Partyflock
 
Nieuws · maart 2015
­ Nederland
Op zondag 5 april zal voor de derde keer een editie van het Ministerie Van Duistere Zaken plaatsvinden, deze keer in de Poema RAW te Utrecht. Speciaal voor deze paaseditie is Gaiser uitgenodigd, die momenteel met zijn 'False Light' album tour op verscheidende locaties staat, zowel in clubs als op festivals. Het M.V.D.Z. is zodoende dus heel erg trots dat zij Gaiser mogen verwelkomen tijdens deze paaseditie.
De Waalstad herbergt een grote groep talenten waarvan de meesten zijn gestart in Doornroosje. Onder deze talenten bevindt zich ook ESHU, de groep DJ's en producers met het gelijknamige platenlabel. ESHU zal vrijdag 3 april de oversteek maken van Nijmegen naar Amsterdam voor een interessante label showcase.
15 Jaar City of Dance
maandag 30 maart 2015
Voor de 15de keer strijkt het City of Dance festival neer in het historisch Middelburg. Om 12 uur 's middags is het startschot voor City of Dance Free Festival. Op een steenworp afstand gaan drie uur later voor de echte die hard festivalliefhebbers de speakers open voor de unieke City of Dance Cityparty.
SP start Meldpunt Kaart te Duur
maandag 30 maart 2015
SP-Kamerlid Jasper van Dijk heeft vrijdag het meldpunt Kaart te Duur geopend. Vaak moeten mensen een veel te hoog bedrag betalen voor hun toegangskaart voor culturele- en sportevenementen. Van Dijk vraagt iedereen, die onnodig veel betaalt, te mailen naar <kaartteduur@sp.nl>
Aanstaande zaterdag ga je terug naar de oorsprong van de hardstyle tot en met 2009 tijdens b2s presents Remember in 013. Bereid je voor op een avond vol met oude Knallers die zo belangrijk zijn geweest – en nog steeds zijn – voor de Hardstyle scene. De artiesten van toen, die nu nog steeds succesvol zijn, nemen je mee op een trip down memory lane waarbij het een feest der herkenning zal zijn voor jou en je vrienden. Voordat je aanstaande zaterdag naar Tilburg afreist, zijn er nog wel een aantal belangrijke praktische zaken die je vooraf dient te weten. Je leest ze in dit bericht.
Tijdens alweer de negende editie van het S'OranjeFestival wordt komende Koningsdag een vorstelijk aanbod geserveerd op twee podia. De koningen van de dansvloer zullen aanwezig zijn op Plein1940 in hartje Rotterdam. Internationaal welbekende namen als Yellow Claw, ROOG & Erick E (b2b), Dyna, Shermanology en The Flexican ft. MC Sef komen namelijk op staatsbezoek!
Op 26 mei 2015 is de Johan Cruijff ArenA hét decor waar tientallen wereldsterren zich zullen verzamelen. Voor de Gumball at the ArenA komen zij speciaal naar het Amsterdamse stadion. Onder hen Formule 1 wereldkampioen Lewis Hamilton, David Hasselhoff, rapper Bun B, DJ The Alchemist, de freestyle skiër Jon Olsson, Tony Hawk en DJ Afrojack. Deze Nederlandse, maar ook internationaal veelgevraagde, superster zal op Gumball at the Arena een groots optreden geven.
Op Pinksterzondag 24 mei 2015, viert 7th Sunday Festival, na de succesvolle editie afgelopen jaar, dit jaar zijn zevenjarig jubileum. Op festivalterrein De Roost in Erp bij Veghel, zal een waar festivalparadijs ontstaan. De bezoekers zullen verwelkomt worden met een adembenemende Mainstage, nieuwe verrassingen op het festivalterrein met leuke niet ontdekte plekjes en een line-up die in de breedte de liefhebbers zal doen verheugen, met onder andere headliner Steve Angello.
Zaterdag 9 mei zal vanaf het strand van Bloemendaal Freestyle Maniacs showcase - Beatz of pleasure de grote opening hardere stijlen voor het zomer/strandseizoen plaatsvinden. De leden van de Freestyle Maniacs hebben voor deze editie weer een aantal collega's uitgenodigd en gaan er voor zorgen dat het zand tussen je teenslippers weggebeukt wordt en de temperatuur tot het kookpunt stijgt. Onder anderen the The Darkraver, Bass-D, Pavo, Panic, Waverider en vele andere komen langs en zullen er voor zorgen dat er een tsunami aan dikke beats Bloemendaal doet overspoelen.
Op 27 april zal de eerste editie van Vrijmarkt plaatsvinden in De De Marktkantine. Speciaal voor dit nieuwe concept is Joris Voorn uitgenodigd voor een extra lange set. Joris Voorn reist momenteel de hele wereld over en De De Marktkantine is dan ook meer dan trots dat zij Joris Voorn mogen ontvangen op deze feestelijke dag.
Op veler verzoek van haar trouwe bezoekers heeft de organisatie de ouderwetse All You Can Drink VIP weer in het leven geroepen. Je kunt voor 100 euro lekker ouderwets op oorlogspad op een volledig verzorgd VIPdeck. Met enige trots kan de organisatie ook melden dat de 'Godfather of Hardcore' Paul Elstak is toegevoegd aan het Main Stage en het Haagse early hardstyle wonder Thilo de Freestyle area komt versterken!
24 April vindt de officiële pre-party van Vrijland Festival – Vrijland Voorspel – plaats in de loods van Amsterdam Roest. Door de verkoop van de panden aan kinderwagenfabrikant Bugaboo, kan Amsterdam Roest er vanaf komende zomer geen activiteiten meer organiseren. Vrijland Voorspel zal daarmee het op één na laatste feest en het allerlaatste dance georiënteerde feest in 'hal 3' zijn.
[PRCPTN] van de Berlijnse organisatie Percep-tion strijkt voor de zesde Nederlandse editie neer in de nieuwe uitgaansgelegenheid aan de Louwesweg in Amsterdam-West. Voor de tweede keer zullen RADION en [PRCPTN] een worden
In het jaar 2015 zal Tryfecta Events in samenwerking met Subsonic weer een aantal mooie edities van Drumcage gaan neerzetten. De eerste editie van het jaar zal vallen op 10 april, wederom in de vertrouwde underground locatie van Groningen, Subsonic!
Op 28 maart 2015 zullen alle echte hardstyle fans zich herenigen bij de eerste editie van RAW Religion. Samen met artiesten van End of Line Records en Theracords zal USP de eerste editie van RAW Religion neerzetten in Supreme in Arnhem. RAW Religion garandeert de bezoeker maximale energie van begin tot eind en wordt muzikaal verwend door de volgende acts: Warface, Deetox, D-sturb, Proverb, Dark Chemistry, Matt Fasten, Soundcreators en MC Asae.
Wie jarig is trakteert! Op zaterdag 28 maart viert 7th Heaven Events dat zij inmiddels alweer twee jaar feesten hebben gegeven in Club Rodenburg in Beesd. Dat moet natuurlijk groots gevierd worden en daarom nodigt 7th Heaven Events iedereen uit om gratis naar 7th Heaven te komen! Iedereen is van harte welkom en mag tot 23:30 uur gratis naar binnen, zowel de dames als de heren. Leuker kan bijna niet! Alle maar liefst vier zalen van de Rodenburg worden op 28 maart ondergedompeld in die heerlijke 7th Heaven sfeer.
Tijdens InTown staat de Duitse act Karocel op het grote podium van RADION. Karocel-leden Mathias Kaden, Marcel Aue en Robert Krause zullen 24 april naar Amsterdam komen om hun DJ- en producetalent ten gehore te brengen.
Paleis Soestdijk is zaterdag 30 mei het unieke decor van Off The Record, het royaalste dancefestival in Nederland. In de tuinen van het paleis zullen verschillende stages zijn, gevuld met topartiesten uit binnen- én buitenland.
Headliner Entertainment, het artiesten en muziek platform van SFX Entertainment Europa, gaat zijn activiteiten uitbreiden. Het bedrijf is nu de strategische paraplu van vier unieke boekingsbureaus en de onlangs gelanceerde divisie Headliner Music.
Met nog een paar weken te gaan maken duizenden Hardcore liefhebbers uit heel Europa zich op voor hét kick-off festival van dit hardcore festivalseizoen; Hardshock Festival! Check hieronder de officiële trailer, luister naar het anthem van dit jaar en bestel naast je festivaltickets ook direct nieuwe Hardshock merchandise! 'Real Hardcore without boundaries. Dedicated to those who stay true to our Movement...'
Het startsein is gegeven! Op 15 maart vierde Bloomingdale Beach officieel de opening van het strandseizoen tijdens de sold out edition van Bloomingdale XXL 'Grand Opening 2015'. Nu al blikken ze terug op een magische start vol mooie herinneringen maar gelukkig staat de volgende XXL editie al klaar!
Na de uitverkochte Grand Opening van Bloomingdale Beach kan Beachclub BLISS niet achter blijven. Op 26 april zal de officiële opening van het seizoen in Scheveningen worden afgetrapt bij BLISS tijdens Koningsnacht!
Een opschoonactie van 'page likes' door Facebook heeft ervoor gezorgd dat een groot aantal dj's een forse hoeveelheid 'fans' is verloren. Dat blijkt uit een analyse van DDMCA en Rankingz.
Timetable Paaspop online
woensdag 18 maart 2015
Het Grote Puzzelen kan vanaf nu weer volop beginnen, want de timetable van Paaspop staat online! Het rijk gevulde programma bevat maar liefst 175 (inter)nationale acts, verdeeld over veertien uitbundig gedecoreerde area's. Zoals hoofdpodium Apollo waar klinkende namen als The Kooks, Anouk, Deus, Typhoon en Kensington optreden - tot de nieuwe danstempel The Desperados Warehouse.
Tom Trago's label Voyage Direct strijkt als onderdeel van de Europese tour op 21 maart neer in RADION. Amsterdam is als tweede in de rij van grote Europese steden aan de beurt. Naast Tom Trago zullen Awanto 3, Dexter, Elias Mazian en Overlast de avond aan elkaar draaien.
Zaterdag 18 april 2015, van 22:00 tot 04:00, staat er een speciale This is Hardcore editie voor de deur in de Effenaar te Eindhoven! This is Hardcore is gestart met een 'global take-over' onder de codenaam 'Operation #TiH'. Bijgestaan door onder andere Art of Fighters, Tha Playah en The Sickest Squad, brengt This is Hardcore samen met Bassworx pure hardcore naar de Effenaar in Eindhoven voor een onvergetelijke Album Release Party!
De leukste Koningsnacht van Utrecht (en misschien wel van heel Nederland) komt weer naar de Domstad! Op zondag 26 april zet iedereen die nu al warm loopt voor deze festiviteit een cirkel om deze datum met een dikke (oranje) stift. Hul je zelf helemaal in oranje en kom samen met je vrienden en vriendinnen naar De Winkel van Sinkel om de hele nacht te dansen op de allerleukste muziek, geheel in de stijl van de concepten We All Love 80s 90s 00s en Het Foute Feest!
Vrijdag 27 maart tot en met zondag 5 april viert het Amsterdamse cultuurpodium Sugar Factory haar tienjarig bestaan! Enkele highlights: Kabale und Liebe b2b met Anton Pieëte, Bok Bok, Spartaque, Rancido, Sevdaliza, twee speciale edities van Wicked Jazzsounds, een indrukwekkende audiovisuele liveshow van 2562 & Heleen Blanken, multidisciplinaire theatervoorstelling Get Connected, de VJ Academy workshop en exposities van Sjem Bakkus en Leendert Mulder. De tiendaagse jubileumprogrammering (van zowel de vooravonden als clubnachten) vormt een weerspiegeling van Sugar Factory's verleden, heden en toekomst.
Op vrijdag 6 maart heeft Festivaldirecteur Nathan van Gelder de eerste namen bekend gemaakt van de line-up voor het Bevrijdingsfestival Drenthe op 5 mei a.s.. Op het Hoofdpodium is Ali B. Op Volle Toeren de topattractie, samen met Brownie Dutch en Darryl. Maar ook Van Dik Hout en Syp van der Ploeg zijn landelijk bekende namen. Op het Dancepodium is Billy the Kit de grote headiner. Met in zijn kielzog Oliver Twizt en Lucas & Steve. Meer namen volgen.
Op 15 en 16 mei zal op evenemententerrein de Hoop in Nuland voor het derde jaar Wasted Festival plaatsvinden. Dit jaar neemt ITSOTC Events je mee op een muzikale trip naar 'Planet Wasted'. Wasted Festival heeft het wederom gepresteerd om een gevarieerd programma samen te stellen waarbij elke harddance-liefhebber zijn vingers kan aflikken. Check hier de line-up en alle informatie.
Op zondag 5 april, eerste Paasdag, keert It all started in the Nineties weer terug naar de Effenaar in Eindhoven. Dit keer met een Happy Hardcore editie met niet de minste namen uit de gouden jaren van de Happy Hardcore!
Zaterdag 21 maart van 22:00 tot 04:00 is de Effenaar in Eindhoven wederom het decor voor een gloednieuwe editie van ST8MENT presents Three Years. Met de perfecte mix tussen de krachtige melodieën van Noisecontrollers en de harde beats van onder andere Jack of Sound en Deetox, belooft deze speciale Three Years editie een echte klapper te worden.
Tinnitus is geen feestje! Je kunt jezelf beschermen tegen een permanente piep of ruis door een investering in je oren te doen. Dat kan bijvoorbeeld door de PRO17 van ACS. Deze oordoppen dempen gemiddeld 17dB en de 'veilig horen' periode wordt met meer dan 5 keer verlengd. De oorstukjes worden op maat gemaakt zodat ze speciaal voor jou de beste bescherming bieden, maar uiteraard is de beleving van de muziek niet slechter! En om jou tegemoet te komen, mag Partyflock je 10% korting geven! Lees snel meer!
Een verbazingwekkend geluidssysteem, de hedendaagse top van de hardcore scene en geen geluidslimiet! Op zaterdag 11 april is de Kdanz in Schagen het toneel voor de nieuwe editie van World of Hardcore. World of Hardcore staat al een aantal jaar gegarandeerd voor een nacht lang beuken. Met hoog tempo zullen de zware basslijnen door je lichaam trillen en de melodieën door de speakers knallen. Hieraan toegevoegd komt er speciaal voor de World of Hardcore editie op 11 april een extra lichtshow. Het belooft een memorabele avond te worden!
Wanneer mensen in het nauw gedreven worden, gebeuren er duistere dingen. Dat heeft Sounds Of The North vorige keer bewezen. Na eindelijk een deel van het terrein te hebben teruggewonnen is het tijd om vooruit te denken. Blijven doorgaan met nieuwe, revolutionaire manieren van audiovisuele oorlogsvoering is de enige oplossing om stand te houden. Ook deze keer staat Sounds of the North klaar met een ijzersterke editie van A-Bomb, genaamd A-bomb: Evolution – Jeffius Bday Party.
Nieuwe concepten introduceren doet evenementenorganisatie Cyndium niet vaak. Toch begonnen de handen van de organisatie te jeuken om met 'Falcon – The Tempo Tantrum of Hardcore' op 11 april aanstaande in Amsterdam Studio's aan de slag te gaan. Het draait allemaal om uptempo hardcore waarmee nog nooit op zo'n complete en vooruitstrevende manier werd geprogrammeerd.
Zaterdag 21 maart gaan de mannen de tunnel ouderwets verheerlijken met een 7-uur durende set. Ook afgelopen jaar bewezen Nino & Frankie weer eens hun bijdrage aan de Rotterdamse scene door hun eerste CONTRA feest in de Ferro Dome te organiseren.
Na het grote succes van vorig jaar mocht een vervolg niet uitblijven! Ook dit jaar presenteert Art of Dance Hardkingz, het enige echte Koningsdag harder styles event van de hoofdstad. Het allerbeste op gebied van hardstyle, hardcore, rawstyle en happy hardcore, komen samen op het Java Eiland in Amsterdam. Royaal beuken voor een oranje gekleurde prijs is de missie!
Valrave is terug met een wel hele speciale nacht in WesterUnie. Samen met ANNA Brazilië en Vonda7 Duitsland vormt labelaanvoerder Pleasurekraft op zaterdag 14 maart een stevige delegatie van het label Kraftek. Kraftek tourt momenteel met zijn artiesten wereldwijd, na onder andere de VS, Duitsland en het BPM Festival in Mexico wordt ook Amsterdam aangedaan.
The most anticipated event of the year! Op eerste paasdag, Zondag 5 april, met o.a. Benny Rodrigues, Shermanology & Mitchell Niemeyer. Op deze prachtige datum zal er een knallende Pasen Editie van Rocksteady in Bloemendaal plaatsvinden. Voor deze Pasen editie gaat Rocksteady naar het strand: Beachclub Vroeger.
Eén van de grootste legendes uit de house scene keert eindelijk weer eens terug in Amsterdam. Niemand minder dan Erick Morillo zal vrijdag 6 maart op volledig eigen wijze Escape op zijn kop zetten. Stop zijn sexy, groovy house muziek, een internationaal hoogstaande club als Escape en alle party people van Amsterdam bij elkaar en dan weet je stiekem wel wat er gaat gebeuren. Maar Escape heeft meer in de aanbieding deze maart maand. Reveal, HouseRules, Brainwash en Like bieden elke donderdag tot en met zondag top entertainment naar hartje Amsterdam!
Lekker hoor! Het is weer april en dus is het voorjaar in volle glorie. Ideaal voor de liefhebbers van zomerse taferelen! Maar voordat we met onze badlakens richting het strand kunnen is er nog een periode van heerlijk dansen in de club met je cocktailjurkje aan, je nieuwe kapsel en natuurlijk met een drankje in je hand.
Als de dagen weer langer worden weet je dat de lente eraan komt! Project Houseparty luidt deze vrolijke en zonnige periode in met een waanzinnig vet feestje met een allesomvattend thema: 'Spring Break'! De Winkel van Sinkel zal een complete metamorfose ondergaan tot een magisch speelparadijs op een warm vakantieoord.
Met Have Faith in Trance wordt er een nieuw trance-concept gestart in Nederland en wel op 4 april aanstaande in Club Eindelijk Weer te Almere.
Op 16 mei 2015 zal de eerste editie van Beyond plaatsvinden op het evenemententerrein Velsen Valley, te Spaarnwoude Park. De manifestatie gaat verder dan een regulier festival; er is geen mainstage, geen blokkenschema, geen commerciële diva-DJ's, geen wifi, geen selfies en geen telefoons, en naast security is er ook "insecurity" aanwezig. Op deze manier worden de 5.000 bezoekers uitgedaagd hun eigen wereld voor één dag zelf vorm te geven.
Club Night Dezibel
donderdag 5 maart 2015
Zaterdag 21 maart zal de vernieuwde Dezibel weer schudden op haar grondvesten. Niemand minder dan Alvita komt dit jaar de Club Night versterken. Niet alleen de line-up, maar ook de licht- en geluidsshow zal weer zorgen voor een geweldige avond. Genoeg reden dus om deze avond te komen genieten van de lekkerste house, latin en moombahton beats!
Straf_werk presenteert vandaag het eerste deel van de line-up. Na twee onvergetelijke uitverkochte edities, keert Straf_werk festival ook deze zomer terug. De derde editie van Straf_werk Festival zal op zaterdag 22 augustus plaatsvinden. Voor deze editie heeft Straf_werk o.a. Jamie Jones, Huxley & Henrik Schwarz (live) uitgenodigd.
Na een korte tijd afwezig te zijn geweest wegens de sluiting van Club LUX, is het urban feest Luxurious weer terug! Luxurious is weer helemaal back on track en bigger maar vooral better dan ooit. Met trots kondigen ze de Luxurious XXL editie aan op vrijdag 6 maart in de Central Studios in Utrecht.
Aanstaande zaterdag is dan eindelijk de langverwachte Crazyland Victoria's Angels editie! Het feest was ruim vijf weken van te voren al uitverkocht en nu is het dan bijna zo ver. Jullie hebben er zoveel zin in, maar hebben nog wel wat vragen met betrekking tot de dresscode....
31 maart 2015
Derde editie van het Ministerie Van Duistere Zaken in Poema
ESHU komt Nijmeegse sound vertegenwoordigen in Amsterdam
30 maart 2015
15 Jaar City of Dance
SP start Meldpunt Kaart te Duur
b2s presents Remember – latest info
29 maart 2015
s'Oranje festival op Koningsdag in Rotterdam
28 maart 2015
Gumball 3000 geeft grote live show in Amsterdam ArenA
7th Sunday Festival presenteert line-up 2015
27 maart 2015
Bloemendaal aan Zee niet blij met hardere stijlen?
Vrijmarkt Koningsdag met extra lange set van Joris Voorn in Marktkantine
26 maart 2015
Rave the City gaat VIP en voegt nog meer artiesten toe aan line-up
25 maart 2015
Laatste dancefeest in de loods van Amsterdam Roest
[PRCPTN] vindt vaste plek in nieuw Radion
Tryfecta Events presenteert nieuwe editie Drumcage
24 maart 2015
Warface en Deetox bij RAW Religion in Arnhem
23 maart 2015
7th Heaven viert tweejarig samenwerkingsverband met Club Rodenburg en nodigt hierbij iedereen uit
22 maart 2015
Drie grootmachten van Karocel in RADION
Off The Record Festival presenteert volledige line-up en start reguliere kaartverkoop
21 maart 2015
Headliner Entertainment breidt artiestenplatform uit
20 maart 2015
Hardshock Festival 2015 · 100% Hardcore én Harder!
Vier Pasen in Bloemendaal tijdens Blooomingdale XXL
19 maart 2015
Beachclub BLISS opent seizoen tijdens Koningsnacht
18 maart 2015
Facebook schoont page likes op, óók van DJ's
Timetable Paaspop online
Tweede stop Europese tour Voyage Direct in RADION
This is Hardcore · Album Release Party op 18.04.15 in Effenaar
Koningsnacht Utrecht in de Winkel van Sinkel
17 maart 2015
Sugarfactory viert tienjarig bestaan met speciale jubileumprogrammering
16 maart 2015
Bevrijdingsfestival Drenthe 2015 introduceert sterkste line-up ooit
Wasted Festival 2015 · Join our trip to 'Planet Wasted'
13 maart 2015
It all started in the Nineties met happy hardcore editie in Effenaar op eerste Paasdag
12 maart 2015
ST8MENT Three Years final info en timetable
Speciaal voor Partyflockers: 10% korting op ACS gehoorbescherming!
11 maart 2015
World of Hardcore 11 april weer in KDanz
Verwacht kraak, piep, trommels en kicks tijdens A-Bomb
Falcon · The Tempo Tantrum of Hardcore
9 maart 2015
Tweede allnighter Nino & Frankie in Toffler is een feit
Hardkingz 2015 trailer, line-up & kaartverkoop
7 maart 2015
Pleasurekraft's label Kraftek met showcase op 14 maart in Westerunie
6 maart 2015
Rocksteady 1e Paasdag in Beachclub Vroeger
Erick Morillo en meer in Escape Amsterdam in maart 2015
Latin Lovers zorgt weer voor tropische sferen in Utrecht
5 maart 2015
Project Houseparty XL · Spring Break Edition
Euforische trance-line-up Have Faith in Trance 4 april
Beyond organiseert géén nieuw festival in Spaarnwoude
Club Night Dezibel
4 maart 2015
Eerste artiesten Straf_Werk Festival 2015 bekend
Urban event Luxurious weer terug
Aanstaande zaterdag Crazyland · Belangrijke info over dresscode en timetable