Partyflock
 
Nieuws · oktober 2014
­ Nederland
Na de overweldigende successen van 2012 en 2013, is Secret Affair NYE terug; met een nog dikkere line-up en in een nog mooiere locatie! Plaatsdelict voor deze nu al onvergetelijke NYE is Taets Event Park op de grens van Amsterdam en Zaanstad. Niemand minder dan Shermanology zullen het eerste uur van 2015 uit de speakers knallen. Naast deze headliner zullen de meer dan populaire Vato Gonzalez en MC Tjen voor het eerst on stage verschijnen op Secret Affair NYE; onmogelijk om tijdens deze set stil te staan! Andere dj's die ervoor zullen zorgen dat jouw 2015 met de beste sound start zijn: Baggi Begovic, Benny Rodrigues, Leroy Styles, Genairo Nvilla, Mitchell Niemeyer, Delivio, Issy en Brothers in the Booth. Host of the night is MC Roga en naast hem zullen ook enkele live-muzikanten het podium bestijgen.
Het gaat net als vorig jaar een superjaarwisseling worden in Club Eindelijk Weer met topdj's bekend van diverse feesten als B.I.T.C.H, Full Moonm Crazyland, Creations, Club Dejavu et cetera. Nog één dag geldt de lage voorverkoopprijs van €39 all inclusive. Morgen gaat de prijs omhoog!
Club Monte Carlo volgt Matrixx op
vrijdag 31 oktober 2014
Het pand van Matrixx krijgt een nieuw leven als club-discotheek. Monte Carlo Entertainment heeft het gebouw aan de Wijchenseweg in Nijmegen gehuurd voor de komende vijf jaar. De discotheek van ruim 2.000 vierkante meter wordt vanaf 5 januari 2015 verbouwd. Een paar maanden later gaan de deuren al open onder de naam Club Monte Carlo. De nieuwe uitbater gaat zich vooral richten op liefhebbers van r&b, club en housemuziek.
Q-dance lanceert line-up Qlimax
donderdag 30 oktober 2014
Op zaterdag 22 november 2014 vormt het GelreDome het toneel voor de nieuwe editie van Qlimax. Het event was binnen no-time uitverkocht en de fans wachtten ongeduldig op de line-up. Afgelopen zondag kwam het anthem 'The Source Code of Creation' geproduceerd door Noisecontrollers al online. Q-dance hield iedereen nog even in spanning en gisteren was het dan zo ver: de release van de website en line-up.
Trance liefhebbers opgelet! Met een dikke rode stift omcirkel je 23 mei 2015 in je agenda! Dit is namelijk de dag dat Trance Nation de beroemde Heineken Music Hall zal omtoveren tot hét trance-walhalla van Nederland. Onder de noemer 'Trance Nation presents Global Family' organiseert Trance Nation een familienacht van formaat.
See Tickets verder als Eventim
maandag 27 oktober 2014
See Tickets zal per direct onder de naam Eventim Nederland verdergaan. De komende maanden zullen steeds meer evenementen onder de Eventim-vlag in de verkoop gaan, terwijl het aanbod bij See Tickets geleidelijk zal worden afgebouwd. Eventim Nederland positioneert zich met deze stap als grootste ticketer van Nederland, met naar eigen zeggen het breedste entertainmentaanbod.
Grotesque in Concert with RAM
maandag 27 oktober 2014
Zaterdag 20 december komt Grotesque keihard terug met misschien wel het meest succesvolle feest van vorig jaar; Grotesque in Concert! Vorig jaar was Markus Schulz de grote meneer op het supervette podium in de Central Studios. Dit jaar is de eer aan niemand minder dan RAM. De enige echte Grotesque resident die op dit moment absoluut 'On Fire' is!
Het wereldberoemde dj/producer-duo W&W krijgt een radioshow op SLAM!. Vanaf 24 oktober zijn Willem en Ward elke vrijdagavond op SLAM! te horen van 23:00 - 00:00 uur met 'Mainstage'. In hun radioprogramma laten W&W hun veelzijdigheid zien en brengt het duo het beste op gebied van trance en progressive.
Here We F*ckin Go!
vrijdag 24 oktober 2014
Daar waar alle bekende artiesten voornamelijk naar het buitenland toe vertrekken, staan de clubs in Nederland met betrekking tot 'Electronic Dance Music' nog in de kinderschoenen. De aankomende editie zal met een internationale EDM programmering voor de liefhebbers een veelbelovende editie worden.
Het Haagse District25 keert na een uitverkochte 'Crave Fest' terug op zaterdag 15 november met een hoogstaande editie. Het affiche is de mooiste uit de historie tot nu toe, van de organisatie die slechts 8 maanden geleden werd opgericht. Zo zijn Cari Lekebusch, James Ruskin en Pär Grindvik de headliners. De line-up wordt aangevuld met een sterke delegatie aan opkomende nationale acts.
Vanaf 30 oktober opent Magistrat. De nieuwste club in het centrum van Den Haag. In het prachtige Rococoachtige pand (1912) aan de Kettingstraat 12b, waar vroeger clubs als de Tijd en Le Paris waren gevestigd. De Kettingstraat is de laatste jaren opgepimpt tot een on-Nederlands gezellig straatje vol leuke restaurants en lunchrooms. Daar past Magistrat perfect tussen.
Weet je nog?! Toen hardstyle nog gewoon hardstyle was en je niet hoefde te kiezen tussen raw en euforisch? De tijd van Partyflockmeetings linksvoor, wegwerpcamera's en na elke editie van Defqon.1 het zand van Almeerderstrand weer in je onderbroek vinden. Wat was het mooi hè? Dat gevoel van saamhorigheid, leven voor de muziek en de feesten. Elk weekend weer op pad met je vrienden om je favoriete dj's te zien. Zou je dat niet nog één keer mee willen maken?!
Ze hebben het ene Franse talent nog maar net in de tunnel gehad of de andere maakt alweer zijn opwachting! Na French Fries komt zaterdag 1 november Bambounou op bezoek, bekend van zijn releases op onder andere 50 Weapons en Clekclekboom.
Pleinvrees gaat 2014 uit met een grote boem! Na de adembenemende eindshow op Pleinvrees Heroes, kan je wederom het nodige vuurwerk van Pleinvrees verwachten. Maar wees niet bang. Geen nep-vuurwerkshow dit keer, geen grimmig oud & nieuw feest, maar wel twee onvervalste Pleinvrees edities die tot in de vroege uurtjes (7.00 uur!) doorgaan. En dat in zowel Amsterdam (12 december) als Rotterdam (13 december).
Dit weekend kwamen er drie bezoekers van het Amsterdam Dance Event (ADE) om het leven, vermoedelijk door drugsgebruik. De politie waarschuwt nu voor mogelijk vervuilde drugs.
Iedereen die pillen in het bezit heeft, wordt nu met klem opgeroepen om deze of te laten testen of weg te doen, zegt de politie tegen RTL Nieuws.
Programma We are Electric compleet
maandag 20 oktober 2014
We Are Electric #2 belooft met de toevoeging van negen internationaal gelauwerde grootheden en getalenteerde nieuwkomers uit de dance, techno, electro, drum 'n' bass, dubstep en aanverwante stijlen opnieuw het meest electrifying feest van het jaar te worden: Rustie dj set Verenigd Koninkrijk, Zombie Nation (live) Duitsland, Doctor P. feat. Krafty MC Verenigd Koninkrijk, Mike Mago Nederland, Kypski (live) Nederland, Falco Benz Nederland, Destructo Verenigde Staten, Piro Nederland en Joop Junior Nederland. Het internationale crossover dancefestival We Are Electric #2 wordt op zaterdag 15 november van 20.00 uur tot 7.00 uur gehouden in het Klokgebouw in Eindhoven. Toegang vanaf 18 jaar of ouder.
Proud2Bstout verdiende als evenementenorganisatie hun voetsporen al ruimschoots in de evenementenwereld in zowel het binnen- als buitenland. Ook nu weer gooien ze hoge ogen tijdens het Proud2Bstout evenement in Almere waar de organisatie 25 oktober Eindelijk Weer aandoet. Het concept van Proud2Bstout is uitgegroeid is tot een begrip en veroverde al eerder Ibiza, Monaco, Marbella, Miami en nu dan ook België en andere delen van Nederland.
Afgelopen week meldden we al dat de DJMAG Top 100 was uitgelekt en gisteren in een bomvolle ArenA was het aftellen om te checken of de gelekte lijst correct was. De nummer 1 positie was in ieder geval geen verrassing meer. Hardwell ging er met de eer vandoor. Hij mag zich weer een jaartje nummer 1 van de wereld noemen.
Spotify verzamelde wat feiten: Tiësto meest gestreamde Nederlandse dance-artiest allertijden, 9 uit de top 10 meest onderscheidende tracks in Nederland zijn dance tracks en vijf van de top 20 meest gestreamde dance-artiesten allertijden zijn Nederlanders.
'De DJMAG Top 100 gaat niet om kwaliteit, maar om populariteit', is de meest gebezigde uitspraak in de week voor de bekendmaking van de top 100 dj's volgens DJMAG en haar lezers en de ongeveer 3000 stemmers per land. Al enkele jaren wordt er in deze discussie een duit in het zakje gedaan door het uitroepen van de Bottom100.....
Op zaterdag 18 oktober staan de beste getalenteerde, early hardstyle en raw hardstyle dj's weer garant voor een heerlijke dag en avond in de festivaltent aan de Oirschotseweg te Moergestel. Ook dit jaar zal er tegen het einde van de avond weer een unieke b2b-act plaatsvinden.
Voor het eerst in de geschiedenis van de Nederlandse Dance muziek, kan er getrouwd worden op een feestelijk festival in het midden van het land. Op 6 juni 2015 zullen maximaal 5 stellen elkaar het ja-woord geven op Summer Energy in Amersfoort. De huwelijksnacht is reeds geboekt en wordt aangeboden door het Regardz ****Berghotel.
NYE Alkmaar
woensdag 15 oktober 2014
Alkmaar, are you ready for 2015? Er is geen ontkomen aan: jouw nieuwe jaar gaat ongeremd knallend van start tijdens NYE Alkmaar. Bereid je voor op keihard muzikaal vuurwerk tot in de aller vroegste uurtjes en vier Oud & Nieuw met een dikke show vol grootse namen: The Partysquad, FeestDJRuud, Vato Gonzalez & MC Tjen, The Flexican & Sef, Dirtcaps en Girls Love DJs.
Estroe, één van Nederlands meest prominente dj's, is een eigen label gestart. Rosedale Records slaat een brug tussen Estroe's eigen producties, gerenommeerde producers en de talentvolle artiesten die zij via haar Estroe Electronic Music Advice agency en platenlabel EevoNext heeft leren kennen. Verwacht geen standaard houseplaatjes, maar een dieper, gelaagd geluid waarmee de Rotterdamse dj bewust de spannende randjes van de dansvloer gaat verkennen.
Café d'Anvers pakt dit weekend groots uit met haar 25ste verjaardag. Zowel op vrijdag als zaterdag viert de club dit jubileum met een hoogstaande muzikale invulling, maar ook met extra acts, op maat gemaakt decor en de onthulling van een heus kunstwerk door Antwerpse kunstenares Charlotte De Cock.
Op zaterdag 20 december organiseert High Energy Events de tweede editie van MegaWatt Festival in de IJsselhallen Zwolle. Voor deze tweede editie gaat de organisatie letterlijk het roer omgooien. Zo krijgt het Indoor Festival een compleet nieuwe indeling, gaat Housteria als main-area fungeren en wordt het groter opgezet als vorig jaar. Zorg dus dat jij deze editie niet mist en scoor je tickets vandaag nog op www.megawattfestival.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A28359!
Sense Of Hardcore is het nieuwe hardcore concept van Rotterdam en omstreken. Dit feest is bedacht om alle hardcore liefhebbers die weten wat het gevoel van hardcore is op één avond bij elkaar te brengen. Aankomende zaterdag is het dan eindelijk tijd voor de eerste editie en zullen honderden hardcore liefhebbers acht uur lang compleet losgaan. De artiesten die jullie hierbij gaan helpen zijn onder andere Re-Style & Prankster.
Timetable Noisekicks Terrordrang
dinsdag 14 oktober 2014
Zaterdag is het tijd voor het hardste terror feest van het jaar. Deze avond zal je alleen onvervalste snoeihard terror van het hoogste niveau voorgeschoteld krijgen door artiesten die er verstand van hebben. terror zoals het bedoelt is en niks minder. Denk je dat je het niet aan kan? Blijf dan lekker thuis of ga naar een ander feest, dit is een feest voor echte liefhebbers.
De donkere maanden voor Kerst staan ondertussen weer voor de deur. De dagen worden korter en de Kerstversiering en -versnaperingen zijn alweer in de winkels te vinden. Een mooie gelegenheid om een reis terug in de tijd te maken en Kerst te vieren met b2s! Op 24 december kun je traditiegetrouw Kerst knallend van start laten gaan tijdens back2school in de Maassilo te Rotterdam. Let's go back to the oldschool!
Nog maar net bijgekomen van het afgelopen feest en je kunt alweer aftellen naar het volgende event: Alice in Horrorland. Het sprookje wat heel lang geleden begon met de kleine Alice die in slaap valt onder een boom. Dit sprookje wordt op 1 november vervolgd als Alice in Horrorland komt waar ze niet alleen de strijd aangaat met de hartenkoningin, want er zullen in horrorland nog veel meer griezels haar pad kruizen!
Chuckie staat op zaterdag 7 februari negen uur lang achter de draaitafels in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De dj luidt daarmee een nieuw decennium in voor zijn feestconcept Dirty Dutch.
Zaterdag 1 november 2014 wordt Aquabest bij Eindhoven omgetoverd tot een bevroren paradijs waar de muzikale diversiteit je om de oren vliegt. Met een grote tent als main stage en diverse overdekte area's kan het weer geen probleem vormen en wordt er zelfs gehoopt op een lekker frisse dag. De ijskoude line-up met namen als The Partysquad, Billy the Kit, LNY TNZ en FeestDJRuud, maar ook Egbert (live), Secret Cinema en de Lawineboys is inmiddels bekend gemaakt en toont een groot aantal toppers in ieder hun stijl.
Showkaas live in de ACU te Utrecht
vrijdag 10 oktober 2014
Innovatief, creatief en veelzijdig, dat is hoe ze bij Showkaas vinden hoe techno hoort te zijn. Met deze gedachte brengen zij een programmering die zintuigen zullen verwennen en verbazen. Creatieve visuele projecten, deejays, muzikanten en producers; Live! in de ACU.
Partyflock wordt veel gebruikt om kaartjes te verhandelen. Niks mis mee, zolang je niet meer dan 15% extra vraagt en hier niet in valse kaarten handelt. Dat laatste is soms lastig te controleren. Uiteraard heeft iedereen manieren om te bepalen of iemand te vertrouwen is. Dat laten we ook aan jullie, want niet iedereen heeft een eigen niveau van wantrouwen natuurlijk. Waar we jullie wel even met klem voor willen waarschuwen is het opsturen van kopietjes van identiteitsbewijzen
Na twee geslaagde edities vindt het driedaagse festival Where the Wild Things Are volgend jaar opnieuw plaats, in het weekend van 6 t/m 8 maart in Center Parcs De Eemhof, Zeewolde. Gisteren werden de eerste namen van het programma bekend gemaakt, evenals de nieuwe website. De reguliere voorverkoop is gestart.
Ouwe Stijl blijft Botergeil
vrijdag 10 oktober 2014
Strength of Unity kijkt trots vooruit in naar een nieuw tijdperk, het tijdperk van de Undercurrent!
Dit jaar stond op 30 mei Walhalla in Deventer voor het eerst in het teken van Hard Reminder. En dit was zeker een avond die door de bezoekers niet snel word vergeten. Het was weer een ouderwets gezellige avond. Met een hoge opkomst, gezelligheid, en knallende dj sets van de artiesten van die avond.
Rotterdam is een nieuwe uitgaanslocatie rijker! Vanaf december dit jaar zullen de eerste evenementen plaatsvinden in deze Rotterdams nieuwste evenementenlocatie; de Ferro Dome. De karakteristieke lichtblauwe gashouder biedt plaats aan zo'n 6000 bezoekers.
De De Marktkantine. De naam van deze nieuwe locatie in Oud-West heb je waarschijnlijk al horen vallen. Voor je eerste bezoek is er dan ook geen beter moment dan tijdens ADE. In de ijzersterke programmering springt deze avond er zeker uit: de Suol Label Night met onder meer superster Fritz Kalkbrenner, labelbazen Chopstick & JohnJon, Tender Games en Meggy. In de tweede zaal support van PRISMA met o.a. Arjuna Schiks en Eelke Kleijn.
Vanaf vrijdag 10 oktober 2014 zal Eric van Kleef met zijn bekende (dance) radioshow Clubbin te horen zijn op Radio Decibel. Clubbin komt in de plaats van Ministry of Beats dat daarmee stopt.
538 is official mediapartner van het Amsterdam Dance Event en uitgebreid in de hoofdstad aanwezig met verschillende evenementen. 538 geeft luisteraars de kans om in Hotel 538 exclusieve optredens van Martin Garrix, Nicky Romero, Hardwell en Afrojack bij te wonen. Ook zendt 538 het Amsterdam Music Festival uit waar zaterdag 18 oktober de nummer 1 dj van de wereld bekend gemaakt wordt.
sub:Merged zondag 19 oktober; een betere techno line-up vind je op Amsterdam Dance Event niet! In de WesterUnie in Amsterdam is er nog nooit een evenement geweest met deze indrukwekkende lijst met namen
Tijdens Amsterdam Dance Event, 15 t/m 19 oktober, opent het vernieuwde Canvas vijf nachten lang haar deuren. Na een stevige verbouwing staan er samenwerkingen met The Full Glass, Klear, Yoruba Records, Loveland en Horizon op stapel, resulterend in een solide nachtprogramma vol kwalitatieve zwaargewichten. Zo passeren Fred P. Verenigde Staten, Osunlade Verenigde Staten, Daniele Baldelli Italië, Blonde Verenigd Koninkrijk en Karma Kid Verenigd Koninkrijk de revue.
Elevate presents ADE
zondag 5 oktober 2014
Het snel populairder wordende producers- en dj-duo Pig&Dan is heeft met hun label Elevate een wereldwijd succesvolle serie kwalitatief hoogstaande Techno avonden opgestart. 16 oktober zullen ze het Amsterdam Dance Event aandoen, waarvoor ze een zorgvuldig gekozen line-up hebben samengesteld die een avond lang alle bezoekers in extase zal brengen.
Call of Duty: Advanced Warfare zal een grote rol spelen tijdens het concert van Afrojack in Ziggo Dome. De game is zowel onderdeel van de show als van de afterparty.
Het bekendste eclectische Oud & Nieuw spektakel van Nederland wordt dit jaar nog groter met de toevoeging een extra locatie. Meer dan 14.000 bezoekers worden verwacht op TIKTAK tijdens de aankomende jaarwisseling, die zowel in Amsterdam als Zoetermeer plaatsvindt. Het is alweer de derde editie van TIKTAK in de Heineken Music Hall tijdens NYE.
Over twee weken is het weer zover! De 19e editie van Amsterdam Dance Event. En Miss Melera gaat een acht uur set draaien op een hele unieke locatie; het net verbouwde filmmuseum in het Vondelpark genaamd VondelCS. Deze set is dan ook meteen de langste dj-set die op deze editie van ADE gespeeld zal worden.
Tijdens het Amsterdam Dance Event, dat is uitgegroeid tot 's werelds grootste club evenement biedt Panama dit jaar een divers programma met internationale top artiesten uit de techno, house en trance wereld. Verspreid over 5 dagen zullen 6 evenementen plaats vinden waarbij maar liefst 51 artiesten plaatsnemen achter de draaitafels. Tevens zal op een creatieve wijze gebruik worden gemaakt van 3D video mapping en spectaculaire visuals.
Na hun Nachtfestival samen met VBX op ADE'13 is Cartel terug op 's werelds grootste muziek wereld! Wederom hebben de heren een ongewone locatie weten te strikken om een feestje te geven! De Stadsschouwburg/Stanislavski was het doelwit en de heren hebben deze zo ver gekregen haar deuren te open voor een flink house-feestje.
Tieum Solo · final info
woensdag 1 oktober 2014
Nog een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk tijd voor Tieum zijn eerste solo feest in Nederland. Deze 'up-tempo' koning uit Frankrijk zal in club Rodenburg een speciale 7 uur durende set presenteren en wordt hier gelukkig in bijgestaan door vele bevriende collega's uit het vak. BKJN Events events presenteert dan ook met trots de draaitijden voor het hardste feest wat je aanstaande zaterdag kunt vinden in de Nederlandse party agenda.
31 oktober 2014
Secret Affair NYE met waanzinnige line-up in unieke locatie
Turn of the Year · Nog één dag voor maar €39 all inclusive
Club Monte Carlo volgt Matrixx op
30 oktober 2014
Q-dance lanceert line-up Qlimax
28 oktober 2014
Trance Nation kondigt nieuwe editie aan voor 2015
27 oktober 2014
See Tickets verder als Eventim
Grotesque in Concert with RAM
26 oktober 2014
Dj-duo W&W krijgt radioshow op SLAM!FM
24 oktober 2014
Here We F*ckin Go!
23 oktober 2014
The Crave strikt Cari Lekebusch, James Ruskin en Pär Grindvik
Nieuwe house en technoclub Magistrat opent in Den Haag
22 oktober 2014
De Tijdmachine Weekender met Bioweapon
Franse underground invloeden in Toffler met Bambounou
21 oktober 2014
Pleinvrees sluit jaar af in Amsterdam & Rotterdam
20 oktober 2014
Politie waarschuwt voor mogelijk vervuilde drugs na doden ADE
Programma We are Electric compleet
Proud2BStout in samenwerking met Christine Le Duc in Eindelijk Weer
19 oktober 2014
Hardwell wederom gekroond tot nummer 1 DJ door DJMAG
17 oktober 2014
Tiësto op Spotify meest gestreamde Nederlandse dance-artiest allertijden
Bottom100DJ's biedt weer tegenwicht aan DJMAG100
16 oktober 2014
Timetable en laatste info Mindset 2014
Trouwen op Dance Festival Summer Energy
15 oktober 2014
NYE Alkmaar
Estroe start veelbelovend nieuw label
Antwerpse club Café d'Anvers viert dit weekend haar 25e verjaardag
14 oktober 2014
Line-up release MegaWatt Festival 2014
Sense of Hardcore in S.U.R. Rotterdam
Timetable Noisekicks Terrordrang
13 oktober 2014
Vier oldschool Kerst bij back2school
Crazyland 1 november voor 85% uitverkocht
12 oktober 2014
Chuckie negen uur lang live in HMH
Volledige line-up Winter Park bekend
10 oktober 2014
Showkaas live in de ACU te Utrecht
Partyflock consumententip: stuur geen kopie ID op bij kaartverkoop
Voorverkoop derde editie Where The Wild Things Are gestart
Ouwe Stijl blijft Botergeil
9 oktober 2014
Hard Reminder krijgt op 17 oktober een knallend vervolg
Rotterdamse gashouder wordt ultieme evenementenlocatie
8 oktober 2014
Suol Showcase met Fritz Kalkbrenner tijdens ADE
7 oktober 2014
Eric van Kleef vanaf vrijdag met Clubbin op Radio Decibel
6 oktober 2014
Martin Garrix, Nicky Romero, Hardwell en Afrojack in Hotel 538 tijdens Amsterdam Dance Event
Zondag 19 oktober presenteert sub:Merged in de Westerunie dé indrukwekkendste techno line up van ADE
Eerste ADE in heropende Canvas met oa Yoruba Records, The Full Glass & Horizon
5 oktober 2014
Elevate presents ADE
4 oktober 2014
Samenwerking Afrojack en Call Of Duty voor concert in Ziggo Dome
3 oktober 2014
TIKTAK wederom met spectaculaire eindejaarsshow in Heineken Music Hall
DJ Miss Melera gaat acht uur draaien tijdens op ADE
2 oktober 2014
Panama biedt een divers programma met internationale topartiesten tijdens ADE
Tot in de vroege uurtjes housen in de Stadsschouwburg
1 oktober 2014
Tieum Solo · final info