Partyflock
 
Nieuws 2017
­ Nederland
Balaton Sound, het vijfdaagse non-stop muziekfestival aan het azuurblauwe Balatonmeer, maakt de eerste batch grote internationale namen bekend voor de 2018-editie.
Op zaterdag 25 augustus vindt de 7de editie plaats van het festival We love the 90¹s in ¹t Goffertpark te Nijmegen. De organisatie heeft met Aqua en Ace of Base twee Scandinavische hoofdacts weten te strikken voor het 90¹s festival.
Kris Kross New Year's Eve
vrijdag 1 december 2017
Op 31 december organiseert het trio hun eigen Oud en Nieuw feest "Kris Kross New Year's Eve" in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam.
Daar waar eerlijke initiatieven, speelse verrassingen en bijzondere installaties opduiken, stuiven de klanken van ongerepte Techno, Deep-/Techhouse, House, Disco en Funk naar je toe.
Goed nieuws voor liefhebbers van de oude sound waar de fans van o.a. Tiesto zo naar terug verlangen. Was jij er toen bij? HMH, Gelredome, het secret concert op Schiphol, Paradiso, bij Innercity, Dancevalley, de Asta in Den Haag of de Matrix etc.
Eén ding is zeker; als je 2018 spectaculair en onvergetelijk wilt inluiden dan moet je bij Flirterz.
Hardcore Reunion
maandag 9 oktober 2017
Op zaterdag 14 oktober zal IJsselstein zoals vanouds weer eens schudden op haar grondvesten.
"A typical Scottish wedding on a Saturday evening in Glasgow; including two masked intruders", zegt Gunz for Hire op Facebook. Het duo geeft 'wedding crashen' en nieuwe dimensie.
Laidback Luke keert wederom terug met zijn 'Kung Fu Class' tijdens de hectische ADE week.
Op zaterdag 21 oktober doet club JACK een showcase in de Bijlmerbajes. Met DJ's als Lady Starlight, Shinedoe en Black Asteroid wil JACK een voorproefje van de programmering en sfeer geven.
De bekende Rotterdamse club Perron opent tijdens REC. Festival haar deuren voor een uitgebreid DJ programma. De in 2015 gesloten club huisvest vrijdag 3 november de modulaire synths van Colin Benders en een nachtprogramma van Ostgut Ton.
Alle hitjes verzamelen!
dinsdag 19 september 2017
Het festivalseizoen is voorbij, maar je hoeft geen jaar te wachten om je weer compleet te misdragen. Laat je zaterdag 30 september lekker gaan tijdens de Guilty Pleasure Hitmachine Show! Voor het eerst wordt de Gaasperplas ingeruild voor 'Het Sieraad' voor een knotsgekke nightshow.
Avicii true stories
maandag 11 september 2017
Avicii: True Stories, een documentaire van Levan Tsikurishvili, volgt het leven van de ster-DJ Avicii, vanaf het allereerste begin tot zijn bestorming van de wereldwijde hitlijsten.
Crazy Wonderland barst bijna los en om het jullie nog leuker te maken hebben wij de laatste info:
De officiële kaartverkoop voor de SLAM! MixMarathon live in de Ziggo Dome is zojuist om 17:00 uur gestart.
Voltt loves summer festival
woensdag 2 augustus 2017
Nog één maandje te gaan, en we kunnen niet wachten tot 26 augustus! Tickets zijn nu nog verkrijgbaar, dus zorg dat je erbij bent! Het wordt een dag zoals je van VOLTT gewend bent: check de line-up hieronder, je kunt alleen maar toppers verwachten.
Een afterparty van het Rotterdamse Zomercarnaval is uit de hand gelopen door onverwacht grote drukte. Op het feest in het WTC in het centrum van de stad kwamen volgens de politie te veel mensen af. Vanwege het tumult dat ontstond heeft de politie drie mensen aangehouden.
Met een brede lach op hun gezicht kondigt UNLEASHED de muzikale headliner
aan voor hun aanstaande event: niemand minder dan DJ Isis zal deze avond de
dansvloer vol overgave overnemen! Als welbekende pionier van ruim 20 jaar
in zowel de lokale als internationale electronic music scene zal zij
gegarandeerd een onvergetelijke en intense set neerzetten in de WesterUnie
op 12 augustus.
Breakfast Club will be back again on Saturday October 21st during ADE with a smashing edition, spread out over 3 areas at Radion Amsterdam with an appetizing programme and a free of charge breakfast.
Al drie keer eerder was het Roel Langerakpark, naast Diergaarde Blijdorp, het toneel van Blijdorp Festival. Naast een uitgebreid muziekprogramma is er vanaf de eerste editie ook ruimte voor kunst en cultuur. Deze bijzondere mix zorgt ervoor dat het festival ieder jaar groeit, dit jaar is dat vooral te zien aan de stijgende kaartverkoop.
Jebroer, Paul Elstak en Dr Phunk gaan de hit 'Kind van de Duivel' uitbrengen in het Duits. Na veel positieve reacties vanuit Duitsland op de Nederlandse hitsingle slaan de mannen met 'Kind Eines Teufels' een brug naar onze Oosterburen.
De mate van vergiftiging die xtc-gebruikers opliepen door de drug, is de afgelopen jaren verergerd.
Binnen drie weken doen maar liefst 23 acts De Kuilen wederom op zijn grondvesten schudden.
With only 1 month to go, the promising Grotesque Music Night at Warehouse Elementenstraat, Amsterdam is approaching quickly.
Hiphopfestival brengt twee dagen gevuld met hiphop naar de Spoorzone van Tilburg en voegt vandaag 21 nieuwe acts toe aan de line-up
Two majorly diverse artists within their field, Yves V and Marc Benjamin unite for their debut collaboration on Spinnin' and get ready for it to blow your mind.
Voor het eerst dit jaar krijgt Elrow, het wereldwijd bekende feestconceptenmerk, een eigen podium op Balaton Sound.
Sweets
donderdag 4 mei 2017
Na de uitverkochte editie van 2016 met o.a. Broederliefde, SFB, Jonna Fraser, Sbmg, Freddy Moreira en vele anderen gaan we op Zondag 28 Mei 2017 geschiedenis schrijven met het allergrootste Beachfestival ooit.
Kingsland Festival is een petitie gestart om Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander op Koningsdag naar hun festival te halen.
Are you ready to RISE?
woensdag 19 april 2017
Nederland staat bekend om zijn feestelijke cultuur, overvloed aan windmolens en natuurlijk de hardere stijlen. Maar als deze beweging zo wijdverbreid is, hoe komt het dan dat er een gebrek aan haar aanwezigheid in de partij hoofdstad van het land?!
Lief Festival 2017
vrijdag 14 april 2017
De slogan 'Don't ever lose your sense of wonder' rees eerder al op en heeft een innige verbintenis met Lief Festival gekregen.
Hardstyle dj's, Q-dance & 10,000 hours zoeken 500 hardstylers om zich in te zetten voor kwetsbare jongeren tijdens tweede editie The Projeqt.
's Werelds grootste technofeest bestaat 20 jaar. Ter ere van het jubileum verschijnt op 13 april het bijna 600 pagina's dikke boek 'Awakenings – 20 years of techno'.
Unleashed op het Westergasterrein
woensdag 22 maart 2017
Op 6 mei zal Unleashed haar voorjaars-event plaats laten vinden in het hart van het Westergasterrein. Nog een reden om uit te kijken naar de lente! Binnen dit 19e eeuwse complex zullen de industriële Westerunie en klassieke Westerliefde gecombineerd worden om zo een onvergetelijke fetish dance spektakel te creëren. De romantiek van de WesterLiefde vervult je met mystieke, sexy vibes, terwijl de Westerunie een meer ruwe, authentieke ervaring biedt.
In Amsterdam is dit dj/producer duo allang een gevestigde naam, maar nu is het tijd voor Wonderface om zichzelf te introduceren aan de 196 andere landen en 4.416 steden in de wereld.
Summerfestival
zondag 19 maart 2017
Er waait een frisse wind in het festivallandschap. Het Antwerpse Summerfestival, waarvan de eerste editie plaatsvond in 2009, is sinds dit jaar in handen van Atmosphere Architects, de organisatie die tevens instaat voor Fire is Gold, wecandance, Barefoot en Laundry Day.
De track 'Opgeturnt' van Kraantje Pappie en StukTV heeft een nieuwe turnup gekregen.
Sinds de eerste editie in 2009 groeide HardClassics uit tot een begrip. De oude garde hardstylers en de jonkies die willen proeven aan de hardstyle van toen, gaan goed samen tijdens de memorabele HC edities.
Na een uitverkochte editie vorig jaar vindt op zaterdag 24 juni de derde editie van Wicked Jazz Sounds Festival plaats op de NDSM-Werf in Amsterdam.
12,5 jaar Poema
maandag 13 maart 2017
Op zaterdag 25 maart viert Poema haar koperen huwelijk. Deze maand is Poema 12,5 jaar gevestigd aan de Drieharingstraat in het centrum van Utrecht. Reden voor een feestje!
Incubate moet 2017-editie annuleren
donderdag 23 februari 2017
Incubate krijgt dit jaar geen 100.000 euro subsidie van de gemeente Tilburg. Het college van B en W heeft te kennen gegeven weinig vertrouwen te hebben in de toekomst van het festival.
Full Moon presents White Moon
maandag 20 februari 2017
Nog 4 weekjes te gaan en dan komt er weer een geweldige editie van Full Moon: White Moon! 4 mooie areas met topdj's, spectaculaire decoratie, geweldige Led-, laser- en lichtshow en gave acts.
Op zaterdag 18 maart is het tijd voor Kris Kross Part 17. Na zestien eerdere compleet uitverkochte edities in onder meer de ClubUp, Chicago Social Club, De Marktkantine en De Scheepsbouwloods kiezen de boys van Kris Kross Amsterdam ditmaal voor het rauwe decor van Warehouse Elementenstraat.
The world famous Kappa FuturFestival is to return for sizzling sixth edition on July 8th and 9th, right in the heart of Turin, Italy.
Op zaterdag 22 april strijkt Grotesque neer op een wel heel bijzondere plek: Warehouse Elementenstraat in Amsterdam. 25 jaar geleden ontketenden de legendarische Multigroove feesten in deze loods de house gekte – en werd het startsein gegeven voor de Amsterdamse dance scene.
DGTL has announced the full line up per stage for its 2017 Amsterdam festival. Next to an outstretched selection of the finest in electronic music, this year will hold an overarching theme surrounding the stage plan called 'Modularity'.
Armin van Buuren ontvangt tijdens The Best of Armin Only shows op 12 en 13 mei 2017 menig (inter)nationale special guest performance. De wereldberoemde DJ heeft voor deze bijzondere avonden zijn keuze laten vallen op onder anderen Kensington, Mr. Probz, Trevor Guthrie, Laura Jansen, Eric Vloeimans en zijn broer Eller van Buuren.
Op 27 april vindt de vierde editie van Oranjebloesem plaats. Al drie jaar maakt Oranjebloesem het verschil op Koningsdag door van de stadse drukte weg te blijven en een feilloze line-up neer te zetten. Dit jaar wordt het festival op Blijburg nog breder door naast het vaste underground electronic programma meer live acts dan gewend aan te bieden. Oranjebloesem is hét alternatief op Koningsdag.
Koningsdag zal dit jaar in het teken staan van de eerste editie van Royaal Kabaal, het hardste koningsdag festival van Noord-Holland.
Na de introductie van het Mandala Festival in vakantiepark De Bergen in Wanroij, verhuist Extrema ook zijn Extrema Outdoor Festival naar dit intiemere terrein. Een stap terug? Extrema-directeur Marcel Mingers ziet het als een belangrijke stap richting de toekomst.
7 december 2017
Martin Garrix en The Chainsmokers onder eerste namen Balaton Sound 2018
6 december 2017
Aqua en Ace of Base naar Goffert Nijmegen
1 december 2017
Kris Kross New Year's Eve
7 november 2017
Voorverkoop LIEF Festival 2018 begint vrijdag 10 november!
3 november 2017
A Tribute to the old sound of Trance
31 oktober 2017
Vier jouw New Year's Eve op Flirterz in The BOX Amsterdam
9 oktober 2017
Hardcore Reunion
3 oktober 2017
Gunz for Hire verrast Schots stel op hun bruiloft
2 oktober 2017
Niets Laidback Aan Luke tijdens ADE
26 september 2017
Nieuwe club JACK doet een showcase op ADE
Rotterdamse club Perron open voor REC. Festival
19 september 2017
Alle hitjes verzamelen!
11 september 2017
Avicii true stories
1 september 2017
Pleasure Island Crazy wonderland laatste belangrijke info voor morgen 2 september
18 augustus 2017
Eerste namen slam! mixmarathon in ziggo dome bekend
2 augustus 2017
Voltt loves summer festival
30 juli 2017
Afterparty Zomercarnaval Rotterdam loopt uit de hand
25 juli 2017
Unleashed Amsterdam: Eerste headliner bekend
Breakfast Club announces ADE programme
19 juli 2017
Vierde editie Blijdorp Festival dicht tegen uitverkoop aan
1 juli 2017
Jebroer en Paul Elstak gaan internationaal met 'Kind Eines Teufels'
16 juni 2017
Xtc-vergiftiging is afgelopen jaren ernstiger geworden
30 mei 2017
Simply Wild Outdoor maakt de volledige line up bekend
26 mei 2017
Are you ready for a fabulous Grotesque Music Night in Amsterdam
16 mei 2017
Line-up Woo hah 2017 compleet
15 mei 2017
Yves V & Marc Benjamin get ready to 'Blow' your mind on their debut Spinnin' collab
9 mei 2017
Nieuw: Elrow Stage op Balaton Sound 2017
4 mei 2017
Sweets
24 april 2017
Kingsland start petitie om koning naar festival te halen
19 april 2017
Are you ready to RISE?
14 april 2017
Lief Festival 2017
31 maart 2017
Brennan Heart: Let's put some heart into Hardstyle!
30 maart 2017
Awakenings viert 20 years of techno
22 maart 2017
Unleashed op het Westergasterrein
Wonderface komt met nieuwe single 'On My Way'
19 maart 2017
Summerfestival
Lucas & Steve en Kraantje Pappie brengen remake 'Opgeturnt' uit
17 maart 2017
Hardclassics on the beach gaat ook dit jaar weer gegarandeerd uitverkocht!
15 maart 2017
Wicked Jazz Sounds Festival maakt meer namen bekend
13 maart 2017
12,5 jaar Poema
23 februari 2017
Incubate moet 2017-editie annuleren
20 februari 2017
Full Moon presents White Moon
13 februari 2017
Kris Kross Amsterdam organiseert Kris Kross Part 17
9 februari 2017
Carl Cox, Sven Vath, Tale Of Us, Jamie Jones, Sasha & Digweed to headline Kappa FuturFestival
31 januari 2017
Grotesque goes underground met Music Night
24 januari 2017
DGTL Amsterdam unveils stages & festival theme modularity
20 januari 2017
Armin van Buuren selecteert spectaculaire special guest performances voor jubileumshows
13 januari 2017
Oranjebloesem brengt meer live acts op Koningsdag
12 januari 2017
Royaal Kabaal, Noord-Hollands hardste koningsdag festival
4 januari 2017
Interview Extrema-directeur Marcel Mingers