Partyflock
 
Nieuws · mei 2015
­ Nederland
Blue Marlin Ibiza
zondag 31 mei 2015
Finally Blue Marlin Ibiza comes to the Netherlands on Sunday the 7th of June with a spectacular line up & the entertainment team straight from Ibiza.
Beachclub Vroeger opens its door starting from 16.00 hours till 23.55 hours.
R&B Café on the Beach
vrijdag 29 mei 2015
Picture this: zon op je bolletje, wind door je haartjes, een mooi uitzicht op het strand en... de dikste r&b, hiphop en dancehall tunes! Op veler verzoek gaat R&B Café voor het eerst naar het strand and it's gonna be a party! Terwijl je geniet van een 'sex on the beach' en de laatste stralen van de zonsondergang je tegemoet komen zorgt de organisatie dat dit een R&B Café editie wordt die je nooit zal vergeten.
In het jaar zijn er maar een paar data waar je al maanden lang naar uitkijkt en die je met een dikke stift in je agenda omcirkeld staan. 2 Augustus is zo'n datum, want op die dag komen Sunnery James & Ryan Marciano weer naar Bloomingdale Beach. Naast alle grote festivals en internationale boekingen hebben de 'golden boys' in hun drukke schema tijd weten vrij te maken om ook dit jaar toch weer het unieke uitstapje naar het strand te maken.
Mysteryland heeft een nieuwe lading namen toegevoegd aan de line-up van het festival op 29 en 30 augustus. De artiesten Martin Garrix, Alesso, Oliver Heldens, Steve Angello, Knife Party, Wildstylez, Nicky Romero, Netsky live, Chris Liebing, Joris Voorn, Porter Robinson, Dave Clarke, Ben Sims, The Flexican & Sef, Maya Jane Coles, DVBBS en DJ Jazzy Jeff worden tijdens het festival vergezeld door onder andere De Jeugd van Tegenwoordig, Deep Dish, Big Freedia, Dimitri Vangelis & Wyman, Endymion, The Prophet, FeestDJRuud, Lil Silva, The The Darkraver en Leo Blokhuis.
Zaterdag 27 juni barst een elf uur durende razernij los op het nieuwe groene festivalterrein Roodehaan (stad Groningen) tijdens Kings of Core Festival. Op deze derde editie van dit hardste en meest veelzijdige festival van het Noorden worden meer dan 50 artiesten verdeeld over vier keiharde stages. Stap deze dag uit de realiteit en deel samen met duizenden liefhebbers de liefde voor de hardere stijlen. Hard, harder, hardst is het motto van Kings of Core Festival!
Zaterdag 30 mei organiseert Stereo Sunday voor het eerst in haar geschiedenis een preparty in Roermond. Om 23.00 uur start het feest in Café Le Journal met DJ David Ghetto als headliner.
Het lag in de lijn der verwachting. Na een spectaculaire dag editie in het prille voorjaar van 2015 komt Grotesque nu met de aankondiging van een winter editie. Zaterdag 12 december mag met grote letters in de agenda's worden gemarkeerd. Deze editie gaat weer de nacht in en zal plaats vinden in de Utrechtse Central Studios.
Organisatoren van dance-evenementen in Amsterdam moeten bezoekers duidelijk informeren over huisregels, de gezondheidsrisico's van drugs en de aanwezigheid en toegankelijkheid van gratis drinkwater. Ook moeten ze gekwalificeerde beveiligers en professionele medische hulpverleners inzetten, de in- en uitstroom van bezoekers goed reguleren en alle bezoekers controleren op wapens en drugs. De gemeente heeft het beleid voor dance-evenementen aangescherpt na een evaluatie van het Amsterdam Dance Event vorig jaar.
We Are The Music Makers
donderdag 28 mei 2015
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Bla Bla Music komt terug met een platform waarbij ze de minimal-liefhebbers dichter bij elkaar willen brengen. Ze luiden dit nieuwe tijdperk in met een flinke dosis dikke muziek en nieuwe artiesten. Ze beginnen de nieuwe koers met twee avonden in 117 aan de Rozengracht! De eerste avond vindt plaats op 30 mei dus zorg dat je erbij bent
Dance Boulevard is het grootste dance festival van West-Brabant waar house, freestyle, eclectic en hardstyle samen komen. Zaterdag 1 augustus met onder andere: Radical Redemption, The Partysquad, Adaro, Jay Hardway, LNY TNZ, Vato Gonzalez & MC Tjen, Dyna, E-Force (live), Mental Theo en nog vele anderen!
Op 15 en 16 augustus organiseert Alter Ego voor de 3e keer op rij haar Shoeless Festival in Ruigoord. Dat betekent feesten zonder schoenen, maar ook zonder rotzooi op de vloer, en zelfs zonder een van te voren gecommuniceerde line-up. De Shoeless feesten ontstonden negen jaar geleden als underground initiatief. De organisatie viert dit keer dubbel feest met de 25e editie.
Early Ravers United
maandag 25 mei 2015
Hoppa! Nog een week te gaan en Early Ravers United gaat weer knallen met een derde editie van hun unieke concept! Een eigenzinnige editie 'Vinyl & Ventiel' waar menig mens zich zal vermaken. De dj's zorgen voor de beste vinyls en de bezoekers zorgen voor gekke items met een Ventiel. Van opblaaspop tot rubberboot of fietsband: alles kan en mag in de gezelligste club van Nederland.
Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 12 juli dan echt van start. The Real House Event, Metz on Sunday, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische 'on the beach' editie in Strandlcub View te Rockanje met een line-up die bij iedereen al het hele jaar in de agenda staat!
The day has dawned upon us and the countdown is finally over! Many hardstyle fans have noticed the speculation building around a mysterious countdown that has been running on Noisecontrollers' new website for a few weeks now. The man himself has also been endlessly hinting that a whole new front of music was on its way in time for festival season.
For its first throw-down, Kearney has drafted in fellow techno-trance innovator Will Atkinson to share mix-duties. Together the pair collectively chamber 36 sure-shots from the breakneck side of the paired genres. In and amongst them are the latest from leading propagators like John O'Callaghan, Sean Tyas, Simon Patterson and, of course, Bryan and Will themselves. Kearnage Recordings' studio Vanguard are also standing tall, with exclusives signed right off the mixing desks of Will Rees, Nick Callaghan, Warren Adam, Sam Jones, James Rigby, Davey Asprey and others. Check the tracklist!
Het legendarische dancefestival PollerWiesen tovert met Pinksteren het Revierpark Wischlingen in Dortmund om tot het epicentrum van de elektronische dance! Op vier podia en een grote hoeveelheid zand-, strand- en gazonvlaktes vieren duizenden danceliefhebbers een marathondansfeest met vele internationale DJ's en live acts.
Op zaterdag 19 september keert Fuze Outdoor terug in het Stadspark van Veenendaal. Wederom zullen in drie area's de vonken er vanaf spatten. Met namen als Adaro, Frequencerz en Psyko Punkz kun je ervan uitgaan dat dit weer een editie wordt die de boeken in zal gaan!
#Raw Liefhebbers! Dit weekend is het tijd om te genieten van de ruigste beats terwijl je de zon de zee in ziet zakken. Hierbij presenteert de organisatie de laatste info en de timetable voor Suppression - Make Raw not War #2.
Het is eindelijk zo ver! De volledige line-up van Decibel outdoor 2015 is rond en we kunnen deze met trots aan je presenteren. Dit jaar zullen er wederom meer dan 150 artiesten de vetste beats aan je presenteren verdeeld over de bekende podia en meer! Traditioneel is er voor ieder wat wils en kun je op deze dag genieten van het allerbeste uit de scene. De Decibel weekendgangers krijgen standaard wat extra's, want de Friday kick-off party, Saturday nightparty en de Sunday closing party staan garant voor speciale shows en een niet te evenaren sfeer! Kortom, Decibel outdoor 2015 mag je dit jaar echt niet missen!
De eerste namen voor Amsterdam Music Festival zijn bekend gemaakt in Café Nol te Amsterdam. Niemand minder dan Armin van Buuren, David Guetta, Hardwell en Tiësto zullen tijdens het weekend van 16 en 17 oktober 2015 optreden in de Johan Cruijff ArenA. Een unieke combinatie: voor Armin van Buuren en Tiësto is het lang geleden dat zij samen te zien waren op een evenement in Nederland.
Trance Nation presenteert de langverwachte timetable voor zaterdag 23 mei in de Heineken Music Hall. De tijdsplanning van deze massive line-up wil de organisatie graag met de Global Family delen. Het evenement begint om 21:00uur en zal doorgaan tot in de vroege uren.
Sneeuwwit, hagelwit, spierwit, zilverwit. Wit is de kleur die al het licht weerkaatst tijdens MUST the white edition op vrijdag 3 juli in de Grote- of Sint Laurenskerk. De dresscode zorgt voor éénheid en is de verbindende factor die het publiek met elkaar laat samensmelten. MUST presenteert een gevarieerde line-up met Jasper Fioole, Maria Helena, Funkerman en vocalist Miss Bunty.
Vanaf vandaag kan een eind gemaakt worden aan alle speculaties, RADION Amsterdam krijgt een 24-uursvergunning en is daarmee definitief een onmisbare toevoeging aan het Amsterdamse nacht- en dagleven.
Zaterdag 6 juni gaat New Moon @ The Lake in het schitterende recreatiegebied Spaarnwoude Park een mooi outdoor festival organiseren. Geniet op het supermooie festivalterrein de hele dag van meerdere area's en stijlen, gehost door verschillende organisaties. De line-up is bekend en er wordt hard gewerkt aan een mooi stageplan en decor. Iedereen kijkt uit naar 6 juni, tijd voor de belangrijkste info en de routebeschrijving om jouw festival vlekkeloos te laten verlopen. Zo kun je dan de hele dag lang genieten van de lekkerste beats in het groen, langs het water in de open lucht!
Een op de zes Nederlanders gebruikt Spotify. En van elke vier euro die de Nederlandse muzieklabels verdienen, komt er een bij de streamingdienst vandaan. Dat meldt Spotify vandaag in het kader van de vijfde verjaardag in Nederland.
20 Juni is het eindelijk zover; Sense for Trance gaat outdoor! Na vier jaar feesten organiseren, zoals de intieme feesten in Senz, de samenwerking met Grotesque in de Factory 010 en het Beach Event in 's Gravenzande met Bunkerbeats, is het tijd voor een volgende stap.
Vrijdag 23 mei is het alweer tijd voor de dertiende editie van het succesvolle Almeerse feest Woop!Woop!. Voor deze editie zal de eerste SoundClash in Almere gehouden worden. Twee dj booths op het podium waar telkens twee dj teams tegen elkaar zullen strijden ondersteund door VJ Roener en Host Fransie Becker. Drie teams ieder bestaande uit drie dj's zullen van 22:00 tot 03:00 tegen elkaar strijden in verschillende rondes.
Discotheek en uitgaansgelegenheid Crazy Horse aan de Jan Weitkamplaan in Hardenberg heeft besloten te stoppen. Dat heeft het bedrijf gisteren op zijn website en Facebook-pagina gemeld.
Morgen kun je weer keihard gaan beuken in de Hedon! Met artiesten als Noize Suppressor, Mad Dog, DaY-már en Bodyshock in de line-up is stilstaan deze avond écht geen optie!
Voor de meesten begon het met een paar keer een paar plaatjes draaien tijdens 'in RADION café' wat elke vrijdag- en zaterdagavond plaatsvind in het, tja, RADION café. De 'in RADION café's' zijn altijd hartstikke gezellig maar voor een aantal DJ's wordt dit podium te klein. Sommigen verdienen een grotere zaal, een groter publiek en een grotere aankondiging. Om aan die vraag te voldoen roept RADION een nieuwe clubnacht in het leven: White Label. 12 juni zal de eerste editie plaatsvinden
Q-BASE 2015 Mission Briefing
dinsdag 12 mei 2015
De onbetwiste eindbaas van de harder styles festivals staat strak bovenaan de bucket list van iedere raver. En niet zonder reden. De ware die-hards zullen het bevestigen: dit is de ultieme underground ervaring. Op 12 september haalt Q-BASE op Airport Weeze het zwaarste geschut uit de kast. Lock 'n' Load!
Toffler presents Adam Beyer
dinsdag 12 mei 2015
Vrijdag 22 mei opent Toffler haar deuren voor eindbaas Adam Beyer die ons gaat verwennen met een vijf uur durende set! De Zweedse DJ en producer is sinds jaren een van de gevestigde namen in de scene en vooral bekend vanwege het oprichten van het welbekende Drumcode label.
Het leek een haast onmogelijke taak voor technogrootheid Dave Clarke om het tienjarig jubileum van zijn 'Dave Clarke Presents'-avond vorig jaar tijdens Amsterdam Dance Event in de Melkweg te overtreffen. Niets is minder waar, want met een line-up die door onder andere Perc & Truss, Marcel Fengler en Gary Beck wordt gesierd, schotelt Clarke voor de elfde editie een meer dan smakelijke avond voor die liefhebbers van vooruitstrevende techno op ADE niet mogen missen.
Na het succes van de drie voorgaande edities is de grasmat van De Kuip op vrijdag 5 juni 2015 tussen 17.00 en 23.00 uur opnieuw exclusief gereserveerd voor de bezoekers van Cinéma in De Kuip. Gasten betreden het veld via de alom geprezen spelerstunnel om te netwerken, eten, drinken en dansen op muziek van de beste DJ's. De combinatie tussen de muziek van Cinéma en de omgeving van De Kuip maken Cinéma in De Kuip tot hét dance event van Rotterdam.
Bloemendaal maakt zich klaar voor de Freestyle Maniacs showcase bij Beachclub Vroeger. Verdeeld over twee area's gaat het zaterdag helemaal los. Helaas werken de weergoden niet altijd mee en heeft de organisatie besloten met de wisselvallige voorspellingen geen risico te nemen. Hierdoor zal een groot gedeelte van de locatie geheel overdekt zijn zodat er maximaal doorgebeukt en gefeest kan worden.
Zaterdag 16 mei vindt de vierde editie van Hausse plaats. Hausse is een collaboratie tussen Extrapool en RTFKT waarin twee house producers in de studio samenwerken aan een nieuwe live-set. Deze set gaat vervolgens in première op de clubavond in Brebl.
Ter ere van het twintigjarig bestaan van Extrema Outdoor komt Extrema Network met een jubileumboek over haar geschiedenis. Het boek draagt de titel 20+4 Years of Love en wordt op 5 juni gepresenteerd in de Business Lounge van het Philips Stadion. Kaarten hiervoor zijn reeds in de verkoop gegaan.
De Amsterdammers Maarten en Lars van Detroit Swindle maken zich op voor een nieuwe editie van hun eigen feestje: The Great Escape. Op vrijdag 29 mei staan ze weer op de bijzondere plek waar het allemaal begonnen is. De dansvloer van Studio 80 is een nacht lang het domein van Detroit Swindle en hun gasten: Max Abysmal en Daan Alvering van Bossoyo en Dan Shake Verenigd Koninkrijk.
De traditionele familieaangelegenheden tijdens Pinksteren zullen dit jaar in Zutphen niet op zondagochtend plaatsvinden. De organisatie heeft namelijk een kans gekregen om op zaterdag 23 mei een rasechte indoor-editie te geven in een unieke loods in de stad. Op het geliefde industrieterrein De Mars gaan ze De Jachtwerf omtoveren tot een ware muziektempel, waarbij ze naast licht, geluid en decoratie, bovenal gaan uitpakken met een dikke dosis 'grote-hallen-techno'!
Zaterdag 9 mei 2015, van 22:00 tot 04:30, staat er een speciaal early rave & early hardcore evenement voor de deur in Club Organza te Maarssen! Bij Prisoners of Rave zal er met 100% vinyl gedraaid worden, de USBs en CD's worden ingewisseld voor oude beukplaten.
Met een onvergetelijke editie van Kingdance nog vers in het geheugen is de organisatie alweer druk bezig met de laatste voorbereidingen voor Dance4Liberation. Wist je dat Dance4Liberation met 20.000 bezoekers verdeeld over twee area's behoort tot één van de grootste outdoor dancefestivals op 5 mei van Nederland? Check hier de timetable en de laatste info die jij als bezoeker moet weten.
'Hoe geweldig zou het zijn om geld op te halen voor lokale, nationale en internationale doelen door een outdoor dance event te organiseren?' Dat dachten de leden van De Tafelronde 92 die zich belangeloos inzetten voor goede doelen. Hard Candy powered by Dance4Charity, het event dat perfect in jouw zomerfestivalagenda 2015 past, strijkt 3 juli neer op het evenemententerrein aan de Groeneveldselaan in Veenendaal. Op het podium komen de beste DJ's, de vetste muziek en het strakste entertainment samen op het hoogste niveau!
Na twee uitverkochte edities heeft de organisatie achter éénn van de hardste raw hardstyle concepten in Nederland, Harder Than Ever, besloten om er dit jaar nog een schepje bovenop te doen. Met de achttien grootste artiesten uit de raw hardstyle en hardcore scene wordt dit evenement nóg harder en groter dan de vorige edities!
Azotod invites Lady Bee
maandag 4 mei 2015
Een reeks nieuwe feesten in Azotod! En één van de aankomende feesten is met niemand minder dan Lady Bee! Na tien succesvolle jaren als MC weet Lady Bee als geen ander hoe ze het publiek gek krijgt. Haar volgende missie is het opblazen van de speakers in elke club! Deze keer niet met haar energieke en krachtige stem, maar met haar unieke combinatie van house, urban en dubstep beats. De jarenlange ervaring die Bee opdeed als MC zijn duidelijk terug te horen in haar shows als DJ. Ze heeft een brede muzieksmaak en haar unieke stijl zal je letterlijk door de kamer slepen.
Monkey Business maakt zich klaar voor de 11e editie van Save Me at the beach. Op zaterdag 6 juni staat het strand bij Woodstock geheel in het teken van de jungle. Niet alleen waan je jezelf even op de tropische eilanden Borneo en Sumatra; je helpt mee aan het behouden van het regenwoud daar en beschermt de orang-oetans. Dit alles terwijl je danst op lekkere muziek en er veel aandacht is voor decor en creatie.
SaturdayClub bestaat drie jaar en dat wordt groots gevierd op zaterdag 9 mei met een 'Ibiza Edition'. Tijdens deze editie is er een 'Best Dressed Contest' onder het publiek met in de jury niemand minder dan Fred van Leer. Hierbij kan je fantastische prijzen winnen!
Aanstaande zaterdag is het zover: de tweede editie van Destress Festival op industrieterrein de Brieltjenspolder in Made. De opbouw aan het enorme podium in de nog grotere tent is in volle gang. Destress Festival staat deze editie in het teken van 'The World Beyond' en dat gaat de bezoeker zeker ervaren. Check de timetable en alle latest info.
Tiësto is vanaf vrijdag 1 mei iedere vrijdagnacht te horen met zijn radioprogramma Clublife by Tiësto op 538. Vanavond heeft hij het nieuws aangekondigd tijdens het 538-programma 'De Avondploeg'.
Miss Djax is de alias van Saskia Slegers, oprichtster van Djax Records, een gerenommeerd label waarvan iedere echte techno, acid, of dans-freak in het algemeen wel eens van gehoord heeft. Doordat ze voortdurend bezig is met het pushen van nieuwe underground muziek, heeft Djax een reputatie opgebouwd die staat als een huis en heeft ze hiermee Eindhoven (Acidhoven) op de wereldkaart van de elektronische muziek gezet.
31 mei 2015
Blue Marlin Ibiza
29 mei 2015
R&B Café on the Beach
Sunnery James & Ryan Marciano op Bloomingdale Beach
Mysteryland maakt derde deel programma bekend
28 mei 2015
Kings of Core Festival · More than 50 artists and 4 stages
Eerste officiële Stereo Sunday preparty in Roermond
PT Events presenteert wintereditie Grotesque Indoor Festival 2015
Amsterdam strenger voor dance-evenementen
We Are The Music Makers
27 mei 2015
Dance Boulevard 2015: Line-up en trailer
Shoeless Festival Ruigoord · geen schoenen, geen line-up, geen rotzooi
25 mei 2015
Early Ravers United
Metz opent zomeredities in Rockanje met exclusieve set van ROOG b2b Franky Rizardo
24 mei 2015
All Night Long by Noisecontrollers
23 mei 2015
Bryan Kearney presents this is Kearnage volume 001 - mixed by Bryan Kearney & Will Atkinson
Morgen Pollerwiesen Festival in Dortmund
22 mei 2015
Line-up Fuze Outdoor dikker dan ooit
Suppression laatste info en timetable
b2s presenteert met trots de line up voor Decibel outdoor 2015
21 mei 2015
Armin van Buuren, David Guetta, Hardwell en Tiësto tijdens Amsterdam Music Festival
20 mei 2015
Trance Nation last info en timetable
MUST the white edition in de Laurenskerk
19 mei 2015
RADION krijgt toezegging voor 24-uursvergunning
Full Moon festival New Moon @ the Lake info en laatste 200 tickets
18 mei 2015
Kwart van de Nederlandse muziekomzet afkomstig uit Spotify
Sense for Trance gaat outdoor
16 mei 2015
Woop!Woop! - SoundClash in Almere
15 mei 2015
Discotheek Crazy Horse sluit deuren
Definition Hardcore timetable en final info
12 mei 2015
White Label · Kleine oplage, hoge kwaliteit
Q-BASE 2015 Mission Briefing
Toffler presents Adam Beyer
9 mei 2015
Dave Clarke presenteert line-up van eerste ADE-avond Melkweg
8 mei 2015
Dansen op de middenstip tijdens Cinéma in de Kuip
Morgen is Bloemendaal voor de harder styles
Zaterdag 16 mei vierde editie Hausse
Extrema presenteert jubileumboek tijdens reünie
7 mei 2015
The Great Escape in Studio 80 met Amsterdams debuut van Dan Shake
Pathfinder Indoor in unieke Zutphense loods
5 mei 2015
Prisoners of Rave · 100% vinyl
4 mei 2015
Dance4Liberation timetable en final update
Hard Candy powered by Dance4charity
Harder Than Ever is harder dan ooit
Azotod invites Lady Bee
2 mei 2015
Save me at the Beach feest voor het goede doel tijdens elfde editie
SaturdayClub viert driejarig bestaan met Fred van Leer
1 mei 2015
Laatste info Destress Festival
Tiësto 'nieuwe' dj Radio 538
Sonic Planet feat. Miss Djax & Acid Junkies (live)