Partyflock
 
Nieuws · september 2015
­ Nederland
Komen Awakenings of Sensation weer in Nederlandse handen? SFX, de houseparty-organisatie van de Amerikaanse miljardair Robert Sillerman, verklaarde in juli al dat het de mogelijkheden bestudeert om onderdelen te verkopen. Volgens Amerikaanse geruchten zou het recente debacle bij het festival TomorrowWorld dat nu in een stroomversnelling brengen.
Ruim 82% van de tijd die mensen besteden aan het luisteren naar audio wordt besteed aan het live luisteren naar radiozenders. Luisteren naar eigen muziek en luisteren naar muziekdiensten beslaan resp. 10% en 7% van de totale audioconsumptie, zo blijkt uit het Audio Distributie Onderzoek van het NLO uitgevoerd door GfK.
DJ Awards uitgereikt op Ibiza
woensdag 30 september 2015
Bijna elke maand valt er wel ergens een prijzenregen. Terwijl we allemaal in opgewonden afwachting zijn van de DJ MAG top 100 van 2015, werden in Pacha Ibiza gisteravond weer de DJ Awards uitgereikt. Sinds 1998, toen op initiatief van Jose Pascual, worden deze prijzen uitgereikt tijdens de 'closing week' op het Spaanse eiland. Winnen kan op basis van stemmen die door publiek worden uitgebracht. Maar er zijn ook categorieën waarin een speciaal, uit de industrie afkomstige professionals bestaand, panel de winnaars bepaalt.
Høwelijksnagt
woensdag 30 september 2015
Terwijl wij nu genieten van de spaarzame zon is er een plek op aarde waar de zon altijd schijnt maar waar niemand momenteel wil zijn; Syrië! Vrijdag 2 oktober wordt (i.s.m. Haus am See) WesterUnie x Høwelijksnagt georganiseerd. De opbrengst van dit evenement zal geheel naar het Syrië project van Run for Human Rights Watch 2015 gaan.
Op zaterdag 10 oktober viert ABE alweer het tweejarig bestaan. Aangezien ze dat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij kunnen laten gaan, pakken ze flink uit tijdens The Privileged - Golden Age. Er staat een spetterende show met danseressen op het programma en er valt heel wat te vieren op 10 oktober en dit willen ze graag met jou doen! Zet het in je agenda, kom een dansje doen en drink een drankje!
Tijdens hét internationale dance evenement kan je dé toppers uit de scene van dichtbij beleven in de intieme Escape Club. Zo hosten tijdens het Amsterdam Dance Event o.a. Sander van Doorn, Sunnery James & Ryan Marciano, Laidback Luke, Martin Solveig en Roger Sanchez hun eigen avond aan het Rembrandtplein.
Het grootste en meest bekende eclectische event TIKTAK doet tijdens New Years Eve voor het eerst Rotterdam aan. Op oudejaarsavond is de Maassilo de plek waar TIKTAK's 'the countdown' plaatsvindt. Dit is een avond vol met non-stop herkenbare tiktak hits oftewel, een mix tussen hiphop, house, trap, moombathon, electro en meer.
Sam Feldt brengt de zomer even terug tijdens deze editie van het Amsterdam Dance Event (ADE). Op zaterdag 17 oktober host hij voor het eerst in de geschiedenis van ADE een pool party in het centrum van Amsterdam. Voor een avond zal Sam samen met zijn dj-vrienden het Marnixbad omtoveren tot een van de vetste clubs van de stad.
14 November aanstaande staat moddervet in je agenda omcirkeld want op die datum vindt in de enige echte dance-tempel van Rotterdam de 7e editie van Beatloverz plaats. Met een extravagante, sexy over the top live show, performers, bizarre effecten en natuurlijk de allerbeste DJ's biedt Beatloverz van 22.00 tot 07.00 uur zonder (geluid!) limieten jou de jaarlijkse uitbarsting van house as you like it.
Wat krijg je als je de twee meest populaire R&B concepten van Nederland (en zelfs het buitenland) samenvoegt? Het dikste urban indoor festival XXL dat Nederland ooit heeft gezien! De organisaties van Soixante Neuf en R&B Sunday hebben samen de vetste locatie van Eindhoven gestrikt: Het Klokgebouw. Hier zal Soixante Neuf samen met jou en vele andere party people op vrijdag 9 oktober helemaal los gaan, met alleen maar de dikste namen uit de scene! Verwacht een mega dikke XXL editie van formaat!
Oktober staat in het teken van feestjes met een thema. Zo worden de eerste Halloween feesten in oktober georganiseerd. Ook is het typisch Duitse bierfeest Oktoberfest nu ook in Nederland doorgebroken. Amber Schutte is deze maand weer diep in de Partyflock agenda gedoken en heeft de leukste feesten met een dresscode op een rijtje gezet, te beginnen met drie grote Oktoberfesten in Nederland.
De eerste editie van SFEER was een waanzinnig succes. Uit heel het land kwamen honderden dance-liefhebbers samen om er een gigantisch feest van te maken. Op zaterdag 10 oktober doet SFEER het nog eens dunnetjes over met een knaller van een line-up, danseressen, speciale fotobooth, een fantastische lasershow, gezellige mensen en nog veel meer extra's.
In Trance We Trust ADE
vrijdag 25 september 2015
Not long after the first official In Trance We Trust night at Avalon in Hollywood the famous Dutch Trance brand now announces it's debut at Amsterdam Dance Event 2015. The event will be held at one of Amsterdam's most characteristic venues, Westerunie, on Wednesday October 14th.
Tien maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk al tien (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal deze mijlpaal in de dance scene uiteraard op grootste wijze vieren met een ware '10 Year Anniversary Tour' door heel Nederland.
Het drugsgebruik onder 16- en 17 jarigen is met 8% toegenomen als gevolg van de invoering van de nieuwe alcoholwet in 2014. Dat blijkt uit onderzoek dat werd uitgevoerd door bureau Labyrinth in Utrecht in opdracht van 101.TV.
De programmering voor MuteSounds is bekend. Artiesten zoals Akwasi, Diggy Dex, CUT_ Palmera Roots en DJ Hypnotune zorgen op de Grote Markt in Den Haag voor een groot spektakel. MuteSounds prikkelt de zintuigen van doven, slechthorenden én horenden. MuteSounds is een gratis festival en vindt plaats op 9, 10 en 11 oktober 2015.
Pinkpop, Best Kept Secret, Noth Sea Jazz, Appelsap, Solar, Lowlands. Allemaal succesvolle festivals die ieder jaar opnieuw duizenden bezoekers trekken. Er zijn ontzettend veel mensen die niets liever willen dan zelf een festival organiseren, maar dat doe je niet zomaar. Een compleet nieuw festival uit de grond stampen al helemaal niet.
Op 12 december 2015 staat het Klokgebouw in Eindhoven in het teken van Project Hardcore 2015! b2s brengt op deze monumentale locatie gevestigde namen en nieuwe talenten samen, om je te voorzien van een compromisloos stevige portie beuk geweld.
Nog maar een paar weekjes en ADE barst los in alle hoeken van Amsterdam. Op de openingsdag, woensdag 14 oktober, is er de kans om dit grootse evenement op een relaxte manier te beginnen bij de Tolhuistuin, alwaar het Italiaanse Out Electronic Recordings in samenwerking met Dance.nl, Tolhuistuin en Paradiso een gratis toegankelijk seminar organiseert, gecombineerd met (techno)muziek en een borrel met Italiaanse hapjes.
Float Your Boat Closing party
zondag 20 september 2015
Don't miss Float Your Boat's farewell as it closes out a fantastic season with house music legend 
dj Sneak on the decks for the Carl Cox: Music is Revolution closing party warm-up
Sundaypeople en Luxor Live halen samen het legendarische label Defected Records naar Arnhem! Het Britse label werd in 1999 opgericht door Simon Dunmore. In de afgelopen vijftien jaar is Defected uitgegroeid tot een van de belangrijkste labels op het gebied van housemuziek.
De daverende Bi-Rotic Valentine edition afgelopen februari liet iedereen 'wanting for more' en meer is wat jullie zullen krijgen! Zaterdag 10 oktober is Bi-Rotic de Place to be voor 'The Naughty and Famous'! In Club Rodenburg laten de sterren hun ondeugende kant zien en kun jij genieten van een superfeest waar traditioneel altijd sensualiteit en vrouwvriendelijkheid centraal staat. It's not erotic, it's sensual!
Over een maand staat Amsterdam geheel in het teken van een van 's werelds grootste elektronische muziek festivals: Amsterdam Dance Event. KLEAR mag niet ontbreken en heeft dit jaar een Bondax & Friends special op het programma staan, in De Balie, met onder meer Bondax, Darius en Karma Kid.
Benefiet feest Sascha's Miracle
woensdag 16 september 2015
In het huidige tijdperk zoekt men graag een feestje voor de gezelligheid, om het lichaam van mentale stress te ontladen en weer met een 'fris' gevoel de week in te gaan. Met veel liefde voor jullie allemaal zet PT Events zich al jaren in om goede evenementen te organiseren! Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Het leven gaat door en we consumeren tot we er bij neer vallen. Het leven is zo mooi. Toen het team hoorde dat goede vriendin Sascha Steketee ongeneeslijk ziek is, besloot het team mee te werken aan een benefiet evenement.
R.I.P. festivalseizoen 2015
dinsdag 15 september 2015
Het festivalseizoen van 2015 zit er alweer zo goed als op! Aan de vele reacties te zien was het weer meer dan geslaagd, maar aan alles goeds komt een eind. Niet getreurd! We gaan gewoon weer verder met het "binnenseizoen" en waarom niet aftrappen met de 2e editie van Prisoners of Rave?
Wat een mijlpaal! Latin Lovers bestaat dit jaar 10 jaar en zal dat gaan vieren met een '10 Year Anniversary Tour' door heel het land en uiteraard mag een stukje buitenland daarbij niet ontbreken. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland strijkt met haar karavaan maar al te graag neer in België en dan meteen in de dikste club van Antwerpen: IKON!
Pleasure Island festival overdag uitverkocht! Er zijn nog wel kaarten voor Pleasure Island na 23:00 uur! De party gaat gewoon lekker binnen door met de sfeer die jullie gewend zijn van ons. De prijzen zijn nu nog 21,75 en vip maar 31,75 !
Zaterdag 31 oktober 2015 kunnen de skipakken, mutsen en handschoenen ein-de-lijk weer uit de kast voor een nieuwe editie van Winter Park Festival! Van 13:00 uur tot 23:00 uur wordt Aquabest, bij Eindhoven, volledig ondergedompeld in het meest gezellige winterlandschap van Nederland. Op vier verschillende stages staan sfeermakers van de bovenste plank in de startblokken om de kachel bij iedereen goed op te stoken.
Amsterdam is half oktober weer vijf dagen lang het kloppende hart van de planeet als heel de wereld afreist naar de hoofdstad voor het Amsterdam Dance Event. Meer dan 2200 artiesten draaien het dak van meer dan 450 locaties eraf. Er is één plekje waar het hart net iets harder klopt en dat is de Sugar Factory waar Systematic Recordings neerstrijkt. Na zeven uitverkochte edities is het Duitse label terug met het beste uit eigen stal.
Na een uitverkochte editie vorig jaar, keert Vato Gonzalez zaterdag 17 oktober terug naar het Amsterdam Dance Event met zijn eigen Dirty House concept in Q-Factory. Met 'Strictly Own Sounds' zet Vato Gonzalez een avond neer, waarbij de DJs voor een avond ook daadwerkelijk de artiest kunnen zijn, die ze in hun eigen studio's zijn.
Nederlandse Djamila Celina, vorig jaar nog gekroond tot 's werelds Sexiest Female DJ, gaat zich inzetten voor Stop Pesten Nu. De blonde schone zamelt geld in voor het goede doel. En als ze genoeg ophaalt? Dan gaat ze uit de kleren!
Vanaf 11 september krijgen mensen over de hele wereld de kans om een trance classic om te toveren in hun eigen 'Classical Trancelation'. Armada Music roept haar fans op om een akoestische cover van een trance hit te maken en de video-opname hiervan in te sturen. Fans en artiesten krijgen zo de mogelijkheid om een wereldwijd publiek voor zich te winnen.
De 9 mooiste Festivalmeisjes van 2015
vrijdag 11 september 2015
Een absolute primeur! Het festivalseizoen wordt dit jaar door Quote en event-dating app Glance afgesloten met een ode aan het Festivalmeisje. En dat gebeurt in stijl, met een award: De Quote Festivalmeisje 2015 award. Vrijdag 18 september aanstaande wordt ze uitgeroepen.
Soixante 13 year anniversary
vrijdag 11 september 2015
Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is "het meest
gerenommeerde eclectische event van Nederland, Dubai, Ibiza & Suriname". Yes!*Soixante neuf viert haar 13 jarig bestaan en we komen hard! Groningen zijn jullie er klaar voor om op vrijdag 25 september de b-day editie van Soixante neuf te komen vieren in club Komomo te Groningen?
After last years edition, which has brought over 50 countries together in Prague, another experience will be created in Prague's O2 Arena when Transmission presents its new show the 21st of november 2015. This year's show is called 'The Creation' which is an epic dramatic theme that speaks about the mysteries of life and has a sci-fi approach to go through the 7 days of Creation.
Dat de show van Major Lazer op 3 oktober in de Heineken Music Hall binnen de kortste keren uitverkocht zou zijn kwam voor de organisatie niet als een verrassing. Des te groter is de eer dat niemand minder dan Diplo himself terugkeert naar Q-Factory voor een dikke after met zijn 'friends'.
Disco Flamingo
donderdag 10 september 2015
Geïnspireerd door de mystieke onderwater wereld, nodigt DiscoFlamingo je vrijdag 11 september uit om mee te duiken naar verborgen dieptes! Dieptes waar twee van de meest verfijnde underground plekken van Rotterdam zich schuil houden, voor hoelang dat nog mag duren.
Op zaterdag 19 september is the Harbour Club Scheveningen the place to be tijdens de 'Smoking Hot Edition' van SaturdayClub. Na twee uitverkochte edities vindt dit exclusieve uitgaansevent voor de derde keer plaats op deze sfeervolle locatie.
Finalisten Vinylized 2015 bekend
woensdag 9 september 2015
Veertien kopstukken uit de dance bogen zich afgelopen weken over de 100 inzendingen van Vinylized. Aan hen de taak om de vijf finalisten van Vinylized 2015 te selecteren. De jury was zeer tevreden over het niveau van de inzendingen, maar dat maakte de selectie er niet makkelijker op. Vijf inzendingen staken echter met kop en schouders boven de rest uit....
Al vijf jaar is dit jaarlijkse 90's feest een uitverkochte traditie waar de leeftijdsgrens rond de 30+ ligt. Dat zijn dus precies de mensen die weten hoeveel Flippo's er in map 1 zaten en hoe je een Supersoaker kon ombouwen. Ook zijn het mensen die voor dit weekend een oppas regelen omdat ze weten dat ze op zondag brak zijn. Er zitten ook mensen tussen die niet alleen voor de muziek komen, maar om te kijken of ze de moves op de SNES nog weten....
Wat gebeurt er als je Jägermeister met een vleugje Yellow Claw mixt? Juist: een limited edition Jägermeister fles, designed by Yellow Claw members Nils, Bizzey en Jim zelf! Dit is de eerste keer dat het likeurmerk in Nederland een custom-made fles uitbrengt. De fles komt met een speciale zwart rubberen sleeve, die ervoor zorgt dat de fles perfect 'partyproof' is en menig avond kan doorstaan.
Underground elektronische muziek maakt, met avonden als Downward Spiral, Hacking The Machine en STORM al jaren deel uit van de Baroeg programmering. Dit jaar heeft het gratis Baroeg Open Air voor de derde keer een apart podium voor deze stijlen! Aan het einde van de middag wordt de 'Talent Stage' omgetoverd tot de 'Electronic Stage'.
Op zaterdag 12 september van 15 uur tot middernacht organiseren jongeren uit Scheveningen op F.A.S.T. Surfdorp het evenement Project S. voor alle jongeren uit Scheveningen. Het is een compleet nieuw evenement voor en door Scheveningse jongeren.
Steeds meer platenwinkels verdwijnen uit het straatbeeld maar de behoefte onder liefhebbers voor vinyl platen en cd's blijft. Vinylplaten zijn tegenwoordig ook weer ongekend populair onder jongeren mede dankzij veel artiesten die hun songs op vinyl uitbrengen. Alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, singles, maxisingles en cd's aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia. De beurs vindt plaats in het Elicium, het nieuwste gebouw van de RAI.
Let's trash this place once more
vrijdag 4 september 2015
Disco Trash is back op 19 september in Fox Stadskanaal en is klaar om haar status als 'Black Light Heaven' waar te maken! Aangezien de nodige top dj's weer klaar staan om deze avond nog spectaculairder te maken dan de vorige, kunnen ze garanderen dat het dat het dak er weer af gaat!
Michel de Hey naar Veenendaal
donderdag 3 september 2015
Op vrijdag 9 oktober draait Michel de Hey, één van Nederlands bekendste techno-dj', in Veenendaal. Organisatie Monitor is verantwoordelijk voor deze unieke boeking.
Aanstaande zaterdag is het zover, zijn jullie klaar voor een heerlijk feest op het strand bij Miss Melody Invites? Na alle maanden van voorbereiding hebben het hele team van Miss Melody en ook de mensen van Beachclub Fuel er ontzettend veel zin om jullie zaterdag een superfeest mee te geven. Tijd voor de laatste info en alle puntjes op de 'i' om het feest in goede banen te leiden.
Het One Tribe Festival van ID&T, dat zo'n 100 kilometer ten zuiden van Los Angeles zou plaatsvinden, is geschrapt. Volgens The New York Times zijn er te weinig kaarten verkocht.
Afgelopen zaterdag organiseerde de Groningse club Subsonic het technofeest Morgen.Am. Dit bleek, geheel onverwachts, het laatste feest te zijn in de populaire club.
Word lid van het Party Panel
dinsdag 1 september 2015
Spannende verhalen over allerlei risico's die bij uitgaan horen vliegen werkelijk om je oren. Soms interessant en nuttig, maar vaak overdreven en onzinnig.
Eerlijke en realistische voorlichting is de beste aanpak. En jij kunt daarbij helpen!
30 september 2015
Chaos Tomorrowworld brengt verkoop SFX onderdelen mogelijk in stroomversnelling
Live radio en eigen muziek luisteren populairder dan muziekstreaming
DJ Awards uitgereikt op Ibiza
Høwelijksnagt
29 september 2015
Club ABE 2 Yr Anniversary X The Privileged
Escape presenteert Sander van Doorn, Sunnery en Ryan, Laidback Luke, Martin Solveig en Roger Sanchez tijdens ADE
TIKTAK voor het eerst in Rotterdam tijdens NYE
28 september 2015
Sam Feldt host eerste poolparty ooit tijdens ADE
Beatloverz Sportpaleis Ahoy 14 november line-up part 1 bekend
27 september 2015
R&B Sunday Vs Soixante Neuf indoor festival XXL in het Klokgebouw Eindhoven
26 september 2015
De leukste feesten in oktober 2015 met een dresscode
25 september 2015
SFEER · Win een super-de-luxe VIP arrangement twv 300 euro
In Trance We Trust ADE
23 september 2015
Tien maal hoera voor Latin Lovers in Air Amsterdam
D66 lid Vera Bergkamp stelt kamervragen over alcoholwet door 101.TV reportage
MuteSounds festival op Grote Markt Den Haag wordt groot spektakel
22 september 2015
Gezocht Creatief festivaltalent voor tv programma
21 september 2015
Project Hardcore 2015 in het Klokgebouw Eindhoven
20 september 2015
Music Fruition In Marketing & Daily Life
Float Your Boat Closing party
19 september 2015
Sundaypeople en Luxor Live halen samen het legendarische label Defected Records naar Arnhem!
18 september 2015
Bi-Rotic – The Naughty & Famous edition zaterdag 10 oktober
17 september 2015
KLEAR presenteert Bondax & Friends tijdens ADE 2015
16 september 2015
Benefiet feest Sascha's Miracle
15 september 2015
R.I.P. festivalseizoen 2015
Latin Lovers viert 10 Jarig bestaan in Ikon te Antwerpen
Pleasure Island festival overdag uitverkocht
14 september 2015
Winter Park Festival presenteert volledige line-up
Systematic Recordings terug op het oude technonest
12 september 2015
Djs met uitsluitend eigen producties op ADE showcase Vato Gonzalez
Worlds Sexiest Female DJ Djamila Celina zet zich in tegen pesten
Armada Music roept fans op om klassieke trance hits te coveren
11 september 2015
De 9 mooiste Festivalmeisjes van 2015
Soixante 13 year anniversary
Transmission 2015 has revealed the theme: The Creation
Diplo organiseert een official Major Lazer Afterparty
10 september 2015
Disco Flamingo
9 september 2015
Zwoele ambiance tijdens 'smoking hot edition' SaturdayClub
Finalisten Vinylized 2015 bekend
8 september 2015
90's Only! viert vijfjarig jubileum in Club Westwood
Jägermeister en Yellow Claw lanceren limited edition fles
Black Sun Empire headliner op Electronic stage Baroeg open air
7 september 2015
Project S. op F.A.S.T. voor alle Scheveningse jongeren
5 september 2015
Recordplanet Record & CD Fair: RAI weer vol met vinyl en muziek
4 september 2015
Let's trash this place once more
3 september 2015
Michel de Hey naar Veenendaal
2 september 2015
Zaterdag Miss Melody Invites @ Beachclub Fuel: alle info op een rijtje, kom je ook?
Eerste ID&T-festival in Californië afgeblazen wegens tegenvallende kaartverkoop
Danceclub Subsonic onverwachts gesloten
1 september 2015
Word lid van het Party Panel