Partyflock
 
Nieuws · januari 2015
­ Nederland
Hausse III
zaterdag 31 januari 2015
Zaterdag 7 februari vindt de derde editie van Hausse plaats. Hausse is een collaboratie tussen Extrapool en RTFKT waarin steeds twee houseproducers samen in de studio werken aan een nieuwe liveset. Deze gaat vervolgens in première op de clubavond in Brebl.
Het album United We Are van Hardwell komt deze week binnen op de eerste plaats van de GfK Dutch Album Top 100. Met het via Cloud 9 Music uitgebrachte United We Are maakt 's werelds beste dj zijn officiële debuut als artiest.
Het is nog flink koud buiten maar bij UDC loopt de temperatuur al aardig op. De Dance Valley organisatie is ver op weg met de voorbereidingen van de 21e editie op zaterdag 1 augustus 2015. Ze kunnen niet wachten tot het moment dat jullie weer los kunnen in de Velsen Valley. Ook dit jaar biedt Dance Valley je weer de mogelijkheid om te profiteren van het Flexticket systeem. De eerste maand van het jaar is alweer bijna achter de rug. Dat betekent dichterbij de warme zomer en de volgende fase van de ticketprijzen. Tot en met 31 januari koop je jouw Flexticket voor slechts €50
Van 21 t/m 23 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de drieëntwintigste editie van 'A Campingflight to Lowlands Paradise' plaats. Vandaag worden de eerste zeventien muziekacts bekend gemaakt. De voorverkoop begint zaterdag 7 februari om 11:00 uur via Ticketmaster.
Als je een echte B.I.T.C.H fan bent dan weet je dat de kaarten altijd razend snel gaan. De volgende B.I.T.C.H duurt nog wel even maar voor dat je het weet zoek je naar kaarten om nog binnen te komen. De kaarten gaan hard en dat is niet voor niets. B.I.T.C.H is een feest wat je niet mag missen. Het feest zit vol entertainment, een relaxte sfeer, heerlijke muziek en een erotische lading. Eenmaal binnen wil je geen feest meer missen. Koop dus nu je early bird kaart voor oktober 2015!
Crazy Sexy Cool, De Carnavalse Editie, vindt plaats in Maassilo in Rotterdam. Het grootste Carnavalsfeest van het jaar knalt op 31 januari met Gregor Salto, Joey Dale, Dyna, Justin Prime, Genairo Nvilla, Delivio Reavon, Michael Mendoza, Irwan, BIGGI, MC Gee, MC Jennifer Cooke and many many more! Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle info om helemaal startklaar te zijn.
Zaterdag 21 februari 2015 is het tijd voor Freestyle Madness in Club Eclipse te Rotterdam! De lekkerste Freestyle sound heel de nacht lang in één van de grootste en mooiste clubs van Rotterdam. De club, die voorheen bekend stond als o.a. Outland en Ministry of Dance, gaat 21 februari laten zien dat na heel wat jaartjes Eclipse nog steeds de "place to be" is voor een geweldige Freestyle club night! NRG Events heeft voor de 3de editie een line-up verzamelt van alleen maar top artiesten die garant staat voor het dak eraf! (of in het geval van Eclipse; de koepel eraf!)
De dagen worden steeds langer en we gaan richting het voorjaar! De opening van Nederlands grootste en beste Beachclub is aanstaande. De reacties zijn alweer overweldigend en veel mensen hebben al een december of januari ticket gekocht!
Kletskoek
vrijdag 23 januari 2015
Zaterdag 7 maart 2015 van 14:00 tot 23:00 uur gaat Kletskoek bij Beachclub Sunrise, aan het water van Aquabest, op een Oosterse tour tijdens een splinternieuwe en frisse sushi editie!
Zaterdag 4 april 2015 is het weer tijd voor 010 Classics in de coolste en hoogste locatie van Rotterdam met het inmiddels bekende fenomenale uitzicht!
Met de toevoeging van The Kooks (UK), Rudimental LIVE (UK) en dEUS (BE) haalt Paaspop opnieuw drie internationale topacts in huis die garant staan voor een volle avond (en nacht) feest.
Op 16 mei is het alweer tijd voor de 7e editie van Soenda Festival. Voor deze editie presenteert Soenda ruim veertig artiesten uit meer dan negen verschillende landen. Zowel nationale als internationale artiesten zullen op 16 mei hun weg vinden naar Utrecht.
Vol gas knallen op Confetti!
dinsdag 20 januari 2015
Op 21 februari zal het dak van de North Sea Venue er af gaan tijdens de eerste editie van Confetti!
Een nieuw en te gek concept wat in het teken staat van 'grenzeloos zorgeloos plezier!'
Een onvergetlijke avond vol met Confetti, lilliputters, opblaasbeesten en de vetste muziek! De organisatie zal er alles op alles zetten om dit een avond te maken die je nooit meer zult vergeten.
Rebellious – Laatste info
dinsdag 20 januari 2015
Na maanden van voorbereiding is zaterdag eindelijk de dag aangebroken. Hard2Beat Events zal in de nieuwe indrukwekkende locatie een nieuw hoofdstuk in het Rebellious-boek beginnen. De avond zal onder leiding staan van een headliner van een formaat dat nog niet eerder is gezien op Rebellious. Niemand minder dan Coone zal die avond met de scepter zwaaien. De tweede naam in de line up is die van een oude bekende.
Armageddon Project, Tripped, Synapse, Negative Audio LIVE en Rude Awakening, dat zijn slechts enkele namen die op 18 april de Industrial sounds vertegenwoordigen op Hardshock Festival. Dit jaar heeft de organisatie ook niemand minder dan Daisy weten te strikken die samen met Manu Le Malin een zeer exclusieve industrial-set gaat neerzetten. Check hieronder de complete Industrial line-up en scoor je tickets vandaag nog!
All Under One Roof
maandag 19 januari 2015
Op vrijdag 30 januari vindt de eerste en laatste editie van All Under One Roof plaats in Studio/K. All Under One Roof is het resultaat van Concept56, een project van Jägermeister waarbij vijf creatieve jongeren bij elkaar zijn gebracht om samen een evenement naar eigen smaak te organiseren.
23 Januari opent Tram 10 de winterparade in Panama Amsterdam. Tijdens de opening nemen de Tram 10 residents Jochem Hamerling, Roseau, Mrs Smith en Arno Motz (met een live set) de reizigers mee met hun heerlijke diepe, melodieuse en soms rauwe klanken. Vervolgens stappen JP Enfant en Juan Sanchez in om de tram met volle vaart vooruit te brengen.
Goldy b-day bash
zaterdag 17 januari 2015
28 januari is de dag dat dit watermannetje weer een jaartje ouder wordt. En om dat te vieren geef ik op vrijdag 30 januari weer een feestje waarbij ik al mijn muziekvrienden heb ingeschakeld om het tot een onvergetelijke nacht te maken.
Geweldig nieuws voor iedereen die Latin Lovers een warm hart toedraagt, nieuwsgierig is om eens te komen kijken en voor de liefhebbers van Utrecht: het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland is terug in de Domstad op zaterdag 28 februari!
Soixante Neuf zaterdag 31 januari
vrijdag 16 januari 2015
Na een dik uitverkochte eerste editie is* Soixante neuf zaterdag 31 januari weer terug voor een tweede daverende editie in de hotste club van Leeuwarden: Club Red! Voor deze editie komt niemand minder dan Nederlands
Getting The Core - Re-united!
vrijdag 16 januari 2015
Het verlies van Thunderdome is voor velen maar moeilijk te verdragen. Een jaar geleden wisten een aantal Thunderdome liefhebbers de weg te vinden naar een koud en nat veldje bij de RAI in Amsterdam.
Early Vibes in Heerhugowaard
vrijdag 16 januari 2015
Na acht jaar laat Massive Hardcore weer van zich horen met een geheel nieuw Early Hardcore / Happy Hardcore 1996-1999 concept genaamd Early Vibes. Nadat de organisatie 10 jaar ervaring heeft opgedaan met Massive Hardcore in de Boemerang Baarn, Repetitiehuis Amsterdam, Ijsbreker Leusden, Time Out Nieuwegein en Tagrijn Hilversum is het nu de beurt aan Discotheek Marlène in Heerhugowaard!
Op vrijdag 23 januari draaien Rahaan & Tyree in de grote zaal van RADION. Deze avond, Spot On, wordt gehost door Erik Lourenssen en Ocke Weeda.
B4 pakt eerste editie uit
vrijdag 16 januari 2015
Op vrijdag 16 januari 2015 organiseert Walohi Global Group voor het eerst het nieuwe harddance-concept van Zuid-Holland: B4 - Breaking Barriers, Building Bridges 'Hard & Harder'.
Het concept is een samensmelting van verschillende stijlen binnen de harddance. Voor deze editie komen de stijlen; euforische hardstyle, raw hardstyle en hardcore aan bod.
'De top-dj's zijn te duur', aldus Duncan Stutterheim, oprichter van dance-festivalorganisator ID&T. Tijdens het Noorderslag Seminar in Groningen, de jaarlijkse 'meet & greet' van de Nederlandse muziekindustrie, deed hij zijn beklag.
Nog een paar nachtjes te gaan en dan wordt het nieuwe Hardcore jaar weer traditioneel geopend met een knaller van groot formaat. Op 24 januari staat BKJN Events vs Partyraiser op de agenda en mensen die hier geweest zijn, zijn het er unaniem over eens; hier moet je bij zijn!
Nathan Moszkowicz, Mitchel Bovenlander en Philippe Hes zijn de oprichters van PITCH Artists; het eerste management voor de nieuwe generatie DJ's en producers. Het is het eerste bureau dat zich uitsluitend richt op getalenteerde jonkies.
Dance pionier Trentemøller keert na acht jaar terug naar Patronaat voor een dj-set. In de tussentijd heeft de Deen verre van stilgezeten en is blijven vernieuwen. Ondanks de muzikale diversiteit is de energie van zijn sets constant gebleven. Op zaterdag 28 maart zal in Haarlem deze energie eindelijk weer te voelen zijn. Trentemøller zal deze avond geflankeerd worden door een stoet Nederlands talent bestaande uit Nuno dos Santos, SQL, Jorn Liefdeshuis en Heleen Blanken.
Vrijdag 6 februari kun je in Amsterdam een uurtje disco-boodschappen doen. Joost Aartsen, Dirk Minnebo, Max Paper en Luna Huijgen kwamen op het idee door een tweet van Valerio Zeno. Hij retweette een foto van een oproep om één uur per week disco-boodschappen te organiseren in een supermarkt. Aartsen: [i]'We hadden het erover met vrienden en toen dachten we: waarom niet? We gaan groots uitpakken met discoballen en een dj-booth. It's time to get funky!
Jolanda van den Berg, alias DJ Miss Smile, heeft samen met haar team iets te vieren. Het is namelijk tien jaar geleden dat de succesvolle DJ School Nederland haar deuren opende. In 2005 trok de Gorinchemse studio voornamelijk mensen die de stoute schoenen aantrokken om eens achter de draaitafels plaats te nemen. En op die draaitafels lag in die tijd nog vinyl. Inmiddels is dat geschiedenis en is de studio volledig uitgerust met digitale equipment van de hoogste kwaliteit én breidt de school zelfs uit naar een tweede vestiging, in Den Bosch.
Timetable Crazy Town bekend
donderdag 15 januari 2015
Vergeleken bij alle feestdagen van december is januari eigenlijk maar een saaie maand. Gelukkig vindt op zaterdag 24 januari 2015 CrazyTown weer plaats in Manege De De Molenheide in Schijndel. Deze derde editie belooft met klinkende namen als The Partysquad, Thomas Newson, Alvaro & MC KC Jones, The The Darkraver, La Fuente, Dirtcaps, Lady Bee, PLN-B en Mitch The Kiss weer een dik en onvergetelijk feest te worden.
Op zaterdag 24 januari zijn de heren Detroit Swindle terug in Studio 80 met hun eigen residency The Great Escape. Ze hebben opkomende en spannende namen uitgenodigd van Nederlandse en Duitse komaf.
Op vrijdag 27 februari is het tijd voor Carpenoctum zijn verjaardag! Carpenoctum wil voor zijn verjaardag geen cadeaus, geen taart en andere onzin. Hij wil zijn verjaardag vieren met zoveel mogelijk mensen en op een zo luid en hard mogelijke manier! Daarom heeft hij in samenwerking met Saw Blade Records besloten om dit plan te gaan uitvoeren.
Het platenlabel Magnetron Music bestaat tien jaar en dat wordt de aankomende maanden groots gevierd met tal van evenementen. De kick-off vindt plaats op donderdag 15 januari op het Eurosonic Festival. Magnetron Music host samen met agentschap Topbillin' een feestje op dé plek voor elektronische muziek in Groningen: Paradigm met o.a. Magnetron artiesten zoals De De Jeugd van Tegenwoordig, Falco Benz en Rimer London. In februari gaat de '10 Years of Magnetron Music; now we're talking!' clubtour van start.
Op zaterdag 30 mei heten mooie en gastvrije Geisha's iedereen welkom op De Berendonck. Robuuste Samurai's houden de kwade Demonen buiten de poorten van het rijk. Emporium – The Land of the Rising Sun gaat om de schoonheid van het oude Japan en de culturele rijkdom van het nieuwe. Alle kleur, prachtige bloesem, typisch Japanse bouwwerken, fantastische show en natuurlijk de allerbeste en grootste diversiteit aan dance verdeeld over 9 stages zullen Emporium gelijktijdig met de rijzende zon tot een hoogtepunt brengen.
MIND is de nieuwe avond van Reza Athar en RADION. Op 30 januari trappen zij af met een avond waarbij eclectic space disco de boventoon voert. Reza Athar is de resident en curator van dit nieuwe concept. De DJ's die binnen Mind aan bod komen verstaan hun vak en onderscheiden zich door hun eigenzinnige sound en ontstijgen hiermee de middelmaat. Ze zijn in staat je in trans te laten raken. Mind begeeft zich in het linkerveld van het electronisch muziekspectrum in de achterkamer van de clubcultuur.
Ook voor de liefhebbers van hardere stijlen heeft de organisatie een dikke line-up. Voor de Timelock freestyle zaal, wat vroeger de Scantraxx zaal was, heeft de organisatie de volgende dj's voor jullie: Deepack, The Darkraver, Dr. Rude, Alpha², Luna en Pavo. Voor de Oldschool Gangsters zaal die tegenwoordig een stuk groter is geworden heeft de organisatie de volgende dj's: Rob, Genius, Stanton, Critical Mass, Yves en PsyckoDJ.
Zin om weer te dansen? Dat kan natuurlijk! Terug in de tijd met een gloednieuwe editie van We All Love 80's 90's 00's in de Winkel van Sinkel. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80, 90 & 00's in hartje Utrecht en dat op zaterdag 7 februari 2015!
Met Hardcore als middelpunt, een super dikke internationale line-up, 5 verschillende area's en een prachtige recreatieplas in Zwolle als locatie, brengt Hardshock Festival duizenden Hardcore liefhebbers over de gehele wereld bij elkaar op één festival. Niks geen hokjes, niks geen vooroordelen, nee gewoon pure Hardcore in welke vorm dan ook! Een festival wat Hardcore ademt en die jij als liefhebber of diehard écht niet aan je voorbij mag laten gaan. Wacht niet langer, scoor je ticket nu op www.hardshockfestival.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A28769 en laat zien waar je voor staat!
Intents is volop bezig met de line-up en ze hebben al meerdere vette acts kunnen bevestigen. Met veel trots maken ze dan ook de eerste fase van de line-up voor zaterdag bekend! Ook kunnen ze al vertellen dat ze een unieke live-act hebben als afsluiter van de mainstage op zaterdag welke zijn primeur maakt op Intents Festival.
Op zaterdag 24 januari 2015 is Give Soul weer aanwezig in de techno tunnel van Rotterdam, Toffler (Weena zuid, 33). Deze avond word all bout Martin Ikin aka Soul Purpose aka Indigo aka de man met teveel aka's.
Het Berlijnse Dystopian op The Crave
zaterdag 10 januari 2015
Vorig jaar was een vruchtbaar jaar voor District25. De Haagse organisatie is verantwoordelijk voor het snelgroeiende technoconcept The Crave. Artiesten als Cari Lekebusch, James Ruskin, Pär Grindvik en Sandrien zijn al de revue gepasseerd. Na meerdere uitverkochte edities en een eigen festival zijn ze van plan deze stijgende lijn in 2015 door te zetten. Dystopian uit Berlijn is namelijk uitgenodigd op 23 januari.
Met zo veel ontwikkelingen rondom industrial dj/producer Dither kon een bericht aan de wereld niet uitblijven. De status van talent is hij ruimschoots gepasseerd en met het debuutalbum 'The Architect' op komst, op zijn eigen label 'Broadband Noise', lijkt 2015 nu al zijn jaar te worden.
Na een zeer succesvol 2014 gaat Vingt-Cinq ook in 2015 verder met de succesformule voor 25 plussers in Haarlem en omstreken! Om te beginnen op zaterdag 7 februari in de vertrouwde Haarlemse Lichtfabriek. De basis ingrediënten veranderen niet in het nieuwe jaar: volwassen (25+) publiek, wijn & champagne bar, top locatie en uiteraard house music all night long!
XXlerator Carnaval · Trailer
donderdag 8 januari 2015
Op Eerste Kerstdag beleefden de XXlerator bezoekers een historisch moment: de allerlaatste XXlerator beats in een uitverkochte Club Matrixx in Nijmegen. Na 13 jaar de thuisbasis geweest te zijn van XXlerator, heeft de club Matrixx per 1 januari de deuren gesloten. De organisatie Matrixx gaat verder als evenementenorganisatie in binnen- en buitenland. Uiteraard gaat het bekende XXlerator concept verder in 2015, met verschillende nieuwe indoor evenementen. Als eerste op het menu: XXlerator Carnaval in Venray!
Na het bekendmaken van de area's voor de zaterdag van Intents Festival, maken ze nu alle area's voor de zondag bekend! Ook voor deze dag hebben ze weer een paar dikke primeurs voor je in petto!
Freestyle Fever
dinsdag 6 januari 2015
Het is winter, dat kunnen we nu wel stellen. De wind die naast je oren snijdt als een vlijmscherp aardappelmesje, een laag sneeuw waar je elke morgen doorheen moet ploeteren. jawel, koning winter is echt weer in het land. Om het helemaal compleet te maken, is ook de griep weer België en Nederland ingetrokken. Op het hoofdkwartier van Connekted Events viel de ene na de andere melding binnen van dj's die het griepvirus te pakken hebben gekregen.
Om te beginnen wil High Energy Events alle hardcore-liefhebbers een knetterhard 2015 wensen! Hardcore is vandaag de dag still standing strong en High Energy Events is trots daar met o.a. Hardshock Festival een bijdrage in te leveren, ook in 2015. Op 18 april staat de vierde editie van het alsmaar groeiende Hardshock Festival namelijk weer op de agenda! Net zoals voorgaande jaren gaat Hardshock Festival ook dit jaar weer elke week een area inclusief bijbehorende line-up publiceren.
Wat kan je het beste doen als je een hangover hebt? Jawel, gewoon verder feesten! En waar kan je dit beter doen dan in een warme club op het Rembrandtplein in hartje Amsterdam? Escape is altijd aan het vernieuwen en sinds NYE zijn er speciale verhoogde VIP skyboxes aan de zijkanten van de club aanwezig, voor een zeer bijzondere ervaring.
31 januari 2015
Hausse III
30 januari 2015
Debuutalbum Hardwell vandaag binnen op eerste plaats Album Top 100
28 januari 2015
Flextickets Dance Vallley vanaf 1 februari 5 euro duurder
Eerste bevestigingen en start kaartverkoop Lowlands
Ben je echte B.I.T.C.H fan? Koop dan nu je early bird kaart voor oktober 2015
27 januari 2015
Laatste info en timetable Crazy Sexy Cool • De Carnavalse Editie
23 januari 2015
Freestyle Madness in Club Eclipse, Rotterdam met een top line-up
The Official Grand Opening Beachclub Vroeger op 22 maart 2015
Kletskoek
22 januari 2015
010 Classics op 4 april in Factory 010 in Rotterdam
21 januari 2015
Voorverkoop Paaspop start aanstaande zaterdag 24 januari
Soenda Festival 2015 presenteert volledig programma
20 januari 2015
Vol gas knallen op Confetti!
Rebellious – Laatste info
19 januari 2015
Hardshock Festival 2015 · Industrial line-up release
All Under One Roof
18 januari 2015
Tram 10 kondigt de winterparade aan
17 januari 2015
Goldy b-day bash
Latin Lovers zorgt voor zomerse sferen in Utrecht
16 januari 2015
Soixante Neuf zaterdag 31 januari
Getting The Core - Re-united!
Early Vibes in Heerhugowaard
Spot On haalt Chicago helden Rahaan & Tyree Cooper naar Amsterdam
B4 pakt eerste editie uit
Duncan Stutterheim: 'top-dj's vragen te veel geld, de bubbel staat op knappen'
15 januari 2015
BKJN vs Partyraiser almost sold out · Final info
PITCH Artists richt zich uitsluitend op jonge artiesten
Trentemøller met een DJ set in het Patronaat
Disco-shoppen in Amsterdamse supermarkt: 'Boodschappen doen kan veel leuker'
DJ School Nederland viert tienjarig bestaan
Timetable Crazy Town bekend
14 januari 2015
Detroit Swindle terug in Studio 80 voor nieuwe editie The Great Escape
Carpenoctum viert verjaardag tijdens Go Hard or Go Home
Magnetron Music viert tienjarig bestaan
13 januari 2015
Emporium · The Land of the Rising Sun
Reza Athars start met MIND eigen avond in RADION
Crazyland Victoria's angels are back heeft een heerlijke freestyle, hardstyle, oldskool line-up
Terug in de tijd met een gloednieuwe editie van We All Love 80's 90's 00's in Winkel van Sinkel
12 januari 2015
Hardshock Festival 2015 · Mainstage line-up release
Intents Festival zaterdag - De eerste artiesten zijn bekend!
11 januari 2015
Give Soul Presents It's all about Martin Ikin
10 januari 2015
Het Berlijnse Dystopian op The Crave
9 januari 2015
Dither: The Architect Album Showcase
Vingt-Cinq (25+) 7 februari met twee uur Roog in de Lichtfabriek
8 januari 2015
XXlerator Carnaval · Trailer
7 januari 2015
Intents Festival zondag · Stijlen, hostings & concepten
6 januari 2015
Freestyle Fever
5 januari 2015
Hardshock Festival 2015: Early Bird uitverkocht & Line-up release info
1 januari 2015
Januari: de hangover-cure maand van Escape