Partyflock
 
Nieuws · mei 2014
­ Nederland
Van 23 tot en met 26 mei was in Bethel Woods de eerste Amerikaanse editie van het Nederlandse Mysteryland. Een historisch moment, want dat gebeurde op de oorspronkelijke plek van het festival Woodstock uit 1969. In de 45 jaar die zijn verstreken sinds het legendarische evenement had daar geen enkel groot evenement plaatsgevonden, ondanks vele verzoeken.
Met een sterke focus op left-wrap field elektronische muziek zal het festival net zoals voorgaande edities muziekliefhebbers voorzien van een intieme en muziek-georiënteerde festival dag, dit jaar met een derde stage erbij.
Itchy Feet is een sociaal experiment in de vorm van een festival. Een samenkomst van reizigers en vrije geesten. Een nieuwe wereld die gebaseerd is op het gevoel van vrijheid, zelfexpressie, kunst, muziek, eten, spiritualiteit en creativiteit. Wat er gebeurt op Itchy Feet bepaalt de bezoeker zelf, iedereen draagt iets bij. De oprichters van Itchy Feet hebben de eerste invulling gegeven aan het geheel en zorgen voor de basisinfrastructuur van een festival.
Wat hebben de Cocoon-dj's/producers Ilario Alicante, Christian Burkhardt, Markus Fix, de jungle en nachtdieren met elkaar overheen? Juist! Ze komen op 30 mei allemaal voorbij in een tot een jungle omgetoverde club Odeon tijdens Dikke Namen Invites Cocoon.
14 juni presenteert Bass Academy het aller hardste Hardstyle festival van Nederland.Maar liefst 15 uur lang kan je binnen en buiten genieten van de dikste beats gebracht door zowat alle raw hardstyle dj's die er zijn. Met recht wordt Bass Academy door de bezoekers dan ook vaak 'Baas Academy' genoemd. Gewoon omdat het kan: Feesten als een Baas.
21 juni is het tijd voor alweer de vierde editie van Bass Odyssey! En het belooft een bijzondere editie te gaan worden... Voor de komende editie is Bass Odyssey de samenwerking aangegaan met Outlook Festival dat plaats zal vinden van 3 tot en met 7 september in Kroatië. Bass Odyssey host de officiële Outlook Festival Launch Party in Rotterdam.
De Amsterdamse DJ Shinedoe presenteert zaterdag 31 mei haar langverwachte derde album,Illogical Directions, in Doka. Hierin rekt ze de grenzen van dance zover mogelijk op, bewerkt ze en brengt het weer samen tot één geheel. Ze wordt bijgestaan door Jerome Sydenham Duitsland en Aron Friedman Nederland.
Nu in Den Haag! Freestyle Maniacs on Tour. Sexy, keiharde beats nemen woensdagavond Het Paard over in een geniale mix van hardcore, jump, hardstyle en de beste classics, Laat je de muziek hemel in voeren!
b2s laat je niet langer in spanning, want het is eindelijk tijd geworden om de volledige line-up van Decibel 2014 bekend te maken! Dit jaar telt het festival maar liefst 15 stages, waar meer dan 175 artiesten de bezoekers zullen voorzien van de dikste & hardste beats. Alle namen die in het weekend van vrijdag 15 t/m zondag 17 augustus aanwezig zijn op het Beekse Bergenterrein, zowel op het festival als tijdens de pre-, night & afterparty, kun je in dit bericht vinden. Check it out!
Voor veel partyminded people is het inmiddels een vast onderdeel van hun weekend routine: vrijdagavond 20 uur gaat menig radio (bijna) automatisch op SLAM! en knallen de beats van Clubbin met het volume op standje 'Fuck the Neighbours' door je speakers. De tijd gaat snel, want inmiddels is Eric van Kleef alweer tien jaar 'on air'. Dat was voor Eindelijk Weer een goede reden om deze altijd enthousiaste 'people dj' uit te nodigen voor een feestje in Almere.
Op donderdag bij de EDM sound van Reveal, op vrijdag bij de deep- en techhouse van HouseRules en zaterdag kan je bij Brainwash kiezen uit twee zalen: house of urban/eclectic! Aftoppen kan bij Like op zondag! Kortom voor zomerse beats en magistrale licht- en videoshows hoef je niet perse naar Ibiza meer¦
Zondige zevende Valtifest
vrijdag 23 mei 2014
Op de NDSM-Werf wordt op 6 september voor de zevende maal het festivalseizoen op uitbundige wijze afgesloten door Valtifest, het enige echte Amsterdamse stadsfestival, waarbinnen een vernieuwende elektronische muziekprogrammering hand in hand gaat met creativiteit, humor, vrijheid en een jaarlijks vernieuwd thema. Dit jaar veranderen De Zeven Zonden de NDSM-Werf in een zinderend voorportaal van de hel, dan wel in de zevende hemel.
Innervisions label night, Lost In A Moment, reist deze zomer langs verschillende grote Europese steden. Op zondag 20 juli beleeft Amsterdam een heus Lost In A Moment debuut, als het event in plaats van de gebruikelijke clubavond een compleet festival presenteert. Uiteraard is de top van de Innervisions crew aanwezig, evenals een paar spannende nieuwe namen: David August is zojuist aan de line-up toegevoegd.
Lose Your Mind gaat het doen, een festival voor 15.000 mensen! Op zaterdag 26 juli wordt de rauwe NDSM-Werf in Amsterdam omgebouwd tot een ware beukarena. Met maar liefst 7 area's en meer dan 100 dj's en de enige echte After Motherfuckers als after.
Here they come again! Vrijdag 30 mei is het tijd voor de derde editie van R&B All Stars van dit jaar. Met deze keer niemand minder dan Broederliefde live on stage! Broederliefde is welbekend om hun hit 'Maluku'! Het is onmogelijk om uit te gaan zonder dit nummer minimaal één keer voorbij te horen komen. Deze heren gaan Zeezicht op zijn kop zetten!
Latin Lovers komt deze zomer opnieuw met iets leuks! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland heeft namelijk haar enige echte eigen 'Summercruise'! Deze boot, geheel in Latin Lovers stijl, zal op vrijdag 11 juli aanmeren in Zwijndrecht aan de Uilenkade. Vanaf 21.30u zal de loopbrug naar de Summercruise dalen om iedereen te verwelkomen op het deck.
Rum & Bass 31 mei @ S.U.R.
maandag 19 mei 2014
Op zaterdag 31 mei is het zover. Het nieuwe concept Rum&Bass zal dan zijn eerste editie presenteren in de nieuwe club S.U.R. (voorheen Waterfront). Het idee achter het concept is vrij simpel: men neme een flinke dosis UK sound en laat deze samensmelten met bovengenoemde avond, zolang het maar UK-gerelateerd is. De garage sound is op dit moment een populaire stroming en een avond puur gericht op dit genre was er nog niet.
Op zaterdag 28 juni 2014 vindt de eerste editie van het Amsterdam Reggae Village festival plaats in de Heineken Music Hall! De locatie maakt, na meerdere drukbezochte reggae evenementen, plaats voor een nieuw festival. Een eendaagse happening, waar zowel gevestigde namen in de reggae scene als nationaal talent een podium geboden wordt. Gaandeweg worden de namen van de veelzijdige line-up onthuld.
De provincieraad van Antwerpen heeft, als onderdeel van de huurprijs voor domein De Schorre, voor een bedrag van 42.000 euro tickets gekregen voor dancefestival Tomorrowland. Vrijdag was al ophef ontstaan nadat Griet Cnudde, de advocaat van de buurtbewoners, had gezegd dat zij die beslisten over de milieuvergunning tickets hadden gekregen.
'Evolution of Style' verscheen afgelopen jaar exclusief op internet, maar wordt zaterdagavond om 23:45 voor het eerst op de Nederlandse televisie uitgezonden bij Veronica, waarmee het de eerste documentaire over hardstyle is die in Nederland op televisie te zien is.
Het is inmiddels al weer vijftien jaar geleden dat het legendarische interview van De Rondjesloper op AT5 te zien was. Anno 2014 is de rondjesloper dus nog steeds actief en op een hardstyle-feest liep de, van origine Haarlemse, Rondjesloper tijdens één van z'n vele rondjes dj en producers duo BSSNVDRS tegen het lijf. Een hardstyle remix was geboren.
Het is weer tijd voor het grootste en meest classsy r&bfeest van Nederland: R&B Café XXXL! En deze keer brengen ze je naar South Beach, Ocean Drive en de wijk Art Deco... Miami! Miami, the city where the party never stops, waar de mannen en vrouwen mooi zijn en waar je kan dansen en sjansen tot je er bij neer valt.
23 Augustus is het weer tijd voor een onvervalste Ouwe Stijl is Botergeil! Strength of Unity is er in geslaagd een nieuwe locatie te vinden die waardig is voor dit evenement. Om er weer een heerlijk ouderwets rag-avondje van te maken heeft de organisatie maar liefst vier artiesten uit het buitenland uitgenodigd om hun lekkerste tracks ten gehore te brengen.
Hardcore leeft! Dance Valley ziet de hard valley ieder jaar groeien, zo ook de hardcore stage: The Underground. Waar hardcore op Dance Valley in 2011 klein begon stond de tent tóch stampvol! In 2014 is hardcore here to stay én er is plek voor aanstormend talent!
Beatport gaat valsspelers aanpakken. In een bericht op hun blog geven ze aan wat de gevolgen kunnen en zullen zijn als artiesten frauderen om zo hun release hoger in de charts te positioneren.
YMC Gay is een van de gezelligste openminded feesten van Rotterdam. YMC zorgt voor de beste DJ's die de lekkerste hits draaien bestaande uit een mix van House tot Urban. Ook deze keer zijn er –net als altijd- de perfecte artiesten om jou een mooie avond en herinnering te bezorgen.
De roemruchte discotheek Peppermill in Heerlen is failliet. Eigenaar Sven Otten, zoon van oprichter Jules Otten, heeft het faillissement zelf aangevraagd. Daarmee komt na 34 jaar een einde aan een instituut.
E&a events, o.a. bekend van Don't Let Daddy Know, Kingsland festival en Tiktak, bestaat 6 jaar. wat in 2008 begon met het organiseren van kleinschalige evenementen in de Amsterdamse nachtclubs is in zes jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest succesvolle evenementenorganisaties van dit moment. Dat moet gevierd worden!
Hed Kandi Producer contest
dinsdag 13 mei 2014
Hed Kandi, the world's most glamorous music, fashion and lifestyle brand, bestaat vijftien jaar! Hed Kandi viert haar 15e verjaardag voor de hele wereld in: Amsterdam. Op Pinksterzondag 8 juni wordt het 125 jaar oude Concertgebouw omgetoverd tot Hed Kandi paradijs. De concertstoelen maken plaats voor een dampende dansvloer en een uitzinnig spektakel.
Ook voor het eerste editie van Fascination in Rodenburg wordt er goed uitgepakt met top dj's, een gratis welkomstdrankje en over de avond heen kun je ook nog genieten van vers fruit, ijsjes en snoep. Naast de mainstage zal er een tweede area, de lounge, tot jullie beschikking staan. Drie zalen om samen heerlijk te feesten dus!
Op vrijdag 13 juni schotelt Toffler jullie weer een 'all night long' editie voor met het immens populaire house duo Detroit Swindle! Samen met deze twee heren duik je minimaal zeven uur lang de tunnel in.
Wederom hebben de mannen achter Convoi Exceptionnel de totale breedte van het Industrial scala bij elkaar gehaald om de avond te voorzien van de vuigste muziek. Dit in samenhang met de unieke kracht van de locatie maakt dit al na twee edities een feest voor de liefhebber van 'heftig is nooit genoeg'
Met de nadeklote.nl feesten is Club Rodenburg uniek in zijn soort. Het is een afterparty waar het vooral gaat om het feestgedeelte en de laatste energie van je weekend op te maken aan de lekkerste muziek. Daarentegen is er ook een chill-out waar je lekker kunt ontspannen of je even gezellig kunt terugtrekken. Op zondag 25 mei is de volgende editie!
XXlerator Outdoor last info
donderdag 8 mei 2014
Met nog enkele dagen te gaan tot XXlerator Outdoor vind je hier de belangrijkste informatie om je optimaal voor te bereiden. Warm vast op met de warm-up laps, bestel je parkeerticket vast in de voorverkoop en kom vast in de stemming met Da Syndrome XXlerates!
Zaterdag 17 mei is het zover: Wasted Festival 2014. Na een meer dan geslaagde eerste editie komt Wasted Festival terug met hetzelfde concept: veel aandacht voor 'early hardstyle' en een uitstekende opbouw in de line-up. Na Atmozfears vs Audiotricz ga je terug in de tijd met Pavo & Zany waarna de avond opgebouwd wordt met o.a. Ran-D, Digital Punk en B-Front naar Amnesys die vakkundig af zal sluiten.
Een revolutie, een begrip, een onverwoestbare avond in de wereld van drum 'n bass. Genoeg eervolle woorden te bedenken voor IChiOne, het feest dat al tien jaar de vaderlandse underground van de broodnodige broken beats voorziet. Maar zelfs onverwoestbare avonden houden een keer op, IChiOne neemt afscheid tijdens zijn tiende verjaardag.
Het bedrijf maakte $119 miljoen verlies over 2013, maar SFX-baas Robert Sillerman ziet toch ruimte zichzelf te belonen met $30 miljoen over datzelfde jaar. Voor Sillerman, die al eerder miljardair is geworden met het bedrijf Livenation, geen reden voorzichtig aan te doen met de tegoeden van het bedrijf. Naast zijn vaste salaris van $1 miljoen kreeg Sillermand voor $9,9 miljoen aan aandelen, en voor $20,4 miljoen aan opties toebedeeld. Een verdubbeling van zijn remuneratie van 2012.
Festivals, vakantie, zon, en strand/zee ... en een fantastische opening van het festivalseizoen met 'Q4Trance the Spring edition 2014' bij beachclub Fuel. Lekker dansen bij Fuel met een mojito in de hand en veel gezelligheid. Dat is waar het om draait bij Q4T!
Zijn jullie al bijgekomen van de vorige Soundsexy afgelopen 1 maart? Nu is je kans om opnieuw tot op grote hoogte in vervoering gebracht te worden in Soundsexy stijl. Zaterdag 10 mei staat gereserveerd voor een heerlijk avondje uit met Decisions Soundsexy bij Eindelijk Weer in Almere! En om het nog mooier te maken begint het feest een uur eerder en is er voor het eerst ook een luxe VIP-deck om het feest op de eerste rang mee te maken.
Op zaterdag 31 mei 2014 presenteert Radio Veronica de volgende editie van We all love 80's 90's 00's in Panama Amsterdam. Haal herinneringen in jezelf op en ga terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80, 90 en 00's in de voor velen bekende nachtclub Panama!
Op vrijdag 30 mei 2014 gaat Local Warriors weer een unieke editie neerzetten! Het thema dit keer zal zijn: Mexican Madness! De Koningen wordt omgetoverd in Mexicaanse sferen met als uitgangspunt inspiratie van films als: Machete, From Dusk Till Dawn, Desporado, oftewel Quentin Tarantino style! Piñata's, cowboy guns, sombrero's, tequilashots, Corona's, Desperados, bandana's en shakers passeren allemaal de revue!
De nacht begint voor jou op 31 mei om 10 uur 's avonds, er staan nu maar liefst 10 dj's gepland en je bent al binnen voor 10 euro als je jouw kaartje in de voorverkoop haalt. En dan hebben we het nog niet eens over die vele honderden trouwe 7th Heaven Events bezoekers die er altijd weer zijn en van wie dit feest eigenlijk altijd al een dikke tien krijgt.
We gaan er gewoon vanuit, want op zondag 8 juni is het Eerste Pinksterdag en wordt het warm op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz On The Beach neer bij de al drie jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!
Riverland Festival 2014
vrijdag 2 mei 2014
Ben jij er klaar voor? Op zaterdag 19 juli 2014 komt Dancevilla Entertainment in samenwerking met EVM19 met een sprankelend festival op het Eiland van Maurik! Dit grandioze dansspektakel is het allereerste festival ooit op deze unieke locatie. Het sprookjes eiland van de Betuwe zal worden omgetoverd tot een fantastisch festivalterrein.
Op woensdag 28 mei is The Real House Event weer terug voor een Special Late Night Edition in haar nieuwe Rotterdamse thuisbasis: Blender! Deze avond start Metz on Wednesday om 22.00 uur en gaat deze midweekse dansavond door tot 04.00 uur (de volgende dag is iedereen vrij i.v.m. Hemelvaartsdag). Ooit zo'n dikke programmering gezien voor een feestje op woensdag? ROOG, Greg van Bueren, Chris Rox, Jasper Clash en MC Patrick Brown zijn in het huis!
Op de zondageditie, die met zes area's wat kleiner en intiemer van opzet is dan de eerste festivaldag, staan o.a. Carl Cox, Sven Väth, Adam Beyer, Joseph Capriati en Ben Klock & Marcel Dettmann geprogrammeerd. De combi- en zaterdagtickets voor Awakenings Festival 2014 zijn in een recordtempo uitverkocht geraakt. Voor het festival, dat dit jaar voor het eerst twee dagen beslaat, zijn echter nog wel een aantal zondagtickets beschikbaar.
Vorig jaar was hij ineens terug na een afwezigheid van 15 jaar: de Haarlemse Luilak Rave. In de nacht van vrijdag op zaterdag voor Pinksteren, worden tijdens de Luilak-traditie slaapkoppen wakker geschud en deze rave droeg daaraan bij met stampende beats. DJ Vox, vader van de Luilak Rave, Haarlemse held DJ Pavo, en Patronaat hebben voor deze editie de handen ineen geslagen.
Deze maand komt er weer een Brainwash XXL aan om tot het ochtendgloren door te feesten! Ideaal als afterparty van een goed festival. En dan lekker afteren op het strand de dag erop. Kortom het zomerseizoen zit eraan te komen en het wordt plaatselijk heet aan het Rembrandtplein met een verfrissend deephouse buitje bij HouseRules!
Armin van Buuren is nog zeker twee jaar op 538 te horen met zijn programma A State of Trance. Tijdens 538Koningsdag in Breda heeft de dj vlak voor zijn optreden z'n handtekening gezet onder een nieuw contract.
Trailer release Dominator
donderdag 1 mei 2014
The signs of a horrifying movement terrify the primitive souls.
Nothing can stop the march towards...Dominator - 'Metropolis of Massacre'.
Check the trailer here!
30 mei 2014
Online trilogie rond Mysteryland USA
29 mei 2014
Wave Festival maakt de line-up en datum voor 2014 editie bekend
Pioniers onthullen plannen Itchy Feet
28 mei 2014
Dikke Namen brengt Cocoon naar vernieuwde Odeon
27 mei 2014
Bass Academy Festival · Feesten als een Baas
Bass Odyssey · Outlook Festival Launch Party
26 mei 2014
Shinedoe's Illogical Directions albumrelease party
Darkraver, Luna, The Viper, Gizmo & Freestyle Maniacs de nacht voor Hemelvaart in Den Haag
Decibel outdoor festival 2014 line-up release
25 mei 2014
Wie is die mystery guest bij Eric Van Kleef · 10 Years on Air?
24 mei 2014
Escape in juni: Ibiza vibes all over
23 mei 2014
Zondige zevende Valtifest
Lost in A Moment maakt outdoor festival debuut in Amsterdam
22 mei 2014
C.R.A.F.T.-Festival gaat voor het hoogst haalbare
21 mei 2014
R&B All Stars met Broederliefde in Zeezicht Helmond
20 mei 2014
De Latin Lovers Summercruise vaart uit in Zwijndrecht
19 mei 2014
Rum & Bass 31 mei @ S.U.R.
Eerste editie Amsterdam Reggae Village in Heineken Music Hall
Onrust rond Tomorrowland-vergunningen houdt aan
17 mei 2014
Documentaire Brennan Heart vanavond op TV
16 mei 2014
BSSNVDRS ft. De Rondjesloper · Verbaast je dat?
R&B Café XXXL · Flight to Miami
Ouwe stijl is Botergeil eind augustus in Undercurrent
15 mei 2014
Dance Valley Hardcore DJ Contest
Beatport pakt vals spelende 'hitkopers' aan
Pinksteren brengt Beyonce edition van YMCGay
14 mei 2014
Peppermill Heerlen na 34 jaar failliet
E&A Events viert zesjarig bestaan in AIR
13 mei 2014
Hed Kandi Producer contest
11 mei 2014
Wil jij voor €10 kans maken op een IPhone 5s ter waarde van €799?
Toffler presents Detroit Swindle
9 mei 2014
Convoi Exceptionnel keert terug met uitzonderlijke vracht
Club Rodenburg en Prikkelgeil presenteren zesde editie Nadeklote.nl
8 mei 2014
XXlerator Outdoor last info
Wasted Festival 2014 · All you need to know
7 mei 2014
Tien jaar IChiOne in één heftige nacht
Robert Sillerman geeft zichzelf ondanks verlies $30 miljoen salaris
Tranceliefhebbers gaan komende zaterdag naar Fuel
6 mei 2014
Soundsexy 10 mei uur vroeger en met extra luxe VIP-deck
3 mei 2014
We all love '80's '90's 00's in Panama te Amsterdam
2 mei 2014
Achtste editie Local Warriors is Mexican Madness edition
Het lentefeest van 7th Heaven op 31 mei krijgt driemaal een tien, ben jij er ook weer bij?
Metz komt met (inter)nationale top-djs naar Hoek van Holland
Riverland Festival 2014
1 mei 2014
Roog en Greg van Bueren in de Metz House
Laatste zondagtickets Awakenings Festival 2014
Luilak Rave Haarlem terug met Pavo's Birthday Mansion
Escape in mei van deephouse tot EDM en van techhouse tot urban
Armin van Buuren verlengt contract bij Radio 538
Trailer release Dominator