Partyflock
 
Nieuws · maart 2018
­ Nederland
Met 200 artiesten verdeeld over 8 stages, onderscheidt het 3 daagse muzikale pretpark 'City of Dance' zich in 2018 als hèt dancefestival van ZuidWest Nederland. City of Dance vindt plaats van 13 t/m 16 juli 2018 op het festivalterrein Oude Veerseweg.
Poema Thursday
vrijdag 30 maart 2018
Club Poema, al meer dan 13 jaar een gevestigde naam in Utrecht. Wat je misschien niet weet is dat de club sinds dit jaar een nieuwe 'captain' heeft.
Goed nieuws! Voltage Festival keert terug naar de Transfo-site in Zwevegem op zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2018. Dit nichemuziekfestival staat op het punt van een grote doorbraak en behoort binnenkort tot de belangrijkste undergroundfestivals in België.
Hardcore Hooligans
donderdag 29 maart 2018
Volgende week zaterdag neemt Hardcore Hooligans je mee terug in de tijd!
Mesto is Coming Home
donderdag 29 maart 2018
De 18-jarige Nederlandse DJ/producer Mesto heeft een plaat uitgebracht met zijn wereldberoemde landgenoot Tiësto. De track 'Coming Home' verscheen gisteren, met een exclusieve video op Tiësto's YouTube-kanaal.
Sziget Festival dropt weer een flink aantal namen voor aankomende zomer – ditmaal voor de Europe Stage.
A.s. zaterdag – 31 maart - zal de main zaal in het teken staan van "The Chapters Of The Mind" dat het toneel vormt voor een heerlijke internationale line-up met artiesten uit onder andere: Australië en Scandinavië.
Dour Festival
donderdag 29 maart 2018
Het festival kondigt de laatste 35 namen aan en rond de programmatie af. Dour Festival vindt plaats van 11 tot 15 juli 2018.
Voor mensen vanaf 16 jaar zou in clubs, discotheken, cafés en op scholen de geluidsnorm van maximaal 102 decibel gehanteerd moeten worden bij het laten klinken van versterkte muziek.
O.a. Soichi Terada, Unit Moebius, Rude66 en Indentified Patient zijn toegevoegd aan het weekendprogramma dat bestaat uit een opening night, twee afterparties en het beach closingevent
Als je in de jaren 90 al naar hardcorefeesten ging, dan weet je dat daar vaak een bepaalde sfeer hing: een sfeer die zich het beste laat omschrijven als een soort magisch saamhorigheidsgevoel.
De danceact Swedish House Mafia heeft tijdens een verrassingsconcert in Miami aangekondigd weer bij elkaar te komen.
Op zaterdag 9 juni 2018 komen op De Ven in Velsen-Zuid de liefhebbers van de echte houseclassics periode weer bij elkaar. The Promised Land Open Air heeft voor haar vijfjarig jubileum een bijzondere line-up in petto.
Vandaag gaat de 'Lieve Jongens EP' van Snelle in release. Al in eerdere projecten heeft Snelle laten horen dat vriendschap, ondernemen en 'samen groeien' hoog bij hem in het vaandel staan.
Big Sean en Maleek Berry maken als headliners de line-up compleet voor de 1ste editie van OH MY! Music Festival. De volledige line-up is daarmee helemaal rond.
Masters of Hardcore Chapter XL
vrijdag 23 maart 2018
Stap de ring in en bereid je voor om te vechten! Het indoor festival 'Masters of Hardcore' is weer terug en dit jaar zal 'Tournament of Tyrants' op 24 maart een toonaangevend voorbeeld zijn voor de diversiteit en groei van Hardcore.
In oktober 2016 werd de Amsterdamse DJ en ondernemer Djordy Latumahina gewelddadig uit het leven weggerukt. Het verdriet zal altijd blijven maar de wil om zijn leven te vieren is sterker.
Peter Andre, bekend van o.a. Mysterious Girl, komt dit jaar naar Guilty Pleasure Festival! Het Amsterdamse nostalgiefestival verzamelt al jouw guilty pleasures op 29 juli aan de Gaasperplas. Namen als 2 Unlimited, Brainpower, K-Liber en Def Rhymz zijn al bevestigd. De Early Bird tickets waren direct uitverkocht, maar tickets vanaf €29,50 excl. servicekosten zijn nog in de verkoop.
Camp Moonrise maakt met Lamb, Seun Kuti & Fela's Egypt 80, Antal, Soul Clap, Joy Orbison, Hot Chip Megamix en anderen muziekprogramma compleet
Goede Vrijdag in de Sugarfactory
donderdag 22 maart 2018
Tijdens Goede Vrijdag zal de Zweedse techno legende Cari Lekebusch zijn opwachting maken in de Sugarfactory.
Less is more' is deze zomer het motto van Pleinvrees. De afgelopen jaren had de Amsterdamse evenementenorganisatie met Pleinvrees am Strand en Pleinvrees Festival twee zomerfestivals op de agenda.
Tropicalia
woensdag 21 maart 2018
Zaterdag 28 april kunnen alle Latin liefhebbers losgaan tijdens de zevende editie van Tropicalia! Dit jongste familielid van Salsa Breeze neemt je mee naar een tropische Latin-Caribbean party.
Dubwise Village
woensdag 21 maart 2018
Liefhebbers van dub, reggae, dubstep en drum and bass komen ruimschoots aan hun trekken op Dubwise Village. Een nieuw festival dat op 16 en 17 juni 2018 neerstrijkt op De Ven in Spaarnwoude. Dubwise Village biedt een veelzijdige, internationale line-up verspreid over vier stages, met artiesten als Ziggi Recado, King Shiloh Soundsystem en Smith and Mighty.
Het lijkt nog ver, maar over vijf weken is het alweer zover: Oranjekoorts Koningsnacht strijkt voor de vierde keer neer op de Markt in Delft.
Na de overweldigende reacties op de line-up van Draaimolen Festival 2017
werd gedacht dat deze dit jaar niet meer te overtreffen zou zijn. Niets
bleek minder waar!
Hardwell, André Hazes en Lucas & Steve vieren Koningsdag met Radio 538! De zanger en dj's zijn na Armin van Buuren de eerste namen die zijn toegevoegd aan de line-up van 538Koningsdag.
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van Metz strandtour 2018 op de Paaszondag van 1 april.
Lil Louis is terug
vrijdag 16 maart 2018
Na zeven jaar in de studio heeft Lil Louis zijn grootste muzikale hoogtepunt bereikt. Louis heeft in een ongekend tempo meer dan 1.600 nummers geschreven en komt met 6 fijne albums.
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse & vrouwvriendelijke urban: Latin Lovers keert dit seizoen opnieuw terug naar het Bloemendaalse strand!
Ruim 10.000 fans van Techno, House, Hiphop en R&B kunnen op zaterdag 9 juni in het Rotterdamse Kralingse Bos met hun voeten in het zand genieten van een gevarieerd muziekaanbod op vijf verschillende stages.
De Fiod-inval bij een belastingadviseur 'actief in de media en entertainmentsector' die kantoor houdt in Amsterdam, zorgt voor onrust onder bekende dj's.
Het Stadhuisplein is op 26 en 27 april 2018 het decor voor het grootste gratis toegankelijke Koningsnacht en -dag festival van Eindhoven.
n de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen veroorzaakt het Debat van de Eindhovense Nacht momenteel opvallend veel reuring.
Lucas & Steve lanceren vrijdag 20 april een nieuw concept: Skyline College. De eerste editie vindt plaats in Q-Factory in Amsterdam.
Tomorrowland winter
vrijdag 9 maart 2018
Experience Tomorrowland in a totally new surrounding and during the most magical season of the year.
Radiostation SLAM! brengt de hele week een ode aan de Nederlandse dancescene met de SLAM! Awards 2018.
Landelijke campagne roept jongeren op gehoorbescherming te dragen op festivals
Deze hele week worden de SLAM! Awards uitgereikt door radiostation SLAM!. De SLAM! Awards zijn vakprijzen, dus de winnaars zijn gekozen door de industrie zelf.
Heey pssstt. Heb jij onze volledige Line up al gezien? Of heb je een geheugensteuntje nodig?
The Ultimate Oldskool R&B Party
donderdag 8 maart 2018
Na een bomvolle eerste editie en tientallen verzoeken, wanneer de volgende editie komt, is het zover!
Eind april vieren we weer massaal de verjaardag van onze koning. Volledig in oranje leggen we jaar na jaar de feestlat weer een stukje hoger maar dit jaar is het BINGO, dit jaar gaan we met z'n allen voor GOUD!
Zojuist werd op radiostation SLAM! bekend gemaakt dat de SLAM! Award in de categorie 'Best Producer' is gewonnen door Noisia.
Flawless XXL beach edition
dinsdag 6 maart 2018
Zondag 25 maart is het weer tijd voor Flawless XXL beach edition op het strand van Bloemendaal!
Martin Garrix is dit jaar de grote winnaar bij de Buma Awards, de belangrijkste Nederlandse muziekprijzen. Garrix won onder meer in de categorie Nationaal voor het meest gedraaide en bestverkochte nummer.
21 april haal jij je Nike's uit de kast om de vijfde editie van Evasion extra hard los te gaan! Na vier succesvolle edities in Utrecht verhuist het concept naar Podium De Vorstin in Hilversum.
Uprising zet de opstand door
zondag 4 maart 2018
Zet je schrap, want Uprising gaat op zaterdag 10 maart opnieuw de strijd aan tegen de verruwing van de hedendaagse hardstyle. Na een succesvolle eerste editie waarin het tegengeluid op een nieuwe, authentieke manier hoogtij vierde, staat Victorious Events ook deze keer weer klaar met een ijzersterk plan om stand te houden.
Met een groot verschil ten opzichte van de nummer twee pakt Josylvio deze week de nummer 1-positie in de GfK Dutch Album Top 100. Dat doet hij met zijn nieuwste album 'Hella Cash', dat is vernoemd naar zijn bij Topnotch ondergebrachte eigen platenlabel.
Electronic Family is terug
vrijdag 2 maart 2018
Na een geweldige editie van vorig jaar is het dit jaar tijd voor de 8ste editie van Electronic Family! Op zaterdag 28 juli 2018 wordt het Autotron terrein in Den Bosch omgetoverd tot een plek waar je als echte Trance liefhebber je hart kunt ophalen.
De 30ste editie van Dour Festival vindt plaats op 11 tot 15 juli 2018
Hard Hallucination
donderdag 1 maart 2018
Het is 1991: een tijd waarin punkers, krakers en kakkers verbroederen in clubs waar ze samen compleet uit hun dak gaan op de hypnotiserende beats van de house muziek.
31 maart 2018
Dance festival city of dance kondigt volledige programmering aan
30 maart 2018
Poema Thursday
Zaterdag 18 & zondag 19 August 2018 @ Transfo-site Zwevegem
29 maart 2018
Hardcore Hooligans
Mesto is Coming Home
Fresku en Blaudzun naar Sziget Festival
Internationaal Raw geweld tijdens Bass Protocol
Dour Festival
RIVM: Bescherm oren tegen te harde muziek in clubs en disco's
The Crave Festival maakt volledig programma bekend
28 maart 2018
Aftermovie Ghosttown 25th anniversary edition
26 maart 2018
Danceact Swedish House Mafia bevestigt reünie
Vijf jaar The Promised Land Open Air
23 maart 2018
Vriendschap en ondernemen drijfveren achter Snelle's 'Lieve Jongens EP'
OH MY! Music Festival maakt volledige line-up bekend
Masters of Hardcore Chapter XL
Toon HTML Vrienden Djordy Latumahina organiseren benefietavond
22 maart 2018
Pop-idool Peter Andre naar Guilty Pleasure Festival
Het nieuwe driedaagse festival Camp Moonrise
Goede Vrijdag in de Sugarfactory
Enige Pleinvrees-show deze zomer onthult line-up
21 maart 2018
Tropicalia
Dubwise Village
20 maart 2018
Oranjekoorts Koningsnacht, het grootste feest van de regio
Draaimolen Festival overtreft zichzelf weer met ijzersterke line-up
Hardwell, André Hazes en Lucas & Steve op 538Koningsdag
16 maart 2018
Metz gaat weer naar het strand en viert Pasen in Rockanje bij Beachclub View
Lil Louis is terug
Latin Lovers op zondag 22 april bij Beachclub Bloomingdale
15 maart 2018
Boothstock Festival veelzijdige line-up en 5 keer Benny Rodrigues
Onrust onder top-dj's na Fiod-inval bij Amsterdamse fiscalist
13 maart 2018
Royal Dutch eindhoven presenteert het programma voor koningsnacht &- dag
12 maart 2018
Debat Eindhovense nachtleven barst uit voegen
9 maart 2018
Lucas & Steve hosten eerste editie Skyline College in Q-Factory
Tomorrowland winter
Martin Garrix wint slam! award best dj
8 maart 2018
Jupiler en Alpine Hearing Protection bundelen krachten
Bizzey, Kraantje pappie en Jozo maken beste track van het afgelopen jaar
Lil' Kleine, Kris Kross Amsterdam, Bizzey & many more op Supah! Dupah!
The Ultimate Oldskool R&B Party
7 maart 2018
Nieuw concept Kingsnight festival
6 maart 2018
Noisia wint Slam! award best producer
Flawless XXL beach edition
Martin Garrix grote winnaar Buma Awards
5 maart 2018
Evasion haalt raw hardstyle naar Hilversum
4 maart 2018
Uprising zet de opstand door
3 maart 2018
Josylvio overtuigend naar eerste plaats Album Top 100
2 maart 2018
Electronic Family is terug
1 maart 2018
25 nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van Dour Festival
Hard Hallucination