Partyflock
 
Nieuws · mei 2013
­ Nederland
Cassettedecks en acid-buttons bij de hand, het is weer bijna vrijdag en dus tijd voor een live radioshow! De mannen en dame van DOTF radio gaan je een stukje muzikale geschiedenisles geven met achter de flip-over Mar, Lisette en Maurits.
In de nasleep van het faillissement van Free Record Shop hebben de diverse ticketers die de keten als fysieke outlet voor kaartverkoop gebruikten deze service stopgezet. Het bericht dat de 'hardcopy' tickets voor evenementen niet meer via Free Record Shop loopt, dook op via de websites van enkele concertzalen en evenementen. Alle ticketers bevestigen desgevraagd het vooralsnog stilleggen van de verkoop van tickets via de keten.
Dance, of EDM zoals het tegenwoordig vaak wordt genoemd, is 'booming' en dat betekent dat er ook vele lijstjes worden gemaakt. Wie is de populairste dj? Wie heeft de meeste fans? Wie doet het goed op social media? Maar uiteindelijk komt het natuurlijk neer op de pegels die met het draaien en produceren van platen verdiend (kunnen) worden......wie is de rijkste artiest?
Deze zomer zal Bloemendaal aan Zee meer schudden dan ooit tevoren nadat Free2party met Hardclassics on the Beach haar vijfjarig jubileum viert op 13 juli, komt er ook een volledig harder Freestyle evenement naar het populairste strand van Nederland. Beachclub Vroeger ontvangt op zondag 4 augustus Freestyle Maniacs Midsummer Beachball.
Over een paar dagen, op zaterdag 1 juni, vormen het groene gras, de prachtige rivier en het zandstrand van Klein Scheveningen aan de Lek in Lopikerkapel het decor voor de allereerste editie van Dance 2 Eden Outdoor – The Festival Of The Harder Styles. Liefhebbers van hardcore, early hardcore, hardstyle en oldschool komen niets tekort;
2 Man en 1 Paardenkop is een muziek én feestproject van DJ's FlexyFrank en Bob Wisman. Wie die paardenkop is, dat weet niemand. De mannen draaiden al jaren zonder elkaar, maar samen maken ze er pas echt een feestje van met hun vuige mix van 'pompende discotech met een vleugje nostalgie'.
De tijd is aangebroken om de line-up voor het volledig uitverkochte Decibel outdoor festival 2013 bekend te maken. Ook dit jaar zullen er, verdeeld over 13 area's, meer dan 140 artiesten achter de DJ booth plaatsnemen om het publiek helemaal uit hun dak te laten gaan! Hopelijk zijn de weergoden goed gestemd en kan dit alles traditioneel onder het genot van een fel schijnend zonnetje plaatsvinden. Hier vind je de line-up per area...
Opties:
1. Naar het strand? Nee veel te koud nog. Brrrr
2. Naar de Efteling? Te duur, geen geld voor!
3. Ikea, broodje hotdog eten.? Ben je gek ofzo!?
4. Crystal Venue?... Wat is daar? Damn, dat gaat hem worden: Bloody Sunday!
Bassrulers gaat overdekt
donderdag 23 mei 2013
2K Music heeft besloten het zekere voor het onzekere te nemen en de open air mainstage te vervangen door een tent. Dit betekent dat zowel de hardstyle, hardcore als freestyle stage overdekt is deze editie. Bassrulers Outdoor is ready to rock!
Dance Boulevard, dat dit jaar tijdens haar zesde editie voor de eerste keer plaatsvindt op zaterdag, maakt vandaag haar namen bekend. Op Dance Boulevard kun je terecht bij drie area's: Harddance, House en de 90's Open Air. Dit jaar met onder andere: Coone, Deepack, Luna vs E-Force, The Partysquad, La Fuente & MC Iceman, Billy the Kit, Leroy Styles, Ruthless vs Dr. Rude!
Over enkele dagen barst Emporium- Colours of India los. De opbouw is inmiddels in volle gang. De Taj Mahal (één van de zeven nieuwe wereldwonderen) is inmiddels uit elkaar gehaald en in delen op transport gezet van Agra (India) naar recreatieterrein De Berendonck (Wijchen). Hier zal dit prachtige bouwwerk zaterdag de mainstage van Emporium vormen. Lees hier de laatste informatie voor Emporium!
Donderdag 23 mei 2013 om 10:00u gaan de eerste ongeldig gemaakte Lowlandskaarten uit de zwarthandel in de verkoop. Daarnaast gaan ook kaarten die niet door partners worden gebruikt en een aantal achtergehouden kaarten in de verkoop. In totaal gaat het om zo'n 1.000 tickets. Er kunnen maximaal twee tickets per transactie worden gekocht.
Junkie XL gaat de muziek verzorgen van een grote Hollywoodproductie. De Nederlandse muzikant werkt aan de soundtrack van 300: Rise Of An Empire. Dat maakte het management van de dj dinsdag bekend. De film is het vervolg van de historische actiefilm 300 uit 2006.
Woodlands
dinsdag 21 mei 2013
Woodlands Festival barst op zaterdag 1 juni om 11.00 uur los en is groter dan ooit. Bergens eigenste festival heeft straks negen area's met onder andere twee techno stages, live muziek, theater, beeldende kunst, Silent Disco (90's en drum n bass), Burlesque en nog veel meer inspirerende activiteiten.
Taras van de Voorde invites
maandag 20 mei 2013
Het was een kwestie van tijd voordat Taras van de Voorde met een
eigen clubavond zou komen. De Rotterdammer presenteert vrijdag 7 juni
een gloednieuwe avond in de Toffler, ondubbelzinnig getiteld Taras van
de Voorde invites
Blacklist omarmt alom
maandag 20 mei 2013
Blacklist omarmt alom het zwart der duistere zondaars, die op de dansvloer
edgy beats in freakrijke moves om durven te zetten. Met de zomer in zicht, luidt blacklist haar eerste editie in, om de zomerse hittelust toon te geven
Darko Esser's techno-platform en clubnacht Balans organiseert op vrijdag 12 juli een speciale zomereditie in de Melkweg. Te gast zijn de Amerikaanse cult-DJ Mike Parker, de Londenaar Cadans en de Amsterdamse Mirella Kroes.
Na het succes van afgelopen jaar brengen Breakfast Club & Les Enfants Terribles je op zaterdag 17 augustus de tweede editie van Wave Festival. Het meest knusse buitenfeest van Amsterdam strijkt weer neer in de groene omgeving van Paviljoen 't 't Twiske. Voor maar 21,50 euro brengen de organisaties een topprogramma met zes internationale artiesten naar de wateren aan het groene 't Twiske.
Vrijdag 14 juni keert Junction terug naar de WesterUnie, na de enorme klapper in februari met Gary Beck & Pär Grindvik! Om dit te vieren zal deze Junction een sessie van maar liefst twaalf uur lang worden: in de middag op het Westergasterras (gratis entree!) en 's nacht in de WesterUnie.
Van 18 tot 21 juli vinden wederom tienduizenden feestgangers de weg naar het grootste alternatieve festival van Europa waar ruim 200 acts op zeven podia hun opwachting maken. Een zeer gevarieerde en eigenzinnige line-up, lage ticketprijzen en een fantastische sfeer maken Dour tot één van de grootste en beste dansvloeren van Europa.
Na twee jaar is het tijd voor het echte werk. Geen massa en stampij, maar STRAF_WERK haar eerste eigen knusse en keiharde zomerfestival!
Kom deze zaterdag naar het geweldige nieuwe feest van Full Moon: Midnight Sun! Full Moon is speciaal verhuisd van buiten naar binnen met dit speciale indoor strandfeest, vanwege het slechte weer in Nederland. Het wordt zelfs zo erg dit weekend dat volgens de weersvoorspellingen deze zaterdag 35 mm regen gaat vallen met een sterke wind vooral in Amsterdam en aan de kust.
Hardshock Festival 2013, een festival om nooit te vergeten! Met een zeer exclusieve line-up,vijf grote area's, een nog groter festivalterrein dan vorig jaar en knetterhard, loepzuiver geluid gaat Hardshock Festival ook dit jaar de boeken in als onvergetelijk! De organisatie wil dan ook alle bezoekers enorm bedanken, zonder jullie had Hardshock Festival nooit kunnen bestaan. Check de aftermovie en beleef Hardshock Festival 2013 nogmaals!
At my House
maandag 13 mei 2013
Laat je betoveren in een wereld met de meest kleurrijke fantasieën en spring samen met de organisatie in een rollercoaster waarbij je blijft zweven in een constante en opzwepende vibe. Jij vraagt je vast af, hoe dan?!
Dat het gaat vlammen op Ground Zero Festival, het enige nachtfestival van Nederland, blijkt wel uit de brute afvaardiging van headliners en talent uit de meest obscure hoeken van de nationale en internationale hard dance scene. Deze artiesten gaan ervoor zorgen dat in de nacht van zaterdag 31 augustus van 22:00 uur tot 07:00 uur duizenden 'die hard ravers' met hun energie de nacht zullen verlichten.
Waar voorheen de Cinescope op de Schrijverstraat 2 gevestigd was, zal binnenkort Cell haar deuren openen. Aan de metamorfose van het gebouw wordt al ruim een jaar met man en macht gewerkt. Cell is een club met een unieke experience en biedt kwaliteit in alle facetten wat ongekend is in de Nederlandse clubwereld.
SaturdayClub
zondag 12 mei 2013
Op zaterdag 1 juni luidt SaturdayClub op gepaste wijze het zomerseizoen in! Op werkelijk een toplocatie in hartje Rotterdam wordt de SaturdayClub Special Summer Edition gehouden. SaturdayClub is een vernieuwend uitgaansconcept gericht op de modebewuste Rotterdammer en strijkt elke twee maanden neer op een sfeervolle locatie.
Rocklegende Rod Stewart lanceert in de eerste week van mei zijn langverwachte album 'Time'. De Nederlandse producers Olav Basoski en The Storks maakten hiervoor een officiële remix.
Adrenaline in The History
vrijdag 10 mei 2013
Na twee edities van Adrenaline in Hoogeveen is nu de tijd gekomen dat ook Tynaarlo eraan moet geloven. Adrenaline gaat verder in The History met de toepasselijke naam 'The Rush Continous'. Bassline Events heeft ook dit keer niet bezuinigd op de line-up en dat is te zien.
Als links en rechts de vakantie losbarst is dat reden genoeg om de bloemetjes eens goed buiten te zetten! Laat je lekker gaan en om even goed te ontstressen is er niks lekkerders dan alltime favoriete classics die je even helemaal meenemen, weg van de wereld.
Volgende week zaterdag 18 mei wordt alweer de de zevende editie van QULT gelanceerd. De knallende QULT sound zal deze avond tot ver buiten de dampkring geblazen worden. Check de teaser om in de stemming te komen!
Aanstaande Moederdag zondag 12 mei wordt tijdens het Amsterdamse Bos Festival volop de Lente gevierd. In een woest aantrekkelijk programma komen alle kwaliteiten van het mooiste bos van Amsterdam aan bod. Ook festivalorganisatoren A Day at the Park, Loveland en Dekmantel doen een duit in het zakje.
Op zondag 9 juni 2013 zal Frankfurt in Duitsland een dag lang het episch centrum zijn van de mondiale dance cultuur. In het gigantische Commerzbank-Arena stadion lanceert de Duitse organisator BigCityBeats het World Music Dome festival, een nog nooit eerder vertoond en spectaculair dagfestival met slechts de grootste namen uit de huidige dj Champions League op de line-up.
KNIP
woensdag 8 mei 2013
Op de vooravond van Hemelvaart een verse KNIP! Deze week een filmpje van een hondje dat danig in de war is, je leest teasers voor alle afgelopen week online verschenen recensies en je kunt checken waar onze fotografen komende dagen aanwezig zijn om jou op een event te vereeuwigen! Oh, en 'Don't Hassel the Hoff! He was born awesome!'
Aanstaande donderdag, op Hemelvaartsdag, komt er een speciale gast over uit Engeland om plaats te nemen in de dj-booth van AIR. Het gaat hier over één van de grootste talenten uit de internationale deephouse scene van dit moment: Ben Pearce.
Na vier stijf uitverkochte edities in Rotterdam probeert het 'kindje' van Benny Rodrigues' techno alter ego ROD het nu ook in onze hoofdstad. En niet zomaar ergens in Amsterdam, maar in de inmiddels legendarische Trouw!
De voorbereidingen van Frequence op Aquabest zijn in volle gang! Aanstaande zaterdag 11 mei 2013 is het tijd om van 13:00 tot 23:00 uur los te gaan op snoeiharde beats van onder andere Noisecontrollers, Frontliner en D-Block & S-te-Fan.
Overdreven Festival
dinsdag 7 mei 2013
Op 22 juni, de eerste dag van de zomer, zal het Overdreven Festival haar apotheose beleven in Overvecht. Na een succesvolle editie in 2012 wordt gedurende het midzomerweekend van 2013 de Cultuurstrip opnieuw omgetoverd tot overdreven festivalterrein.
De Partij van de Arbeid vindt dat er meer aandacht moet komen voor gehoorschade die met name jongeren oplopen tijdens het uitgaan. Gehoorschade is namelijk zeer gemakkelijk te voorkomen. Het is onnodig dat steeds meer jongeren permanente gehoorschade oplopen. Net zoals de PvdA het comazuipen onder de aandacht heeft gebracht, pakken ze ook de gehoorschadeproblematiek aan.
ADF 2013 goes hardstyle
dinsdag 7 mei 2013
ADF pakt dit jaar goed uit. Met een zeer volwaardige hardstyle area, genaamd Hardstyle Fellows en een zeer verrassende line-up.
Zaterdag 11 mei staat er een geweldig lekker feest op je te wachten in Almere. Het sexy zusje van Decisions is terug maakt zich op voor een nieuwe uitdagende editie: Soundsexy is back! Wie zich de laatste keer nog herinnert in februari vorig jaar weet als geen ander dat dit een feestje is om niet te missen.
Het strandseizoen is begonnen, heerlijk! De temperatuur blijft stijgen en het lentegevoel begint langzaam te komen na een veeeeel te lange winter. Latin Lovers viert de lente tijdens het Pinksterweekend aan het strand van Bloemendaal bij Beachclub Fuel! Als vanouds wordt Beachclub Fuel weer omgetoverd tot een club met tropische sferen, veel zomerse beats, tribals, vocals, cocktails, palmbomen, trommels en warmte!
Hemelvaartsdag heeft bijna iedereen vrij en dat is een perfect excuus om de avond ervoor flink uit je plaat te gaan. Op woensdag 8 mei 2013 zal Confusion Events de Rodenburg overnemen voor een nieuwe editie van Pussy Motherfuckers.
Het aftellen is begonnen, op zaterdag 11 mei 2013 zullen A.L.E.X. Events en Confusion Events afreizen naar Hünxe (Duitsland) voor de eerste outdoor editie van Army of Hardcore. Zoals jullie gewend zijn van A.L.E.X. Events en Confusion Events, zal er alles uit de kast worden gehaald zodat jullie een geweldige dag hebben.
Het rookverbod voor de hele horeca moet 1 juli volgend jaar een feit zijn. Staatssecretaris Martin van Rijn (VWS) wil de verandering van de Tabakswet voor oktober 2013 aan de Tweede Kamer voorleggen. Dit betekent dat roken straks alleen nog mag in afgescheiden ruimten in de etablissementen, waar dan geen bediening is.
Op 6 juni vind je XXlerator aan boord van de legendarische Monday Bar Cruise, tijdens de Black & White edition. Met een spetterende line-up aan topartiesten wordt dit een unieke ervaring die iedere partyganger meegemaakt moet hebben. De hosting is onderdeel van de cruise die op woensdag 5 juni begint en tot vrijdag 7 juni zal duren en ondertussen van Stockholm naar Riga en vice versa vaart. Twee avonden feest aan boord met hostings van onder andere Armada, Goodgreef en XXlerator!
Home-Town Festival 2013
vrijdag 3 mei 2013
De behoefte om deze zomer intens te beleven, is ook groter dan ooit. En al mogen we in Nederland niet klagen over de hoeveelheid festivals waaruit we kunnen kiezen: juist de winter deed Minority Events beseffen dat er beslist nog eentje bij hoort.
Nadat het Hongaarse festival Balaton Sound afgelopen winter de European Festival Award voor 'Best Medium-Sized Festival' in de wacht sleepte, blijkt opnieuw dat het festival razendsnel aan populariteit wint. Momenteel zijn er nog slechts 3.000 tickets beschikbaar. De kans is daarmee zeer groot dat het festival voor het eerst helemaal uitverkocht raakt.
Win een reis naar Ibiza
woensdag 1 mei 2013
Ja, je leest het goed. Een reis naar Ibiza in een van het meest luxe appartementencomplexen daar. Met een groot zwembad, tennisbaan en strand recht voor de deur in Cala Tarida. Kijk maar op www.appartementenibiza.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A25213 en zie hoe mooi het plekje is. Wat moet je er voor doen? Nou simpeler kan het bijna niet.
31 mei 2013
Deze week weer een verse DOTF Radio
29 mei 2013
Ticketverkoop via Free Recordshopfilialen ligt vooralsnog stil
Wie zijn de rijkste artiesten op dit moment?
28 mei 2013
Freestyle hardere stijlen vanaf Bloemendaal aan Zee
27 mei 2013
Dance 2 Eden Outdoor · All you need to know
2 Man en 1 Paardenkop organiseren feest voor fans in oudste club van Nederland
Decibel outdoor festival 2013 line-up release
24 mei 2013
Bloody Sunday: Wat ga jij doen zondag 2 juni?
23 mei 2013
Bassrulers gaat overdekt
Dance Boulevard 2013 · De line-up
22 mei 2013
Taj Mahal onderweg van India naar Wijchen
21 mei 2013
Donderdag alsnog kaarten voor uitverkocht Lowlands in de verkoop
Junkie XL maakt filmmuziek voor vervolg 300
Woodlands
20 mei 2013
Taras van de Voorde invites
Blacklist omarmt alom
18 mei 2013
Balans @ klinch zomereditie met cult-dj Mike Parker
16 mei 2013
Wave Festival op zaterdag 17 augustus in het groene Twiske
Twaalf uur lang Junction in Westerunie en op 't Westergasterras
Met de Douravaan retour naar Dour Festival
Volledige line-up Straf_Werk Festival bekend
14 mei 2013
Meer dan 15 mm verwacht aankomende zaterdag, maar in The Sand is de zon!
Aftermovie Hardshock Festival 2013
13 mei 2013
At my House
Ground Zero Festival presenteert haar vlammende line-up
Nieuwe club met internationale allure opent binnenkort haar deuren
12 mei 2013
SaturdayClub
11 mei 2013
Olav Basoski en The Storks maken exclusieve remix voor Rod Stewart
10 mei 2013
Adrenaline in The History
The Ultimate Classics Collection
QULT #7 · get ready for lift-off
9 mei 2013
Festivalorganisaties werken samen tijdens Amsterdamse Bos Festival
World Music Dome Duitslands grootste en regenbestendige openluchtfestival
8 mei 2013
KNIP
Ben Pearce te gast op Hemelvaart Special CookieClub in AIR
Beleef vanavond een RODnacht in Trouw
Timetable en laatste info Frequence
7 mei 2013
Overdreven Festival
PvdA wil campagne tegen gehoorschade
ADF 2013 goes hardstyle
6 mei 2013
Soundsexy by Decisions spettert aanstaande zaterdag in Almere
Latin Lovers on the Beach met Pinkstereditie in Bloemendaal aan Zee
Aanstaande woensdag nieuwe editie Pussy Motherfuckers
Final info Army of Hardcore Outdoor
3 mei 2013
Volledig rookverbod horeca per 1 juli 2014
XXlerator naar Stockholm op de Monday Bar Cruise
Home-Town Festival 2013
Balaton Sound bijna uitverkocht
1 mei 2013
Win een reis naar Ibiza