Partyflock
 
Nieuws · december 2018
­ Nederland
Vunzige Deuntjes, Watermeloen en Luxor Live komen in mei 2019 samen voor een gloednieuw festival onder de noemer Zomervreugde. Het eclectische muziekevenement strijkt 25 mei neer op Papendal bij Arnhem.
New Years Eve
dinsdag 25 december 2018
'Intensss keert wederom terug met een groot zuidelijk New Years Eve feest. Eerder zag het er naar uit dat ze niet meer samen met 1500 fantastische partypeople het nieuwe jaar in konden gaan. Door een heleboel nieuwe ontwikkelingen rondom de Pompgebouwen in Brunssum zijn deze toch weer beschikbaar gekomen.
Op zaterdag 16 februari staat Breda in het teken van funk, soul en disco met The Underground Soul Train. Deze swingende soul avond maakt op 16 februari 21.00 uur haar eerste stop in Mezz Breda.
Golden Earring, Bökkers, Jeangu Macrooy en Scrum treden op 6 juli 2019 op tijdens het Fields of Joy festival in Oldenzaal. Het zijn de eerste namen in de veelzijdige lineup die de organisatie bekendmaakt.
Dat 'Stap Voor Stap', de razend populaire single van Kav Verhouzer en Sjaak, eerder dit jaar de Nederlandse radio en hitlijsten wist te veroveren, was al meer dan genoeg reden om feest te vieren, maar nu is daar nog een extra reden bijgekomen. Om de aankomende feestdagen nog wat extra op te leuken kwamen de Nederlandse trendsetters vandaag met een nieuwe, weergaloze versie van hun hit op de proppen: Stap Voor Stap (Ho Ho Kerstmix)
Sfeer
woensdag 19 december 2018
Na een dik uitverkochte sfeer in oktober is er zaterdag 29 december is er weer een sfeer. Maar dan wel een hele speciale Want Sfeer gaat dit jaar oud op nieuw een paar dagen eerder vieren, met Sfeer turn of the year/ pre party incl de klok om 00.00 uur voor iedereen gratis champagne om te kunnen toosten op het nieuwe jaar!
Platen & CD Beurs
woensdag 19 december 2018
Voor alle platenverzamelaars, Dj's, popfanaten, en cd-liefhebbers wordt op zaterdag 19 januari de Platen & CD Beurs in de RAI Amsterdam gehouden.
Oudejaarsavond vier je niet alleen maar met iedereen. Ook dit jaar zet Paradiso Noord - Tolhuistuin de deuren weer wagenwijd open voor iedereen die het oude achter zich wil laten en het nieuwe in wil knallen en dit allemaal onder de naam "Het Goede Voornemen'. Een heerlijk Oud & Nieuw feest met 5 area's waar je buiten vuurwerk kan kijken op een van de mooiste locaties in onze hoofdstad.
Liefhebbers van classics opgelet! The Promised Land keert op zaterdag 9 maart 2019 terug met een wintereditie naar festivalterrein Thuishaven. Deze vijfde editie trakteert bezoekers weer op techno, classics, acid en house uit de begintijd van dance.
Les Secrets de Versailles
dinsdag 18 december 2018
Oudjaarsnacht worden de vier verdiepingen van levenstheater Mayer Manor (Nes 116, Amsterdam) omgetoverd tot geheime kamers van Versailles. Inclusief troonzaal, koninklijke vertrekken, boudoir van Marie Antoinette, catacomben van Markiezin de Sade én badhuis met sauna, koperen baden en gouden harpmeisjes. Dresscode is de Franse monarchie (1660-1792), met een absurdistische twist. 'Les Secrets de Versailles' (21:00-06:00) wordt georganiseerd door Lloyd-Acardi, in samenwerking met Tenclub. Koning Louis of France bepaalt wie wel of niet waardig genoeg is om een uitnodiging te ontvangen voor de verborgen facebookpage (privé event), aan de hand van enkele excentrieke vragen op de website.
Na vier uitverkochte Guilty Pleasure Festival edities en de onlangs uitverkochte 'Charly Lownoise & Mental Theo 25 Years Anniversary' shows in de Ziggo Dome pakt Guilty Pleasure Festival aankomende zomer groots uit met een tweedaags festival.
BAR viert allerlaatste jaarwisseling
dinsdag 18 december 2018
Op 30 juni 2019 komt er einde aan ruim 6 jaar BAR aan de Schiekade. Dit betekent dat aankomende jaarwisseling de laatste in de populaire club zal zijn. Voor het tweede jaar op rij is het programma in handen van CONTRA. Zij halen ondermeer Detroit Swindle, Jayda G en David Vunk naar BAR.
Het succesvolle Belgische retro concept "Call It Retro" komt naar Nederland. 16 maart 2019 nemen wij je mee terug in de tijd, met de legendarische Belgische dj's uit de meest befaamde clubs uit België, zoals Afterclub Carat - Cherrymoon - Extreme - Boccacio en Montini. Voor de Nederlandse editie doen we er nog een schepje bovenop en nemen we de meest legendarische Nederlandse DJ's mee op tour met een oude vertrouwde battle tussen België en Nederland.
Dj en producer Radical Redemption over zijn publiek, de Twentse mentaliteit, goede voornemen, zijn 'verslaving' en zijn nieuwste album. Command & Conquer, vol harde tracks én verrassingen.
Namens Henk en Lizet en de gehele organisatie 7Sins willen wij jullie hartelijke bedanken voor het succesvolle jaar 2018, die we samen met jullie in een super toffe sfeer hebben mogen beleven: Bedankt hiervoor!
Vier jouw NYE op Rough & Chique
maandag 17 december 2018
Eén ding is zeker; als je 2019 spectaculair en onvergetelijk wilt inluiden dan moet je op Rough & Chique aanwezig zijn.
Op 21 december komt de Hardstyle Pianist (Jisk Lieftink) na een zeer succesvol 2018 voor de laatste keer van dit jaar met zijn Hardstyle Pianist In Concert naar 013 Tilburg. Samen met zijn orkest, diverse bekende solisten en als headliner DJ Phuture Noize brengt de klassiek geschoolde pianist een unieke mix van klassieke muziek en dance muziek. In 2018 speelde hij onder andere in de Melkweg Amsterdam, Hedon Zwolle en Luxor Arnhem en speelde op grote events zoals Defqon.1 en HardBass in een uitverkocht Gelredome. Zijn Happy Hardcore Piano Mashup ging viraal op internet en hij bracht diverse succesvolle singles uit in samenwerking met bekende Hardstyle DJ's.
Het Groene Hart Festival keert op zaterdag 11 mei terug naar het recreatiestrand aan de Cattenbroekerplas te Woerden. Kom jij ook weer dansen met je voeten in het zand en de zon op je bol?
Het is haast niet onder woorden te brengen hoe geweldig het afgelopen jaar is geweest voor A State Of Trance en Trancemuziek als geheel.
Nieuwe formule voor De Geheime Tuin
vrijdag 14 december 2018
De Geheime Tuin komt terug! Deze keer met een extra bijzondere editie: een tropisch winter festival van 1 t/m 3 maart 2019 op een onontdekte plek in Rotterdam.
Na een groots succes dit jaar met hun Elementenstraat overname kondigt Free Your Mind haar vervolg aan voor dit jaar op 9 Februari 2019!
Eerder deze week had SLAM!-DJ Joost Burger wel een zeer bijzondere opdracht voor Kav Verhouzer. Hij belde Sjaak en Kasper wakker en daagde hen uit om hun 2018-hit 'Stap voor Stap' te ver-kersten.
Na een succesvolle festival seizoen landt de Nederlandse band in de Red Bull Music Studios voor een exclusieve live sessie.
Het aftellen is begonnen! It's time for your wake-up call! It's time for a serious history lesson! Zaterdag 22 december vindt de eerste editie plaats van Historie of Hardcore in de North Sea Venue aka Hemkade 48 in Zaandam.
Down The Rabbit Hole
woensdag 12 december 2018
De 6e editie van Down The Rabbit Hole vindt plaats van 5 t/m 7 juli 2019 in de Groene Heuvels bij Beuningen. Deze avontuurlijke minivakantie aan het kraakheldere meer speelt zich af rond drie muziekpodia en vele verscholen wereldjes waar veel te ontdekken is. Laat je verrassen in het lieflijk glooiende bos, op het riante zandstrand en zelfs in het peilloos diepe water – van de vroege ochtend tot in het holst van de nacht. Net als de voorgaande, uitverkochte editie kun je op het relaxed en ruim opgezette festivalterrein een heel weekend lang met maximaal 35.000 andere bezoekers in alle vrijheid dwalen en verdwalen.
Vandaag brengt Outsiders zijn nieuwe track 'W.A.F.O' uit. Het is voor de artiest de eerste keer dat hij samenwerkt met de Engelse MC Gee, die bekend staat als een van de beste MC's in Electronische House/Dance muziek.
Tropicalia
woensdag 12 december 2018
Zaterdag 22 december kunnen alle Latin liefhebbers losgaan tijdens een nieuwe editie van Tropicalia! Dit jongste familielid van Salsa Breeze neemt je mee naar een tropische Latin-Caribbean bestemming.
Oud en Nieuw bij RADION is ON.
woensdag 12 december 2018
RADION vindt dat Oud en Nieuw niet ingewikkeld hoeft te zijn. Tel ruimte, tijd en de line-up die niks te wensen overlaat bij elkaar op en je hebt ON2019, het binnen-festival dat de club organiseert op 31 december.
Booming New Year kaarten gaan hard, maar dat hadden we al aangegeven. Van alle tickets zijn er op dit moment nog 200 over! Er zijn nog maar 155 reguliere couple tickets en 45 Lady tickets!
Thomas Azier, Raketkanon, The Soft Moon en Husky Loops zijn de eerste namen voor Welcome to The Village 2019.
Organisator ID&T heeft besloten dat het festival Welcome to the Future volgend jaar niet zal uitbreiden. Afgelopen zomer kondigde de organisatie aan dat het dagfestival in natuurgebied het Twiske volgend jaar een zogeheten weekender zou worden.
Drumcode Festival is terug in 2019.

Drumcode Festival kondigt de nieuwe datum voor 2019 aan. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Adam Beyer & Awakenings

Na een uitstekend uitverkocht debuutjaar keert Drumcode Festival terug in 2019. Zweedse techno DJ Adam Beyer en het legendarische Nederlandse merk Awakenings slaan opnieuw de handen in elkaar voor de tweede editie van Drumcode Festival.
Op 15 december, de nacht dat de pilot voor verruimde openingstijden in Heerlen Centrum van start gaat, presenteren 'Nieuwe Nor Nacht' en 'Nr.7even' i.s.m. initiatiefnemer Brent Bemelen, de
bezwerende house-avond 'VOODOO'. Een unieke samenwerking tussen het dance-platform van
poppodium NIEUWE NOR en de uitgaanslocatie Nr.7even, die eraan wilt bijdragen dat uitgaan in
Heerlen een levendige en diverse ervaring blijft.
WOO HAH! Festival
maandag 10 december 2018
Travis Scott, Brockhampton, Rae Sremmurd, Skepta en meer bevestigd voor WOO HAH! 2019

Na een uitverkochte editie afgelopen zomer pakt het 3-daagse festival de komende editie nóg groter uit.
Op zaterdag 6 juli vindt de 7de editie plaats van Back 2 the 90's in 't Leijpark te Tilburg. De organisatie van het festival, dat geheel in het teken staat van muziek uit de jaren '90, heeft voor het outdoor festival Boyband Five weten te strikken.
Draaimolen Festival
maandag 10 december 2018
Draaimolen Festival 2019

Na 4 succesvolle edities op Charlotte Oord heeft Draaimolen Festival zich definitief op de kaart gezet met haar ijzersterke line-ups, verrassende samenwerkingen en artistieke finesse. Voor het komende jaar heeft het festival de unieke kans gekregen om zich te vestigen op een totaal nieuw evenemententerrein in Tilburg, het MOB Complex. Het bosgebied mag compleet naar de visie van Draaimolen worden ingedeeld zodat kunst, natuur en muziek perfect samensmelten.
Nr. 7even en Nieuwe Nor Nacht slaan de handen ineen. Beide dance-platform in de Pancratiusstraat bieden een afwisselend, inhoudelijk en kwalitatief aanbod aan uitgaansavonden in Heerlen-Centrum.
Techno in de Kerk
maandag 10 december 2018
In de Grote Kerk van Beverwijk wordt op zaterdag 5 januari 2019 voor het tweede opeenvolgende jaar De Nieuwjaarsdans georganiseerd. Het evenement wordt georganiseerd door Enigma, met ook weer dit jaar een dijk van een line-up.
Dr. Lektroluv is the pseudonym of the Belgian producer Stefaan Vandenberghe who has produced countless technoclassics under the name T-Quest. Since 2002, Dr. Lektroluv has adapted his recognizable outfit with specially designed headphones.
Balaton sound onthult eerste namen
vrijdag 7 december 2018
Het vijfdaagse muziekfestival Balaton Sound, aan het gelijknamige Hongaarse Balatonmeer, onthult de eerste namen voor 2019.
Armada Music vergroot feestvreugde
vrijdag 7 december 2018
Toen Armada Music op 1 juni haar 15-jarig bestaan vierde, ging dat gepaard met de release van een groots album: 'Armada 15 Years'. Het vierdelige compilatiealbum bevatte maar liefst honderd platen en blikte terug op anderhalf decennium aan kwaliteitsdancemuziek.
Zaterdag 8 december is Grotesque weer terug in Rotterdam voor een nieuwe editie van het
populaire Indoor Festival! Onlangs werden de jaarlijkse festival charts weer bekend
gemaakt en voor derde maal op rij bleek Grotesque het populairste 'indoor' festijn. Dat dit
geen gebakken lucht is mag duidelijk zijn.
Sugar Factory
donderdag 6 december 2018
Stripped is de terugkerende avond in Sugar Factory die focust op de diepere en minimalistische kant van house en techno. Tijdens de aanstaande NYE viering komen onder de vlag van Stripped een keur aan artiesten, uit binnen- en buitenland, die zich in de frontlinie van deze stroming bevinden acte de présence geven. We starten vlak na middernacht en zullen naar goed Amsterdamsch gebruik maar liefst tot 17:00 op nieuwjaarsdag doorgaan.
Op 9 februari zal de Belgische techno dj en producer haar debuut maken bij Rotterdam Rave in de Maassilo.
Audio Obscura NYE
woensdag 5 december 2018
Na weer een reeks uitverkochte events tijdens Amsterdam Dance Event in Oktober, keert Audio Obscura nog een laatste keer terug voor een event in 2018 namelijk Audio Obscura NYE. De eventorganisator kondigt het nu al gewilde oud & nieuwfeest aan, dat zoals altijd plaatsvindt op een bijzondere locatie.
Kaarten voor 85 % al verkocht.

De kaarten van Booming New Year gaan nu echt heel hard! Wil jij er over 4 weken traditiegetrouw bij zijn? Dan heb je nu nog de kans om je ticket te kopen, Bijna alle soorten tickets zijn al uitverkocht. Je kan alleen nog de Lady ticket kopen of de Couple Ticket ( waarbij je dan ook maar een keer fee betaald )
Festivalterrein NYMA zal op 15 juni 2019 volledig in het teken staan van urban muziek. Op 15 juni 2019 zal hier de eerste editie van het Donuts Festival gehouden worden. Het event wordt georganiseerd door poppodium Doornroosje.
Een internationale campagne die vecht voor gelijke rechten voor vrouwen binnen de elektronische muziekindustrie.
Metz NYE Cruise
maandag 3 december 2018
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2018 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe jaar 2019, waarin Metz natuurlijk niet mag ontbreken. 'The Real House Event' vindt dan ook dat maandag 31 december keihard gevierd moet worden met een knalfuif en komt voor het vijfde jaar achtereen op deze feestdag met de Metz NYE Cruise!
Super early bird tickets Neverland Festival nu in voorverkoop. Neverland Festival, het dancefestival dat op 13 & 14 juli voor de tweede keer plaatsvindt op Megaland Landgraaf, heeft tijdens een unieke Black Friday actie de eerste lichting kaarten in korte tijd uitverkocht.
28 december 2018
Zomervreugde Festival vult gat in Arnhemse festivalmarkt
25 december 2018
New Years Eve
24 december 2018
Nieuw concept 'The Underground Soul Train' naar Breda
Golden Earring en Jeangu Macrooy op Fields of Joy 2019
20 december 2018
Kav Verhouzer en Sjaak komen met komische kerstversie 'Stap Voor Stap'
19 december 2018
Sfeer
Platen & CD Beurs
Je goede voornemens beginnen in Amsterdam-Noord
Waan je terug in de Mazo en RoXY tijdens The Promised Land wintereditie
18 december 2018
Les Secrets de Versailles
Deze zomer komt Guilty Pleasure Festival terug als weekender
BAR viert allerlaatste jaarwisseling
Succesvol Belgisch retro concept "Call It Retro" komt naar Nederland
17 december 2018
Radical Redemption Rauw hard lekkerrr
2nd New Years Eve Meet & Greet SDC Party
Vier jouw NYE op Rough & Chique
15 december 2018
Laatste Hardstyle Pianist In Concert van 2018
14 december 2018
The Dirty Daddies komen naar het Groene Hart Festival 2019
Armin van Buuren trakteert 70 miljoen luisteraars op vijftinde opeenvolgende jaarmix
Nieuwe formule voor De Geheime Tuin
Free Your Mind komt met vervolg Warehouse Edition met Sasha & John Digweed
Slam! daagt Kav Verhouzer & Sjaak uit voor kersthit
Feng Suave brengt met zwoele soul een ode aan de verslindende liefde
Timetable History of Hardcore bekend en documentaire online over de roemruchte Hemkade
12 december 2018
Down The Rabbit Hole
Outsiders fans met Rebl Movement-tatoeages in videoclip W.A.F.O
Tropicalia
Oud en Nieuw bij RADION is ON.
Booming New Year 1 januari gaat 100 % deze week uitverkocht
11 december 2018
Welcome to The Village kondigt eerste namen aan
Geen uitbreiding voor Welcome to the Future
Drumcode Festival kondigt nieuwe datum voor 2019 aan
10 december 2018
Nieuwe Nor Nacht & Nr.7even presenteren gezamenlijk dance-event Voodoo
WOO HAH! Festival
Boyband Five geeft optreden in Leijpark Tilburg
Draaimolen Festival
Heerlense dance-platforms slaan handen ineen
Techno in de Kerk
Het is niet zo maar een dj maar het is de beleving
7 december 2018
Balaton sound onthult eerste namen
Armada Music vergroot feestvreugde
Nederlands populairste Indoor Festival terug in de Rotterdamse Maassilo
6 december 2018
Sugar Factory
5 december 2018
Charlotte de Witte maakt haar debuut bij Rotterdam Rave
Audio Obscura NYE
Nu is de tijd om je Booming New Year kaarten in te slaan! Dj's Zaal 2 en 3 nu ook bekend!
4 december 2018
Doornroosje komt met Donuts Festival
Bumble lanceert samen met The Media Nanny, ID&T en Astralwerks 'Making Moves in Music'
3 december 2018
Metz NYE Cruise
Black Friday tickets uitverkocht, Super Early Bird tickets in voorverkoop