Partyflock
 
Nieuws · maart 2017
­ Nederland
Tik Tak club night
vrijdag 31 maart 2017
Vlak voor Koningsdag gaan we los met wederom een line-up om van te dromen. Niemand minder dan het energieke DJ-trio ChildsPlay zal headlinen.
De laatste naam die de line-up van Emporium Fairytales compleet maakt is niemand minder dan de Zweedse powerhouse Sebastian Ingrosso.
La Fête Du Frechcore
vrijdag 31 maart 2017
Zaterdag 8 April zal The Rough Factory met haar parade paardje ''La Fête Du Frechcore'' weer neerstrijken in club Organza Breukelen.
's Werelds grootste technofeest bestaat 20 jaar. Ter ere van het jubileum verschijnt op 13 april het bijna 600 pagina's dikke boek 'Awakenings – 20 years of techno'.
Willem's Fuifje
donderdag 30 maart 2017
Onze lieftallige Willem Alexander is bijna jarig en dat gaat team Fuifje uitgebreid vieren. Daarom vertrekt Fuifje dit keer dan ook naar een nog spectaculairdere locatie.
De line-up voor WiSH Outdoor, met meer dan 150 acts, is compleet. Naast de Swedish House Mafia superster Steve Angello, staan o.a. Showtek, Gunz for Hire, Laidback Luke, Headhunterz, De Jeugd van Tegenwoordig en Ummet Ozcan op het Brabantse festival.
Relive Events presents: Rave the 90's. De organisatie, die eerder verantwoordelijk was voor 2 succesvolle edities van 'Relive the 90's' komt nu met een uitbreiding van dit concept, komt zaterdag 8 april 2017 met een nieuw concept Studio 62 volledig op z'n kop zetten!
KING-S Festival
zaterdag 25 maart 2017
Op Strijp-S kun je woensdagavond 26 en donderdag 27 april weer genieten van king-s Festival.
xtrema Outdoor maakt vandaag op geheime maar openbare locatie in hartje Amsterdam haar line up bekend.
The Sky Is back!! Na een eerste uitverkochte avond vorig jaar met Guy J & Nick Warren op koningsnacht is Q-Factory terug met: The Sky Is.
Op Pinksterzondag 4 juni 2017 is het na een succesvolle editie afgelopen jaar, tijd voor 7th Sunday Festival.
De zomer kan op vrijdag 7 juli al flink worden ingeluid: op het strand van de Cattenbroekerplas verschijnt de tweede editie van het gezelligste muziekevenement 90's on the Beach.
Among the list of laudable guest contributors on Drake's newest album 'More Life' which was released on Saturday, sits celebrated South African DJ Black Coffee.
Unleashed op het Westergasterrein
woensdag 22 maart 2017
Op 6 mei zal Unleashed haar voorjaars-event plaats laten vinden in het hart van het Westergasterrein. Nog een reden om uit te kijken naar de lente! Binnen dit 19e eeuwse complex zullen de industriële Westerunie en klassieke Westerliefde gecombineerd worden om zo een onvergetelijke fetish dance spektakel te creëren. De romantiek van de WesterLiefde vervult je met mystieke, sexy vibes, terwijl de Westerunie een meer ruwe, authentieke ervaring biedt.
De eerste namen sloegen al in als een bom, maar vandaag mogen wij jullie verrassen met de volledige line-up! Met maar liefst vier stages en meer dan 50 artiesten hoef je je op 1 juli geen moment te vervelen!
In Amsterdam is dit dj/producer duo allang een gevestigde naam, maar nu is het tijd voor Wonderface om zichzelf te introduceren aan de 196 andere landen en 4.416 steden in de wereld.
Pleasure island is in 2017 een festival om niet te missen. Na een reeks super edities de laatste jaren merkt de organisatie dat het festival helemaal terug is op de kaart.
Ben je klaar om jouw vrijheid nog écht goed te vieren? De programmering van de allerlaatste Mumbai Color Festival is compleet!
After months of teasing, the wait is finally over as Dutch luminary Sander van Doorn gives fans a glimpse inside his Mr. Hyde aka the hotly-anticipated Purple Haze alter ego.
Zojuist maakt organisator UDC de eerste namen van de mainstage programmering van Dutch Valley bekend.
Vorig jaar heeft de allereerste editie van forest 808 plaatsgevonden in een ydillisch stukje bos te Hechtel - eksel, net over de nederlandse grens.
Geef vrijheid door
zaterdag 18 maart 2017
De slogan voor 5 mei op Bevrijdingsdag is ook dit jaar weer "Geef vrijheid door"
Freestyle Fighters
vrijdag 17 maart 2017
Vanuit verschillende hoeken van Noord-Brabant wordt gerapporteerd over een massale bijeenkomst die plaats gaat vinden op zaterdag 22 April in de Dynamo, Eindhoven.
Line-up Defqon.1 compleet!
vrijdag 17 maart 2017
Meer dan 250 artiesten verzamelen zich tijdens Defqon.1 met maar 1 doel: Victory Forever!
Drum & Bass trio Black Sun Empire zal op 31 maart het nieuwe album The Wrong Room uitbrengen op hun eigen label Blackout.
D-lightment
donderdag 16 maart 2017
Na een succesvolle eerste editie in Eindhoven komt D-Lightment naar Utrecht met een nieuw evenement "D-Lightment - White, Welcome to Wild Ibiza".
Voor alle Nederlandse muziekliefhebbers die denken te weten wat echte kwaliteit house is, jullie zijn van harte uitgenodigd om onderdeel te zijn van Roger Sanchez' Undr the Radr night in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam.
In het Duitse Meppen zijn Nederlandse en Duitse politiemensen dinsdagochtend een megadiscotheek binnengevallen.
Five new tracks released for the first time alongside three recent anthems Collection spans their big room sound, electronic pop and more
Hebben jullie ook zo'n zin in een zinderende zomer? Neem alvast een voorproefje op zaterdag 25 maart tijdens het populaire en altijd uitverkochte Rotterdamse 30+dansfeest broodrooster in de Rotterdamse Cruise Terminal.
Grammy Award-winning dance music icon Tiësto dropped his Miami Sunset remix of "On My Way" by Swiss DJ/producer, EDX.
Terwijl de dagen lengen en de temperatuur stilaan stijgt, stelt de organisatie van We are electric Weekender alles in het werk om van de derde outdoor editie, die plaatsvindt van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni op het E3 strand in Eersel, de mooiste tot nu toe te maken.
Oldskool Masters
zaterdag 11 maart 2017
Oldskool Masters is hèt feest voor de liefhebber van Early Hardcore, Millenium Hardcore, Oldskool en Classics!
Met een knaller van een line-up is TIKTAK op zaterdag 25 maart weer te vinden in de AIR.
Hardwell sluit zich asan bij de sterke lijst van headliners voor Electric Love 2017. Afgelopen jaar moest hij gemist worden vanwege onverenigbare planning, daarom zijn we dit jaar extra verheugd om hem dit jaar op het hoofdpodium te mogen presenteren!
White Moon The Indoor Festival
donderdag 9 maart 2017
Volgende week komt er weer een mooie editie van Full Moon – White Moon aan! 4 Super areas met topdj's, spectaculaire decoratie, geweldige led-, laser- en lichtshow, tipitenten en gave acts!
Na een afwezigheid van meer dan een jaar, staat Steve Angello op 1 juli weer op Nederlandse bodem voor een optreden op WiSH Outdoor.
43 nieuwe namen voor Pinkpop
donderdag 9 maart 2017
De programmering van Pinkpop is nagenoeg compleet. Tijdens de Pinkpoppresentatie in Paradiso zijn 43 nieuwe namen bekendgemaakt.
Na de zeer geslaagde december editie houden Tom en JP de druk op de ketel en brengen een Hardhouse line-up van energieke dj's en legendarische producers naar de Melkweg!
Nederlandse dance act Crossnaders heeft een contract getekend bij Spinnin' Records. Het Brabantse trio bracht al verscheidene platen uit, en komt 17 maart met zijn eerste release onder deze platendeal, een samenwerking met de wereldberoemde Amerikaanse producer KSHMR, getiteld 'Back To Me'.
25 jaar DJ Isis
woensdag 8 maart 2017
Op zaterdag 29 april aanstaande is het exact 25 jaar geleden dat DJ Isis (ook wel bekend als 100% Isis) haar professionele carrière als DJ begon.
Reverze "Interconnected"
woensdag 8 maart 2017
Aanstaande zaterdag vindt de 12e editie van Belgisch grootste indoor Hard Dance event plaats in het Sportpaleis & Lotto Arena, Antwerpen. Hier lees je alles wat je moet weten over Reverze "Interconnected".
Dockyard festival keert terug
dinsdag 7 maart 2017
Dockyard festival keert terug naar het unieke Hembrugterrein met een buitengewone warehouse editie. Met zowel een dag- als een nachtdeel zal het festival maar liefst 17 uur lang duren.
We maken het Bont
maandag 6 maart 2017
Confetti, vlaggetjes, opblaaskrokodillen, roltoeters & strandballen zijn de hoofdingrediënten van het nieuwe "Feel Good" dance event: BONT.
With less than two months to go to the 5th edition of the festival, DGTL announces the new label with KiNK providing a two-track EP, 'Dynamo and Neutrino'.
Sugarfactory slaat de komende periode een nieuwe weg in door voor het eerst in twee jaar een aantal compleet eigen clubavonden neer te gaan zetten.
Na een aantal geslaagde edities, keert Free Your Mind Festival terug op 3 juni om zijn 14e verjaardag te vieren met alle festivalgangers uit heel Nederland!
Club Déjàvu in Dinxperlo mag aankomend weekend niet open op laste van gemeente Aalten. De uitgaansgelegenheid krijgt de straf opgelegd na het overtreden van diverse voorschriften.
We're all hyped for the highly anticipated release of Blasterjaxx's 8-track EP XX Files, and before unleashing this new collection the duo teases us further with another two stunners in the form of Black Rose and More.
Dancefair/Muziekfair
woensdag 1 maart 2017
Aankomend weekend vindt Dancefair/Musicfair plaats in Utrecht. Check alle informatie die je nodig hebt in dit bericht.
The Network: 1-op-1 met artiesten en industry professionals
Eén van de meest populaire areas op Dancefair/Musicfair is 'The Network'. Logisch, aangezien je hier 1-op-1 sessies kan houden met industry pro's en artiesten.
31 maart 2017
Tik Tak club night
Sebastian Ingrosso sluit Emporium Fairytales af
La Fête Du Frechcore
30 maart 2017
Awakenings viert 20 years of techno
Willem's Fuifje
28 maart 2017
Naast Steve Angello ook Showtek, De jeugd van tegenwoordig en Laidback Luke op Wish outdoor
Ouderwetse line-up op Early Hardcore feest 'Rave the 90's' in Den Helder
25 maart 2017
KING-S Festival
24 maart 2017
Extrema Outdoor maakt line-up bekend
Q-Factory lanceert nieuw uitgaansconcept
23 maart 2017
7th Sunday Festival presenteert line-up
Nostalgisch 90's on the beach komt voor het tweede jaar naar Cattenbroekerplas
Black Coffee features on Drake's new album, 'More Life'
22 maart 2017
Unleashed op het Westergasterrein
Volledige line-up Zomerkriebels bekend
Wonderface komt met nieuwe single 'On My Way'
21 maart 2017
Pleasure Island festival 2017 Trailer is af. De laatste 100 super early bird kaarten
Volledige linue up van allerlaatste Mumbai color festival bekend
Sander van Doorn presents Purple Haze
20 maart 2017
Dutch valley maakt eerste namen mainstage bekend
Forest 808 heeft 2de editie met een indrukwekkende line up
18 maart 2017
Geef vrijheid door
17 maart 2017
Freestyle Fighters
Line-up Defqon.1 compleet!
Black sun empire kondigt nieuw album The Wrong Room aan
16 maart 2017
D-lightment
15 maart 2017
Roger Sanchez presents Undr the Radr Night
14 maart 2017
Inval in Duitse megadisco 'Update'
Blasterjaxx's feature-length XX Files EP is here
13 maart 2017
Exotisch eten, drinken en dansen op Broodrooster 'Dance in Rio'
Tiësto releases first track from ''on my way'' remix collection
11 maart 2017
Nieuwe namen voor We are electric weekender
Oldskool Masters
10 maart 2017
TIKTAK bereidt zich voor op een nieuwe clubavond in AIR Amsterdam met een wel hele speciale line-up
Boom! Electric Love presenteert nieuwe artisten
9 maart 2017
White Moon The Indoor Festival
WiSH Outdoor strikt Steve Angello voor 11e editie
43 nieuwe namen voor Pinkpop
8 maart 2017
Back By Popular Demand: Tom Harding & JP in de Melkweg
Crossnaders tekent bij Spinnin' Records
25 jaar DJ Isis
Reverze "Interconnected"
7 maart 2017
Dockyard festival keert terug
6 maart 2017
We maken het Bont
4 maart 2017
DGTL launches its label with an ep from KiNK
2 maart 2017
Sugarfactory start met eigen clubavonden
Free Your Mind festival maakt line-up veertiende editie bekend
Club Déjàvu moet weekend op slot wegens organisatorische chaos
1 maart 2017
Blasterjaxx tease feature-length EP with hot singles
Dancefair/Muziekfair