Partyflock
 
Nieuws · juni 2017
­ Nederland
Met een lange dansnacht in de LIMBURGzaal brengt Colin Benders de 27ste editie van Festival Cultura Nova tot een apotheose.
Vandaag brengt OIJ (Only in Japan) zijn nieuwe EP 'Wabi Sabi' uit op het label van Epic Amsterdam.
Zijn liveshow geeft een bijzondere extra dimensie aan zijn muziek. Hij treedt namelijk op met een zelfgebouwde neon-lichtinstallatie en experimenteert als een van de eersten met het neerzetten van een duurzame liveshow.
De Nijmeegse Vierdaagsefeesten openen dit jaar op bijzondere wijze. Op zaterdag 15 juli verwelkomen 'Drift Om Te Dansen' en 'het Danspaleis' jong en oud op de dansvloer van Smkmrkt Labyrinth aan de Waalkade tijdens de eerste editie van Drift's Danspaleis (65+).
De geruchten zijn waar. Vandaag maakt de organisatie van Stereo Sunday bekend dat Yellow Claw is toegevoegd aan de Line up van het festival.
Electric Love proudly presents another highly exclusive act! Project One! Wildstylez and Headhunterz are amazing solo artists, but together they form the perfect team for an unforgettable gig.
Kris Kross Amsterdam pakt uit
dinsdag 27 juni 2017
Dj-trio Kris Kross Amsterdam zit niet stil. Op 9 september organiseren de mannen alweer de achttiende editie van hun eigen feest in de Amsterdamse Marktkantine.
Een bezoeker van het dancefestival Defqon.1 in Biddinghuizen is overleden. De negentienjarige Duitser werd op het festival onwel en werd naar een ziekenhuis gebracht, waar hij is overleden.
Een tijdje terug verscheen er op de Facebookpagina van Headhunterz al een evenement genaamd 'Flatline', dat plaats zou vinden in Nieuw-Zeeland. De datum van dit evenement was 25 juni, dezelfde datum als Defqon.1.
Op zondag 2 juli vindt de tweede editie plaats van Summerpark Festival op één van de mooiste festivallocaties in Nederland: het Almere Strand. Liefhebbers van house, techno, urban & hitjes kunnen hart ophalen bij één van de 4 stages aan het IJmeer.
Bloomingdale XXL grand closing
vrijdag 23 juni 2017
De zomer is in volle gang en de temperatuur is heerlijk zomers. De mooiste zomerse momenten maak je nu in volle gang mee.
In het tweede jaar van 12inchCity's In Retraite op klooster Roepaen gaat het festival binnenkort uitverkopen. Voor het eerst zijn er dit jaar zondag-tickets beschikbaar.
Het festival Solstice, dat komend weekend zou plaatsvinden op Ruigoord, is afgelast. De vergunning voor het feest is op het allerlaatst geweigerd door stadsdeel Nieuw-West.
Street Parade Zurich
vrijdag 23 juni 2017
The most colorful music event of the year is coming soon. On August 12, 2017, the Love Mobiles of the 26th Street Parade will roll up to the Zurich Lakeside. With this year's motto, the organizers want to emphasize that while much in life is fleeting, the values of the Street Parade are forever. The love for its ideals will never end.
Sensation Amsterdam, dat op 7 juli wordt gehouden, markeert het einde van het langlopende evenement. Op diezelfde dag wordt het boek Celebrate Life – het verhaal van ID&T uitgebracht.
De organisatie van het populaire house concept Sundaypeople, dat sinds 2011 in Luxor Live plaatsvindt, komt vanaf heden in handen van het DJ duo House4Pleasure.
Members of Hardstyle host zaterdag 15 juli de (Raw) Hardstyle stage tijdens City of Dance Festival - hét festival van het zonnige Zeeland! Bereid je voor op een dag keihard rammen, de beste artiesten, heerlijk weer, mooie mensen, snoeiharde basses, kicks, synths en snares!
Weekend Warriors! Deze zomer wacht ons een ware mijlpaal - Defqon.1 bestaat vijftien jaar. Dit is het ultieme moment om massaal een ode te brengen aan de historie waar iedereen onderdeel van is. Van 23 tot en met 25 juni vormt Defqon.1 Weekend Festival de legendarische plek waar we deze gelegenheid gezamenlijk eer aandoen.
Je hoeft niet midden in de nacht je bed uit voor de ochtendvlucht, want om Ibiza te ervaren stap je op 2 juli gewoon, heel relaxed, in de auto naar Bloemendaal.
Zondagavond beleefde het Nederlandse dj/producers duo Firebeatz hun primeur op één van de grootste festivals ter wereld: EDC Las Vegas. Ze draaiden daar op de imposante mainstage voor meer dan 80.000 mensen.
Op vrijdag 16 juni is de Nederlandse release van Ferry Corsten's nieuwe album 'Blueprint'. Het is de meest ambitieuze release tot nu toe van de wereldwijd opererende Rotterdamse DJ. Op zijn vijfde studioalbum tast Corsten muzikale grenzen af, en koppelt hij zijn muziek aan een uitvoerig en nauwkeurig uitgewerkte verhaallijn over Lukas en het buitenaardse wezen Vee.
In het jaar van het 20-jarig jubileum breidt Awakenings verder uit tijdens Amsterdam Dance Event, dat plaatsvindt van 18 tot en met 22 oktober 2017.
Sander van Doorn keeps his incredible musical output rolling with another absolute belter in the form of new single Mant Array, bordering trance and techno in his usual highly effective fashion.
Op 8 & 9 juli vindt nabij Alkmaar de derde editie van 'Liquicity Festival' plaats. Het festival is dit jaar voor het eerst een heel weekend en heeft in recreatiepark Geestmerambacht (bekend van o.a. Indian Summer Festival) een perfecte locatie gevonden.
Een mooie zaterdagmiddag, niks aan het handje. DJ Dano zit lekker in zijn voortuin te genieten van familie, vrienden, muziek en zijn zoontje.
Het Nederlandse dj-duo Lucas & Steve heeft een gouden plaat gekregen voor hun track 'Up Till Dawn' (On The Move).
Vandaag brengt Jebroer samen met Paul Elstak en Dr Phunk de track 'Engeltje' uit.
Stichting N8BM A'DAM presenteert de eerste van haar acht adviezen gericht aan Gemeente Amsterdam.
De stichting gaat op donderdag 15 juni de vergadering van commissie Algemene Zaken opschudden, om de bestrijding van het geweld tegen LHBT's in de hoofdstad hoger op de prioriteitenlijst van de gemeente te krijgen.
Breeze Festival
donderdag 15 juni 2017
Om de timetable van ons evenement Breeze Festival (25.06.2017) onder de aandacht te brengen, zouden wij graag gebruik maken van uw diensten.
Al dagen is het hét onderwerp van gesprek op Woonpark De Donksbergen: het Dominator mini-festival.
Vrijdag 16 juni komt Electro-icoon Tiga (bekend van o.a. de hit ?Sunglasses At Night?) naar Antwerpen.
Flawless XXL on the beach
woensdag 14 juni 2017
Maak je klaar voor hét urban / eclectic event op het strand! Flawless maakt deze zomer haar debuut op het strand in één van de mooiste strandclubs van Nederland: Beachclub Vroeger (Bloemendaal aan Zee).
Valtifest Artifarti
dinsdag 13 juni 2017
Misschien hebben jullie al iets geroken, lieve vrije Valtifest vrienden. Er hangt al maanden iets in de lucht en die is er zwaar van. Want het is weer zover… Valtifest is in the Air!! Dus luchtalarm voor alle fans!
B.I.T.C.H 14 oktober gaat ook echt een knaller worden. De Retro B.I.T.C.H zoals die genoemd wordt zit vol met de dj's van jaren terug en ook nog eens met een hosting van jaren terug. De mensen willen er graag bij zijn! Mensen vergissen zich vaak hoe hard zo'n feest kan gaan, want bijna niemand wil zich aanmelden op agenda 's op social media.
Er wordt gefluisterd over een verlaten paradijs. Achter een afgebakende wildernis schuilt een nu nog verborgen Party Paradise.
Na de succesvolle edities van voorgaande jaren, organiseert PANN ook dit jaar op zaterdag 24 juni Panndora.
Latin Lovers in Bloomingdale
maandag 12 juni 2017
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse: Latin Lovers keert deze zomer voor de derde en tevens laatste keer dit seizoen terug naar het Bloemendaalse strand!
ADE LIVE 2017: de tweede editie van het succesvolle showcase festival voor elektronische livemuziek in Melkweg, Paradiso en Sugarfactory
Luminosity Beach Festival en Beachclub Fuel / Beachclub Vroeger vieren deze zomer samen hun tienjarig bestaan met een groots 4-daags festivalweekend op 22, 23, 24 en 25 juni 2017. In tien jaar tijd hebben vele mensen en dj's een onvergetelijke tijd gehad tijdens meerdere evenementen op deze verschillende magische locaties.
Strandfestival ZAND viert haar jubileum met een uitverkochte editie. Drie maanden voor aanvang zijn alle 25.000 kaarten verkocht voor het festival dat op zaterdag 19 augustus op het strand van Almere plaatsvindt.
Jongeren in Nederland gebruiken veel drugs vergeleken met andere Europeanen.
Het festivalseizoen is alweer in volle gang en het is de tijd van het jaar om van drankjes en muziek te genieten in de buitenlucht. Nederland is een echt festival land, tijdens het seizoen is er bijna elke dag wel ergens een festival gaande. Om jou te helpen bij het uitzoeken van de ultieme festivals voor deze zomer heeft ShopAlike een selectie van 22 festivals samengesteld, die jou het meeste waar voor je geld bieden!
Op eerste Pinksterdag streek 7th Sunday Festival, de 'parel van de Brabantse festivals', voor de negende keer neer op het festivalterrein in Erp.
Pleasure island Crazy Wonderland 2017 loopt een aardig stukje voor op vorig jaar met de voorverkoop. Dat is voor de organisatie een veelzeggend teken. Oa dat de mensen het vorig jaar super vonden en dat de mensen er nu al veel zin in hebben.
Wie aan rauwe clubnachten in Den Haag denkt, denkt al gauw aan de PIP, HOOP of Woosah. Maar vanaf begin juli komt daar een nieuwe naam bij.
The world-renowned dance concept Don't Let Daddy Know will
be coming to the USN Bolton Arena in Greater Manchester on October 7th, 2017.
Thunderdome keert na vijf jaar afwezigheid terug met een podium op Mysteryland. Daarmee is de lijst van de zeventien stages van dit jaar compleet.
Raiden drops remix of galantis
donderdag 1 juni 2017
Fast-rising talent Raiden unveils stunning new remix of Galantis' 'Runaway'.
Het nieuwe Fresh FM heeft een oude traditie in ere gehouden. Vanaf aanstaande vrijdag 10:00 uur zendt het dancestation weer de 'House Top 1000' uit.
Paradigm staat aan de vooravond van een definitieve verhuizing. In een eerder stadium hakten de eigenaren de knoop door om de Helsinkistraat te verlaten en deze zomer naar hun nieuwe locatie te vertrekken: het voormalige Suikerunie Terrein te Groningen.
30 juni 2017
Colin Benders cureert Cultura Nova NNNacht
Vandaag brengt OIJ zijn nieuwe EP 'Wabi Sabi' uit op
28 juni 2017
Jong en oud luiden dansend de Nijmeegse Vierdaagse in tijdens Drift's Danspaleis (65+)
27 juni 2017
Yellow Claw special act op Stereo Sunday
This huge line up is not enough! Let's add some more!
Kris Kross Amsterdam pakt uit
26 juni 2017
Dode bij dancefestival Defqon.1 Biddinghuizen
Headhunterz keert terug naar hardstyle
Summerpark Festival maakt timetable bekend!
23 juni 2017
Bloomingdale XXL grand closing
Weekenders In Retraite Kloosterfestival zo goed als uitverkocht
Festival Solstice op Ruigoord afgelast vanwege weigering vergunning
Street Parade Zurich
22 juni 2017
Boek over 25 jaar ID&T in juli verkrijgbaar
Dj duo house4pleasure wordt drijvende kracht achter een vernieuwd sundaypeople
Members of hardstyle komt naar Zeeland
21 juni 2017
Defqon.1 2017 Album nu verkrijgbaar
Ibiza Sensations komt naar Nederland
Firebeatz zet Las Vegas op zijn kop met nieuwe muziek
20 juni 2017
Ferry Corsten tast muzikale grenzen af met sci-fi conceptalbum 'Blueprint'
Technofeest Awakenings breidt verder uit
Sander van Doorn whips up a frenzy on 'mant array'
19 juni 2017
De grootste drum & bass community ter wereld strijkt neer in Alkmaar
DJ DANO zijn studio is leeggeroofd op klaarlichte dag!
16 juni 2017
Lucas & Steve overdondert met gouden plaat voor 'Up Till Dawn' (On The Move)
Jebroer verwerkt ophef 'Kind Van De Duivel' in nieuwe videoclip 'Engeltje'
15 juni 2017
Nachtburgemeester in actie bij commissie AZ: 'zet aanpak homogeweld op de agenda'
Breeze Festival
Mini-Dominator voor derde jaar op woonpark de Donksbergen
14 juni 2017
Tiga terug in Belgie voor exclusief optreden
Flawless XXL on the beach
13 juni 2017
Valtifest Artifarti
B.I.T.C.H 14 oktober second "extended "edition gaat keihard. Nu nog maar 175 VIP kaarten Online
12 juni 2017
Ventureland the hidden party paradise
Vier artiesten, drie locaties, twee verhalen, een avond Panndora
Latin Lovers in Bloomingdale
9 juni 2017
Eerste artiesten tweede editie ADE LIVE bekend
7 juni 2017
Europa's mooiste Trance festival aan zee
Tiende editie strandfestival Zand in recordtempo uitverkocht
Nederlandse jongeren bovenaan Europese xtc-lijst
6 juni 2017
Europese muziekfestival prijzenvergelijking
7th Sunday Festival trekt record aantal bezoekers
Pleasure Island Crazy Wonderland 2017 early bird ticket alert
2 juni 2017
Het Magazijn: De nieuwste technoclub van Den Haag
1 juni 2017
Don't Let Daddy Know returns to the UK
Thunderdome keert terug op Mysteryland
Raiden drops remix of galantis
House Top 1000 dit weekend op Fresh FM
Paradigm aan de vooravond van verhuizing