Partyflock
 
Nieuws · november 2018
­ Nederland
Paul van Dyk New Album
vrijdag 30 november 2018
You've had 'Music Rescues Me', the single. Last month we gave you Music Rescues Me', the preview show (presented at London's titan Printworks). We reckon appetites have been whetted enough.
Main event time.
Ladies and gentlemen, the moment we've all been waiting for. The 1th of december 2018 will be a day to remember
Latin Lovers 8 december in AIR
vrijdag 30 november 2018
Amsterdam we komen weer! Het langst lopende latinconcept van Nederland komt weer naar AIR Amsterdam en de datum die je mag vrijhouden is zaterdag 8 december 2018!
Bang Bang
vrijdag 30 november 2018
Op maandag 31 December is het hoog tijd om het jaar 2018 af te sluiten. En of je nou een perfect jaar hebt gehad of niet kan wachten op een frisse start, de beste manier om dit te doen op oudejaarsavond is zelf te knallen als een vuurpijl. Een feestelijke selectie top dj's in The Butcher Social Club garanderen dat je 2019 met een Bang Bang! kan inluiden.
Edel Oud&Nieuw Spektakel
vrijdag 30 november 2018
Het Oud&Nieuw Spektakel van Edel is terug.
Ze gaan dit jaar voor het grootste huisfeestje van Amsterdam. Het Sieraad wordt een groot thuis met vier verschillende dansvloeren.
Trancelicious
vrijdag 30 november 2018
Na een periode van stilte rond Trancelicious is sinds kort de stilte weer verbroken bij toeval kwamen Theo en Suze in aanraking met Summer Quincy en tijdens een kort gesprek kwamen zij overeen om Trancelicious op de showboat nieuw leven in te blazen na de eerste editie afgelopen september conclusie mooi club met kwaliteit hoog in het vaandel. Alles te samen de ingrediënten voor een topfeest.
Armin van Buuren stijgt naar grote hoogtes tijdens ASOT 900 'Lifting You Higher' in de Jaarbeurs Utrecht
X-Qlusive
donderdag 29 november 2018
Da Tweekaz have definitely earned their stripes in the hardstyle scene, as they have been at the top of the league for quite some time now.
Het succesvolle dance concept Don't Let Daddy Know heeft Tiësto weten te strikken als headliner tijdens de jaarlijkse editie in Amsterdam.
Vestrock 2019
woensdag 28 november 2018
Gers Pardoel, Royalistiq, Stefania en Jurassic Revenge op vestrock junior 2019
DGTL keert ook in 2019 weer terug op de Amsterdamse NDSM-werf voor hun jaarlijkse weekender tijdens Pasen. Traditiegetrouw opent de duurzame festivalorganisatie het festivalseizoen en trakteert op 19, 20 & 21 april publiek uit binnen- en buitenland op muziek, kunst en revolutionaire duurzaamheidsprojecten.
Grootse clubavond in de dikste uitgaanslocatie van Rotterdam, de Maassilo. Op zaterdag 8 december komen grote namen uit de Nederlandse clubscène de Maashaven onveilig maken. Met Dj Jean, José, Santito, Mem en vele anderen achter de decks zal het tweede weekend van December ongetwijfeld de boeken in gaan als het warmste weekend van 2018.
Nederlands DJ/producer Brooklyn (ook wel bekend als Merijn Murk uit tv-programma Temptation Island) maakt zijn debuut bij Spinnin' Records' Made In NL-label met de aanstekelijke single 'Run Town'.
De eerste namen van het Utrechtse popfestival Central Park zijn bekend. Met de introductie van
een tweede live stage wil het festival diversiteit bieden en wordt het aanbod van artiesten nog
breder.
Het festival dat afgelopen zomer werd bekroond met de titel 'Echt Rotterdams Erfgoed' en niet meer is weg te denken van de evenementenkalender van Rotterdam, start 30 november met de pre-sale.
Het was niet de eerste stagedive die DJ Leon Hoeks (43) maakte. Sterker nog, bijna elke show die de doorgewinterde artiest uit Berghem geeft met de act Shadowlands Terrorists, wordt afgesloten met een duik van het podium het publiek in. Honderden keren ging dat goed. Maar vorige week maakte Hoeks een gruwelijke rotsmak. De schade: zes gebroken ribben, een gebroken been en een klaplong. Nog altijd ligt hij in het ziekenhuis op de afdeling intensive care. "Ik moet nu niet zeuren maar incasseren en weer doorgaan."
Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag op zondag pepperspray gebruikt in GelreDome, waar het dance-event Qlimax werd gehouden.
Kris Kross Amsterdam dropt vandaag hun nieuwe track: Vámonos. Een Spaanstalig nummer, waarop het dj-trio samenwerkt met twee Amerikaanse artiesten.
REBiRTH Festival
vrijdag 23 november 2018
Ver van ons huis ligt een wereld die door de tijd is vergeten. Terwijl een oude bewaarder eindelijk ontwaakt, staan de poorten van een eeuwigheid aan amusement op het punt om zich te openen. Welkom, bij REBiRTH Festival 2019 - Guardian of Eternity!
Neverland heeft inmiddels al een tweede editie aangekondigd. Op 13 & 14 juli 2019 zal Megaland wederom worden omgedoopt tot "Neverland". De trouwe bezoeker kan op 23 november zijn kaarten voordelig bestellen: tijdens Black Friday wordt een beperkt aantal tickets tegen een zeer lage prijs beschikbaar gesteld.
Het boutique dancefestival A Day At The Park vindt in 2019 plaats in Rotterdam.
In de zomer van 2019 viert de Sziget Express een jubileumeditie: voor het 10e jaar vertrekt de festivaltrein vanuit Nederland naar het Hongaarse Boedapest.
Op zaterdag 23 februari wordt Riekerhaven omgetoverd tot een winterfestival waar Mokum's favorieten je hosten voor een onvergetelijke midwinter dag en –nacht.
Qlimax 2018
dinsdag 20 november 2018
We staan aan de vooravond van een magisch evenement. In een omgetoverd Gelredome, staan duizenden zielen die allemaal één ding gemeen hebben: de liefde voor de muziek.
Paaspop 2019 wordt episch
dinsdag 20 november 2018
25 Years Charly Lownoise & Mental Theo, Davina Michelle, Donnie & Joost, Douwe Bob, Dropkick Murphys, Heideroosjes, Ilse DeLange, Kovacs, Lukas Graham, Sam Feldt LIVE, Scooter, Steel Panther
Op vrijdag 22 februari komt de beroemde drum 'n' bass-act Noisia naar Neushoorn voor een exclusieve dj-set. Noisia wordt gerekend tot een van de grootste acts binnen het genre en bestaat uit drie Nederlandse producers.
Met veel trots presenteert 023TECHNO op zaterdag 24 november de Amerikaanse producer en DJ Joey Beltram in Patronaat. Een van de absolute grondleggers van de techno die met zijn track Energy Flash (1990) het geluid van de rave-generatie definieerde.
Nieuwe editie Going Back To My Roots
dinsdag 20 november 2018
Op zaterdag 22 december keert Going Back To My Roots terug naar P60. Bezoekers maken zich op voor een speciale Christmas Edition van de dansavond!
Het bekende dancefestival Emporium, dat jaarlijks voor 30.000 dance liefhebbers op De Berendonck bij Wijchen georganiseerd wordt door festivalorganisator Matrixx Events, heeft zojuist het nieuwe thema voor 2019 bekend gemaakt.
Wie Ronnie Flex en zijn Deuxperience band dit jaar nog wil zien, moet op zaterdag 1 december naar Rotterdam.
Intensss Indoor
woensdag 14 november 2018
INTENSSS keert op 24 november terug naar een compleet vernieuwde en verbouwde Alhambrazaal in Mondo Verde Landraaf, een locatie die door velen de mooiste van Limburg genoemd word en misschien zelfs wel in héél Nederland! In de zomer is keihard gewerkt om de Alhambrazaal nog beter te maken, denk hierbij aan nieuwe area's,
Booming Sexy New Year is het meest gezellige feest van nieuw jaar op 1 januari met al zijn leuke extra's : Gluhwein , Oliebollen , Kerstbomen, Confetti , Winter Deco, Champagne en nog veel meer leuke winter items! Omdat dit feest ieder jaar uitverkocht raakt kun je er nu al van op aan dat het ook dit jaar op zeker uitverkocht raakt.
Dance Valley viert 25e verjaardag
dinsdag 13 november 2018
Het is hartje zomer 1995 als voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis het relatief onbekende fenomeen house alle nachtvlinders uit de donkere clubs lokt. Geïnspireerd op het Engelse popfestival van Glastonburry ervaren 8.000 bezoekers een tot dan toe unieke gebeurtenis: dansen en feesten op klaarlichte dag op de beats van elektronische muziek.
Op 17 november lanceert The Suicide Club het
nieuwe concept TSC Invites. Bij TSC Invites staat iedere keer een grote artiest centraal. Dit keer: DJ Carista.
Na een wederom geslaagde editie van LOUD! is het tijd om er weer een onvergetelijke avond van te maken. Tijdens de volgende editie op zaterdag 29 december zal niemand minder dan festivalsensatie Sefa het podium betreden!
Afro house
dinsdag 13 november 2018
Het begon allemaal in een club in Chicago, maar het centrum van housemuziek is tegenwoordig verplaats. Niet naar New York, niet Ibiza of Miami, maar het grootste house markt is nergens anders dan in Zuid-Afrika.
No Limit 90's
maandag 12 november 2018
De grote Eurodance-hits uit de jaren negentig staan iedereen in het geheugen gegrift – al is het tegen wil en dank. De vrolijke, onweerstaanbare en pretentieloze nummers hebben de tand des tijds glansrijk doorstaan.
Het evenement 'Charly Lownoise & Mental Theo 25 Years Anniversary' ging van de AFAS Live, naar de Ziggo Dome en verkocht in een mum van tijd uit. Op veler verzoek is er nu een tweede show aangekondigd.
Lachgas voor de partyscene bereikt de Nederlandse markt op steeds grotere schaal. Het gebruik van lachgas uit slagroompatronen is al langer bekend, maar uit onderzoek van NOS op 3 blijkt dat nu ook de verkoop van lachgastanks toeneemt. Lachgas is in het uitgaanscircuit populair als partydrug.
Waakhonden en achterdochtige Berlijnse joggers ten spijt: de jongens van de hiphop/afrobeat band Mr. Weazley schieten hun nieuwste videoclip op verboden plekjes in Berlijn.
Must
donderdag 8 november 2018
Soms besef je ineens dat het best bijzonder is om in zo'n grootse 'Oude Dame' hele mooi feesten te mogen geven.
Op 23 november zal de tweede Figure Nacht plaatsvinden in Club Now & Wow in Rotterdam.
De Amsterdamse Tribe strijkt neer op het meest
sprookjesachtige terrein van Amsterdam.
Op 21 december is Rotterdam Rave terug in de Maassilo met een Winter Special. Op deze editie zullen twee van de vier stages gehost worden door grote labels uit de techno scene.
Latin Lovers is jarig
dinsdag 6 november 2018
Dertien maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk 13 (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels weet en gewend is, dit natuurlijk kolossaal aanpakken en vieren met een gehele '13 Years Anniversary Tour' door Nederland en natuurlijk mag dan de locatie waar het ooit begonnen is, zeker niet ontbreken: Latin Lovers is terug in Villa Thalia, Rotterdam op vrijdag 9 november 2018!
De voorverkoop voor deze editie gaat razendsnel! Je kan nu nog wel kaarten kopen maar aangeraden wordt om vooral niet te lang te wachten! Nog maar iets meer dan twee weken en het allermooiste feest van Full Moon in The Box gaat beginnen. Heb je jouw mooiste pure white outfit al klaar liggen?
Overwinteren
donderdag 1 november 2018
Wanneer de winter nét te lang geduurd heeft, wanneer de zon het meest gemist wordt, de nachten het donkerst zijn, wanneer we het liefst willen buiten spelen, wanneer we willen overwinteren.
Underworld tweemaal naar Amsterdam
donderdag 1 november 2018
Onder de naam temp. opent eind november in Amsterdam-Zuid een tijdelijke multidisciplinaire evenementenlocatie.
Vanaf 23 november is Amsterdam een multidisciplinaire evenementenlocatie rijker. Zoals de naam al doet vermoeden, is temp. een tijdelijk project.
Early bird tickets voor Crazyland 2019 vandaag in de verkoop! Beste bezoekers omdat wij de mening van ons trouwe publiek belangrijk vinden en inmiddels zo goed als alle thema's al de Revu hebben laten passeren, Hebben wij dit keer jullie laten kiezen wat het thema wordt voor de Crazyland editie van 16 Maart.
30 november 2018
Paul van Dyk New Album
A Tribute to the best trance classics ever
Latin Lovers 8 december in AIR
Bang Bang
Edel Oud&Nieuw Spektakel
Trancelicious
A State of Trance 900 presenteert fenomenale line-up
29 november 2018
X-Qlusive
Exclusief nederlands optreden Tiësto bij Don't let daddy know 2019
28 november 2018
Vestrock 2019
Disclosure headline act tijdens DGTL festival Amsterdam 2019
27 november 2018
Zaterdag 8 december Kings of Clubbing in de Maassilo
26 november 2018
Nederlands DJ/producer Brooklyn maakt debuut op Made In NL
De eerste namen van Central park 2019
Crazy Sexy Cool Festival start met pre-sale
25 november 2018
DJ zwaargewond na mislukte stagedive
Incident met pepperspray bij dance-event Qlimax in GelreDome
23 november 2018
Kris Kross Amsterdam brengt single uit met Amerikaanse zangeres Ally Brooke
REBiRTH Festival
Black Friday voorverkoop Neverland Festival 2019
22 november 2018
A Day At The Park verhuist naar Rotterdam
Sziget Express viert 10 jaar festivaltreinen in 2019
21 november 2018
Volledige line-up van Overwinteren Festival bekend gemaakt
20 november 2018
Qlimax 2018
Paaspop 2019 wordt episch
Drum 'n' bass act Noisia exclusief naar Neushoorn
023TECHNO brengt Joey Beltram, grondlegger van de techno naar Haarlem
Nieuwe editie Going Back To My Roots
15 november 2018
Emporium Festival presenteert nieuw thema The Zoo
14 november 2018
Fans Ronnie Flex & Deuxperience kunnen alleen nog naar Blijdorp Winterfestival
Intensss Indoor
13 november 2018
Booming Sexy New Year 1 januari 2019 kaarten gaan hard
Dance Valley viert 25e verjaardag
DJ Carista en The Suicide Club staan allebei voor inclusiviteit en diversiteit
LOUD! terug in P60 Amstelveen met festivalsensatie Sefa
Afro house
12 november 2018
No Limit 90's
Charly Lownoise & Mental Theo kondigen tweede jubileumshow aan in Ziggo Dome
11 november 2018
'De lachgas-handel is een markt van cowboys'
8 november 2018
Waakhonden houden Mr. Weazley niet tegen
Must
7 november 2018
Len Faki's Figure Label viert 15-jarig bestaan samen met Rotterdam Rave
Nomads Festival bereikt hun Thuishaven
6 november 2018
Rotterdam Rave terug in de Maassilo met techno legendes
Latin Lovers is jarig
1 november 2018
White Moon bijna uitverkocht en laatste viptafels
Overwinteren
Underworld tweemaal naar Amsterdam
Tijdelijke Amsterdamse evenementenlocatie temp. opent haar deuren
Vandaag begint de mega dikke early bird voor Crazyland in maart 2019