Partyflock
 
Nieuws · augustus 2016
­ Nederland
Lief's timetable is bekend gemaakt
woensdag 31 augustus 2016
Struin de verrassende paden van Lief festival af en duik op bij jouw favo muzikale kunstenaar. Wanneer je waar moet zijn? Je ziet het hier.
De Rebellenclub heeft een angstaanjagende keuze gemaakt! Vanaf dit jaar koppelt een van de gekste area's op Freshtival zich aan het bizarste weekend van het jaar en dus zal op zaterdag 29 oktober
Thunderground · Combined Forces
maandag 29 augustus 2016
Zaterdag 22 oktober 2016 strijkt het grote freestyle geweld neer in de Effenaar in Eindhoven. Thunderground is back! Deze keer met een zeer speciale editie waarbij de krachten van twee freestyle legendes worden samengebracht tot een 4 uur durende monster set om zo het vijfjarig bestaan van Thunderground te vieren. Van 22:00 tot 04:00 uur staan niemand minder dan The The Darkraver en Vince back to back achter de decks van Thunderground: Combined Forces!
Partyflock gaat maandelijks op zoek naar de leukste feesten met een speciale dresscode. Dit gebeurt in samenwerking met Dresscode.nl. Ook in augustus komen er weer een hoop feesten aan die veel sensatie beloven. Het wordt een lekkere maand met gekke feesten dus wij adviseren je om je festivalkleding (weer) uit de kast te trekken!
Het Amsterdam Dance Event host tijdens de aankomende editie de eerste globale hackathon voor de dance scene. In een speciale marathonsessie werkt een groep van honderd geselecteerde deelnemers aan slimme oplossingen voor vraagstukken rondom de thema's veiligheid, festivalbeleving, reisgedrag en festivallogistiek.
Voor alle muziekliefhebbers, vinylverzamelaars, Dj's en cd-fanaten vindt op zaterdag 17 september de eerste Amsterdamse Platen & CD Beurs van het nieuwe seizoen plaats. Vinylplaten zijn ongekend populair en alle muziekliefhebbers kijken weer uit naar deze editie waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, CD's, singles en maxisingles aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia zoals vintage posters, T-shirts en muziek awards.
Ghosttown · de line-up
donderdag 25 augustus 2016
Als je vorig jaar bij Ghosttown aanwezig was, staat het hele feest ongetwijfeld nog op je netvlies gebrand. Wat een briljant feest was dat! De sfeer was ongeëvenaard en de DJ's draaiden stuk voor stuk heerlijke setjes. Op 12 november a.s. gaat de ophaalbrug omlaag en gaan de poorten van Ghosttown dan eindelijk weer open voor een nieuwe editie: Legend of the living dead! Tot 7 uur 's ochtends beukt in de Utrechtse Central Studios de beste hardcore van 1992 tot aan nu uit de subwoofers.
De langverwachte line-up van T-Mobile Presents AMF ArenA is vanmiddag bekend gemaakt door organisatoren ALDA en ID&T. Onder anderen David Guetta, The Chainsmokers, Armin van Buuren, Afrojack, en Dimitri Vegas & Like Mike betreden met nog ruim vijftien andere wereldberoemde DJ's op zaterdag 22 oktober en zondag 23 oktober de Johan Cruijff ArenA. D
Mysteryland is dit jaar in virtual reality te volgen. Voor liefhebbers die geen kaartje hebben, maar wel een vr-bril, biedt het YouTube-kanaal van Mysteryland uitkomst. Daar kunnen ze het festival live meebeleven alsof ze er zelf bij zijn.
Een verjaardag met ballonnen, slingers, drank en lachgas; achterlijker kan het niet of wel? Achterlijke Herrie is een splinternieuw hardcore-concept in Groningen en laat het nou net de verjaardag zijn van Mastermind & Dark Noise.
Natuurlijk zijn ze niet op dezelfde dag jarig. Mastermind is in december jarig en Dark Noise in oktober en gezamenlijk een feest vieren leek hen wel wat.
Consumenten betalen gemiddeld zo'n 10% aan extra kosten als ze een concert, musical of theatervoorstelling boeken. De Consumentenbond wil dat ticketverkopers alle niet-vermijdbare kosten in de ticketprijs opnemen.
De vierde indoor editie van We Are Electric vindt plaats op zaterdag 12 november in het Klokgebouw, Eindhoven. Vandaag worden de eerste namen bekendgemaakt; Chase & Status DJ Set & Rage, Dave Clarke, Pendulum DJ Set & Verse, Feed Me, Michael Mayer & Patrice Bäumel, ROD, TroyBoi, Weval, Carlos Valdes, Reza Athar, San Holo en William Djoko.
Quest4Trance · Fall Edition 2016
dinsdag 23 augustus 2016
Ook al weten we zeker dat de echte trance-fans voor een goed feestje de halve wereld over zouden gaan, toch komt Quest4Trance in de herfst wat dichter naar de liefhebbers in het zuiden van ons land toe. Gelegen nabij de Duitse, Franse en Belgische grens, trapt Q4T op zaterdag 15 oktober in de ECI Cultuurfabriek in Roermond de speciale Fall Edition af!
Martin Garrix was voor het eerst in een Amerikaanse talkshow te gast. Samen met Bebe Rexha laat hij hun nieuwste single 'In the Name of Love' horen. Martin staat overigens niet achter de draaitafel, maar begeleid de zang op zijn gitaar.
Het dj-trio Kris Kross Amsterdam gaat tijdens Amsterdam Dance Event fietsend "Kris Kross Amsterdam door Amsterdam". Op zaterdag 22 oktober hosten zij maar liefst drie feesten op drie verschillende locaties. De dj's beginnen met een pre-party in de Bitterzoet, vervolgens draaien ze op de Supperclub Cruise en sluiten ze af in Up/ De Kring. Als 'echte' Amsterdammers gaan de dj's samen met hun fans op de fiets naar de verschillende locaties toe.
Door het zeer geslaagde White Moon Indoor Festival van april en het geweldige Full Moon festival afgelopen 4 juni gaan de tickets voor de volgende indoor festival editie van White Moon harder dan ooit! De nieuwe formule met vier verschillende area's en meerdere stijlen die er een echt festival van maken slaat supergoed aan bij iedereen en inmiddels is al meer dan 75% van alle tickets voor 19 november verkocht. Wacht niet te lang, de kaartverkoop gaat razendsnel, harder dan ooit! Als kleine teaser worden ook de eerste namen bekend gemaakt van de main area, en dat zijn niet de minsten!
De tijdelijke bar op het Noordplein in Rotterdam, gebouwd van zeecontainers, opent van donderdag 25 augustus tot en met zondag 4 september haar deuren. Ondernemers Frank Dros (organisator Blijdorp Festival en onderdeel van dj-duo Nino & Frankie) en zijn zus Tahnée Dros gaan tijdens een pilot van twee weken kijken of het concept aanslaat en hiermee bepalen of het haalbaar is om volgend jaar voor een langere periode open te gaan.
De timetable van Eindhovens leukste festivalafsluiter is rond. The Partysquad en ChildsPlay zullen het festivalseizoen afsluiten in Eindhoven. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven en kent in totaal 17 acts. Bekende artiesten zijn onder meer La Fuente, Dyna, Vato Gonzalez en Lady Bee.
Op 'A State Of Trance, Ibiza 2016' staan maar liefst 37 platen van grote namen in de Trance-scene, waaronder Andrew Rayel, Cosmic Gate, KhoMha, Marlo, Ørjan Nilsen, Simon Patterson, Super8 & Tab en natuurlijk Armin van Buuren zelf. Op de compilatie staan ook exclusieve remixes op Armin van Buuren-platen, in het bijzonder remixes van Mark Sixma, KhoMha, Giuseppe Ottaviani en Chris Schweizer op 'Off The Hook', 'Caught In the Slipstream', 'Gotta Be Love' en 'Hands to Heaven'.
Afgelopen zaterdag verkochten alle tickets voor de Radical Redemption - Militante Mayhem show binnen 3,5 uur volledig uit! Honderden mails en veel commentaar op social media dat fans achter het net visten, heeft ertoe geleid dat er een tweede show in de Heineken Music Hall georganiseerd zal worden.
Elf keer de handen omhoog, de toeters laten blazen en de bellen laten rinkelen, want Latin Lovers bestaat namelijk alweer elf jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit al wel weet, deze mijlpaal in de dance scene uiteraard op de meest grote manier vieren met een ware '11 Year Anniversary Tour' door heel Nederland. De eerste stop is duidelijk: zaterdag 24 september in Club Vie te Rotterdam waar de kick-off zal plaatsvinden van de landelijke tournee!
Zondag komt Mano le Tough naar Beachclub Woodstock 69 voor een tropische beach special van de Amsterdamse organisatie Horizon. Het is traditie dat Mano le Tough jaarlijks het strand van Bloemendaal bezoekt, wat telkens weer leidt tot een waar hoogtepunt.
Wie ooit op Crazyland is geweest weet als geen ander dat de grote achterzaal bomvol staat en er niemand meer bij kan. Lekker stampen en uit je dak gaan tot de late uurtjes in de Hemkade. Wie heeft dat nou niet ooit gedaan? Dit jaar heeft de organisatie buiten hun eigen Crazyland sound ook heel veel hardere stijlen area's op Pleasure Island.
Tiësto best betaalde Nederlandse dj
woensdag 17 augustus 2016
Tiësto is de bestbetaalde Nederlandse dj met een jaarinkomen van zo'n 38 miljoen dollar (34 miljoen euro). Calvin Harris blijft de bestbetaalde dj wereldwijd, met een inkomen van 63 miljoen dollar (56 miljoen euro) over de afgelopen twaalf maanden.
Internationaal DJ, producer en Desolat labelbaas Loco Dice zet zijn bekendheid in om een campagne te ondersteunen dat het Kliptown Youth Center in voormalige zwarte township Soweto in Zuid-Afrika helpt. Het jongerencentrum werd opgericht in 1987 door de toen zestienjarige Bob Nameng en heeft in de afgelopen drie decennia dienst gedaan als een plaats van hoop, liefde en inspiratie voor talloze jongeren met vaak een moeilijke achtergrond. De organisatie heeft geld nodig om te kunnen blijven bestaan.
b2s presents Euphoria
dinsdag 16 augustus 2016
Traditiegetrouw presenteert b2s voor het najaar de lekkerste euforische avond met het beste van de hedendaagse hardstyle met een nieuwe editie van Euphoria! Op zaterdag 5 november staat de 013 in Tilburg weer volledig in het teken van de meest euforische hardstyle sounds. Zoals je mag verwachten heeft b2s op deze avond een mix van gevestigde namen en talenten uitgenodigd. Vergezeld door mooie shows, zullen zij het publiek opzwepen met frisse, euforische melodieën en je meenemen naar de sounds van toen en nu.
Wil je bij Pleasure Island zijn op 10 september? Dan is het nu tijd om je kaarten te gaan inslaan. Het festival is er al over drie weken en de kaarten gaan nu in een recordtempo. De early bird VIP is nu helemaal uitverkocht en de early bird van €30 is bijna helemaal op. Nog maar 200 early bird kaarten te gaan! Daarna wordt het de normale prijs van €35. Dit jaar gaan de kaarten van Pleasure island festival als zoete broodjes over de toonbank, vorig jaar was het festival van te voren uitverkocht en dit keer gaan de kaarten nog harder. Koop jouw kaartje vandaag nog!
Las Rosas Summerdance pakt dit jaar wederom enorm uit tijdens het Stratenfestival in Zwolle vrijdag 19 augustus. Het belooft een spectaculair evenement te worden met dj's die zowel nationaal als internationaal furore maken.
Het wordt een fantastische afsluiter van je zomer: de elfde editie van het Amsterdamse technofestival Voltt Loves Summer komt eraan! Vergeet niet om op tijd je kaartjes te kopen, want ook dit jaar zullen er nauwelijks kaarten aan de deur beschikbaar zijn. De weersverwachtingen zijn perfect, dus laat de voorpret beginnen. Hier is de timetable voor Voltt Loves Summer, met op de line-up alleen maar knallers van namen zoals Adam Beyer, Bart Skils, Ben Klock, DVS1, Maceo Plex, Makam en Shifted.
Hardhouse Raver is een ode aan de hardhouse scene. In de documentaire komen artiesten aan het woord die eind jaren '80 een nieuwe hardere sound in de opkomende house scene produceerden. Dit deden ze op de ouderwetse manier, wat tegenwoordig niet meer voor te stellen is, zonder laptops, plug-ins en internet, maar met veel liefde en passie voor het genre.
Releases & Aankondigingen
vrijdag 12 augustus 2016
Je checkt hier de nieuwe video van Martin Garrix, Showtek, Technoboy & Tuneboy releasen nu officieel 'Mellow', The Partysquad viert terugkeer bij Spinnin' Records met nieuwe single 'Pum Pum' en Nicolas Haelg remixt Gareth Emery's 'Make it happen'.
Op donderdag 1 september opent Dancetour de 30ste edite van de Stadsfeesten. Net als voorgaande jaren staat er weer een sterke line-up met onder andere La Fuente, Dirtcaps en Pep & Rash. Nieuw dit jaar is de minimumleeftijd van 16+.
Crazy scary madness, Sexy people and Cool costumes! Welcome to Halloween 2016! Opnieuw organiseren TheRealWorldEvent events & The Zoo Events the scariest event in town. Op zaterdag 29 oktober zijn alle spooky monsters, doorgedraaide zusters en bloedlustige vampiers weer welkom in de Maassilo te Rotterdam voor alweer de derde Halloween editie van Crazy Sexy Cool. Are you scared yet?
Ruim een maand geleden werd bekend gemaakt dat er een heuse X reünie in aantocht is en sindsdien hoor je de letter X weer steeds vaker vallen. Voor een hele generatie was X een 'way of life'. Toch leeft de X nog steeds en zit het voor altijd in iedereen zijn geheugen gegraveerd.
Op veler verzoek keert op zaterdag 10 december het paradepaardje van PT Events terug naar de geliefde Maassilo in Rotterdam: Grotesque Indoor Festival #250! Na een uitverkochte 2015 editie in Utrecht, maakt Grotesque zich op om 2016 in stijl af te sluiten in 010 - en het echte festivalgevoel mee naar binnen te nemen. Met maar liefst 3 area's, een nieuw geluidssysteem, een diverse line-up die de meest toegewijde trance, techno en house fans zal behagen én een groot aanbod aan verrassend entertainment, nodigt Grotesque Indoor Festival #250 iedereen uit om keihard te komen genieten.
Geen week zonder SFX faillissementsnieuws! Nu blijkt het Viagogo te zijn dat haar ontevredenheid uit over de samenwerking.
Roermond heeft Solar een dwangsom van 10.000 euro opgelegd omdat in de nacht van vrijdag op zaterdag teveel geluid is gemaakt op het festivalterrein. Een woordvoerder van de gemeente laat aan De Limburger weten dat het niet om korte overschrijdingen van het maximaal-toegestane geluidsniveau gaat.
Voor hun zesde deelname aan het Amsterdam Dance Event nodigt LET op zaterdag 22 oktober Nachtdigital uit. Het Duitse festival in Olganitz, dat dit weekend weer plaatsvindt, wordt al jaren bezocht door de Amsterdamse organisatie. Een selectie van artiesten die de afgelopen drie jaar op het festival stonden zijn dit jaar uitgenodigd om in H7 Warehouse tijdens ADE te draaien. Op zondag sluit LET het Amsterdam Dance Event af in stijl met een veertien uur lange technomarathon.
Amsterdam Dance Event 2016 is de 21ste editie van 's werelds grootste dancemuziekconferentie. In een overvloed aan feesten die in oktober de hoofdstad gaan domineren mag 'Lost Frequencies & Friends', gehost door het Amsterdamse label Armada Music, natuurlijk niet ontbreken.
Vorige maand onstond ophef rondom DVBBS omdat zij werden gearresteerd vanwege drugsbezit en er was ook nog iets met bewusteloze meisjes in hun kleedruimte. Het lijkt erop dat de advocaten die deze dames bijstaan vragen om een schadevergoeding van 100 miljoen Hongaarse forint (ongeveer €320.000)
Het enige buiten festival dat gedurende de ADE week buiten plaatsvindt is weer terug in 2016 en belooft de lat opnieuw hoger te leggen. Gedurende twaalf uur, op 22 oktober, verbindt Dockyard Nederlands industrieeel erfgoed met hedendaagse clubbing tijdens ADE, dit alles op de verlaten scheepswerf van de DNSM Werf.
Laatste info Crazy Sexy Cool Festival
donderdag 4 augustus 2016
Crazy Sexy Cool 'Magical Fairy Tale Festival' vindt plaats in het Zuiderpark te Rotterdam. Het festival van het jaar knalt op 6 augustus met Dyna, Gers Pardoel, Ronnie Flex, Gregor Salto, SFB, Jayh Jawson, Billy the Kit, F1rstman, Leroy Styles, Ravitez and many many more! Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle informatie om helemaal startklaar te zijn!
'Het wordt een magische dag en avond op zaterdag 13 augustus. Dit is er één om naar uit te kijken!', stelt Leo Houkamp, de stuwende creatieve motor achter de altijd verrassende Leo's events. ' Zon, zee, strand en muziek zijn de ingrediënten van de komende Leo's festival – On The Beach in Hoek van Holland. Zijn spraakmakende en exclusieve danceconcept vindt dit keer plaats aan zee, in de trendy en gloednieuwe strandclub Villa on the Beach.
CEO Sillerman van SFX had een mooi plan om zelf niet veel slechter uit het faillissement van SFX te komen. Hij zou zich terugtreden als CEO van SFX, maar zijn voorzitterschap van de raad van bestuur behouden door zijn belang van 40% van de preferente aandelen in het bedrijf. Maar dat is niet wat uiteindelijk zal gebeuren waarschijnlijk...
Het is tijd voor Hed Kandi BeachHouse en ze zijn terug op het mooiste eiland van Nederland: Texel! Wat kun je verwachten: De beste Hed Kandi DJs, sunkissed Kandi girls en spectaculaire live optredens. Een line-up om je vingers bij af te likken met: Kisch Verenigd Koninkrijk, Steven Quarré, MC Choral & Ace on sax! You don't want to miss out on this one, get your presale tickets now!
Jaren geleden werd Pasquale Rotella in verband gebracht met omkoping. Er werd beweerd dat toen Insomniac EDC organiseerde in het LA Memorial Coliseum onder anderen Rotella de eventmanager van het gebouw, Todd DeStefano, betaalde om er evenementen te organiseren. Dit werd ontdekt toen er een diepgaand onderzoek naar de organisator werd gedaan na de dood van een vijftienjarig meisje dat EDC bezocht. Als gevolg van de gebeurtenissen en uitkomst van het onderzoek moet Pasquale Rotella voor een jury getuigen en staat hij terecht.
Releases & Aankondigingen
dinsdag 2 augustus 2016
Joey Dale & Ryos werken met Tony Rodini samen, Jorn van Deynhoven komt met nieuwe single en nieuwe remix, Blasterjaxx & DBSTF werken samen aan de track 'Hit Me', Rapper Poke presenteert zijn eerste EP en Nicole Moudaber presenteert 'BREED'.
Twee natuurorganisaties slepen de organisator van een groot dance-evenement bij Enschede voor de rechter omdat de dreunende beats een aanslag vormen op het leefklimaat van een aantal zeldzame dieren, waaronder de vale vleermuis. Het gaat om de eerste editie van het AIRFORCE Festival, dat komend weekend wordt gehouden op het terrein van de vroegere Vliegbasis Twenthe. Aangezien er intussen al zo'n 10.000 kaarten zijn verkocht, dreigt voor de organisatie een financiële dreun.
Sony Music Entertainment heeft zijn kwartaalcijfers bekendgemaakt voor het tweede kwartaal van 2016. Uit de cijfers blijkt dat de Japanse major per dag 3,3 miljoen dollar omzet genereerde uit streaming en meer verdient aan streaming dan aan fysieke verkoop of downloads.
DJ/Producer Dannic organiseert zijn eerste 'Fonk Recordings' label-avond tijdens het aankomende Amsterdam Dance Event. Begin 2016 richtte Dannic zijn eigen dance-label, dat zich richt op een funky eigen sound en jonge upcoming artiesten, op. 'DANNIC Presents: Fonk Recordings' vindt plaats op woensdag 19 oktober 2016 in Escape deLux. Dannic zal deze avond uiteraard zelf optreden bijgestaan door een scala aan artiesten die onlangs releases op 'Fonk Recordings' hebben uitgebracht. De volledige line-up wordt op een later moment bekend gemaakt. De officiële verkoop van 'DANNIC presents: Fonk Recordings' is al van start gegaan.
31 augustus 2016
Lief's timetable is bekend gemaakt
Dracula's, vampiers, zombie's en sexy duivelinnen opgelet
29 augustus 2016
Thunderground · Combined Forces
27 augustus 2016
Feestjes met een dresscode in september
26 augustus 2016
DGTL, ADE en Young Creators slaan de handen ineen voor de eerste ADE Hackathon
17 September weer vinyl en muziekbeurs RAI Amsterdam
25 augustus 2016
Ghosttown · de line-up
Alesso, Armin van Buuren en Afrojack samen in de Amsterdam ArenA tijdens AMF
Mysteryland in virtual reality te volgen
Gratis entree tijdens eerste editie Achterlijke Herrie in Groningen
24 augustus 2016
Consumentenbond: servicekosten bij evenemententickets rijzen pan uit
Eerste 12 namen voor We Are Electric Klokgebouw
23 augustus 2016
Quest4Trance · Fall Edition 2016
Komkommertijd: Martin Garrix treedt op bij Jimmy Fallon
Fietsend 'Kris Kross door Amsterdam' tijdens Amsterdam Dance Event
22 augustus 2016
Eerste namen White Moon 19 november onthuld
Containerbar Noord opent met tropische temperaturen
Timetable Dance Nature Festival bekend
20 augustus 2016
Armin van Buuren brengt fans Ibiza-vibes met ' A State Of Trance, Ibiza 2016'
19 augustus 2016
Extra show Radical Redemption - Militant Mayhem op 6 november
18 augustus 2016
Latin Lovers trapt elfjarig bestaanstour af in Club Vie
Deze zondag Mano le Tough op 't strand bij Woodstock 69
17 augustus 2016
Veel te beleven in de hardere stijlen area's op Pleasure Island festival
Tiësto best betaalde Nederlandse dj
16 augustus 2016
Loco Dice steunt goede doel en zamelt geld in voor jeugdcentrum Soweto
b2s presents Euphoria
Pleasure Island: laatste 200 early bird kaarten te koop, VIP early bird uitverkocht
14 augustus 2016
Opnieuw Las Rosas Summer Dance tijdens Stratenfestival Zwolle
13 augustus 2016
Nog een paar dagen te gaan tot VOLTT Loves Summer Festival
Crowdfundingsactie voor documentaire over UK Hardhouse
12 augustus 2016
Releases & Aankondigingen
Dancetour opent Stadsfeesten Doetinchem
Crazy Sexy Cool terug met Halloween-editie
11 augustus 2016
Club X presents The Official Reunion op 1 oktober
Grotesque brengt festivalgevoel naar de Maassilo
8 augustus 2016
Viagogo dreigt met rechtszaak tegen SFX
Roermond wil 10.000 euro van Solar vanwege herrie
6 augustus 2016
LET haalt Nachtdigital en Klockworks naar Amsterdam tijdens ADE
5 augustus 2016
Armada Music komt met bijzondere showcase tijdens ADE
Komkommertijd: 'DVBBS zal schikking treffen met meisjes na incident Balaton Sound'
Overdag feesten tijdens ADE in verwarmde tenten
4 augustus 2016
Laatste info Crazy Sexy Cool Festival
Leo's Festival - On The Beach wordt magisch
Banken dienen nieuw herstructureringsplan SFX in en zetten Sillerman buiten spel
Beachballs, beachbody's en beachtunes tijdens Hed Kandi Beachhouse
3 augustus 2016
EDC organisator Pasquale Rotella voor rechter wegens vermeende omkoping
2 augustus 2016
Releases & Aankondigingen
Rechtszaak: zeldzame vleermuis weggejaagd door AIRFORCE Festival
1 augustus 2016
Sony verdient meer aan streaming dan aan fysieke verkoop
Dannic organiseert allereerste 'Fonk Recordings' label-avond tijdens ADE