Partyflock
 
Nieuws · oktober 2018
­ Nederland
Achter de schermen zitten wij nooit stil. Na de zomer hadden we het idee om weer eens verrassend uit de hoek te komen en dat is gelukt: zaterdag 8 december 2018 van 22.00 tot 03.00 uur een nieuwe locatie, op een nieuwe plek.
Going out with a bang! Sunnery James & Ryan Marciano hebben de line-up aangekondigd voor de grootse eindejaar editie van Sexy By Nature op zaterdag 29 december in de Onderzeebootloods in Rotterdam.
History of Hardcore 2018
dinsdag 30 oktober 2018
It's time for your wake-up call! It's time for a serious history lesson! Zaterdag 22 december neemt Outlaw Events je mee terug in de tijd met de dikste millenium-hardcore en early classics in een legendarische locatie die een belangrijke onderdeel is van de hardcore geschiedenis: Hemkade 48 aka Fun Factory, Mysteryworld & North Sea Venue.
Tijdens het ADE-feest DGTL hebben zeker acht bezoekers epileptische aanvallen gehad, volgens aanwezigen door de combinatie van de stroboscooplichten en drugsgebruik. Deze aanvallen op dancefeesten komen vaker voor, zegt het Trimbos Instituut. Moet er dan niet meer voorlichting komen hierover?
Vier jaar geleden bracht de Belgische dj Felix De Laet aka Lost Frequencies zijn debuutsingle 'Are You With Me' uit, waarmee hij in maar liefst achttien landen een tijdlang op nummer één in de hitlijsten stond.
Halloween is populairder dan ooit in Nederland. Dat is vandaag in Rotterdam weer gebleken toen duizenden bezoekers dit feest kwamen vieren op het uitverkochte Crazy Sexy Cool Halloween.
De persoonlijke gegevens van 64.007 mensen die in 2014 een ticket hebben gekocht voor het dancefestival Tommorrowland waren inzichtelijk voor derden.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscode.
November is de maand dat ook de Indian summer die dit jaar eeuwig leek te duren echt voorbij is. Het is zeker nog geen tijd om kerst te gaan vieren. Eerst nog even deze toffe feestjes! Bekijk hier de leukste feesten van November 2018:
Bonzai Records & Age Of Love slaan de handen in elkaar op oudejaar om 2019 met een knal in te zetten. Het belooft het grootste retro oudejaarsvent in België te worden met een line-up om ù tegen te zeggen!
Onlangs bracht de Nederlandse producer en DJ Jarreau Vandal, aka Ellroy Uyleman, de mixtape 'Anthology' uit.
Ronnie Flex en zijn band Deuxperience gaan dit voorjaar op tournee langs vijf grote zalen in Nederland: Oosterpoort, TivoliVredenburg, 013, Doornroosje en Parkstad Limburg. De kaartverkoop start zaterdag 27 oktober om 10:00 uur via de websites van de zalen.
Met helden als Paul Elstak, Twenty 4 Seven, T-Spoon en Def Rhymz is er voor ieder wat wils tijdens het gloednieuwe feestconcept van de organisatie van Gelderpop.
Bakermat staat bekend als één van de meest innovatieve en getalenteerde producers in de dance scene.
Winnaar Vinylized 2018 bekend
maandag 22 oktober 2018
Met de track "Untroubled" heeft Mylow de veertiende editie van danceproducerscontest Vinylized gewonnen. LAu, Smeek, Mylow, Cool Tiger en Meraki waren de vijf finalisten van Vinylized 2018.
Exclusieve preview van zijn muziek ontroert gasten tijdens ADE
LIFE = CRAZY, het boek van Martin Garrix, is nu officieel te koop en dat werd gisteren gevierd met een lancering in × BANK.
DJ Julian Jordan (23) heeft met zijn DJ booth een willekeurig bedrijf in Amsterdam overvallen.
Armin van Buuren is vijfmaal uitgeroepen tot beste dj van de wereld en met zijn programma 'A State of Trance' al jaren te horen op Radio 538.
Vorige week kondigde Nederlands meest geboekte feestact Snollebollekes zijn eigen stadionshow in het GelreDome aan. De kaartverkoop ging afgelopen zaterdag van start, maar na anderhalf uur waren alle 30.000 beschikbare tickets verkocht.
Veel Haarlemse dertigers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte Frank & Nick feesten in het aloude Stadscafé vanaf 1996.
Nog vier avonden en dan sluit Beitel90, oftewel de oude Peppermill, definitief.
De Nederlandse dance-organisator ALDA wil verder uitbreiden naar andere delen van de wereld.
Nog drie weken en dan zal het leukste en gezelligste thema feest van Nederland weer losbarsten. Dit feest is uniek en dat komt door jullie. Wij bouwen de locatie om tot een waar freaky circus zorgen voor de lekkere crazyland sound aan dj's, en natuurlijk het beste entertainment en shows. Samen met jullie gaan we de show stelen op 3 November en zul je het beste circus ooit beleven.
Na eerder onder meer de Canadese legende deadmau5 en hostings van NOX en van HYTE (met Chris Liebing, Marcel Dettmann en Robert Hood) te hebben aangekondigd is het programma van de (vijfde) indoor editie van WE ARE ELECTRIC Eindhoven volledig met de navolgende namen.
We all love 80's 90's 00's presenteert haar Eindhovense New year's eve special op maandag 31 december 2018 in het Evoluon.
Afgelopen week hebben wij ons nieuwste oud & nieuw concept "WOW WOW" onthuld. Dit nieuwe concept draait zowel om het herleven van de meest bijzondere momenten van het afgelopen jaar als om de nieuwe momenten die in 2019 gaan komen.
Tijdens ADE verwelkomt Amsterdam jaarlijks duizenden bezoekers uit de hele wereld. Met de ADE Hangover willen de initiatiefnemers ADE, Stichting NDSM-Werf en Into the Woods graag iets terugdoen voor de bewoners van de stad; een gratis festival voor alle Amsterdammers.
Op evenementen in Twente is steeds minder politie-inzet nodig. Voor Eric van Oosterbaan van het Enschedese Absolutely Fresh is dat geen verrassing.
Festyland
donderdag 11 oktober 2018
Vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober worden de poorten van dé afsluiting van hét festivalseizoen geopend. De opbouw van FestyLand op recreatiepark Hemelrijk in Volkel-Uden is gestart. Al enkele tenten staan en het begint nu echt zichtbaar te worden dat het niet lang meer duurt tot FestyLand. Artiesten als Golden Earring, Nicky Romero, Lil Kleine, Miss Montreal, Kraantje Pappie, Lucas & Steve, Nielson & Band, The Dirty Daddies, Bizzey en BZB zijn erbij!
Hardwell en Ticketswap zijn een bijzondere actie gestart. De dj zal vandaag via het verkoopkanaal, onder zijn eigen naam, Robbert van de Corput, een golden ticket inclusief meet & greet aanbieden voor zijn uitverkochte ADE-show.
The Student Hotel is dit jaar een van de officiële ADE hotels en dé hub waar alles samenkomt tijdens het Amsterdam Dance Event.
Sugar Factory presenteert haar volledige line-up voor Amsterdam Dance Event 2018. Het is een vol en veelzijdig programma, met clubnachten, concerten en afterparties.
ST8MENT The Rite of Voodoo
dinsdag 9 oktober 2018
Op zaterdag 20 oktober 2018 wordt Eventcentre Aquabest in Best overgenomen door de duistere krachten van ST8MENT: The Rite of Voodoo.
Na het Amsterdam Dance Event debuut afgelopen jaar, host Mad Fox ook dit jaar weer vijf avonden met vijf grote spelers uit de dance industrie.
Martin Garrix heeft zojuist de volledige lineup voor zijn label night genaamd "Martin Garrix presents STMPD RCRDS" bekend gemaakt.
W Amsterdam is dit jaar een officiële partner locatie van Amsterdam Dance Event.
De all ages ADE-show van Hardwell en het Metropole Orkest op 18 oktober in de Amsterdamse Ziggo Dome is uitverkocht. Hardwell verwijst op zijn website door naar TicketSwap als kanaal waar je veilig aan officiële kaarten kan komen.
Girls Love DJs AIR Amsterdam
dinsdag 9 oktober 2018
Girls Love DJs is back! En hoe? Na het succes van de terugkeer in september is het tijd om het prestigieuze Amsterdam Dance Event klaar te stomen voor the real deal.
W&W starten nieuwe ravecultuur
dinsdag 9 oktober 2018
Een nieuwe rave-beweging is gearriveerd en niemand minder dan W&W hebben dat op hun geweten.
Het volledige programma van het gratis toegankelijke festival ADE Hangover is vandaag bekend gemaakt. Op zondag 21 oktober wordt de NDSM-werf omgebouwd tot de perfecte plek om de ADE kater zacht te laten landen én nog eenmaal te feesten.
Dutch Dance
maandag 8 oktober 2018
Precies 30 jaar na de doorbraak van housemuziek is Dutch Dance het allereerste Engelstalige overzichtswerk, in een internationale uitgave.
De bekende houseclassics feesten Wooferland en The Beginning slaan voor de tweede keer de handen ineen met een wintereditie. Op zaterdag 3 november wordt het terrein van Thuishaven opnieuw omgetoverd tot een raveplek waar acid, techno, house, rave en oldskool van 1989 tot 2000 samenkomen.
Op 27-10 -2018 gaat de tweede Rave, Acid, Techno, Oldskool en het House Classics 89/00 spektakel "The Warehouse Rave II" editie plaatsvinden op een van de mooiste locaties van Nederland "de Suikerunie", in de stad Groningen.
Op 1 december staat de Van Nelle Fabriek voor de derde keer in het teken van Blijdorp Winterfestival.
Radio 538 opent ook dit jaar weer de deuren van het 538DJ Hotel tijdens het Amsterdam Dance Event. Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 oktober is The Student Hotel Amsterdam City de thuisbasis van 538 en komen alle programma's tussen 06.00 en 00.00 uur live vanuit Amsterdam.
XXlerator presenteert Lunatixx
dinsdag 2 oktober 2018
De leukste Freestyle Show van Nederland is terug! Op zaterdag 13 oktober is het tijd voor een nieuwe editie van Lunatixx; hét freestyle feest waarbij de timetable bepaald wordt door het lot!
Voor het derde jaar op rij keert STRAF_WERK terug naar het Klokgebouw in Eindhoven en dit keer doen zij dit samen met de Spaanse partij elrow. Vandaag zijn de eerste namen bekend gemaakt die op 7 december achter de draaitafels staan.
Dat 'Stap Voor Stap', de laatste release van Kav Verhouzer en Sjaak, momenteel een hit is, is een feit.
Dat B.T.C.H. een heel populair feest is , dat weet onderhand heel Nederland. Al 15 jaar timmert dit feest aan de weg en in die 15 jaar tijd is ieder feest op rij uitverkocht.
30 oktober 2018
Pssst wij hebben een nieuwe locatie
Sunnery James & Ryan Marciano maken line-up bekend voor nieuw Sexy By Nature evenement in Rotterdam
History of Hardcore 2018
29 oktober 2018
XTC en fel licht kan gevaarlijk zijn, maar er zijn nog geen regels
Lost freqeuncies is meest succesvolle belgische artiest ooit in Duitsland
Rotterdam vierde Halloween in het Zuiderpark
Persoonlijke gegevens festivalbezoekers Tomorrowland 2014 gelekt
27 oktober 2018
De leukste feestjes met een dresscode in november
26 oktober 2018
Bonzai Records en Age Of Love presenteren: In With A Bang
Jarreau Vandal shined als live-artiest met exclusieve studio-jam voorafgaand aan eerste live-tour
Ronnie Flex & Deuxperience kondigen voorjaarstournee 2019 aan
24 oktober 2018
Gelderpop presenteert op 9 februari een wintereditie in Hart van Holland
22 oktober 2018
Bakermat brengt nieuwe single 'Partystarter' uit
Winnaar Vinylized 2018 bekend
19 oktober 2018
Willem de Bruin raakt met zijn album man in nood
18 oktober 2018
Martin Garrix lanceert boek 'LIFE = CRAZY' in × BANK
DJ Julian Jordan verrast met spontaan optreden
Armin van Buuren ontvangt 538Dance Smash Award
Extra show voor Snollebollekes in het GelreDome
17 oktober 2018
Oproep voor de Haarlemse dertigers om hun jeugd te herbeleven
Nu komt er echt een einde aan de 'Peppermill'
ALDA sluit partnership met Amerikaanse Insomniac
16 oktober 2018
Crazyland Dark Circus of Pleasure 3 november bijna uitverkocht! Laatste 250 kaarten!
15 oktober 2018
We Are Electric Eindhoven op zaterdag 10 november
12 oktober 2018
WE ALL LOVE 80's 90's 00's NYE in het Evoluon met te gekke vuurwerkshow
Q-dance komt met meest ambiteuze oud & nieuw feest tot nu toe
ADE Hangover keert terug op de NDSM- werf
11 oktober 2018
Absolutely Fresh over afname politie-inzet: 'nog vóór probleem ingrijpen'
Festyland
10 oktober 2018
Hardwell verkoopt bijzonder ticket op TicketSwap
The Student Hotel is de hub van Amsterdam Dance Event
9 oktober 2018
Sugar Factory presenteert haar volledige line-up voor Amsterdam Dance Event 2018
ST8MENT The Rite of Voodoo
Mad Fox kondigt opnieuw grote namen aan tijdens Amsterdam Dance Event
Martin Garrix maakt volledige lineup voor STMPD RCRDS label night tijdens Amsterdam Dance Event bekend
W Amsterdam maakt programmering ADE bekend
Laatste show van Hardwell via livestream bij te wonen
Girls Love DJs AIR Amsterdam
W&W starten nieuwe ravecultuur
Gratis toegankelijk festival ADE Hangover maakt volledig programma bekend
8 oktober 2018
Dutch Dance
Wooferland en The Beginning met houseclassics op Thuishaven
4 oktober 2018
Paradigm , The Beginning & Taped pres
3 oktober 2018
Blijdorp Winterfestival onthult volledige line-up
2 oktober 2018
Wereldberoemde dj's checken in bij 538DJ Hotel
XXlerator presenteert Lunatixx
1 oktober 2018
Eerste namen elrow × STRAF_WERK Klokgebouw onthuld
Frequencerz droppen keiharde hardstyle-remix van Kav Verhouzer en Sjaak
B.T.C.H. kaarten voor 15 jarig bestaan gaan aanstaande woensdag 12 uur in de verkoop