Partyflock
 
Nieuws · oktober 2016
­ Nederland
TIKTAK komt op zaterdag 26 november terug naar AIR Amsterdam met een avond vol top artiesten, confetti, ballonnen en meer! De laatste editie van TIKTAK was helemaal uitverkocht en met A-Trak als grote internationale headliner belooft het weer een heel groot feest te worden.
Hoe wij deze mededeling hebben kunnen missen, is ons een raadsel. Het is dus in zekere zin al oud nieuws, maar we willen het niet ongemerkt voorbij laten gaan. Omdat het toch een icoon in de hardcore betreft. Outblast heeft aangekondigd zijn carrière als hardcore-dj te beëindigen.
In samenwerking met Dresscode.nl gaat Partyflock maandelijks op zoek naar de leukste feestjes met een dresscode. Hier is november geen uitzondering op. Bereid je dus voor op een maand vol feesten met een dresscode!
De grote droom van de 16-jarige Quincy van Ooijen uit Zaandam, die sinds zijn geboorte een nierziekte heeft, is om de beste dj ter wereld te worden. Met hulp van Make-A-Wish Nederland en platenlabel Spinnin' Records zijn de eerste stappen gezet: ze regelden dat hij de studio in mocht met dj Oliver Heldens, nummer 8 van de wereld. Van hun samenwerking en een optreden van de dj in spe is een korte film gemaakt.
Crazyland gaat weer een ongekend mooi feest worden 5 november waarbij het beste entertainment en een waar circus jullie versteld doen staan. Want zoals jullie weten is dit een uniek feest waar iedereen echt zijn best doet op de kleding en schmink om aan het thema te voldoen.
Ben jij een muzikant, producer, dj, engineer of music creative? Zoek jij naar nieuwe inspiratie bronnen? Wil je in contact komen met andere muzikanten om samen muziek te maken? Luisteren naar industry professionals om je alles bij te brengen over de hedendaagse music bizz, publishing en muziek recht? Of wil je verdwalen op een beursvloer van 6000 vierkante meter vol muziek instrumenten, software en zakelijke dienstverleners? Pak dan nu je agenda en blok hét tweedaagse event voor music makers!
De bombastische partij Elrow geeft op zaterdag 31 december haar eerste Nederlandse New Years Eve feest in de industriële Scheepsbouwloods op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord.
Het zeer populaire merk 'Don't Let Daddy Know' (DLDK) viert binnenkort zijn vijfjarige jubileum en laat dit niet ongemerkt voorbijgaan! Speciaal om dit te vieren kondigt de organisatie twee concerten in Amsterdam aan, op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2017 in Ziggo Dome.
Reverze Interconnected
dinsdag 25 oktober 2016
Op zaterdag 11 maart 2017 presenteert Bass Events de 12de editie van Reverze, wat naar jaarlijkse traditie plaats vindt in het Sportpaleis & Lotto Arena te Antwerpen.
Op groot verzoek inviteert soixante neuf de heren van broederliefde om toch nog een keer naar club red te komen. De vorige editie van broederliefde in red was ver van tevoren dik uitverkocht, dus zorg dat je er gelijk bij bent, want als soixante neuf samen gaat met broederliefde, weet je hoe laat het is! Dit gaat een uitverkochte editie worden die je niet wilt en mag missen!
Winnaar Vinylized 2016 bekend
maandag 24 oktober 2016
Met de track Dark Skies heeft S.K.Y. de twaalfde editie van de producerscontest Vinylized gewonnen. Huminal, Soulflake, S.K.Y., Afreaux en LowaddictsSoundsystem waren de vijf finalisten van de twaalfde editie van Vinylized. Dankzij de ''lekkere volle sounds en spannende geluiden'' van de track won S.K.Y. de jury en de publieksstem. De track heeft een ''intrigerend begin '' met een ''prachtige sfeer'' en klinkt ''klaar voor 'home listening' maar ook voor de dansvloer''.
The Bank Halloween Special
maandag 24 oktober 2016
Wie is ready voor het UrbanHalloween feestje van het jaar ? FunX en The Bank presents een Halloween special waar iedereen gek verkleed los mag gaan op een dikke line up waar je u tegen zegt.
Op zaterdag 29 oktober is Digital Playground in Bax Music Goes dé
place to be voor dj's en producers. De gehele dag vinden er gratis bij te
wonen workshops, demo's en masterclasses plaats. De bekendste en
belangrijkste merken op het gebied van dj-en en produceren zijn aanwezig
met nieuwe producten, tips en trucs.
Vanuit een metershoge 3D Kubus met caleidoscoopeffect, treedt vijf keer verkozen wereldwijd beste DJ Armin van Buuren vanavond op in het entreegebouw van het Van Gogh Museum ter gelegenheid van de lancering van Embrace Vincent, de speciale multimediatour die Van Buuren samen met het museum ontwikkelde. De show is wereldwijd tweemaal 25 minuten live via Facebook Livestream van zowel het museum als Armin van Buuren te volgen (vanaf 21.30 uur). Zo bereiken het museum en Armin meer dan 9 miljoen volgers. Embrace Vincent is mede een initiatief van ALDA, de organisatie achter o.a. Armin Only en State of Trance.
Hardwell vindt het 'een ontzettende eer' dat hij sinds donderdag een wassen beeld in Madame Tussauds heeft. "Maar het is ook heel bizar natuurlijk", zegt de dj. "Je ziet jezelf ineens driedimensionaal in 360 graden, ik loop om mezelf heen. Super bizar", vindt de 28-jarige Robbert van de Corput, beter bekend als Hardwell.
Op vrijdag 21 oktober, tijdens Amsterdam Dance Event, draait dj Maceo Plex in de Passage van het Rijksmuseum. De tickets voor dit evenement zijn vergeven, maar voor iedereen die er niet bij aanwezig kan zijn, wordt dit unieke evenement exclusief uitgezonden bij KPN Presenteert. Op kanaal 18 kunnen KPN-klanten, van 21.00 – 23.00 uur, live meegenieten. Hiernaast projecteert KPN, gezien het overweldigende enthousiasme op deze show, de livestream ook op het Rijksmuseum zelf.
Levensgevaarlijke XTC aangetroffen
donderdag 20 oktober 2016
Afgelopen week is er een levensgevaarlijke pil aangeleverd bij een van de testcentra van het Drugs Informatie en Monitoring Systeem (DIMS), die als XTC was verkocht. De pil bevat een zeer hoge dosis PMMA.
Vinyl is terug van nooit weggeweest op de Mega Platen & CD Beurs. Vinylliefhebbers uit de hele wereld weten hun weg te vinden naar de Beurs der Beurzen op het gebied van het zwarte goud. Op zaterdag 12 en zondag 13 november treffen verzamelaars van vintage grammofoonplaten of nieuw geperst vinyl elkaar in de Utrechtse Jaarbeurs, waar veel van de ruim 500 stands en 12.500 m2 vloeroppervlak gewijd zijn aan de goede oude en toch weer superhippe grammofoonplaat.
Spinnin' Records, de grootste indie dance maatschappij ter wereld, en Headliner Entertainment, het artiestenplatform van ID&T, slaan de handen ineen. De partijen gaan samenwerken aan de ontwikkeling van nieuw talent. Door de ontstane combinatie van muziek en live evenementen krijgen nieuwe artiesten de ultieme kans zich te bewijzen tegenover de hele wereld.
Metz gaat XXL
woensdag 19 oktober 2016
De crème de la crème van party-minded Nederland heeft weer een dik feest om naar uit te kijken: Metz gaat weer groter dan groots! Iedereen heeft inmiddels wel een legendarische XXL editie meegemaakt en zo niet, dan wordt het hoog tijd.
It's Frenchcore Timeeeee
dinsdag 18 oktober 2016
Aanstaande zaterdag 22 oktober organiseert The Rough Factory hun grootste en hardste evenement tot nu toe ''La Fête Du Frenchcore'' in club Organza Breukelen.
The Darkraver & Vince, back to back, vier uur lang! Zaterdag 22 oktober 2016 breekt dit enorme freestyle geweld los tijdens een nieuwe en zeer speciale jubileum editie van Thunderground: Combined Forces! Van 22:00 tot 04:00 uur is alleen de beste freestyle, early rave en millennium hardcore goed genoeg om het 5-jarig bestaan van Thunderground op grootse wijze te vieren. The Darkraver en Vince bundelen hun skills 4 uur lang en maken van deze loeiharde avond een 100% aanrader voor de echte freestyle fanaten!
ADE sleep/over presenteert line-up
maandag 17 oktober 2016
Nog maar een paar dagen voordat het Amsterdam Dance Event (ADE) losbarst in de hoofdstad! Deze 21e editie biedt het ADE haar bezoekers een nieuwe bijzondere beleving; de ADE Sleep/Over! Een unieke 'urban' pop-up camping op de postindustriële NDSM-werf in Amsterdam Noord.
Panama, de club gelegen aan de noordoostelijke rand van het centrum van Amsterdam is gehuisvest in een monumentaal, voormalig havenbedrijf gebouw. Panama is een club voor lokaal en internationaal house en techno talent en liveoptredens en introduceert tijdens Amsterdam Dance Event het nieuwste soundsystem van Pionieer, bekend van o.a. Fabric Londen en Magdalena Berlijn, een primeur in Nederland.
Programma We Are Electric compleet
woensdag 12 oktober 2016
Het programma voor we are electric Klokgebouw is volledig na de toevoeging van de Losjes Invites stage; met oa. Detroit Swindle, Cinnaman en Mino Abadier. De vierde indoor editie van we are electric wordt gehouden op zaterdag 12 november van 21.00 uur tot 7.00 uur in het monumentale Klokgebouw in Eindhoven.
De nominaties van de European Festival Awards zijn bekendgemaakt. In totaal zijn Nederlandse festivals veertien keer genomineerd.
Zaterdag 19 november '16 wordt de verjaardag gevierd van de gezelligste 90's RNB & HipHop party van Rotterdam, The Grapevyne! Op het 3-jarig bestaan, maken we er weer een dik feestje van zoals er van ons verwacht mag worden.
PleasureSeeker is een nieuw partyconcept die zich in essentie focust op rauwere, donkerdere elektronische muziek in de genres techno, house en al zijn subgenres.
Zaterdag 15 oktober reist de Amerikaanse DJ en producer Erick Morillo af naar Rotterdam om voor het eerst in de geschiedenis zijn kunsten te komen vertonen in de tunnel! Met een langlopende carrière achter de rug en klassiekers die o.a. werden uitgebracht op Strictly Rhythm en zijn eigen Subliminal Records keert hij terug naar zijn roots in Toffler.
Slechts een week na het lanceren van de pre-order voor debuutalbum 'Less Is More' heeft Lost Frequencies vandaag de tweede nieuwe single van het album uitgebracht op Armada Music. Met 'What Is Love 2016' blaast Lost Frequencies nieuw leven in de 23 jaar oude hitsingle van Haddaway en zorgt er ongetwijfeld voor dat zijn fans nóg meer uitkijken naar de release van 'Less Is More' over twee weken.
De Nederlandse DJ en producer Oliver Heldens komt met een eigen frisdrank op de markt: Deep Water Sparkling. Het nieuwe drankje wordt op zaterdag 15 oktober gepresenteerd in de Albert Heijn Vleuterweide in Vleuten. Oliver Heldens is hiermee de eerste DJ die een compleet eigen drank lanceert.
Twee weken voor de start van Armada Musics meest kolossale livestream-event ooit heeft de Amsterdamse platenmaatschappij het tweede deel van de line-up onthuld. Op vrijdag 21 oktober leveren niemand minder dan Chicane, John Dahlbäck, Alexander Popov, MaRLo en Jorn van Deynhoven een waar spektakel af op de tweede dag van 'Armada Invites: ADE Special'.
Voyeur ADE Special
vrijdag 7 oktober 2016
Voyeur will bring you, once again, the best house music people deserve! During the Amsterdam Dance Event 2016, Voyeur will organize a two-day showcase, in which different influencers from the "Groove" movement are invited to perform and give away their show.
Moby ontvangt milieuprijs in VS
donderdag 6 oktober 2016
Moby krijgt dit jaar de milieuprijs Missions in Music Award van de Environment Media Association, meldt Billboard.
De artiest is volgens EMA-voorzitter Debbie Levin de perfecte kandidaat vanwege zijn verschillende activiteiten voor het milieu. Hij heeft zijn eigen ngo en zijn eigen veganistische restaurant.
Toffler presents Monoloc
donderdag 6 oktober 2016
Vrijdag 14 oktober komt de uit Frankfurt afkomstig techno fanaticus Monoloc voor het eerst naar TOFFLER! Met muziek die werd uitgebracht op Innervisions, Life & Death, Hotflush, SOMA, CLR en zijn eigen label Smallroom Music heeft hij zijn plek binnen de scene inmiddels ruimschoots verworven.
Alda-eigenaren Allan Hardenberg en David Lewis hebben van SFX alle aandelen in hun bedrijf teruggekregen. De organisator laat verder weten dat er door de ontvlechting uit SFX 'grote interesse' is van diverse marktpartijen voor mogelijke samenwerkingen.
Infinity The Burning City
woensdag 5 oktober 2016
9 December vind Infinity –The Burning City plaats in Twente. Een nieuw raw hardstyle festival. Met een denderende line-up en de grootst mogelijke feesttent komt de raw hardstyle liehebber hier zeker aan zijn trekken.
Night presenteert Vegas x ADE
dinsdag 4 oktober 2016
Op vrijdagavond 21 oktober tijdens Amsterdam Dance Event pakt NIGHT uit met een spectaculaire VEGAS editie.
Bestofbothworlds x ADE
dinsdag 4 oktober 2016
Op zaterdag 22 oktober neemt BESTOFBOTHWORLDS (Mike Mendo b2b Stefan Vilijn) Amsterdam Dance Event over in Holland Casino, Lido Amsterdam. Na Black Tie Rotterdam, Cabana Beach Curacao en Latin Village Festival is het nu tijd voor Amsterdam. En wat past er qua timing dan beter bij dan tijdens Amsterdam Dance Event!
De Nederlandse dj Martin Garrix vergezelt Justin Bieber naar Australië. De twee goede vrienden treden vanaf 6 maart 2017 op in stadions in Australië en Nieuw-Zeeland.
Reckless Rauw, Industrieel & Hard
maandag 3 oktober 2016
Reckless heeft alles te bieden voor de liefhebber van de hardste & rauwste hardstyle. Verdeeld over twee area's krijgen de bezoekers acht uur lang het beste op het gebied van raw hardstyle voorgeschoteld.
Armin van Buuren heeft vandaag een gloednieuwe A State Of Trance-compilatie uitgebracht. 'A State Of Trance - 15 Years' is een verzameling van vijftien jaar hoogtepunten uit Armin van Buurens A State Of Trance-radioshow en zit boordevol Trance classics.
ALDA, wereldwijde ontwikkelaar en promotor van electronic music merken en DJ concepten, heeft recentelijk overeenstemming bereikt met SFX waarbij de oorspronkelijke aandeelhouders van ALDA, Allan Hardenberg en David Lewis, alle aandelen in ALDA hebben terug verkregen. ALDA kan hierdoor weer zelfstandig haar toekomst in. In 2014 kocht SFX 50% van de aandelen van ALDA.
Op donderdag 20 oktober heeft Pleinvrees twee toonaangevende labels uitgenodigd in de WesterUnie en Transformatorhuis om de avond te voorzien van een goeie portie melodische superhouse.
Op zaterdag 8 oktober 2016 valt Titan a.k.a. 'The One Who Knocks' met een select DJ team de Effenaar in Eindhoven aan voor een alles of niets poging om het zuiden definitief te veroveren. Zijn kartel bestaande uit Thera, Jason Payne, Sub Zero Project, Nightfall en MC Dash staan klaar voor deze belangrijke strijd en vechten mee aan Titan's zijde om zijn rauwe hardstyle invloeden over te brengen naar Zuid-Nederland.
STRAF_WERK maakt zich op voor haar grootste indoor editie tot nu toe. Op 3 december reist de organisatie af naar Eindhoven voor een spectaculaire avond in het Klokgebouw. Echter houdt STRAF_WERK het niet bij één evenement dit weekend, op vrijdag 2 december is als eerste Amsterdam aan de beurt.
Melkweg ADE programma compleet
zaterdag 1 oktober 2016
Van woensdag 19 t/m zondag 23 oktober staat Amsterdam geheel in het teken van Amsterdam Dance Event. De Melkweg presenteert zoals elk jaar een gevarieerd programma waarin naast clubnachten ook liveshows, films, een expositie en conferenties een grote rol spelen. Nieuw dit jaar is showcase festival ADE LIVE, dat Melkweg samen met Paradiso en Sugarfactory voor de eerste keer presenteert.
31 oktober 2016
TIKTAK komt op zaterdag 26 november terug naar AIR Amsterdam
Outblast neemt afscheid als hardcore dj
29 oktober 2016
Feestjes met een dresscode in november
Oliver Heldens helpt 16-jarige zieke Quincy op weg
27 oktober 2016
Allerlaatste kaarten Crazyland Dark Circus in de verkoop
DJ en Producer! Dancefair/Musicfair 2017 is coming
26 oktober 2016
Elrow komt naar Amsterdam tijdens NYE
25 oktober 2016
Don't Let Daddy Know' pakt groots uit tijdens vijfjarig bestaan
Reverze Interconnected
24 oktober 2016
Soixante neuf 058 & club Red invites Broederliefde
Winnaar Vinylized 2016 bekend
The Bank Halloween Special
22 oktober 2016
Bax Music Digital Playground: Dé dag voor dj en producer
21 oktober 2016
Armin van Buuren brengt Van Gogh tot leven tijdens unieke showcase
Hardwell naast Tiesto, Armin van Buuren en Afrojack in Madame Tussauds
Livestream Maceo Plex in Rijksmuseum vanavond
20 oktober 2016
Levensgevaarlijke XTC aangetroffen
Mega Platen & CD Beurs viert de opmars van de vinylplaat
19 oktober 2016
Spinnin' Records en Headliner Entertainment bundelen krachten en lanceren ID&T Music
Metz gaat XXL
18 oktober 2016
It's Frenchcore Timeeeee
Thunderground Combined Forces · The Darkraver & Vince
17 oktober 2016
ADE sleep/over presenteert line-up
16 oktober 2016
Divers en uitgebreid ADE programma Panama Amsterdam
12 oktober 2016
Programma We Are Electric compleet
Nederlandse festivals genomineerd voor European Festival Awards
11 oktober 2016
The Grapevyne Nineties R&B and HipHo
10 oktober 2016
Op 14 oktober zal PleasureSeeker doorgaan in de Ampere club te Antwerpen
Toffler presents Erick Morillo (Subliminal, USA)
9 oktober 2016
Lost Frequencies blaast 23 jaar oude hitsingle nieuw leven in
8 oktober 2016
Oliver Heldens lanceert eigen frisdrank
7 oktober 2016
Uniek livestream-event omvat drie dagen, meer dan 15 dj's en onaangekondigde livesets van meerdere special guests
Voyeur ADE Special
6 oktober 2016
Moby ontvangt milieuprijs in VS
Toffler presents Monoloc
5 oktober 2016
Alda weer volledig in Nederlandse handen
Infinity The Burning City
4 oktober 2016
Night presenteert Vegas x ADE
Bestofbothworlds x ADE
Martin Garrix en Justin Bieber samen op tour in Australie
3 oktober 2016
Reckless Rauw, Industrieel & Hard
Armin van Buuren verzamelt hoogtepunten van 15 jaar A State Of Trance in unieke compilatie
Aandeelhouders verkrijgen aandelen ALDA terug van Amerikaanse SFX
Pleinvrees ADE Label avonden met: andhim's Superfriends, Hungry Music & Suol
1 oktober 2016
ST8MENT presents Titan: The One Who Knocks, 08.10.16! Timetable & Final info!
STRAF_WERK gaat naar het Klokgebouw
Melkweg ADE programma compleet