Partyflock
 
Nieuws · april 2017
­ Nederland
De gages van artiesten worden steeds hoger. Na twaalf jaar afwezigheid trad Tiësto weer in Twente op. Joost Dijkgraaf meldde eerder al zijn geschatte gage en laat in een vervolgartikelen daar zijn licht nog eens over schijnen.
City of Dance festival is in loop der jaren uitgegroeid tot een
festivalweekend boordevol muziek, creativiteit, kleur en liefde!
Martin Solveig
vrijdag 28 april 2017
Parisian hitmaker Martin Solveig has today unveiled a special acoustic version of his latest single 'Places' feat. Ina Wroldsen.
Nieuw Vrijheidsfestival Rotterdam
woensdag 26 april 2017
Op vrijdag 5 mei wordt Stadion Woudestein in Rotterdam alvast opgewarmd voor de kampioenswedstrijd van Feyenoord twee dagen later.
Armin van Buuren maakte zojuist in De Coen en Sander Show op Radio 538 bekend dat hij aanstaande donderdag optreedt tijdens 538Koningsdag.
Nederlands dj-duo Mr. Belt & Wezol heeft een gloednieuwe dance-versie gemaakt van disco classic 'Good Times'. De plaat wordt inmiddels gesupport door talloze dj's, waaronder Martin Garrix, Tiësto, Sam Feldt, Quintino en Jay Hardway.
Sander van Doorn revisits a techno classic on his storming new track The Rhythm, giving it a contemporary refurb that hits in all the right places.
Kings of Freestyle
maandag 24 april 2017
Voor de 2e keer opend Poppodium Grenswerk op verzoek van LCV Events tijdens Koningsnacht haar deuren voor de Koningen van de Freestyle. De hele nacht van 22:00 tot 5:00 doorfeesten met alleen de allerbeste Freestyle en als knallende afsluiter een Hardcore set, gaat ervoor zorgen dat je Koningsdag zult moeten gebruiken om bij te komen!
Kingsland Festival is een petitie gestart om Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander op Koningsdag naar hun festival te halen.
Sunnery James & Ryan Marciano, Booka Shade, Big Gigantic, Dubfire, Chef'Special en méér.
Naar aanleiding van het 40 jarig bestaan in 2016 besloot de Reuselse discotheek El Sombrero vorig jaar haar eigen festival te organiseren.
Met naast Dijkwachter en Brein achter deze avond Jaydee (Robin Albers) weer een nieuw gezicht in de Lounge en niet zomaar eentje: Alexander Koning komt hier voor het eerst draaien en de naam zegt al genoeg!
B.I.T.C.H van 7 oktober is nu al helemaal uitverkocht en mede door het grote succes van de extended editie van een paar jaar geleden en de vraag naar zo'n speciale editie komt de organisatie nu met het verlossende antwoord: De B.I.T.C.H extended version komt op 14 oktober!
Dit jaar presenteert Poppodium Iduna voor de 7e keer een nieuwe editie van het gratis toegankelijke dancefestival Dencity.
New releases from Brooks, Matroda, Tom Swoon, Stadiumx and more
Cloud 9 Music is samen met de stichters van het Eindhovense studiocomplex 'De Muziekfabriek' de muziekuitgeverij 040 Music Publishing begonnen.
Ter ere van het vijfjarig jubileum wordt tijdens Kingsland Festival, dat op Koningsdag plaatsvindt in maar liefst vijf steden, het Wilhelmus gezongen.
Op 20 april werden in Amsterdam de SpinAwards uitgereikt, Hardwell nam de prijs voor 'Digital Celebrity' mee naar huis, die dit jaar voor het eerst werd uitgereikt.
De line-up van Dance Valley 2017 is bekend! Dance Valley vindt deze zomer op 12 augustus voor de 23e keer plaats in het iconische Velsen Valley te Spaarnwoude.
Op vrijdag 21 juli is de derde editie van Inversion! Dit keer in samenwerking met het allergrootste drum and bass festival ter wereld: Let It Roll.
Jett Rebel is dit jaar de ambassadeur van Record Store Day Nederland, de feestdag voor de onafhankelijke platenzaak die plaatsvindt op zaterdag 22 april.
Ben jij klaar voor Kingdance?
donderdag 20 april 2017
Koningsdag 2017 komt nu wel héél dichtbij! Ben jij er al helemaal klaar voor?
Op 3 mei verschijnt het nieuwe album van Funkerman, 'Another Version of Me'.
Net als de vele bezoekers zijn ook BKJN Events en Partyraiser vandaag
verrast met het slechte nieuws dat CRAFT festival is afgelast.
Op woensdag 26 april wordt het 3 jarig bestaan van Project Sugar royaal gevierd. Tijdens Koningsnacht laat Project Sugar zich van haar beste kant zien met een line-up om je vingers bij af te likken, gepresenteerd in een volledig omgebouwde Sugarfactory
Are you ready to RISE?
woensdag 19 april 2017
Nederland staat bekend om zijn feestelijke cultuur, overvloed aan windmolens en natuurlijk de hardere stijlen. Maar als deze beweging zo wijdverbreid is, hoe komt het dan dat er een gebrek aan haar aanwezigheid in de partij hoofdstad van het land?!
FC Walvisch is dé geluidsstudio in Amsterdam waar (inter)nationale artiesten en producers waaronder Pharrell Williams, Lady Gaga, Snoop Dogg, The Script, David Guetta en ook Martin Garrix muziek hebben opgenomen en geproduceerd.
Madhouze 'Dat Spant De Kroon
woensdag 19 april 2017
Tijdens Koningsnacht heb je maar één optie en dat is kei hard feesten als een koning(in).
B-Front, Warface vs Killshot, Crypsis vs Act of Rage, Sub Sonik (live), Regain vs D-Sturb vs Insidiouz, Deetox (live) en nog veel meer artiesten staan dit jaar op Dedicated om het festival op zijn grondvesten te laten trillen
SDE
zaterdag 15 april 2017
Tijdens Koningsnacht op woensdagavond 26 april gaat het tweede Schiedam Dance Event plaatsvinden in Zaal Beatrix aan de Lange Kerkstraat in Schiedam.
Het radiostation SLAM! en Dancetour gaan samenwerken onder de naam SLAM! Presents Dancetour.
Op 9 verschillende locaties door heel Nederland land komen de twee merken met festivals voor duizenden danceliefhebbers.
GOGO en Totally Summer zijn op zoek naar aanstormend DJ talent dat deze zomer de kans krijgt op te treden voor ruim 2.500 jongeren op Totally Summer in Barcelona.
Titan vs Regain vs Requiem, Kronos vs Outbreak en The Opposition. Dit zijn stuk voor stuk unieke en keiharde battles die jij op zondag 16 april kunt gaan bewonderen tijdens Megabase Outdoor - The RAW Battles op het Almere Strand!
True Rave
woensdag 12 april 2017
Dit jaar vindt mayday, de "moeder van alle raves", voor het 26ste jaar plaats. Het motto "True Rave."
Ventureland
woensdag 12 april 2017
Er wordt gefluisterd over een verlaten paradijs. Achter een afgebakende wildernis schuilt een nu nog verborgen Party Paradise.
De Afas Live, de Ziggo Dome en de Amsterdam Arena in Zuidoost krijgen er een klein broertje bij met een capaciteit van 1500 mensen, vergelijkbaar met Paradiso en de Melkweg.
Stereo Sunday stopt op zondag
dinsdag 11 april 2017
Stereo Sunday zal vanaf dit jaar plaatsenvinden op vrijdagavond 30 juni en zaterdag 1 juli. Hiermee stapt het festival af van de zondag waarop het de voorgaande zeven edities plaatsvond.
Extrema Outdoor België heeft net haar festival voor 2017 voorgesteld. Als thema van de 7de editie trekt de festivalorganisator de kaart van een duurzaam en groen festival. Hiermee wil zij sensibiliseren en activeren van jongeren in de strijd tegen klimaatverandering en global warming.
B.I.T.C.H online kaarten zijn al maanden uitverkocht. Wat veel mensen niet weten is dat er in de fetish voorverkoop winkels nog wel liggen.
Lakedance haalt W&W naar Eindhoven! De line up voor Lakedance is compleet! Zaterdag 20 mei is het weer tijd voor de eerste Lakedance editie van 2017 en zal Aquabest veranderen in de ultieme bestemming voor de echte festival lovers.
Het is alweer een tijdje geleden en daarom is het hoogtijd voor een nieuwe editie van The Funky Cat! Op zaterdag 10 juni brengen Geck-o & Friends weer een bezoekje aan P60.
Vrijdag 26 mei staat De Helling in Utrecht opnieuw in het teken van techno tijdens de tweede editie van Panic room.
Op zaterdag 8 april is Girls Love DJs keihard terug in AIR Amsterdam met 'Girls Love DJs & Friends'.
Zaterdag 3 juni is er weer een mooie editie van Full Moon Festival – New Moon @ The Lake! 4 Geweldige areas met alleen topdj's zullen er draaien die gehost worden door bekende organisaties zoals Xtra Large, Goodgreef (UK), Full Moon & Goodgreef Xtra Hard (UK)!
De geruchten gingen al langer, maar nu is het definitief. Muziekstreamingdienst Spotify zal nieuwe albums van Universal Music eerst aanbieden aan Spotify Premium-gebruikers.
Na een gezellig, sfeervol, verfrissend en dus zeer succesvolle eerste editie kon een vervolg van LandaGucha Festival niet uitblijven en zal het vanaf vanavond 19:00 uur mogelijk zijn om tickets te bemachtigen voor de nieuwe edite.
On Saturday August 26th, Armada Music will host the Trancetonia stage at Germany's very own New Horizons festival.
Sunrise Festival – "Escape into Happiness" Sinds 2013 vindt tijdens het laatste weekend van juni het Sunrise Festival plaats in Gierle.
Decibel Outdoor 2017
maandag 3 april 2017
Op 19 augustus is het tijd voor het hoogtepunt van jouw festival zomer: Decibel outdoor 2017! Met ruim 200 artiesten, verspreid over 15 indrukwekkende stages zijn alle hardere stijlen vertegenwoordigd. Het mooie, natuurrijke terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek wordt dit jaar opgedeeld in diverse bestemmingen, waarbij jij je eigen route kunt bepalen.
15 years of DOTF
maandag 3 april 2017
15 jaar DOTF radio, going out with a bang! De tijd vliegt soms sneller dan ons lief is, terugkijkend vanaf een zolderstudio in Spijkenisse waar de muffe lucht van nachten lang radio maken nog hangt en waaraan het gros van Oldschool draaiend Nederland minimaal één bezoek heeft gebracht, is het tijd voor de laatste show van Defenders of the Faith.
29 april 2017
Was Tiësto in Twente twee ton waard?
28 april 2017
De volledige line-up van City of Dance festival is bekend
Martin Solveig
26 april 2017
Nieuw Vrijheidsfestival Rotterdam
25 april 2017
Armin van Buuren maakt line-up 538Koningsdag compleet
24 april 2017
Nederlands dj-duo brengt Chic's disco classic tot leven
Sander van Doorn shows his techno muscle on the rhythm
Kings of Freestyle
Kingsland start petitie om koning naar festival te halen
Solar Weekend knalt bomvolle en diverse line-up de wereld in
Discotheek El Sombrero organiseert tweede editie "elsom open air"
Dijkbreuk in muziek in de RLGC44 zaterdag 6 mei
B.I.T.C.H komt met een extended ( tweede editie ) special edition 14 oktober 2017.
22 april 2017
Poppodium Iduna presents Dencity 2017
New releases from Brooks, Matroda, Tom Swoon, Stadiumx and more
De Muziekfabriek start nieuwe muziekuitgeverij 040 Music Publishing samen met Cloud 9 Music
21 april 2017
Recordpoging volkslied zingen tijdens Kingsland festival
Hardwell uitgeroepen tot meest innovatieve artiest bij SpinAwards
Housy MainStage, meer dan 100 acts verdeeld over 9 podia
Niks minder dan de hardste drum and bass bij Inversion
Een verse lp uit het cellofaan halen is zo geil!
20 april 2017
Ben jij klaar voor Kingdance?
Funkerman maakt muzikale ontdekkingsreis op nieuw album 'Another Version of Me'
19 april 2017
Van Craft naar BKJN vs Partyraiser
Project Sugar: 3 Year Anniversary (extended)
Are you ready to RISE?
Martin Garrix neemt de studio van FC Walvisch over en lanceert STMPD recording studios
Madhouze 'Dat Spant De Kroon
18 april 2017
Line-up Dedicated outdoor 2017 bekend
15 april 2017
SDE
12 april 2017
SLAM! en Dancetour organiseren 9 gratis festivals
Gogo en Totally Summer starten Talentenjacht naar nieuw DJ talent
Ben jij klaar voor dé ultieme battles op het Almere Strand
True Rave
Ventureland
11 april 2017
Vierde poppodium voor Arenagebied in Zuidoost
Stereo Sunday stopt op zondag
Extrema Outdoor Belgium maakt thema bekend
Organisatie B.I.T.C.H maakt jullie blij
7 april 2017
Lakedance presenteert volledige line up
The Funky Cat komt met Geck-o & Friends naar P60
Panic Room in De Helling Utrecht met Objekt
6 april 2017
Aanstaande zaterdag is Girls Love DJs & Friends terug in AIR
Zaterdag 3 juni Full Moon festival
Spotify sluit exclusieve deal met Universal Music Group
andaGucha Festival 2017 start kaartverkoop
5 april 2017
Armada music hosts trancetonia stage at New Horizons festival
4 april 2017
Sunrise Festival verwacht sterke groei met 5e editie
3 april 2017
Decibel Outdoor 2017
15 years of DOTF