Partyflock
 
Nieuws · maart 2014
­ Nederland
Het leukste feest van het jaar en voor het zevendee keer op rij. Dit hoog aangeschreven dance-concept komt op zaterdag 19 april 2014 weer naar Club Rodenburg in Beesd. Touch at the Sea Indoor ppre summer edition is een zeer populair jaarlijks terugkerend event, maar dit keer indoor.
Het is alweer precies een jaar geleden dat Dance 2 Eden de Eden Rave keihard terug bracht met The Reunion! Het feest had alles wat je van een reünie kunt verwachten: De gezichten van toen, de sound van toen, maar bovenal die ongekend gezellige sfeer van toen! Slechts één keer per jaar heb je de kans om deze unieke gathering van early- en oldschool freaks van toen en nu bij te wonen. Tijdens Eden Rave – The Reunion zal de beroemde beukhal Central Studios tot de rand gevuld zijn met herinneringen.
Vandaag presenteert Mysteryland, het langstlopende festival ter wereld, het eerste deel van het programma, met een diversiteit aan muziek, kunst, acts, food, decor en theater en een mix van grote dj-namen en underground artiesten. Publiekstrekkers zijn onder meer Hardwell, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Loco Dice, Chris Liebing, Ish & Dadara en Kate Raudenbush.
Vier de start van het festivalseizoen op Rebirth! Met dit jaar op de zondag o.a. Frontliner, D-Block & S-te-Fan, Digital Punk vs Titan, E-Force vs Alpha² (live), The Flexican & MC Sef, La Fuente, Girls Love DJs en vele anderen!
Op zaterdag 14 juni brengen Click en op de Valrave, samen met HEY!, Club Stalker, Avant-Garde en Deephouse Database In The Cloud festival aan de kust van Zandvoort. Op het roemruchte Circuit Park schieten de organisaties hun publiek de wolken in met een geraffineerde selectie aan topartiesten.
Een dag met een maximumtemperatuur van 20 graden of hoger noemen de klimatologen een warme dag. De eerste warme dag van dit jaar valt 24 mei. Voor de tweede editie strijkt het concept Fascination neer in Rodenburg in Beesd. Ook voor deze editie van Fascination in Beesd, zal er flink worden uitgepakt. Rodenburg zal omgetoverd worden tot een subtropisch omgeving. Waar palmbomen, cocktails, salsa dansende vrouwen het plaatje compleet maken.
Dancefestival Extrema Outdoor heeft met onder meer Netsky (live), Afrojack, Fedde le Grand, Jeff Mills, Tommy Trash en Oliver Koletzki zowel wereldsterren als underground helden op het programma staan. Het complete affiche voor de negentiende editie is vandaag bekendgemaakt. 'XO' vindt op 12 juli aanstaande plaats aan het recreatiestrand Aquabest bij Eindhoven.
Na de geslaagde editie van Theracords Celebrates vs RawMadness op 30 november, besloot de organisatie achter RawMadness dat het tijd wordt om het volle potentieel van de Radstake als binnenlocatie te benutten! Met Total Madness 1.0 willen ze daarom een nieuw tijdperk laten aanbreken, vergeet wat je gewend bent van de Radstake, dit gaat ongekend worden!
Op zaterdag 5 april organiseert Outsiders voor het eerst een clubavond in Studio 80. De organisatie, die van origine de focus legde op underground feesten, wil met haar events de nadruk leggen op muzikale kwaliteit en niet op de opsmuk daarom heen. Decoratie en schmink kom je bij Outsiders niet snel tegen, onontdekte muzikale pareltjes wel.
Miami blijkt uitputtingsslag
vrijdag 28 maart 2014
Dance/EDM is booming en dj's zijn in essentie platen draaiende nachtdieren die overdag produceren en ergens tussendoor ook nog van stad naar stad reizen. Dat is harder werken dan vele van ons denken. En dat breekt sommigen op.....
De zon laat zich de laatste weken van haar goede kant zien en laat dat nou perfect bij de aankomende editie van het Obsession Outdoor Festival horen! Met een fantastisch thema en een waanzinnige line-up moet de aankomende editie weer voor een grandioos festival gaan zorgen.
Hemeltjelief! Festival 2014
donderdag 27 maart 2014
Op donderdag 29 mei 2014 vindt voor de zesde keer het kleurrijke festival Hemeltjelief! plaats op de NDSM-Werf. Ieder jaar staat als thema een ander dier centraal en bij deze editie gaan ze 'Vooruit met de Geit'. De werf verandert voor één dag in een heuse stadsboerderij, compleet met rodeo-varken-rijden en een klompendisco.
Sensation maakt line-up bekend
dinsdag 25 maart 2014
Gisteravond maakte Sensation de line-up bekend van de nieuwe show 'Welcome to the Pleasuredome'. Op zaterdag 5 juli zullen (inter)nationale top dj's de Johan Cruijff ArenA domineren. Sensation icoon Mr. White verzorgt de impactvolle opening van de zinnenprikkelende show die in het teken staat van de ultieme speeltuin voor volwassenen. De Nederlandse Chuckie, Nicky Romero en Martin Garrix vormen samen met de duo's Dimitri Vegas & Like Mike en NERVO de line-up.
Solid Soundz Events haalt het ultieme Italiaanse gevoel van harde dance muziek naar Nederland!!
Solid Soundz Events is erin geslaagd om 3 Italiaanse helden naar Nederland te halen om het ultieme Italian hardstyle en hardcore gevoel naar het beste dance publiek van de wereld over te brengen! Deze 3 helden komen speciaal over vliegen vanuit Italië om hun kunsten te tonen in de muziektempel van Hengelo!
This Saturday hardcore fanatics from all over the globe will travel to the Brabanthallen in Den Bosch for the yearly highlight on the hardcore indoor calendar. Six imperial areas lead by the most supreme hardcore rulers will deliver once again. Raging sound systems, light shows, lasers, pyro technics and more than 20.000 dedicated fans will create a true sonic masterpiece. Be prepared for the biggest Masters of Hardcore in history!
Verbaasd 29 maart in HAL16
maandag 24 maart 2014
Op 29 maart maakt het DJ-duo Akkord Verenigd Koninkrijk hun debuut op Verbaasd in HAL16 te Utrecht. Naast Akkord zullen ook andere Britse namen zoals Ansome en Edmondson aantreden. Nederland zelf wordt vertegenwoordigd door homegrown artiest A Made Up Sound (AKA 2562). Met deze line-up vol pioniers zet het collectief Verbaasd vooruitstrevende elektronische muziek op de kaart in Utrecht.
Loudness, een must-go-to event voor alle raw hardstyle fans! Op zaterdag 19 april vindt er een nieuwe editie plaats in de beukfabriek van het Zuiden: Klokgebouw Eindhoven. b2s heeft opnieuw een grote delegatie aan raw hardstyle helden en talenten opgetrommeld om van 22.00 tot 07.00 100% te knallen! Loudness staat voor hardstyle in zijn rauwste vorm en kent vele liefhebbers. De populariteit van dit genre is de afgelopen jaren flink toegenomen in zowel binnen- als buitenland.
Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan in the Star House komt The Orb voor een unieke show naar P60. De Britse act rondom meesterbrein Alex Paterson, bekend om de live act, staat op 5 april in het poppodium van Amstelveen. Fans worden getrakteerd op een presentatie van het beste van 25 jaar The Orb tijdens de '25th Anniversary Show'. Dit is tevens het enige concert in Nederland.
Steve Aoki komt op 31 mei naar de Heineken Musical Hall met zijn eigen feest onder de naam #aokify. Om het feest nog groter te maken dan het al is neemt de nummer 8 van de wereld bijzondere vrienden mee. Met nog zo'n twee maanden te gaan, maakt Steve Aoki bekend welke dj's hem vergezellen.
BKJN Events events is trots de volledige programmering van het enige 15 uur durende in- & outdoor Hardcore festival ter wereld te kunnen presenteren. In de afgelopen weken waren de eerste 5 van de in totaal 6 area's al bekend gemaakt en met de in- & outdoor mainstage is hierbij de hele line-up compleet voor deze mooie zaterdag in mei.
Kingsday Festival lanceert line-up
donderdag 20 maart 2014
Kingsday Festival biedt zaterdag 26 april een bonte verzameling DJ's en live acts van internationale allure en Nederlandse headliners. Verdeeld over vier area'ss geven van 12.00 tot 21.30 uur zo'n 30 artiesten acte de présence, waaronder: Nicky Romero, DJ Fresh, GoldFish, Klangkarussell, Joris Voorn, Yellow Claw en DJ Snake. Daarmee is Kingsday Festival de grootste koningsrave van Nederland. Het festival vindt dit jaar voor de derde keer plaats in en rond het Olympisch Stadion in Amsterdam.
Op de Pettelaarse Schans in Den Bosch vindt zaterdag 26 april (13.00 uur tot 23.00 uur) de eerste editie van het Flex met Lex festival van de organisatie van Trix in the Mix plaats. Trix in the Mix bestond sinds 2000, maar nu de troonswisseling plaats heeft gevonden moest er een nieuwe naam komen. De troonswisseling en naamsverandering gaan gevierd worden met een knallende eerste editie van het Flex met Lex Festival.
Utrechts festival bouwt voort op vernieuwd programmeringsconcept Stekker in het Park. Utrecht's meest eigenzinnige festival keert op zaterdag 26 juli 2014 voor haar zesde editie terug naar Park Voorveldse Polder. Ook Studio Stekker, de succesvolle studioweek in Kytopia met als kers op de taart Studio Stekker on Stage, krijgt een vervolg. Bovendien zijn de eerste namen voor dit zomerse evenement zoals verwacht mag worden van Stekker weer fris en vooruitstrevend.
Op zaterdag 10 mei 2014 is het weer tijd voor 90's No Limits! Dit evenement is in drie jaar tijd uitgegroeid tot het grootste jaren 90 event van Zuidwest-Nederland. En dit jaar doet Focus Events er een schepje bovenop. Get Ready For This! Deze editie komen niemand minder dan 2 Unlimited naar Bergen op Zoom! En op veler verzoek komt niemand minder dan DJ Paul Elstak terug om het feest in stijl af te sluiten.
Na vorig jaar de eerste editie van Pandemonium festival te hebben georganiseerd is de tweede editie op zaterdag 21 juni 2014 een feit. Dit jaar vindt het Pandemonium Festival niet plaats op de Ouderkerkerplas aangezien na evaluatie met de gemeente kenbaar is gemaakt dat de gemeente een uitbreiding qua area's niet mogelijk vond. Vandaar dat Cyndium heeft gezocht naar een waardige vervanger voor haar festival, en die is gevonden! Pandemonium Festival 2014 vindt namelijk op zaterdag 21 juni 2014 op het Race Circuit Zandvoort.
Zaterdag 26 april zijn er natuurlijk veel leuke feesten in de stad, maar er is er eentje die je zeker niet mag missen als je van Koningsdag houdt. Op het Waterlooplein midden in de stad tussen alle feesten, podia met bandjes en dj's en grachten vol boten met feestvierders vind je het beste feestje natuurlijk bij Kingsday on Waterloo! De toegang is gratis, gewoon lekker samen feestvieren!
Toren, zoals het voormalig hoofdkantoor van Shell in Amsterdam nu door het leven gaat, verwelkomt op zaterdag 29 maart voor de tweede keer een keur aan internationaal opererende kunstenaars en muzikanten. Dan vindt de tweede Nederlandse editie plaats van [Percep-tion] presenteert: Das Letzte Abendmahl.
Op zondag 20 april nodigen de organisatoren/DJ's Nino & Frankie de Berlijnse artiesten Adam Port, &ME en David Mayer van het label Keinemusik uit. Het maandelijkse Contra concept zal voor deze keer niet op de eerste vrijdag van de maand plaatsvinden maar op Paaszondag.
Martin Garrix heeft de Buma Award International gewonnen. 'Fucking vet', reageerde de 17-jarige dj, die eigenlijk Martijn Garritsen heet, dinsdagochtend op 3FM.
Vanavond zullen de onderscheidingen in Studio 21 in Hilversum feestelijk worden uitgereikt.
Integrate op Boomerang Beach
zondag 16 maart 2014
In 2013 vond de terugkeer van Integrate plaats met niemand minder dan Mr. C. Voor het eerst in haar bestaan was gekozen voor een strandlocatie. Beide keuzes zijn bijzonder goed aangeslagen. Daarom komen er in 2014 zes edities op het strand. Elke eerste zaterdag van de maand zal het Scheveningse strand de beste deephouse, techhouse en techno huisvesten.
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover, dan is het tijd voor een nieuw concept van V^gel productions. De eerste editie van Fascination zal in Almere neerstrijken. Volgend weekend zullen de nodige vakken op het rooster staan en de schooldirectie acht van groot belang dat alle Nederlanders hun vakken weer zullen beheersen. Om de leerstof leuker te maken, zullen er veel hulpmiddelen toegepast worden. Leren was immers nog nooit zo leuk als op meest sexy school van Nederland.
Nu onze geliefde Beatrix is afgetreden, wordt het tijd om dit jaar de eerste Koningsnacht van koning Willem eens goed in te luiden. Traditiegetrouw nodigt Rotzooii voor het zevende jaar op rij een aantal geweldige artiesten uit die deze nacht, zoals ieder jaar, tot een ongekend spektakel zullen maken.
Het succesvolle club-event Crazy Sexy Cool maakt in 2014 onderdeel uit van het city-event Robin Rotterdam Unlimited. Op het Rotterdamse Lloyd Multiplein zal op 20 juli een compleet festivalterrein verrijzen met een top line-up aan dj's uit de dance scene en een totale belevingswereld die alle zintuigen zal prikkelen.
Een weekend niet gedanst is een weekend niet geleefd. Kom op 27, 28 en 29 maart 2014 in beweging op het fonkelnieuwe festival Eindhoven Dance Motion (EDM). Dat is tot het Eindje van de nacht compleet uit je plaat op alles tussen house en hardcore en overdag exposities, workshops van producers en dj-demonstraties.
Boris Werner en lange sets: het zijn twee handen op één buik. Afgelopen jaren wist hij iedereen te verbazen met zijn marathonsets van 10, 11 en maar liefst 15,5 uur. Op 15 maart is Boris vastbesloten om zijn record, dat stamt uit 2013, aan diggelen te draaien.
100%55 Pitched Invites Doka
woensdag 12 maart 2014
Techno is terug, gelukkig maar. Of was het nooit weg? De meningen verschillen, maar 100%55 houdt ervan. Met Pitched Invites laten ze je graag alle diepe hoeken van dit genre zien. gratis en voor niets, want echt goede techno deelt Perron 55 graag met iedereen.
Sweets is jarig en dat gaan ze vieren in de mooiste Beachclub van Nederland. Maak je klaar voor alweer een heel leuk feestje. Na Sweets XXXL 'Franck's B-day Bash' in The Sand met 3000 feestgangers gaan ze het nu nog heter maken op het strand van Bloemendaal. Het vijfjarig bestaan wordt gevierd in Beachclub Bloomingdale.
De volle lading Mayday
dinsdag 11 maart 2014
'Full Sensen' – het motto van Mayday van dit jaar legt de nadruk op het unieke karakter van live events. Beleef het met alle zintuigen: een oproep aan de 25.000 verwachte bezoekers, die op 30 april in de Westfalenhallen in Dortmund vijftien uur lang zullen feesten.
Reveal, de vaste EDM clubnight van Amsterdam is al meer dan vier jaar een vaste waarde in de Amsterdamse clubscene. Wekelijks lange rijen voor de deur, met epische nachten als resultaat. En omdat alleen episch niet genoeg is, gooit Reveal hier op donderdag 13 maart een epische schep bovenop; Get ready to glow in the dark; this is the Neon House!
Op zondag 20 april volgt een tweede editie van Fast & Akkurad (powered by Hong Long Violence). Het event dat gebaseerd is op de industrial en hardere muziek stijlen zal op deze datum zijn terugkeer kennen. Met een nog specialere line-up dan de eerste editie had, belooft dit weer een klapper te worden.
Lakeside Festival is het dit jaar wederom gelukt om een geweldige line-up neer te zetten. In de afgelopen zes jaar heeft het festival naam gemaakt door hun visie en keuzes van DJ's en artiesten. Met een mix van upcoming, talentvolle en bekende DJ's is de organisatie zeer verheugd en trots om de volgende line-up bekend te maken.
Avondeten op 31 mei in PIP
donderdag 6 maart 2014
Op 31 mei viert Avondeten hun 1-jarige bestaan een manier zoals je dat van hen gewend bent! Ze reizen af naar de duinen om jullie een fenomenale locatie te geven: PIP Den Haag.
Onder de titel Joost van Bellen en de 40 rovers neemt Rauw het roer over tijdens de afscheidsweken van de oude locatie van Tivoli.Na 35 jaar muziekgeschiedenis geschreven te hebben verlaat Tivoli het pand aan de Oudegracht om te verhuizen naar het spiksplinternieuwe TivoliVredenburg. En dat laat Rauw niet zomaar aan zich voorbij gaan.
Latin Lovers heeft er weer een nieuwe locatie bij in Eindhoven en wat voor één... 12 april gaat het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland haar debuut maken in één van de grootste poppodia, namelijk in de Effenaar!
Detroit Swindle, het meest hardwerkende dj- en producerduo uit Amsterdam, start hun eigen avond 'The Great Escape' in Studio 80 op zaterdag 29 maart. De mannen draaien zelf natuurlijk en nodigen bij elke editie één van hun muzikale partners of helden uit. De eerste editie op 29 maart staat helemaal in het teken van de release van het debuutalbum 'Boxed Out' op Dirt Crew in dezelfde week.
Het Ierse entertainmentbureau Residence komt naar Nederland. Residence heeft al vele feesten georganiseerd in Ierland met grote namen waaronder Hardwell, Nicky Romero, Dada Life, Kaskade, Dimitri Vegas & Like Mike, Laidback Luke en veel meer.
Zaterdag 17 mei 2014 is NRG Events terug met een onvervalste reünie-editie van Slaves to the Rave! Na het sluiten van Eventcenter Amigo's in 2008 is er geen groot hardcore-evenement meer geweest in Dordrecht. Hier gaat zaterdag 17 mei verandering in komen met een speciale editie van Slaves to the Rave in Poppodium Bibelot te Dordrecht!
25 April is het zover, dan vindt in Rotterdam in de Maassilo het eerste koningsnacht spektakel van deze eeuw plaats! JPH Entertainment presenteert met gepaste trots 'Decadent, a way of life'. Dit wordt het feest van Rotterdam en omstreken waar je gewoon bij wil zijn.
Op 20 september 2014 vindt de volgende editie plaats van Bass Protocol in Club Rodenburg te Beesd. Na eerdere edities was dit veruit de beste en is besloten om deze groei te stimuleren door van de volgende editie een XL editie te maken. In totaal zullen er meer dan vijfentwintig artiesten staan waaronder enkele zeer exclusieve namen.
Raveland keert terug in Stiens
zaterdag 1 maart 2014
Met alweer een vierde editie in het verschiet is Raveland een feest om rekening mee te houden. De Smalle Brug wordt op zaterdag 5 april weer omgetoverd tot een cave of rave. Omdat Raveland heeft bewezen geen eendagsvlieg te zijn, pakt de organisatie het deze editie professioneler aan.
31 maart 2014
Touch at the Sea 2014 met indoor editie in Rodenburg
Eden Rave · The Reunion: all you need to know
Hardwell, Steve Aoki en Martin Garrix op Mysteryland
Rebirth Festival pakt uit met drie area's tijdens Rebirth Day 2 op zondag 13 april
30 maart 2014
In The Cloud Festival Circuit Zandvoort 2014
Het KNMI heeft een weeralarm aangekondigd
29 maart 2014
Programmering Extrema Outdoor 2014 bekend
28 maart 2014
Total Madness 1.0 met grootste line-up ooit in de Radstake
Outsiders' eerste clubavond in Studio 80 met Trevino en Tasker
Miami blijkt uitputtingsslag
27 maart 2014
Obsession Outdoor festival maakt line-up en thema bekend
Hemeltjelief! Festival 2014
25 maart 2014
Sensation maakt line-up bekend
Solid Soundz Events goes Italian Style
Masters of Hardcore · Empire of Eternity timetable & final info
24 maart 2014
Verbaasd 29 maart in HAL16
Loudness · Raw hardstyle in de beukfabriek van het Zuiden
21 maart 2014
Het beste van 25 jaar The Orb in P60
Steve Aoki maakt line-up van Aokify HMH Amsterdam bekend
Together we Hardcore festival complete line-up release
20 maart 2014
Kingsday Festival lanceert line-up
Eerste editie Flex met Lex Festival in Den Bosch
19 maart 2014
Eerste artiesten Stekker in het Park en Studio Stekker 2014 bekend
90's No Limits 2014 strikt 2 Unlimited & Paul Elstak
Pandemonium Festival 21 juni op Race Circuit Zandvoort
18 maart 2014
Waar is nou een lekker feestje op Koningsdag in Amsterdam?
Das Letzte Abendmahl opnieuw naar Amsterdam
Contra nodigt Berlijns muzieklabel Keinemusik uit om Pasen te vieren in Perron
Martin Garrix wint Buma Award International
16 maart 2014
Integrate op Boomerang Beach
Rooster van stoutste en meest sexy school wordt nu bekend gemaakt
14 maart 2014
Rotzooii presenteert nieuwe Rotzooii Kingsnight Madness
13 maart 2014
Robin Rotterdam Unlimited meets Crazy Sexy Cool
Danceavonden, workshops en dj-demonstraties op eerste editie Eindhoven Dance Motion
12 maart 2014
Boris 'WipWap' Werner gaat zaterdag alle records breken in Studio 80
100%55 Pitched Invites Doka
11 maart 2014
Sweets viert vijfjarig bestaan bij Bloomingdale
De volle lading Mayday
10 maart 2014
Reveal tovert Escape Amsterdam om tot Neon House
7 maart 2014
Gratis entree bij een nieuwe editie van Fast & Akkurad tot 2330
6 maart 2014
Lakeside Festival voegt Bassjackers, Dyna, Lady Bee & Dirtcaps toe aan line-up
Avondeten op 31 mei in PIP
Rauw neemt afscheid van oude Tivoli en wijdt nieuwe TivoliVredenburg in
5 maart 2014
Latin Lovers keert terug naar Eindhoven
Detroit Swindle start eigen clubavond 'The Great Escape' in Studio 80
Iers entertainmentbureau Residence komt naar Nederland
Slaves to the Rave – The Amigo's Reunion in Poppodium Bibelot, Dordrecht
Decadent komt met Kings Night edition
4 maart 2014
Nieuwe editie Bass Protocol en updates hardstyle evenementen Club Rodenburg
1 maart 2014
Raveland keert terug in Stiens