Partyflock
 
Nieuws · april 2016
­ Nederland
Voor het tweede jaar op rij zal Fairytale Festival haar deuren openen in Kaatsheuvel voor een dag vol house, hardstyle en deephouse. Met Dj's als Sick Individuals, Warface, Bass Modulators, Thomas Newson, Deetox, Delete en Kill The Buzz is een line-up vastgelegd die ook internationaal haar mannetje staat. Aangevuld met lokale namen als JoeySuki, Matt & Kendo en Flamboyant, verdeeld over drie stages (binnen én buiten, lekker weer op komst!) belooft het weer een mooie editie te worden dit jaar.
Releases & Aankondigingen
vrijdag 29 april 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Armin van Buuren, Calvin Harris ft Rihanna, Jack Wins mixed by Sultan + Shepard, Lost Frequencies, Magic Sword en Shermanology.
De eerste editie van Antwerp Wonderland wordt op 7 mei georganiseerd wordt in het Bosuilstadion. De reacties op de eerste aankondiging waren overweldigend: bijna 2000 geïnteresseerden op Facebook, al meer dan 800 die zich meteen op 'aanwezig' hebben gezet. En dan moest de line-up nog komen...Vandaag maakt de organisatie de line-up met trots bekend!
Het festival Dance Nature is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven. De eerste DJ's zijn bekend. En ook dit keer kent de line-up weer bekende namen met DJ's als Shermanology, Dyna, Pep & Rash, ChildsPlay, Joe Stone, Lady Bee en vele anderen.
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In mei staan er weer veel opvallende en coole feesten en evenementen op de agenda. Ook hebben we twee vette festivals tijdens Hemelvaart en een zomerse party voor de tweede Pinksterdag voor jullie gevonden!
Festifoort Festival breidt uit
woensdag 27 april 2016
Zaterdag 16 juli strijkt Festifoort Festival voor de derde keer neer op het groenrijke evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort. De jongens achter Festifoort slaan dit jaar de handen ineen met andere evenementenorganisaties uit de regio. Naast de Festifoort Mainstage hosten de organisaties On9ekend en House4Pleasure ieder een eigen stage op het Festival.
Zondag 15 mei, Eerste Pinksterdag is het weer tijd voor het dikste feest van Groningen Soixante Neuf 050! Deze keer belooft het weer een topeditie te worden met niemand minder dan de heren van SFB live on stage! SFB heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, maar mocht je net geëmigreerd zijn naar Nederland: SFB heeft niets anders dan hits, met als bekendste toppers: 'Nu Sta Je Hier', 'Famous', 'Jij Kan Chillen Met Mij' en 'Investeren In De Liefde'. Overal waar deze boys komen, gaat het dak eraf, dus bereid je voor om te feesten op zondag 15 mei!
Releases & Aankondigingen
dinsdag 26 april 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Kraak & Smaak ft. Mayer Hawthorne, PLS&TY & Autolaser, Felix Kröcher & Alesso.
Releases & Aankondigingen
maandag 25 april 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Headhunterz & Skytech, Tiësto, Bob Sinclar, Sonny Wharton, Juicy M & Harrison, Mark Villa.
Hoeveel hebben de videokanalen van dj's nu opgebracht sinds de start van hun kanaal? Hier de cijfers tot en met december 2015.
Toffler presents Tripeo
maandag 25 april 2016
De Nederlandse DJ en producer Tripeo zal vrijdag 6 mei voor het eerst in de tunnel verschijnen! Ook wel bekend onder zijn alter ego Darko Esser waarmee hij al jaren actief is in de scene, bewandelt hij met Tripeo een pad dat zich vooral richt op diepere en obscuurdere techno.
Op 5 mei vindt op locatie Parkwijk Dancetour Lelystad weer plaats. Net als voorgaande jaren staat er weer een sterke line-up met onder andere La Fuente, Dirtcaps Lucas & Steve en Dannic. Nieuw dit jaar is de minimumleeftijd van 16+.
Na meerdere uitverkochte edities, drie outdoor events in De Kuip Rotterdam en acts van de grootste dj's uit de scene, viert Mysterious de verjaardag van de koning in een vernieuwende, intieme locatie. Naast een kwalitatief hoogstaande line-up wordt er groots uitgepakt voor een ongekend spektakel in Club Villa Thalia!
Releases & Aankondigingen
vrijdag 22 april 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: GLOWINTHEDARK & SFB ft. Philly Moré, Frank Kvitta, Seeb.
Het allernieuwste eclectische event van Rotterdam Kings of Eclectic maakt haar debuut op Koningsnacht. De eerste editie van Kings of Eclectic vindt op dinsdag 26 april plaats in de Maassilo in Rotterdam.
Het jaarverslag van het bedrijf van Martin Garrix, MGLM Holding, is gepubliceerd. En wat je al kon verwachten: de cijfers zijn indrukwekkend...
Gloeiende, gloeiende, gloeiende! Meubel Stukken, de Valtifest organisatie, heeft de afgelopen weken non stop op loeihete kolen gezeten. Hebben ze de billen gebrand? Moeten ze op de blaren zitten? Welnee, die dans zijn ze zonder kleerscheuren ontsprongen. Ze zijn er vooral op gebrand het thema wereldkundig te maken...
Het gevaar van xtc zou regelmatig worden overdreven. Volgens AMC-hoogleraar verslavingszorg Wim van den Brink zouden ouders minder snel in de stress moeten schieten als hun kinderen in aanraking komen met de drugs. Dat zegt hij in een interview met Het Parool. Hierin vergelijkt de hoogleraar (verslavings)gevaren van andere drugs met xtc, een zogenoemde partydrug die in Nederland voornamelijk in het uitgaansleven wordt gebruikt.
Bakermat & Friends on King's Day
donderdag 21 april 2016
Bakermat is terug met Koningsdag! Na een succesvolle world tour werd het tijd om het Oranjefeest met ons in Nederland te vieren! Een uitgelezen kans om hem te zien in Nederland, want daarna vliegt hij weer af naar het buitenland.
Elk jaar blijft het stREEKfeest zichzelf verbeteren. Zo wordt dit jaar met de Koningscross een nieuwe nummer aan het Reekse evenement toegevoegd. De gezelligheid en toegankelijkheid worden hierbij niet uit het oog verloren. De artiesten op het affiche zijn even aantrekkelijk als veelzijdig. Ook wordt de vorig jaar geÔntroduceerde tweede tent De Kull uitgebreid. Kortom de achtste editie belooft wederom een groots feest in een klein gat te worden.
De organisatoren van grote festivals als Rock Werchter, Tomorrowland, Graspop, de Gentse Feesten en de Lokerse Feesten, zitten volgens Het Nieuwsblad maandag om de tafel om te overleggen over veiligheidsmaatregelen.
Van 20 tot 22 mei 2016 tovert Healing Garden het Erkemeder Strand onder Zeewolde om tot een tuin vol verrassingen. Tijdens het Healing Garden festival kunnen bezoekers van alle leeftijden (met een maximum van 500 per dag) op een toegankelijke manier kennis maken met verantwoorde alternatieven op het gebied van mind, body, soul en spirit.
Nieuwe releases
woensdag 20 april 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: E-Force ft. Luna, The Prophet, Femmepop.
Armada Night Radio, de officiële radioshow van Armada Music, zond gisteren de honderdste aflevering uit en viert de mijlpaal met een aantal prominente acts uit de dancemuziek. Niemand minder dan Andrew Rayel, Armin van Buuren, Dash Berlin, Dimitri Vegas & Like Mike, Gareth Emery, John Dahlbäck, Lost Frequencies, Mike Hawkins en W&W zijn te gast bij de speciale aflevering van Armada Night Radio, bijgestaan door de reguliere gastheer van de show: Ruben de Ronde.
Nieuwe releases
dinsdag 19 april 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Disciples & David Guetta, Vedde ft. C. Todd Nielsen, Suyano, Suyano, RIVERO, Sonny Wharton, Don Diablo.
Sloot SoundCloud onlangs al een grote licentiedeal met Sony Music Entertainment, nu heeft het streamingplatform ook met Sony/ATV, de publishingtak van het major muzieklabel, afspraken gemaakt voor de Europese markt.
Na Tony Star & Matsoe Matsoe levert 'Oh Oh Cherso' jaren na uitzending nóg meer vers DJ-bloed op: Barbie en Michael hebben lessen gevolgd en zullen ook achter de draaitafels plaatsnemen! En wij mogen er als televisiekijkers deelgenoot van zijn!
Hoelahoep
zondag 17 april 2016
Na een van de heetste, dik uitverkochte Hoelahoep editie in het nieuwe thuis Worm Rotterdam in maart, is Hoelahoep op zaterdag 7 mei terug om de heerlijkste caribbean tunes en vibes met jullie te delen. Draai je heupen los en bereid je voor op de dikste dancehall tunes, waarbij de nadruk ligt op de bewegingen die je maakt om de hoelahoep draaiende te houden!
Vier Koningsnacht samen met 25 djs in vier area's met veel bier, vodka, confetti en slingers. Een heus minifestival in de WesterUnie. Hitjes, 90/00, muziek van toen en nu, house, disco, hip hop, trap en nog veel meer. Voor ieder wat Willy's dus.
April doet wat die wil en 7th Heaven Events natuurlijk ook, daarom trakteren zij ook op 23 april weer alle dames op gratis entree tot 23:30 uur. Een goede binnenkomer, en daar komt nog eens een gratis welkomstdrankje voor iedereen bij. Voeg daarbij ook nog een flinke lijst met populaire en gewoon lekker draaiende DJ's, dikke LEDschermen, de leuke en mooie danseressen, knallende Co2 effecten, confetti, een lasershow en opzwepende Mc's en je hebt het perfecte recept voor een heerlijke nachtje 7th Heaven Events
Hier is 'ie dan: de volledige line-up van The Qontinent - Rise Of the Restless! Check 'm snel op de gloednieuwe website.
Klaar voor de revolutie? Haal de rebel in je naar boven want vrijdag 12 tot en met zondag 14 augustus nemen de 'Restless Rebels' The Qontinent over. Dit jaar wordt het terrein omgevormd tot een muzikaal strijdveld, waar je 3 dagen lang uit je plaat kunt gaan op keiharde muziek en adembenemende stages. Het belooft één van de meest baanbrekende edities ooit te worden!
Nieuwe releases
donderdag 14 april 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Jack of Sound & Alpha², Matthew Oh, Tensnake, Brothers Black, Nemanja Kostic.
Wanneer het festivalseizoen aanbreekt kan iedereen weer volop genieten van de leukste buitenfeesten, samen met de beste dj's die de fijnste deuntjes draaien. Echter was deze ultieme zomer-feeling nooit eerder te beleven door de jongere generatie; tieners. Dit jaar brengt 'We Are The Future Festival' daar verandering in! Speciaal voor de jeugd onder de achttien jaar brengt het festival deze zomer de beste dj's naar onze hoofdstad, voor een feest om nooit meer te vergeten.
Ontsnap aan de drukte van de binnenstad van Amsterdam en waan je in de kleurrijke en rauwe omgeving van de NDSM-Werf. Van techno bij Voltt x Lockdown en These Guys tot de midnight market bij Noorderlicht Café, maar ook de grootste kindervrijmarkt door de IJ-hallen en heerlijk eten bij de plaatselijke horeca zoals Bistro Noord, Pllek en Brasserie Brooklyn.
Koningsdag komt eraan! Over iets meer dan twee weken barst het los rondom het Olympisch Stadion. Hiermee is natuurlijk ook het moment aangebroken om de timetable naar buiten te brengen. Met meer dan twintig artiesten, verdeeld over vier area's belooft deze eerste editie een waar spektakel te worden.
ID&T, Awakenings en B2S zullen samen met het Duitse I-Motion afgesplitst worden van het Amerikaanse SFX. Dat vertellen twee doorgaans goed geïnformeerde bronnen aan Quote.
Tuschinski Amsterdam was gisteravond het decor voor de wereldwijde première van de MTV Nederland documentaire Martin Garrix: The Ride. Niemand minder dan Nederlands meest succesvolle en jongste DJ van dit moment, Martin Garrix, was aanwezig op zijn eigen première en hij was in goed gezelschap. Onder andere vrienden, familie, het Martin Garrix team, Hardwell, Lost Frequencies, Mr. Probz, Eva Simons, Oliver Heldens, John Heitinga, Furtjuh, Frank van der Lende, Don Diablo, Lucas Hamming en Sam Feldt kwamen over de rode loper om niets te missen van deze speciale première. MTV Nederland presenter Kay Nambiar was de host van de avond.
White Moon was afgelopen zaterdag in The BOX een groot succes! Full Moon Produkties bedankt iedereen dat we er met z'n allen een geweldige avond van hebben gemaakt! Nu de aankomende feesten met nog vette kortingen!
Muziek verenigt, vlot over landsgrenzen heen! Daarom steken de Melkweg en haar Belgische collega, Ancienne Belgique (Brussel) de koppen bijeen om vaderlands talent op elkaars podium te serveren. En dat in de vorm van een tweedaags minifestival (28/05 in AB en 29/05 in de Melkweg) voorzien van een gevarieerde en uiterst spannende line-up! Al jaren staan de muzikale neuzen van beide concertzalen in dezelfde richting. Een logische uitwisseling dus van 's lands muzikale sterkhouders, met de hulp van Europe By People en Liveurope.
Met nog ruim anderhalve week te gaan maakt de hardcore scene zich op een festival waar vele al maanden naar uitkijken; Hardshock Festival 2016! Check hieronder de complete timetable en scoor je tickets vandaag nog voor €44,50!
Het toerismebureau van Ibiza is niet blij met de hit 'I took a pill' in Ibiza van Michael Posner. Directeur Vicent Ferrer betoogt dat er meer te doen valt op het eiland dan drugs consumeren en feesten.
Op het rauwe, industriële terrein van een oude gelatinefabriek in Delft verrijst deze zomer een nieuw festival van een beproefd concept. De buitenaardse katze Herr Zimmerman is tien jaar op aarde en viert dit met een uniek underground festival op zaterdag 4 juni. Een decennium vol techno & kattenkwaad vraagt tenslotte om een speciaal feest.
Toolroom valt niet weg te denken uit de hedendaagse House wereld en staat bekend als één van 's werelds meest innovatieve merken. De niet te missen Toolroom Live avond tijdens Koningsnacht is een primeur in Nederland. Tijdens deze avond gaan Mark Knight, Mendo, Benjamin Bates en Larz aantonen waarom Toolroom al jarenlang eigen avonden host in Ibiza, New York, Las Vegas, Miami, London en de rest van de wereld!
DJ Mag top 100 clubs
maandag 4 april 2016
Het is de vraag hoeveel waarde we nog aan awards en lijstjes moeten toekennen en helemaal hoe serieus we DJ Mag polls nog mogen nemen na de winst van DVLM in hun DH Mag top 100 dj poll afgelopen jaar, maar goed....er zijn altijd wel wat discussiepuntjes aan te snijden dus we onthouden jullie toch de door het magazine opgestelde top 100 clubs niet.
On april 16th Hed Kandi be hosting one of the most sensational clubs in Amsterdam for a brand new edition of Hed Kandi Spring Sessions. AIR Amsterdam will be the stage for a mesmerizing line-up with some of the best DJs, spectacular live-acts and stylish dancers.
Op 29 en 30 april openen de Brabanthallen in Den Bosch de deuren voor een unieke sneak preview van de wereldtournee van Armin van Buuren: 'Armin Only Embrace'. Deze wereldtournee beleeft begin mei de première in Amsterdam, daarna gaan de show de hele wereld over. Fans van alle leeftijden krijgen nu als allereerste de kans om alvast een kijkje te nemen bij zijn nieuwe show.
Het is al een poosje stil in de SFX-soap. Misschien omdat ze toch wel echt hard werken aan de reorganisatie die is afgesproken. Onderdeel van de reorganisatie is in ieder geval dat CEO Robert Sillerman vertrekt als CEO. Dit moest per 31 maart een feit zijn en aldus geschiedde. Sillerman is CEO-af en nam afscheid van zijn droom.
Armin van Buuren, Dua Lipa, Jess Glynne en Miss Montreal zijn toegevoegd aan de line-up van 538Koningsdag in Breda. Armin van Buuren gaf vanmorgen bij 'Evers Staat Op' op 538 het signaal voor de start van de kaartverkoop van het grootste Oranjefeest van Nederland.
30 april 2016
Tweede editie Fairytale Festival belooft een zonnige te worden
29 april 2016
Releases & Aankondigingen
Nieuwe festival Antwerp Wonderland maakt line-up bekend
28 april 2016
Shermanology en Dyna op het festival Dance Nature in Eindhoven
Colorful, 90's en USA style · Feesten met een dresscode in mei 2016
27 april 2016
Festifoort Festival breidt uit
Soixante Neuf op Eerste Pinksterdag naar Kokomo
26 april 2016
Releases & Aankondigingen
25 april 2016
Releases & Aankondigingen
YouTube kanalen DJ's goed voor miljoenen euro's
Toffler presents Tripeo
24 april 2016
Dancetour viert Hemelvaartsdag in Lelystad
23 april 2016
Mysterious viert koningsnacht met Yellow Claw
22 april 2016
Releases & Aankondigingen
Kings Of Eclectic neemt Maassilo over
Quote: 'Martin Garrix verdiende zo'n €3,5 miljoen in 2014'
Valtifest presenteert thema, line-up én de dresscode van 2016
21 april 2016
Hoogleraar stelt dat gevaren xtc relatief kleiner zijn dan andere drugs
Bakermat & Friends on King's Day
Gevarieerd affiche belooft mooie editie stREEKfeest
'Stel rugzakverbod in bij Vlaamse festivals vanwege terreurdreiging'
Healing Garden: bewust festival voor de hele familie
20 april 2016
Nieuwe releases
Prominente dance-artiesten vieren honderdste aflevering van Armada Night Radio
19 april 2016
Nieuwe releases
Soundcloud sluit deal met Sony/ATV voor Europese streamingmarkt
18 april 2016
Barbie en Michael aan de slag als dj's
17 april 2016
Hoelahoep
16 april 2016
Vier Koningsnacht met Het Partyfeest, Club Mokum, Hippe Types B en Mikey Biermans Safari Club
15 april 2016
Ben je bij deze lente editie van 7th Heaven op 23 april ook weer van de partij?
The Qontinent · Line-up, trailer, website en tickets
14 april 2016
Nieuwe releases
13 april 2016
'We Are The Future' het allereerste oudoor-festival voor jongeren onder de 18
NDSM Vrijhaven presenteert 365 dagen NDSM op Koningsdag
12 april 2016
Nassau Festival maakt timetable bekend
Quote: 'ID&T, Awakenings en b2s worden afgesplitst van SFX, nieuw hoofdkantoor in Amsterdam'
Martin Garrix: The Ride wereldwijd in première in Tuschinski Amsterdam
7 april 2016
White Moon was geweldig, leuke acties voor de volgende edities van Full Moon Produkties
6 april 2016
Melkweg en Ancienne Belgique wisselen muzikaal talent uit
Hardshock Festival timetable release
Toerismebureau Ibiza ontstemd over xtc-hit van Michael Posner
5 april 2016
Herr Zimmerman lanceert uniek underground festival
4 april 2016
Samen met Mark Knight Koningsnacht vieren in Panama
DJ Mag top 100 clubs
2 april 2016
Hed Kandi · Spring is in the AIR
1 april 2016
Armin van Buuren geeft sneak preview wereldtournee in Den Bosch
Robert Sillerman neemt afscheid van SFX
Armin van Buuren ook op 538Koningsdag