Partyflock
 
Nieuws · augustus 2015
­ Nederland
Pleasure Island festival loopt dit jaar weer als een geoliede machine. De promotie loopt goed, de kaartverkoop loopt ultiem en de mensen hebben er echt heel veel zin in! Pleasure Island festival bestaat dit jaar precies tien jaar en mede daardoor zal het een nog grotere happening worden.
IKON kondigt zich aan als een nieuw revolutionair nightlife project dat veel meer moet worden dan de zoveelste nachtclub. IKON is een eventlocatie die elk weekend weer jongeren het beste van de elektronische muziek wil voorschotelen. Geen gure nachtclub, geen ouderwetse discotheek, maar een multifunctionele event space waar er plaats moet zijn voor alles en iedereen.
Rebel Yard presenteert op 14 oktober 2015 haar allereerste event in Nederland. Tijdens het Amsterdam Dance Event organiseert het label van het meest dynamische DJ duo van Nederland, 'The Partysquad' een nacht vol creatieve chaos in de Rabozaal van de Melkweg. Rebel Yard heeft in de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd waar diversiteit de boventoon voert.
Vrijdag 4 september is het zover! De WesterUnie heropent na een kortstondige maar grootse verbouwing haar deuren. Tussen alle evenementen door is er keihard gewerkt aan het nieuwe stalen jasje en zijn ze terug mét de kwaliteit die je van WesterUnie gewend bent. En méér...
Britse auteursrechtenorganisatie Performing Right Society neemt gerechtelijke stappen tegen Soundcloud omdat het bedrijf na vijf jaar overleg nog steeds geen royalty's betaalt. Dat schrijft de Performing Right Society (PRS) in een open brief aan de muziekstreamingdienst.
Previous · a decade of Hardstyle
vrijdag 28 augustus 2015
Op zaterdag 31 oktober 2015 organiseert Minority Events voor het eerst het nieuwe early hardstyle evenement Previous. Het evenement zal plaats gaan vinden op de grasweide naast het Eurocircuit in Valkenswaard. Onder leiding van grote hardstyle helden zoals Zany, Deepack en Super Marco May worden de bezoekers mee teruggenomen op een reis langs de allergrootste hardstyle klassiekers uit de jaren 2002 – 2012.
Op zaterdag 14 november a.s. vindt We Are Electric opnieuw in het monumentale Klokgebouw in Eindhoven plaats van 20.00 uur tot 7.00 uur. De eerste tien klinkende namen die de organisatie kan bevestigen zijn Netsky live, Tchami, Baauer, Joris Voorn, Camo & Krooked, What So Not, Dekmantel Soundsystem, Secret Cinema, Kuenta i Tambu en Arjuna Schiks. We Are Electric heeft dit jaar weer drie podia, opvallende decors en spraakmakende lichtshows die het nog jonge en populaire festival kenmerken.
Na acht succesvolle jaren heeft het vernieuwde management besloten om het concept Noxx stop te zetten. Nationale en internationale sterren gaande van Rihanna tot Tiësto en vele anderen meer waren geregeld te gast in Noxx. Zelfs recent hebben grote namen uit de urban scene zoals Young Thug en Rick Ross Noxx verkozen om hun concert te houden. Toch wordt er een punt gezet achter dit concept dat wekelijks nog steeds duizenden bezoekers naar Noxx trok.
Veelbelovend talent Oliver Heldens zal zijn eigen avond hosten tijdens het Amsterdam Dance Event. Het evenement zal plaats vinden in Amsterdam's legendarische Paradiso op woensdag 14 oktober.
De datum was al even bekend; na de daverende uitverkochte editie van vorig jaar gaat Ghosttown dit jaar op zaterdag 14 november de uitdaging aan om die magische sfeer van 2014 te overtreffen. De lat ligt hoog, maar aan de line-up van Ghosttown 2015 zal het zeker niet liggen. Het is er weer eentje vol aangename verrassingen. Onverwachte namen, legendarische namen, internationale namen en veelbelovende namen.
Zaterdag 29 augustus gaat het doek weer op voor de traditioneel op elke laatste zaterdag vallende mooie Summer Night Edition van 7th Heaven in club Rodenburg. Met natuurlijk weer een superselectie aan favoriete 7th Heaven DJ's, de mooiste danseressen, welkomstdrankje, dikke lasershows en de unieke sfeer wat 7th Heaven voor heel veel mensen altijd zo speciaal maakt. Ook deze editie zal er weer een zijn om niet te missen en natuurlijk mogen de dames hier, zoals altijd, tot 23:30 uur gratis naar binnen! Mooier kan het bijna niet, toch?
Dance Valley aftermovie now online
woensdag 26 augustus 2015
Everyone had a wonderful day in the sunny valley. With more than 100 artists, 10 stages and lots of party people it was a day remember forever. With a special thanks to the hosting partners from Sexed Up, HQ, Beatloverz, Full-On, Flow and Hellbound UDC present you the official aftermovie. UDC can't wait to do it all over again next year! Check out the Offical Dance Valley aftermovie 2015 and relive this awesome moment.
Met de komst van PRJCT Music Festival ondergaat de wereldwijde dance-conferentie dit najaar een flinke opwaardering. Het allereerste indoorfestival tijdens Amsterdam Dance Event in de RAI Amsterdam vult vier stages van verschillende toonaangevende (internationale) hostingpartners, met uiteraard alleen maar de allerbeste artiesten uit hun stal. Elke stage heeft zijn eigen muziekstijl en een eigen kleur als thema, waaronder PRJCT Blue, PRJCT Green, PRJCT Grey en PRJCT Red.
Magneet Festival zal dit jaar plaatsvinden op 11, 12 en 13 september. Het festival siert de zandvlakte Oostpunt op het Amsterdamse Zeeburgereiland. De vijfde editie zal op een intieme wijze gevierd worden waarbij vrijheid, bewustzijn en co-creatie een grote rol spelen. Inmiddels zijn de eerste artiesten bekendgemaakt. Phill Hartnoll van het Britse muziekduo Orbital, de tweekoppige rockband zZz en de 12-koppige brassband Gallowstreet Brass Band geven de diversiteit, waar Magneet om bekend staat, goed weer.
Kommune · curated by Nathan Surreal
dinsdag 25 augustus 2015
Naast al het festivalgeweld van aankomend weekend staat er nog een heel mooi feestje op de planning. Aankomende zaterdag wordt de tweede editie van Kommune gehouden. Kommune is tegenwoordig officieel het kindje van Nathan Surreal en zal hij als curator zorg dragen voor alle volgende evenementen.
Loudness beukt door in de Maassilo
maandag 24 augustus 2015
Na het succes van de Loudness & Extreme Loudness area op Decibel outdoor en de hoge verwachtingen voor Loudfest in Delft, komt ook weer de tijd van het jaar eraan waarin de echte raw hardstyle liefhebbers kunnen beuken in de Maassilo in Rotterdam. Op 14 november 2015 kun je de beste mix van raw hardstyle artiesten van dit moment beleven tijdens een wederom hele dikke editie van Loudness. Dit b2s concept staat bij de liefhebbers al jaren bekend als het meest toonaangevende raw hardstyle event.
Nog een kleine maand te gaan voor Miss Melody bij Beachclub Fuel het gas vol open zet voor een daverende zomerse strand-editie van Miss Melody Invites! Onder leiding van Miss Melody zijn de voorbereidingen al goed op weg voor 5 september, wanneer het allemaal gaat gebeuren. Twee stoere Harley-Davidson motoren van de echte Amsterdamse dealer zetten de sfeer en passen natuurlijk goed bij Fuel. De DJ's zijn gebriefd, een nieuw en fris team van promogirls en hostesses staat te popelen om het jullie naar de zin te maken en alles wijst erop dat het 5 september gaat knallen!
Hardstyle terug aan de Wijchenseweg
zaterdag 22 augustus 2015
Op 31 december 2014 sloot Club Matrixx na 13 jaar haar deuren. In het eerste weekend van augustus beleefde Club Monte Carlo haar grand re-opening. Op vrijdag 30 oktober 2015 is de eerste editie van Identity een feit. Bij een eerste editie in een vernieuwde club hoort natuurlijk een toffe line-up met grote namen als B-Front, Digital Punk en Crypsis. Na bijna een jaar is hardstyle terug in deze club aan de Wijchenseweg in Nijmegen!
Vanaf 12 september dit jaar zullen de eerste evenementen plaatsvinden in Amsterdams nieuwste evenementenlocatie The BOX op bedrijventerrein Westpoort. Met 3.000m2 wordt dit een van Nederlands grootste evenementenlocaties.
Bloomingdale naar Curacao
vrijdag 21 augustus 2015
Hoewel de zomer in Nederland ten einde loopt en de Grand Closing van 27 september in zicht komt plakt Bloomingdale Beach nog extra 'dessert' aan het seizoen vast. Op zaterdag 3 oktober spreidt Bloomingdale Beach haar vleugels weer internationaal uit naar de andere kant van de Atlantische oceaan: Curaçao! Vanaf het prachtige strand van Cabana Beach zal voor de tweede keer het Bloomingdale Beach Festival Curacao worden gehouden.
In de maand september is Sioxante Neuf jarig! Dit wordt de hele maand september gevierd, te beginnen op zaterdag 5 september in RED te Leeuwarden! Ze zullen wederom met een keiharde Soixante Neuf editie komen. Om dit heugelijke feit te vieren, is de line-up deze keer wel echt belachelijk hard!
DeepFM is per augustus toegevoegd aan het in-flight entertainment aanbod van KLM. Hiermee maken het dance-station en de nationale luchtvaarmaatschappij het beste op het gebied van dance bereikbaar op grote hoogte. Het in-flight entertainment systeem is geïntegreerd in de hoofdsteunen op alle intercontinentale vluchten in zowel economy- als business-class.
Full Moon Exclusive at SAIL Amsterdam
woensdag 19 augustus 2015
Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover! Dan worden jullie van harte welkom geheten in de nautische 'Captial of the World' Amsterdam! Uiteraard hebben ze een prachtig Full Moon Party schip dat jullie op het IJ laat genieten van al het moois vanaf het water. Hieronder vind je alle informatie voor een fantastische en unieke belevenis dit weekend. Dit wil je niet missen!
Na de ontiegelijk gave 'Where The Freq Are We?!' pré-party die op 31 juli heeft plaatsgevonden is het aanstaande zaterdag tijd voor het echte werk. High Energy Events presenteert RAWdefinition Outdoor op het Veluwemeer Strand in Kampen! 2500 échte liefhebbers, één stage, een keiharde line-up en maar liefst 12 uur lang maximaal uit je plaat gaan.
Ground Zero update
dinsdag 18 augustus 2015
August 29th is getting closer and it's almost time to go dark, pure and hard. Embrace 10 years of darkness, 10 years of mayhem and 10 years of total disorder. The Ground Zero team is ready for one night, 10 stages, 10 ambassadors and 10 hours long more than 100 harder style acts and artists. Be prepared for the only night festival in Holland!
Metamorphosa komt 4 september 2015 met de derde editie op een heel bijzondere Arnhemse stek. Het zal voor velen een droom zijn om een avond op deze plek te mogen staan. Metamorphosa bouwt ongebruikelijke Arnhemse locaties om tot sfeervolle partyscenes. Op deze plek kan in stijl het weekend worden ingeluid. Metamorphosa richt zich op jongwerkenden vanaf halverwege twintig.
Poema 11 years anniversary month
vrijdag 14 augustus 2015
Poema RAW viert de start van het nieuwe clubseizoen met haar elfde verjaardag! Het einde van het festivalseizoen betekent voor de club, Utrecht en alle house -en techno aficionados uit Nederland dat er weer ongegeneerd genoten kan worden tot de zon op komt. De club, in-house producties, organisaties en DJ's staan klaar om deze wens in vervulling te brengen.
Afrojack staat weer volop in de schijnwerpers in Amerika. Zijn single SummerThing is de top 10 van de Billboards hitlijst Hot Dance/Electronic Songs binnengestormd.
Voordat Bloomingdale Beach zes maanden geleden haar deuren voor het eerst opende, zag het er nog niet al te best uit. Stormachtige dagen die niet veel goeds beloofde voor het seizoen. Niemand kon toen bedenken dat het een zomer vol tropische temperaturen, hittegolven, perfecte stranddagen zou worden. Naast de zonnige uitschieters was het ook bij Bloomingdale Beach genieten van de muzikale hoogtepunten. Een fantastisch seizoen dat het publiek en de DJ's een magische ervaring bezorgden dat op 27 september haar Grand closing beleeft.
Spinnin' Records is afgelopen dinsdag uitgeroepen tot 'Best Indie Label' tijdens de awards show van de 2015 Promo Only Summer Sessions. Het Nederlandse dancelabel versloeg hiermee andere bekende indies als Astralwerks, Ultra, Dim Mak en Armada tijdens een speciale ceremonie in Atlantic City, New Jersey.
Draaimolen Festival
donderdag 13 augustus 2015
Zaterdag 19 september is het weer tijd voor Draaimolen Festival. Na een geslaagde eerste editie op het stadsstrand van Tilburg moest de organisatie dit jaar op zoek naar een nieuwe locatie. En dat is zeer zeker gelukt met het voormalig Charlotte Oord.
Zaterdag 22 augustus in samenwerking met Paintball Spaarnwoude gaan de Freestyle Maniacs naar het paintballterrein in Spaarnwoude om er een mooie en fantastische birthday bash van te maken. Op de menukaart: feesten, BBQ en de mogelijkheid om in een complete combatoutfit met 'gun' op een 6 hectare groot terrein in Spaarnwoude een partijtje te paintballen met je vrienden en de artiesten.
Have Faith in Trance is dit jaar als nieuwe organisatie opgestaan. Op 4 april 2015 verraste zij het publiek met een zorgvuldig uitgekozen line-up met gerenommeerde dj's uit binnen- en buitenland. De recensies logen er niet om, maar liefst 99% gaf de waardering goed tot geweldig. Na deze overweldigende eerste editie komt nu een vervolg en wel op 22 augustus 2015.
O.W.A.P.
woensdag 12 augustus 2015
De legendarische 12,5 jarig-bestaansfestiviteiten met grandioze sets van oa Basement Jaxx, Remy Unger en beestachtige debutant Benny Rodrigues liggen al enkele maanden achter ons. Met de danspasjes nog vers in het geheugen is het hoog tijd voor de volgende. tijdens het Amsterdam Dance Event met misschien wel de meest bijzondere editie van O.W.A.P. ooit.
Aanstaande zaterdag is het zover! De 10-Year Anniversary van Decisions! Tien van de allermooiste jaren vol leuke feesten komen samen bij Beachclub Vroeger. De verwachting is goed, met wat wolkjes, veel zon, weinig wind en een aangename 23 graden, dus perfect weer voor een heerlijk feest op het strand!
Stijging verkoop oordoppen
maandag 10 augustus 2015
Er worden steeds meer oordoppen verkocht. Bedrijven zien hun verkoop al jaren flink stijgen. Ze verkochten vorig jaar honderdduizenden doppen. Waar komt deze stijging vandaan? "Het wordt steeds normaler om oordoppen te dragen", zegt Kelly Coenen van de Nationale Hoorstichting. "Mensen willen gezonder leven en er zijn reclamecampagnes over gemaakt. En wat ook belangrijk is; ze zijn tegenwoordig overal te verkrijgen: bij de apotheek, de drogist en bij concerten en festivals."
Immortal is een concept dat teruggaat naar de gouden hardcore-jaren in België. De vorige edities waren vooral Thunderdome-gerelateerd (Sportpaleis). De derde editie van dit concept staat geprogrammeerd in de befaamde Club Noxx. Deze club zal omgetoverd worden tot een waar X paradijs.
Bjarki live in Toffler
zaterdag 8 augustus 2015
Ben Klock draaide één van de meesterwerken 'I Wanna Go Bang' van de IJslandse DJ en producer al in februari dit jaar tijdens zijn legendarische 'all nighter' en het dak ging er toen letterlijk af! Toffler is dan ook enorm verheugd dat Bjarki vrijdag 14 augustus een live set weg gaat geven in de tunnel.
Valrave verruilt de WesterUnie op zondag 30 augustus voor een uitstapje naar het Diemerbos, waar het met maar liefst 4 stages de dag voorziet van de lekkerste muziek. Oudgedienden John Digweed, Nic Fanciulli en Edu Imbernon zwepen de dag op, samen met smaakmakers zoals Olivier Weiter, Man With No Shadow en Ruttenbergs.
Sinds een paar weken kan worden gestemd voor de DJ Mag Top 100. Elk jaar doet DDMCA een poging – aan de hand van openbare data – te voorspellen welke dj de nieuwe nummer 1 wordt. In 2013 werd duidelijk in de EDM Monitor dat een relatie tussen de positie in de Top 100 en social media bestaat. Denis Doeland voorspelt op basis van huidige informatie dat Martin Garrix wel eens de winnaar van 2015 zou kunnen worden.....
Aankomend weekend vindt de vijfde editie van Paradigm Festival plaats. Het festival duurt dit jaar voor het eerst twee dagen en voltrekt zich rondom de Groningse uitgaansgelegenheid Paradigm. Naast optredens van internationaal gewaardeerde techno- en houseartiesten zoals David August, Thugfucker, Guy J, Rhadoo en Speedy J, is er veel aandacht voor creatieve en artistieke beleving.
Of je nu op vakantie gaat of niet, zomer 2015 is niet compleet zonder nieuwe Dirty House Mixtape. Vato Gonzalez lanceert dan ook het negende deel uit de befaamde reeks deze week. Met de nieuwe mixtape gaat Vato Gonzalez terug naar zijn roots, hetgeen hij ook laat horen in zijn nieuwe producties die de komende maanden uit gaan komen. De Dirty House Mixtape 9 is vanaf nu verkrijgbaar als gratis download en als stream te beluisteren.
Roger Sanchez nieuw op Fresh FM
donderdag 6 augustus 2015
Op zondag 9 augustus start Fresh FM met de nieuwe zondagavondprogrammering. Fresh FM voegt een aantal nieuwe presentatoren toe aan zijn team, waaronder Amerikaanse superster deejay Roger Sanchez.
Danceplatfom Beatport bevriest de uitbetalingen aan rechthebbenden tot moederbedrijf SFX van de beurs is gehaald. In een brief naar rechthebbendenorganisaties geeft Beatport aan dat het een kwestie van weken is voordat de uitbetalingen weer op gang zullen komen.
De verrassing van het ADE seizoen in 2014 was nieuwkomer Dockyard Festival dat gehouden werd op het beroemde Amsterdamse industrie terrein NDSM-Werf in Amsterdam-Noord. In 2015 belooft Dockyard Festival alle verwachtingen te overtreffen.
Toffler presents ROD
woensdag 5 augustus 2015
Na zijn DJ sabbatical kwam deze Rotterdamse DJ keihard terug en niet alleen onder zijn eerste artiestennaam, maar ook onder zijn techno alias ROD aka Rod Malmok. Sindsdien doet hij vele harten sneller kloppen met zijn opzwepende techno sets die variëren van alles tussen diepe ambient techno tot aan het hardere beukwerk aan toe. Met name zijn RODnachten in voormalig TrouwAmsterdam hebben menig liefhebber adembenemende herinneringen bezorgd. Ook als producer maakte hij furore met ijzersterke releases en remixes die werden uitgebracht op gerenommeerde labels als Klockworks, CLR, Figure, Soma en Balans.
Na al het kak weer van de afgelopen tijd, is het eindelijk weer zomer in Nederland! En dat komt goed uit want a.s. zondag maakt het strand van Bloemendaal zich weer op voor een nieuwe editie van Hardcore at Sea! BKJN Events events presenteert hier een keiharde line-up met bijpassend geluid, wat ieder strandbedje in de buurt geheid zal laten trillen!
Tilburg is weer helemaal klaar voor Dancetour. De line-up is bekend en hij is niet gevuld met de minste namen, de volgende DJ's zijn aanwezig; Kill The Buzz, The Partysquad, Jordy Dazz, Quintino, Dannic en W&W. Schrijf 30 augustus alvast in je agenda, want dit wil je niet missen.
22 augustus vindt de primeur van het Tegenstroom Festival plaats. Dit nieuwe evenement is gericht op de subcultuur stroming van Rotterdam, met gerespecteerde organisaties als Strobe, Triphouse Rotterdam, All Eyes On: & Mystic Pulse die de stages verzorgen!Wat je kan verwachten? Daar geven ze graag tekst en uitleg bij....
31 augustus 2015
Warning: Pleasure Island festival voor 90% uitverkocht
NOXX wordt IKON en verhoogd minimumleeftijd naar 21
30 augustus 2015
Rebel Yard presents The Partysquad & Friends in de Melkweg tijdens ADE
28 augustus 2015
Westerunie Opening Night met Kruse & Nuernberg, Nuno Dos Santos, Some Chemistry
Britse auteursrechtenorganisatie klaagt Soundcloud aan
Previous · a decade of Hardstyle
27 augustus 2015
We Are Electric maakt eerste 10 namen bekend
Noxx Antwerpen sluit na dit weekend deuren voorgoed
Oliver Heldens host eigen avond tijdens Amsterdam Dance Event
26 augustus 2015
Line-up release Ghosttown · Victims of Voodoo
Sluit jij de maand augustus ook af met een mooie 7th Heaven Summer Night Edition?
Dance Valley aftermovie now online
25 augustus 2015
PRJCT Music Festival brengt Creamfields en Marco Carola naar ADE
Magneet Festival presenteert nieuwe namen jubileumeditie
Kommune · curated by Nathan Surreal
24 augustus 2015
Loudness beukt door in de Maassilo
Voordelig met duoticket naar Miss Melody Invites op 5 september @ Fuel
22 augustus 2015
Hardstyle terug aan de Wijchenseweg
21 augustus 2015
Amsterdam krijgt nieuwe evenementenlocatie voor 3.000 man
Bloomingdale naar Curacao
20 augustus 2015
Soixante Neuf viert hele maand september verjaardag
19 augustus 2015
DeepFM opgenomen in in-flight entertainmentaanbod van KLM
Full Moon Exclusive at SAIL Amsterdam
18 augustus 2015
Timetable en laatste info RAWdefinition outdoor
Ground Zero update
Derde editie Metamorphosa vrijdag in Arnhem
14 augustus 2015
Poema 11 years anniversary month
Afrojack weer in top Amerikaanse hitlijst Billboard
Bloomingdale XXL sluit zomer Bloomingdale af
13 augustus 2015
Spinnin' Records in Amerika uitgeroepen tot 'Best Indie Label'
Draaimolen Festival
12 augustus 2015
Win een partypakket met een BBQ en paintballen voor jou en je vrienden
Tweede editie Have Faith in Trance op 22 augustus
O.W.A.P.
11 augustus 2015
Aanstaande zaterdag tienjarig bestaan Decisions at the Beach
10 augustus 2015
Stijging verkoop oordoppen
9 augustus 2015
Immortal presents Legends Of Wuustwezel
8 augustus 2015
Bjarki live in Toffler
7 augustus 2015
Lekker gek, heerlijk mal, het kan bij Valrave Festival
Denis Doeland voorspelt: Martin Garrix nieuwe nummer 1 in DJ Mag Top 100
De laatste keer Paradigm Festival voor de Shift
6 augustus 2015
Vato Gonzalez lanceert Dirty House Mixtape 9
Roger Sanchez nieuw op Fresh FM
5 augustus 2015
Beatport bevriest royalty-uitbetalingen tot SFX van beurs is
Verkoop Dockyard Festival al in derde fase
Toffler presents ROD
Deze zondag knallen met die strandballen op Hardcore at Sea
4 augustus 2015
Leijpark omgetoverd tot Dancetour locatie
3 augustus 2015
Tegenstroom Festival geeft in mini documentaire tekst en uitleg