Partyflock
 
Nieuws · maart 2016
­ Nederland
Aankomende vrijdag barst het feest Insidious los in Ambianz te Zeeland. Een avondje beuken, nog even voordat het festivalseizoen begint. De avond begint met de winnaar van een DJ contest. Daarnaast zullen Requiem, Unresolved en Jason Payne je een avondje verzorgen met de dikste hardstyle beats. De host van de avond is MC the Shizzler. Be there!
Op 9 en 10 april 2016 is het tijd voor de kick-off van het festivalseizoen op Rebirth Festival. Ben jij erbij tijdens 'The Wildest Adventure'? Rebirth Day 1 is uitverkocht, Rebirth Day 2 biedt je drie stages met de beste hardstyle, house en feestmuziek voor €25. Check hieronder alles wat je moet weten voordat je afreist naar Haaren om de start van het festivalseizoen te vieren.
Mysteryland, het langstlopende elektronische festival van de wereld, presenteert vandaag met trots de eerste headliners aan de fans. Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus kunnen bezoekers een heel weekend op avontuur in een wereld van elektronische muziek, kunst en cultuur. Een absolute publiekslieveling op het programma is de tweevoudig Grammywinnaar Diplo, bekend van o.a. Jack Ü en Major Lazer met wie hij de absolute wereldhit 'Lean On' had en die Mysterylandals enige Nederlands festival aandoet deze zomer.
Avicii stopt met optreden
dinsdag 29 maart 2016
Wauw! Schokkend nieuws vandaag! Tim Bergling, beter bekend als Avicii, stopt met optreden. Al een aantal jaren worstelt Avicii met zijn bekendheid en het zware schema dat vastzit aan het toeren, muziekmaken, tijdzones doorkruisen et cetera. In een verklaring op zijn website geeft hij aan dat het mooi is geweest. Hij gaat andere dingen in het leven doen en ontdekken. Gelukkig geeft hij wel aan muziek te willen blijven maken.
Deze avond viert Genius zijn 35e verjaardag en hoe! Voor deze avond hebben ze een monsterline-up geselecteerd die een ware schokgolf teweeg zal brengen.
Ruim 25 grootheden uit de classics, early-rave, freestyle en hardcore scene hebben ze samen weten te brengen in drie area's met een waanzinnig decor wat moet zorgen voor complete chaos rondom Den Bosch op 9 april.
Walibi Holland in Biddinghuizen mag 42 dagen per jaar activiteiten in en om het attractiepark organiseren. Dat heeft de Raad van State besloten na bezwaren van omwonenden. Voorheen waren het 15 dagen.
Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei vindt aan de Steemertseweg in Lierop de negende editie van Peteyfest plaats. De organisatie spreekt van een grootse opzet en de beste line-up tot nu toe. De kaartverkoop is inmiddels begonnen en de belangrijkste acts zijn reeds bekend gemaakt.
Je moest er wat langer op wachten, want door de aanslagen in Brussel besloot Electronic Family hun line-up announcement uit te stellen. Maar nu is ie er!
Nieuwe releases
woensdag 23 maart 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten:
De Dream Resort & Dream Hotel combitickets zullen verkrijgbaar zijn vanaf vandaag, de losse dagtickets & weekendtickets zijn te koop vanaf 30 maart! Van house tot hardstyle, van eclectic tot hardcore en van freestyle tot techno. Je vindt het allemaal op Dream Village. Het meest gezellige en complete festival van West-Brabant.
Er kan op zaterdag 23 april a.s. weer lekker gedanst worden in Neushoorn, want de crew van Technostate Inc komt in de Arena een feestje bouwen. Onder leiding van MC Boef brengt Technostate je een nacht bomvol stevige techno met een line-up van DJ's die momenteel stuk voor stuk hard aan de weg timmeren.
In navolging van onder meer Carl Cox en Danny Tenaglia heeft Extrema Outdoor haar volledige line-up bekendgemaakt. De organisatie trekt de vorig jaar ingezette koers wat programmering betreft door. Nieuwe namen die prijken op het affiche van het Brabantse festival zijn onder meer Loco Dice, Flux Pavilion, Sub Focus, DJ Sneak en Kölsch. De artiesten zijn verdeeld over vijf verschillende podia.
Begin december vorig jaar maakten Libema en UDC bekend dat eind mei AREA51 plaats zou vinden op het terrein van Autotron Rosmalen en vakantiepark Dierenbos. Men hoopte op 15.000 techno-liefhebbers die een ticket zouden aanschaffen. Helaas bleek dit een te enthousiaste wens....
De uitreiking van de IDMA's wordt wereldwijd gezien als één van de hoogtepunten van de jaarlijkse Winter Music Conference (WMC) in Miami. Het is tevens de langstlopende award-ceremonie die internationaal gefocust is op elektronische muziek. Gisteren vond de 31e editie van de IDMA's plaats op Miami Beach. 'And the winners are......'
STRAF_WERK presenteert vandaag het eerste deel van de line-up. Na drie onvergetelijke uitverkochte edities, keert Straf_werk festival ook deze zomer terug. De vierde editie van STRAF_WERK Festival zal op zaterdag 20 augustus plaatvinden. Voor deze editie heeft STRAF_WERK o.a. Jamie Jones, Joris Voorn en Hot Since 82 uitgenodigd.
Het EDM festival Castle of Love, dat dit jaar plaatsvindt op 20 & 21 augustus in de tuinen van het middeleeuwse kasteel Erenstein in Kerkrade, gaat als eerste festival ter wereld een Ultra All Inclusive concept hanteren voor haar bezoekers.
Berg livesets Ultra online
dinsdag 22 maart 2016
Afgelopen weekend vond Ultra Music Festival plaats in Miami. Het was via livestream al aardig te volgen, maar mocht je het toch gemist hebben: een hoop sets kun je online terugluisteren! Ook een aantal sets van Resistance, ASOT 750 & Miami Music Lounge!
Nieuwe releases
maandag 21 maart 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: : Bob Sinclar & DBN, Miguel Bastida,John Christian & Arin Tone
Op zaterdag 2 april neemt Suono Culture alle zalen van de Effenaar over voor de allereerste editie van Suono Culture Indoor Festival met de beste techno uit binnen- en buitenland.
Airwalk presents John O'Callaghan
donderdag 17 maart 2016
Na een uitverkocht Grenswerk tijdens de eerste "Airwalk presents." met Ferry Corsten vorig jaar is het nu de beurt aan een andere grootheid uit de trance scene. En dit keer gaan we zelfs een tandje harder. De tweede baas die het podium van Grenswerk zal gaan betreden is niemand minder dan de Ierse DJ en producer John O'Callaghan!
Vorig jaar verkochten deze mannen de tunnel volledig uit en ook deze keer zijn ze klaar om jullie van een uitgebreide set te voorzien tijdens |Toffler Presents Klangkarussell met support door Rotterdamse lokale artiesten in de vorm van het duo Your Locals en Kayzereaux.
Uit je Naad!
woensdag 16 maart 2016
Op vrijdag 18 maart wordt club Panama in Amsterdam omgetoverd tot een ordinaire rauwe beuktempel! Met artiesten zoals o.a. B-Front, Dj Thera, The The Darkraver en Kevin Kaos ben je gegarandeerd van een staaltje muziek waarbij de kicks om je oren vliegen. Dit keer hebben ze ook een Mystery Guest, denk jij te weten wie dit is?
Met het Britse Underworld haalt We Are Electric Weekender niet alleen een dance-act van wereldformaat in huis, maar ook de afsluiter voor de festivalvrijdag op 17 juni. Die Antwoord zal de tweede editie van het festival vervolgens op zaterdag 18 juni afsluiten. Ook zijn nieuwe acts De Jeugd van Tegenwoordig, Bakermat, Lost Frequencies, Black Sun Empire, Joost van Bellen, HVOB, The Subs, San Holo, Elliphant, Zwart Licht, Kid Simius, Rachel Green en Will Oirson aan het programma toegevoegd.
B.I.T.C.H festival is uniek en wordt één keer in de twee jaar gegeven. Ook dit feest gaat weer uitverkocht. De voorverkoop gaat superhard. Online zijn de VIPkaarten al uitverkocht. Met VIP krijg je heel veel extra en dat voor maar €12 extra). Deze VIPtickets zijn alleen nog bij een paar fetishwinkels te krijgen!
Met het zonnetje op je bol, geluid van kabbelend water, het zand tussen de teentjes en de dreunen van de lekkerste plaatjes mag jij je dit jaar voor de aller-, aller-, allereerste keer wanen in het fruitige sprookje van Zomerfruit. Met een collectief aan feestjes dat weet waar genot te vinden is, worden de fijnste DJ's, meest frisse live-acts en leukste activiteiten samengebracht tot misschien wel het gezelligste festival van je zomer.
Rumag
dinsdag 15 maart 2016
RUMAG. heeft op verschillende social media kanalen al meer dan een miljoen volgers in Nederland en wil nu behalve online ook fysiek haar volgers entertainen. Waar onlangs nog Chris Brown in RED werd gepowerd door RUMAG. is nu de Kokomo te Groningen aan de beurt. Het team van RUMAG. heeft een groep met deejay=toppers bij elkaar geraapt om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen.
Na één van de heetste, dik uitverkochte, eerste Hoelahoep editie van 2016, zijn ze op (goede) vrijdag 25 maart terug in Kerkplein om de heerlijkste caribbean tunes en vibes te delen in hartje Breda. Dat belooft wel een héle Goede Vrijdag te worden!
Fedde le Grand reikte vandaag het eerste exemplaar van het album 'Dannic presents Fonk' uit aan de uit Breda afkomstige DJ/Producer Dannic. Na de eerste release op zijn onlangs gelanceerde label Fonk Recordings heeft Dannic de smaak flink te pakken. Vandaag brengt hij zijn eerste album uit genaamd 'Dannic presents Fonk', waarop tevens exclusief zijn nieuwe single te beluisteren is.
WoodMill 18 maart in WesterUnie
vrijdag 11 maart 2016
Op 18 maart in de WesterUnie zal de eeuwenlang verlaten houtzagerijmolen WoodMill haar deuren weer openen! Als bezoeker van dit house-/technofeest zal je dé nieuwe medewerker van WoodMill worden!
Na negentien knallende Hardclassics edities van Free2party in de afgelopen zeven jaar gaat Nederlands langstlopende early hardstyle concept voor de twintigste editie flink uitpakken. Drie zalen met alleen maar classics, classics en nog veel meer classics: hardstyle-, hardhouse-, harddance-, hardcore-, early rave- en hardtrance-klassiekers, alles komt aan bod. Maak je klaar voor de muzikale terugreis door het verleden, een reis van bijna twintig jaar hardere stijlen in twaalf uur.
Vorig jaar bestond El Sombrero veertig jaar. Een feest wat een heel weekend lang gevierd is. El Sombrero kijkt terug op een periode met veel hoogtepunten en legendarische avonden. Nu is het tijd voor een volgende stap! El Sombrero organiseert op 21 mei 2016 een eigen festival: Elsom Open Air!
Volgens het CBS was een glas bier in een café in 2015 gemiddeld 11 cent duurder dan in 2014. In 2014 vroeg men er €2,27 voor, in 2015 was dat €2,38. Dat is een stijging van 4,8%.
Crazyland Super Heroes is alweer voorbij en wat een succes was het! Nu staan de volgende feesten alweer voor de deur en ze hebben het voor de gemak maar even alles op een rij gezet. Er zijn een aantal hele fijne acties wat betreft de kaartverkoop!
Nieuwe releases
dinsdag 8 maart 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Sick Individuals & DBSTF, Yolanda be cool & DCUP, Yolanda be cool & DCUP, Nick Dow.
We All Love 80's 90's 00's is terug in de Winkel van Sinkel op zaterdag 2 april 2016! Elke eerste zaterdag van de maand brengt het gezelligste feest van Nederland je het beste uit de 80's, 90's en 00's. Van Michael Jackson tot Run-DMC, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls en show je moves op de tunes van Justin Timberlake.
Nieuwe releases
maandag 7 maart 2016
Vandaag: Martin Garrix, Noiseshock & Inpetto.
Soms zijn er van die tradities waar je een heel jaar lang naar uitkijkt met je vrienden! Daar is Freshtival er één van. Zoals ieder jaar laat Freshtival zich inspireren door de mooiste, sensationeelste en meest bijzondere dingen op aarde. Dit jaar is de keuze gevallen op een ander zeer kleurrijk en nobele traditie, "Dia de los Muertos". Freshtival zal op een geheel eigen wijze een twist geven aan deze befaamde feestdag uit midden Amerika die hoogstwaarschijnlijk al 2.500 tot 3.000 jaar oud is.
Op zaterdag 27 augustus vindt de 6de editie plaats van het festival We love the 90's in 't Goffertpark te Nijmegen. De organisatie heeft wereldartiest Shaggy als hoofdact weten te strikken voor het 90's festival. Shaggy heeft diverse hit noteringen gehad in de Nederlandse top 40, waarvan de nummers 'Angel' en 'Wasn't me' de nummer één positie hebben behaald.
De dagen worden weer langer, de zon krijgt langzaam meer ruimte en het festivalseizoen komt steeds dichterbij. Het is weer tijd voor nieuws over het grootste Freestyle festival van deze zomer. Op 11 juni 2016 reist jouw favoriete Freestyle circus weer af naar Breda. Waar jarenlang succesvolle edities zijn georganiseerd aan de Asterdplas is het nu tijd voor een nieuwe locatie: Breepark in Breda.
Dit jaar bestaat Beachclub Bloomingdale vijftien jaar en dat vieren ze groots! Met op zondag 13 maart als eerste bravourestuk: Bloomingdale Grand Opening. Bloomingdale maakt tijdens het seizoen een spetterende strandwandeling langs alle facetten van de Beachclub waarbij jij als bezoeker centraal staat!
Latin Lovers naar Mondial
zaterdag 5 maart 2016
Leuk nieuws voor alle fans van sexy latinhouse, zomerse decoraties en nog veel meer tropische aspecten...Latin Lovers komt weer terug naar Club Mondial in Beek met een extra grote editie! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland was al eerder te gast in deze fenomenale club tijdens haar negenjarige bestaan en komt nu dus weer naar Beek met een unieke lijst aan top artiesten voor een onvergetelijke avond uit met maar liefst drie area's: zaterdag 9 april it is!
MNM Back to the 90s & 00s duikt op zaterdag 26 maart, bij de start van de paasvakantie, opnieuw diep in het verleden en neemt je voor de 8ste maal terug mee naar die fantastische jaren 90 en 2000, de tijd dat 2 Unlimited, Snap!, Milk Inc, Faithless, Madonna, Clouseau, Spice Girls en Samson & Gert. de hitlijsten bestormden.
Nadat men in 2012 en 2013 al eerder los kon gaan tijdens Destination X keert Moon Star Events op 12 maart terug met de derde editie van Destination X in De Bij Lampe te Raalte.
538 viert ook dit jaar 538Koningsdag in Breda. Vanmiddag kondigde Coen Swijnenberg in 'De Coen en Sander Show' aan dat Tiësto samen met Hardwell gaat draaien op het grootste Oranjefeest van Nederland, 538Koningsdag. Het is voor het eerst dat de twee dj's samen op Koningsdag in Nederland draaien. Breda is voor Tiësto én Hardwell de thuisstad, dat maakt dit optreden extra bijzonder.
Aanstaande vrijdagavond 4 maart is Chris Brown live te bewonderen in RED aan het Ruiterskwartier te Leeuwarden. De 26-jarige R&B-zanger brak tien jaar geleden door met het nummer 'Run It'. Daarna volgden optredens kriskras over de hele wereld en scoorde hij hits met Justin Bieber, Nicky Minaj, Drake, Lil Wayne, David Guetta en vele anderen.
De nummer 1 dj's van de wereld, Dimitri Vegas & Like Mike, zijn vanaf aanstaande vrijdag elke week te horen op SLAM! met een eigen radioshow: 'Smash The House'. De speciaal voor SLAM! gemaakte en in het Nederlands gesproken radioshow wordt elke week uitgezonden tussen 20:00 en 21:00 uur.
Hardwell heeft aangekondigd dat fans over de hele wereld zijn Miami Music Week optreden op Nikki Beach live mee te beleven. Het optreden zal in VR en 360 video live te volgen zijn op Littlstar. Hardwell's set zal het eerste EDM optreden zijn dat op deze manier wordt gestreamd en het is te zien via iOS, Android, Apple TV en het web.
SFX gaat Beatport veilen
woensdag 2 maart 2016
SFX Entertainment is in onderhandeling om streaming/download service Beatport te verkopen. Deze, toch wel verrassende wending, moet ervoor zorgen om de torenhoge schulden van SFX af te lossen. Beatport werd in 2013 overgenomen voor $50 miljoen.
Nieuwe releases
dinsdag 1 maart 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
31 maart 2016
Aanstaande vrijdag Insidious in de Ambianz in Zeeland
30 maart 2016
Rebirth Festival 2016: All you need to know & timetable
Meerdaags Mysteryland maakt eerste headliners bekend
29 maart 2016
Avicii stopt met optreden
35 Years a Genius · Classics, early-rave, freestyle, harddance en hardcore madness
28 maart 2016
Raad van State: Walibi mag 42 dagen feesten
26 maart 2016
Lierops dancefestival Peteyfest maakt headliners bekend
24 maart 2016
Electronic Family 2016 line-up bekendgemaakt
23 maart 2016
Nieuwe releases
Verkoop weekendtickets Dream Village gestart
Technostate in Neushoorn Leeuwarden
Grote namen en frisse talenten op Extrema Outdoor
Nieuw festival Area 51 afgelast wegens tegenvallende kaartverkoop
22 maart 2016
International Dance Music Awards uitgereikt in Miami
Eerste artiesten Straf_werk festival 2016 bekend
Castle of Love eerste 'Ultra All Inclusive' festival ter wereld
Berg livesets Ultra online
21 maart 2016
Nieuwe releases
19 maart 2016
Suono Culture Indoor Festival in Effenaar
17 maart 2016
Airwalk presents John O'Callaghan
Klangkarussell volgende week in Toffler
16 maart 2016
Uit je Naad!
Underworld, De Jeugd van Tegenwoordig en meer bevestigd voor We are Electric Weekender
15 maart 2016
Aftermovie B.I.T.C.H online en laatste 500 online voorverkoopkaarten in de verkoop in
Zomerfruit Festival: zonnig, fris en fruitig
Rumag
12 maart 2016
Hoelahoep · For the love of caribbean music
11 maart 2016
Dannic brengt eerst album 'Dannic presents Fonk' uit
WoodMill 18 maart in WesterUnie
10 maart 2016
Eerste paasdag twaalf uur knallen op HardClassics
Na veertig jaar gaat het dak er letterlijk vanaf bij El Sombrero
9 maart 2016
Bier in horeca fors duurder geworden
Crazyland kijkt na succesvolle Superheroes editie naar de toekomst
8 maart 2016
Nieuwe releases
We All Love 80's 90's 00's op 2 april in Winkel van Sinkel
7 maart 2016
Nieuwe releases
Freshtival maakt eerste namen bekend
We love the 90's haalt Shaggy naar Nijmegen
Pussy lounge at the Park: different park, same circus
6 maart 2016
Bloomingdale opent vijftiende seizoen groots
5 maart 2016
Latin Lovers naar Mondial
4 maart 2016
MNM Back To The 90s & 00s duikt het verleden in
Italiaanse hardcore junky Noize Supressor komt 12 maart naar de Leeren Lampe in Raalte
3 maart 2016
Tiësto en Hardwell samen op 538Koningsdag in Breda
Club Red haalt superster Chris Brown naar Leeuwarden
Dimitri Vegas & Like Mike met vrijdagavondshow naar SLAM!
Hardwell eerste EDM artiest die een optreden live streamt in VR en 360
2 maart 2016
SFX gaat Beatport veilen
1 maart 2016
Nieuwe releases