Partyflock
 
Nieuws · november 2014
­ Nederland
De succesvolle 18-jarige dj/producer Martin Garrix presenteert vanaf vrijdag 28 november wekelijks zijn radioprogramma 'The Martin Garrix Radio Show' op 538. Het programma wordt elke vrijdagnacht uitgezonden van 01:00 – 02:00 uur.
Zaterdag 13 december 2014 verruilen The Flexican & Sef éénmalig hun thuisbasis Paradiso voor de intieme setting van Paradiso Noord in de Tolhuistuin. Het populaire clubconcept Yours Truly kiest ditmaal voor een allnighter, waarbij initiatiefnemers The Flexican & Sef de muzikale invulling voor eigen rekening nemen.
Leftfield naar Patronaat
vrijdag 28 november 2014
De legendarische Britste dance-act Leftfield komt op zaterdag zes december naar Nederland. Na een zeer lange periode van afwezigheid op Nederlandse bodem doet Leftfield Patronaat aan voor een dj-set.
December brengt warmte in Mambo Almere
donderdag 27 november 2014
Club Mambo staat bekend om haar (inmiddels negenjarige) podium voor (inter)nationale artiesten, mooie vrouwen, goede service en het belangrijkste: de overheerlijke muziek! Zoek de warmte op in de koude decembermaand...
Hoofddorp krijgt nieuw Bass feest: Heat
donderdag 27 november 2014
Nederland is vanaf 17 januari een nieuw drum and bass, dubstep en trap feest rijker! Dit nieuwe concept krijgt de naam Heat en wordt vanaf januari een aantal keer per jaar georganiseerd in het Hoofddorpse poppodium Duycker.
Toen een paar weken geleden bekend werd gemaakt dat Tilburg er een nieuw evenement bij heeft tijdens oud en nieuw waren de reacties overweldigend! De early bird kaarten waren dan ook in een mum van tijd uitverkocht. Veel mensen lijken opgelucht adem te halen nu er ein-de-lijk een evenement is voor de liefhebbers van de hardere stijlen en de retro classics uit het rijke verleden. De zalen gaan om 21.00 uur open en om 0.00 uur is het feest al lang los gebarsten! Uiteraard wordt er afgeteld en knal je het nieuwe jaar in!
Hou jij van vuurwerk met oud & nieuw en wil jij 2014 echt in stijl afsluiten? Wil jij onbezorgd een rondje kunnen geven en het glas kunnen heffen op een fantastisch nieuw jaar in een luxe club met vrienden zonder op de centjes te moeten letten? Eindig dit jaar dan met een ongelooflijke klapper en bestel jouw tickets (inclusief een 50 munten drankkaart, fruit, ijs en finger food!) voor Turn of the Year op 31 december in Eindelijk Weer.
Na het uitverkochte ADE avontuur met 50Weapons is Junction aanstaande vrijdag weer terug in de nieuwste hotspot van de stad: RADION. Dit keer met niemand minder dan Cosmin TRG, Will & Ink, Kevin Arnemann, Paul Cairo en Boston Strip.
SFX voor de helft eigenaar ALDA
dinsdag 25 november 2014
SFX Entertainment heeft vandaag aangekondigd dat zij 50% van Alda Holding BV overgenomen heeft. ALDA Events zal blijven opereren als een zelfstandige onderneming onder haar huidige CEO Allan Hardenberg en zal verantwoordelijk worden voor de 'tourdivisie' van SFX.
Zoals Prinsjesdag elk jaar op de derde dinsdag van september valt, is het inmiddels een jaarlijkse traditie dat Paaspop op de vierde dinsdag van november zijn eerste acts aankondigt, voorafgaande aan de start van de voorverkoop van Early Birdtickets (zaterdag 29 november om 10.00 uur). Paaspop wordt van vrijdag 3 april tot en met zondag 5 april 2015 gehouden op terrein De De Molenheide in Schijndel.
Al eens een echt huisfeest mee willen maken? Zo'n feest dat je alleen in films als o.a. Old School, Dorm Daze, American Pie en natuurlijk Project X voorbij ziet komen? Jouw gebeden zijn gehoord! Na twee waanzinnig vette edities is er op 6 december een winters thema. Beleef het huisfeest der huisfeestem waarin er voor ieder wat wils is.
Soundsexy in Eindelijk Weer
dinsdag 25 november 2014
Aanstaande zaterdag staat er weer een geweldig lekker feest op je te wachten in Almere. Het sexy zusje van Decisions komt weer met een nieuwe editie. Wie zich de vorige Soundsexy van 10 mei j.l nog herinnert, weet als geen ander dat dit een feestje is om niet te missen.
Pussy lounge Belgium · latest info
maandag 24 november 2014
Aanstaande zaterdag reist Pussy lounge af naar de Lotto Arena voor de allereerste indooreditie van het concept in België. Naast de vertrouwde residents Ruthless, The Darkraver, Paul Elstak en Mental Theo zijn ook Pat B, Coone, The Viper en Korsakoff in Antwerpen te vinden. Samen met jou, de danseressen en alle specials zorgen zij voor de unieke Pussy lounge formule! Ben jij klaar voor een avond vol gezelligheid en gekke stunts in Antwerpen? Alle laatste informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de time table, vind je in dit bericht. Deze eerste Pussy lounge indoor-editie in België zal in de voorverkoop uitverkocht gaan, dus wees er snel bij! Tot zaterdag.
Dit jaar is Unity de officiële partner van de Global Drug Survey. Het GDS voert jaarlijks de grootste online survey uit naar drugsgebruik in de wereld. Dit jaar wordt de enquête vertaald in 12 talen en het doel is om 120.000 mensen over de hele wereld de vragenlijst in te laten vullen. Waarvan minimaal 5000 Nederlanders.
Volgende week zaterdag wordt de fundering van de Groningse nachtclub Paradigm weer goed op de proef gesteld. Het halfjaarlijks terugkerend concept Convoi Exceptionnel maakt zich klaar voor alweer de vierde editie en legt opnieuw de muzikale lat hoog.
Valrave viert zijn tweejarig bestaan met een festival in de H7 Loods en Rhone Centrum te Amsterdam. Het belooft op zaterdag 31 januari los te gaan in maar liefst vier zalen, gevuld met een lange lijst kwaliteitsdj's, vette visuals en een wel hele bijzondere headliner. Met trots kondigt Valrave aan dat de Zweedse topdj Christian Smith de line-up rond maakt, naast onder andere Robert Babicz, Marc Marzenit en Ruttenbergs.
Xmas Sins
vrijdag 21 november 2014
Op 27 december presenteert Little Sins Xmas Sins: een unieke party-ervaring vol romantiek en naughty Sins! Xmas Sins 2014 behoort tot de allerbeste Sins feesten. Je weet nu al dat het een waanzinnig feest wordt met verschillende muziekstijlen, live performances en dit keer met wel drie verschillende area's! Vier deze stoute derde kerstdag met Little Sins in een schitterende geheime locatie op nog geen 20 km nabij Amsterdam.
Aanstaande zaterdag 22 november is het dan eindelijk zover! Alles naar de Klote!! – Back in Rotterdam! De locatie S.U.R. (Social Underground Rotterdam) is helemaal klaar om plaats te bieden aan de velen Hardcore liefhebbers die helemaal los willen gaan op de hardste en lekkerste beats die er zijn! Met extra geluid, lichten en lasers wordt dit een feest in de oude Waterfront wat je niet snel zult vergeten! Alles naar de Klote!!
Kaap A'dam is een organisatie die altijd in beweging wil blijven. Een organisatie die zich niet wil binden aan één plek of aan één stijl. Kaap A'dam wil blijven reizen door het spectrum van de elektronische muziek. Onder meer door feesten te geven in iedere windstreek van de stad. Die stad is Amsterdam.
It's an anniversary! Na meer dan 60.000 bezoekers, twee outdoor events in De Kuip Rotterdam, mystery optredens van de grootste dj's uit de scene en vele dikke uitverkochte edities in homebase De Maassilo, vieren ze hier op zaterdag 6 december 2014 de '3 Year Anniversary' van Mysterious! Naast een ijzersterke line-up wordt er groots uitgepakt met show-elementen en special effects.
Op zaterdag 11 en zondag 12 april vier jij de kick-off van het festivalseizoen met de zevende editie van Rebirth Festival. De komende editie staat Rebirth in het teken van 'Rise of the Legions'. Voor welk legioen ga jij door het vuur!?
Zaterdag 22 november komt Maceo Plex naar de tunnel! Met wereldwijd releases op labels als Crostown Rebels, Visionquest en natuurlijk zijn eigen Ellum Audio label, zal Maceo Plex jullie onder gaan dompelen in zijn unieke geluid en hij neemt collega's Shall Ocin en Odd Parents met zich mee.
H!pster one year anniversary was een onvergetelijke dikke party! En dat valt natuurlijk moeilijk te overtreffen. Maar H!pster komt met een hele dikke winter editie! Op vrijdag 12 december in de Winkel van Sinkel!
Final update Indicator
donderdag 13 november 2014
Met nog een paar dagen te gaan is het eindelijk tijd voor het grootste indoor hardstyle event van het Noorden: Indicator. Dat niet alleen de organisatie er ontzettend veel zin in heeft blijkt wel uit de voorverkoop, want die gaat harder dan ooit! Ontsnap 15 november aan de dagelijkse sleur, stap negen uur lang uit de realiteit en ga keihard los op de Indicator Mainstage of reis terug in de tijd op de Indicator Decade Stage.
Op vrijdag 12 december zal de kick-off van DSTRCT plaatsvinden in dé legendarische Warehouse Warehouse Elementenstraat. DSTRCT is een nieuwe, frisse organisatie die zich zal gaan richten op het rauwe karakter van warehouse party's in Amsterdam en Rotterdam met spannende line-ups en focus op beleving.
Al plannen voor Oud & Nieuw dit jaar? Dan kan de Winkel van Sinkel in Utrecht weleens jouw jaarwisseling tot een legendarische nacht gaan maken: Stars 2015 NYE Gala op woensdag 31 december! Het jaar 2014 moet natuurlijk goed beëindigd worden en het nieuwe jaar 2015 moet beginnen met een echte knaller, swingend op de dansvloer, champagne in je rechterhand (of links) op het grootste NYE feest van de stad.
Op zaterdag 29 november, keert het succesvolle hardstyle-concept Dreamcatchers terug in Evenementenhal Venray! Het wordt een bijzondere avond, want het Belgische muzieklabel Dirty Workz zal het event komen hosten.
Zaterdag 22 november is 'Alles naar de Klote!' terug in Rotterdam! De locatie voor dit unieke evenement is S.U.R. (Social Underground Rotterdam). De underground locatie, die voorheen bekend stond als Waterfront Rotterdam, is perfect voor een goed feest met twee vette en ruime zalen die ook nog eens ge-upgrade worden voor dit feest met extra geluid (no sound limit!), licht en lasers! Kaarten zijn te koop voor slechts €15.
Dancefair voorverkoop weer van start
dinsdag 11 november 2014
Op 21 en 22 februari is de vierde editie van Dancefair in de Jaarbeurs te Utrecht weer een feit. Dancefair is in rap tempo het educatieve netwerk evenement voor de ambitieuze en leergierige producer, dj, event organizer en dance-liefhebber die alles wilt weten op het gebied van muziek technologie en muzikaal ondernemerschap.
De lokale Vlaardingers kennen ze waarschijnlijk wel: dj's Pondadon en Maryn, geboren Vlaardingers, hebben een nieuw clubconcept bedacht. Het heet Liberate. Hun doel is om terug te gaan naar de reden waarom housemuziek in eerste instantie is ontstaan: om geraakt te worden, euforische, opzwepende en melodische tracks. Op vrijdag 28 november is de eerste editie in Showtime Vlaardingen.
Eindelijk verlost van het lange wachten. Komende zaterdag worden de hermetisch afgesloten kerkerpoorten van de Central Studios weer voor één keer geopend voor de jaarlijkse editie van Dance 2 Eden's langstlopende en legendarische concept: Ghosttown! Maak je klaar voor een nacht lang paranoia dolen in een wereld van spookbeelden, illusies en betovering op de beste early, hardcore, millennium en oldschool in een van de oudste ravelocaties van Nederland.
Vive la Frenchcore Deux laatste info
maandag 10 november 2014
Deze zaterdag presenteren BKJN Events Events & Dr. Peacock "Vive La Frenchcore" in Zaandam. Hoogste tijd dus voor het allerlaatste nieuws om je als bezoeker zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden op dit Frenchcore spektakel!
Het twaalfjarig bestaan van Xtra Large zal xtra large gevierd worden in de allergrootste en allermooiste locatie ooit, met een super line-up van een kaliber zoals nog nooit vertoond bij Xtra Large. Dj's uit de hele wereld zijn zorgvuldig geselecteerd door Nachtboetiek, die er lang over heeft gedaan om de publiekslievelingen en de superstar dj's speciaal voor jullie uit te zoeken.
Dit jaar maakt de provincie Friesland zich op voor Bigger Better NYE Leeuwarden powered by Veronica, het grootste indoor eclectische evenement van Nederland! In WTC Expo Leeuwarden zal Bigger Better NYE met 10.000 man ervoor zorgen dat oudejaarsnacht 31 december 2014 onvergetelijk zal zijn.
Zie ginds komt een gloednieuwe editie van ST8MENT weer aan en niet zomaar één! ST8MENT Presents Synth & Beat pakt letterlijk en figuurlijk uit op 6 december 2014 met een snoeiharde line-up in de Effenaar Eindhoven. Het thema van deze nieuwe editie zegt eigenlijk al voldoende. ST8MENT gaat zich wanen in de Sinterklaas sferen, maar dan met een knipoog. Synth & Beat is naast het thema ook nog een vette act op de avond, waarin de bezoeker bepaalt welke dikke hardstyle tracks in de schoentjes komen.
Even niet zo veel van Strictly Techno gehoord? Dat kan kloppen! Achter de schermen wordt er echter door de mannen hard gewerkt aan het komende jubileum. Volgend jaar bestaat Rotterdam's langstlopende techno avond maar liefst twintig jaar. En is dat reden voor een feestje? Zij vinden van wel.
Aanstaande zaterdag, 8 november 2014, barst de Freestyle Madness weer los in de Effenaar. Na een succesvolle editie in 2013 laat Thunderground voor een tweede maal van 22:00 tot 04:00 het Eindhovense poppodium op haar grondvesten trillen. Thunderground bazen The The Darkraver en Vince hebben een meesterlijke line-up bij elkaar weten te trommelen, met wie zij er samen een groot freestyle madness van zullen maken in Eindhovens beste beuktempel. Bij deze presenteert Thunderground de timetable én alle laatste info.
Na de eerste Komposed editie met onder andere Marc Romboy en Oliver Huntemann kondigt Komposed de volgende editie aan, deze zal plaatsvinden op zaterdag 22 november.
Turntable grootheden DJ Shadow en Cut Chemist komen naar Amsterdam voor hun nostalgische Renegades of Rhythm tour. De tour staat geheel in het teken van de onmiskenbare invloed die Afrika Bambaataa had op het ontstaan van hiphop. Ter ere hiervan zullen zij tijdens deze tour alleen platen draaien uit zijn collectie. De voorverkoop is gestart via de website van Melkweg en Ticketmaster.
Ook in 2015 zal Down Under het festivalseizoen openen in de regio Eindhoven. Het festival vindt plaats op zaterdag 18 april 2015 op Strandbad De De IJzeren Man in Eindhoven. Vorig jaar trok het festival bijna 7.000 bezoekers. De verwachting is dat dit aantal opnieuw gehaald wordt in het nieuwe kalenderjaar.
Op zaterdag 14 februari 2015 staat Dillon Francis in de Melkweg. Deze producer en DJ heeft op 28 oktober zijn debuutalbum: 'Money Sucks, Friends Rule' uitgebracht via Diplo's Mad Decent label en Columbia Records met samenwerkingen van o.a. Major Lazer, Martin Garrix, rapper Twista en The presets.
Vier Paul Elstak's verjaardag samen met. Paul Elstak! Op zaterdag 10 januari 2015 ben jij uitgenodigd om samen met Paul zijn vrienden, collega's en de 'man himself', Factory 010 op zijn kop te zetten. Ze gaan nog niet verklappen wat we gaan doen...of toch wel?
Raw op je Dak timetable & final info
woensdag 5 november 2014
Zaterdag a.s. staat de North Sea Venue in Zaandam in het teken van de tweede editie van 'Raw op je dak'! De aller rauwste hardstyle labels presenteren de beste artiesten, verdeeld over vier zalen. Hier vind je de timetable en final info.
Het is bijna zover en de verwachtingen zijn hoog gespannen! Op 8 november 2014 zal het MECC te Maastricht worden omgetoverd tot twee hardcore-arena's, twee tijdzones verdelen de 1994-2004 en 2004-2014 generaties. Het beruchte en succesvolle concept keert voor de allerlaatste keer terug.
Escape from reality at Beatloverz
dinsdag 4 november 2014
Het aftellen tot de 6e editie van Beatloverz is begonnen. Het belooft een meer dan spectaculaire avond te worden zaterdag 8 november in Ahoy Rotterdam waar jij met je vrienden een geweldige Escape from Reality kunt beleven. Afgelopen weekend is de timetable voor dit unieke feest al bekend gemaakt met grote namen in de line-up zoals: DVBBS, Sidney Samson, The Flexican & MC Sef en heel veel meer! Daarnaast mogen wij onthullen dat 010Trickz & Groove Kings extra indrukwekkende optredens zullen verzorgen deze avond.
Rotterdams nieuwste evenementen-locatie Ferro Dome kondigt haar eerste evenementen aan. Het gaat om drie evenementen uit verschillende muziek genres die nog in december van dit jaar zullen plaatsvinden. Het betreft hier evenementen met respectievelijk techno-, hardcore- en house-muziek.
Veel Haarlemmers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte feesten in het aloude Stadscafé. Sinds zes jaar verzamelen deze Party Animals zich iedere eerste vrijdag van november in de grote zaal van het Patronaat. De editie in 2013 was ruim van tevoren uitverkocht dus dat belooft wat voor vrijdag 7 november als het feest voor het zesde jaar op rij los barst!
Nu de wintertijd is ingegaan is het lekker vroeg donker, ideaal om bijtijds Escape in te duiken! Niet voor niets is Escape al ruim 28 jaar dé hotspot op het Rembrandtplein! Na een Amsterdam Dance Event met vier aansluitende uitverkochte avonden is de toon gezet voor een hete winter. De combinatie van een state of the art geluidssysteem, een festivalwaardige LED-inrichting van 150m2 en de beste (inter)nationale dance artiesten gaat zorgen voor een geweldig clubseizoen!
Woensdag 31 december zal Mr. Polska samen met zijn Nouveau riche familie, zijn muzikale vrienden en duizenden bezoekers knallend het nieuwe jaar in gaan in het Klokgebouw in
Eindhoven. Op 1 januari zal Eindhoven niet meer hetzelfde zijn als o.a. Vato Gonzalez, Billy the Kit, Psyko Punkz, La Fuente, Jebroer en natuurlijk Mr. 'Nouveau Rave' Polska hun ding hebben gedaan.
Een nieuwe Hoax avond betekent de beste weirdomuziek van de hoogste kwaliteit. Geen gegaap op de dansvloer, maar nieuwe muziek waar je hoe dan ook ongecontroleerd op gaat dansen. Deze 13e editie zijn er twee speciale gasten uit Engeland geboekt: Zomby en µ-Ziq.
28 november 2014
Martin Garrix start vandaag met eigen programma op Radio 538
Yours Truly allnighter van The Flexican & Sef in Tolhuistuin
Leftfield naar Patronaat
27 november 2014
December brengt warmte in Mambo Almere
Hoofddorp krijgt nieuw Bass feest: Heat
26 november 2014
Tilburgs evenement We Love 2015 valt zeer goed in de smaak bij groot publiek
Knallend het nieuwe jaar in tijdens Turn of the Year
Aanstaande vrijdag Junction in Radion met Cosmin TRG
25 november 2014
SFX voor de helft eigenaar ALDA
Paaspop maakt eerste namen bekend en start early bird verkoop
Project Houseparty in Winter wonderland
Soundsexy in Eindelijk Weer
24 november 2014
Pussy lounge Belgium · latest info
22 november 2014
Doe mee met 's werelds grootste onderzoek naar drugsgebruik
21 november 2014
Industriele klanken in Paradigm tijdens Convoi Exceptionnel
Valrave Festival viert tweejarig bestaan met grandioze line-up
Xmas Sins
20 november 2014
Timetable en laatste informatie Alles naar de Klote!! Back in Rotterdam
19 november 2014
Oostkaap met Call Super, Maxi Mill, Tsepo & Tim Hoeben
Mysterious viert driejarig bestaan in Maassilo
17 november 2014
Rebirth Festival 2015 · Rise of the Legions
14 november 2014
Ellum showcase met Maceo Plex in Toffler
13 november 2014
H!pster Winter Ball op vrijdag 12 december met FeestDjRuud
Final update Indicator
Kick-off DSTRCT in legendarische Warehouse Elementenstraat
Stars 2015 NYE gala in Winkel van Sinkel
12 november 2014
Dreamcatchers · The Pounding Senses hosted by Dirty Workz
Alles naar de Klote!! Back in Rotterdam
11 november 2014
Dancefair voorverkoop weer van start
Terug naar de warme festivalsferen van housemuziek tijdens Liberate in Vlaardingen
Laatste kaarten Ghosttown 2014 in de verkoop, timetable en laatste info
10 november 2014
Vive la Frenchcore Deux laatste info
Xtra large viert twaalfjarig bestaan in één van de mooiste authentieke locaties van Nederland
Go out with a big bang tijdens Bigger Better NYE in Leeuwarden
ST8MENT presents Synth & Beat op 6.12.14: Line-up, tickets & meer
8 november 2014
Strictly Techno in Factory 010 op 14 november
7 november 2014
Thunderground timetable & laatste info
Komposed brengt rauwe techno naar Panama
6 november 2014
Vinyl-only tour van Shadow en Cut Chemist op 19 februari in de Melkweg
Down Under opent festivalseizoen in 2015
5 november 2014
Dillon Francis op zaterdag 14 februari in de Melkweg
Paul Elstak viert zijn verjaardag samen met jou!
Raw op je Dak timetable & final info
Raving Nightmare · The final Temptation (20yrs anniversary 1994-2014)
4 november 2014
Escape from reality at Beatloverz
Ferro Dome kondigt eerste evenementen aan
Haarlemse 25plussers kunnen vrijdag 7 november weer hun jeugd herbeleven
Donkere dagen en lange nachten in Escape
3 november 2014
Nouveau Rave in het Klokgebouw in Eindhoven
2 november 2014
Zomby en µ-Ziq op 12 december bij Hoax in de Melkweg