Partyflock
 
Nieuws · september 2017
­ Nederland
Tabaksfabrikanten bedingen exclusieve verkoop tijdens popfestivals. Dat zegt de Onderzoeksredactie Tabak. Voedselwaakhond NVWA onderzoekt de contracten.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of leuke dresscode. Oktober is de maand van ADE en Halloween, feestjes genoeg dus! Bekijk hier de leukste feesten van oktober 2017.
Laatste keer Freaqshow
vrijdag 29 september 2017
Na vijf uitverkochte edities is het moment aangebroken voor de allerlaatste keer Freaqshow. Vanaf 2012 is Freaqshow het feest voor liefhebbers van de hardere stijlen om het jaar knallend mee af te sluiten. Daarom gaan we op 31 december nog één keer los met het gestoordste oud & nieuw feest. R.I.P. Freaqshow.
B.I.T.C.H extended edition gaat rocken, B.I.T.C.H extended edition gaat online uitverkopen!
Het duurt niet lang meer.
Wil jij er bij zijn?
Nederlands dj Tony Junior is een samenwerking aangegaan met STUK voor een gezamenlijke EP-release.
Op zaterdag 23 december staat RAI Amsterdam voor één nacht in het teken van Valhalla Festival.
Tijdens de zomereditie op 12 augustus werd er via een aantal grote banners al gehint naar de tweede editie van Blijdorp Winterfestival.
This is not America
dinsdag 26 september 2017
Van het records brekende Broederliefde tot de invloedrijke Britse producer JAE5, van de afro-trap van rapper MHD uit Parijs tot het Marokkaans-Nederlandse lid van Wu-Tang Clan Cilvaringz, van Trinidad tot Burkina Faso, en van reggaeton tot afrobeats: ADE Beats, het internationale platform voor hiphop, bass en beats tijdens Amsterdam Dance Event, viert vrijdag 20 oktober 2017 de internationale hiphop, bass en beats-scene.
Programma Melkweg ADE 2017 compleet
dinsdag 26 september 2017
Van woensdag 18 t/m zondag 22 oktober staat Amsterdam geheel in het teken van Amsterdam Dance Event.
Het is weer voorbij, die mooie zomer! Die zomer die begon zo wat in. wie het weet mag het zeggen. Voor het laatst gezien in 1995.en nooit meer wat van gehoord! Vroeger vielen in de zomermaanden de mussen nog wel eens dood van het dak, anno 2017 hebben we überhaupt niet eens mussen meer in Nederland. Na weer een spectaculair festival seizoen, waarin de super hippe mode van 2017 geen kans kreeg het daglicht te aanschouwen omdat wederom de poncho's en regenlaarzen het festivalterrein domineerden, adviseren wij van Grotesque een ieder: Tijd om naar binnen te gaan!
Op 22 september gaat de hardste en meest spraakmakende compilatie van het jaar in release. Op 'Kind van de Duivel' kan de gelijknamige triple platina hit van Jebroer natuurlijk niet ontbreken.
Het veelbesproken feest Wine, Dine & Dance, dat is begonnen in Landhuis De Wipselberg in Beekbergen, slaat haar vleugels uit.
Terug van nooit weggeweest! Hét hardstyle concept wat je nooit teleurstelt: LOUD! Zoals je gewend bent presenteert P60 je samen met LOUD!
De crème de la crème van party-minded Nederland kan het feest -en festival gedruis van de afgelopen zomer weer achter zich laten.
The Beginning in het Patronaat
donderdag 21 september 2017
Club classic evenement The Beginning in Patronaat te Haarlem Raven tot je erbij neervalt net als in de jaren 90
Met een druk weekend vol met feesten in donkere clubs is ADE Hangover de perfecte afsluiter van het Amsterdam Dance Event.
La SHARE 'the taste of chocolate'
woensdag 20 september 2017
Na een zeer geslaagde eerste editie is het natuurlijk tijd voor een vervolg. La SHARE presents 'The taste of Chocolate' op 30 september in het DIDO Event Centre te Amterdam.
Future Urban Legends (FUL) host tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) het
grootste urban event in de Ziggo Dome in Amsterdam.
Something wicked this way comes: de line-up voor het eerste outdoor Halloween Festival van Nederland is bekend!
Alle hitjes verzamelen!
dinsdag 19 september 2017
Het festivalseizoen is voorbij, maar je hoeft geen jaar te wachten om je weer compleet te misdragen. Laat je zaterdag 30 september lekker gaan tijdens de Guilty Pleasure Hitmachine Show! Voor het eerst wordt de Gaasperplas ingeruild voor 'Het Sieraad' voor een knotsgekke nightshow.
Koning winter
dinsdag 19 september 2017
Overwinteren met een ongeëvenaarde festivalvibe en een flinke dosis humor?!
Ram & Indecent noise
maandag 18 september 2017
Terwijl de zomer 2017 inmiddels de top heeft bereikt, weet Ram, geënt op het gehele bruisende seizoen, wederom iets moois af te leveren.
R3hab released debuutalbum
maandag 18 september 2017
Na een succesvol jaar, met wereldwijde hits, lanceert de Nederlands-Marrokaanse Fadil El Ghoul – beter bekend als R3HAB – zijn debuutalbum 'Trouble. '.
Op 22 september lanceert Veronica de nieuwe Nederlandse realityserie The Next Icons. Hierin worden de vier ambitieuze dj's The Boy Next Door, Justin Mylo, The Him en Dante Klein gevolgd. Zij willen in de voetsporen treden van de Nederlandse dj's die wereldwijd naam hebben gemaakt. Alleen de weg naar het succes is met vallen en opstaan. Hoe houden de dj's zich staande met hun eigen sound, levensstijl en persoonlijke ambitie?
Into the Woods voegt drie exclusieve clubnachten toe aan het ADE programma.
Radiostation SLAM! maakte zojuist bekend dat Oliver Heldens is toegevoegd aan de line-up van de SLAM! MixMarathon, vrijdag 20 oktober 2017 live in de Ziggo Dome.
RADIIION
donderdag 14 september 2017
Gelegen in broedplaats ACTA, Amsterdam Nieuw-West, is RADION een zinnenprikkelende plek met veel muziek, kunst en cultuur. In de collegezalen waar vroeger tandartsen werden opgeleid, staan nu wekelijks -in vijf verschillende ruimtes- dag- en nachtvlinders te excelleren.
Salto sounds
donderdag 14 september 2017
Nieuw en uniek in Rotterdam: Salto Sounds! Op zaterdag 30 september zal dit nieuwe concept van niemand minder dan Gregor Salto haar intrede doen aan de hotspot aan de Maasboulevard van de Havenstad: Club Vie.
Armada Music opent kantoor in Londen
woensdag 13 september 2017
Armada Music heeft zich een jaar na de opening van een kantoor in New York opnieuw gevestigd in een ander land.
Het Amsterdam Halloween Festival 2017 van Amsterdam Spook heeft 6 dagen
aan ziekelijk Halloweenplezier voor je in petto!
Nieuwe avond Drum 'n Bass in P60
dinsdag 12 september 2017
Inversion is terug met een nieuwe avond gevuld met de beste nationale – én internationale namen uit de hedendaagse Drum 'n Bass scène.
Vrijdag 6- en zaterdag 7 oktober worden de poorten van dé afsluiting van hét festivalseizoen geopend op recreatiepark Hemelrijk in Volkel-Uden!
Tijdens Amsterdam Dance Event brengt Jaachi een heuse Taiwanese Night Market naar Cinetol. Op donderdag 19 oktober kan men genieten van Taiwanese specialiteiten zoals bao buns, bubble tea, een potje mah jongg en van het beste dat Taiwan muzikaal te bieden heeft.
Avicii true stories
maandag 11 september 2017
Avicii: True Stories, een documentaire van Levan Tsikurishvili, volgt het leven van de ster-DJ Avicii, vanaf het allereerste begin tot zijn bestorming van de wereldwijde hitlijsten.
Ouwe Stijl is Botergeil
maandag 11 september 2017
Een spreekwoord is een korte, krachtige uitspraak die een volkswijsheid, een collectieve ervaring of morele opvatting weergeeft.
B.I.T.C.H extra extended editie gaat een groot succes worden. En nu zal jij je afvragen waarom dan? Nou we zetten alles even op een rij.
De politie heeft zaterdagnacht in Nijmegen bij het verkeerde feest geluidsmetingen gedaan. Pas nadat er meer en meer overlastmeldingen kwamen gingen de agenten op onderzoek uit. Toen bleek dat er nog een feestje was, onder de brug De Oversteek in Nijmegen.
Het is uit met het onbeperkt feesten in Bloemendaal aan Zee. De strandpaviljoens waar het organiseren van evenementen core-business is en het elk weekend bruist, mogen volgend seizoen nog maar zes feesten per jaar organiseren.
Het is uit met het onbeperkt feesten in Bloemendaal aan Zee. De strandpaviljoens waar het organiseren van evenementen core-business is en het elk weekend bruist, mogen volgend seizoen nog maar zes feesten per jaar organiseren.
Het indoor hardstyle event, Ace of Spades – The Secret Society, dat voor de tweede keer wordt georganiseerd door Paaspop Events en WiSH Outdoor, presenteert met trots haar line-up.
Er is maar één MAIN.STAGE in het Amsterdamse nachtleven op 30 september!
We gaan AIR Amsterdam op z'n kop zetten met de beste en grootste opkomende DJ namen van de stad!
Trance Academy
donderdag 7 september 2017
Vrijdag 29 september vindt een nieuwe editie van Trance Academy plaats in cultuurpodium Capsloc in Capelle a/d IJssel. Tijdens deze showcase kun je kennis maken met aanstormend talent in de Nederlandse Trance scene.
Warner Music Group (WMG) kondigt vandaag de overname aan van Spinnin' Records, een van 's werelds meest toonaangevende, onafhankelijke elektronische muziekbedrijven.
Loop lanceert hightech oordopjes voor het uitgaansleven. De oordopjes hebben een elegant, discreet design, geven een uitstekende akoestiek en zijn zeer comfortabel.
Nieuw Rotterdams Café organiseert op 8, 9 en 10 september een 3-daags festival ter ere van de Rotterdam Uitdagen en is een knipoog naar het geliefde Wereld van de Witte de With.
SLAM! dance 1000 is van start
dinsdag 5 september 2017
Van Fatboy Slim tot Afrojack, van DJ Jean tot Avicii en van Robin S tot Calvin Harris. Deze week hoor je op SLAM!
Bloomingdale pakt dit jaar wel extra groots uit voor de allerlaatste zondag van het zomerseizoen.
Het grootste en meest bekende eclectische evenement TIKTAK New Years Eve komt dit jaar naar vijf steden door heel Nederland. Na uitverkochte edities in Amsterdam en Rotterdam komt TIKTAK ook naar Groningen, Breda en Utrecht.
Crazy Wonderland barst bijna los en om het jullie nog leuker te maken hebben wij de laatste info:
Soms is het leven gewoon prachtig. Zo ook vanochtend. Dana belt met de
mededeling dat ze uitkijkt naar Multigroove en zin heeft een set te draaien op het festival!
30 september 2017
Tabaksfabrikanten schenden tabakswet door exclusieve afspraken met festivals
De leukste feestjes met een dresscode in oktober
29 september 2017
Laatste keer Freaqshow
B.I.T.C.H extended edition laatste online kaarten gaan nu in de verkoop
Nederlands DJ Tony Junior en STUK brengen plaat uit op Spinnin' Records
28 september 2017
Fritz Kalkbrenner kolsch en yellow claw naar valhalla festival
27 september 2017
Blijdorp Festival in december voor de tweede keer naar industrieel werelderfgoed
26 september 2017
This is not America
Programma Melkweg ADE 2017 compleet
25 september 2017
Grotesque presents the Back2Back Reunion Party in Factory010
22 september 2017
Kind van de Duivel - de grootste Hardstyle & Happy Hardcore Hits
Wine, dine & dance verlegt haar grenzen
Nieuwe editie LOUD! met Rebelion en Bass Chaserz
21 september 2017
METZ XXL het grootste realhouse indoor event van Rotterdam
The Beginning in het Patronaat
20 september 2017
Nieuw festival "ADE hangover" sluit de zondag laidback af op NDSM-werf
La SHARE 'the taste of chocolate'
Future Urban Legends brengt Ronnie Flex, SBMG, Childsplay en Boef naar Ziggo Dome
De line-up voor crazy sexy cool halloween is bekend
19 september 2017
Alle hitjes verzamelen!
Koning winter
18 september 2017
Ram & Indecent noise
R3hab released debuutalbum
17 september 2017
Veronica lanceert nieuwe Nederlandse realityserie over aanstormende DJ's
15 september 2017
Into the woods voegt naast twee festivaldagen nog drie exclusieve clubnachten toe aan ADE
Oliver Heldens toegevoegd aan ADE line-up slam
14 september 2017
RADIIION
Salto sounds
13 september 2017
Armada Music opent kantoor in Londen
12 september 2017
Aankondiging Amsterdam Halloween Festival-programma
Nieuwe avond Drum 'n Bass in P60
11 september 2017
FestyLand presenteert complete line-up
Jaachi brengt Taiwanese Night Market naar Amsterdam Dance Event
Avicii true stories
Ouwe Stijl is Botergeil
B.I.T.C.H extra editie wordt er een voor in de boeken. Online kaarten bijna uitverkocht
10 september 2017
Politie stond bij verkeerde feest na klachten geluidsoverlast
Rem op strandfeesten Bloemendaal aan Zee
9 september 2017
Rem op strandfeesten Bloemendaal aan Zee
8 september 2017
Grootse line-up voor tweede editie van Ace of Spades
De grote kick-off van ons nieuwe concept MAIN.STAGE met SFB
7 september 2017
Trance Academy
Warner music neemt spinnin' records over
6 september 2017
Antwerpse start-up Loop combineert hightech met design in nieuwe oordopjes voor nachtleven
5 september 2017
Rotterdams NRC organiseert 3-daags festival 'De Wereld van NRC
SLAM! dance 1000 is van start
4 september 2017
Broederliefde sluit zomerseizoen af bij bloomingdale grand closing
'TIKTAK New Years Eve' komt naar vijf steden door heel Nederland
1 september 2017
Pleasure Island Crazy wonderland laatste belangrijke info voor morgen 2 september
DJ 'Lady' Dana at Multigroove Festival