Partyflock
 
Nieuws · augustus 2018
­ Nederland
Castle of Love #123
vrijdag 31 augustus 2018
Castle Of Love Festival keert voor de dertiende editie terug in een nieuw jasje én nieuw thema. Het dancefestival rondom Kasteel Erenstein in Kerkrade verplaatst niet alleen haar datum naar september, ook zijn de stages voor de eerste keer grotendeels allemaal overdekt en wordt er flink geïnvesteerd in de totaalbeleving van het evenement.
Tevens bevestigd: Boemklatsch, Tinlicker plus hostings van NOX en van HYTE (met o.a. Chris Liebing, Marcel Dettmann en Robert Hood)
Q-dance live vanaf Q-BASE
vrijdag 31 augustus 2018
De vijftiende en laatste editie van Q-BASE vindt plaats op zaterdag 8 September. Q-BASE is een festival waarbij er 14 uur lang grenzeloos geraved wordt op een verlaten militaire basis in Weeze, Duitsland. Q-dance, het bedrijf achter Q-BASE, zal het evenement live uitzenden vanaf het festivalterrein via Q-dance.com.
Smeerboel
vrijdag 31 augustus 2018
Dit jaar tijdens Smeerboel Festival 2018 bundelen we de krachten samen met Nachtcollege, Intercell, Fluff Disco en Singlefeestje voor een creatief en muzikaal spektakel op 8 september. Met headliners als Agoria, Kobosil, N'TO (live), FJAAK (live), SNTS, Ansome b2b Ossian b2b Ayarcana (live)Reinier Zonneveld (live), Singlefeestje, Benny Rodrigues b2b Wouter Sen veel meer diverse hiphop/disco/techno/hitjes/house artiesten.
Donderdag 30 augustus vond de allerlaatste Dancetour van dit seizoen plaats in Doetinchem.
Platen & CD Beurs
woensdag 29 augustus 2018
Voor alle platenverzamelaars, Dj's, popfanaten, en cd-liefhebbers wordt op zaterdag 22 september de Platen & CD Beurs in de RAI Amsterdam gehouden.
Net als de afgelopen jaren wordt het nieuwe schooljaar ingeluid met het LEIP! XXX RUMAG Festival.
Latin Lovers in Club Rodenburg
dinsdag 28 augustus 2018
And off we go. Latin Lovers is weer in vuur & vlam en heeft er een nieuwe, dikke locatie bij. Deze club stond al langere tijd op het verlanglijstje van het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland: Club Rodenburg in Beesd!
Cirao Dance Hall Reunion
maandag 27 augustus 2018
Cirao was een trendy club in Waregem die heel wat beroering veroorzaakte in de vroege jaren 90. De clubbers kwamen uit heel België, Frankrijk, Duitsland en ver daarbuiten om te kunnen feesten op deze befaamde plek.
Eind september luidt RADION haar vierde jaar in met een 22 uur durend evenement. Voor de verjaardag zijn DJs uitgenodigd die in het verleden vaak bij RADION te vinden waren.
Frontman Jeffrey Sutorius van de populaire tranceformatie Dash Berlin zal vanaf oktober zijn optredens hervatten onder zijn eigen naam.
Zomerpop
vrijdag 24 augustus 2018
Duizenden lachende gezichten en dansende voeten. Vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september is recreatieterrein De Weyver in Hoogwoud weer het decor voor Zomerpop.
Met een machtige fabriekshal als kloppend hart en een imposant terrein met zeven podia trapt Herfstdrift op zaterdag 24 november haar 8e jaargang af.
Martin Garrix heeft een nieuwe mijlpaal bereikt in de vorm van zijn eigen boek, genaamd: LIFE = CRAZY. LIFE = CRAZY vertelt het verhaal achter de succesvolle carrière van Garrix, door de lens van zijn fotograaf en goede vriend Louis van Baar. De eerste gelimiteerde, genummerde oplage van het boek, uitgegeven door MENDO, is nu alleen op hun site verkrijgbaar voor pre-order.
Op zaterdag 1 september hop je in de Hofstad van de ene club naar de andere tijdens de allereerste editie van Clubhopping The Hague.
Dit weekend keert Sam Feldt samen met zijn live band terug op het podium na 2 maanden revalidatie als gevolg van een ernstige beenbreuk
Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst schenkt elke editie weer volop aandacht aan muzikaal talent uit de stad en omgeving.
At F1rst
maandag 20 augustus 2018
Na een reeds van uitverkochte 'At F1rst' edities is het vrijdag 31 augustus tijd voor een andere turn-up!
Zondag 19 augustus vond de tiende editie van Dancetour Tilburg plaats. Met Lil Kleine, Bizzey, Jebroer, ChildsPlay, Outsiders, JOHNNY 500, Giocatori en Trobi werd het Leijpark in Tilburg op z'n kop gezet.
Lekkende vaten in een maïsveld, een uitgebrand bestelbusje vol chemicaliën en stapels jerrycans, achtergelaten in het bos.

Dit is een opsomming van recente nieuwsberichten die één ding gemeen hebben: ze gaan allemaal over gedumpt drugsafval. Vorig jaar waren er in Nederland 206 drugsdumpingen en volgens de politie gaat dit dubieuze record er dit jaar aan.
Het dj-duo Lucas & Steve host tijdens het Amsterdam Dance Event, het grootste dance-evenement van Nederland, een feest voor jongeren onder de 18 jaar in het 538DJ Hotel.
Vandaag gaat de track 'Vleugels' van Rät N FrikK in release. Het producersduo werkt op dit nummer samen met niemand minder dan Jebroer, waarvoor zij eerder al 'Me Gabber', 'Marathon' en 'Als We Gaan' produceerden.
De 26e editie van Sziget Festival bracht een recordaantal bezoekers uit meer dan 100 landen samen. Liefst 565.000 Szitizens vonden hun weg naar The Island of Freedom in hartje Boedapest, waar zij tussen 8 en 15 augustus getuige waren van ruim 1000 shows verspreid over 60 venues.
Na een turbulent maar ook geweldig zomerseizoen willen we iedereen bedanken voor alle support en geweldige edities van voorjaar/ zomer 2018!
55.000 festivalgangers die vier dagen feesten op een stuk niemandsland bij Biddinghuizen. Klinkt als een goudmijn voor ondernemers. Slechts een select gezelschap krijgt de kans om zijn waar te verkopen op Lowlands. "Het is vooral een toffe manier om je merk aan een groot, jong publiek te laten zien."
Naast de reeds aangekondigde evenementen in het Centraal Station met Joris Voorn en Charlotte de Witte heeft het Amsterdamse Audio Obscura Stephan Bodzin uitgenodigd voor een uniek evenement tijdens Amsterdam Dance Event 2018.
De belastingadviseur die was aangeklaagd door de Nederlandse dj Headhunterz (Willem Rebergen) heeft volgens de rechter naar eer en geweten gehandeld.
De artiesten van Suikerbeat, het Breda Barst podium met de lekkerste hiphop, R&B, future beats, house en techno, zijn bekend.
Wine Slow
woensdag 15 augustus 2018
Velen kennen hem van zijn hits op New Wave maar dit jaar kunnen we al helemaal niet meer om Idaly heen.
Jeugsentiment ten top
woensdag 15 augustus 2018
Aanstaande zaterdag keert Het Land van Ooit Festival weer terug. Hét Amsterdamse 90's / 00's Festival waar alle Nostalgie naar boven komt en waar je weer voor één dag kind mag zijn!
De Nederlandse festivalorganisatie bewijst weer zijn relevantie op het gebied van muziek, kunst & duurzaamheid. De expansie gaat door.
Politieagenten in Zeeland en West-Brabant zijn de werkdruk en het gebrek aan capaciteit helemaal zat.
Morgen
dinsdag 14 augustus 2018
Morgen komt nog één keer terug deze zomer en de datum kan massaal in de agenda worden geschreven: op zaterdag 15 september opnieuw een zonnige en zomerse editie aan de Zevenhuizerplas.
Rauwdouwen
dinsdag 14 augustus 2018
Zaterdag 13 oktober zal de eerste zijn dat Club Rodenburg overdag open gaat voor een RAW evenement, een primeur dus!
Met een line-up van formaat in combinatie met ontzettend dik geluid en een vette lichtshow hoopt Rauwdouwen jou op je wenken te bedienen.
Metz on the beach Closing our summer
dinsdag 14 augustus 2018
Aan al het mooie komt een einde, maar laat deze zomer alsjeblieft nog even wat langer duren... gelukkig is dit ook het geval, want volgens alle weerprofeten blijft het ook in de maand augsutus heerlijk aangenaam en prima te doen.
Na een succesvol eerste jaar keert De Microclub weer terug naar de plek waar het allemaal begon: club BASIS in Utrecht.
Afrojack heeft zijn jubileumconcert volgende maand in Rotterdam Ahoy afgezegd.
Vandaag gaat de zomerse track 'Ellie' van Regi feat. Jake Reese in release. De hit komt overgewaaid uit België, waar de track op #1 stond in de Ultra Top België, in Itunes en op Spotify.
In de tijd toen veel mensen dachten dat hardcore dood was, kwam daar in 2005 opeens een nieuwe stroming in de scene.
Sneller dan verwacht zijn alle voorverkoop kaarten uitverkocht voor Crazy Wonderland Festival. De enige manier om er toch nog bij te zijn is om een van de* laatste 250 late bird kaarten* te kopen! Deze kaarten zijn alleen nog te koop bij Paylogic
Nog 10 dagen en het West-Vlaamse boerendorp Zwevegem wordt het muzikale centrum voor alle fans van house-, techno- en acidmuziek.
Festival presenteert nieuwe indeling, complete line-up, nieuwe campagne en samenwerkingen met Patta, SMIB en Parra
Boogiedown viert op 1 september haar tienjarig festivaljubileum in poppodium Effenaar te Eindhoven. De Amerikaanse rapgroep ONYX vervangt hoofdact Joyner Lucas, die vanwege medische redenen zijn gehele Europese tour heeft moeten cancelen. Overige grote namen die optreden zijn o.a. Slum Village en Fashawn uit de VS, en de Nederlandse artiesten Fresku & MocroManiac, Donnie, ANBU, Ares en Pietju Bell.
De letterlijk kleurrijke rapper 6ix9ine heeft honderden miljoenen plays en streams op YouTube, Spotify en Soundcloud en is daarmee zonder twijfel één van de allergrootste hiphopsterren van dit moment.
Zodra de dagen korter worden, begin je het te voelen… De herfst komt eraan! HRFST Festival strijkt opnieuw neer in Fort bij Vechten te Bunnik. Verwacht de fijnste Tech- en Deephouse op een bijzondere locatie in Fort Vechten, met verschillende knusse area's, de lekkerste gebrouwen bieren en de bekende intieme HRFST sfeer.
Lakedance 11 augustus
vrijdag 3 augustus 2018
Zaterdag 11 augustus is het tijd voor de tweede editie van Lakedance 2018. Met al een heerlijke en warme zomer achter de rug, maakt Lakedance deze nog net iets mooier! Geniet van de meest zomerse muziek, gedraaid door meer dan 35 artiesten verdeelt over 5 stages, op het strand van Aquabest bij Eindhoven.
Fetish Heart, een organisatie waarbij kopstukken van de Amsterdamse fetish scene, waaronder bars, establishmenten en event planners, zijn samengekomen om dat te doen wat Justin Timberlake niet in staat was om goed uit te voeren, en dat is om "kinky back" naar de straten van Amsterdam te brengen.
Fett Burger & Double Dancer
donderdag 2 augustus 2018
Dames en heren, hij is terug! De uit Noorwegen afkomstige Sex Tags Mania mede-oprichter DJ Fett Burger is gehuld in een wolk van mysterie.
Het Deep & Tech House concept van Eindhoven, Ensuite, bestaat 5 jaar en dat wordt op zondag 12 augustus aanstaande van 14:00 tot 23:00 gevierd op het tijdelijke stadsstrand "Playa D'Evo Luon", gelegen aan de achterzijde van het markante Evoluon in Eindhoven.
Zoals ieder jaar komt het Amerikaanse zakenblad Forbes met een lijst van best verdienende dj's van de wereld. Onze eigen Tiësto (48) staat op plek drie, met een geschat inkomen van 33 miljoen dollar.
31 augustus 2018
Castle of Love #123
Legendarische Deadmau5 op 5e editie van We Are Electric Eindhoven
Q-dance live vanaf Q-BASE
Smeerboel
Knallende afsluiter Dancetour seizoen
29 augustus 2018
Platen & CD Beurs
*Lil' Kleine komt naar LEIP! XXX RUMAG Festival donderdag 6 SEPT. Oldehove Leeuwarden*
28 augustus 2018
Latin Lovers in Club Rodenburg
27 augustus 2018
Cirao Dance Hall Reunion
RADION viert vierde verjaardag met al haar vrienden
24 augustus 2018
Jeffrey Sutorius, frontman van Dash Berlin gaat door onder eigen naam
Zomerpop
Industriële speeltuin Herfstdrift maakt line-up bekend
23 augustus 2018
Martin Garrix kondigt boek aan: LIFE = CRAZY
Gratis naar meer dan twintig clubs op één avond tijdens Clubhopping The Hague
22 augustus 2018
Sam Feldt terug op het podium na heftig scooterongeluk
Nieuw podium op Breda Barst biedt ruimte aan lokaal talent
20 augustus 2018
At F1rst
12.500 bezoekers op Dancetour Tilburg
18 augustus 2018
De duistere wereld achter exportproduct xtc
17 augustus 2018
Lucas & Steve hosten ADE deest voor jongeren onder de 18 jaar
Rät N FrikK releasen track 'Vleugels' met Jebroer
Recordaantal bezoekers voor Sziget Festival 2018
Sunsetterz Grand Closing Summer Season
Lowlands voor ondernemers: 'Vooral goudmijn voor promoten merk'
15 augustus 2018
Audio Obscura haalt Stephan Bodzin naar het scheepvaartmuseum voor exclusive live set tijdens ADE
Dj Headhunterz verliest zaak tegen 'sjoemelfiscalist'
Yung Nnelg, Ray Fuego, Chris Stussy en meer op het Suikerbeat podium van Breda Barst
Wine Slow
Jeugsentiment ten top
DGTL breidt uit naar Madrid na een vierde succesvolle editie in Barcelona
Politie voert actie: drie dagen lang geen agenten bij Decibel Outdoor
14 augustus 2018
Morgen
Rauwdouwen
Metz on the beach Closing our summer
13 augustus 2018
Nieuw seizoen 'microclubben' begint op vrijdag 7 september in Utrecht
10 augustus 2018
Afrojack zegt jubileumconcert in Ahoy af
Belgische #1 hit 'Ellie' nu ook te beluisteren in Nederland
9 augustus 2018
Resonate onthult line-up voor allereerste editie
Crazy Wonderland Festival normale kaarten geheel uitverkocht
8 augustus 2018
Voltage Festival zet zich schrap voor grootste editie ooit
Vernieuwd Appelsap blijft van en voor de culture
7 augustus 2018
Amerikaanse rapgroep ONYX toegevoegd aan line-up hiphopfestival Boogiedown
6 augustus 2018
Hiphop superster 6ix9ine exclusief naar 013 in september
3 augustus 2018
HRFST Festival strijkt opnieuw neer bij Fort Vechten
Lakedance 11 augustus
Uniek openlucht event Beursplein tijdens Pride Amsterdam
2 augustus 2018
Fett Burger & Double Dancer
Ensuite viert 5 jarig bestaand met Matthias Tanzmann
1 augustus 2018
Forbes gokt weer wat dj's verdienen...