Partyflock
 
Nieuws · april 2015
­ Nederland
Leo's brengt Ibiza naar Nederland
donderdag 30 april 2015
Aankomende vrijdag (1 mei) kunnen de liefhebbers van Ibiza zich klaarmaken voor een nieuwe editie van de Leo's Borrel met als thema 'Ibiza Chique'. Vanuit de organisator TV Media Partners is dit inmiddels de achtste editie en zal Villa Thalia wederom het podium zijn voor dit spektakel.
Let's get white! Het is weer tijd voor een nog specialere editie van Metz, namelijk een white edition en dan ook nog eens op een exclusieve locatie, namelijk met de Metz Cruise op de Rotterdamse Maas! Metz is normaal altijd On Sunday, maar op zaterdag 20 juni wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag.
De ticketverkoop voor Festifoort Festival gaat harder dan verwacht. Op dit moment zijn er nog ongeveer 500 reguliere tickets beschikbaar voor € 27,50. Hierna wordt een beperkt aantal late-bird tickets beschikbaar gesteld voor € 32,50. "Zoals het er nu naar uit ziet, zit het er dik in dat de laatste 500 tickets snel uitverkocht raken" aldus de organisatie. Festifoort Festival, hét dancefestival van Amersfoort en omstreken, strijkt Zaterdag 9 mei voor de tweede keer neer op het groenrijke evenemententerrein aan de Mijnbouwweg in Amersfoort.
Dit event is erop gericht om de ultieme avond te creëren voor jou als bezoeker, waarbij ze totaal niet doen aan geldbesparing wat betreft het entertainment. Alle kleuren van de regenboog staan centraal tijdens dit event: neon/glow zijn niet te missen op de avond zelf. Met de beste dj's, live saxofoon-act, danceacts, lasershows, vuurshows, entertainment door ze hele zaal en nog veel meer! Met een spectaculaire programma als dit kan het niet fout gaan en zal je de avond van je leven meemaken, so be there!
Op 26, 27 en 28 juni is het eindelijk zover! Luminosity Beach Festival zal plaatsvinden op het mooiste strand van ons land; Bloemendaal. Voor deze editie staan er ruim 45 artiesten gepland, waaronder: Paul van Dyk, Marco V, Simon Patterson, Solarstone, Rank 1, Marcel Woods en Signum. En zij komen niet alleen!
Met nog een paar dagen te gaan is Quest4Trance er klaar voor: the Spring edition 2015! Het event start om 17.00 en gaat door tot 01.00 uur. We luiden the Spring edition 2015 in met onze voeten in het zand. Met een dikke line-up, een prachtige locatie en jouw ultieme partyspirit zal deze editie van Quest4Trance de boeken in gaan als niet te vergeten! Quest4Trance heeft ook dit jaar weer de beste internationale artiesten weten te strikken. Met o.a. RAM, Signum, Darren Porter, Allen & Envy en Manuel Le Saux in de line-up gaat het 2 mei he-le-maal los bij Fuel in Bloemendaal!
Atomnation X Morgen.am Showcase
zaterdag 25 april 2015
Zaterdag 2 mei komt een leger aan muzikaal talent de tunnel verheerlijken tijdens de showcase van de Amsterdamse labels Atomnation en morgen.am! Met een mix van gevestigde en talentvolle artiesten als Applescal, David Douglas, Olaf Stuut en Some Chemistry belooft dat een heerlijke avond te worden.
'We don't follow trends, we don't set trends, we set a culture' zo luidt de slogan op de allereerste Jamrock flyer. Inmiddels heeft Jamrock deze belofte dubbel en dwars waargemaakt! Op 6 juni 2015 viert het grootste en meest succesvolle reggae/dancehall feest van Europa haar tienjarig bestaan. In het Amsterdamse poppodium Paradiso, de plek waar de Jamrock explosie begon, wordt het eerste decennium feestelijk afgesloten en begint Jamrock een nieuw hoofdstuk.
Pleasure Island zal dit jaar het festivalseizoen in Nederland afsluiten. Kruis met dikke viltstift 19 september aan op jouw kalender voor de finale van alle festivals. Pleasure Island zou Pleasure Island niet zijn zonder dat er groot uitgepakt wordt. Vanaf het mooi gelegen terrein langs het water in Zaandam bij de Hemkade kun je deze dag vol genieten en knallen in één van de 6 dikke area's, vele attracties en volop entertainment.
In samenwerking met Cream Ibiza en Vision Impossible wordt er voor gezorgd dat jij je eigen oren en ogen niet zult geloven, Huge! dat wordt het sleutelwoord en huge zal het worden. Om met jullie alvast een kleine generale repetitie op te voeren wordt er nu vast getrakteerd op een trailer. Daarnaast maken ze het voor de Global Family met Trance Nation Travel makkelijk om 23 mei naar Amsterdam te komen.
. Encore was en is nog steeds voorloper als het gaat om het in beeld brengen van de hiphop clubscene in Nederland. Uit de immense berg foto's hebben curatoren Hussein Suleiman en Jefferson Osei van Daily Paper een fraaie selectie weten te maken. Encore's eigen DJ's WaxFiend en Prime verslepen hun turntables speciaal voor vanavond van The Max naar Melkweg Expo. De opening is om 22:00 uur en gratis toegankelijk.
Op vrijdag 24 april mogen tien DJ's hun kunsten gaan vertonen op Amusement - The act of Hardcore live DJ contest in Perron 31 te Ede. De winnaar van deze contest mag draaien op zaterdag 16 mei op het evenement Amusement - The act of Hardcore in Bollee Events te Rhenen.
Hair gets lighter, water gets warmer, music gets louder: life is better on the island... Op zaterdag 15 augustus viert Hed Kandi op Texel bij Paal 17 de release van het zonnigste album van het jaar: Hed Kandi Beach House 2015. Dit jaar nemen ze je mee naar het ultieme Kandi eiland gevoel!
Nog vijf dagen en dan is het zover! BTB 2015! Daarom presenteren ze met trots de timetable en het anthem van deze editie!
De eerst HITEC vindt plaats in één van de vetste underground locaties in Amsterdam: Dhoem Dhaam Warehouse. Diverse dikke feesten gingen HITEC al voor, maar ook zij komen met een knaller van een feest! Zo hebben ze Kaiserdisco,en Industrialyzer Live Portugal in de lineup staan. Natuurlijk hebben ze nog veel meer muzikaal lekkers uit binnen- en buitenland in de aanbieding; check de volledige line-up!
Na drie jaar lang elke maand het mooiste urban feestje van Utrecht te zijn geweest, is Luxurious overgestapt naar een XXL editie in de Central Studios! Dit was zo'n groot succes, dat ze voortaan met Luxurious drie tot vier keer per jaar een grote editie zullen geven. Maar wees niet getreurd! Luxurious presenteert haar nieuwe aanwinst: 'Exclusive'.
The Bloody Beetroots, Adam Beyer, Typhoon, Jett Rebel, Vitalic, Carl Craig, Don Diablo en Riche All Stars zijn enkele grote namen die prijken op het affiche van Solar Weekend dit jaar. Het festival van organisator Extrema Network staat bekend om zijn brede line-up en creatieve invulling. Ook in 2015 staan er weer namen van formaat uit diverse genres.
Behind Bars
maandag 20 april 2015
Op zaterdag 26 september zal de vermaarde gevangenis aan de Noordsingel (1876) haar poorten voor de allerlaatste keer openen voor het festival 12inchCity Behind Bars, het vervolg op Alcatrash. Het complex wordt hierna ontwikkeld voor andere doeleinden.
Heb jij je Oranje outfit al bij elkaar gezocht voor Supersized Kingsday Festival? Het is namelijk bijna 27 april en op die dag vieren we de verjaardag van onze Koning op Aquabest onder het genot van diverse hardere stijlen, verdeeld over maar liefst zes area's. Voor het tweede jaar op rij vindt het grootste en gezelligste Kingsday festival hier plaats. Het gebied is uitermate geschikt door de vele groenvoorzieningen, het leuke strand, de goede bereikbaarheid en soepele geluidsnormen. Door de vele muziekstijlen, namelijk: hardstyle, hardcore, freestyle, raw hardstyle en jump & tek, is er voor iedere liefhebber wat wils. Het thema van dit jaar is 'Ik zal losgaan', en dat ga je zeker doen!
Een gouwe ouwe
zondag 19 april 2015
Een gouwe ouwe is een term die radiozenders gebruiken om een muziekhit uit het verleden mee aan te duiden. De organisatie Strength of Unity ziet de jaren '90 als het gouden decennium van de hardcore, namelijk de echte uptempo 180+ BPM hardcore. Full on scheurende juno's en donderende 909's, dus niet de standaard deuntjes die je in elke early zaal hoort. Zij noemt haar feest dan ook niet voor niets Ouwe Stijl is Botergeil, omdat dat precies weergeeft waar deze stroming om draait.
Zaterdag 25 april komt het Amsterdamse duo Jasper Wolff & Maarten Mittendorff de tunnel onveilig maken met een lading Detroit techno. De heren waren jarenlang vaste residentie van het voormalig Amsterdamse Trouw en stonden meerdere malen op grote festivals als Awakenings en Welcome to the Future.
Here We F*ckin Go! (again)
vrijdag 17 april 2015
Bijna een jaar geleden maakte Nederland kennis met het toonaangevende EDM concept 'Here We F*ckin Go!'. Een begrip dat in het huidige nachtleven niet meer valt weg te denken. EDM artiesten met een internationale allure en opkomende talenten zullen mede voor een waanzinnig festival gevoel gaan zorgen in de club. Vaste bezoekers weten wat hun te wachten staat. Echter zal ME4Y Events deze speciale editie niet ongehoord voorbij laten gaan en pakt daarom groots uit met het één-jarige bestaan op zaterdag 23 mei 2015 in het Paard!
Mayday maakt vrienden
vrijdag 17 april 2015
Op 30 april brengt Mayday traditioneel ongeveer 20.000 vrienden van de elektronische muziek samen in de Westfalenhallen van Dortmund – 'Making Friends' luidt dan ook het passende motto. Er wordt 14 uur gefeest in vijf hallen op techno, house, EDM, hardcore en andere genres. De Line-up is al net zo gevarieerd: meer dan 50 internationale topacts zoals Robin Schulz, Dash Berlin, Adam Beyer, Moonbootica, Len Faki, Danny Avila of Dr. Motte zijn van de partij.
Met hun ultiem gestylde outfits en extravagante optredens maakt The Amazing Agency van elk doorsnee feest een magische avond. De 26-jarige oprichter Robbie Baauw is als stylist en dj de creatieve motor achter dit taboedoorbrekende partyagentschap. In de BNN-documentaire The Amazing Agency is te zien dat de wereld die Robbie om zich heen creëert totaal verschilt van het gemoedelijke en behoudende dorp waar hij opgroeide.
Op woensdag 13 mei is The Real House Event weer terug in haar Rotterdamse thuisbasis: Blender! Deze avond start Metz on Wednesday om 22.00 uur en gaat deze midweekse dansavond door tot 04.00 uur (de volgende dag is iedereen vrij ivm Hemelvaartsdag) Ooit zo'n dikke programmering gezien voor een feestje op woensdag? ROOG, Lucas & Steve, Chris Rox, Jasper Clash, Jip Deluxe en MC Roga zijn in het huis!
Hardshock Festival final update
donderdag 16 april 2015
Aankomend weekend is het dan eindelijk zo ver, Hardshock Festival 2015! De voorbereidingen op het festivalterrein zijn inmiddels in volle gang, de tenten staan, de tickets vliegen de laatste dagen massaal de deur uit en misschien wel het allerbelangrijkste is het weer wat er voor aankomend weekend ook super goed uit ziet. De organisatie is er klaar voor, jij ook?
Aanstaande koningsnacht word er eentje voor in de boeken. Want dan komen grondleggers van de house op uitnodiging van LCV Events naar Grenswerk. Ze ruilen voor deze editie van Oldschool Gangsters hun in Rotterdam gevestigde thuisbasis om voor Venlo en gaan ervoor zorgen dat je de dag erna helemaal geen zin/puf meer hebt om Koningsdag te vieren!
Vrijdag 21 augustus gaat de drieëntwintigste edite van A Campingflight to Lowlands Paradise van start en kunnen 55.000 bezoekers genieten van drie dagen vol muziek, theater, film, literatuur, wetenschap en nog veel meer. Vandaag worden nieuwe muziekacts aangekondigd...
Bekend van de maandelijkse edities door heel Nederland pakt We All Love 80's 90's 00's in samenwerking met Radio 10 op zaterdag 31 oktober 2015 weer groots uit met de uitbundigste editie tot nu toe in de HMH (Heineken Music Hall). Want zeg nu zelf, na het gigantische succes van de XXL editie van vorig jaar in de HMH, moest er wel een vervolg komen!
Het moment van de waarheid. Jij en je vrienden gaan naar het leukste festival van het jaar. Maar wie o wie zorgen er voor de muziek? Ze houden je niet langer in spanning! Het meest diverse feest van de lage landen voorziet je van al wat beukt, swingt, danst en meer! Ben jij klaar voor de volledige line-up van Ultrasonic Festival 2015? Ready or not, here it comes!
Survivors unite! Pak je overlevingspakket alvast maar in want van vrijdag 7 tot maandag 10 augustus opent The Qontinent de poorten naar The Last Resort. Dit jaar staat The Qontinent wederom garant voor drie dagen knallen met de dikste stages en een betere line-up dan ooit! Hou je vast en bekijk 'm op de gloednieuwe website!
Pleasure Island werkt hard aan de line-up voor 19 september. Het is het laatste festival van het seizoen en dan moet er geknald worden! De organisatie heeft al leuke opties uitstaan. Ook zijn er weer een hoop dingen te beleven zoals de vele kraampjes, kermisattracties en nog veel meer leuke dingen. De super super early bird en de super early bird waren in een mum van tijd uitverkocht. Maar niet getreurd, want de early bird van €35 is nog van kracht en de early bird VIP voor €42,50 ook!
Techn040 pakt tijdens Koningsdag weer flink uit in Eindhoven. Na een succesvolle eerste editie wordt ook aankomende Koningsdag het festivalterrein bij de Paterskerk omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van techno en techhouse. Dit jaar vindt alweer de derde editie van het house festival Majestic Dance Event plaats op het Stadhuisplein.
Animalize: blending harder styles together will bring out your inner animal! Komende vrijdag zal de eerste editie van Animalize (een nieuw concept van Stuiterbeesten) plaatsvinden in El Corazon Roosendaal. Het bijzondere aan Animalize is dat de hardstyle addicts in Roosendaal een aandeel hebben gehad in het samenstellen van de line-up.
Met nog een dikke week te gaan maakt de hardcore scene zich op een festival waar vele al maanden naar uitkijken; Hardshock Festival! Check alle belangrijke informatie en natuurlijk de timetable in dit bericht!
Na een geslaagd proefjaar in 2014 keert Matrixx Live aan De Kade de komende Vierdaagsefeesten terug naar de Waalkade. Het concept blijft van 18 t/m 24 juli hetzelfde: een gevarieerd live programma ondersteund door de Dj's van Q-Music.
Op donderdag 23 april verzamelt het ''schuim van de stad'' zich in de Sugar Factory voor alweer de elfde editie van het Bladenbal. In 2004 opgezet door de makers van independent zines en magz: LFTFLD, Elf en Tablet als alternatief voor het highbrow Boekenbal, is het Bladenbal inmiddels uitgegroeid tot een niet te missen evenement binnen de Amsterdamse (sub)cultuur.
Bewoners en organisatoren van festivals staan lijnrecht tegenover elkaar in Zwolle. Bewonersorganisatie Herrie uit de Stad wil dat festivals lagere geluidsnormen handhaven. Het draait allemaal rond de festivals die plaatsvinden op het evenemententerrein aan de Wijthmenerplas.
We gaan er gewoon vanuit, want op zondag 24 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het warm op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz on the Beach neer bij de al vier jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!
Over ruim drie weken is het alweer tijd voor de tweede editie van Destress Festival. Na het geweldige succes van de eerste editie 'Escape From Reality' is het nu tijd voor 'The World Beyond'. Even compleet ontstressen tijdens een reis door de verschillende stijlen van de harddance samen met de grootste namen van dit moment. De line-up, het festivalterrein, de megatent en de adembenemende sfeer zullen weer garant staan voor een onvergetelijke dag. De dag wordt opgebouwd in een mix van freestyle, hardstyle en hardcore, in deze verschillende stylen gaan uiteraard alleen de beste aan het werk op Destress Festival.
Op 26 en 27 april barst het weer los onder de John Frostbrug in Arnhem. Beat the Bridge viert dit jaar haar vijf jarig bestaan met meer dan vijftig artiesten, waaronder B-Freqz, Adaro, Ran-D en MC Da Syndrome, die er zo te zien helemaal klaar voor zijn! Ben jij er ook klaar voor? Check de video!
Duncan Stutterheim stopt na drieëntwintig jaar bij ID&T. Aan de vooravond van het festivalseizoen 2015 voelden hij en zijn vrouw weinig tot geen enthousiasme. Zelfs voor de door hun eigen bedrijf georganiseerde events. "Ik heb altijd op de dansvloer gestaan, altijd. Nu doe ik dat niet meer. Neem de muziek van Martin Garrix; ik kan het waarderen, maar sta er niet op te dansen.".
Marco en Francina Baalhuis van Stichting Love and Respect hebben grote bewondering voor de mensen die voor Stichting Opkikker werken. Zo groot, dat hij iets voor deze stichting wil doen. Op zaterdag 16 mei 2015 organiseren zij een evenement waarmee ze aandacht willen vragen voor Stichting Opkikker. Daarnaast willen zij met het evenement zoveel mogelijk geld inzamelen voor dit fantastische doel. Zo gaat de gehele opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Stichting Opkikker.
Op 11 en 12 april 2015 is het tijd voor de kick-off van het festival seizoen op Rebirth Festival. De komende editie staat Rebirth in het teken van 'Rise of the Legions'. Heb jij je kaarten al in huis? Rebirth Day 1 is bijna uitverkocht, Rebirth Day 2 biedt je drie stages met de beste raw hardstyle, house en feestmuziek voor €25. Check hier alles wat je moet weten voordat je komend weekend afreist naar Haaren.
Prosumer naar Toffler
maandag 6 april 2015
Zaterdag 11 april komt de Duitse DJ en producer Prosumer naar Toffler! In Duitsland is Prosumer sinds jaar een dag een grote naam en vooral bekend vanwege zijn verfijnde smaak en liefde voor house muziek. Zo compileerde hij afgelopen jaar onder meer een album voor de befaamde Fabric series.
Deze maand is het groot feest in Escape! Zo viert resident en programmeur Raymundo zijn tienjarig jubileum bij Escape, treedt Nelly op tijdens Pasen op zondag 5 april en wordt er op zondag 26 april en maandag 27 april royaal uitgepakt tijdens Kingsnight en –Day!
Don Diablo remixt Madonna
woensdag 1 april 2015
DJ/ producer Don Diablo en 's werelds grootste popdiva Madonna hebben de handen ineengeslagen voor de remix van de single 'Ghosttown'. Madonna zocht, via haar management, contact met de Nederlandse Don Diablo nadat ze zijn remixen hadden gehoord voor o.a. Ed Sheeran en Jessie J. 'Ghosttown' is de tweede single van Madonna's recent verschenen album 'Rebel Heart'.
Het feest der feesten keert op zaterdag 9 mei terug in de Havenstad: Lunapark! Dit roemruchte event zal op deze datum na het succes van de vorige twee edities terug keren in de mooiste club langs de Maasboulevard: Club Vie! Vanaf 23.00 uur zullen de deuren van deze unieke en gastvrije locatie geopend zijn voor de echte Lunaparkers van het eerste uur en verwelkomt het graag vele nieuwe nieuwsgierige gezichten.
Weet je het nog hoe Sleazers ooit begon en hoe Pat-trick ooit begon met draaien op feestjes? Het is allemaal al een tijdje geleden en het wordt tijd om dat eens goed nieuw leven in te blazen. Pat-trick gaat dat ook doen met een nieuw Exciting & New feest. Zoals we van de laatste feesten, toen nog in Dolce Vita, gewend waren met een vleug erotiek. Gewoon een lekker feestje met party people die houden van een gezellig, niet te groot feest met natuurlijk geweldige muziek.
30 april 2015
Leo's brengt Ibiza naar Nederland
Metz'n allen in het wit tijdens de Metz cruise
Nog maar 500 tickets voor Festifoort Festival verkrijgbaar
28 april 2015
Glow House festival indoor edition
Laatste 250 tickets Luminosity Beach Festival
27 april 2015
Quest4Trance klaar voor Spring edition
25 april 2015
Atomnation X Morgen.am Showcase
23 april 2015
Jamrock viert tienjarig jubileum op 6 juni in de Paradiso Amsterdam
HardClassics host een mega-area op Pleasure Island Festival · Early hardstyle fans opgelet!
22 april 2015
Trance Nation presenteert trailer, travel en mediapartner
Clubnacht Encore presenteert 'Generation Y's Hiphop' in Melkweg Expo
Amusement · The act of Hardcore Live DJ contest
21 april 2015
Hed Kandi viert de release van het Beach House album op Texel
Beat the Bridge maakt timetable bekend
Kaiserdisco en Industrialyzer op eerste editie HITEC
20 april 2015
Luxurious presents grand opening Exclusive in Maggy Malou
Solar Weekend maakt bomvol en divers programma bekend
Behind Bars
Supersized Kingsday Festival 2015 · laatste informatie
19 april 2015
Een gouwe ouwe
Jasper Wolff & Maarten Mittendorff naar Toffler met lading Detroit techno
17 april 2015
Here We F*ckin Go! (again)
Mayday maakt vrienden
BNN komt met docu The Amazing Agency over taboedoorbrekend partyagentschap
16 april 2015
Metz pakt dik uit op woensdag 13 mei in Blender Rotterdam
Hardshock Festival final update
Oldschool Gangsters tijdens Koningsnacht in Grenswerk
15 april 2015
Dertien nieuwe bevestigingen voor Lowlands
Radio 10 presents We All Love 80's 90's 00's XXL
Ultrasonic Festival 2015 line-up release
14 april 2015
The Qontinent 2015 · Line-up, website, trailer en kaartverkoop
Pleasure Island festival super early bird al uitverkocht
13 april 2015
Techn040 en Majestic Dance Event verzorgen Koningsdag in Eindhoven
Nieuw harder styles event Animalize debuteert in Roosendaal met ijzersterke line-up
10 april 2015
Hardshock Festival timetable en festivalupdate
Matrixx keert terug op de Waalkade tijdens 4Daagse
Het Bladenbal als tegenhanger van het Boekenbal in Sugarfactory
9 april 2015
Onrust in Zwolle om geluidslimieten
Metz tijdens Pinksteren met dikke line up in Hoek van Holland
Destress Festival 2015 · The World Beyond: line up en trailer
8 april 2015
B-Freqz, Adaro, Ran-D en MC Da Syndrome zijn klaar voor Beat the Bridge, jij ook?
Duncan Stutterheim stopt bij ID&T
7 april 2015
Love and Respect for Stichting Opkikker
Rebirth Festival 2015: All you need to know + timetable
6 april 2015
Prosumer naar Toffler
3 april 2015
Escape in april · Raymundo tien jaar, superstar Nelly en kingsday & -night
1 april 2015
Don Diablo remixt Madonna
Lunapark komt na twee uitverkochte edities opnieuw naar Club Vie
Exciting and New nieuw erotisch getint feestje op zaterdag 11 april 2015 in Rodenburg