Partyflock
 
Nieuws · november 2016
­ Nederland
Rotterdam Rave is op 4 maart 2017 terug met hun enige Indoor editie van dat jaar in de Maassilo. Met deze editie zal het 5 jarig bestaan van Rotterdam Rave worden gevierd samen met artiesten als Joris Voorn, Dave Clarke, Alan Fitzpatrick en AnD.
Na de succesvolle eerste editie van Afrolijk bij Pllek, strijken we zaterdag 17 december voor de eerste keer neer in De Melkweg Amsterdam. De avond begint in de Cinema met de exclusieve Nederlandse première van Afripedia, een docuserie over de nieuwe generatie Afrikaanse creatieve talenten die alle vooroordelen en stereotypen over Afrika van zich af werpen.
Voor het vierde jaar op een rij organiseert Pal Mundo op 22 april opnieuw het grootste Latin en Caribbean festival van Europa. Ook dit jaar staan er weer verschillende grote artiesten in Ahoy Rotterdam om het publiek een onvergetelijk festival te bezorgen.Met drie stages kunnen de bezoekers gedurende het hele festival hun hart ophalen aan salsa, bachata, reggaeton, merengue en nog veel meer exotische klanken.
Wicked Weekender 2016
maandag 28 november 2016
NIGHTCARE & Wicked Jazz Sounds, curators van de Wicked Weekender, presenteren u een showcase waar opkomend talent in de spotlight wordt gezet. Deze live acts en DJ's staan op het punt om te ontploffen!
ST8MENT presents Synth & Beat
maandag 28 november 2016
Het heerlijk avondje gaat weer komen! Zaterdag 3 december 2016 zijn Synth & Beat te vinden in De Effenaar in Eindhoven voor een nieuwe ST8MENT editie. Na twee uitverkochte edities in 2014 en 2015, wordt er tussen 22:00 en 04:00 groots uitgepakt met een line up waar menig hardstyle hartje sneller van gaat kloppen.
De leukste feestmaand van het jaar staat weer voor de deur: december! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden.
Paradiso presenteert op 14 januari een nieuw Drum&Bass concept. Onder de noemer 'Curated By' wordt een beroemde dj/producer gevraagd zijn favoriete line-up te selecteren. De eer is aan Nymfo om de eerste editie vorm te geven.
Na een waanzinnig ADE tellen we de dagen langzaam af naar een sparkling NYE! Deze keer is Hed Kandi terug bij een volledig getransformeerd Arena: een zeer unieke en speciale locatie die garant staat voor een onvergetelijke avond. Hed Kandi neemt je mee naar 2017 met een spectaculaire line-up met onder andere ROOG, Ferreck Dawn en Mike Mago.
Lees hier alles wat je moet weten over 10 Years Dirty Workz voor een onvergetelijk, Belgisch avondje knallen in de Lotto Arena, Antwerpen!
Toffler NYE zaterdag 31 december
donderdag 24 november 2016
Na wederom een geslaagd jaar voor Toffler met een hoop hoogtepunten en een geslaagd 5-jarig jublieum is het tijd om 2016 goed feestend af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden tijdens Toffler NYE! Met onze vertrouwde Rotterdamse artiesten Benny Rodrigues, Michel de Hey, Joey Daniel en Sandeep gaan wij knallend het nieuwe jaar in!
Zojuist heeft Pleinvrees het volledige programma voor de Tour bekend gemaakt. Gedurende februari 2017 zal deze – jaarlijks terugkerende – Tour, 7 poppodia in verschillende steden bezoeken.
Voor de 2e keer land DJ Rob met zijn Oldschool Gangsters in het Brabantse Uden. Met een scala aan oldschool en early rave klappers zal deze avond een 'trip down memorylane' worden. De dj's nemen je mee terug in de tijd, terug naar de beginjaren van de house.
De toekomst van Extrema Outdoor, het langstlopende dancefestival van beneden de rivieren, staat op losse schroeven. Althans, de vaste locatie verdwijnt: Aquabest. Al sinds de start, 21 jaar geleden, is het recreatieterrein in Best de thuisbasis van Extrema Outdoor, maar nu scheiden de wegen van de twee partijen. Terwijl de marketing voor komend festivalseizoen al volop losbarst, zal Extrema Network nu naar een nieuwe plek moeten uitwijken.
De Vereniging Nederlandse Poppodia- en Festivals (VNPF) heeft de nominaties bekendgemaakt voor de 19e editie van de uitreiking van de IJzeren Podiumdieren. De genomineerden van dit jaar zijn (in willekeurige volgorde):
4 juli 1992. Een eenvoudig podium, de zaal aangekleed met een paar gekleurde lampen en stroboscopen. Dat was heel normaal in de begintijd. Vier DJ's in de line-up. Maar een ongekende sfeer! Het feest 'Dance to Eden' was een grandioos succes en markeerde de geboorte van de gelijknamige organisatie.
Lancering Global drug Survey 2017
zondag 20 november 2016
De Global Drug Survey vraagt aan gebruikers van alcohol en andere drugs van over de hele wereld wat hun ervaringen zijn met het gebruik van deze middelen, zowel positief als negatief.
Tropicalia
zaterdag 19 november 2016
Zaterdag 6 januari kunnen alle Latin liefhebbers losgaan tijdens Tropicalia! Dit jongste familielid van Salsa Breeze neemt je mee naar een tropische Latin-Caribbean party. Deze editie van Tropicalia zal plaatsvinden op vrijdag 6 januari van 21:30 tot 03:00 uur in Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg.
Op zaterdagmiddag 3 december tussen 13.00 en 16.00 loopt Sinterklaas rond op locatie en beloont de vroege bezoekers van het festival. Er worden honderden prijzen uitgedeeld; van een gesigneerde plaat van Benny Rodrigues tot waardebonnen voor Groos, Kakhiel, Stroop Rotterdam, Sajoer of Destino.
Crazy Sexy Cool Carnaval
zaterdag 19 november 2016
Heb jij er stiekem altijd al van gedroomd om leeuwentemmer in het circus te zijn? Superheld, sprookjesfiguur, stewardess of kapitein? Of zou je in een volgend leven liever een kittig katje willen zijn?
Op zaterdag 26 november presenteert Run The Trap een van de beste producers en artiesten uit Australie; What So Not. What So Not, bekend van vele hits en samenwerkingen met onder andere Skrillex en RL Grime, bestond eerder uit Emoh Instead en Flume.
B.I.T.C.H was weer een superfeest afgelopen oktober. B.I.T.C.H is zo'n populair event dat nu al bijna alle kaarten verkocht zijn voor de editie van 4 februari. Er zijn nog wat kaarten te koop in de fysieke winkels.
In het Paasweekend van 2017 keert DGTL Amsterdam terug voor haar vijfde editie, met een brede selectie aan vooraanstaande artiesten uit alle hoeken van het dance-circuit.
One presents
donderdag 17 november 2016
Na uitverkochte edities met o.a. Chris Brown en Omarion brengt dj Irwan, de man die door collega deejays "beste deejay van Nederland" wordt genoemd, zijn concept 'one' op zaterdag 26 november naar Hengelo. De afgelopen maanden heeft Irwan voor heel wat supersterren gedraaid, waaronder Rihanna, Big Sean, Rick Ross en Jeremih én was hij de Europese club tour dj voor C Breezy.
ST8MENT presents Synth & Beat
woensdag 16 november 2016
Zie ginds komt een nieuwe snoeiharde editie van ST8MENT! Na twee eerdere uitverkochte Synth & Beat edities keert ST8MENT op 3 december 2016 terug in de Effenaar in Eindhoven. Op dit heerlijke avondje zal de goedheiligman van 22:00 tot 04:00 strooien met de lekkerste en hardste tracks van dit moment.
Jebroer - ELF11
woensdag 16 november 2016
Op 11 november heeft Jebroer zijn album 'ELF11' uitgebracht. Het album bestaat uit elf tracks die in samenwerking met elf verschillende producers zijn gemaakt, onder wie Jack $hirak, Cesqeaux, Paul Elstak en Reverse.
Daniel Sanchez is een druk man. De Amsterdamse dj draait niet alleen in clubs en festivals over de hele wereld, maar ook is hij een begenadigd producer, die vaak nachtenlang in de weer is in zijn eigen studio. Daarnaast geeft hij ook al jaren zijn eigen feesten en runt hij op dit moment maar liefst 5 internationale platenlabels, waarvan Bla Bla de bekendste is.
Hardwell presenteert nieuw fotoboek
dinsdag 15 november 2016
Ambitie wordt vaak de sleutel tot succes genoemd, maar je komt nergens zonder doorzettingsvermogen. Hardwell heeft dankzij zijn doorzettingsvermogen zijn grootste dromen waargemaakt.
Soxante neuf 050
maandag 14 november 2016
Na een bomvolle 14 year anniversary editie, is het vrijdag 25 november alweer tijd voor de keiharde opvolger van Soxante neuf 050! Ondanks dat Soxante neuf in tal van nationale en internationale steden zit, blijft Groningen gewoon speciaal!
Atmozfears - GATE
maandag 14 november 2016
Vanaf 2017 combineert Atmozfears al zijn optredens, die voor het oog niets met elkaar te maken hebben, in een vorm die symbolisch is geworden voor zijn recente leven; de delta –de driehoek.
Le Guess Who? is een internationaal toonaangevend festival voor experiment, avontuur en muzikale grensverlegging. Afgelopen weekend, van 10 t/m 13 november vierde het festival haar tienjarig jubileum in de gehele binnenstad van Utrecht, met meer dan 100 optredens in muziekpodia, kerken, theaters en galerieën.
Het kerstgala van het jaar Black tie
vrijdag 11 november 2016
Op 24 December staan de basisingrediënten voor een geslaagde kerst al klaar: familie, kerstdiner en natuurlijk het kerstgala van het jaar: BLACK TIE! Voor de 5e editie van het jaarlijkse spektakel zal de cruise terminal Rotterdam volledig worden omgetoverd zodat jouw kerst met een klapper kan beginnen!
Bij De Clip Club 30+ sta jij centraal. Lekker dansen met leeftijdsgenoten op de grootste hits van toen en nu. ABBA, Prince en de Dolly Dots zijn erbij, maar ook de hedendaagse krakers van Pharrell, Amy Winehouse en Avicii.
Lief Festival danst nog diep in het muzikale geheugen rond, maar doet het festivalhart alweer verlangen naar de zomer van 2017! Op 2 september 2017 leiden de paden van het Utrechtse Strijkviertel je langs het onbekende, het onverwachte, het intrigerende…...Laat jij je verwonderen op Lief Festival?
Op zaterdag 13 mei 2017 geeft Armin van Buuren zijn grootste soloshow ooit in zijn thuisland Nederland. Het is de eerste keer dat een DJ een eigen soloshow geeft in de Johan Cruijff ArenA.
Pablo Discobar is jarig! En dat vieren ze met een clubavond zoals we van ze gewend zijn. Maar wel op een nieuwe locatie! Vanaf 25 november is Cloud Nine in TivoliVredenburg het thuis van deze unieke Utrechtse disco avond.
De eerste editie van Unknown Festival vindt plaats op 26 december. Organisator ALDA heeft zich hiervoor laten inspireren door de klok-arena zoals te zien in filmreeks 'the Hunger Games'. Het klok-podium staat rondom het publiek, waardoor je als bezoeker middenin de beleving staat.
Hardstyle Top 100 - Best of 2016
Het meest complete Hardstyle jaaroverzicht is er weer: 'Hardstyle Top 100 - Best Of 2016'. De 100 hardste tracks van 2016 met 'style' gemixt op twee gruwelijke CD's, dat is meer dan 2 uur lang keihard genieten!
Op zaterdag 10 december keert Rotterdamse house legende Luciën Foort huiswaarts, met zijn eigen Lucien Foort & Friends Night in de Maassilo. Na succesvolle edities in Dordrecht, Den Haag, Scheveningen, Haarlem en Tilburg, landt de altijd groovende DJ zijn underground club concept met liefde in het industriële pand aan de Maashaven. En hij komt niet alleen de boel op stelten zetten.
Vandaag maakt de Nederlandse DJ en producer Oliver Heldens de gehele
line-up bekend voor zijn show op zaterdag 3 december in de Heineken Music Hall. Mike Mago, Moksi, Mr. Belt & Wezol, Throttle en Zonderling zijn toegevoegd aan het affiche voor de all-nighter in Amsterdam.
Het programma van Sundaypeople ft. Housequake is compleet. De meest spectaculaire clubavond met het housecollectief vindt op 30 december voor het vijfde jaar achtereen plaats in Luxor Live en wordt uitgebreid met een tweede zaal.
Extrema Noir, het indoor zuster-event van Extrema Outdoor Belgium, gaat op eigen initiatief tijdens de eindejaarsperiode mee sensibiliseren naar het gevaar van alcoholgebruik in het verkeer.
Special touch uitverkocht
vrijdag 4 november 2016
Goed nieuws voor de oude muzieksound waar de fans van o.a. Tiesto zo naar terug verlangen. Was jij er toen bij? HMH, Gelredome, het secret concert op Schiphol, Paradiso, bij Innercity, Dancevalley, de Asta in Den Haag of de Matrix etc.
Parookaville is allesbehalve een normaal dancefestival. Het is een show concept zonder precedent dat plaatsvindt in Duitsland. Tijdens het succesvolle debuut in 2015 kwamen 25,000 gasten voor de eerste keer samen op voormalig militair vliegveld Weeze in Duitsland.
Reverze "Interconnected"
donderdag 3 november 2016
Op zaterdag 11 maart 2017 presenteert Bass Events de 12de editie van Reverze, wat naar jaarlijkse traditie plaats vindt in het Sportpaleis & Lotto Arena te Antwerpen.
Rawfare Suikerunie
woensdag 2 november 2016
Verweerd beton, verroest staal, een grote industriële hal met een ultiem underground gevoel waar je de nekharen van overeind gaan staan. Voor Rawfare is er geen betere locatie dan het Zeefgebouw gelegen op het enorme Suikerunieterrein te Groningen.
Gisteravond is in het programma 'De Avondploeg' van 538 bekend gemaakt dat Lucas & Steve een eigen radioshow krijgen. Vanaf 1 januari zijn zij wekelijks te horen op 538. Ook Sunnery James & Ryan Marciano krijgen trouwens hun eigen show vanaf 2017.
STRAF_WERK maakt zich op voor haar grootste indoor editie tot nu toe. Op 3 december reist de organisatie af naar Eindhoven voor een spectaculaire avond in het Klokgebouw. Echter houdt STRAF_WERK het niet bij één evenement dit weekend, op vrijdag 2 december is als eerste Amsterdam aan de beurt.
Na de gewelddadige eerste editie was het duidelijk dat de ''second chapter'' van Execute niet kon uitblijven. Zaterdag 10 december is het weer zover en dan staat Huize maas weer klaar voor een nacht met de beste uptempo hardcore.
Studio76 draait al enige jaren onder de rook van Roosendaal en Breda als evenementen locatie. De voormalige Zalinaz werd omgedoopt tot een aantal multifunctionele ruimtes met een industrieel tintje. De locatie gaat in 2017 voor de eerste keer 'techno' programmeren en heeft de organisaties Blow & Toko Techno die op zaterdag 4 februari een samenwerking aangaan.
30 november 2016
Rotterdam Rave viert vijfjarig bestaan
29 november 2016
Afro film- en partyavond voor het eerst in De Melkweg
Festival Pal Mundo 2017 op 22 april in Ahoy Rotterdam
28 november 2016
Wicked Weekender 2016
ST8MENT presents Synth & Beat
26 november 2016
De leukste feesten in december met een Dresscode
Paradiso wordt voor één nacht de huiskamer van Nymfo
25 november 2016
Hed Kandi telt af naar sparkling NYE 2016
10 Years Dirty Workz · All You Need To Know
24 november 2016
Toffler NYE zaterdag 31 december
Volledige programma van Pleinvrees on Tour 2017 bekend!
Op zaterdag 3 december komt Oldschool Gangsters naar Uden
23 november 2016
'Extrema Outdoor na 21 jaar weg op Aquabest'
Nominaties IJzeren Podiumdieren bekend
22 november 2016
Line-up release Dance 2 Eden 25th Anniversary
20 november 2016
Lancering Global drug Survey 2017
19 november 2016
Tropicalia
De allergrootste Sinterklaas actie ooit tijdens Blijdorp Winter Festival
Crazy Sexy Cool Carnaval
18 november 2016
Run The Trap presenteert What So Not in Annabel
Allerlaatste kaarten voor B.I.T.C.H februari in de verkoop
17 november 2016
DGTL Amsterdam kondigt datum en eerste namen aan voor volgende festival
One presents
16 november 2016
ST8MENT presents Synth & Beat
Jebroer - ELF11
Daniel Sanchez viert 20-jarig jubileum tijdens WTTF Indoor
15 november 2016
Hardwell presenteert nieuw fotoboek
14 november 2016
Soxante neuf 050
Atmozfears - GATE
Le Guess Who? Festival 2016 internationaler dan ooit
11 november 2016
Het kerstgala van het jaar Black tie
De Clip Club neemt je mee van hit naar hit
Volgende week start voorverkoop Lief Festival 2017
10 november 2016
Armin van Buuren viert 20-jarige carrière in Amsterdam Arena
Pablo discobar presents Rahaan & Red Greg
9 november 2016
Unknown Festival bouwt 'Hunger Games arena' vol feest
Cloud 9 Music presenteert nieuwe Hardstyle albums
Lucien Foort & Friends presents full line up! 10 December Maassilo
Oliver Heldens & Friends line- up compleet
7 november 2016
Programma Sundaypeople ft. Houseqauke compleet
5 november 2016
Speciale BOB ticket deal verkrijgbaar in de ticketshop
4 november 2016
Special touch uitverkocht
3 november 2016
Duitsland's grootste dance festival kondigt eerste headliners aan
Reverze "Interconnected"
2 november 2016
Rawfare Suikerunie
Lucas & Steve, Sunnery James & Ryan Marciano krijgen eigen show op Radio 538
1 november 2016
STRAF_WERK maakt zich op voor haar grootste indoor editie tot nu toe
Execute Uptempo hardcore the second chapter Huize maas
Eerste grote techno event in Studio 76 in Etten-Leur is een feit