Partyflock
 
Nieuws · december 2014
­ Nederland
Na vijf jaar trouwe dienst sluit club LUX aan de Oudegracht aan de Werf begin januari 2015 voorgoed haar deuren. De club was vijf jaar lang een belangrijk onderdeel van het Utrechtse uitgaansleven. Voor een groot publiek bood LUX een verscheidenheid aan feestjes aan. Van house tot techno en van R&B tot gayfeestjes, in club LUX was alles mogelijk.
Absoloud Invites The Third Movement
woensdag 31 december 2014
Neem alvast jullie agenda en markeer 3 april in jullie agenda met een groot kruis, want Absoloud zal op die dag een hele speciale hosting organiseren: Absoloud invites The Third Movement!
24 Hour Party People zal traditiegetrouw op 1 januari 2015 om 09:00 uur 's ochtends haar deuren openen om, zoals de naam al doet vermoeden, de klok rond te feesten.
Booming Sexy New Year is alweer vier weken uitverkocht en nu het er aan gaat komen heeft de organisatie een primeur. Een dj met een positiviteit waar nog heel veel mensen een voorbeeld aan kunnen nemen. Deze dj heeft zoveel levenslust dat je er gewoon blij van wordt. En nu komt zijn grote dag! Op de main bij de Hemkade voor duizenden mensen. De droom van elke dj. Houd de timetable goed in de gaten want deze dj gaat zijn passie voor muziek overbrengen zonder dat hij kan zien!
Vlak voor de Kerst kreeg RADION een heel mooi cadeau. Zojuist is door het Stadsdeel de exploitatievergunning afgegeven. Dit betekent dat RADION met ingang van januari volledig mag exploiteren als horeca, zeven dagen per week.
Gabber Temple is een concept dat zich richt op de genres binnen de hardcore/gabber welke volgens de organisatoren Bart Hard en Vague Entity te weinig aan bod komen. De eerste editie vond plaats op 27 september 2014 in de Hall of Fame, Tilburg. De tweede editie vindt op 27 december plaats op dezelfde locatie en De derde Gabber Temple zal 31 januari gehouden worden als onderdeel van Raw Music Invites The Sickest Squad in de Graanbeurs in Breda.
Na een zeer geslaagde jubileum editie van het Indoor Festival 2014 komt Grotesque in het komende voorjaar met een unieke variant in de Rotterdamse Maassilo. Zaterdag 21 maart presenteert PT Events het evenement namelijk overdag! De organisatie geeft aan dat een vernieuwd geluidssysteem in de Maassilo en vooral de programmering overdag de meest spectaculaire mededelingen zijn wat betreft de 'Spring Edition' in 2015. Alle andere ingrediënten die je van het Indoor Festival kent blijven ongewijzigd.
Het succesvolle feest Rommelig keert dit jaar met oud en nieuw terug naar hun vaste thuishaven; Backstage Almere. Dhiredj Pahladsingh, Daniël en Stefan Franco, de organisatoren van het feest kijken terug op twee uitverkochte edities binnen een jaar. Op nieuwjaarsnacht barst hun grootste editie tot nu toe om 1 uur 's nachts los in Backstage Almere. Vijftien dj's die hun roots in Almere hebben, zullen elkaar in korte tijd afwisselen achter de draaitafels.
Op 1 januari zal Eindelijk Weer na een spetterende oudejaarseditie haar deuren om 06.00 sluiten en met een klapper voorgoed afscheid gaan nemen van een zeer bevlogen jaar. Met Turn of the Year 2014/2015 zal een muzikaal 2014 worden afgesloten en verwelkomen ze het nieuwe jaar. Eindelijk Weer gaat er in 2015 voor iedereen in alle opzichten een fantastisch partyjaar van maken.
Salsa Fort by Salsa Breeze
zaterdag 20 december 2014
Na een reeks van succesvolle Salsa Breeze edities wordt dit jaar, 2014, afgesloten met het traditionele kerst en nieuwjaarsgala: Salsa Fort- The Red Carpet Edition! De naam zegt eigenlijk al genoeg: ze gaan tijdens de feestdagen extra uitpakken in samenwerking met de Arjan van Dijk Groep!
Levensgevaarlijke XTC aangetroffen
vrijdag 19 december 2014
De afgelopen week is er bij het Drugs Informatie en Monitoring Systeem (DIMS) een als XTC verkochte tablet ingeleverd, waarin een zéér hoge dosering PMMA is aangetroffen die levensgevaarlijk is. Het gaat om een roze "schildvormige" tablet met aan beide zijden een superman-logo. In het verleden is door het DIMS al vaker voor deze stof gewaarschuwd.
Het is zover! De hostings voor de zaterdag van Intents Festival 2015 mogen worden aangekondigd. Met veel trots kondigt de organisatie niet alleen een aantal nieuwe area's aan, maar natuurlijk ook een aantal oude vertrouwde beuk area's zoals de gigantische mainstage, de Indoor Mainstage (raw) en Outrageous!
Beat the Bridge line-up release phase 2
donderdag 18 december 2014
Na de eerste hele vette line-up release volgt hierbij de tweede ronde. Ook in deze ronde weer heel wat spektakel, waaronder B-Front en twee vette live acts, Ran-D live en Theracords live. De Theracords act bestaat uit Thera, Degos & Re-Done en Project Exile. In deze fase ook weer een hardcore naam van formaat: Tha Playah. Bekijk hieronder de volledige tweede release:
Het gevoel van vroeger dat iedereen respect heeft voor elkaar. B.I.T.C.H staat als een huis en omdat het slechts tweemaal per jaar is, kijken de mensen er ook echt naar uit. Dus: Ook deze editie gaan de kaarten zoals weer keihard. Niet getreurd de organisatie gaat de locatie niet zo volproppen dat je niet meer kan lopen. Kwaliteit voor kwantiteit is het streven. Er zijn nog 450 kaarten van B.I.T.C.H online te koop en voor je het weet moet je naar de voorverkoopwinkels om je kaartje te halen.
Pre-feestdagen weekend in Magistrat
woensdag 17 december 2014
Voor de feestdagen erin knallen houdt Magistrat niet in met zijn line-ups. Het op één na laatste weekend van het jaar zal het weer groot feest zijn in de club die Den Haag weer op de kaart aan het zetten is. Voor de mensen die wat geld willen besparen voor kado's houden ze ook rekening. Beide dagen is het entree tot 01.00 uur gratis.
Tijdens het Valhalla Festival kan er alleen maar betaald worden met 'virtual credits', die op de festivallocatie kunnen worden aangeschaft. Bezoekers krijgen een elektronische armband waarop de virtual credits kunnen worden opgeslagen. Afrekenen gebeurt door de armband tegen een Scanner te houden. Na afloop van het festival kan het bedrag van de niet gebruikte credits online worden teruggestort.
De organisatie van de Nachtburgemeester Hengelo is tamelijk trots op de kandidaten voor Nachtburgemeester Hengelo. De campagnes zijn inmiddels in volle gang en hopelijk raken die kiezers net als de organisatie onder de indruk van hun enthousiasme en de kwaliteit die ze te bieden hebben. Op koopzondag 21 december 2014 (om 15.00 uur) vindt de verkiezing plaats in Brasserie So Nice, Rabotheater Hengelo. Om een stem uit te brengen moet je daar aanwezig zijn.
Eén van de langstlopende en grootste promotors van Nederland viert zijn 20-jarig bestaan. Om de verjaardag te vieren lanceert Loveland een nieuw concept genaamd Loveland Live op 1 januari 2015 in de nieuwe locatie Mediahaven. Op het verjaardagsfeest wordt tevens nieuw leven geblazen in het eigen muzieklabel Loveland Recordings en een online muziekspeler.
De Rotterdamse horeca is rond de jaarwisseling nalatig bij het naleven van brandvoorschriften. Nooduitgangen worden geblokkeerd door bierkratten of extra garderobes, zo blijkt uit inspecties.
'Het is zorgelijk dat we ondernemers daar elk jaar weer op moeten aanspreken', aldus burgemeester Ahmed Aboutaleb. 'Geld verdienen gaat kennelijk voor veiligheid.'
Leer DJ-en vanuit huis
maandag 15 december 2014
Het nieuwe DJ ROUTE biedt je de mogelijkheid om voor een zacht prijsje online DJ-les volgen. Via verschillende routes leer je van een professionele DJ onder andere beat matchen, mixen met effecten, loopen, cues zetten en meer. Alles wat je moet weten voor je eerste DJ-set.
Het nieuwe jaar staat voor de deur. Dat betekent dat het de hoogste tijd is om de agenda van de eerst helft (en iets verder) van 2015 bekend te maken. Dus pak je pen en noteer de data, zodat jij ook volgend jaar niets hoeft te missen!
'Breaking News' voor alle #unleashed fans! Op zaterdag 30 mei 2015 is het namelijk tijd om alle #unleashed soldiers opnieuw bij elkaar te brengen! High Energy Events en Digital Punk hebben ook voor 2015 de handen ineen geslagen en gaan de uitdaging aan om de geweldige 2014-editie van Digital Punk - Unleashed Outdoor te overtreffen. Megabase presents: Digital Punk Unleashed Outdoor!
MegaWatt Festival is een groot Indoor Dance Festival wat op 20 december van 22:00 tot 07.00 gaat plaatsvinden in de IJsselhallen Zwolle. Werkelijk alle facetten zijn deze editie aanwezig om er met z'n allen een onvergetelijke nacht van te maken. Met o.a. een scala aan top artiesten, prachtige podia, de nieuwste licht- en geluidstechnieken, special effects, visuals en vuurwerk is MegaWatt Festival hét Indoor Festival van 2014 wat jij écht niet mag missen!
De geruchten waren er al maar nu is het officieel, Lady Lady Dana maakt haar opwachting tijdens Hardclassics op 21 februari in een mooie locatie in Almere Poort. De Queen of Hardstyle zal naar haar lange afwezigheid vanwege haar gezondheid weer achter de decks plaatsnemen. Voor al haar fans oud en nieuw, de kans om haar eindelijk (weer) te zien optreden.
Woensdag 31 december 2014 wordt het jaar weer volledig in stijl afgesloten met inmiddels al de vijfde editie van Masquerade Midnight. Het all-inclusive feest vol diversiteit en een intieme sfeer staat ook dit jaar aan de vooravond van een nieuw jaar met mooie herinneringen en nieuwe mogelijkheden. De drank is inbegrepen, hapjes zijn aanwezig in de vorm van een buffet en een grote vuurwerkshow is het hoogtepunt tijdens de jaarwisseling.
Nu de winter officieel op de stoep staat, trekt de Nachtbrigade weer ten strijde. Niet gehinderd door sneeuw, ijzel of kou zetten de Nachtbrigade wederom koers richting een winters festival in Amersfoort, dat je stoutste dromen overtreft. In een omgeving van oude industriële fabrieken, een machtig decor en non-stop beleving in ieder hoekje en gaatje, vindt op 28 februari van 13.00 uur tot 01.00 uur de derde editie van de Nachtbrigade Winterparade plaats.
De vorst nog in de grond, een brandende kachel in de woonkamer, de muts tot diep over de oren en met misschien nog wel een wintersport in het vooruitzicht. De kou heeft zo zijn charmes, maar we kijken alweer uit naar de lente. b2s gaat er voor zorgen dat je winter leuker en warmer wordt. Want net voordat de winter plaatsmaakt voor de lente, staat er een nieuwe editie van Pussy lounge op de agenda. En of dat nog niet genoeg is, reist het Freestyle circus door naar een nieuwe locatie. Het terrein van Aquabest nabij Eindhoven wordt 14 maart 2015 omgetoverd tot een heus Pussy lounge wintercircus!
Begin 2015 verwelkomt Amsterdam een unieke uitgaanservaring. Vijf creatievelingen hebben midden in het centrum een intieme ruimte omgetoverd tot een levendige hangout voor lokaal en internationaal publiek.
Magistrat knalt lekker door
woensdag 10 december 2014
December is de partymaand van het jaar. Niet alleen met de feestdagen maar elke week heeft Magistrat een sterke line-up die er niet om liegt. Komend weekend hebben we twee internationale grootheden die het laatste jaar zijn doorgebroken.
De Raad Van 11 zet op 15 februari weer alle dj's op een stokje, in haar nieuwe onderkomen De De Marktkantine. Om Carnaval op zijn Mokums in stijl te vieren, heeft De Raad een gouden greep uit de Amsterdamse nacht geprogrammeerd. Naast de Usual Suspects ook een hoop nieuwe dj's, met speciale notering voor culthelden DJ Jean, Lexxxus The Don en de enige echte Technoviking.
Soundcloud $1,2 miljard waard?
woensdag 10 december 2014
Soundcloud voert naar verluidt gesprekken met investeerders in de hoop 150 miljoen dollar op te halen, met een waardering van ruim 1,2 miljard dollar (ongeveer 970 miljoen euro). Dat meldt de Wall Street Journal dinsdag op basis van twee ingewijden. De investeringsronde zou bedoeld zijn om Soundcloud te helpen bij het vastleggen van licentieovereenkomsten met grote platenmaatschappijen.
Bij de echte Hardcore liefhebbers staat Project Hardcore 2014 natuurlijk al lang in de agenda, en aanstaande zaterdag is het eindelijk zo ver! Je kunt dan namelijk de hele avond & nacht genieten van het allerbeste dat Hardcore je op dit moment te bieden heeft, verdeeld over twee area's. Voordat je naar Eindhoven afreist, zijn er nog wel een aantal praktische zaken die je als bezoeker vooraf dient te weten. Je vindt ze, inclusief de time table, in dit bericht. Ben jij er zaterdag bij om samen met b2s Hardcore te knallen?
De line-up voor de finale van 3FM Serious Request is bekend! Niemand minder dan Chef'Special, Jett Rebel, Dotan, Kensington, Jacqueline Govaert, Afrojack en Mr. Probz zijn op woensdag 24 december te vinden op het Houtplein in Haarlem.
Met de komst van Secret Cinema naar de tweede editie van Circle belooft de 13e december een legendarische avond te worden. De rasartiest wordt met recht door velen genoemd als één van de pioniers van de Nederlandse techno scene. Al meer dan 20 jaar staat Secret Cinema, Jeroen Verheij in het dagelijks leven, aan de top van de (inter)nationale techno scene als producer én als live act. De Hollander heeft meerdere onmiskenbare techno-klassiekers op zijn naam staan.
Ze hebben zoals je gewend bent van Classified weer een spetterende line-up kunnen vastleggen waarmee jouw 2015 in ieder geval weer met een knal van start gaat! Niemand minder dan de artiesten Gregor Salto, D-Rashid, Michael Mendoza, Artistic Raw, Irwan, BIGGI, Brian Chundro & Santos, Waylon Pereira en Nafthaly Ramona verzorgen de lekkerste urban, eclectic en house muziek op deze speciale avond.
1 Januari is Booming Sexy New Year; al tien jaar een begrip! Het is een uitgelaten stemming en iedereen is in voor het feest. De sfeer is subliem en de mensen willen er allemaal bij zijn. Nu is dit feest ook daarom al uitverkocht. Maar niet getreurd! Er zijn nog enkele combikaarten voor Booming Sexy New Year en Royal Splash bij koop tickets te koop.
Na een succesvolle indoor editie afgelopen november kijkt de organisatie van Groove Garden alweer uit naar mei 2015 en om precies te zijn zaterdag 16- en zondag 17 mei. Dat weekend wordt Groove Garden voor de 11e keer georganiseerd en bij het gekkengetal '11' hoort natuurlijk ook een te gekke earlybird actie!
2015 zal knallend van start gaan! Op 3 januari zal DJ Thera zijn Training Sessions album tour voorzetten in Luxor Live te Arnhem. Theracords en MBFH hebben de handen in een geslagen om deze onvergetelijke avond op te zetten. Het zal een feest vol diversiteit en snoeiharde kicks worden.
Club Ruis is een verrijking gebleken voor het Haarlemse nachtleven. De intieme plek aan de Smedestraat 31 in hartje Haarlem staat bij een volwassen publiek bekend als een stijlvolle locatie die staat voor kwaliteit en oog voor detail. Sinds vrijdag 21 november kan je hier genieten van een nieuwe avond genaamd Everybody. In tegenstelling tot de meeste avonden in Haarlem waar house en dance centraal staan gaan de DJ's bij Everybody alle kanten op: Allround hits, all night long!
Line-up HARDFEST 2015 bekend
vrijdag 5 december 2014
Soms zijn er van die momenten dat er geen ruimte is voor twijfel en dat je gewoon door moet pakken! Dit is één van die momenten, op Koningsdag 2015 is Enschede de hoofdstad van hardstyle Nederland en verzamelt de top van Nederlandse hardstyle scene zich op Hardfest! Jij hoort daarbij te zijn om de onderstaande reden. Met grote trots presenteren ze de line-up van HARDFEST - Kingsday Chaos 2015!
On March 14th 2015, Dance 2 Eden is about to forge a new alliance, consisting of hardcore, Millennium and early. Three area's, one alliance! The time has come to reveal the line-up. Trust us, it's insane. It will blow every hardcore comrade's mind! Check out and enjoy the trailer.
Het enige nachtfestival van Nederland heeft in minder dan 4 uur al haar Early Bird Tickets verkocht! Op woensdag 3 december om 19:00 uur zijn de tickets in de verkoop gegaan voor de die-hard Ground Zero Festival fans. Nadat de Early Bird Tickets binnen no-time waren uitverkocht is Ground Zero Festival, in tegenstelling tot vorig jaar, gelijk gestart met de verkoop van de overige tickets.
WiSH Outdoor, het succesvolle dancefestival uit Brabant, gaat de internationale markt op. Naast de 9e editie van het festival in Nederland (3 t/m 5 juli), vindt er op 29 en 30 mei 2015 een tweede WiSH Outdoor plaats in Monterrey, Mexico. Het festival zal plaatsvinden in een van de bekendste parken van Mexico: het betoverende Parque Fundidora. Dat maakte de organisatie gisteren bekend.
Titty Twister zaterdag in Grenswerk
donderdag 4 december 2014
Mmmmm, zaterdag 6 december vindt er een zoete editie van Titty Twister in Poppodium Grenswerk plaats. Laat de pakjesavonden achter je, nemen het suikergoed mee en waan je in een waar sugar-walhalla. Thema: Wie zoet is krijgt lekkers! Jullie 'zoetekauwen' worden verwend.
WOW partykleding in Eindhoven heeft een zeer grote collectie zwembroeken voor heren en superleuke uitgaanskleding voor heren en dames. Nu heeft WOW een geweldige actie voor jullie in petto in samenwerking met de organisatie die je niet kan laten schieten! De kaarten van Royal Splash kosten €42,50 en met fee erbij zit je snel al op de €45,50. WOW partykleding betaalt jouw fee en ook nog eens €2,50 van je kaartje! En als extra krijg je ook nog eens een armtasje cadeau waar je makkelijk geld in kan doen op de avond zelf ter waarde van €9,95. Daarop krijg je ook als extra nog een sleutelhanger van de organisatie met een led lampje erin.
Het grootste hardstyle event tijdens Koningsdag bestaat dit jaar alweer vijf jaar en pakt daarom groots uit! Beat the Bridge 2015 is 'all about the music,' dus een hele dikke line-up en topgeluid zijn ook dit jaar weer gegarandeerd! Vanaf 5 december krijgen jullie 5 euro korting vanwege het vijfjarig bestaan. In december zijn deze speciale tickets verkrijgbaar, Kingdsday tickets kosten dan €17,50 en Kingsnight tickets kosten €10. Wees er op tijd bij, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze prijs.
DGTL Festival is terug op de NDSM-Werf. Tijdens het paasweekend vertegenwoordigen meer dan 80 artiesten van over de hele wereld de beste innovatieve elektronische muziek van dit moment. Van populaire acts als Jamie Jones, Maceo Plex, Dixon en Ten Walls tot underground-grootmeesters zoals Michael Mayer, Move D en John Talabot. Tel daar een uitgebreid kunstprogramma en het milieuprogramma 'DGTL Revolution' bij op en je hebt de perfecte opening van het festivalseizoen.
Hardcore, Hardcore classics, Hardcore4ladies en Darkcore & harder: alles wat Hardcore te bieden heeft keert op zaterdag 28 februari 2015 tijdens Hardcore4life terug in de Maassilo te Rotterdam. Voor de tweede keer op rij zijn er vier verschillende area's aanwezig, allen met een eigen thema. Hardcore4life is vaste prik voor de echte Hardcore liefhebbers. Omcirkel 28 februari in je agenda, want deze editie mag je niet missen! Hardcore4life gaat altijd uitverkocht, wees er dus snel bij.
Inmiddels vaste prik ieder jaar, want de start van de feestdagen vier je natuurlijk met Metz! Net als de voorgaande drie jaren komt The Real House Event naar het strand van Rockanje op Kerstavond, namelijk op woensdag 24 december!
31 december 2014
Club LUX Utrecht sluit na vandaag deuren
Absoloud Invites The Third Movement
30 december 2014
19 Uur lang feest bij 24 Hour Party People
29 december 2014
Booming New Year komt met een speciale artiest op de main
26 december 2014
RADION heeft haar exploitatievergunning
25 december 2014
Gabber Temple op 27 december en 31 januari
23 december 2014
Spring Edition van Grotesque Indoor Festival 2015 start verkoop met speciale super early bird actie
Rommelig keert terug in de Backstage met een XL editie
21 december 2014
Club Eindelijk Weer neemt afscheid van 2014
20 december 2014
Salsa Fort by Salsa Breeze
19 december 2014
Levensgevaarlijke XTC aangetroffen
Intents Festival zaterdag · Stijlen, hostings & concepten
18 december 2014
Beat the Bridge line-up release phase 2
17 december 2014
Online kaarten B.I.T.C.H gaan heel hard · Laatste VIP kaarten alleen nog bij fetish winkels
Pre-feestdagen weekend in Magistrat
Alleen electronisch betalen met polsbandje op Valhalla festival
Hengelo op zoek naar nieuwe nachtburgemeester
16 december 2014
Loveland viert 20-jarig bestaan met nieuw concept en muzieklabel
Brandveiligheid horeca Rotterdam niet in orde
15 december 2014
Leer DJ-en vanuit huis
Pak je pen en agenda, want b2s maakt de evenementen tot en met de zomer van 2015 bekend
Megabase presents Digital Punk - Unleashed Outdoor
12 december 2014
Timetable, floorplan en laatste info MegaWatt Festival
Dana op de line up van HardClassics - Holland vs Italy op 21 februari
Masquerade Midnight line up & tickets
11 december 2014
Datum en programma Nachtbrigade Winterparade bekend
Geniet van het echte wintergevoel op het Pussy lounge wintercircus
10 december 2014
Nova nieuwe uitgaanservaring in Amsterdam
Magistrat knalt lekker door
De Raad Van 11 in De Marktkantine: Mokumse dj-helden op een stokje
Soundcloud $1,2 miljard waard?
9 december 2014
Project Hardcore 2014 · latest info
Afrojack en Mr. Probz in line-up eindshow Serious Request
Circle terug in AIR Amsterdam met Secret Cinema, Juan Sanchez en meer!
Vier NYE in Taets Art and Event Park met Classified
Laatste kans om bij Booming Sexy New Year te zijn op 1 januari
8 december 2014
Groove Garden start met verkoop earlybird tickets elfde editie!
De Training Sessions album tour stoomt door naar Arnhem
7 december 2014
Club Ruis organiseert Glazen Ruis tijdens Serious Request2014
5 december 2014
Line-up HARDFEST 2015 bekend
Dance 2 Eden presents line-up Hardcore Alliance
4 december 2014
Kaartverkoop Ground Zero Festival vliegend van start
WiSH Outdoor introduceert tweede festival in Mexico
Titty Twister zaterdag in Grenswerk
3 december 2014
Superactie voor Royal Splash in de Tongelreep Eindhoven 13 december
Beat the Bridge viert vijfjarig bestaan met decemberactie
Jamie Jones, Maceo Plex en Dixon op DGTL Festival 2015
1 december 2014
Hardcore4life neemt de Maassilo over op 28 februari 2015
Kerstavond vier je samen met Metz en Roog in Rockanje