Partyflock
 
Nieuws · juli 2013
­ Nederland
KNIP
woensdag 31 juli 2013
'Het als de Kerstman voor je vagina'.....kijk de viral als deze uitspraak je intrigeert. Daarnaast een filmpje waardoor je misschien wel even nadenkt voor je alles onder je volledige eigen naam deelt op Internet en een filmisch bewijs dat vrouwen en homevideo's een hilarische combinatie is. Ook zie je niet 1, maar 2 foto's van de week. Naast alle standaard andere rubrieken!
Prestige
woensdag 31 juli 2013
Dit keer is het geen xxxl of een high heels edition maar een editie die staat in het teken van iets wat wij allemaal goed kennen en enorm kunnen waarderen: de nachtelijke buitenlucht. Deze editie heeft dus ook als naam mee gekregen: Prestige a night outdoor edition.
Marco V op Industry of Love
woensdag 31 juli 2013
Na de succesvolle editie van Industry of Love in januari gaat Full Moon weer een spectaculair feest neerzetten op zaterdag 21 september met topdj's zoals Marco V. Net zoals de vorige editie zal Full Moon jullie weer versteld doen staan van een sensationele licht-, laser- en ledshow.
Masterclasses van 'local heroes', dance- en rapbattles, blockparties, films, live optredens en DJ's. Het gebied rondom het Schieblock in Rotterdam transformeert in een hotspot voor hiphop- en cultuurliefhebbers. Tijdens de eerste editie van 24 uur SUBcultuur ontdekken bezoekers op tien verschillende locaties alle ins en outs van de rijke Rotterdamse hiphopcultuur.
Bijna drie jaar na de kick off van TIKTAK op zondag in AIR heeft de organisatie besloten dat het tijd is voor de volgende stap. TIKTAK groeit in augustus van wekelijkse clubavond naar maandelijks concept op de zaterdag. De locatie blijft hetzelfde, maar het evenement wordt groter.
3 Augustus is het tijd voor de eerste zaterdageditie van Dance Boulevard. Extra show, drie gedecoreerde podia, drank, lekker eten, cocktails en jouw vrienden staan nu al garant voor een onvergetelijke dag. En natuurlijk de muzikale helden van Nederlandse bodem en daar buiten. Bekijk in dit bericht de timetable en alle nuttige informatie voor deze dag!
Zaterdag 24 augustus presenteert The LinQed Talent Factory een avond vol met house. Dans en feest de Heideweek in met Lokale DJ's Mixteaser & RobbyVDL, D-Wez, DJ J.D.V., DJyve en hoofdact Vato Gonzalez & MC Tjen.
Brainburst - letterlijk: hersensplitsing, staat voor een goede bak hoofdpijn. Hoofdpijn is een symptoom waar iedereen wel eens last van heeft. Brainburst is het Amsterdamse feest dat snoeiharde early hardcore combineert met heerlijk raggende tekno/frenchcore om je kop van te laten barsten - ook als je niet te dicht bij de speakers gaat staan.
Aanstaande zondag is het weer zo ver, Koen Lebens & Tom Noah zullen deze heerlijke dag openen en warmen de boxen op voor niemand minder dan Art Department. Art Department is het pareltje van de Canadese techno & deephouse scene.
Stilzitten in de zomer? Lekker onderuitgezakt in de tuin? Niet meer genieten van de allerlekkerste hardstyle van dit moment, gebracht door de beste dj's? Zeg nou zelf, dat kan Takens je toch niet aandoen? En wees gerust, dat doen ze dan ook niet!
Op recreatiegebied Bronsbergen gaat de organisatie het vijfjarig bestaan van Pathfinder Festival met jullie vieren. Een mooiere, liefdevollere en zomerse locatie pal aan het water had Pathfinder zich niet kunnen wensen!
Euphoria: global take-over
woensdag 24 juli 2013
Op zaterdag 28 september staat 013 Tilburg in het teken van Euphoria. Dit evenement staat bekend als het perfecte podium voor de helden van het moment en de toekomst. Ditmaal overschaduwd door het thema 'global take-over'. Er zijn artiesten aanwezig uit Denemarken, Australië, Italië, Frankrijk, België, Zweden, Noorwegen, Zwitserland en natuurlijk ook gewoon uit Nederland.
Zaterdag 27 juli is het weer tijd voor het hardste feest in de Rain: R&B All Stars! Na een keiharde juni editie doe je het in juli nog eens dunnetjes over. Dit belooft weer een spetterende avond te worden, met keiharde muziek en de gezelligste mensen.
SLAM!FM in teken Tomorrowland
zaterdag 20 juli 2013
Iedereen wil ze.. SLAM! heeft ze! Tickets voor Tomorrowland. Het driedaagse festival was al na een paar minuten stijf uitverkocht, maar SLAM! heeft de allerlaatste kaarten weten te scoren. Van maandag 22 tot en met donderdag 25 juli geeft het jongerenstation elke dag tussen 17.00 en 19.00 uur twee tickets weg. Ook zendt SLAM!FM 26 en 27 juli tussen 20.00 en 22.00 uur een Tomorrowland special uit.
Op zaterdag 7 september vindt de closing party van Strandclub de Karavaan weer plaats, voor deze editie komt niemand minder dan John Digweed draaien.
Girls Love DJs invites....
donderdag 18 juli 2013
Op zaterdag 10 augustus is Girls Love DJs weer terug in de mooiste stad van de wereld, knallen ze meteen door naar AIR en hebben ze vreselijk veel zin in een nieuwe Girls Love DJs invites. Deze keer wordt het gekker dan gek, harder dan hard en wordt het gezelliger dan ooit. De zomertour is insane, en na Spanje, Griekenland en Bulgarije is Amsterdam eindelijk aan de beurt.
De 20e verjaardag van Ghosttown, die gepland stond voor zaterdag 16 november in Central Studios Utrecht, is verplaatst naar zaterdag 7 december. Dit is in goed overleg besloten met een collega-organisatie, die een probleem had met de doorgang van hun feest en alleen nog kon uitwijken naar 16 november. Om alle hardcoreliefhebbers toch de kans te bieden om beide feesten te bezoeken, is er nu voor gekozen om het 20-jarig jubileum van Ghosttown groots te vieren op 7 december.
Bloomingdale XXL
woensdag 17 juli 2013
Zon, (ro)zee en strand. We zijn eraan toe en hebben het wel verdiend. Een zwoele zomerse avond op het Bloemendaalse strand: zorgt ervoor dat vele de zondag al in hun agenda hebben geblokt en op 21 juli zal de houten vloer sterk op proef worden gesteld!
The Love Below in BIRD
dinsdag 16 juli 2013
Na een succesvolle aftrap met speciale gast 6th Borough Project, keert de nieuwe avond van D-Ribeiro op vrijdag 26 juli terug naar het Rotterdamse Jazz podium BIRD. Deze gedreven jonge Rotterdamse DJ met Kaapverdiaanse roots staat bekend om zijn eigenzinnige en soulvolle elektronische geluid.
De onlangs door Spinnin' Records gereleasete track 'Animals' van de extreem jonge en wereldwijd succesvolle DJ Martin Garrix is een regelrechte hit geworden. De track, die momenteel verscheidene topnoteringen behaalt, is de officiële solo single van de jongste DJ ooit die een #1 notering heeft gehaald in de Beatport chart.
Wat doe je als je geen zin hebt in kringgesprekken en slagroomtaart op je verjaardagsfeestje? Juist, dan organiseer je een vierentwintiguurs mini-festival!
Degenen die bij de eerste editie van Bass Protocol geweest zijn, zullen deze line-up als een totale metamorfose van het concept zien. Deze editie zal in tegenstelling tot de eerste in het teken staan van de hardste en rauwste hardstyle sounds.
Op zaterdag 21 september zal Factory 010 in Rotterdam met zijn rauwe, donkere en ondergrondse sfeer het podium zijn voor een snoeiharde editie van Darkness4life. Het hardste concept van b2s zal worden opgesplitst in twee zalen: industrial & darkcore en frenchcore & terror; een nacht voor de echte liefhebbers dus!
Alleen vrouwen
zaterdag 13 juli 2013
Altijd al gedroomd van een avond vol vrouwen? Dan is dit jou evenement want op dit evenement mogen alleen maar vrouwen komen! Dit is het nieuwe evenement van Future of House de organisator van onder andere Prestige en the Boulevard.
Trancefusion · Pure Autumn
zaterdag 13 juli 2013
Zin in een weekendje Praag met Marco V, Judge Jules, Giuseppe Ottaviani live, Bobina, Myon and Shane 54, 4 Strings featuring Ellie Lawson live, Indecent Noise, Jonas Stenberg and Juventa, Talla 2XLC, Taucher, Cold Blue, DJ Falk, Charles Mc Thorn en special guest: Betsie Larkin?
Free Recordshop is gered
vrijdag 12 juli 2013
De curatoren van Free Record Shop hebben na overleg met de crediteurencommissie en de rechter-commissarissen een oplossing bereikt voor zowel Free Record Shop als Game Mania. Dit blijkt uit een interne mail die aan het personeel is gestuurd.
SFX nam onlangs ID&T over, nou ja, voor driekwart dan. Er zijn ook al langer geruchten dat de beursgang van SFX op handen is. Op 25 juni is is de zogenaamde SEC Filing bij de NASDAQ ingediend. Deze gegevens worden gebruikt bij het evalueren van bedrijven voor beleggingsdoeleinden. In het document zijn een paar leuke wetenswaardigheden te vinden...
Strobe vs Strictly Techno
donderdag 11 juli 2013
Op 13 juli a.s is het dan eindelijk zover en slaan de Rotterdamse organisaties Strictly Techno en Strobe de handen ineen. Waar Strictly Techno de laatste editie nog Tommy Four Seven achter de decks had en Strobe Detroit Techno Militia en Mr. Jones presenteerde, doen beide organisaties het dit keer zonder buitenlandse namen.
Wasteland in Hilton Amsterdam
donderdag 11 juli 2013
Zaterdag 17 augustus aanstaande transformeert de tuin van het statige vijf sterrenhotel Hilton Amsterdam in een vrolijke, ongedwongen festivallocatie voor de kick off van House of Bad Habits.
Sourz zoekt partybloggers
woensdag 10 juli 2013
Het shootermerk Sourz is op zoek naar talentvolle bloggers, de Sourz Party Crew, die van een goed feestje houden. Zij mogen de hele zomer samen naar festivals, concerten en clubs; Sourz regelt de tickets. Komende maand wordt de Sourz Party Crew gekozen door een deskundige jury.
Met de zonovergoten uitverkochte editie van vorig jaar nog vers in het geheugen kijkt menig dance liefhebber al weer uit naar de spectaculaire afsluiting van het Nederlandse festivalseizoen. Gisteren maakte organisatie First2Dance de complete line-up bekend van de zevende editie van het Summerlake Outdoor Festival!
Happy Hardcore in Utrecht
woensdag 10 juli 2013
Oude tijden zullen herleven tijdens Happy Hardcore op 12 oktober. Na succesvolle en uitverkochte edities in Nijmegen en Tilburg, nu voor het eerst in in Central Studios te Utrecht. Supersized organiseert deze reis terug in de tijd alweer voor de tiende keer.
Zondag 14 juli plugt Click weer in bij strandfenomeen Woodstock in Bloemendaal aan Zee om stroom te tappen voor een temperamentvolle editie Click at the Beach. Acht uur lang twee massieve namen van het internationale technotheater: Nick Curly en Edu Imbernon.
Op zaterdag 20 juli is het tijd voor een extra lange editie van Compound, ditmaal komt oudgediende James Ruskin langs om deze technoavond in Studio 80 tot extase te brengen.
Na het daverend succes van de Groen als Gras indoor editie, waarbij er 1000 m2 aan gras werd gelegd in de Zuiveringshal te Amsterdam, keert het feest terug met een festival in de openlucht. Deze zomer is het gras aan de Gaasperplas in overvloed beschikbaar en zorgt Groen als Gras Festival voor een magisch festival aldaar.
Vanaf 10 augustus laat La Fête 040 een frisse wind waaien door het Eindhovense nachtleven. Met sfeervolle, kleinschalige feestjes op de meeste prachtige locaties, richt deze nieuwe organisatie zich specifiek op liefhebbers van deep- & techhouse van 25 jaar en ouder.
Dance zal deze editie sterk vertegenwoordigd zijn met zowel Basto als DJ Dannic, Guerilla Speakerz en Wannabeastar. Niemand minder dan Kraantje Pappie en The Opposites zullen zorgen voor de nodige hip-hop. Jef Martens, beter bekend als Basto zal de dertigstee editie van Dijkpop groots afsluiten.
Kaiserdisco keert vanavond terug in Toffler. Deze nu al bijzondere avond staat geheel in het teken van hun officiële album release 'Meet Me On The Floor'.
Starbeach en Kriti Vibes Chersonissos vieren deze zomer samen hun twintigjarig bestaan met een groots 3-daags festival weekend op 6,7 en 8 september. In twintig jaar tijd hebben miljoenen mensen en duizenden dj's een onvergetelijke tijd gehad tijdens honderden evenementen op twee magische locaties.
Q-dance is op zoek naar o.a.: Koekhappers, Kaasmeisjes en Carnavalskrakers. Interesse? Kijk voor alle vacatures en meer info op: www.nubreektmijnklomp.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A25626
Line-up Mindset 2013 bekend
vrijdag 5 juli 2013
Afgelopen carnavalsperiode werd 'Mindset Outdoor' door bezoekers van Partyflock beoordeeld als beste outdoor-evenement van de regio Midden Brabant. Op zaterdag 19 oktober gaat de organisatie van Mindset de lat nog hoger leggen voor zichzelf! De line-up is dit jaar uitgebreider en vertegenwoordigd meerdere genres.
DJ Jean, Eric van Kleef, Jody Bernal en nog vele andere Nederlandse dj's hebben in de nacht van donderdag op vrijdag het wereldrecord langste club dj-sessie verbroken.
Disclosure naar Melkweg
donderdag 4 juli 2013
De Britse act Disclosure staat op maandag 11 november met een liveshow in de Melkweg. De twee jonge producers zijn misschien wel de meest besproken pop- en dance-act van het afgelopen jaar en leveren het ene na het andere catchy juweeltje af.
Unleashed once again, het keiharde nieuwe album van Nederlands beste raw hardstyle label A2 Records, wordt in september gelanceerd tijdens een dikke editie van XXlerator Raw in de Matrixx! Noteer deze datum vast in je agenda en zorg dat je op tijd je ticket bemachtigt, want deze release party kun je zeker niet missen!
Toffler presents MK
donderdag 4 juli 2013
Toffler viert feest, want voor het eerst in haar geschiedenis komt 'Mister House Music' MK naar Rotterdam. De producties van deze man gaan al meer dan twintig jaar mee en liggen ten grondslag aan de hedendaagse house cultuur.
De vijftienkoppige jury van Vinylized is er uit: de vijf finalisten van Vinylized 2013 zijn bekend. Olaf Stuut, Maura Hope, Hamertje Tik, Futureban en Diep Down zijn door de jury uit honderd inzendingen gekozen als de Final Five van 2013.
De vakantie staat voor de deur! Na The Ultimate classics Collection op 13 juli gaat ook Crystal Venue met vakantie. Maar niet getreurd, op zaterdag 7 september wordt het nieuwe seizoen geopend met een spetterende editie van het altijd gratis feest Booming New Season!
Dancefestival Extrema Outdoor, 'XO', komt dit jaar met een wereldprimeur. Door het downloaden van een applicatie voor je telefoon kun je onderdeel zijn van de openingsshow van het evenement, hetgeen nog nooit eerder vertoond is. Dat maakte organisatie Extrema Network bekend.
24 Augustus wordt het driejarig bestaan gevierd op de manier zoals jullie gewend zijn van Fucking Bastards: snoeiharde geluidssystemen, vette lasershows en de ruigste artiesten met de hardste hardcore, industrial, frenchcore en terror.
31 juli 2013
KNIP
Prestige
Marco V op Industry of Love
30 juli 2013
24 uur SUBcultuur biedt platform voor de unieke urban culture van Rotterdam
29 juli 2013
TIKTAK verhuist van zondag naar zaterdag
Dance Boulevard 2013 timetable en last info
28 juli 2013
Vato Gonzalez & MC Tjen in Edense The Talent Factory
Strength of Unity haalt The Destroyer en Tripped naar Nederland
25 juli 2013
Zondag vier uur lang Art Department op Woodstock
24 juli 2013
Summer Shock met Degos & Re-Done
Pathfinder viert lustrum op droomlocatie In Zutphen
Euphoria: global take-over
Aanstaande zaterdag R&B Allstars in Rain
20 juli 2013
SLAM!FM in teken Tomorrowland
18 juli 2013
Strandclub de Karavaan boekt John Digweed voor closing party
Girls Love DJs invites....
17 juli 2013
Ghosttown · 2 Decades verplaatst naar 7 december 2013
Bloomingdale XXL
16 juli 2013
The Love Below in BIRD
Jonge Martin Garrix scoort enorme wereldhit
15 juli 2013
Tachtig dj's in een etmaal tijdens Peyote XXL
Rauw is de basis op Bass Protocol
Darkness4life: hard, harder, hardst
13 juli 2013
Alleen vrouwen
Trancefusion · Pure Autumn
12 juli 2013
Free Recordshop is gered
11 juli 2013
SFX naar de beurs, ID&T en Q-dance events naar USA
Strobe vs Strictly Techno
Wasteland in Hilton Amsterdam
10 juli 2013
Sourz zoekt partybloggers
Complete line-up Summerlake Outdoor bekend
Happy Hardcore in Utrecht
9 juli 2013
Click at the beach met zwaartekracht
8 juli 2013
Compound Extended met James Ruskin
Feesten aan de bloedmooie Gaasperplas tijdens Groen Als Gras Festival
La Fête 040 debuteert met Ensuite in Oude Rechtbank Eindhoven
7 juli 2013
Grote namen en veel talent op dertigste editie Dijkpop festival
6 juli 2013
Kaiserdisco vanavond in Toffler
5 juli 2013
Starbeach bestaat twintig jaar en viert dit met driedaags festivalweekend in september
Q-dance zoekt o.a. koekhappers en kaasmeisjes
Line-up Mindset 2013 bekend
Dj's breken wereldrecord in Panama
4 juli 2013
Disclosure naar Melkweg
XXlerator Raw · A² records' Unleashed once again release party
Toffler presents MK
3 juli 2013
Finalisten Vinylized 2013 bekend
Booming New Season: gratis opening nieuwe seizoen
2 juli 2013
Bezoeker is zelf onderdeel van openingsshow Extrema Outdoor
Fucking Bastards three year anniversary