbit Hole vindt plaats van 5 t/m 7 juli 2019 in de Groene Heuvels bij Beuningen. Deze avontuurlijke minivakantie aan het kraakheldere meer speelt zich af rond drie muziekpodia en vele verscholen wereldjes waar veel te ontdekken is.
Een prachtig gelegen, sfeervolle en luxueuze festivalcamping met veel voorzieningen en faciliteiten. Dat is wat de organisatie van WE ARE ELECTRIC Weekender gaat realiseren voor de lustrumeditie van dit internationaal gevierde crossover festival, van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli op het bosrijke Historisch Landgoed Velder (Velder Woods), gelegen in de driehoek Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch.
Het festival van het jaar is toch echt op 31 augustus <>! Crazy Wonderland festival is niet zomaar een festival het is een totaalbeleving. Het feest bij uitstek als je houdt van goede muziek, het allerbeste entertainment, interactie met het publiek, leuke festiviteiten, kraampjes en dat gemixt met heel veel mooie leuke mensen.
Op vrijdag 27 september keert Rotterdam Rave weer terug in de Now&Wow Club met een All Night Long editie. Dit keer staat de Engelse DJ Rebekah achter de draaitafel.
Twee grote acts uit de dance scene staan tijdens de openingsdag van het jaarlijks terugkerende Amsterdam Dance Event samen in de NDSM-loods. DJ, producer en technogrootheid Richie Hawtin en Modeselektor (live-set) geven ieder een eigen show op woensdag 16 oktober, in de NDSM-loods in Amsterdam.
Blendfest
vrijdag 10 mei 2019
Na onze uitzinnige en uitverkochte 5 year anniversary in 2018, hebben wij het afgelopen half jaar lang nagedacht hoe we op zaterdag 6 juli 2019 de afgelopen editie zouden kunnen overtreffen en welk thema we kunnen koppelen aan de 6e editie van blendfest.
In het gebouw waar ooit de legendarische Belgische club Cherry Moon geschiedenis schreef, opent in september een multifunctionele eventlocatie, genaamd Radar. Met een capaciteit van 1850 personen is de zaal geschikt voor grote bedrijfsfeesten en privé-events.
De bands die tijdens het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst in De Spaanse Kraag spelen zijn bekend. STAKE (BE), For I Am King, dirk. (BE), Slow Crush (UK/BE), To Adelaide, I Against I, Onmens (BE), Peuk (BE) en Soul Grip (BE) breken op 14 en 15 september de tent af.
ICONIX Energy Drink heeft een tweejarige partnership gesloten met festivalorganisator Apenkooi Events. De deal houdt in dat ICONIX als exclusieve energy drink geschonken wordt op festivals zoals DGTL, Amsterdam Open Air en By The Creek; enkele festivals van Apenkooi Events.
Nadat in februari een groot deel van de line-up voor Lollapalooza Berlin 2019 bekend werd gemaakt, met onder meer Swedish House Mafia, Kings of Leon, Billie Eilish, Khalid, Twenty One Pilots, Underworld, Martin Garrix en Kraftklub, legt de organisatie vandaag de laatste hand aan het affiche.
Iedere zomer is het weer raak: vele duizenden Belgen reizen dan af naar het paradijselijke Balatonmeer voor het vijfdaagse Balaton Sound. Net als afgelopen jaar gaat de organisatie deze trouwe fans op #Sound2019 extra in het Hongaarse zonnetje zetten met een heuse Belgian Stage - een podium voor en door Belgen.
House Legends neemt RADION flink onder handen tijdens Koningsnacht. De naam van de
organisatie spreekt boekdelen. House zal centraal staan. De diverse vormen van het genre
zullen door de drie verschillende zalen van RADION te horen zijn. Hiervoor heeft House
Legends de lokale partijen Our Society en Unmute uitgenodigd. Verspreid over 3 ruimtes
zullen de organisaties met 16 DJs de kwalitatieve house scene van Amsterdam 8 uur lang
vertegenwoordigen.
Afgelopen vrijdag konden we luisteren en kijken naar Diet Gerritsen (bekend van Jonge Leu en Oale Groond) die de grootste technonamen met haar prachtige stem ten gehore brengt onder begeleiding van piano en koor.
In navolging op de bekendmaking van de winnaars van de wereldwijde talentenjacht "Global Remix Battle I", in samenwerking met PMC Speakers, brengen Grammy Award-winnend DJ en producer Afrojack en LDH Europe vandaag de bijbehorende "Global Remix Battle I EP" uit. Deze EP bestaat uit de geremixte tracks van de winnaars en is nu beschikbaar op alle streamingplatforms wereldwijd via Wall Recordings / Armada Music.
Het Nederlandse dj-duo Blasterjaxx brengt vandaag zijn gloednieuwe single Super Friends uit op hun eigen sub-label Maxximize Records dat valt onder het dancelabel Spinnin' Records. De inspiratie voor Super Friends komt voort uit de onvoorwaardelijke vriendschap tussen de mannen.
Vandaag maakte festivalorganisator Matrixx Events de laatste artiesten bekend die op zondag 7 juli zullen optreden op Dreampop Festival. Het festival dat sinds 2017 op de zondag ná Dreamfields Festival wordt georganiseerd op Recreatiegebied Rhederlaag en voor alle leeftijden toegankelijk, weet steeds grotere artiesten vast te leggen.
Pepsi MAX roept amateur DJ's en producers op om mee te zoeken naar 'The Sound of Tomorrow'.
De Nederlandse DJ/producer The Boy Next Door (bekend van grote hits 'La Colegiala' met Jody Bernal en 'Whenever' met Kris Kross Amsterdam) is een samenwerking aangegaan met aanstormend DJ/producer talent Rino Sambo voor zijn eerste Nederlandstalige plaat 'Snel & Duur'.
Dancemuziekliefhebbers van over de hele wereld staan al sinds de intrede van de winterkou te springen om de start van het nieuwe festivalseizoen en dat betekent dat dit hét moment is om hen de mogelijkheid van hun leven te bieden.
Vraag je visum aan, pak je tandenborstel, regel een ticket, en gaan met die banaan! De beste buitenlandse festivals wachten op je. Ga je mee?
Na het succesvolle nieuwjaarsconcert komt Lange Frans terug naar Panama! Op vrijdag 29
maart zal Lange Frans samen met Jayh Jawson, Tabitha ervoor zorgen dat ook deze editie
weer ongekend gezellig gaat worden.
Het is weer gelukt om Crazyland een maand van te voren uit te verkopen. Dat is een teken dat de mensen er weer super veel zin in hebben. Als jullie je best doen om je aan het thema te houden, dan wordt het weer een feest om niet snel te vergeten.
Highlights Nationale Drug Monitor 2018
donderdag 14 februari 2019
Ecstasy is de populairste uitgaansdrug onder jongvolwassenen. Alcohol en tabak veroorzaken de meeste sterfgevallen als gevolg van middelengebruik. Dat blijkt uit de Nationale Drug Monitor 2018.
Op zaterdag 1 juni 2019 komt Hardshock Festival na één jaar afwezigheid terug op de festival-kalender op dé ultieme hardcore locatie midden in de bossen van Hellendoorn!
Hardshock Festival Ticket Reminder
donderdag 31 januari 2019
Op zaterdag 1 juni 2019 komt Hardshock Festival na één jaar afwezigheid terug op de festival-kalender op dé ultieme hardcore locatie midden in de bossen van Hellendoorn!
Op zondag 2 juni vindt er een nieuw 80's, 90's en 00's festival plaats in De Ven in Velsen-Zuid: We Gaan Terug Festival. Niemand minder dan DJ Jean, Party Animals, George Baker en Milli Vanilli gaan met bezoekers terug naar de nostalgie van vroeger.
Watermeloen, de vaste R&B/hiphop clubavond van Luxor Live, organiseert op vrijdag 26 april een groots Koningsnacht evenement in Musis Arnhem dat ruimte moet bieden aan 1700 bezoekers.
16 december 2019
Willie Wartaal aan de slag voor SLAM!
4 december 2019
Kings of Clubbing
22 november 2019
REACTiVATE The Classics Company.
15 november 2019
Villa X na 10 jaar terug in Club Organza
Joris Voorn brengt langverwachte vierde studio album uit genaamd '\\\\'
31 oktober 2019
E&A Events start platenlabel TIKTAK Records en tekent onder andere Freddy Moreira
23 september 2019
TIKTAK presenteert het grootste NYE Indoor Festival van Nederland
Pussy lounge viert 100e editie
5 september 2019
Breda Barst zet opnieuw stappen op het gebied van duurzaamheid
28 augustus 2019
10-jarige hiphopconferentie ADE Beats maakt Nederlands programma bekend
14 augustus 2019
La SHARE komt terug met de Aftershock
Don't Let Daddy Know announces huge return to the Ziggo Dome on March 6 & 7, 2020
31 juli 2019
Castle of Love
Roepaen Reggae Camp strijkt neer in Kloostertuin
23 juli 2019
Dromen komen uit voor La Rêve
10 juli 2019
Nicky Romero werkt met Stadiumx en Sam Martin op single "Love You Forever"
8 juli 2019
Snollebollekes & Tino Martin op eerste editie Helden van Holland
3 juli 2019
Defqon.1 met ruim 78.000 unieke bezoekers drukst bezochte editie ooit
25 juni 2019
Welcome to the Future maakt schema editie 2019 bekend
21 juni 2019
Big Rivers verwelkomt Paul Elstak
18 juni 2019
On June 15th, thousands of hardstyle and hardcore lovers united in Spaarnwoude and brought this city back to life!
12 juni 2019
Appelsap presenteert campagnefilm met Lil Kleine en voegt nieuwe namen toe
Dit weekend carnaval uit alle windstreken komen samen op Devotion Outdoor
Down the Rabbit Hole live te volgen via studio Rabbit
7 juni 2019
We Are Electric Weekender 2019 pakt uit met prachtige en luxe festivalcamping 'Electric Village'
31 mei 2019
Crazy Wonderland festival kaarten gaan keihard. De eerste namen bekend voor de main-stage
23 mei 2019
Rebekah all night long draait all night voor Rotterdam Rave
16 mei 2019
Richie Hawtin CLOSE & Modeselektor
10 mei 2019
Blendfest
9 mei 2019
Nieuwe eventhal 'Radar' opent de deuren in Lokeren vanaf september
8 mei 2019
STAKE, For I Am King, dirk., Slow Crush en meer in De Spaanse Kraag op Breda Barst
25 april 2019
ICONIX Energy Drink als exclusieve energy drink bij festivals van Apenkooi Events
17 april 2019
Rita Ora, Kungs, Marteria & Casper en meer maken line-up Lollapalooza Berlin compleet
15 april 2019
Balaton Sound maakt line-up Belgian Stage bekend
11 april 2019
RADION verandert in house tempel tijdens Koningsnacht
8 april 2019
Onder de Radar Festival kondigt line-up aan met operazangeres Diet Gerritsen
25 maart 2019
Afrojack maakt winnaars Global Remix Battle bekend
22 maart 2019
Nieuwe single Blasterjaxx is ode aan vriendschap
Guus Meeuwis, Rowwen Heze en Bizzey op Dreampop Festival
19 maart 2019
Pepsi Max en Tomorrowland gaan op zoek naar the sound of tomorrow met Fedde Le Grand
15 maart 2019
The Boy Next Door & Rino Sambo zijn 'Snel & Duur'
De zomer begint met Armada Music en KLM
7 maart 2019
Met Partyflock de beste buitenlandse festivals bezoeken
22 februari 2019
Lange Frans & friends 29 maart in Panama
20 februari 2019
Crazyland 16 maart uitverkocht. Trailer Crazy Wonderland festival " online
14 februari 2019
Highlights Nationale Drug Monitor 2018
2 februari 2019
Hardshock Festival – Ticket Reminder
31 januari 2019
Hardshock Festival Ticket Reminder
23 januari 2019
Nieuw 80's, 90's en 00's festival in Velsen-Zuid met DJ Jean, Party Animals, Milli Vanilli en George Baker
17 januari 2019
Watermeloen Koningsnacht gaat voor groots in Musis Arnhem met 1.700 bezoekers