Partyflock
 
Nieuws · februari 2016
­ Nederland
Het wachten is voorbij. Komende zaterdag sluiten hardcore-liefhebbers uit heel Europa zich in de Utrechtse Central Studios aan bij de Hardcore Alliance. De line-up is er een van de bovenste plank! In Studio 1 krijg je de vetste hardcore van nu voor je kiezen met onder andere Angerfist, N-Vitral en F. NøIzE. En in Studio 2 kun je écht iets speciaals verwachten: 25 jaar hardcore samengevat in één zaal!
Aanstaande zaterdag 5 maart presenteert 2 Venue met gepaste trots de kick-off van de serie Trance Exclusive feesten met dit keer niemand minder dan RAM. Deze avond staat volledig in het teken van deze trance-legende. RAM zal speciaal voor jullie een exclusieve 5 uur durende set draaien muzikaal ondersteund door niemand minder dan MC Da Silva en warmup-djs Faith Mark en Midix. Zaterdag 19 maart kun je weer los op de vierde editie van Have Faith in Trance (and classics) met de allerbeste (uplifting) trance van nu en toen.
Insidious: Is het een 1 april grap?
zaterdag 27 februari 2016
Het festivalseizoen staat al bijna voor de deur. Het is tijd om de binnenfeestjes achter je te laten, maar je kunt het seizoen nog één keer goed afsluiten. Juist op deze datum lijkt het allemaal zo onwerkelijk...Op vrijdag 1 april organiseert Clever Events een (raw) hardstyle evenement. Een goede warming up voor het festivalseizoen, zo kun je het wel noemen.
In samenwerking met Dresscode.nl gaat Partyflock iedere maand op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In maart staan er weer een hoop opvallende evenementen op de agenda. Ons advies: leg je lederhosen, zwemkleding en ordinairste outfit alvast klaar!
Modular komt deze zomer met haar allereerste festival in Rotterdam. Na een succesvolle indoor editie in de Rotterdamse Factory 010, verbreedt Modular wederom haar muzikale horizon. Dit keer met namen als Âme (DJ), Job Jobse, Luke Slater en Stranger. Het festival wordt gehouden op zaterdag 18 juni in het Park Maasboulevard.
SLAM! organiseert ook dit jaar het grootste Oranje outdoor dance event van Nederland op Koningsdag. Voor het vierde jaar op rij strijkt SLAM! op 27 april neer naast het AFAS Stadion in Alkmaar. Tussen 11:30 en 21:30 uur draaien de bekendste Nederlandse dj's de hits van morgen. De kaartverkoop voor SLAM! Koningsdag gaat op vrijdag 11 maart van start, de line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.
Vandaag is de volledige programmering van Kingshouse Festival 2016 bekend gemaakt! Met o.a. Dannic, Fedde le Grand, Martin Solveig, Sander van Doorn, Ummet Ozcan, Wildstylez en een nog altijd onbekende Mystery Guest barst het Koningsdagevent dit jaar compleet uit zijn voegen. En dat voor slechts €17,50 per ticket!
Reverze · All You Need To Know
woensdag 24 februari 2016
Alle tickets voor de elfde editie van Reverze zijn uitverkocht! Dat betekent dat er geen kaarten meer aan de deur worden verkocht. Ze raden je aan geen tickets via de zwarte markt te kopen, deze kunnen ongeldig zijn. Vervalste of gekopieerde tickets worden door de scanners aan de ingang herkend en verlenen je geen toegang tot het evenement.
's Werelds langstlopende electronische festival Mysteryland kondigt vandaag met trots de muzikale area's aan, waaronder Spinnin' Sessions, Q-dance, elrow, Milkshake Festival en Kris Kross Amsterdam. De feestvierders kunnen met dit diverse programma genieten van alle relevante dancestromingen, variërend van techno tot italodisco en van house tot hardstyle. Het festival dat ook dit jaar een weekend lang plaatsvindt en steevast uitverkoopt, vindt plaats op 27 en 28 augustus. De festivalcamping is geopend van vrijdag 26 tot en met maandag 29 augustus.
Evasion · The Raw Conspiracy
woensdag 24 februari 2016
We staan aan de vooravond van een revolutie. Een nieuwe wereldwijde revolutie gedreven door slopende kicks en verpletterende screeches. Al velen gingen je voor en bekeerden zich tot de raw. Geleid door zes raw conspirators zullen zij niet rusten tot de hele wereld overtuigd is van de kracht van raw hardstyle. Samen zijn zij: The Raw Conspiracy!
TIKTAK tikt vijfjarig jubileum aan
dinsdag 23 februari 2016
Nederland's grootste eclectische evenement TIKTAK tikt zaterdag 12 maart haar vijfjarige jubileum aan. Wat ooit begon als de zondagavond in AIR is inmiddels uitgegroeid tot een serie uitverkochte New Year's Eve's feesten in de Heineken Music Hall, een festival en een buitenlands avontuur in Curaçao. Na vijf jaar confetti, champagne showers en een hemelsbreed spectrum aan artiesten gaat TIKTAK terug naar de plek waar haar roots ontpopte: AIR Amsterdam.
Organisator Matrixx presenteert vol trots de volledige line-up van Emporium Brasil dat op zaterdag 28 mei 2016 plaatsvindt op recreatiegebied De Berendonck in Wijchen. Dit jaar nemen 140 nationale- en internationale helden plaats achter de decks met als absolute headliners Dj Snake, KSHMR en Martin Solveig. De overige headliners zijn o.a. Dyro, Bioweapon, Radical Redemption, Partyraiser, Noisecontrollers & Bass Modulators, Wildstylez, Felix da Housecat, Marcel Woods, FeestDJRuud en Frequencerz.
Zaterdag 5 maart is er weer een spetterende nieuwe editie van Europa's grootste frenchcore evenement Frenchcore s'il vous plaît. Alle artiesten die op dit moment aan de top staan zijn geboekt om dit evenement wederom tot een succes te maken. Onder andere Dr. Peacock, Maissouille, Radium, Le Bask, The Sickest Squad, The Speed Freak en nog veel meer.
Het S'Oranje Festival schittert en glinstert op woensdag 27 april 2016 extra fel wanneer het kristallen jubileum wordt gevierd! Naast het majestueuze Maritiem Museum bij de Blaak wordt het dance festival seizoen afgetrapt met een royaal aanbod aan bekende artiesten!
GelreDome wil een paar keer per jaar met evenementen langer doorgaan dan tot 23:00 uur, de huidige eindtijd. Directeur Hèrald van de Bunt ziet ruimte voor 2 à 3 danceconcerten per jaar. Die zouden dan de tijd moeten krijgen tot circa middernacht
Early will survive
vrijdag 19 februari 2016
Early will survive heeft zijn sporen achter gelaten en dat proeft naar meer...Een nieuwe ronde, nieuwe kansen... Zijn jullie klaar voor part 2? Early Hardcore Events wel godverdomme! Dat dak moet eraf! Op 28 mei 2016 gaan ze er weer keihard tegenaan! Ditmaal met een totaal nieuwe line-up gevuld met échte early liefhebbers, een latere eindtijd om het spektakel nog gruwelijker te maken en nog veel meer moois.
Gisteravond zijn de eerste SLAM! Dutch Dance Awards uitgereikt tijdens een speciale uitzending op SLAM! De eerste vakprijzen voor de Nederlandse dance-industrie zijn gewonnen door Tiësto, Martin Garrix, Sam Feldt en Boaz van de Beatz. SLAM! vroeg meer dan honderd professionals werkzaam in de Nederlandse dansscene naar hun favoriet in de vier categorieën: 'Beste DJ', 'SLAM! Talent Of The Year', 'Beste Producer' en 'Beste Track van het afgelopen jaar'.
Bekende hardstyle DJ's zoals Frequencerz, Zany, Digital Punk en Crypsis gaan terug in de tijd. Op 22 februari 2016 vindt er namelijk een exclusief livestream event plaats waar de bekende hardstyle DJ's Far Cry Primal zullen gaan spelen.
Na eerder de handen ineen te hebben geslagen met ticketingpartijen Paylogic en Eventim, gaat Primera nu ook de samenwerking aan met Ticketmaster. Vanaf 20 februari gaan de ruim 480 winkels van Primera tickets van Pinkpop verkopen.
Met trots presenteren Salsa Breeze en First Vision de tweede editie van Breeze Festival! Na een succesvolle eerste editie in 2015 en een reeks aan uitverkochte Salsa Breeze edities staat het strand van Aquabest op zondag 26 juni 2016, van 13:00 tot 23:00 uur, weer geheel in het teken van salsa, kizomba, urban en eclectic.
De De Marktkantine presenteert met trots de komst van Duitse techno legende Sven Väth. Op 26 maart zal Väth, een begrip in de internationale dance scene, zijn opwachting maken in de populaire club op de Amstedamse Jan van Galenstraat. Het evenement is extra bijzonder door de latere sluitingstijd en het feit dat Väth sinds 2013 al niet meer in een Amsterdamse club heeft gespeeld.
B.I.T.C.H festival wordt weer een feest waar je na maanden nog over napraat. Dit in- en outdoor event is uniek. Het duurt maar liefst dertien uur en zit vol met echte festival-items, maar na 23:00 uur is het een echt B.I.T.C.H indoorfeest zoals jullie gewend zijn. Het allermooiste is dat de prijs hetzelfde is als altijd. Dit terwijl het feest dertien uur duurt en er vele nieuwe stages zijn.
Nieuwe releases
woensdag 17 februari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Sonny Wharton, Wolfpack & Warp Brothers, Abel Ramos & Albert Neve, Alpha².
Guus Meeuwis, Bløf, Wildstylez, The Common Linnets, Typhoon, De De Jeugd van Tegenwoordig, Ronnie Flex, DubVision, Sick Individuals, Douwe Bob, FeestDJRuud, Lucas Hamming en DI-RECT zijn enkele van de 25 eerste namen voor Indian Summer 2016. Toverwoord op de 16e editie van het festival is 'beleving': de beste foodtrucks, een gezellige festivalmarkt en open air Dance Stage vormen dit jaar het hart van een feestelijk aangekleed terrein.
Nieuwe releases
maandag 15 februari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Far East Movement, Gino Christiano X Francesco Yates, Arin Tone & John Christian.
Toffler Festival line-up announced
vrijdag 12 februari 2016
De line-up van Toffler Festival 2016 is bekend! Headliners als Adam Beyer, Chris Liebing, DJ Rush, Joris Voorn, MK, Sam Paganini en Tale Of Us zijn er dit jaar bij om het festival wederom tot een groot muzikaal succes te maken.
Armada Music en Don't Let Daddy Know richten gezamenlijk een nieuw label op. De Amsterdamse platenmaatschappij bundelt de krachten met de evenementenorganisatie en samen lanceren zij #DLDKMUSIC.
Vieze Poezendek is jarig
vrijdag 12 februari 2016
Poezendek is jarig! Op 26 februari bestaat het Vieze Poezendek twee jaar! Het kindje van Milkshake festival is gegroeid van een champagne dek tot aan een groots sexy openminded hip-hop / R&B stage. Door het ongekende succes is het ontwikkeld tot een terugkerende clubnacht in AIR Amsterdam en voor de viering zullen ze veel kattenkwaad uithalen.
Pablo Discobar presents Ge-ology
donderdag 11 februari 2016
Club Loud keert op vrijdag 26 februari terug naar poppodium EKKO voor de tweede editie van Pablo Discobar. Na een stijf uitverkochte editie met San Soda achter de knoppen nodigen de discofreaks nu de New Yorker Ge-ology uit voor een vier uur durende set.
Nieuwe releases
woensdag 10 februari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Laidback Luke & Good Times Ahead ft Aruna, NX1, Yolanda be cool & DCUP.
Het is al weer een tijd geleden dat er in Den Haag een goed hardtechno feest werd gegeven. Op zaterdag 12 maart kunnen liefhebbers zich gaan vermaken in de PIP in Den Haag. BR Hard Techno komt samen met Connected met een hele dikke line-up in twee area's.
Zaterdag 27 augustus aanstaande vindt op de NDSM-Werf in Amsterdam de elfde editie van het festival Voltt Loves Summer plaats. Het festival dat in 2006 begon is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het dance landschap. Met 1500 bezoekers in het eerste jaar verdubbelde het aantal bezoekers tot het maximaal aantal van 15.000 en de jaren erna. Het festival biedt een spannend scala aan nationale en internationale artiesten op het bijzondere industriële erfgoed van de NDSM-Werf aan het Amsterdamse IJ.
Megabase Outdoor line-up release
dinsdag 9 februari 2016
Twee kartels, één ultieme battle en één koelbloedige kingpin die door vriend en vijand wordt gevreesd... Het zijn deze artiesten die het beslissende gevecht met elkaar aan zullen gaan op het Almeerderstrand. Op 23 april wordt het duidelijk wie de langste adem heeft en wat de vernieuwde (live) act "The One Who Knocks" voor jullie in petto heeft.
Line-up release Diynamic Festival
dinsdag 9 februari 2016
De line-up voor Diynamic Festival 2016 is bekend! Het festival keert terug naar het Amsterdamse Bos met een aantal bekende en enkele nieuwe gezichten in de Diynamic-familie. Alle artiesten kijken uit naar deze speciale dag en bereiden speciale sets voor!
Wil jij indruk maken op je lief, verras hem of haar dan met een ticket van jullie favoriete feest en beleef samen de spanning van het stoutste festival wat Nederland rijk is.
Zoals bekend vertrok Martin Garrix als donderslag bij heldere hemel het welbekende Spinnin'. Zijn vertrek is nog steeds niet geheel afgerond met een rechtszaak die Spinnin' van plan is aan te spannen om gemiste inkomsten vergoed te krijgen. Vandaag maakt Julian Jordan bekent ook te vertrekken bij het label en tevens ook bij managementteam MusicAllStars.
De Amerikaans regerend wereldkampioen Floyd Mayweather jr. staat in de spotlight tijdens het event Be Famous presents The Money Team Victory Tour. Op zaterdag 13 februari zal hij samen met zijn crew The Money Team en de organisatoren van Be Famous Events een onvergetelijke avond neerzetten voor zijn trouwe fans in Nederland bij de nieuwe top locatie The BOX in Amsterdam.
SFX ontvangt financiering
maandag 8 februari 2016
SFX heeft goedkeuring gekregen om een deel van een $115 miljoen tellende lening uit te gaan geven. De lening is onderdeel van de reorganisatie plannen naar aanleiding van het 'chapter 11' faillissement dat het bedrijf vorige week aanvroeg.
Het Dimensions Festival viert deze zomer haar vijfde verjaardag en doet dit niet alleen: de organisatie heeft bekendgemaakt dat onder meer Massive Attack, Hiatus Kaiyote, Moodymann, Moritz von Oswald, Ben Klock, Marcel Dettmann, Mood II Swing, Joe Claussell, Motor City Drum Ensemble en Andy Stott voor het jubileum zijn uitgenodigd. Dimensions Festival vindt van 25 tot en met 29 augustus 2016 plaats in Pula, Kroatië.
Je kijkt naar links, je kijkt naar rechts. iedereen kent deze vaste kreet wel van een avondje Lunapark en ook in 2016 zal de term weer vaak genoeg terug komen. Lunapark is weer helemaal terug! Want wat ooit begon in 1995 leeft nog steeds voort en de datum die iedereen in zijn of haar agenda mag zetten in zaterdag 27 februari. Het roemruchte event gaat dit jaar haar 21e jaargang in en dat moet natuurlijk in een waanzinnige locatie waar Lunapark ooit eerder grote successen beleefde: Het Maasgebouw in Rotterdam.
Jamie XX, Ásgeir, Christine and the Queens, Band of Horses, Dinosaur Jr., Bob Moses, Wolf Parade en Low zijn enkele van de 32 nieuwe namen die Best Kept Secret aan de line-up toevoegt. Weekendtickets voor het festival zijn al te koop. Komende zaterdag 6 februari gaan om 11:00 uur ook dagkaarten in de verkoop.
De Holy Ground Camping van dancefestival Mysteryland mag dit langer langer openblijven. Dit jaar mogen kamperende festivalbezoekers van vrijdag 26 tot en met maandag 29 augustus blijven.
Noisekick's Terrordrang timetable
donderdag 4 februari 2016
Terrorheads opgelet! Komende zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe editie van Hollands hardste terror-event: Noisekick's Terrordrang. Wederom is er niet bezuinigd op de line-up. Alle terrorhelden zijn geboekt: Noisekick, Drokz, Paranoizer, Stinger, The Destroyer, Mr. Courage en ga zo maar door. En niet alleen terror deze avond, zaal 2 staat in het teken van knetterharde speedcore: Hellseeker, Qualkommando, Sonic Overkill om er een paar te noemen.
Kroongetuige is een kersvers Amsterdams festival op de meest oranje dag van het jaar. Op een geheel nieuwe locatie met twee stages en een gevarieerde programmering met live acts en DJ's, biedt Kroongetuige plek aan meer dan 10.000 bezoekers. Wil jij getuige zijn van een knallende koningsdag? Span je kroon en zet 'em op: Kroongetuige is de plek waar je moet zijn!
Kletskoek is back! Zaterdag 19 maart 2016 gaat Kletskoek van 13:00 tot 23:00 uur bij Beachclub Sunrise op zoek naar 'The American Dream'. Na twee zomerse hostings op Lakedance en een ijskoude editie op Winter Park Festival, is het weer tijd voor een echt Kletskoekfeestje. Met deze instelling én natuurlijk een meer dan fijne line-up, bestaande uit onder andere Kaiserdisco en Michel de Hey, zorgt Kletskoek voor Amerikaanse taferelen bij Beachclub Sunrise in Best.
Op 13 augustus vindt de elfde editie van Loveland Festival plaats in het Amsterdamse Sloterpark. Vandaag heeft men de line-up bekend gemaakt...
Nieuwe releases
maandag 1 februari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Bolier & Mingue, Made in June, R3HAB & BURNS, Dyro & Loopers.
De organisatie van de Edison Pop-prijzen heeft het merendeel van de genomineerden bekendgemaakt. Zo zijn Armin van Buuren, Fatima Yamaha en Yellow Claw genomineerd in de categorie Dance, terwijl Fresku, Sef en New Wave kans maken op een Edison in de categorie Hiphop.
SFX vraagt faillissement aan
maandag 1 februari 2016
SFX Entertainment heeft een zogenaamd 'Chapter 11' faillissement aangevraagd. Het is een vorm van faillissement. Het betekent niet dat het bedrijf stopt te bestaan. Een 'Chapter 7' faillissement is wat wij in Nederland beter kennen. Dan is een bedrijf failliet en is er geen hoop meer op een doorstart. SFX heeft dus Chapter 11 aangevraagd en dat betekent dat er nog hoop is op voortzetting. Het is primair een stap om van de $300 miljoen schuldenlast af te komen.
Op zaterdag 26 maart 2016 zal de North Sea Venue met de grond gelijk worden gemaakt. The raw chosen ones komen naar Zaandam met maar één doel namelijk; destroy the city! Deins jij niet weg voor harde kicks en rauwe schreeches, zet Dan Raw city alvast op je agenda! Ze beloven dat het er deze avond keihard aan toe zal gaan!
29 februari 2016
Hardcore Alliance timetable & all you need to know
Trance is weer hip en happening in 2 Venue met Trance Exclusive en Have Faith in Trance
27 februari 2016
Insidious: Is het een 1 april grap?
26 februari 2016
Lederhosen, bikini's en woonwagenkloffies
Het eerste Modular Festival aan de Maas
SLAM! viert dit jaar weer Koningsdag in Alkmaar
25 februari 2016
Kingshouse Festival 2016 presenteert line-up met o.a. Fedde Le Grand, Martin Solveig & Mystery Guest
24 februari 2016
Reverze · All You Need To Know
Meerdaags Mysteryland kondigt hostingpartners aan
Evasion · The Raw Conspiracy
23 februari 2016
TIKTAK tikt vijfjarig jubileum aan
22 februari 2016
Emporium Brasil presenteert volledige line-up 2016
Frenchcore s'il vous plaît! Timetable
S'Oranje Festival voor tiende keer terug in hartje Rotterdam
20 februari 2016
GelreDome wil langer open voor meer dancefeesten
19 februari 2016
Early will survive
Tiësto, Martin Garrix, Sam Feldt en Boaz van de Beatz winnaars eerste SLAM! Dutch Dance Awards
Ubisoft organiseert stream event met hardstyle-artiesten
18 februari 2016
Primera vanaf zaterdag fysiek verkooppunt Ticketmaster
Breeze Festival · De ultieme Latin Vibe op Aquabest
Sven Väth strijkt neer in De Marktkantine
B.I.T.C.H dankzij publiek mega-succes · Kaarten voor B.I.T.C.H festival gaan hard
17 februari 2016
Nieuwe releases
Guus Meeuwis, Bløf, Wildstylez, Typhoon & De Jeugd op Indian Summer 2016
15 februari 2016
Nieuwe releases
12 februari 2016
Toffler Festival line-up announced
Armada Music en Don't Let Daddy Know lanceren nieuw label: #DLDKMUSIC
Vieze Poezendek is jarig
11 februari 2016
Pablo Discobar presents Ge-ology
10 februari 2016
Nieuwe releases
Eindelijk weer eens hardtechno in Den Haag
Voltt Loves Summer maakt eerste deel line-up bekend
9 februari 2016
Megabase Outdoor line-up release
Line-up release Diynamic Festival
B.I.T.C.H festival 11 juni VIP online nu al uitverkocht en trailer klaar
8 februari 2016
Na Martin Garrix ook Julian Jordan weg bij Spinnin'
Floyd Mayweather naar The BOX tijdens TMT Party
SFX ontvangt financiering
7 februari 2016
Dimensions viert vijfde editie met Massive Attack en meer
5 februari 2016
Lunapark gaat weer te keer in Rotterdam
4 februari 2016
Ruim dertig nieuwe namen voor Best Kept Secret 2016
Camping Mysteryland mag langer openblijven
Noisekick's Terrordrang timetable
Goldfish en Vunzige Deuntjes presenteren Kroongetuige Festival
3 februari 2016
Kletskoek 2016: living the American dream
2 februari 2016
Loveland Festival maakt line-up bekend
1 februari 2016
Nieuwe releases
Armin van Buuren, Fatima Yamaha en Yellow Claw genomineerd voor Edison Pop Prijs
SFX vraagt faillissement aan
Loud events presenteert de eerste editie van Raw City