Partyflock
 
Nieuws · september 2013
­ Nederland
Toffler presents Petar Dundov
maandag 30 september 2013
Voor vrijdag 4 oktober hebben ze de uit Kroatië afkomstige technoheld Petar Dundov weten te strikken. Deze man beheerst als geen ander de DJ- en productievaardigheden van hedendaagse melodieuze techno. Met zijn onlangs uitgebrachte album 'Sailing Off The Gridd' belooft dit veel goeds voor de tunnel!
Er is er een jarig, hoera, hoera! Vijf jaar geleden begon Passie op de zondag in Villa Thalia Rotterdam aan een reeks succesvolle evenementen. Na edities in Villa Thalia, Barefoot, Purple, Maassilo, Panama, Bloomingdale en Corso staan Passie nu op het punt om op de taart 5 kaarsjes uit te blazen. Passie zal dit op vrijdag 11 oktober doen in een gloednieuwe locatie The VIP Room!
QULT #8 is uitverkocht
vrijdag 27 september 2013
Na een fantastisch festivalseizoen is QULT weer terug in de Amsterdamse WesterUnie. Na stages op Defqon.1, Mysteryland en Q-BASE gaat QULT gewoon door met QULT #8 deze zaterdag, dat nu helemaal is uitverkocht! Wil je bij een van de volgende edities zijn, zet dan alvast een cirkel om de volgende data in je agenda:
Het deep & techhouse concept Ensuite, verovert stukje bij beetje Eindhoven en komt op 26 oktober met een extra dikke editie. Tijdens deze lange nacht (de klok wordt verzet) zullen twee oude bekenden aantreden om hun vertrouwde plekje achter de decks van de De Oude Rechtbank weer in te nemen.
Oldschool Classics timetable
donderdag 26 september 2013
Nog een aantal dagen om massaal richting Bibelot in Dordrecht te trekken die begin 2013 verhuisd is naar het indrukwekkende Energiehuis, dat na een ingrijpende renovatie een nieuwe bestemming als cultuurhuis heeft gekregen. Sfeer, gezelligheid en classics dat zijn de basis ingrediënten voor weer een topfeest waar artiesten als The Darkraver, DJ Rob & MC Joe, Stanton en Pat C voor jullie de beste classics laten horen.
Uit onderzoek van Van Spronsen & Partners horeca-advies blijkt dat voor het eerst sinds het begin van de crisis in 2008 de ontwikkeling van het discotheekaanbod is gestabiliseerd.
Na een stijf uitverkochte ADE editie in 2012 is het nu tijd voor een nieuwe locatie en een nieuwe ADE showcase. Op donderdag 17 oktober zal het nieuwe decor van de Diynamic ADE Showcase de Amsterdam Studio's zijn. Deze exclusieve evenementen locatie in Amsterdam telt drie studio's, welke met elkaar in verbinding staan en geen van de studio's hebben geluidslimieten!
Studentendiscotheek Dansen bij Jansen sluit 1 november na 36 jaar de deuren. De legendarische naam verdwijnt en in het pand komt een nieuwe club, die zich niet langer specifiek op studenten zal richten.
In eerste instantie stond er voor aanstaande zaterdag 28 september een nieuwe editie van Goldmember op de agenda. Door omstandigheden is deze helaas komen te vervallen, maar niet getreurd! Speciaal voor de (trouwe) bezoekers én vanwege het grote succes van de twee voorgaande edities is er als vervanging een extra editie van Together ingelast. Dit keer komt Together dan ook met een geheel vernieuwde formule. Je betaalt €15,- entree aan de deur en krijgt hierbij meteen 5 drankmunten.
Backstage bij het iHeartRadioMuziek Fest sprak Tiësto met Billboard over een spannend, nieUW project: een CBS politieserie die zich af zal spelen in Las Vegas. De serie is van de hand van Shane Brennan (bekend van NCIS: Los Angeles).
Stil vor Talent ADE club showcase
dinsdag 24 september 2013
Onder het motto een goed begin is het halve werk bundelen STRAF_WERK en Pleinvrees op woensdag 17 oktober de krachten bijeen om ADE goed af te trappen. Met het gerenommeerde Berlijnse label Stil vor Talent in een intieme clubsetting belooft dit het begin van je ADE te worden.
Sommige evenementen zijn zo uniek, daar moét je gewoon bij zijn. Nou, dit is er zo één. Vrijdag 18 oktober biedt de unieke kans zich aan om deel uit te maken van een exclusieve album showcase van niemand minder dan Ophidian! 'Between the candle and the star' is de titel die het album heeft gekregen.
Aanstaande zaterdag staat 013 Tilburg volledig in het teken van Euphoria's global take-over! Artiesten uit maar liefst negen landen zullen het podium bestijgen en laten horen wat hun unieke hardstyle sound is! Het wordt een nacht gevuld met gevestigde internationale namen & frisse talenten. Alle laatste informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de timetable, lees je hier!
I Love 2 Party lineup release
zondag 22 september 2013
Op zaterdag 12 oktober 2013 is het weer tijd voor een geweldige editie van I Love 2 Party! Dit jaar zullen er maar liefst drie area's zijn waarvan de mainstage dit jaar een volledige hardstyle stage zal worden. Met headliners als Frequencerz, Adaro, Zany en Deepack zal het feest hier niet stoppen!
Wie zijn kamerplant, cactus, bonsaiboom, buxus of Keukentuintje meeneemt naar Burst, de internationale clubavond in Paard, krijgt nu gratis entree. Voor degenen die niet alleen naar huis willen bestaat de mogelijkheid een wees-plant te adopteren.
Kitsuné Club Night tijdens ADE
donderdag 19 september 2013
Tijdens Amsterdam Dance Event trommelt het Franse fashion- en muzieklabel Kitsuné haar bekenden op uit Parijs, Londen en Gent en organiseert een explosieve Kitsuné Club Night op vrijdagavond 18 oktober in De Balie in Amsterdam. Een avond gewijd aan de elektronische disco, vol vers vermaak, energiek talent en frisse inspiratie op het gebied van fashion, muziek en kunst.
Life in Color, waarvan wereldwijd al meer dan 500 uitverkochte shows waren, weet als geen ander hoe dit concept het beste uit de verf komt. De organisatie kiest de meest vooraanstaande DJ's als fundament en ondersteunt hen met speciale elementen als acrobaten, vuurshows, steltenlopers en slangenmensen. Gedurende de avond wordt toegewerkt naar het ultieme hoogtepunt: de explosie van een enorm palet aan verf.
Eindelijk is hij dan in de Matrixx te bewonderen: Mohombi. Op zaterdag 28 september staat mister 'Bumpy Ride' live op een Pure Pressure avond in Nijmegen. Naast Mohombi is Pure Pressure er trots op om ook Charly Black te kunnen toevoegen aan de line-up.
Wie er met een MTV EMA award naar huis gaat? Dat is zondag 10 november om 21:00 uur live te volgen op MTV vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam.
Maandag 25 november maakt de Britse pop / dance-producer en songwriter Naughty Boy zijn debuut op Nederlandse bodem in de Rabozaal van de Amsterdamse Melkweg. Naughty Boy is vooral bekend van de grote hit 'La La La' met vocalen van Sam Smith. De ticketverkoop start op woensdag 18 september om 10 uur 's morgens.
Het is alweer vijf jaar geleden dat de eerste Happy Hardcore reünie in het toenmalige Outland in Rotterdam plaatsvond. Deze reünie groeide uit tot het enige echte Happy Hardcore evenement waar alle oude rammers van de jaren '90 gegarandeerd voorbij komen! Op 12 oktober zal de allerlaatste editie plaatsvinden.
Volgende week zaterdag, 21 september 2013, is het van 14.00tot 23.00 uur tijd voor het intiem gezellige Kletskoek bij Beachclub Sunrise, gelegen aan het water van Aquabest. Deephouse, techhouse en een optionele barbecue zijn de ingrediënten voor een leuke dag bij de Brabantse beachclub. Bij mooi weer zijn er voldoende mogelijkheden tot een momentje 'met de voetjes in het zand' en bij minder weer danst iedereen lekker warm en droog. Kletskoek presenteert hierbij de timetable en laatste belangrijke info.
Op 16 november breekt Blow Away Fest 2013 het vastgeroeste slot van de Onderzeebootloods in het ruige en inspirerende Rotterdamse Havengebied open.
Qlimax
maandag 16 september 2013
De kaartverkoop start zaterdag 21 september om 13:00 uur. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar via Q-dance.com. Qlimax is ieder jaar in no-time uitverkocht.
Op vrijdag 27 september draaien The The Darkraver en deejay Gizmo in 22.24 tijdens No Bass No Glory. Liefhebbers kunnen hun hart ophalen: de hardcorelegendes zullen gezamenlijk een 2 uur durende 'back 2 back' set neerzetten tijdens dit ouderwets gezellige hardcorefeest.
Aankomende zaterdag 14 september is het dan eindelijk zover. Joris Voorn maakt zijn opwachting in het Paard tijdens de eerste Burst-editie van het nieuwe clubseizoen. Maar niet alleen de komst van Joris zelf baart opzien. De aanvulling op de line-up is bijna te mooi om waar te zijn voor een reguliere clubavond. Kölsch, Joey Daniel en Joran van Pol complementeren het kwartet van artiesten die op dit moment toonaangevend zijn binnen de hedendaagse underground scene.
Club Zeezicht invites DJ Vince
vrijdag 13 september 2013
Hardcore en Early Hardcore in Helmond! Club Zeezicht wordt op 14 september een heus Hardcore wallahalla waar mening liefhebber flink uit zijn plaat kan gaan.
De line-up liegt er ook niet om. Niemand minder dan DJ Vince komt zijn kunsten vertonen achter de draaitafels. Voor Vince is dit een speciale thuiswedstrijd aangezien hij in Helmond geboren is en al 2 jaar niet in zijn geboortestad heeft opgetreden. Vince hoeft het niet alleen te doen. Ook Tweaker, Rescuer en PFSquad MC komen hun geboortestad vertegenwoordigen.
Soweso Labelnight
vrijdag 13 september 2013
Op zaterdag 5 oktober keert Soweso, het label van Kabale und Liebe & Lauhaus, terug naar de legendarische Studio 80 voor een speciale labelnight. Lauhaus viert dan zijn verjaardag en heeft voor de gelegenheid niemand minder dan Franck Roger (Real Tone Records, Frankrijk) uitgenodigd om de avond tot één groot feest te maken.
Fuze outdoor festival
woensdag 11 september 2013
Hurry up & get your tickets! Nog maar een paar dagen te gaan. Het aftellen is nu pas écht begonnen. Aankomend weekend staan we met z'n allen te swingen en te springen op Fuze Outdoor Festival 2013.
Met enige spijt heeft XXL Culemborg moeten besluiten om het feest Discotheek iT Reunion van zaterdag 28 september te cancelen.
Achter de schermen was XXL Culemborg al bezig met verschillende nieuwe concepten met kwaliteit, waaronder het concept dat nu door deze omstandigheden al iets eerder het licht zal zien: Peaches 'n Cream!
Ter vervanging van de iT Reunion wordt de kick-off nu vooruitgeschoven naar zaterdag 28 september!
Zondag 29 september is het moment waarop we eigenlijk geen van allen zitten te wachten. Want dan is het alweer tijd voor het allerlaatste feest in Bloemendaal! Het strandseizoen is na dit evenement definitief afgelopen in Bloemendal en is het weer wachten tot 16 maart 2014 voordat het weer losbarst in de beste en grootste Beachclub van Nederland.
Candyshop NL invites Ik Hou D'r Van!
maandag 9 september 2013
Laat je tijdens de sprookjesachtige eerste editie verwennen en door ons meenemen op een spectaculair avontuur. Waan je in een fantasiewereld waar jij zelfs in je stoutste dromen nooit van hebt durven dromen.
Epic Tilburg presents Ran-D
maandag 9 september 2013
Op Vrijdag 20 September zullen er voor het eerst in Epic Tilburg Hardstyle klanken uit de speakers klinken tijdens Epic Hard! Epic Tilburg is de nieuwste en hipste uitgaansgelegenheid van Tilburg.
Hell's Basement
maandag 9 september 2013
Op de aankomende editie van Hell's Basement wat op Vrijdag 20 September plaatsvindt zullen de muziekstijlen Hardcore, Industrial en Early Rave te horen worden gebracht.
Dutch Dance Company (DDC) lanceert 'Hardstyle Maniacs' in de geluidsdichte Amsterdam Studio's. De eerste editie vindt plaats op zaterdag 28 september van 22.00 tot 07.00 uur. Zowel de locatie als de line-up is ronduit rauw, puur en hard. DDC biedt twee areas vol muzikaal geweld met vijftien hardstyle artiesten, waaronder: Zany, Deepack, Waverider, Crypsis Live, Endymion en Thera. Bijkomen kan in de derde zaal, de chill area.
Op 14 september is het dan eindelijk zo ver, het is tijd voor Dream Village festival 2013! Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op één van de laatste outdoor festivals van dit seizoen heeft de organisatie belangrijke informatie in dit bericht voor je opgesomd.
Na een succesvolle editie in het voorjaar komt ST8MENT op zaterdag 5 oktober 2013 met een wel heel speciale hosting, namelijk het 2 jarig bestaan van The Magic Show! Artiesten van eigen label en welbekende gasten die "The Magic Sound" vertegenwoordigen zullen deze avond bijeenkomen in een doorwisselende back2back setting voor een nu al onvergetelijke editie!
Aanstaande zaterdag is dan eindelijk tijd voor "Het" snoeiharde avond Sick RAW party van het jaar! NRG The underground is rising. Met o.a: E-Force, Activator, Chris One, Chain Reaction, Up Syndrome, Audiotricz en MC Tellem gaat dit beukfestijn je niet in de koude kleren zitten.
'Nothing makes the blood of a gabber run cold quite like meeting one of these creatures from beyond the grave. We present you Ghosttown, where frightening moving ghosts and zombies will try to break your nerve-system. These ghost decorations together with terror sounds and Einsteins 3-dimensional spacelasers can be too much for you! Be there and try to survive!!'
Na een druk jaar met de eerste Nachtsport festivalstage, de tweede verjaardagseditie en de bomvolle Merleyn edities komt Nachtsport terug van de zomerstop voor de najaarseditie in Doornroosje op vrijdag 4 oktober 2013. Speciaal daarom zijn er zelfs 2 Duitse super headliners uitgenodigd. Naast Marc Romboy en Gabriel Ananda (live) liegt het programma uit eigen land er ook niet om met Joop Junior (live), Joran van Pol, William Köster, Luuk Kielen en resident Thomas Elmore.
DGTL ADE Trilogy
vrijdag 6 september 2013
Na het succes van het eerste DGTL festival, debuteert DGTL op ADE met drie bijzondere avonden op Amsterdam's rauwste locatie. De oude Scheepsbouwloods op de NDSM werf is op 17, 18 en 19 oktober het toneel voor drie avonden van formaat. Gewapend met een dik soundsystem en een line up met onder andere: Gui Boratto, Jamie Jones, Guy Gerber, DJ Koze, Âme, Four Tet en Pachanga Boys brengt DGTL de ultieme warehouse experience.
Meanwhile en het Duitse Faze Magazine bundelen hun krachten voor een feest tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Op vrijdag 19 oktober trekken zij in het imposante café-restaurant Stanislavski in de Stadsschouwburg op het Leidseplein voor een onvergetelijke avond.
Het Foute Feest, Winkel van Sinkel
vrijdag 6 september 2013
"Fout" decor, "foute" mensen in "foute" outfits en "foute" DJ's die foute muziek draaien zorgen voor een ontzettend "foute" sfeer. In een zes uur durend spektakel zullen de meest foute hits van vroeger en nu de revue passeren. Ben jij fout? Heb je zin om met je "foute" vrienden naar een "fout feest te gaan? En hou je van foute muziek? Dan mag je dit niet missen...
Slaves to the Rave
donderdag 5 september 2013
Zaterdag 9 november 2013 presenteert NRG Events met trots een nieuwe editie van Slaves to the Rave (!) Met als ondertitel 'Time for a Change' belooft dit een editie te worden waar alle remmen letterlijk en figuurlijk los zullen gaan. Met meer licht, lasers, effecten, top geluid, betere koeling in de zalen en een vette line-up verdeeld over twee area's, staat niks in de weg om dit het feest van het jaar te laten worden.
Michel de Hey is jarig en dit laat hij als gebruikelijk niet zomaar voorbijgaan. Op vrijdag 20 september wordt Club AIR in Amsterdam omgetoverd tot één groot HEY! feest. Een dag daarna doet hij het dubbel dik over met een lange set in Toffler Rotterdam.
Rauw 10 jaar tijdens ADE
woensdag 4 september 2013
Rauw viert het hele jaar door zijn 10-jarig bestaan en pakt op donderdag 17 oktober groots uit tijdens het Amsterdam Dance Event. In samenwerking met het Londense agentschap Decked Out!
Restylerz indoor Festival
woensdag 4 september 2013
Volgende week zaterdag staat het vernieuwde Harders Plaza Indoor Festival Center weer volledig in het teken van RAW Hardstyle, Hardstyle en Hardcore. Dan staat namelijk de tweede Indoor Festival editie van het bekende Restylerz concept op de agenda. Restylerz Indoor Festival is met meer dan 25 artiesten verdeeld over vier verschillende area's een echt indoor festival waar duizenden liefhebbers van de hardere stijlen compleet uit hun dak kunnen gaan! Check hier de officiële trailer, beluister de laatste promomixen en check de laatste info!
Zatox is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de top artiesten van de Hardstyle scène. Daarnaast leidt hij met veel ambitie zijn eigen label 'Unite Records', waar ook nieuw talent aan de lopende band tracks op released. Supersized vind het hoog tijd om een podium te bieden aan Zatox en zijn Unite Records artiesten. Dit zal gebeuren op zaterdag 9 november in 013 Tilburg.
Greenfields Festival line-up release
maandag 2 september 2013
Veel van jullie zullen het vast en zeker al ergens in de wandelgangen gehoord hebben. Ruinerwold (nabij Meppel) krijgt een nieuw dance festival! Op zaterdag 12 oktober hebben de organisaties High Energy Events en HuneFestival de handen ineen geslagen om een nieuw dance festival te organiseren genaamd Greenfields Festival! Meer dan 40 topartiesten verdeelt over vier area's, diverse muziekstijlen zoals hardstyle, house, techhouse en freestyle, top entertainment en nog veel meer!
Op zaterdag 16 november verandert b2s de Maassilo in een raw hardstyle tempel, want dan vindt er een weer nieuwe editie van Loudness plaats! Loudness heeft alles te bieden voor de echte liefhebber van de hardste & rauwste hardstyle en geeft hiernaast ook nieuwe talenten binnen deze scene een kans om zichzelf te bewijzen in de DJ booth. Er zijn deze nacht drie area's aanwezig
30 september 2013
Toffler presents Petar Dundov
29 september 2013
Passie viert 5 jarig bestaan in de VIP Room Rotterdam
27 september 2013
QULT #8 is uitverkocht
Ensuite haalt Victor Coral en Kruh terug naar Oude Rechtbank
26 september 2013
Oldschool Classics timetable
25 september 2013
Discotheekaanbod stabiliseert na jaren van daling
UDC presents Diynamic ADE Showcase met Solomun
Amsterdamse discotheek Dansen bij Jansen sluit na bijna veertig jaar
Aanstaande zaterdag een nieuwe editie van Together Eindelijk Weer
Tiësto muzikaal supervisor van Amerikaanse televisieserie
24 september 2013
Stil vor Talent ADE club showcase
Ophidian geeft exlusieve preview van nieuw studioalbum in de Kelder
23 september 2013
Euphoria · Global take-over latest info
22 september 2013
I Love 2 Party lineup release
21 september 2013
Neem je plant mee naar Paard van Troje en bezoek Burst gratis
19 september 2013
Kitsuné Club Night tijdens ADE
18 september 2013
ID&T brengt Life in Color naar Rotterdam
Pure Presssure zet Charly Black naast Mohombi in Matrixx
Afrojack, Armin van Buuren en Nicky Romero in race voor MTV EMA
Hitsensatie Naughty Boy maakt debuut op Nederlandse bodem in Amsterdamse Melkweg
Allerlaatste editie van Happy Hardcore bijna uitverkocht
17 september 2013
Kletskoek aanstaande zaterdag in Beachclub Sunrise
Rotterdams Philharmonisch Orkest meets Techno tijdens Blown Away
16 september 2013
Qlimax
15 september 2013
No Bass No Glory haalt The Darkraver en Gizmo naar Doetinchem
13 september 2013
Eerste Burst editie van het clubseizoen met Joris Voorn
Club Zeezicht invites DJ Vince
Soweso Labelnight
11 september 2013
Fuze outdoor festival
10 september 2013
IT Reunion 28 september helaas gecanceld! – Launch Peaches 'n Cream vervroegd
2013 Official Grand Closing van Beachclub Vroeger
9 september 2013
Candyshop NL invites Ik Hou D'r Van!
Epic Tilburg presents Ran-D
Hell's Basement
Kick-off Hardstyle Maniacs in Amsterdam Studio's
Laatste info Dream Village festival 2013
ST8MENT presents The Magic Show – 2 Year Anniversary!
Be prepared for a Sick Raw party 14 september
7 september 2013
Ghosttown lanceert line-up 2 decades jubileumeditie
Twee Duitse super headliners naar Nachtsport in Doornroosje
6 september 2013
DGTL ADE Trilogy
Muzikale variatie met internationale allure tijdens 'Faze magazine presents: Meanwhile at ADE'
Het Foute Feest, Winkel van Sinkel
5 september 2013
Slaves to the Rave
Michel de Hey birthday weekend inclusief DJ contest
4 september 2013
Rauw 10 jaar tijdens ADE
Restylerz indoor Festival
Zatox komt naar Nederland met nieuwe talenten!
2 september 2013
Greenfields Festival line-up release
Een nieuwe Loudness editie in de Maassilo