Partyflock
 
Nieuws · september 2016
­ Nederland
Ruben Vitalis nodigt jullie allemaal uit om op donderdag 20 oktober
aanstaande mee te feesten met zijn dj vrienden.
Jake Hampel begint in Den Haag een nieuwe discotheek, Club Malie geheten. De Hagenaar is vooral bekend als de manager van Barbie die momenteel op televisie is te zien in 'Enkeltje Torremolinos'. Op 1 november opent hij de deuren van de club in de Maliestraat.
Op woensdag 19 oktober barst het Amsterdam Dance Event (ADE) los. Amsterdam is dan even hét middelpunt van de internationale dancewereld. Voor de vierde keer zetten ID&T en ADE onderwerpen als duurzaamheid, innovatie en sociale verandering prominent op de agenda tijdens ADE Green.
Vrijdag 30 september verschijnt een van de meest spraakmakende boeken van het jaar: de biografie van DJ Dano, ook wel bekend als de 'Herman Brood van de house'.
Hij jaagde zijn fortuin erdoor aan drank, 30 gram cocaïne per week, vakanties en hoeren.
Wall Recordings, het label van Afrojack, organiseert een eigen avond tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event op 19 oktober in de Escape in Amsterdam, met optredens van dj's die aan het label zijn verbonden of er singles hebben uitgebracht. De line-up bestaat onder andere uit Apster, D-wayne, Fais, Hellberg, Karim Mika, KIIDA, Oliver Rosa, Ravitez, Rui, Tom & Jame, Valentine, plus een aantal special guests. De avond wordt gehost door MC Ambush.
De organisatie van Crazyland, Pleasure Island, B.I.T.C.H, Timelock Freestyle, Booming Sexy New Year, Flight 69 en Royal Splash heeft er weer een heel bijzonder nieuw feest bij dit jaar en jullie kunnen het allemaal meemaken!
Jägermeister lanceert in samenwerking met de Nederlandse artiest Zender een limited edition fles welke exclusief verkrijgbaar is in Nederland. Het etiket van de fles toont toffe en kenmerkende landmarks van Berlijn, waarop deze limited edition fles geïnspireerd is. Dit seizoen voegt Jägermeister graag een extra dimensie aan 'limited' toe: tussen de verkrijgbare limited edition Jägermeister flessen zitten 56 flessen verstopt die recht geven op een trip naar Berlijn.
Dance and Save Dave is een benefiet voor Davey Maalderink om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen zodat Dave zijn medicatie uit het buitenland kan halen. De verzekering wil deze medicijnen namelijk niet vergoeden.
De verkoolde rand van je pizza, dat aangebrande stuk lasagne, dat overgebleven sliertje spaghetti in de pan. Dat is de Hardcore Italy Showcase op 22 oktober in het World Fashion Center. En wat voor een feest gaat het worden: een 100% Italiaanse line-up, 1.500 liefhebbers en het enige harde event op het Amsterdam Dance Event.
Valhalla Festival
dinsdag 27 september 2016
Na vier glorieuze en uitverkochte edities geeft 's werelds meest adembenemende wintercircus voor de vijfde keer een 'acte de presence' in de RAI Amsterdam. Op zaterdag 17 december verleidt Valhalla opnieuw de realiteit met het absurde, in een grenzeloze wereld waar de werkelijkheid geen draagkracht geniet. Sn
Het grootste en meest bekende eclectische event TIKTAK komt terug naar de Heineken Music Hall met een spectaculaire line-up. De hele top van de Nederlandse eclectische DJ en live scene is aanwezig, waaronder Broederliefde, Lil Kleine, The Partysquad, Dyna en Ronnie Flex.
B.I.T.C.H 1 oktober moet nog komen ( al maanden uitverkocht ) en voor het volgende feest wordt de voorverkoop alweer gestart! En dat is niet zomaar want de vraag naar de volgende editie is nu alweer groot. En om het nog mooier te maken heeft de organisatie ook nog eens een leuke early bird actie in petto.
Op zaterdag 3 december zal het industriële rijksmonument aan de Delfshavense Schie omgetoverd worden tot winter paradijs vol kunst, cultuur en vernieuwende muziek. Denk aan een iglo village, ijssculpturen, verschillende kunstenaars, een sinterklaas viering, Jägermeister, vuurkorven en de beste nationale- en internationale dj's.
Op 21 oktober staat Colin Benders, beter bekend als Kyteman, met zijn zelf gebouwde modulaire synthesizer in de intieme theaterzaal van Melkweg tijdens Amsterdam Dance Event.
De beelden van de populaire DJ Afrojack, die regelrecht uit een horrorfilm lijken te komen, kondigen de Halloween Fright Nights in Walibi Holland aan. Met deze beelden vestigt Walibi Holland de aandacht op 'The Clinic', de nieuwe Halloween Fright Nights experience.
Muziekprogramma Aus Berlin compleet
dinsdag 20 september 2016
Miss Melera, Luna City Express, Polynation, Ici Sans Merci en The Policy zijn de vijf laatste acts die op 26 november Berlijnse techno naar Tilburg halen.
Samen met Adana Twins, M.A.N.D.Y., Wankelmut, Egbert (live) en Yetti Meissner maken zij de muziek line-up van Aus Berlin compleet.
We are back!
Na 2 uitverkochte clubedities zal The Official Luc Belaire op vrijdag 23 september haar intrede doen in club Panama Amsterdam.
Spinnin' Records heeft onlangs drie nieuwe artiesten getekend. Sinds vorige week is de jonge dj/producer Hasse de Moor onderdeel van de Spinnin' familie met een exclusive platendeal, eerder deze week gevolgd door het 16-jarige talent Trobi.
De volledige line-up voor Under The Sun, 'The Final Chapter' is vandaag bekend geworden. Nadat de organisatie eerder namen als Jayh Jawson, BIGGI en Jebroer naar buiten bracht, komen ze nu met de internationale superster Julian Jordan.
De legendarische Britse groep Underworld komt in maart 2017 voor twee concerten naar Utrecht. De band rond Karl Hyde en Rick Smith bestaat inmiddels bijna 30 jaar en stonden vorig jaar nog op Lowlands met een ijzersterk optreden. Begin volgend jaar keert Underworld terug naar Nederland voor twee exclusieve optredens in TivoliVredenburg.
Soixante Neuf 050
donderdag 15 september 2016
Ben JIJ vrijdag 30 september aanwezig bij het meest gaande feest van Groningen? Soixante Neuf 050 ! Deze keer gaat het nog harder worden dan onze vorige edities, aangezien we het 14 jarige bestaan van Soixante Neuf gaan vieren! Zorg dus dat jij erbij bent! Niemand minder dan de heren van Two Crooks zullen aanwezig zal zijn!!
ALDA, marktleider binnen de Electronic Dance Music industrie, presenteerde vanmiddag in Myanmar een nieuw festival: We Are Connected. Hiermee speelt ALDA in op de vraag van nieuwe festival-markten in Azië. We Are Connected vindt 23 november 2016 plaats in Myanmar.
De 41-jarige Noord-Ierse acteur Kristian Nairn, beter bekend als de vriendelijke reus 'Hodor', uit de HBO-serie 'Game of Thrones', is op 28 oktober aanstaande als dj te bewonderen bij Poppodium Annabel.
Het Amsterdam Halloween Festival 2016
woensdag 14 september 2016
Het Amsterdam Halloween Festival 2016 heeft meerdere dagen met gruwelijke Halloweengezelligheid voor je in petto! Omdat we er ziekelijk van overtuigd zijn dat Halloween langer dan één dag zou moeten duren, loopt het festival van 20 tot 31 oktober 2016, met diverse evenementen die al vanaf 5 oktober plaatsvinden.
Feestjes met een Dresscode in oktober
woensdag 14 september 2016
Maandelijks gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste feestjes met een bijzondere dresscode. Ook in oktober feest Nederland er weer op los. Het belooft weer een bonte maand te worden.
Het is één van de bestbewaarde geheimen uit de Dance scene; de leeftijd van Michel de Hey. Zelf geeft hij aan op 17 september zijn 26e verjaardag te vieren in zijn favoriete club Toffler in Rotterdam! Er is taart voor de eerste bezoekers, iedereen krijgt snoepzakjes en je wordt niet thuisgebracht.
Pleasure Island was de bom, "Lollypop was het beste feest van het jaar" waren enkele reacties op het festival afgelopen zaterdag. Een goede afsluiter van het festival seizoen. Een heerlijke zonnige dag met warmte, zon,plezier en mooie mensen.
Going Places Afrolijk
maandag 12 september 2016
Tijdens de vierde en laatste editie van Going Places deze zomer reizen we af naar Afrika. Onder de titel Afrolijk dompelen we Pllek vrijdag 23 september eenmalig onder in Zuid-Afrikaanse sferen. Dit keer beginnen we op ons strand met de open air vertoning van de toffe Zuid-Afrikaanse speelfilm Ayanda (2015), waarna de DJ's van Rituals, de nieuwe tak van Afrolosjes, de avond binnen overnemen met een lekker Zuid-Afrikaanse dansfeest.
Digital Punk - Adapt or Die
maandag 12 september 2016
Maak je klaar voor 'Adapt or Die', want Hardstyle zwaargewicht Digital Punk is klaar om de scene flink op te zwepen! Dit album wordt er een voor de echte die hards.
Na een korte zomerstop knalt ST8MENT zaterdag 8 oktober 2016 weer de Effenaar in met een keiharde 'The One Who Knocks' editie. Titan is samen met een select DJ team flink bezig om terrein te veroveren in de hardstyle scene. Met verschillende TOWK hostings achter de rug, wordt het beruchte kartel van Titan weer in stelling gebracht voor een complete overname in het zuiden van het land.
CLICK & Labyrinth presenteren met terechte trots en uitbundige fanfare hun meesterlijke ADE 2016 festival met voor de inwendige mens Str-eat van The Jane in Antwerpen en op het dansmenu 's werelds grootste headliners en ongerepte fine fleur door 4 wereldvermaarde organisaties. Een line-up voor en door winnaars, 3 dagen lang bij Dok.
Club Godverdomme komt naar Tilburg
zaterdag 10 september 2016
Ervaring en ambitie niet gewenst. Club Godverdomme komt naar Tilburg! Zaterdag 15 oktober worden ervaren DJ's uit de booth van Club Smederij geweerd zodat onervaren DJ's hun aller-eerste set door de Spoorzone kunnen knallen.
Schilderes, DJ, model en festivalpromotor. Creativiteit overschrijdt grenzen en dat wil Charlotte De Cock op 10 september maar al te graag in praktijk omzetten. Charlotte zal in Café d?Anvers live een schilderij maken, geïnspireerd door de muziek, het publiek en alle andere invloeden die ze op dat moment krijgt in de nachtclub.
Zaterdag 17 september vindt in Woerden alweer de tiende editie plaats van het razendpopulaire Summerlake Festival. Wat als een klein, lokaal festivalletje begon is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd outdoor event in de agenda van de Nederlandse festival scene.
De wereldberoemde Londense discotheek Fabric moet zijn deuren sluiten. Vandaag maakte de gemeente bekend dat de vergunning van de club definitief wordt ingetrokken. Aanleiding is overmatig drugsgebruik.
Een jaar lang Kommune. Het rondreizende circus, gecureerd door Nathan Surreal, bracht feesten voor liefhebbers op kleine locaties als Cruquiusgilde en OT301. Klein maar fijn, dat geldt ook voor het verjaardagsfeestje van komende vrijdag.
Beatsessions ft. dotf radio on tour
dinsdag 6 september 2016
Zo lieve mensen, daar zijn we dan weer! Beatsessions was toe aan een welverdiende vakantie in eigen land en daarbij zijn mooie plannen gemaakt voor een leuk feestje als afsluiter van deze zomer. Denk Zon en denk Zand, denk de best denkbare oldschool club DJ's en denk DOTF.
Bezoekers van kunst- en muziekfestival Burning Man in de woestijn van Nevada hebben afgelopen week schade aangericht in een VIP-gedeelte van het Amerikaanse festival.
This is Madness komt er weer aan!
maandag 5 september 2016
9 September gaat het weer helemaal los in de Laxx, dit wordt de 3de editie en deze gaan we vieren met een keiharde line-up. Ben je een echte early hardcore liefhebber en hou je wel van de wat hardere kant van early dan mag je deze echt niet missen. Speciaal voor deze editie zijn er 2 anthems gemaakt, niet 1 maar 2 en ze zijn beide te horen op onze soundcloud.
Gary D overleden aan longembolie
zondag 4 september 2016
De uit Hamburg afkomstige dj-legende Gary D is op 2 september overleden. Zijn label D.Trance meldt dat Gerard Malke, zoals Gary D in werkelijkheid heet, is overleden aan een longembolie. 'Het is een schok en komt volkomen onverwachts', staat op de website van D.Trance.
Sunnery James & Ryan Marciano keren wederom terug naar Escape Club tijdens Amsterdam Dance Event. Na de zeer succesvolle en uitverkochte editie van vorig jaar kiest het meest bekende DJ-duo van Nederland wederom voor Escape Club, een van de meest legendarische en ook intieme clubs van Amsterdam. Een beperkt aantal tickets zijn in de voorverkoop gegaan.
Op zaterdag 8 oktober organiseert technocollectief Schmutzig Events een nieuwe editie van Schmutzig! in de Oude Rechtbank in Eindhoven. Ook deze avond zal volledig in het teken staan van de kenmerkende Schmutzig!-sound: pompende, compromisloze techno voor de fijnproever!
De laatste zeven dagen kennen een vlaag van activiteit in het faillissementsproces van SFX. Eerder deze week hebben functionarissen van het bedrijf een herzien reorganisatieplan ingediend. Dit slechts enkele dagen voor een hoorzitting in het Delaware Court die als doel had de herstructureringsovereenkomst goed te keuren.
Quest4Trance ADE 2016
donderdag 1 september 2016
Met trots kondigt Quest4Trance aan dit jaar onderdeel te zijn van Amsterdam Dance Event 2016! In het gloednieuwe, multifunctionele Amsterdam Connect, een uniek kantoor & evenementen gebouw met industrieel karakter, strijken we op zaterdag 22 oktober neer voor Quest4Trance ADE 2016.
Eva Simons en Sidney Samson hebben besloten om na twee jaar een punt achter hun huwelijk te zetten. De twee gaan als vrienden uit elkaar.
Het ziet er naar uit dat je zaterdag 3 september kunt genieten van prachtig festivalweer met temperaturen van 23 tot 25 graden! Er is extra veel liefde in de voorbereidingen gestopt, zodat Pacha festival haar vijfjarig bestaan op een memorabele manier met jullie kunnen vieren. Meer dan 33 artiesten verdeeld over 4 stages, een hippiemarkt en een groot fooddorp zullen ervoor zorgen dat deze dag er eentje voor in de boeken wordt.
Quest4Trance – Fuel Closing 2016
donderdag 1 september 2016
Op 1 oktober nemen we afscheid van de zomer van 2016. Die zaterdag gaan we nog één keer flink los, voordat we de herfst en wintertijd omarmen.
Met nog zo'n anderhalve maand te gaan maakt de Amsterdamse partyorganisatie Strength of Unity zich nu echt op voor de viering van haar 10-jarig bestaan op zaterdag 15 oktober in de RADION. Dit met een hele speciale editie van Ouwe stijl is botergeil, voorafgegaand door de gratis te bezoeken gabber markt/expo.
Steeds meer jongvolwassenen weten de nieuwe psychoactieve stof 4-fluoramfetamine (4-FA, 4-FMP) te vinden. Recent onderzoek van het Trimbos-instituut en Jellinek laat zien dat het gebruik ervan de afgelopen jaren flink is toegenomen.
Recente incidenten wijzen erop dat er grote gezondheidsrisico's zitten aan het gebruik ervan, waaronder hartproblemen en hersenbloedingen.
30 september 2016
Ruben Vitalis pakt groots uit op het Amsterdam Dance Event
Realityster-manager Jake wordt clubbaas
Id&t en ADE presenteren programma ADE green
29 september 2016
Wat de fok, ouwe - het bizarre leven van DJ Dano
28 september 2016
Zojuist is bekend geworden dat Afrojack ook zal draaien tijdens de Wall Recordings Label Night op 19 oktober
Er komt iets speciaals voor jullie binnenkort....
Jägermeister lanceert limited edition fles geïnspireerd op Berlijnse landmarks
27 september 2016
Dance and Save Dave is een Benefiet voor Davey Maalderink
Amsterdam Dance Event Hardcore Italy showcase in het World Fashion Center
Valhalla Festival
Tiktak New Years Eve in de Heineken Music Hall maakt volledige line-up bekend
26 september 2016
Nieuwe B.I.T.C.H voorverkoop 4 februari 2017 begint vandaag! Early bird actie gestart!
24 september 2016
Na drie succesvolle zomeredities krijgt Blijdorp Festival in 2016 voor het eerst een winters vervolg in de Van Nelle Fabriek
21 september 2016
Colin Benders komt met nieuw grensverleggend project, 21 oktober in Melkweg Amsterdam
Viral DJ Afrojack kondigt Halloween in Walibi Holland aan
20 september 2016
Muziekprogramma Aus Berlin compleet
19 september 2016
Luc Belaire invites Gio, Irwan, Biggi and many more!
17 september 2016
Dancelabel verwelkomt Hasse de Moor, Trobi en Tavi Castro Spinnin' Records tekent drie nieuwe artiesten
16 september 2016
Volledige line-up Under the sun the final chapter bekend
Underworld voor twee exclusieve concerten naar Utrecht
15 september 2016
Soixante Neuf 050
ALDA introduceert nieuw festival We Are Connected in Myanmar
Hodor uit Game of Thrones bij Poppodium Annabel voor Halloween
14 september 2016
Het Amsterdam Halloween Festival 2016
Feestjes met een Dresscode in oktober
Michel de Hey viert verjaardag in Rotterdam
13 september 2016
Pleasure Island Lollypop groot succes afgelopen zaterdag! Tijd voor 2 nieuwe feesten van de organisatie
12 september 2016
Going Places Afrolijk
Digital Punk - Adapt or Die
ST8MENT presents Titan: The One Who Knocks
10 september 2016
Click & Labyrinth presenteren met terechte trots en uitbundige fanfare hun meesterlijke ADE 2016 festival
Club Godverdomme komt naar Tilburg
8 september 2016
Charlotte De Cock schildert live in nachtclub
Grotesque klaar voor jubilerend Summerlake Festival
Wereldberoemde Londense club Fabric dicht om xtc-doden
6 september 2016
Kommune viert deze vrijdag haar eenjarig bestaan met Chaos In The CBD
Beatsessions ft. dotf radio on tour
Bezoekers festival Burning Man richten schade aan bij VIP-kamp
5 september 2016
This is Madness komt er weer aan!
4 september 2016
Gary D overleden aan longembolie
3 september 2016
Sunnery James & Ryan Marciano zes uur in Escape tijdens ADE
2 september 2016
Schmutzig organiseert nieuwe editie in de oude rechtbank
Strijd rond SFX blijft zich ontwikkelen
1 september 2016
Quest4Trance ADE 2016
Komkommertijd: Eva Simons en Sidney Samson uit elkaar
Pacha Festival: laatste info, lekker weer & after
Quest4Trance – Fuel Closing 2016
10 jaar Strength of Unity · Een ode aan de ouwe stijl
Risico's drug 4-FA groter dan tot nu toe bekend