Partyflock
 
Nieuws · juni 2014
­ Nederland
Het aftellen is begonnen, Zomerkriebels Festival komt steeds dichterbij! En wat hebben we er een zin in! Lekker dansen in het prachtige Gagelbos, biertje in de hand en omringd door je vrienden. Zoals het eigenlijk altijd zou moeten zijn en zoals het gewoon is bij Zomerkriebels Festival. Weg met de dagelijkse sleur. Lang leven het leven! De organisatie zorgt voor muziek, decor, drankjes en mooi weer. Neem jij jezelf, je vrienden, een zonnig humeur en mooie danspasjes mee? Dan gaat het helemaal goed komen op zaterdag 5 juli!
De zomer staat voor de deur, net als de achtste editie van Vato Gonzalez' befaamde Dirty House Mixtape serie. De Nederlandse DJ/producer lanceert zijn splinternieuwe mixtape na een reeks van succesvolle club releases, waaronder 'Sushi Riddim', 'Triplets Riddim', 'Bio Riddim', 'Volfied Riddim' en 'B52 Riddim'.
De zomer is nu echt begonnen en het is tijd om uit te kijken naar Full Moon on the Beach op zaterdag 6 september in één van de allerbeste Beachclubs van Nederland. Leg je heetste beach outfit of zomerse witte kleding klaar, Full Moon gaat je een geweldig mooi topfeest bezorgen op het Bloemendaalse strand, en wel bij Beachclub Bloomingdale! Een schitterend Strandfeest in een top locatie met de beste dj's.
Vandaag maken de internationale top dj Nicky Romero en ID&T oprichter Duncan Stutterheim bekend dat zij zich als ambassadeurs verbinden aan de stichting 10,000 HOURS. Deze stichting inspireert danceliefhebbers in Nederland en daarbuiten om hun tijd te doneren en daarmee iets goeds te doen voor een ander.
Art of Dance is thrilled to present the line-up for the first edition of Supremacy.
In het Amsterdamse uitgaansleven wordt meer en ook sterkere ecstasy gebruikt, amfetamine heeft aan populariteit gewonnen en het gebruik van lachgas is explosief gestegen. Dat blijkt uit Antenne, het jaarlijks onderzoek van de UvA (Bonger Instituut) en Jellinek Preventie naar de ontwikkelingen op de Amsterdamse drugsmarkt. Voor Antenne 2013 is een enquête gehouden onder 633 bezoekers van clubavonden en zogeheten raves.
Een optreden van Avicii in Boston is uitgelopen op een drama voor bijna veertig fans. Zij moesten zich laten opnemen in het ziekenhuis. Nog eens vijftig werden bij TD Garden zelf behandeld door ambulancepersoneel.
Hardlife gaat hard! Lekker hard! Daarom komen ze als eerste naar buiten met de timetable van Ultrasonic Festival. Op 26 juli gaat het van early naar euforische hardstyle, om daarna vol gas af te sluiten met overheerlijke raw hardstyle.
Op zaterdag 8 maart 2014 vond de eerste Supersized RAW Special plaats in Central Studios te Utrecht. Het evenement was volledig uitverkocht en na positieve reacties van zowel bezoekers als artiesten, is het tijd voor een vervolg op deze memorabele avond. De tweede editie, die volledig in het teken staat van Titan, vindt plaats op zaterdag 20 september in Factory 010 te Rotterdam; een locatie die het hart van de liefhebbers sneller laat kloppen!
De eindshow van dancefestival Extrema Outdoor is terug en zal dit jaar deels worden ingevuld door de beroemde dj en producer Fedde le Grand. 'Het thema van de negentiende editie 'Nature–Man-Technology' biedt een prachtige kapstok voor een onvergetelijk theatraal eindspektakel', aldus Extrema Network's creatief directeur Mingers.
Salsa Breeze at the Beach
zondag 22 juni 2014
Ook deze zomer gaan Salsa Sensation & Beachclub Sunrise de latinliefhebbers weer extra verwennen met Salsa Breeze @ The Beach. Een uniek partyconcept in het zonnige zuiden. Een stijlvolle beachclub, een multicultureel publiek en vier area's met de allerbeste urban en latinmuziek smelten samen tot één superzwoele breeze. Iedereen wordt letterlijk in het zonnetje gezet, omringd door heerlijke live muziek en entertainment. Noteer dus in je agenda: zondag 6 juli, Salsa Breeze @ The Beach! Top live acts, swingende dansworkshops, opzwepende shows, danseressen en de beste DJ's.
Noxx kleurt je zomer...
zondag 22 juni 2014
Noxx speelt haar troeven uit deze zomer. Voor de Antwerpse topclub belooft het namelijk een wel heel hete zomer te worden. Terwijl de meeste clubs in België tijdens de maanden juli en augustus de deuren sluiten voor een zomerbreak, gaat Noxx haar activiteiten zelfs nog opdrijven. Niet alleen pakt de megaclub uit met een broeiende campagne vol Vlaamse schonen, ook hun agenda staat boordevol grote internationale namen, zowel deejays, party concepten als artiesten.
Dit weekend treedt Brennan Heart in de voetsporen van dance giganten als Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell en Tiësto. Hij lanceert dan, als eerste hardstyle dj ooit, zijn radioshow 'Brennan Heart presents WE R Hardstyle' op het befaamde Amerikaanse radiostation SiriusXM.
Op zaterdag 2 augustus vindt de eerste editie van Sky City Festival plaats in het ArenA Boulevard, Amsterdam. Gisteren werd het nachtprogramma, Sky City by Night, bekend gemaakt. Dyro, Ummet Ozcan, Housequake, Baggi Begovic, Funkerman en D-wayne zijn bevestigd.
Op zaterdag 20 september vindt de allergrootste reünie voor jongeren in Nederland plaats in De Brabanthallen in Den Bosch. Na een hete zomer met ruim zeventig Totally Summer feesten in de meest populaire Europese vakantie bestemmingen wordt er nog eenmaal een grote reünie georganiseerd. Dit jaar groeit het bezoekersaantal naar 15.000.
De wereldwijd toonaangevende electronic music producer en DJ, Hardwell heeft de Noord Amerikaanse data voor zijn I Am Hardwell wereld tournee aangekondigd. De vorig jaar gekroonde #1 DJ van de wereld brengt zijn electric live show naar verschillende steden in de Verenigde Staten en Canada, waaronder New York City, Los Angeles, San Francisco, Vancouver, Miami en Chicago.
Guestzone, bekend in Nederland als partysite, organiseert op zaterdag 21 juni zelf een feestje. De reden? De start van de zomer! De thuishaven voor Guestzone invites is Eindelijk Weer in Almere. De naam van de locatie had niet passender kunnen zijn. Want laten we wel wezen, het is eindelijk weer zomer op zaterdag 21 juni!
Op zaterdag 20 september vormt creatieve vrijplaats en stadsoase Roest het toneel voor het begin van Next Monday's Hangover's indoor seizoen. Op deze droomlocatie, die al lang bovenaan de verlangslijtlijst van de organisatie staat, geven onder andere Robag Wruhme, de Pachanga Boys en DJ Tennis acte de présence.
RAW Beats is het nieuwste hardstyle festival in Groningen welke zaterdag 21 juni plaatsvindt aan de Kardingerplas. Het strand wordt op deze dag omgetoverd tot een keihard festival waarbij de populaire muziekstroom raw hardstyle centraal staat. De organisatie Upgrade Events heeft het voor elkaar gekregen om de populairste raw hardstyle dj's naar Groningen te laten komen.
Zomercarnaval tijdens Candyshop
woensdag 18 juni 2014
Na talloze te gekke thema's, waanzinnig veel feestvreugde en veelal uitverkochte edities staat er alweer spetterende editie van jouw allerzoetste en vrouwvriendelijkste feest voor de deur en wauw! Dat belooft echt een toppunt te worden!
Eindelijk is het dan ook de beurt aan Hilversum om te gaan freestylen. Zoals iedereen weet is freestyle leuk, gezellig, knallen, een tintje erotisch, maar vooral beuken op de vrolijke beats van jumpstyle, tekstyle, hardstyle en het laatste uurtje gaan ze, zoals iedereen gewend is van Uptempo Events, gewoon keihard los!
Na een spetterende editie van Pussy lounge at the Park, kan b2s je nu al voorbereiden op de volgende knaller! Want op zaterdag 4 oktober keert het enige echte Freestyle circus terug naar Sportpaleis Ahoy in Rotterdam voor de XXL indoor-editie.
EYE4Dance en Focus Events presenteren de namen van de vierde editie van Daylight Festival. Daylight Festival gaat op 12 juli weer 'all over the World' en doet vier wereldsteden aan. Na het succes van vorig jaar wordt het festival dit jaar ruimer opgezet.
Q-dance heeft iets te vieren
zaterdag 14 juni 2014
Dit najaar is het tijd voor de 25e editie van X-Qlusive! Sinds de eerste editie in 2002 is de Heineken Music Hall de thuisbasis van dit feest. Door de jaren heen zijn verschillende thema's de revue gepasseerd. Zo begon Q-dance met Italy en was het daarna de eer aan Lady Dana om de eerste 'X-Qlusive solo' te doen. Ook zijn er meerdere keren op Hollandse wijze de bloemetjes buiten gezet.
Zoals iedereen nu wel weet is het 28 juni aan de hand in de Rotterdamse Kuip! De moeder aller hardcore feesten strijkt dan neer in de bekendste locatie van Rotterdam met een heus outdoor festival! De organisatie wordt overspoeld met leuke reacties en vragen, hierbij hebben ze een aantal veelgestelde vragen op een rij gezet met uiteraard de antwoorden erbij!
Het is de hoogste tijd voor de tweede editie van This is the Room in Sugar Factory! En wel op zaterdag 14 juni. Er zijn wederom mooie gasten uitgenodigd die op de bank neer zullen ploffen en tegelijkertijd de fijnste muziekjes zullen opzetten.
Dream Entertainment Productions hier na te noemen DEP, is deze zomer volop bezig met het voorbereiden van het eerste echte dancefestival in 't Gooi. Op zaterdag 6 september 2014 zal Dromenland Festival plaatsvinden op Werf 35 in Hilversum.
Winter days are over, spring is here and summer is on its way! Op zondag 20 juli 2014 viert Hed Kandi de release van het meest sprankelende album van het jaar: Hed Kandi Beach House 2014.
Moonshiners terug in Utrecht
vrijdag 13 juni 2014
Moonshiners: in de bergen stoken zij illegaal moonshine en proberen uit de handen van de deputy sheriff te blijven. Laat je inspireren door de Hillbillies uit het Appalachengebied of de helden die ons allen vast zijn bijgebleven uit series als o.a. The Dukes of Hazzard en The A-Team!
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zwoele strandfeesten en de fans van Latin Lovers: ze zijn weer terug in Scheveningen! Daar waar Latin Lovers een aantal jaren Brunotti iedere zomermaand op op zijn kop zette met legendarische avondjes, keert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland terug naar deze heerlijke kustplaatst.
Riverland Festival 2014
woensdag 11 juni 2014
Het festivalseizoen van 2014 is inmiddels van start gegaan! De slippertjes zijn uit de kast gehaald, het zonnetje schijnt en net als alle voorgaande jaren kun je je iedere week weer vermaken op het zoveelste festival. Dit jaar is er weliswaar één weekend anders dan alle anderen. Namelijk, het weekend van Riverland Festival! Op zaterdag 19 juli ga je los tijdens deze spectaculaire nieuwkomer in festivalland.
Op vrijdag 27 juni staat mede-grondlegger van de Chicago juke sound DJ Spinn in de Oude Zaal. DJ Spinn was jarenlang de muzikale wederhelft van de onlangs overleden DJ Rashad. Het is nu aan Spinn om de legacy voor te zetten. Vrijdag 11 juli is er opnieuw een editie van clubnacht Hoax, ditmaal onder andere met Lone, Visionist en Krampfhaft. Lone komt deze zomer met een nieuw album, verwacht van hem dus veel nieuw materiaal.
Metz on the Beach, inmiddels terecht uitgeroepen tot een van het leukste en tofste strandfeest van Nederland, gaat op zondag 10 augustus wel iets heel bijzonders en speciaals doen: Housequake!
Girls do it Harder
dinsdag 10 juni 2014
Op zaterdag 14 juni trekt Eargasm events opnieuw alles uit de kast om een geweldig avondje stampen neer te zetten. Dit keer gebeurt dit op een wat andere manier als normaal. De organisatie vindt dat erop dit moment zoveel goede vrouwelijke DJ's rondlopen dat er een feest moest komen dat helemaal in het teken staat van hen.
Carlos Valdes pakt opnieuw uit met een bijzonder avondvullend programma in onze hoofdstad. Geïnspireerd door zijn recente optredens in Berlijn, besloot hij longtime friend en Berghain/Panoramabar resident Margaret Dygas voor vrijdag 20 juni uit te nodigen
Zaterdag 5 juli kan niet lang genoeg duren. Na een hele dag festival plezier kun je in Almere nog even een paar uurtjes door. Waar de rest ophoudt ga jij door. Vanaf half elf zijn de echte diehards van harte welkom op Bloody Maniacs. Dit gratis evenement staat dan in het teken van vette hardcore in zaal 1 en voor wie hard niet hard genoeg is, zaal 2 frenchcore en terror.
Fresh FM brengt zondag 1e Pinksterdag een eerbetoon aan Nederlands eerste TV muziekstation TMF. De populairste VJ's van het eerste uur halen herinneringen op aan TMF en de 90s dance hits tijdens het speciale 90's Dance weekend op het radiostation.
Bottom line: Blijburg gaat uitpakken. En wel snel. Zaterdag 14 juni trekken ze alles uit de kast. Dit jaar even geen Costa del Soul omdat ze hard bezig zijn met hun grootse toekomstplannen. Vandaar deze intieme substituut. BBQ-en, cocktails drinken, dansen en de mini-sauna in. Volgorde mag je zelf bepalen.
Zondag 15 juni strijkt Horizon neer aan Bloemendaalse kusten voor een zinderende stranddag vol voortreffelijke vierkwartsmaten. Niemand minder dan Maeve-icoon Mano le Tough neemt strandpaviljoen Woodstock 69 mee in een vijf uur lange set, met het beste wat er momenteel aan emo-house te vinden is. Support komt van Pieter Jansen en Mick Benjamins.
Vandaag is het nog maar 150 dagen tot Halloween. Een legendarische samenkomst van eigenzinnige, creatieve Amsterdammers en donkere, vrijgevochten zielen vanuit de gehele wereld, Amsterdam Spook presenteert met trots het vertiende Jaarlijkse Halloween Kostuum Feest dit jaar op Halloween zelf: 31 oktober 2014.
Koning Willem-Alexander verricht 3 juli de opening van TivoliVredenburg, het muziekcentrum dat is ontstaan uit de samenvoeging van poppodium Tivoli met het centrum voor klassieke muziek Vredenburg. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag bekendgemaakt.
Crazy Sexy Cool maakt nu al jaren furore in de Rotterdamse clubscene. Na roemruchte edities in onder meer de Maassilo komt er nu een heus festival; op zondag 20 juli staat er iets bijzonders te gebeuren! Place to be is het Lloyd Multiplein, waar Crazy Sexy Cool met een groot podium deel zal uitmaken van het driedaagse Robin Rotterdam Unlimited evenement.
Click at the beach
woensdag 4 juni 2014
Click heeft strandclub Woodstock in Bloemendaal nog maar net bezet voor een nieuwe reeks Click at the beach edities, maar de hoogste versnelling wordt als fors belast. Deze zondag haalt Click 'the best of the best' van de heter dan hete Noord-Amerikaanse scene naar onze woeste kust: Thugfucker. Samen met Vaal en organisator Stefano Richetta achter de decks een editie op leven en dood.
Nope is Dope, het concept dat geen intro meer nodig heeft. Op zondag 29 juni 2014 ga jij uit je dak op de lekkerste zomerbeats met de beste acts. Het belooft nu al een dag te worden dat de geschiedenisboeken in zal gaan, be there!
B.I.T.C.H festival is uniek, B.I.T.C.H festival is speciaal! Het is het enige erotisch geladen festival dit jaar in Nederland. En omdat het maar eens in de twee a drie jaar gehouden wordt, is het extra leuk om er toch bij te zijn 21 juni. Waar kan je nu beter feesten dan op de locatie binnen en buiten waar alle bekendste fetishfeesten gehouden worden van Europa? De allerlaatste 375 kaarten zijn nu nog online te krijgen!
Na de launches van diversen concepten, de aanstelling van een schrijversteam en een compleet vernieuwde website, bezit Jongens van de Wereld nu ook over zijn eigen agency. Het roster bestaat uit zes opkomende artiesten uit de Amsterdamse scene, met ieder een geheel eigen sound.
Dalende bezoekersaantallen en stijgende operationele kosten hebben ertoe geleid dat de discotheek Zak in Uelsen voor de eerste keer een zomerstop invoert.
De complete line-up van het Achterhoekse open-air dansfeest Dancing in the Street is bekend. Een indrukwekkend en gevarieerd lijstje met namen als Funk D, Rob Spijker, Eric van Kleef, Martijn Koedam, Miss BontBeats en Ray Montreal.
Wie de start van de zomer niet wil missen, komt 20 juni naar Gouda. Die avond organiseren horeca en ondernemers uit het Gouwehavenkwartier voor het eerst een openlucht loungeavond in festivalsfeer. Tijdens deze avond aan het begin van het 'Gouda Waterstad'-weekend serveren de restaurants in walking-dinnerstijl hun zomerspecialiteiten en drankjes. Op drie podia presenteren DJ's het muziek thema lounge (café del mar), spelen bands uit het Goudse funky, pop en jazzy muziek.
Omdat het de beste muziek ter wereld is, maar nauwelijks live te bewonderen, besloten Frans Twisk en Klazien Schaap om hun favoriete muziek genaamd 'chiptune' te delen met een live publiek. Eindbaas was geboren op 19 juni 2009 in het kleine punkpodium in Utrecht, het ACU, maar zou uitgroeien tot de beroemdste leverancier van onweerstaanbaar dansbare 8-bit bleeps uit de geschiedenis.
30 juni 2014
Zomerkriebels Festival timetable & laatste info
Vato Gonzalez lanceert Dirty House Mixtape 8
27 juni 2014
De mooiste beachparty van deze zomer meemaken?
Nicky Romero en Duncan Stutterheim ambassadeurs 10,000 HOURS
Supremacy - Prodigious, Brutal & Raw line-up
Amsterdamse clubbers en ravers drinken stevig en nemen meer ecstasy
26 juni 2014
Tientallen fans in ziekenhuis na optreden Avicii in Boston
25 juni 2014
Dance2Eden maakt timetable Hardlife op Ultrasonic Festival bekend
Titan host de tweede Supersized RAW Special
22 juni 2014
Fedde Le Grand in eindshow Extrema Outdoor
Salsa Breeze at the Beach
Noxx kleurt je zomer...
21 juni 2014
Brennan Heart eerste hardstyle DJ met radioshow in de Verenigde Staten
20 juni 2014
Sky City by Night programma bekend
Totally Summer reünie viert vijfjarig bestaan in de Brabanthallen
19 juni 2014
Hardwell kondigt Noord Amerikaanse tour aan
Guestzone Invites op zaterdag 21 juni · een uniek feest
Next Monday's Hangover 20 september in Amsterdam Roest
18 juni 2014
Upgrade Events organiseert met RAW Beats nieuw festival
Zomercarnaval tijdens Candyshop
Aanstaande zaterdag freestyle in Hilversum
16 juni 2014
We love Pussy lounge XXL in Sportpaleis Ahoy
Daylight festival 12-07-2014 · harde line-up
14 juni 2014
Q-dance heeft iets te vieren
13 juni 2014
Vijf vragen over Nightmare 2.0 Outdoor in de Kuip Rotterdam op 28 juni
Tweede editie This is the Room in Sugarfactory
Dromenland Festival · Eerste echte dancefestival in 't Gooi
Hed Kandi Beach House release op Beachclub Bloomingdale
Moonshiners terug in Utrecht
12 juni 2014
Latin Lovers komt terug naar Scheveningen in Beachclub Bliss
11 juni 2014
Riverland Festival 2014
Cutting edge bass music bij Hoax in de Melkweg
Metz haalt Housequake naar het strand
10 juni 2014
Girls do it Harder
9 juni 2014
Carlos Valdes presents One Night Off met Margaret Dygas
8 juni 2014
Eindelijk weer stampen in Almere
7 juni 2014
Fresh FM brengt eerbetoon aan TMF
Blijburg's Big BBQ Block Party Bash
Vijf uur lang Mano le Tough tijdens Horizon op Woodstock69
6 juni 2014
Amsterdam Halloween onthult datum en locatie
5 juni 2014
Koning opent 3 juli TivoliVredenburg
4 juni 2014
Crazy Sexy Cool Festival maakt complete line-up bekend
Click at the beach
Nope is Dope · Love music & music loves you
3 juni 2014
Laatste 375 kaarten B.I.T.C.H festival 21 juni nu online in de verkoop
Jongens v/d Wereld start eigen agency
Zak voert zomerstop in, geruchten over sluiting
2 juni 2014
Funk D en Rob Spijker in line-up Dancing in the Street
Loungen op de Goudse grachten bij East West Harbour Lounge
1 juni 2014
Eindbaas viert vijfjarig bestaan in EKKO