Partyflock
 
Nieuws · februari 2015
­ Nederland
Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren zal jongerenzender SLAM! ook dit jaar SLAM!Koningsdag in Alkmaar vieren. Vanaf 12.00 uur vindt op maandag 27 april het grote outdoor dancefestival plaats met optredens van bekende dj's en top acts. SLAM! zal binnenkort de line-up bekendmaken. De kaartverkoop gaat vrijdag 13 maart van start.
Vandaag heeft Ruis Festival haar volledige line-up bekend gemaakt voor de 2015 editie. Tijdens het pinksterweekend verwelkomt het festival o.a. Gary Beck Verenigd Koninkrijk, Tensnake Duitsland, Oneman Verenigd Koninkrijk, Job Jobse, Ben Pearce Verenigd Koninkrijk, Dekmantel Soundsystem en House legende Fred P Verenigde Staten.
Gouden Kabouter Awards 2015
woensdag 25 februari 2015
De Gauwe Kabouter Awards vieren dit jaar het allerleipste van Mokum, hoofdstad van de internationale danceindustrie. Een gesjeesde avond - de beroemde en beruchte Oscaruitreiking van de dancescene - waarin de hotemetoten van het uitgaansleven komen flaneren in hun mooiste kloffie, allemaal naar de gallemieze gaan en hopen een kleine gauwe gozer mee naar huis te nemen.
Na eerdere succesvolle edities van Supersized RAW, zoals de editie in december die ruim van te voren uitverkocht was, staat de volgende editie alweer op het programma op 11 april.. Dit keer wordt de Maassilo in Rotterdam omgetoverd tot een beukparadijs voor iedere raw hardstyle liefhebber.
De mooie industriële Maassilo vol energieke feestliefhebbers die zich laten gaan op de lekkerste beats van de grootste dj's uit de scene en samen genieten van één belevenis: Mysterious 'Wildlife'. Drie area's nemen jullie mee in een waanzinnige wildlife experience.
Beachboom · 100% Pure Winter Party
maandag 23 februari 2015
100% Winter Party. 100% Beachboom. Dit mag dan wel de wintereditie zijn, maar ze beloven je een avond waar je het warm van krijgt! De DJ's hebben één doel: Sportcentrum Westerschouwen op haar grondvesten laten trillen. Met een mooie mix van nationale en internationale namen belooft Beachboom Winter een feest te worden waar je bij wilt zijn!
Partydrugs worden steeds zwaarder en ze worden vaker geslikt. Ook vinden jongeren in de leeftijden van 16 tot 24 jaar het steeds normaler om partydrugs zoals xtc te gebruiken als ze uitgaan. Dat blijkt maandag uit onderzoek van het Trimbos-instituut. Volgens het instituut worden de risico's van de partydrugs steeds groter.
Het eerste Koningsdag festival van Utrecht stijgt op in de imposante Jaarbeurs: de plek waar we ons gaan onderdompelen in gekmakende house en eclectic beats bij twee dikke in- en outdoor stages! Vandaag is de line-up bekend gemaakt. Benieuwd wie er gaat knallen op de mainstage of vanaf de stage hosted by Hipster!? Check snel de teaser!
Zaterdag 28 februari is het alweer tijd voor de volgende 7th Heaven, met alles erop en eraan wat deze feesten zo gewild maakt bij iedereen. Nadat je de auto op één van de ruime parkeerterreinen rond de club hebt geparkeerd word je aan het begin van de avond binnen verwelkomd met een lekker aperitief in de vorm van een drankje dat je persoonlijk wordt uitgereikt. Met een lekker glas champagne, appelsap of jus d'orange in je hand begint het feest al goed! Gedurende de avond word je dan nog verder verwend met de gratis vers gesneden fruit en de altijd populaire verfrissende ijsjes. Zo kom je de avond wel door!
Nieuw 16+ evenement in Utrecht
vrijdag 20 februari 2015
Het blijft de gemoederen bezig houden: Jongeren & Alcohol. Een jarenlange discussie bij de Nederlandse regering leidde uiteindelijk tot de wijziging van de alcoholwet op 1 januari 2014. Een positieve stap richting de preventie van alcoholgebruik onder jongeren, maar wel één met een negatieve nasmaak ten aanzien van het culturele vertier voor 16- en 17-jarigen. Sinds de wetswijziging is het aantal evenementen voor jongeren van 16 en 17 jaar namelijk drastisch geslonken.
Absolutely Kingsnight heeft zich de afgelopen jaren stormachtig ontwikkeld tot een evenement dat tot een van de grootste in het land mag worden gerekend. Het oranje spektakel vindt ook dit jaar weer plaats op het Van Heekplein in Enschede. Daarnaast is Bevrijdingsdag Enschede qua datum natuurlijk geen nieuws, qua inhoud des te meer want er staat een spectaculair programma in de planning dat ervoor zal zorgen dat Enschede een bolwerk zal zijn dat massaal haar vrijheid viert!
Een memorabele nacht gaat het zeker worden aankomende zaterdag. Vanuit maar liefst 14 landen zal een invasie van echte hardstyle-kenners en -liefhebbers richting het topsportcentrum in Almere komen. De primeur waar al jaren om gesmeekt en naar uitgekeken wordt gaat tijdens Hardclassics gebeuren: de officiële terugkeer van de ongekroonde hardstyle-koningin Lady Dana.
Op 4 en 5 april vindt voor de derde keer het DGTL festival plaats op de NDSM-Werf in Amsterdam Noord. Filmmuseum EYE, dat op tien minuten fietsen ligt van het NDSM terrein, slaat de handen in één met DGTL en is de officiële culturele partner geworden van het festival. Binnen de pijler DGTL ART worden tijdens het festival exclusieve beelden uit het archief van EYE vertoond in een zes meter hoge containerinstallatie.
Extrema Outdoor Belgium viert op 22, 23 en 24 mei het vijfjarige jubileum met een indrukwekkende muziekprogrammatie. 'XOBE' stond al bekend om haar kwalitatieve line-up en komende editie bevestigt deze reputatie alleszins.
Carry On Regardless! Het gesprek van de dag wat door de underground scène zal denderen. In de Tolhuistuin (Paradiso Noord) zal 3 april van 22:00 tot 6:00 namelijk een nieuw concept plaatsvinden genaamd Carry on Regardless. Met een line-up van internationale allure lijkt het er op dat er geen halve maatregelen worden genomen. Met gevestigde namen als Darren Emerson, Dave Seaman, Remy Unger, Per, JP, Moritz, Lone Striker, Paul Hazendonk, David Hülsken (Live), Rubzman vs Lady Ace, C-Jay en Niels Marieé belooft dit een memorabele nacht te worden.
Suppression · Make RAW not WAR #2
woensdag 18 februari 2015
Met deel 1 nog vers in het geheugen is het alweer tijd voor de briefing van editienummer 2. Op 23 mei 2015 zullen alle #raw fans samenkomen bij Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee om grandioos te beuken op de hardste raw kicks van het moment. De organisatie heeft zijn best gedaan om een originele maar ook keiharde line-up samen te stellen. Een goede mix tussen de aanstormende talenten van nu in combinatie met harde klappers van de welbekende namen. Met trots presenteert de organisatie dan ook de line-up van Suppression – Make RAW not WAR #2.
Gaaf, uniek, nieuw en toch oud? Dat is de nieuwe editie van Metz on Sunday op zondag 15 maart. Waarom? Nou, deze avond heeft The Real House Event namelijk een wel heel bijzonder thema: Vinyl Edition!
Oldschool Gangsters kleurt zoals bijna ieder jaar weer oranje in de maand april. Koningsdag is wel twee dagen later maar op 25 april willen ze toch een beetje meedoen om enigszins aan te sluiten bij dit altijd gezellige Nederlandse feest. Zaterdag 25 april zal er een nieuwe editie van Oldschool Gangsters plaatsvinden in S.U.R.. Omdat Oldschool Gangsters zich weet te onderscheiden van andere events, zoals door het gezellige, het gewone "ons kent ons gevoel", is het altijd weer een hele beleving wanneer de datum dichterbij komt. En dat maakt dit concept zo bijzonder met onder andere hun organiserende residents DJ Rob & MC Joe!
Het zwarte pand gelegen aan de Beesdseweg wat bekend is geworden door discotheek HappydayZZ wordt aangepast tot een multifunctionele evenementenlocatie. Een drietal ondernemers (bekend uit de horeca- en evenementenbranche) hebben het initiatief genomen om de voormalige discotheek in te zetten voor onder andere dance- en themafeesten, concerten, beurzen, congressen, bedrijfspresentaties, recepties, bruiloften et cetera.
Wie jarig is trakteert...op 27 februari bestaat het Vieze Poezendek één jaar! En geheel in de herkenbare stijl van het Vieze Poezendek zal de allereerste verjaardag van Milkshake's hot 'n steamy poezenkind uitbundig worden gevierd. Denk aan: een extra-extravagante aankleding van de club én een extra kittige headliner, niemand minder dan The Flexican & Sef zullen deze editie achter de draaitafels de klauwen uit de mouwen steken.
Sexy by Nature is terug met een weekender! Sunnery James & Ryan Marciano zijn tijdens het paasweekend met Sexy by Nature te zien op zaterdag 4 april 2015 in de Undercurrent in Amsterdam en op zondag 5 april 2015 in de Cruise Terminal in Rotterdam. Het DJ duo staat wereldwijd bekend om hun energieke en opzwepende house sound en hun interactie met het publiek. In combinatie met deze speciale locaties belooft dit een super intieme editie te worden.
DSTRCT, de veelbesproken nieuwkomer in de Nederlandse underground scene, komt op 6 maart met hun tweede editie in de industriële Factory 010 te Rotterdam. Hier zal wederom gekozen worden voor een ongewone, maar desalniettemin doeltreffende combinatie van artiesten: Boddika, Joey Daniel, Nino&Frankie en met als klap op de vuurpijl het internationaal gerenommeerde Italiaanse duo Tale Of Us als headliner.
Zaterdag 28 februari is het weer tijd om je van je bekende kant te laten zien bij Be Famous! Het partyseizoen in De Loft XL in Hengelo wordt weer geopend en je gaat dan ook meteen knallen! De 28e zal niemand minder dan mister Freddy Moreira zijn debuut maken bij Be Famous.
Eén van de grootste legendes uit de house scene keert eindelijk weer terug in Amsterdam. Erick Morillo zal op vrijdag 6 maart op volledig eigen wijze Escape op zijn kop zetten. 'Als je de club niet warm en bezweet verlaat dan heb ik mijn werk niet goed gedaan' is immers het motto van deze held. Voeg zijn sexy, groovy house muziek, een internationaal hoogstaande club als Escape en alle party people van Amsterdam bij elkaar en dan weet je stiekem wel wat er gaat gebeuren..
Major League kondigt niet één, maar twee nieuwe avonden aan in de Melkweg. Na de uitverkochte februari editie vindt op 3 april Major League presents Viper Live plaats met onder andere Matrix & Futurebound, Brookes Brothers en van Nederlandse bodem onder andere Maduk & Nymfo. Op 5 juni zal de Melkweg wederom een bolwerk zijn van drum 'n bass met Major League presents RAM met Wilkinson, Teddy Killerz en van eigen bodem de rising stars June Miller en meer!
Waar die heerlijke zwoele avondjes zijn gebleven? Die avondjes dat je mee kan swingen op Usher en mee blèren op Chris Brown? Ham kunt gaan op dikke hiphop? Avondjes waarop de heupjes meewiegen op lekkere zouk, moombahton en dancehall? Maak je borst maar nat, want die avondjes komen terug...
Ensuite ontwaakt uit winterslaap
dinsdag 10 februari 2015
Na een uitzinnige jaarwisseling gevolgd door een welverdiende winterslaap maakt La Fête 040 zich op om op 28 maart het nieuwe jaar in te luiden met misschien wel de dikste editie die Ensuite ooit gekend heeft!
The Magic Tree of House
maandag 9 februari 2015
Op zaterdag 14 maart brengt 'The Magic Tree of House' de oude sfeer weer tot leven met een aantal oude dj's die in de beginjaren al actief bezig waren in de wereld van de electronische muziek. Ze vertegenwoordigen samen alle facetten van de housescene van de jaren 1992 tot en met 1999. Met een '100% vinyl only' set zal Pat C,voormalig resident dj van Parkzicht (Rotterdam), je twee uur lang meenemen op zijn muzikale reis door het verleden.
Time Out on Ice
zaterdag 7 februari 2015
Time Out brengt iets unieks in de uitgaanswereld... Time Out on Ice! In het weekend van 14 en 15 maart 2015 ligt er een echte ijsbaan in de discotheek.
De Confetti Club
zaterdag 7 februari 2015
Op zaterdag 28 februari is het moment eindelijk daar en slaan team Yardbird en DiscoFlamingo in samenwerking met de Rotterdamse Schouwburg de handen ineen voor de meest kleurrijke party van onze havenstad: de Confetti Club.
Na een uitermate geslaagde en uitverkochte 90's edition in de WesterUnie, viert Klamme Handjes op 3 april haar derde verjaardag. De laatste editie voor Klamme Handjes Festival vindt wederom plaats in de welbekende fabriekshal. Tijdens de derde verjaardag worden bezoekers mee op reis genomen richting de tropen.
Vrijdag 6 februari is het eindelijk zover! Partyraiser komt, op veler verzoek, naar Epic Tilburg. Na de vele succesvolle edities van het Hardstyle concept Epic Hard! is het nu weer eens de beurt aan het hardcore versie; Epic Harder!
Op 6 juni 2015 viert Free Your Mind alweer haar twaalfde editie en geldt daarmee inmiddels als één van de oudste dancefestivals van Nederland.
Geïnspireerd door platforms zoals Finq, Majestic Casual en A British Rain presenteren Beat 'm Up & KINGZ exclusives een geheel nieuwe clubavond 'The PLUG'. The PLUG is een concept met een internationaal karakter die zijn wortels zal vestigen in één van Rotterdams meest intieme lounges Number 14.
Dagverblijf Winterfest
vrijdag 6 februari 2015
Geen winter zonder winterpret, daarom presenteert Dagverblijf op zaterdag 28 februari het Dagverblijf Winterfest, hét sneeuwzekere festival om de winter in stijl af te sluiten.
Daar waar wereldberoemde popartiesten als de Rolling Stones en Pharrell Williams naast hun indrukwekkende concertreeksen en festivaloptredens graag maar helaas incidenteel een intiem en exclusief concert in bijvoorbeeld een Paradiso doen, biedt Global Dutch zo'n podium voor de populaire dancestromingen. Altijd gebracht door Nederlandse dj's die op dit moment wereldwijd de grote clubs, events en festivals op hun kop zetten. 013 Poppodium in Tilburg heeft de primeur.
Electic Mansion, jouw oplossing voor de volgende uitgaansproblemen: je wil graag met je broer/zus gaan stappen, een leuke collega of met een goede vriend(in). Omdat jullie muziekvoorkeur enorm verschilt, zit een gezellige avond stappen met z'n allen er vaak niet in. Een ander voorkomend probleem is dat men niet de hele avond R&B of House wil horen, maar op zoek is naar de juiste balans tussen deze twee muziekstromen.
Flirten, dansen, sjansen in een stijlvolle entourage met lekkere muziek en mooie mensen. Op zaterdag 14 februari is de eerste editie van SaturdayClub van dit jaar in het Schielandhuis in Rotterdam en die staat helemaal in het teken van Valentijn!
Op 26 februari stelt Give Soul opnieuw een superduo voor aan de bezoekers van De tunnel. Ze hebben het dan natuurlijk over Toffler en met superduo bedoelen ze niemand anders dan Adrian S. en.. Adrian S. beter bekend als Adriatique.
Dans je warm in Escape in februari
woensdag 4 februari 2015
Buiten is het aardig fris en daarom is Escape 2015 erg stevig gestart. Het vijfjarig bestaan van Reveal was een klapper en Laidback Luke knalde 23 januari het nieuwe jaar in! Escape is daarnaast altijd aan het vernieuwen en sinds NYE zijn er speciale verhoogde VIP skyboxes aan de zijkanten van de club aanwezig. Dus wil je een zeer bijzondere clubervaring mail dan <VIP@escape.nl> voor reserveringen. Wees er op tijd bij als je op 6 maart Erick Morillo vanaf het VIP balkon wilt meemaken!
In de zomer van 2014 streek Juice neer in Escape Lounge en vanaf dag één was het een succes. Juice bestaat echter al acht jaar met edities Paradiso, The VIP Room en natuurlijk waar het allemaal begonnen is, in de inmiddels gesloten Sinners/Club Home. Na drie maanden werd het tijd voor Juice om binnen de Escape door te groeien en naast de Escape Lounge ook de Escape Studio op de laatste vrijdag van de maand erbij te programmeren. Wat je kunt verwachten in de twee area's bij Juice kan je hieronder terugvinden.
Green Events Nederland zal in samenwerking met koplopers in de evenementensector; Pinkpop, Mysteryland, Welcome to the Future, Zwarte Cross, Extrema Outdoor, Solar weekend, Into the great wide open, DGTL en Amsterdam Open Air gaan werken aan de totstandkoming van een 'Green Deal' met als doel streven naar een afvalvrij festival.
J'Adore Monday Vaganza
dinsdag 3 februari 2015
Op 23 februari 2015 staat Club Vie Rotterdam weer in het teken van het meest populaire evenement van de maandag: J'Adore Monday Vaganza!
Dit jaar zal de opening van Beachclub Fuel' in het teken staan van trance. Classic trance wel te verstaan! Met dit thema knalt de geschiedenis van trance uit de speakers dankzij de programmering van Nederlandse trance-pioniers als RAM, Signum, Misja Helsloot en Ruben Verhagen. Vanuit Schotland komt de levende legende Mark Sherry overvliegen om het feest een internationaal tintje te geven.
6 Februari nodigt Tram 10 Arjuna Schiks en Illesnoise uit om samen met de Tram 10 residents een waar spektakel te maken van de tweede Tram 10 reis. Na de geslaagde opening met Juan Sanchez en JP Enfant gaat Tram 10 door met de winterparade.
Flirtation · Winter edition
dinsdag 3 februari 2015
Op zaterdag 7 februari gaat het dak eraf tijdens de famous Women only Flirtation Winter Edtion in de Amsterdamse Club Panama. Ruim 800 vrouwen dansen, feesten, drinken, keten en flirten met elkaar op de de heerlijke beats van een fantastische line-up; DJ T'Amore, Cat Carpenters, MC Choral, Elegance Depth & Covergirl Sunny
Welke innovaties moeten we nú aanpakken om in 2020 een succesvol evenement te organiseren? Het platform Open House is opgericht om die innovatieve ideeën op te sporen en tot succesvolle business te maken. Reden voor de VVEM om een partnership aan te gaan.
De feesten van Kinky on the Beach worden gewaardeerd als geweldig. Daar is de organisatie heel blij mee en we willen dat ook in 2015 weer voortzetten. Laatst was er iemand die vroeg "Hoe kan dat nu toch dat Kinky on the Beach zo populair is, terwijl ze helemaal geen entertainment hebben?" Geen entertainment? Als je door de zalen loopt zie je één en al entertainment. Al onze bezoekers doen er alles aan om zich zo KINKY mogelijk te kleden, als dat geen entertainment is. Maar er zijn nog meer redenen.
27 februari 2015
SLAM!FM viert Koningsdag wederom in Alkmaar
26 februari 2015
Complete line-up Ruis Festival 2015 gepresenteerd
25 februari 2015
Gouden Kabouter Awards 2015
Nieuwe editie Supersized RAW Special in de Maassilo te Rotterdam
24 februari 2015
Mysterious Wildlife · It's time to go wild like crazy animals
23 februari 2015
Beachboom · 100% Pure Winter Party
Flinke toename in gebruik 'partydrugs'
20 februari 2015
Kingshouse Festival presenteert line-up
De laatste 7th Heaven in de winterperiode is op 28 februari
Nieuw 16+ evenement in Utrecht
Bekendmaking line up Absolutely Kingsnight & Bevrijdingsdag Enschede
19 februari 2015
Final info & timetable HardClassics Holland vs Italia
Filmmuseum EYE slaat de handen inéén met DGTL festival
Extrema Outdoor Belgium pakt uit met indrukwekkende DJ line-up
Nieuw underground event Carry On Regardless maakt line-up bekend
18 februari 2015
Suppression · Make RAW not WAR #2
17 februari 2015
Metz laat zijn DJs de platenkoffer uit de kast halen
16 februari 2015
Oldschool Gangsters op 25 april in S.U.R.
Nieuwe evenementenlocatie in Culemborg
14 februari 2015
Vieze Poezendek viert éénjarig bestaan
13 februari 2015
Sunnery James & Ryan Marciano presenteren Sexy by Nature Weekender
DSTRCT keert met favoriete headliner terug in Rotterdamse Factory010
12 februari 2015
Be Famous zaterdag 28 februari in de Loft XL
11 februari 2015
Erick Morillo in maart naar Escape Club
10 februari 2015
Major League kondigt twee nieuwe avonden aan in de Melkweg
zaterdag 7 maart is de Grand Opening van Flawless in Club Sky
Ensuite ontwaakt uit winterslaap
9 februari 2015
The Magic Tree of House
7 februari 2015
Time Out on Ice
De Confetti Club
Klamme Handjes viert driejarig bestaan
6 februari 2015
Epic Harder! XL presenteert Partyraiser in Epic Tilburg
Free Your Mind Festival 2015 maakt bevestigde artiesten bekend
The Plug · een avond waar producers en djs elkaar ontmoeten
Dagverblijf Winterfest
Global Dutch: intieme dj-shows in plaats van mega-events
Eclectic Mansion: topavond met verleidelijke mix van muziek en publiek
5 februari 2015
SaturdayClub neemt je mee naar Parijs tijdens de Special Valentine's Edition
4 februari 2015
Give Soul brengt Adriatique naar Toffler
Dans je warm in Escape in februari
Juice ook in februari weer elke vrijdag in Escape
Organisatoren streven door middel van een unieke samenwerking naar afvalvrije festivals
3 februari 2015
J'Adore Monday Vaganza
Beachclub Fuel opent zomerseizoen 2015 met The Classics of Trance
Tram 10 nodigt Arjuna Schiks en Illesnoise uit
Flirtation · Winter edition
VVEM en Open House gaan samenwerken om innovatie in evenementenbranche te bevorderen
1 februari 2015
Kinky on the Beach, het leukste kinky feest van Nederland, zaterdag 21 februari 2015