Partyflock
 
Nieuws · juli 2015
­ Nederland
Afrojack krijgt in Madame Tussauds zijn eigen wassen beeld. De wereldberoemde Nederlandse dj deelde eerder al een foto op Twitter en nu heeft Madame Tussauds het nieuws bevestigd.
Na vier weken van voorrondes zijn de deelnemers vrijdag 31 juli aanbeland bij de finale van de Alphense DJ Contest 2015 in De Speaker! Twaalf dj's en producers hebben er om gestreden en er is flink wat talent gespot, maar door de vakjury zijn er uiteindelijk vier DJ's geselecteerd om het tegen elkaar op te nemen in de finale. Sambrosa, Dj Mug en The Dark-Joker zullen het vrijdag 31 juli tegen elkaar opnemen in de grote zaal van De Speaker.
Vrijdag 14 augustus strijkt het concept van Detroit Swindle na succesvolle edities in Londen, Parijs en Leeds weer neer daar waar het allemaal begonnen is: op de dansvloer van Studio 80. Deze zomernacht belooft extra heet te worden met de mannen van Radio Noet-Noet all night long in de tweede zaal, die hun eigen kijk op alles dat Afro is neerzetten. Daarbij hebben Roman Rauch uit Oostenrijk, Nachtbraker en Detroit Swindle zelf natuurlijk de decks van de grote zaal in handen.
Menno Solo bij Beachclub Fuel
woensdag 29 juli 2015
Op zaterdag 15 augustus zal Menno de Jong zijn marathon DJ set skills weer vertonen bij Beachclub Fuel op het Bloemendaalse strand. Trance liefhebbers kijken elk jaar uit naar deze unieke kans om het beste van de huidige Trance, maar ook de classics van vroeger te horen terwijl de zon onder gaat achter de DJ booth.
Nu 50 Cent failliet is (of niet, maar dan eigenlijk nog) leek het Evenementenfirma Het Goede Doel passend hem een hart onder de riem te steken. Omdat 50 Cent moet weten dat ie ook in tegenspoed niet alleen is, vindt op 7 augustus de eerste Nederlandse benefietavond voor de rapper plaats in Amsterdam Roest.
Denken jullie ook nog vaak terug aan die goede oude tijd? Missen jullie die speciale vibe nog wel eens? Of krijgen jullie ook weer de kriebels als jullie enkele klassiekers voorbij horen komen zoals: 'Big Orgus', 'Tranceballers', 'Speed Talking' en 'I Feel Like Dancing'?
2004 Back on the floor zorgt ervoor dat jullie nog een keer terug in de tijd kunnen gaan. Op zaterdag 17 oktober zullen 'The legends of Wuustwezel' Het o zo geweldige gevoel nog eens terughalen!
Hed Kandi ADE Special
dinsdag 28 juli 2015
Op zaterdag 17 oktober, tijdens het grootste internationale clubfestival Amsterdam Dance Event stapt Hed Kandi aan boord van een favoriete en spectaculaire locatie: de Ocean Diva!
Martin Garrix zal tijdens Amsterdam Dance Event zijn eigen show gaan hosten in de Heineken Music Hall. In een van de grootste locaties van Amsterdam is Garrix samen met een aantal andere DJs de headliner van zijn eigen ADE evenement. De show vindt plaats op donderdag 15 oktober.
Om het spannend te houden, komt de organisatie nu pas naar buiten met de laatste hostings. Save the best for last is vaak het motto en de organisatie kon niet langer meer wachten! Na de fantastische hostings van Hardclassics, Timelock Freestyle, Crazyland main, Oldschool Gangsters komen nu de laatste twee aan de beurt die apart genoemd worden: Full Moon Exclusive en The House of Tech.
De namen van het Suikerbeat-podium op Breda Barst zijn bekend. Gerd, Awanto 3, Anil Aras, U Know The Drill, KERK!, Eb & Vloed, Alamaison, Mia More, Flamboyant, D-Ribeiro, Philou Louzolo en Whistle & Twitch draaien op het dancepodium. Hiermee is de muzikale line-up van Breda Barst compleet.
Na vijf jaar Extrema Outdoor Belgium komt de organisator met het nieuwe concept Extrema Noir. Het indoor festival vindt plaats op 10 november in Waagnatie Antwerpen. Extrema Noir brengt de volgende generatie van topproducers en -artiesten uit de underground elektronische muziek-scene. Het nieuwe festival telt twee zalen met een gelimiteerd aantal bezoekers.
Zondag 16 augustus is Beachclub Vroeger aan het Bloemendaalse strand het decor van het meest sarcastische en opwindendste feest van 't land: Ex Porn Star, de Pool Party editie. Begin dus nu alvast met je sexy badkleding uit te zoeken, aan je kleurtje te werken en je billen klaar te maken om mee te schudden, want.. Chicky the Hitmachine heeft voor ons het lekkerste entertainment, de vetste dj's en de nodige verrassingen geregeld, maar dan natter.
Aankomend weekend zendt 538 als officiëel mediapartner drie dagen live uit vanaf hét dance-festival van de wereld: Tomorrowland. De grootste dj's als Martin Garrix, Armin van Buuren en Hardwell brengen een bezoek aan de studio. Daarnaast zendt 538 de beste dj-sets van verschillende podia uit.
In deze zware economische tijden met grote werkloosheid en dalende koopkracht neemt Zwarte Cross festivaldirectrice Tante Rikie het op voor bezoekers van haar evenement met een krappe beurs. Om de spanning op het huishoudboekje te verlichten introduceert Rikie de 'Zoepsidie'. Een microkrediet bestaande uit een x-aantal muntjes per persoon, zodat bezoekers met beperkt budget ook een keer een rondje in kunnen doen of de kinderen kunnen trakteren op een frietje of ijsje.
Eindelijk presenteert b2s de line-up van haar indoor festival: Unlocked. Op 24 oktober 2015 start in Jaarbeurs een nieuw avontuur binnen de hardere stijlen; met meer dan vijftig artiesten, verdeeld over vijf area's en vijf unieke showcase acts die integraal de wintertijd zullen Unlocken. Dwaal door de verschillende area's met ieder haar eigen wereld, ervaar de unieke sfeer en geniet vooral van het beste wat de hardere stijlen te bieden heeft.
Nederlands dj Sam Feldt heeft een Britse hit gescoord met zijn unieke remake van dance classic 'Show Me Love'. Uitgebracht op Polydor kwam de plaat vandaag binnen op #4 van de officiële Britse Singles Chart. Na de afgelopen jaren meerdere clubhits te hebben afgeleverd, is dit een nieuwe doorbraak voor de jonge twintiger Sam Feldt.
Dancetour is weer klaar voor Apeldoorn. Met een line-up vol met enthousiaste DJ's zal Dancetour terugkeren op 16 augustus met het Marktplein als locatie. De volgende DJ's zijn aanwezig bij dit evenement; Kill The Buzz, Dirtcaps, Kenneth G, Julian Jordan, Dannic en Sick Individuals. Ook dit feest is om nooit meer te vergeten, weer of geen weer, iedereen kan genieten van het festivalseizoen.
Zaterdag 8 augustus 2015 stijgt de temperatuur op Aquabest voor de tweede keer dit jaar naar ongekende waarden tijdens hét hoogtepunt van het festival seizoen; Lakedance 'Live Your Bucket List'. Wie in juni de boot nog heeft gemist, krijgt in augustus opnieuw de kans dit absolute bucketlist item af te strepen en om te zetten naar een unieke en spectaculaire herinnering. Met de muzikale wereldwonderen van onder anderen Sander van Doorn, MOTi, Yves V, Tube & Berger en Franky Rizardo reist Lakedance dwars door alle landsgrenzen met als motto; Live Your Bucket List!
Solar Weekend 2015 gaat door. Dat is het resultaat van het kort geding bij de voorzieningenrechter in Roermond. Het kort geding werd aangespannen door 28 omwonenden van het festival. Zij klaagden over geluidsoverlast en twijfelden aan de veiligheid van de bezoekers. De gemeente Roermond moest de reeds verleende vergunning verdedigen. Het verzoek van de omwonenden is afgewezen.
Net na de eerste hittegolf dit jaar weten we het allemaal zeker, de zomer en het festivalseizoen zijn begonnen! Op 15 augustus vanaf 14:00 uur is iedereen welkom op de allereerste 7th Heaven Outdoor/Open Air editie, die naast Club Rodenburg zal plaatstvinden en waar je daarna lekker door kan feesten met een strakke afterparty in de club zelf. In totaal maar liefst 15 uur non-stop feesten, hoe mooi is dat? Maar voor het zover is, kunnen jullie natuurlijk eerst nog op 25 juli de hele nacht genieten van de echte 7th Heaven sfeer op de Summer Night Edition. Dus twee dikke feesten binnen één maand om naar uit te kijken!
Girls Love DJs tourt met alle liefde de wereld over, but there's no place like home!
Op zaterdag 15 augustus zijn ze weer terug in het land met een wel hele speciale gast. Vanuit de States wordt Le Youth overgevlogen om AIR op zijn kop te zetten.
Een tropisch onthaal, elektronisch oorverwennerij en zonnestralen in overvloed! Districtflamingo maakt op donderdag 23 juli haar debuut op het Zwarte Pad in beachclub Whoosah Beachclub.
Na succesvolle shows in London, Ibiza, Vegas, New York en Miami keert Nicky Romero weer terug naar Nederland en trapt hij zoals gewoonlijk weer officieel het jaarlijkse Amsterdam Dance Event af met zijn innovatieve Protocol event in de legendarische Melkweg.
Gramatik tijdens ADE in Melkweg
donderdag 16 juli 2015
De beatkunstenaar Gramatik combineert op een unieke wijze elementen van jazz, soul, maar ook zware electro in zijn instrumentale hiphop beats. Dit zorgde in de Melkweg al twee keer eerder voor een fenomenale show waarbij de speakers zijn beats als een tornado de zaal in blaasden. Tijdens Amsterdam Dance Event maakt hij zijn comeback.
Het Lloyd Multiplein aan de Maas in Delfshaven zal op zaterdag 22 augustus dienen als het schouwtoneel van het nieuwe Rotterdams underground festival: Tegenstroom Festival. Het wordt georganiseerd door Tegenstroom in samenwerking met drie gerenommeerde Rotterdamse organisaties: Triphouse Rotterdam (één van de bekendste collectief van Rotterdam), Strobe (bekend in de techno scene van feesten in Perron en Factory 010) en All Eyes On (een Rotterdamse clubavond, georganiseerd door Guido van Dieren, waarbij een smeltkroes van kwalitatieve muziek wordt geserveerd). Wij spraken hen over deze fuif.
Tien jaar geleden hadden drie Haarlemse vrienden een puik idee. Dat Haarlem Culinair, dat was wel heel gezellig allemaal maar ook erg braaf. Tijd voor een ludieke tegenhanger! Ze betrokken het bovenzaaltje van Stalker, en bouwden een knotsgek feestje genaamd Haarlem Ordinair. Een Haarlemse legende was geboren!
Na de succesvolle eerste buiteneditie van We Are Electric op het Landgoed Duynenwater in Eersel (NB) vorige maand, gaat dit internationale crossover dancefestival komend najaar weer naar binnen. We Are Electric wordt namelijk op zaterdag 14 november a.s. in het Eindhovense Klokgebouw gehouden, net als eerder in 2013 en in 2014. Toen was dit monumentale gebouw op het industriële Strijp S-terrein het decor voor twee geslaagde edities die ieder met 7000 bezoekers ruim op voorhand uitverkochten. De voorverkoop van de (gelimiteerde) voordelige Early Birdtickets start nu zaterdag 18 juli a.s. om 10.00 uur.
Eden Ibiza presenteert met trots 'The Soundgarden Ibiza'. The Soundgarden Ibiza avonden vertalen Nick Warren's wereldberoemde stijl als DJ, kenmerkend zijn de diepe, soms melodieuze en soms rauwe of melancholische klanken.
Op Internet is nogal wat ophef ontstaan rond David Guetta. Hij zou bij een stal in Ibiza een paard hebben gehuurd voor het gehele zomerseizoen. En niet om een lekker strandritje te maken. Het paard moet elke donderdag Pacha betreden om tijdens een drukke uitgaansavond David Guetta naar het podium te brengen.
Trancefestival Electronic Family presenteert de complete timetable. Het festival, dat op zaterdag 18 juli plaatsvindt in het Amsterdamse Bos, viert dit jaar zijn 5 Year Anniversary.
Met de Family Stage, Grotesque Stage, Legends Stage en Anjunabeats Stage weet Electronic Family een breed spectrum uit de Trance scene op de bühne te brengen. Namen als Aly & Fila, Cosmic Gate, Markus Schulz, Arctic Moon, Alex M.O.R.P.H., Chicane (DJ set), Marco V, 16 Bit Lolitas, Andrew Bayer en Sunny Lax laten de bomen van het Amsterdamse Bos schudden.
Vandaag blaast Mary het stof van een klassiek concept: de vinylclub. Omdat ieder rondje weer anders is. Elke maand zal een team van muziekverslaafden en liefhebbers van de nacht een must-have op vinyl cureren, die jij vervolgens – hoppa – in de bus krijgt. Reken op een spannende selectie die niet alleen goed, maar later hopelijk essentieel blijkt te zijn voor elke house- en technocollectie.
Adam Beyer, Loco Dice, Mano le Tough, DJ Koze, Bart Skils en nog éénenveertig andere helden staan op 29 augustus op de tiende verjaardag van Voltt Loves Summer. Op zes podia, zowel open air als in tenten, zal de dag muzikaal perfect worden opgebouwd van dub naar house, deephouse en opzwepende techno. Op de extra stage die er dit jaar bij is gekomen, zal aandacht zijn voor experiment en muzikale diepgang. Let the music do the talking <3
Op vrijdag 7 augustus organiseert Luc Belaire de eerste editie van de Luc Belaire borrel, met als kick‐off een zomerse strandborrel in Bloemendaal aan Zee. Het Franse merk tovert van 16:00 – 24:00 uur Beachclub Vroeger om tot een exclusief borrel-walhalla waar je absoluut bij wil zijn!
Kort & Bondig
donderdag 9 juli 2015
Lees hier de kleine, korte nieuwsberichten die niet 'het nieuws' haalden. Kort nieuws, snippets, aankondigingen van releases, roddel & achterklap......we verzamelen het voor je! Deze week nieuws over Jackpackers, Mr. Belt & Wezol, Audiotricz, Marc Marzenit, Henry Saiz, Martin Garrix, Matisse & Sadko, Oliver Heldens. Marc Marzenit, X-Pander & Sub Zero Project.
De Duitse DJ en producer Zedd scoort momenteel wereldwijd een hit met zijn album True Colors en de singles 'Beautiful Now' en 'I Want You To Know' met vocalen van zangeres/actrice Selena Gomez. Op zaterdag 21 november treedt hij op in de Melkweg in Amsterdam - de enige Nederlandse show tijdens zijn Europese tour. De kaartverkoop is gestart.
Vanaf 22.00u zal de loopbrug naar de Summercruise dalen om iedereen te verwelkomen op het deck. Uiteraard zal er ook gevaren worden en de beste latin beats komen van de artiesten Leroy Styles, Undercontrol, Marlldexx, Chris Rox & Jasper Clash en MC Patrick Brown!
's Hertogenbosch maakt zich op voor het meest zomerse 90's event van het jaar. Midden in het centrum op de Parade barst op 24 juli vanaf 18.00 het feest los. Parade Open Air neemt je back to the 90's. Een dag later, zaterdag 25 juli, is 't eindelijk zo ver. 's Hertogenbosch ontvangt de top van Nederlands DJ's gemixt met het aanstormend talent van dit moment.
De inmiddels legendarische dancemuziekdominantie in onze hoofdstad: 'Amsterdam Dance Event' (ADE) ondergaat dit komende jaar een flinke opwaardering. De wereldwijde dance-conferentie krijgt namelijk een indoorfestival met internationaal karakter. Op zaterdag 17 oktober is de RAI Amsterdam dé locatie voor het splinternieuwe concept: 'PRJCT Music Festival'.
Metz On The Beach gaat opnieuw internationaal! In augustus op zondag de 23e trek je de zomer nog even door naar een keihard hoogtepunt met een speciale 'Summer Closing' en The Reall House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Strandclub View te Rockanje.
Maandag 20 juli organiseert Draaimolen voor de derde keer het gratis Holy Pink Festival. Traditiegetrouw vindt dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.000 feestgangers op af komen. Overal in Tilburg zijn deze dag gratis evenementen georganiseerd en hier speelt ook Draaimolen jaarlijks op in. Holy pink onderscheidt zich van de andere evenementen door zich puur te richten op kwalitatieve house en techno.
Electronic Family is op zoek naar sterren voor de aftermovie. Het grote, jaarlijkse trancefeest in het Amsterdamse Bos viert op zaterdag 18 juli zijn 5 Year Anniversary en wil daarom trouwe bezoekers in het zonnetje zetten.
Voorwaarde voor mensen die zich willen aanmelden voor een rolletje in de aftermovie is dat zij geen editie van Electronic Family hebben gemist. Ze worden kort geïnterviewd en ook op het festivalterrein zoekt de camera ze nog eens op. Kleine stukjes van deze opnames zijn uiteindelijk terug te zien in de aftermovie.
Ben jij klaar voor een nieuwe stap in het spectrum van de hardere stijlen? Een stap die zorgt voor nieuwe ervaringen, een nieuwe beleving en nieuwe herinneringen. Open dan de deuren naar een nieuw avontuur op zaterdag 24 oktober 2015 als b2s een nieuw indoor festival presenteert: Unlocked.
One day in Summer
zondag 5 juli 2015
Met nog een paar dagen te gaan is Quest4Trance er klaar voor! Dan vindt het buitenfeest 'One day in Summer' plaats te Amsterdam! Het event wordt gehouden op het buitenterrein bij de Amsterdam Studio's. Het terrein zal worden omgetoverd tot een heus festivalterrein. Er wordt een fantastisch podium opgebouwd en er zijn diverse zitgelegenheden. Zoals je van Q4T gewend bent, pakken ze groots uit met een superdikke line-up...
Het schitterende recreatiedomein De Lilse Bergen, net over de Belgische grens, zal op 19 september helemaal in het teken staan van Sunset Festival. Sunset is toe aan haar vijfde editie en is ondertussen uitgegroeid tot hét Belgische dancefestival waarmee de zomer wordt afgesloten.
Het dj duo W&W neemt het team van 'Bij Igmar' (SLAM!) mee op tour in een privéjet voor drie shows in het weekend van 10 tot 12 juli. Nadat Igmar en Rens, de presentatoren van 'Bij Igmar', uitgenodigd waren om een weekend lang met hen op tournee te gaan, verrasten zij het Nederlandse duo live in de uitzending met een gouden plaat voor hun hitsingle 'Bigfoot'.
Summer Love on the beach
donderdag 2 juli 2015
Remember those days? Ouderwets lekker feesten zoals het vroeger aan het strand was. Gratis entree en met je blote voetjes dansen in het zand tot de zon ondergaat op de muziek van de DJ's. Heerlijk genieten van een cocktail, zomers drankje of lekker eten. Snuffelen bij de gezellige kraampjes, de tijd staat even stil...Those days are here again!
De zomer staat voor de deur en we kunnen allemaal genieten van zon, zee, strand en natuurlijk de vakantie! De zomervakantie moet natuurlijk goed afgesloten worden en dat ga je doen met een een goed feestje!
Ben jij een veelbelovende 'bedroom' producer/DJ die dag en nacht aan zijn carrière bezig is en het big time wilt maken in deze extreem competitieve EDM industrie? Dan is hier je kans om ontdekt te worden en om wat hulp te krijgen tijdens deze lange rit. DCC Studios geeft samen met Magnetic Magazine en V-Moda een vet prijzen pakket weg dat jou zal helpen je DJ/Producer carrière te kickstarten.
Tomorrow Is Now, Kid!
woensdag 1 juli 2015
Studio 80 bestaat 10 jaar. Dit wordt gevierd met 10 verschillende events. Op zaterdag 4 juli is het de beurt aan het label Tomorrow Is Now, Kid!, dat twee en een half jaar geleden haar thuis vond in de club aan het Rembrandtplein. De verjaardag van de club vraagt natuurlijk ook om een bijzondere line-up. Daarom heeft Alex Salvador, eigenaar van het label, twee artiesten uit Chicago en een aantal lokale helden uitgenodigd.
31 juli 2015
Afrojack vereeuwigd in was door Madame Tussauds
Vanavond finale Alphense DJ Contest in de Speaker
30 juli 2015
Detroit Swindle's clubnacht The Great Escape keert terug naar thuisbasis Studio 80
29 juli 2015
Menno Solo bij Beachclub Fuel
Benefietavond voor 50 Cent in Amsterdam
2004 back on the floor · The Legends of Wuustwezel
28 juli 2015
Hed Kandi ADE Special
27 juli 2015
Martin Garrix kondigt eigen ADE show aan in Heineken Music Hall
Grote verrassing op Pleasure Island festival 19 september
24 juli 2015
Gerd, Awanto 3, Anil Aras en meer op het Suikerbeat podium van Breda Barst
23 juli 2015
Extrema Outdoor Belgium lanceert indoor festival
Ex Porn Star · Pool Party @ BC Vroeger
Radio 538 drie dagen live vanaf Tomorrowland
22 juli 2015
Zwarte Cross introduceert 'Zoepsidie': een microkrediet voor armlastige festivalbezoekers
20 juli 2015
Unlocked indoor festival 2015 · b2s maakt line-up bekend
Sam Feldt komt binnen op #4 in Britse Singles Chart
19 juli 2015
Dancetour terug in Apeldoorn met oa Sick Individuals en Dannic
18 juli 2015
Volledige line-up tweede editie Lakedance 2015
17 juli 2015
Uitspraak kort geding: Solar giet oan!
Kom je ook gezellig je zomervakantie bij 7th Heaven vieren?
Girls Love DJs invites Le Youth
District25 en Discoflamingo samen naar het strand
16 juli 2015
Nicky Romero presents Protocol x ADE
Gramatik tijdens ADE in Melkweg
15 juli 2015
De visie van Tegenstroom Festival
Haarlem Ordinair bestaat tien jaar
Nieuwe editie We are Electric op zaterdag 14 november in Klokgebouw Eindhoven
14 juli 2015
Maandagen in Eden Ibiza: The Soundgarden by Nick Warren
Ophef rond paard in show David Guetta
13 juli 2015
Electronic Family presenteert timetable
Mary Go Wild lanceert exclusieve vinylclub
10 juli 2015
VOLTT Loves Summer Festival 2015 · 10 Year Anniversary
Luc Belaire organiseert dé strandborrel van deze zomer
9 juli 2015
Kort & Bondig
Zedd in november naar Melkweg Amsterdam
Latin Lovers Summercruise vaart uit in Rotterdam
8 juli 2015
Parade Open Air 24 en 25 juli in Den Bosch
PRJCT Music Festival nieuw indoorfestival tijdens Amsterdam Dance Event
Metz Summer Closing met Mendo & Erick E
7 juli 2015
Draaimolen organiseert derde editie gratis Holy Pink Festival
6 juli 2015
Electronic Family roept bezoekers op voor aftermovie
Unlocked indoor festival: b2s presenteert nieuw evenement in Jaarbeurs Utrecht
5 juli 2015
One day in Summer
4 juli 2015
Sunset Festival presenteert vijfde editie op 19 september
3 juli 2015
W&W neemt team 'Bij Igmar' mee op tournee in privéjet
2 juli 2015
Summer Love on the beach
1 juli 2015
Love Sensez sluit zomervakantie goed af in Paard van Troje
Roeping aan alle amateur DJs en producers: DCC Studios presenteert de Get Discovered contest
Tomorrow Is Now, Kid!