Partyflock
 
Nieuws · november 2017
­ Nederland
Eén van de meest bejubelde shows van het afgelopen jaar moet het openingsconcert van ADE zijn geweest waarin Jameszoo en het Metropole Orkest de krachten bundelden.
19 nieuwe namen voor Paaspop
donderdag 30 november 2017
Na de mokerslag van vorige week waarmee Paaspop zijn eerste 35 acts aankondigde (waaronder De Jeugd van Tegenwoordig, Dotan, Guus Meeuwis, Kensington, Lil' Kleine LIVE en Nothing But Thieves) volgt vandaag in de tweede ronde namen *de combinatie van een-rechtse-directe-met uppercut.
Latin Lovers
donderdag 30 november 2017
Na het succes van de 12 years anniversary tour keert het meest vrouwvriendelijke concept Latin Lovers terug naar Club Vie te Rotterdam!
B.I.T.C.H is een zeer populair feest en wordt maar 2 x per jaar gehouden. Omdat er een grote run op de kaarten is zal het feest binnenkort op uitverkocht staan. De online kaarten zijn al allemaal uitverkocht! Met de lijst hieronder zie jij waar je nog een fysiek kaartje kan halen in Nederland.
Het exclusieve oud & nieuw evenement Masquerade keert dit jaar mooier terug dan ooit. Van 21:00 tot 05:00 uur brengt Masquerade bij Beachclub Sunrise in Best een avond vol wonderen, fijne muziek, een line up met onder andere Franky Rizardo en ANOTR én natuurlijk een grootse vuurwerkshow op het moment suprême.
Tijdens de zomermaanden struikel je in Amsterdam over de vele honderden festivals. Elk clubfeestje lijkt anno 2017 ook een eigen festival te organiseren.
Na het grote succes van hun vijfjarig bestaan vorig jaar keert DLDK op 2 en 3 maart 2018 opnieuw terug met een DLDK-weekender in de Ziggo Dome in Amsterdam.
Aqua Bass
zondag 26 november 2017
Vergeet een loods, festival, boot of een ander terrein. Poolparty Productions gebruikt een zwembad als toneel voor Aqua Bass – The Hardstyle Poolparty.
Maandelijks gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl opzoek naar de leukste feesten met een Dresscode. De agenda staat in december, dé feestmaand bij uitstek, ook weer bomvol met leuke feesten. Geen zin in pakjesavond of een traditioneel kerstdiner, maar liever een avondje feesten?
Het is een van de grootste stadions in Nederland en opent zijn deuren eens per jaar voor b2s' grootste indoor evenement: Hard Bass. Ben jij er weer bij? Het imposante podium, de selectie uit de beste artiesten aangevuld met een dikke lichtshow, veel lasers, ladingen CO2, kilo's vuurwerk en de beste muziek.
Anderhalve maand nadat de Nederlandse producer/DJ Sam Feldt zijn debuutalbum Sunrise uitbracht, dropt hij al de opvolger Sunset. De Amsterdammer, die in oktober nog twaalf plekken steeg naar #75 in de DJ Mag 100, strikte onder meer Shaggy voor een samenwerking.
Het dj-trio Kris Kross Amsterdam dropt vandaag hun nieuwe track 'Gone is the Night'. Voor dit nummer hebben de jongens samengewerkt met de Mexicaanse zanger Jorge Blanco. 'Gone is the Night' is een feel-good dansnummer, waarin de Kris Kross sound wordt gecombineerd met de vrolijke vocals van Jorge Blanco.
Grotesque Indoor Festival #300
vrijdag 24 november 2017
9 December zal bij veel liefhebbers al enige tijd in de agenda staan. Het is de zaterdag van Grotesque. Het unieke Indoor Festival haalt dit jaar het beruchte Mardi Gras uit New Orleans. Met dit geweldige thema zal het contrast van de normaal grijsgrauwe Maassilo ongetwijfeld een indrukwekkend kleurenpalet op je netvlies branden. Het goede nieuws. Ga er maar lekker in mee, want kleur maakt vrolijk en sobere kleuren passen niet bij editie #300!
Huisfeest XL is in Utrecht bekend met haar 'inclusief' concept. Als jij een kaartje hebt weten te bemachtigen hoef jij je portemonnee niet te trekken aan de bar.
De Nederlandse overheid moet bij subsidies voor muziek meer oog krijgen voor populaire genres als pop, dance, urban en het Nederlandse lied. Ook moet er meer aandacht komen voor de regio, schrijft de Raad voor Cultuur vandaag in het zogeheten sectoradvies muziek.
Wish outdoor
woensdag 22 november 2017
Festivalbezoekers van over de hele wereld een plek bieden waar ze samen kunnen komen, positief verrast worden en de best mogelijke festival experience kunnen genieten. De missie van WiSH Outdoor in een notendop.
Nog anderhalve maand en het nieuwjaar feest van Nederland barst weer los. Het feest bij uitstek om jouw nieuwe jaar goed te beginnen. Ook dit feest uit de stal van Crazyland gaat 100 % uitverkocht. Sterker nog , het zal niet lang meer duren.
Op zaterdag 16 december keert Showtime na meerdere uitverkochte edities weer terug naar THE BOX in Amsterdam. Dit keer met Live on stage de internationale superster, afkomstig uit Frankrijk, Lacrim.
De eerste namen van Paaspop bekend
dinsdag 21 november 2017
De Jeugd van Tegenwoordig, Dotan, Guus Meeuwis, Kensington, Lil' Kleine LIVE, Nothing But Thieves
Avatar, Boef, The Boxer Rebellion, Boys Noize, The Dirty Daddies, Frank Carter & The Rattlesnakes, James TW,
LNY TNZ, Lucas & Steve
Naast de aangekondigde documentaire op NETFLIX, vierde de Zweedse superster Avicii onlangs zijn muzikale comeback met de release van het mini-album AVICII (01), waar onder andere een samenwerking met Britse zangeres Rita Ora op terug te vinden is. Wim Clukers, beter bekend als populaire Belgische DJ/producer DJ Licious, heeft nu deze nieuwe single 'Lonely Together' onder handen genomen op verzoek van Avicii, die eerder meerdere releases van DJ Licious in zijn radioshow draaide.
aarlijks publiceert het Engelse DJ Mag de DJ top 100. Waar Nederland ooit bekend stond om voetballers van wereldklasse, zijn het nu Nederlandse DJ's die de wereld veroveren.
Metz gaat op bezoek bij het nieuwe kroonjuweel langs de Kralingseplas in Rotterdam! Zoals genoemd is er een mooie nieuwe locatie gevonden voor Metz on Friday.
538Jingleball
maandag 20 november 2017
Op zaterdag 16 december wordt de Ziggo Dome voor één keer omgebouwd tot de dikste club van Nederland voor het meest sexy, wilde en onvergetelijke event van 2017: 538Jingleball.
Qlimax 2017 Live op Q-dance Radio
vrijdag 17 november 2017
Aanstaande zaterdag opent de GelreDome in Arnhem haar poorten voor het toonaangevende show spektakel van de harde stijlen. Meer dan 27.500 liefhebbers komen dan samen voor de unieke muzikale reis die Qlimax is.
Goed nieuws voor Partyflock!
donderdag 16 november 2017
Na een bewogen start van het jaar is er nu eindelijk een doorbraak. Partyflock bundelt haar krachten met Appic!

Here's why!
Waan je in de wereld van Hollywood tijdens de veertiende editie van Emporium Festival op zaterdag 26 mei 2018.
Het is ondertussen alweer halverwege november en de kerstverlichting hangt al in de straten: de feestdagen komen eraan.
Het is een van de snelst groeiende hardcore-labels en in 2018 komen ze naar Nederland met hun eigen label night: Dogfight Records
Beachclub Fuel is alweer druk bezig om de agenda voor het komend seizoen te vullen. De 'Grand Opening' op zaterdag 10 maart is het eerste grote evenement en draagt net als afgelopen 2 jaar de naam Masters of Trance. In samenwerking met 'To The Point Events & Productions' staan er weer 2 stages in Fuel en een geweldige line-up. Een event dat je niet mag missen natuurlijk!
Detroit Swindle staan op vrijdagavond 8 december voor het eerst de hele nacht te draaien in hun stad Amsterdam.
Vorig jaar werden ieders verwachtingen ruim overtroffen en mede daarom keert STRAF_WERK op 8 december terug naar haar geliefde Klokgebouw in Eindhoven. Leidend in deze rendez-vous zijn volgroeide artiesten als Seth Troxler, Pan-Pot, Damian Lazarus, Mind Against en Sidney Charles.
Nieuwjaarsbal
dinsdag 14 november 2017
Het leven is een wild theater dat gevierd mag worden door iedereen, met iedereen. Levensgenieters, bon vivants en vrolijke schavuiten doen dat als vanouds overdag op 1 januari. Het Nieuwjaarsbal, intiem en sexy. Het Rijk van de Keizer is de magische locatie om 2018 met roffelende trom aan te tikken.
Masquerade
maandag 13 november 2017
Op zondag 31 december, van 21:00 tot 05:00, sluiten we 2017 in stijl af tijdens de zevende editie van Masquerade: Night of Wonders!
Beloofd is beloofd. Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van Ghosttown krijgen jullie een line-up met alleen maar early en oldschool.
King of the Gypsies
vrijdag 10 november 2017
Ter gelegenheid van oud&nieuw verandert het Rozentheater Amsterdam in een gypsy walhalla tijdens King of the Gypsies.
Petit Biscuit
vrijdag 10 november 2017
De Franse elektronica producer Petit Biscuit brengt vandaag, op zijn 18e verjaardag, zijn debuutalbum 'Presence' uit.
DJ Tiësto heeft samen met Celine Dion, Steve Aoki, Lil John, Zedd en Kaskade ruim 900.000 dollar (776.000 euro) opgehaald tijdens het benefietconcert voor de slachtoffers en nabestaanden van de schietpartij in Las Vegas.
Hoewel we het festivalseizoen al lang en breed achter ons hebben gelaten, betreedt Koning Winter op 27 januari 2018 zijn domein: Sneeuwbal Winterfestival te hartje Utrecht. De vorst is in aantocht.
Nederlands dj-duo Mr. Belt & Wezol heeft een populaire danceplaat gescoord met de sample van Wilson Phillips' 90's hit 'Hold On'. Getiteld One More Day dook de plaat al op in dj-sets en radio shows van ondermeer Martin Garrix, Don Diablo, Oliver Heldens, Sam Feldt en Lost Frequencies, en is nu officieel uit met een energieke video, terugblikkend op hun ADE.
House classics & bowlen
maandag 6 november 2017
Bowlingbaan Knijn wordt op zaterdag 25 november in een clubjasje gestoken.
Bassworx presents Synth & Beat
maandag 6 november 2017
Er wordt hard op de deur geklopt, want Synth & Beat
komen er weer aan!
We will unite
vrijdag 3 november 2017
Met deze slogan presenteren wij Serious Hardstyle Request! Serious Hardstyle Request wordt de gezamenlijke actie van alle hardstyle liefhebbers over de wereld om geld in te zamelen voor de grootste Nederlandse goede doelen actie: 3FM Serious Request.
Ghosttown 25th anniversary edition
vrijdag 3 november 2017
Of je er nou al bij was tijdens de allereerste editie in 1993, of je eerste Ghosttown pas kort geleden was, wanneer je een Ghosttown hebt meegemaakt weet je waar we voor staan: Een dikke early party met alleen maar hardcoreliefhebbers.
Sjieke bazen brengen feest naar Uden
donderdag 2 november 2017
Met de belofte 'Sjieke Bazen brengen feest' lanceerden dj's Stiek en Sjek samen met MC Rems afgelopen januari de act Sjieke Bazen.
Winter Park Festival
donderdag 2 november 2017
Op zaterdag 4 november keert het ijskoude muziek festival voor de vierde keer terug op Aquabest bij Eindhoven.
Talpa Radio, 538 en ALDA presenteren met trots The Beat, de online EDM-omgeving die bekende en upcoming dj's nog dichter bij de fans brengt.
Nieuwe avondprogrammering op Slam
donderdag 2 november 2017
Radiostation SLAM! zet de avond van SLAM! op-z'n-kop met een geheel nieuwe programmering. Vanaf maandag 6 november zullen er twee nieuwe programma's starten.
Ben je toe aan een avond zonder familieverplichtingen, zonder pijnlijke hakken en even geen stress vanwege het diner wat je moet voorbereiden?
Aanstaande zaterdag wacht ons weer een uitverkochte editie van Crazyland " Al Capone " Het feest bij uitstek voor iedereen die van feesten houdt en waaraan ook echt iedereen mee doet met het thema. Crazyland bestaat niet voor niets al 20 jaar als organisatie en elk feest is ver van te voren uitverkocht.
30 november 2017
Jameszoo & Metropole Orkest geven bijzonder eindejaarconcert tijdens Helemaal Melkweg festival
19 nieuwe namen voor Paaspop
Latin Lovers
29 november 2017
B.I.T.C.H online uitverkocht , maar bij de fysieke voorverkoop winkels liggen nog wat VIP en normale kaarten! Bel ze snel!
Masquerade: Night of Wonders haalt Franky Rizardo naar Beachclub Sunrise
28 november 2017
Don't feed The Animals trekt het festivalseizoen door de winter heen!
27 november 2017
Don't Let Daddy Know keert terug naar Amsterdam
26 november 2017
Aqua Bass
25 november 2017
De leukste feestjes met een dresscode in december
24 november 2017
b2s' grootste indoor Hardstyle evenement
Sam Feldt verrast met snelle tweede albumrelease Sunrise to Sunset
Kris Kross Amsterdam brengt track uit met Jorge Blanco
Grotesque Indoor Festival #300
Op het grootste huisfeest van Utrecht ga je gemaskerd het nieuwe jaar in
23 november 2017
Raad voor Cultuur: 'Meer geld naar dance en Nederlandse lied'
22 november 2017
Line-up 538Jingleball compleet
Wish outdoor
Aftermovie klaar van Crazyland 20 years, Booming New Year bijna uitverkocht. Alleen nog late bird kaarten te koop
21 november 2017
Showtime presents: Lacrim Live on stage
De eerste namen van Paaspop bekend
20 november 2017
Dj Licious remixt hit voor sterren Avicii & Rita Ora
Uit deze Nederlandse provincies komen 's werelds beste DJ's
Metz on Friday in The Boathouse Rotterdam
538Jingleball
17 november 2017
Qlimax 2017 Live op Q-dance Radio
16 november 2017
Goed nieuws voor Partyflock!
Matrixx Studios presenteert: Emporium Hollywood
3e Editie Goud & Nieuw Festival met 5 area's op de Tilburgse Korte Heuvel
15 november 2017
Dogfight Records lanceert line-up voor Nederlandse label nigh
Beachclub Fuel presents The Masters of Trance 2018
Detroit Swindle voor het eerst all night long in thuisstad Amsterdam
14 november 2017
STRAF_WERK haalt giganten Seth Troxler, Pan-Pot, Damian Lazarus en Mind Against naar Klokgebouw voor Eindhovense rentree
Nieuwjaarsbal
13 november 2017
Masquerade
10 november 2017
Line-up release Ghosttown 25th anniversary edition
King of the Gypsies
Petit Biscuit
9 november 2017
Tiësto haalt ruim 9 ton op met benefietconcert voor Las Vegas
8 november 2017
Sneeuwbal Winterfestival 2018 onthult haar vorstelijke line-up
90's hitmakers Wilson Phillips gaan door de mangel bij Nederlands dj-duo Mr. Belt & Wezol
6 november 2017
House classics & bowlen
Bassworx presents Synth & Beat
3 november 2017
We will unite
Ghosttown 25th anniversary edition
2 november 2017
Sjieke bazen brengen feest naar Uden
Winter Park Festival
Nieuwe dance omgeving waar dj's en fans samenkomen
Nieuwe avondprogrammering op Slam
Utrecht maakt zich klaar voor een foute kerst
1 november 2017
Aanstaande vrijdag begint de early bird voor Crazyland "Victoria Angels Are Back" 3 maart