Partyflock
 
Nieuws · juni 2013
­ Nederland
Zaterdag 1 juni vond The boulevard 19Hrs editie plaats en nu is het alweer tijd voor de volgende. Op 31 augustus sta jij samen met je vrienden van 13:00 tot 06:00 's ochtends te dansen op de dikste dance beats. H7 Warehouse in Amsterdam Sloterdijk is de plaats waar jij straks samen met je vrienden helemaal uit je dak gaat.
De Duitse festival organisatie PollerWiesen bestaat dit seizoen 20 jaar en gaat dit groots vieren op zondag 21 juli! Zet dit evenement met grote letters in je agenda; de traditionele Minus Editie zal wederom plaatsvinden in Leverkusen. Naast headliner Richie Hawtin en zijn crew (met o.a. Gaiser live en Hobo) zal niemand minder dan mister 'Music ON' Marco Carola acte de présence geven. Twee supersterren op 1 dag: dit wil je niet missen! Haal je kaarten in de vvk voor slechts 16 euro (ex fee) op pollerwiesen.org
Op zaterdag 27 juli organiseert datingwebsite Relatieplanet.nl een bruisend Singlesfeest in het sfeervolle Papa's Beachhouse te Hoofddorp. Wat is er nu heerlijker dan dit seizoen te delen met 400 andere leuke singles? Of je nu op zoek bent naar de liefde van je leven of gezelligheid, het Singlesfeest biedt singles alle ingrediënten voor een geslaagde avond!
Afgelopen week heeft EBS Events jullie gevraagd welke artiesten je graag wil zien op het Elektrolite Festival. De organisatie is druk bezig met het verwerken van de aanvragen en wil jullie laten weten dat ze alle tips erg waarderen. Ga vooral door met het doorgeven van jouw favoriete dj. Echter, het is tijd voor ander groot nieuws. Fase 1 van de line-up en informatie over de ticketsale!
Het in 2012 gestarte lesprogramma Buma Music Academy, ontwikkeld om muziekonderwijs op Nederlandse scholen nieuw leven in te blazen, krijgt in het volgende schooljaar een vervolg. In danceorganisatie ID&T is een partner gevonden om het programma verder te ontwikkelen.
Op 14 juli is het weer zo ver, Leeuwarden! Het gratis toegankelijke dance event vindt dit jaar wederom plaats op het Oldehoofsterkerkhof van 13:00 uur tot en met 22:00 uur. De line-up ziet er weer veelbelovend uit en belooft een groot feest.
Beachland, het grootste dancefestival aan de Belgische kust op het strand van Blankenberge-De Haan-Wenduine bestaat vijf jaar. Het festival brengt de grootste artiesten uit de dancewereld, dj's uit de meest toonaangevende clubs aangevuld met internationale toppers. 6 Podia per dag met uiteenlopende muzikale genres lokken jaarlijks duizenden feestvierders naar de de exclusieve locatie tussen duinen en zee dat volgens velen het unieke Ibiza gevoel oproept.
Get lucky in juli in Escape
woensdag 26 juni 2013
We're up all night to get lucky...De mannen van Daft Punk beschrijven het perfect, de zwoele en lange zomernachten zijn weer begonnen! Deze maand you are getting lucky at Escape, met o.a. DJ Raymundo's Birthday Bash op 27 juli! Can you feel it?!
Over tweeënhalve week is het eindelijk zover: de derde editie van het leukste strandfestival van het jaar Turn Up The Beach. Zaterdag 13 juli tussen 13.00 en 23.00 uur zorgt de crème de la crème van de housescene voor een onvergetelijk feest op het prachtige strand van IJmuiden aan Zee. De DJ's Ummet Ozcan, Baggi Begovic, Moombahteam, Naffz en MC's Boogshe en Zawdi MC zijn aan de reeds indrukwekkende line-up toegevoegd en maken het strandfestival compleet.
Zaterdag 14 september is het in Club Eclipse te Rotterdam tijd voor een speciaal evenement. Op deze avond en lange nacht viert Rotterdam Terror Corps zijn twintigjarig jubileum met een spetterend feest! Verdeeld over drie area's, voorzien met het beste (en hardste!) geluid, hoor je de lekkerste hardcore, early hardcore en hardere beats!
Minority Events organiseert op zaterdag 31 augustus Home-town Festival, op natuurbad De De IJzeren Man in Eindhoven. Centraal staan Marco V en Marcel Woods, twee Eindhovense dj iconen die in deze stad als artiest groot zijn geworden. Zij worden die dag bijgestaan door Jordy Dazz, Justin Prime en Benjamin Bates.
Op 21 juni organiseert de Amnesty International Studentgroup Amsterdam (AISA) een benefietfeest in Sugar Factory Amsterdam. De gehele opbrengst zal gaan naar het door Amnesty International ondersteunde Chicoco Radio. Onder het mom 'housing for housing' werken DJ's Bas Amro, Koen Lebens, Hubert Kirchner, No Reset en Anton Kuertz belangeloos mee.
Na hun briljante optreden van februari op Hardclassics in The Sand, vond de organisatie Free2party dat Deepack zeker bij het vijfjarig jubileum van de strandeditie moest zijn. Dit jaar zullen zij de closing act zijn van Hardclassics on the beach 2013, dat zeker een afsluiter wordt zoals het hoort.
Armin van Buuren is vanaf deze zomer iedere dag in Madurodam aan het draaien. Een miniatuurversie van de dj komt in de dj-booth in de miniatuurstad te staan. Bezoekers van het kleine Nederland kunnen vanaf dit seizoen allerlei interactieve dingen doen in het park, waaronder hun eigen hit mixen aan een dj-tafel. Voor het podium staan kleine Madurodammertjes te dansen en Armin 'draait' de nummers van de bezoekers.
Alle acts zijn ingecheckt voor de vierde editie van Last World Festival op 13 juli. Meer dan 100 acts vertegenwoordigen op een mooi gedecoreerd terrein de harder styles in 8 verschillende area's. De gigantische windmolens en industriële skyline zorgen voor een futuristisch effect, wat er aan alle kanten vanaf zal spatten. Het kan niet anders dan dat je je op deze dag waant in een andere en met name laatste wereld.
Pussy lounge, het rondreizende Freestyle circus van b2s, is door de jaren heen uit zijn jasje gegroeid. Alle edities zijn steevast binnen no time uitverkocht. De vraag of Pussy lounge op een grootschaligere manier kon worden georganiseerd, werd steeds vaker gesteld. b2s beantwoordt die vraag met een ja. Op zaterdag 5 oktober is Ahoy Rotterdam het toneel voor de 'Triple XL' editie van Pussy lounge.
Tientallen (inter)nationale dance acts spelen 25, 26, 27 en 28 juli in Lichtenvoorde op het jaarlijkse Zwarte Cross festival. Met de toevoeging van Crookers op zaterdagavond is de programmering compleet. Nieuw dit jaar is de samenwerking met Rauw en een extra festivaldag in de speciale festivalweide De Dansvloer.
Goed nieuws voor alle liefhebbers van degelijke technomuziek. Sonic Planet: komt na een pauze van drie jaar weer terug in Poppodium Perron 55! Dit legendarische club concept bracht in het verleden al internationale acts en DJ's als Len Faki, Aril Brikha, Heiko Laux en James Ruskin naar Venlo. Nu volgt er een nieuwe reeks feesten.
Girls Love DJs invites....
donderdag 13 juni 2013
Yesss...Op zaterdag 13 juli is het weer hartstikke feest in Amsterdam! Het maandelijkse parade paardje van de Girls Love DJs act en de bomvolle knaller van AIR. Alleen maar gezellige mensen, confetti-gekte, veel ballonnen en ijsjes voor iedereen. Voor een gestoorde avond weet je waar je dus moet zijn.
Dat lees je goed ja! Na het lezen van dit bericht weet jij hoe je kans kan maken om samen met 9 vrienden in een luxueuze Limousine naar een top live-optreden van Shermanology kan gaan. Dat gebeurt op zaterdag 22 juni, wanneer Shermanology je er tijdens House in Motion – The Candy Edition nog even goed van langs geeft voor de zomer.
GO!!!
woensdag 12 juni 2013
Zaterdag 22 juni is de vijfde editie van het concept GO! en de aanhangers van Rob & MC Joe zullen wederom worden verrast met innoverende beats en sounds met een knipoog naar de oldschool classics en waar deze mannen het nog steeds weten hoe dit het beste te doen.
Het zomerseizoen is nu officieel begonnen en dat betekent dat het stoerste real house concept van Nederland weer de befaamde stranden gaat opzoeken. Metz on the Beach begint het strandseizoen, traditioneel en zoals al drie jaar het geval is, op zondag 21 juli bij Strandclub View in Rockanje aan de Tweede Slag.
De zomer van 2013 gaat bijna beginnen en Major League Drum 'n Bass is er klaar voor! Ook deze keer staat er weer een line-up om de vingers bij af te likken. Twee van Nederlands grootste talenten staan zij aan zij met zwaargewichten uit de UK, waaronder Aphrodite en Drumsound & Bassline Smith.
Als een engel feestviert is alleen het beste net goed genoeg. Aanstaande zaterdag is het tijd om de eeuwige jeugd van Decisions' captain House@ngel te onderstrepen en dat doet Decisions natuurlijk vol overgave. Een tijdloos feest voor een tijdloze dame die het roer van de topfeesten die Decisions altijd brengt stevig in handen heeft. Een topfeest gevuld met de allerbeste Partysounds en een persoonlijke touch zoals je dat van Decisions gewend bent staat op je te wachten. Als een engel: Eindeloos weer jong in Eindelijk Weer.
De jaren '90, toen kon je voor tien gulden (€4,53) nog een rondje halen, tien Railrunners kopen, of je hele schoolklas trakteren op yogho-yogho ijs. Nu kan je er niet eens meer een kaartje voor een leuke avond uit meer voor krijgen.
Deze zaterdag mag Pussy lounge lounge eindelijk weer naar buiten tijdens Pussy lounge – At the park, dat plaatsvindt op het recreatieterrein van de Asterdplas in Breda. Het enige echte freestyle circus zal weer zorgen voor voldoende entertainment, gezelligheid en een verscheidenheid aan muziek: alles kan en alles mag!
De eerste Andere Koek zal op vrijdag 21 juni worden gebakken! De Wunderbar zal op z'n kop worden gezet, uitgeklopt en uitgewrongen. De vreemdste voorwerpen zullen je zinnen doen prikkelen met zowaar een heuse koekjesbakkerij voor de zoete lekkerbekjes.
Vroeg of laat krijgt praktisch iedereen een keer te maken met iemand in zijn of haar omgeving bij wie kanker wordt geconstateerd....
De freaks komen misschien 's nachts naar buiten, maar de ware 'die-hard' verschijnt 's morgens op de dansvloer! In hun thuishaven Amsterdam - dat langzaam maar zeker verlost begint te raken van de strenge openingsuren - is de Breakfast Club pionier op het gebied van hoogstaande feesten buiten de reguliere uitgaanstijden.
De zon schijnt en de zomer is eindelijk begonnen. Dat is aan de kaartverkoop van Dreamdields Festival te zien. De tickets vliegen over de (digitale) toonbank en is daarom op dit moment voor 93% uitverkocht. Dreamfields Festival vindt op zaterdag 29 juni plaats op het prachtige recreatiegebied Rhederlaag te Lathum.
Beachclub Vroeger zaterdag 13 juli 2013, de dag waarop waarschijnlijk bij iedere sneaker store de slingers weer tevoorschijn worden gehaald, de handjes van de boekhouders de lucht in gaan, de eerste polonaise voorzichtig al wordt ingezet en de kassa-lades nog eens extra gesmeerd worden, om er zeker van te zijn dat deze editie, net als de vier voorgaande jaren, ook weer zorgt voor zeer verrotte maandagen.
Na een geslaagde terugkeer van Putsch in april kon een tweede editie niet uitblijven. Herr Arter nodigt deze keer opnieuw fris talent en een stel interessante DJ's en producers uit die er samen een mooi feest van gaan maken daarop de zevende verdieping!
Op zaterdag 6 juli 2013 vanaf 16h associeert Area51 zich met Cocoon Event om tijdens het prille begin van de zomer Cocoon Heroes at the beach op het Evenementenstrand in Knokke-Heist voor te stellen. Naast Area 51 residents Voxter & Balance staan Oliver Huntemann, André Galluzzi, Gregor Tresher, Dana Ruh & Lexic op de affiche: not to be missed!
Wil jij overrompeld worden door een dosis geluk? Zorg dan dat je vrijdag 28 juni in de Little Buddha Amsterdam bent, voor de nieuwe hype in de house scene: Get lucky!
Op 15 juni 2013 is het dan eindelijk weer zover, een nieuwe Total Confusion! Zoals bij iedere editie heeft de organisatie ook deze keer weer een zwaargewicht uit de hardcore scene weten te strikken. True hardcore since '99! Total Confusion brengt je op zaterdag 15 juni de enige echte Evil Activities!
KNIP
woensdag 5 juni 2013
De eerste editie van juni en dus weer tijd voor de collage met foto's van de afgelopen maand! Weer verse anekdotes en een beetje leedvermaak om Skrillex.
Op zondag 2 juni, in de hoofdstad van de Ierse Republiek, presenteerde superster DJ Ferry Corsten zijn derde achturige-epos (live) Corsten's Countdown special edition, getiteld #ccsummer. De lancering van Ferry's chart-based show on RTÉ, de nationale omroep, knalde live vanuit de in Dublin gevestigde studio. De stijgende lijn van een duizelingwekkend online publiek, maakte dat het onderwerp trending was in meerder landen.
Dat er de derde editie van Daylight festival groots uitgepakt gaat worden was al duidelijk na de bekendmaking van de line-up voor dit vier area's tellende festival. Om alvast helemaal klaar te zijn voor deze wereldreis op 13 juli langs vier wereldsteden presenteren Focus Events en EYE4Dance de trailer.
De hardstyle scene is druk aan het veranderen. Terwijl de gevestigde namen inmiddels wereldwijd doorbreken, zijn er in ons eigen land ontzettend veel nieuwe namen hard aan de weg aan het timmeren om ook bij die top te gaan behoren. Op zaterdag 8 juni verzamelt XXlerator een selectie van deze veelbelovende groep artiesten en presenteert de nieuwe generatie hardstyle artiesten tijdens XXlerator – NeXXt Gen!
Next to the 'overall line-up', Dance Valley is very proud to have so many great and thrilling djs to represent the harder styles... Just check it out and make up your own mind. They'll make sure all hard styles will be grouped together in their own 'Hard Valley'. A fantastic spot for all lovers of hardstyle, hardcore and new hardstyle raw talents. Now go insane! If you jump often enough it becomes dancing!
Rauw gaat back to the future
dinsdag 4 juni 2013
De zesdee editie van het Rauw jubeljaar is een reis door de tijd. Tien jaar Rauw muziek passeert de revue tijdens vijf uur feest in Tivoli.
Een unieke en ideale cocktail voor een geslaagde vakantie: een luxe cruiseschip gemixt met DJ's die voor jou de beste beats laten weergalmen uit de boxen van de nachtclub/discotheek aan boord en dit met een uniek zicht op zee vanuit de club.
Op zaterdag 8 juni is Undertone terug in de Corso met een line-up waar velen heel erg gelukkig van worden. Niemand minder dan Cocoon dj Oliver Huntemann komt voor de allereerste keer naar Rotterdam en neemt in zijn kielzog Daso en Patrice Bäumel met zich mee.
Dit jaar was de run op Decibel tickets groter dan ooit! Veel trouwe Decibel-fans grepen tot hun ongenoegen mis bij de verkoop. b2s is blij te kunnen melden dat een zeer beperkt aantal tickets opnieuw in verkoop gaan. Deze tickets zijn vrijgekomen door geannuleerde betalingen, valse creditcards of zwarthandel.
In de aanloop naar Sunrise Festival, dat plaatsvindt 28-29-30 juni vlak over de grens op het terrein van De Lilse Bergen, introduceert Sunrise Festival vanaf 1 juni Sunrise TV. In deze episodes zullen er interviews, de opbouw van het festival, studio shots met artiesten en updates over het festival te zien zijn...
Technoclub strikes again! Duitslands enige en maandelijkse clubnacht voor trance en progressive nodigt alle vrienden van electronische muziek uit voor een unieke nacht in de voormalige Monza club!
Zaterdag omstreeks 22.00 zal Delfzijl als crisisgebied beschouwd moeten worden. Alle bewoners van Delfzijl en omgeving dienen zich te meldden bij discotheek 2night. Hier worden de bewoners opgevangen,het gaat om een enorme explosie wat de gehele nacht door zal gaan. Het gaat om het chemische middel Hardpoint.
Zaterdag 8 juni staat Together we are Hardcore Festival 2013 op de agenda! En hierbij geeft BKJN Events events je de laatste informatie over dit vijftien uur durende Hardcore-spektakel. Beginnend met de draaitijden van de vele verschillende podia.
30 juni 2013
The Boulevard komt met zeventien uur durende outdoor editie
PollerWiesen M-NUS komt eraan: zondag 21 juli met Hawtin & Carola in Leverkusen! DE
29 juni 2013
Beach edition van Relatieplanet Singlesfeest
28 juni 2013
Grote namen op nieuw indoor trancefestival Elektrolite
27 juni 2013
Buma en ID&T gaan samenwerking aan ten behoeve van muziekonderwijs
Dancetour maakt zich klaar voor Leeuwarden
26 juni 2013
5 Years Beachland zorgt voor weekend feest aan Belgische kust
Get lucky in juli in Escape
25 juni 2013
Timetable Turn up the Beach bekend
20 Years of Rotterdam Terror Corps in Eclipse, Rotterdam
24 juni 2013
Marco V en Marcel Woods laten gezicht weer zien in Eindhoven
21 juni 2013
Amnesty International Studentgroup Amsterdam organiseert benefietfeest voor Chicoco Radio
HardClassics On The Beach interviewt Deepack
18 juni 2013
Armin van Buuren kondigt nieuwe residency in Den Haag aan
Pak je koffers en reis mee naar Last World Festival
17 juni 2013
Pussy lounge: 'size does matter!'
14 juni 2013
Zwarte Cross presenteert danceprogramma
13 juni 2013
Sonic Planet feat. Octave One in Perron 55
Girls Love DJs invites....
Ga jij per limousine naar Shermanology?
12 juni 2013
GO!!!
Metz on the Beach op zondag 21 juli bij Strandclub View
11 juni 2013
Major League zomereditie 26 juli in de Melkweg
Aanstaande zaterdag feestvieren met een engel
10 juni 2013
90'S NOW in de Matrixx voor maar 10 ouderwetse Guldens
Pussy lounge at the park latest info
9 juni 2013
Andere Koek naar Wunderbar Nijmegen
Strandeditie Love and Respect for Kika
8 juni 2013
Breakfast Club ADE Special in Melkweg
7 juni 2013
Dreamfields Festival bijna uitverkocht
Hardstyle Classics en freestyle met Deepack, Luna, Isaac op Bloemendaal aan Zee
Putsch op zaterdag 22 juni in Canvas
6 juni 2013
Area 51 presents Cocoon Heroes Belgium at the beach
Lucky Charmes presents Get Lucky in Little Buddha
Total Confusion presents Evil Activities
5 juni 2013
KNIP
Ferry Corsten lanceert zomerse live editie Corsten's Countdown
Daylight festivalmix en trailer
4 juni 2013
XXlerator presenteert nieuwe generatie
Hard Valley at Dance Valley. Bam!
Rauw gaat back to the future
3 juni 2013
Ark of Dance · The Ultimate Party Cruise
Undertone aanstaande zaterdag in Corso
De allerlaatste kans op Decibel tickets
Sunrise Festival lanceert Sunrise TV
1 juni 2013
Technoclub volume 42 release night
Partygangers worden vanavond opgevangen in discotheek 2night
Together we are Hardcore festival final info