Partyflock
 
Nieuws · december 2015
­ Nederland
In augustus meldden we dat Martin Garrix per direct vertrok bij Spinnin' en MusicAllStars Management. Het zag ernaar uit dat het toen reeds zou uitlopen op een kort geding, maar de partijen kwamen overeen dat Garrix de rechten op zijn muziek weer in eigendom zou krijgen. Nu krijgt het verhaal toch een staartje, want MusicAllStars Management spant nu een rechtszaak aan waarin zij genoegdoening eist voor de gemiste inkomsten van het bedrijf door het wegvallen van de jonge topartiest en Spinnin' wil een vergoeding wegens het niet meer exclusief mogen exploiteren van Garrix' muziek.
BKJN wishes you The Sickest New Year
woensdag 30 december 2015
Na een saaie avond van oliebollen en gillende keukenmeiden is het op nieuwjaarsavond tijd om je gabbers te ontmoeten en ze allemaal een gelukkig maar vooral ziek 2016 te wensen! Ondersteund met een 4 uur durende set van The Sickest Squad, diverse dikke battles en bijna heel de BKJN Events artiesten stal, word het dan ook "nieuwerwets" genieten op een manier zoals dat alleen in 2016 kan.
Primera gaat begin volgend jaar kaarten voor concerten van Ticketmaster verkopen in zijn filialen. Dat zegt Joost Bakker, hoofd assortimenten bij Primera, in EB Live. Primera gaat zich door deze deal in het nieuwe jaar nog prominenter profileren als dé retailer voor fysieke evenementtickets. De winkels boden al tickets van Paylogic en Eventim aan.
Nieuwe releases
dinsdag 29 december 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: TripL, Arina Popova, Lucas & Steve & Gooty One.
Via zijn Facebookpage deelt Maarten Vorwerk een 100 pagina's tellend document met daarin alle tips, adviezen en tricks die hij ooit deelde via zijn 'Tip of te Week'.
Afrojack trakteert zijn fans op een bijzonder uitje. Hij neemt tien mensen mee naar Las Vegas in Amerika.
Dat heeft de dj vrijdag bekendgemaakt.
Op donderdag 4 februari brengen studenten van de Hanzehogeschool en het Prins Claus Conservatorium in samenwerking met de underground club Paradigm De Nachtwacht op muzikale wijze tot leven. Het project initieert een live ontmoeting tussen klassieke muzikanten en elektronische pioniers. Dit in de oude, gestripte loods aan de Helsinkistraat te Groningen die in een ver verleden dienst deed als graansilo maar nu een unieke locatie vormt voor de grootste underground club van Groningen.
Zaterdag 2 januari in The BOX (The Sand) Amsterdam is er weer de leukste hardcore-reünie van het jaar. Met een bazenline-up die garant staat voor vette early, millennium & hardcore classics tot 2008. Evil Activities, The Stunned Guys, Marc Acardipane, DJ Bass-D, The The Darkraver, Tommyknocker, Alien-T, Amnesys, Square Dimensione aka DJ Buzz Fuzz & DJ Gizmo, Mc Da Mouth of Madness gaan het dak eraf rossen. Deze moet je dus niet missen!
Have Faith in Trance
donderdag 24 december 2015
Het aftellen is begonnen: nog een kleine maand te gaan met mooie vooruitzichten zoals de kerstdagen en Oud en Nieuw. Na een maand vol gezelligheid met familie en vrienden is het in januari weer tijd om jouw trancefamilie op te zoeken bij Have Faith in Trance en zo het nieuwe jaar nogmaals in te luiden met een dansje.
Met nog iets meer dan een week te gaan tot aan de jaarwisseling maakt TIKTAK haar timetables bekend voor de spectaculaire, bijna uitverkochte New Year's Eve events in Amsterdam en Rotterdam. Maar dat is nog niet alles; onder de kaartkopers worden ook nog eens twee knallers van prijzen weggeven.
Nieuwe releases
woensdag 23 december 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: John Dahlbäck, Stardesign, Junior J, BOULEV4RD, Ran-D, Clockartz & Chris One
Unleashed fetish underground brings you dark night encounters and bizarre happenings in a unique fetish celebration at Club Panama Amsterdam. An international gathering of fetish fantasy with a spectacular fetish fashion show by one of the world's leading brands: Torture Garden Clothing. This New Year party is rapidly becoming a magnificent tradition among followers and fans and tickets are selling fast - get yours now!
Live Nation, de concert- en festivalorganisator in Nederland eigenaar van Mojo, staat mogelijk op het punt SFX over te nemen. Dat Amerikaanse bedrijf is weer eigenaar van onder andere ID&T en Awakenings in Nederland.
Ouwe Stijl is Botergeil
woensdag 23 december 2015
Oude liefde roest niet. Dat wil zeggen: de liefde, die men ooit gevoeld heeft gaat nooit geheel verloren, komt altijd en gemakkelijk weer boven. Heb jij ooit liefde gevoeld of voel je die voor uptempo early hardcore? Kom dan op valentijnsnacht (zaterdag 13 februari 2016) naar Strength of Unity's Ouwe Stijl is Botergeil voor een tien uur durende ode aan de early hardcore sound.
Nieuwe releases van vandaag
maandag 21 december 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
De zomer wordt weer heter dat ooit met op 11 juni het B.I.T.C.H. Festival op het programma. Het feest der feesten waar de harten sneller van gaan kloppen. Het belooft een in- en outdoor spektakel te worden waar de voorpret alvast van kan gaan beginnen. Outfits worden bedacht, hotels worden geboekt en de tickets kunnen worden gekocht om zo gegarandeerd te zijn van een sexy alibi. Ook dit jaar gaan alle remmen weer los op het Balkenhaven terrein in Zaandam waar de shows en het entertainment hoogtij vieren.
We schrijven zaterdag 22 november 2014, de allerlaatste TranceFamily in een totaal uitverkochte Matrixx. Nu de Matrixx ruim een jaar geleden haar deuren heeft gesloten, heeft TranceFamily een unieke locatie gevonden. Zaterdag 2 april 2016 keert TranceFamily terug in Wijnfort Lent. Ze trappen deze editie af met een speciale trance classics avond.
Op locatie in het Glazen Huis in Heerlen heeft Armin van Buuren aangekondigd dat Kensington hem zal vergezellen tijdens zijn nieuwe 'Armin Only Embrace' wereldtournee. Samen met Kensington heeft Armin vervolgens een uniek item ter veiling aangeboden. Dit jaar vragen de dj's van 3FM (Serious Request) aandacht voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden en de zogeheten 'Heading Up High Experience' moet daar een steentje aan bijdragen.
Beatport maakt jaaroverzicht
vrijdag 18 december 2015
Het einde van het jaar nadert en dat betekent: terugkijken en lijstjes! Beatport draagt hieraan bij door een overzicht te maken van aankopen via hun platform.
Kerstavond: Fucking Bastards
vrijdag 18 december 2015
Kerst staat voor de deur en dat kan maar één ding betekenen: Losgaan in Club Rodenburg! Geen kerstprullaria en zoetsappige kerstliedjes, alleen maar keiharde Hardcore, Terror en Frenchcore! Dat is waar Noisekick Producties voor staat. Kerstavond vier je met je vrienden in de hardste en gezelligste club van het land en nergens anders. Gezellig doen met je familie kan ook een andere keer!
Rotterdam houdt van Rotterdam. De stad groeit en staat bol van de initiatieven. Op Secret Society Friday komt een creatief publiek samen met gelijkgestemden, mensen met een hart voor de stad én het leven. De lancering van Secret Society Friday vindt plaats op 15 januari 2016 op een geheime locatie in Rotterdam 'downtown'.
Nieuwe releases van vandaag
donderdag 17 december 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Het leukste feest van Berlijn komt terug naar Amsterdam. Wie na het kerstdiner op 24 december last heeft van een inslaande kalkoen kan in RADION de eerste kilo's achterlaten op de dansvloer tijdens Das Letzte Abendmahl. Dit feest geeft wat andere feesten beloven. Een prikkeling van alle zintuigen die samen een onvergetelijke nacht maken.
Glow in the Dark keert terug. Het event dat in het teken staat van house, deephouse en future house komt op 20 februari met een gloednieuwe 'Voorjaarseditie'. De Line-up is inmiddels bekend gemaakt en bevat een Rotterdamse primeur! Benny Rodrigues en De Sluwe Vos zullen namelijk voor het eerst in de Rotterdamse geschiedenis Back to Back draaien. Samen zullen zij de afsluiter verzorgen voor Glow in the Dark 'Voorjaarseditie'.
Nieuwe releases van vandaag
dinsdag 15 december 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Josh Butler, Marcus Schössow & Dave Winnel en Riley Reinhold.
Vendetta · line-up
dinsdag 15 december 2015
Voor de achtste keer is de Parel in Fijnaart hèt hardcore-paradijs van 2016! Twee area's met de beste hardcore-artiesten van het moment. Net als de vorige zeven edities kun je rekenen op een geweldige sfeer, bijzondere shows en harde beats! De lat van Vendetta ligt er hoog, zoals je van hen gewend bent!
Vendetta staat voor een grote hardcorefamilie, horen jullie er bij en gaan jullie mee uit je dak?
Tenminste, voor 2015! Natuurlijk komen er volgend jaar elke maand opnieuw hele mooie 7th Heaven feesten met nog een paar geweldige verrassingen. Maar voor dit jaar kun je zaterdag 19 december nog één keer genieten van de echte unieke 7th Heaven sfeer op de Pre X-Mas Edition! En ook voor deze speciale Pre X-Mas editie heeft 7th Heaven een mooie verrassing voor jou.
Billboard heeft David Guetta uitgeroepen tot 'Artist of the Year'. Ja, echt! Net als bij de uitverkiezing van Time's 'Person of the Year' gaat het Billboard niet om een onomstreden bijdrage....
Na een half jaar van onderhandelingen maakt 2 Venue met veel trots bekend dat RAM naar Almere komt voor een solo-avond. Maar liefst vijf uur lang zal hij achter de draaitafels plaatsnemen. Met recht een 'special event' voor maar 550 trance-liefhebbers. Dit gaat een echte knaller worden. Uiteraard moet er iemand de zaal warmdraaien. In het voorprogramma van RAM staat niemand minder dan Faith Mark. De verwachting is dat de tickets hard zullen gaan.
het educatieve muziekevent Dancefair bekend dat het met de uitbreiding Musicfair de cross-over maakt naar andere genres als pop, rock en singer/songwriter. Op 13 en 14 februari 2016 komen in de Jaarbeurs voor het eerst artiesten en songwriters als Typhoon, Mister & Mississippi, leden van DI-RECT, Bo Saris, John Coffey, MOKE en Ronnie Flex naast DJ's als Hardwell, Steve Rachmad en Frontliner te staan.
Hardcore Alliance · De line-up
donderdag 10 december 2015
Na de supervette eerste editie in 2015 brengt Dance 2 Eden in 2016 Hardcore Alliance keihard terug! Het verbond wordt weer gesloten, de hardcore-liefhebbers uit heel Europa sluiten zich aan bij de Hardcore Alliance. Op 5 maart 2016 behoor jij bij de elite die getuige mag zijn van dit uniek dikke feest! Dit jaar zullen de Central Studios zelfs een uur langer open zijn, namelijk van 22:00 – 07:00 uur!
Toffler presents Claptone
donderdag 10 december 2015
Onlangs het langverwachte album 'Charmer' van Claptone uit op Exploited en zaterdag 12 december komt de Berlijnse DJ en producer langs in Toffler voor de wereldtour van dit album!
Masquerade Midnight line up & tickets
donderdag 10 december 2015
Op donderdag 31 december 2015 is Beachclub Sunrise op Aquabest bij Eindhoven wederom het magische decor van Masquerade Midnight. Van 21:00 tot 05:00 zorgt een zeer divers programma, intieme sfeer en een grote vuurwerkshow op het moment suprême voor de perfecte start van het nieuwe jaar! Masquerade Midnight is ieder jaar steevast uitverkocht en biedt met een uniek all-inclusive concept een zorgeloos oud & nieuw feest waarin mooie herinneringen en nieuwe mogelijkheden centraal staan.
Tegelijkertijd met de start van de kaartverkoop zijn de eerste tien acts voor het Balaton Sound Festival bekendgemaakt. Onder andere Armin van Buuren, Macklemore & Ryan Lewis en Oliver Heldens zijn bevestigd voor de tiende editie van het Hongaarse festival, wat elk jaar veel bezoekers trekt uit Nederland en België.
Nieuwe releases van vandaag
dinsdag 8 december 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: John Christian & Jacky Greco, Matthias Tanzmann, Dema, Firebeatz & Jay Hardway, Felix Kröcher.
De Noorse DJ en producer Kygo komt volgend jaar naar Nederland ter gelegenheid van zijn nieuwe Europese Cloud Nine Tour. Op zaterdag 26 maart geeft hij een show in de Heineken Music Hall, Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag 11 december om 10.00 uur via Ticketmaster.nl.
Major League zet op vrijdag 5 februari een dikke drum 'n bass line-up neer in thuisbasis de Melkweg in Amsterdam. Verwacht strakke beats, diepe bassen, een toffe crowd en een avond lang feest (tot 6 uur). De line-up bestaat o.a. uit Gridlok & Prolix, Culture Shock, Current Value en Mob Tactics. De kaartverkoop is gestart.
De Belgische editie van Bungalup maakt vandaag de eerste namen van de line-up bekend. Onder meer Derrick May en Aeroplane reizen af naar Center Parcs De Vossemeren in Lommel, waar van 11 t/m 14 maart 2016 de eerste Belgische editie van Bungalup plaatsvindt.
Dance organisator Loveland start een wekelijkse radioshow op Fresh FM onder de naam Loveland Legacy. Vanaf vrijdagnacht 4 december wordt iedere week een uur lang de meest legendarische Loveland set uitgezonden. Voor de eerste uitzending staat het Grammy-winnende duo Deep Dish tijdens Loveland ADE 2014 op het programma.
De feestmaand is begonnen! Waar moet je beginnen, Sinterklaas, Kerst, oud&nieuw, familie... Het maakt niet uit want je weet al waar je het gaat eindigen: Zaterdag 2 januari viert club Rodenburg haar dertigjarig bestaan en dat ga jij natuurlijk meemaken! Dames en heren, vroeg of laat, je bent van harte welkom om op 2 januari het feestjaar 2016 gratis in te komen luiden bij de Rodenburg!
Thunderdome Records presenteert met trots het spiksplinternieuwe album van één van de meest invloedrijke en gerespecteerde MC's in de hardcore scene: de enige echte 'Da Mouth of Madness'! Het album, genaamd 'Old Dog New Trixx' is een absoluut meesterwerk en maakt onderdeel uit van de Thunderdome Die Hard compilatie CD.
Robosonic, Philou Louzolo en Bam Boe Residents verwelkomen het nieuwe jaar in Sugar Factory. Op 31 december geeft Bam Boe daar zijn grootste editie ooit om van de jaarwisseling de opwindendste nacht van het jaar te maken. Heerlijke house, disco en techno tunes, een echt bamboebos, warme gezelligheid en fijne sfeer omdat je onder vrienden bent, in Sugar Factory komt het allemaal samen. Zo het nieuwe jaar beginnen is precies wat iedereen wil.
Op vrijdag 11 december is Hoelahoep jarig en dat mag gevierd worden! Speciaal voor deze avond halen ze alles uit de kast om jullie een on-ver-ge-te-lij-ke avond te bezorgen met een aantal tropische verrassingen!
Het kort geding dat Martin Garrix aan had gespannen tegen zijn oud-manager Eelko van Kooten van Spinnin' Records is ingetrokken. Dat meldt de rechtbank van Amsterdam aan RTL Boulevard.
Ferry Corsten reanimeert Gouryella
woensdag 2 december 2015
Ferry Corsten maakt muziekliefhebbers blij met de officiële aankondiging dat hij in 2016 als Gouryella een aantal live optredens zal gaan verzorgen.
Edel Oud&Nieuw Spektakel
woensdag 2 december 2015
Op 31 december is er traditiegetrouw weer het Edel Oud&Nieuw Spektakel. Vanaf 22:00 opent Het Sieraad zijn deuren en worden bezoekers ondergedompeld in champagne, oliebollen, muziek, feest en vooral heel veel entertainment. Uiteraard met een spectaculair 00.00 moment.
Ground Zero maakt datum bekend
dinsdag 1 december 2015
Save the date voor Ground Zero Festival 2016! Op zaterdag 27 augustus zal het enige nachtfestival weer verwoesting achterlaten. In het licht van de duisternis komen we samen en bundelen we onze krachten om volle bak door het geluid te gaan. Be prepared and attend!
Vrijdag 11 december komt Grotesque met een waanzinnig nieuw concept! In de Central Studios zal de eerste editie van Psychique worden georganiseerd. Met in de hoofdrollen slechts drie, maar wel megavette acts! Er is expliciet gekozen voor langere sets om de uitgebalanceerde kwaliteit van psytrance optimaal tot zijn recht te laten komen. De acts die op 11 december voor je geprogrammeerd staan zijn Zen Mechanics, Coming Soon en LiFTSHiFT.
Op zaterdag 9 en zondag 10 april 2016 nodigt Rebirth Festival jou uit om de start van het festivalseizoen te komen vieren. Je zult er niet alleen voor staan tijdens ' The Wildest Adventure'. Rebirth Festival heeft namelijk tientallen andere heldhaftige avonturiers gevonden die je zullen vergezellen op het avontuur van je leven. Lees snel verder voor de line-up van Rebirth Festival 2016 Day 1 en voor de informatie van de voorverkoop.
Howdy! Het festival van deze winter met 100% complete madness voor de echte Freestyle cowboys, die alleen maar los willen gaan op vetste en hardste beats, komt er weer aan. Op 12 maart 2016 keert namelijk het enige echte Freestyle circus terug naar Aquabest, Eindhoven met een splinternieuwe editie van Pussy lounge The Western Wintercircus! Haal je cowboy boots dus maar uit de kast en zoek je meest sexy winterse outfit alvast bij elkaar, want de artiesten zwepen de beats om je oren als een echte Freestyle rodeo.
31 december 2015
Spinnin' Records van plan om Martin Garrix aan te klagen wegens contractbreuk
30 december 2015
BKJN wishes you The Sickest New Year
Primera verkoopt vanaf 2016 fysieke tickets voor Ticketmaster
29 december 2015
Nieuwe releases
Maarten Vorwerk bundelt al zijn productietips en biedt ze ter download aan
25 december 2015
Afrojack neemt tien fans mee naar Las Vegas
Groningse underground dance scene maakt kennis met klassieke muziek
24 december 2015
Hardcore Classics · Celebrate the new year with a hardcore reunion
Have Faith in Trance
Timetables TIKTAK New Year's Eve bekend gemaakt
23 december 2015
Nieuwe releases
Open your new year in the most extravagant way
Live Nation neemt mogelijk SFX snel over
Ouwe Stijl is Botergeil
21 december 2015
Nieuwe releases van vandaag
Crazyland blikt vooruit naar B.I.T.C.H Festival
Trancefamily naar het Wijnfort in Lent
Armin van Buuren en Kensington veilen unieke belevenis voor 3FM Serious Request
18 december 2015
Beatport maakt jaaroverzicht
Kerstavond: Fucking Bastards
Secret Society gelanceerd in binnenstad Rotterdam
17 december 2015
Nieuwe releases van vandaag
Kerstkilo's vliegen eraf tijdens Das Letzte Abendmahl in RADION
16 december 2015
Benny Rodrigues b2b De Sluwe Vos tijdens Glow in the Dark
15 december 2015
Nieuwe releases van vandaag
Vendetta · line-up
11 december 2015
Allerlaatste 7th Heaven met gratis entree voor iedereen
Billboard roept David Guetta uit tot 'Artist of the Year'
RAM Exclusive in maart in 2Venue · Kaartverkoop gestart
Dancefair & Musicfair: Typhoon, Mister & Mississippi, MOKE en Ronnie Flex voor het eerst naast DJ's als Hardwell en Frontliner
10 december 2015
Hardcore Alliance · De line-up
Toffler presents Claptone
Masquerade Midnight line up & tickets
9 december 2015
Balaton Sound start kaartverkoop met bekendmaking eerste acts
8 december 2015
Nieuwe releases van vandaag
Kygo in voorjaar 2016 naar Amsterdam
Drum 'n bass-avond Major League presenteert line-up van 5 februari
5 december 2015
Bungalup België presenteert eerste namen
4 december 2015
Loveland start wekelijkse radioshow op Fresh FM
3 december 2015
Vier jij op 2 januari de 30 Years Golden Anniversary met Club Rodenburg mee?
Da Mouth of Madness: Old Dog, New Trixx
Sugarfactory en Bam Boe vieren samen Oud & Nieuw
Hoelahoep · For the love of caribbean music
2 december 2015
Rechtszaak Martin Garrix en voormalig manager van de baan
Ferry Corsten reanimeert Gouryella
Edel Oud&Nieuw Spektakel
1 december 2015
Ground Zero maakt datum bekend
Psychique: psytrance in full effect
Rebirth Festival presenteert line-up voor Day 1 van ' The Wildest Adventure'
Pussy lounge keert terug met The Western Wintercircus