Partyflock
 
Nieuws · april 2013
­ Nederland
Na een daverende eerste editie gaan ze verder waar ze toen gebleven zijn. Uitverkochte edities in Rotterdam vroegen om een editie in Amsterdam en dat deden ze gewoon even. In een bomvolle AIR rockte de Engelse UK Garage formatie The Artful Dodger het dak eraf. Na deze editie was het wachten op de volgende editie, en yep hier zijn ze en beloven dat het even hard gaat.
Afgelopen februari ontmoetten grootheden Afrojack en Will.i.am elkaar in Los Angeles, waar Afrojack werkte aan zijn eigen album. Samen doken de twee artiesten de studio in en wat resulteerde was de song 'Hello' die inmiddels is toegevoegd aan Will.i.am's nieuwe album #willpower.
Escape: spring is in the air
maandag 29 april 2013
De lente is nu echt begonnen! T-shirtjes en rokjes kunnen weer uit de kast en Escape heeft daarom een zwoel programma voor je in mei met o.a. Dennis Ruyer (538 Dance Department) bij Brainwash en ook Reveal pakt weer elke donderdag uit op de populairste studentenavond van Amsterdam. Spring is in the air!
Suol Label Night in Studio 80
zondag 28 april 2013
Inmiddels heeft Suol bijna de hele wereld aangedaan, rondde onlangs een tour af in Noord-Amerika en een reeks gigs in Zuid-Afrika. Deze lente is Amsterdam aan de beurt: op 10 mei zullen Chopstick & JohnJon Studio 80 aandoen samen met twee van de grote sterren van Suol: Daniel Bortz en Till Von Sein!
8 Juni staat er een nieuwe editie van het langst durende hardcore-festival van Nederland gepland in en rondom de beroemde North Sea Venue te Zaandam. Maar liefst vijftien uur lang zullen er op acht verschillende podia, binnen en buiten, alle varianten en substromingen worden gepresenteerd op een manier zoals je die van BKJN Events events gewend bent!
Over iets meer dan vijf weken, op 1 juni, vindt op het schitterende terrein Klein Scheveningen aan de Lek in Lopikerkapel de eerste editie plaats van Dance 2 Eden Outdoor – The Festival Of The Harder Styles. Voor het anthem heeft Dance 2 Eden niemand minder dan hardstyle-pionier Clive King weten te strikken, bekend van o.a. Scantraxx en berucht om zijn hoogwaardige producties.
Na twee compleet uitverkochte edities in de Maassilo vindt op zaterdag 29 juni de nieuwe editie van Mysterious plaats. Het kon niet uitblijven: dankzij de trouwe bezoekers gaan ze deze zomer naar buiten op de meest bijzondere en mooiste outdoor locatie in Rotterdam, De De Kuip!
Na twee succesvolle en uitverkochte edities, is het op zaterdag 29 juni alweer tijd voor de derde keer van Dreamfields Festival. Het festivalterrein aan Recreatiegebied Rhederlaag in Lathum bij Zevenaar zorgt voor een idyllische setting, en organisator Matrixx zorgt voor een waanzinnige show: een gouden combinatie!
Aanstaande maandag is het zover. Voordat prins Willem Alexander onze geliefde Beatrix van de troon stoot zal er nog een laatste Koniginnenacht en dag plaatsvinden. Daarom pakt Bungalow 8 extra groots uit met een exclusieve headliner namelijk; Jean Claude Ades.
EDM liefhebbers opgelet; omcirkel vrijdag 10 mei met een dikke cirkel in je agenda want tijdens deze bijzondere nieuwe avond zullen je zintuigen flink op de proef gesteld worden!
On May 8th PRSPCT will again strike down on the Maassilo in Rotterdam for another mindblowing PRSPCT XL Indoor Festival edition!
Op 30 april aanstaande, is Amsterdam getuige van een historische gebeurtenis. Er wordt geschiedenis geschreven en Koninginnedag zal nooit meer hetzelfde zijn. We krijgen weer een koning! Dat het feestje voortaan met recht Koningsdag gaat heten zullen Sunnery James en Ryan Marciano dan ook dubbel en dwars bewijzen.
Final update P.O.R.N.
woensdag 24 april 2013
Nog een paar nachten kan je rusten tot dat je maximaal kan raven op Neerlands oudste underground hardcore feest. Industrialpartygangers, terrorheads, rauwe Frenchcorers, breakers en liefhebbers van ruige electronica kunnen hun hart ophalen in Skatepark Sweatshop te Den Haag.
Nog minder dan een week te gaan en SLAM!Koninginnedag barst los op P8 van het AFAS stadion in Alkmaar. Inmiddels is de line-up compleet. Topacts als Ferry Corsten, Eva Simons, Sharon Doorson, Billy the Kit, Sander van Doorn en DJ Jean spannen de kroon tijdens het gezelligste koninginnedagfeest.
Op 18 mei nemen de mannen van Gunz for Hire Tilburg volledig over tijdens 'The Resistance' in 013. De nacht staat garant voor een stevige portie Raw Hardstyle en de Kings of the Underground zullen hierbij veel van hun nieuwe werk ten gehore brengen. De mannen van Gunz for Hire worden deze avond natuurlijk vergezeld door een aantal collega DJ's om het rauwe en duistere plaatje nog completer te maken.
Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam, dat dit jaar het 125 jarig bestaan viert, vormt zaterdag 1 juni het decor voor een maagdelijk witte editie van Must. Doordat alle feestgangers deze avond in het wit gekleed gaan, ontstaat er een bijzondere sfeer van eenheid en saamhorigheid.
Over een week is het zo ver, dan viert Nederland voor de laatste keer Koninginnedag! Uiteraard doe je dit met Supersized en al je vrienden tijdens The Final Queensday in het Oderkerkpark te Etten-Leur. Dit is namelijk het evenement om jouw laatste Koninginnedag geheel in stijl te vieren! Verdeeld over twee area's zijn alle Hardere stijlen ruimschoots vertegenwoordigd. In dit bericht lees je alle informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de time table.
Straf, recht voor zijn raap en hartverwarmend viert Exprezz ook dit jaar de laatste verjaardag van onze Koningin-moeder mee. Op het erepodium vanzelfsprekend de maatgevende artiesten uit de stal van Exprezz met hun vrolijke kornuiten.
Het techno-genre is aan een opwaartse mars bezig en groeit met de dag in populariteit. Na acht uitverkochte edities tijdens de jaarlijkse Amsterdam Dance Event (ADE) in de Melkweg en een ramvolle bak tijdens Tomorrowland 2012, waar Dave Clarke de op één na grootste area bestierde, lijkt de Queen's Night editie van Dave Clarke Presents op 29 april as. in klinch (Melkweg) wederom een vol huis op te leveren.
Dit jaar is koninginnenacht extra feestelijk! Deze dag zal de geschiedenis in gaan als laatste koninginnenacht en de dag waarop prins Willem Alexander Prins van Oranje, Koning Willem Alexander wordt. Het belooft een historische nacht te worden met uiteraard een koninklijke line-up.
Het festival waar we met z'n allen dagen, weken en sommige zelfs al maanden op wachten gaat over enkele dagen dan echt werkelijkheid worden. Een festival waarbij de muziek voor de echte liefhebber centraal staat. Een festival op één van de mooiste recreatieplassen die Nederland rijk is en waarbij meer dan 75 artiesten te zien zijn verdeeld over vijf area's! Het gaat hier over het nu al meest besproken hardcore outdoor festival van 2013!
De cirkel is rond. DJ's ROOG en Erick E hebben met hun succesvolle Housequake-samenwerking tien jaar furore gemaakt in het Nederlandse nachtleven, staan nu op het punt een waanzinnige verjaardag te vieren én vervolgens een nieuw hoofdstuk te openen.
Ben je op zoek naar de lekkerste hardstylemuziek om de zomer mee in te gaan? Zorg dan dat je de nieuwe XXlerator dubbel CD in huis haalt. Verdeeld over twee heerlijk mix CD's vind je de lekkerste euforische tracks en de rauwste tracks van het moment. Kom je op zaterdag 27 april naar XXlerator in de Matrixx? Dan ontvang je de dubbel cd, ter waarde van €14,99, helemaal gratis!
Om de mooie ervaringen, schitterende locaties en vooral het ontmoeten van zoveel nieuwe vrienden te vieren rest dit jaar een speciale '10 jaar AD Bookings schowcase' rond. De line-ups voor deze tour zullen aangepast worden aan de specifieke locaties. Aanstaande zaterdag neemt AD Bookings haar intrede in Tresor Club in Berlijn.
Op zaterdag 13 juli 2013 reizen vele diehard festivalgangers voor de derde keer af naar het Balkhaventerrein gelegen aan het Noordzeekanaal in Zaandam voor het langst durende 1-dags festival van Nederland. Verdeeld over zeven in & outdoor stages ga je 18 uur lang los op de lekkerste deephouse, techhouse, minimal en techno op het intieme Balkenhaven terrein!
KNIP
woensdag 17 april 2013
Trimbos beantwoordt een vraag, maar vraagt zelf deze week ook iets: hulp van jou! Ook zie je een reclame voor shampoo, een filmpje met mannen die vreemdgaan in een pashokje...denken hun vrouwen en ook lees je natuurlijk weer de gebruikelijke nieuwtjes in de reeds bekende rubrieken!
20 Years Rotterdam Terror Corps
woensdag 17 april 2013
Hardcore Universe presents on Wednesday 8th May 2013: 20 Years Rotterdam Terror Corps @ Cherry Moon - Lokeren België.
Na ruim twee jaar stilte is het weer hoogste tijd voor één van de betere oldstyle events in het oosten van het land. Er zijn veel te weinig echte oldstyle evenementen in de buurt en het is dus wel weer eens tijd voor een flink potje hakken en zagen.
De tijd vliegt weer! Iedereen kijkt nu uit naar 27 april want dan gaat Crystal Venue helemaal open in alle zalen met het dikste (dirty) house, club, lounge, latin en trance mini-festival Crystal & Diamonds. Deze tweede editie van dit superfeest gaat alle registers lostrekken en zet voor jou een geweldige uitgaans-experience neer. Ruim 2000 mensen kunnen naar binnen dus zorg dat je op tijd bent voor de deuren sluiten.
In de reeks van succesvolle discofeesten organiseert Disco-Train op zaterdag 20 april bij Dekker Warmond de Disco & classics Party XL. De Disco & classics Party XL, een vernieuwde wijze van uitgaan voor mensen van 25 jaar en ouder, is éénn groot feest der herkenning, met leeftijdsgenoten die, als vanouds, een avond uit hun dak gaan.
Festivaltrein naar EXIT Festival
donderdag 11 april 2013
Naar het EXIT Festival in Servië zal dit jaar voor het eerst een rechtstreekse trein vanuit Nederland gaan rijden. De treinrit die wordt georganiseerd door Festival Travel zal vertrekken vanuit Utrecht op 7 juli en een dag later aankomen in Novi Sad. In de trein is een partywagon waar gedurende de hele reis DJ's zullen draaien.
FreaX
donderdag 11 april 2013
Na weer een tijdje stil te zijn geweest, keren de mannen van X-Beats op zaterdag 1 juni weer terug in Tivoli de Helling met een nieuwe editie FreaX. Dit zal de tiende editie worden in een Frans jasje, vandaar dat er iets speciaals gedaan moest worden. Laat nou net het muzieklabel Astrofonik tien jaar bestaan dit jaar!
Kinky on the Beach vs Slaves for Passion in Club Rodenburg wordt een absolute topper. Vanwege de verplaatsing, omdat The Villa niet meer beschikbaar was, hebben ze wat goed te maken. Zoals je gewend bent, zal het aan de muziek niet liggen. Maar ook het licht en het geluid in club Rodenburg is van zeer goede kwaliteit.
KNIP
woensdag 10 april 2013
Je ziet een levend standbeeld dat niet gediend is van ongewenste aanrakingen en we zien ook dat je goeie grappen kunt uithalen in de drive thru. En ook nog een compilatie in de categorie 'Een geluk bij een ongeluk'.
Chateau Techno, de organisatie die met haar ijzersterke evenementen steevast uitverkoopt, viert haar tweede verjaardag met haar allereerste festival in het Westelijke Havengebied van Amsterdam. Het publiek verdeelt Chateau over drie in- en outdoor podia en zo barst Chateau Techno in een intieme setting los met misschien wel de grootste line-up tot nu toe.
Na het geweldige succes van afgelopen Full Moon in The Sand met de super LED-show presenteren de makers met trots hun nieuwe paradepaardje: Midnight Sun @ The Beach. 'The Unique Midsummernight dream' op zaterdag 18 mei in The Sand Amsterdam. The most intimate sexy indoor Beach Party of 2013! Daar wil je bij zijn.
Club Freedom in de Lichtfabriek
woensdag 10 april 2013
In de Lichtfabriek wordt op zaterdag 8 juni 2013 Club Freedom georganiseerd, hèt feest voor iedereen die helemaal klaar is voor de zomer! Het feest is in handen van het jonge Haarlemse bedrijf Feestfixers. Celebrate the start of your summer @ Club Freedom!
Wat ging iedereen toch heerlijk tijdens de eerste editie van Estéreo in de Sugar Factory! Gelukkig hoef je niet lang te wachten op een waardig vervolg: Zaterdag 20 april ga je het gewoon dunnetjes overdoen!
Op zaterdag 13 april kan je vanaf 12 uur weer terecht aan de Ambachtsstraat 12 te Poortugaal voor de beste deals op het gebied van hardcore/gabber merchandise en meer! Niet alleen zijn er superkoopjes te halen zoals shirts, cd's en dvd's vanaf 1 euro maar ook kan je diverse artiesten ontmoeten en live luisteren naar de hardcoreradio uitzending.
Electric Daisy Carnival London
maandag 8 april 2013
Electric Daisy Carnival, the world-famous electronic music event, will be heading to London's Queen Elizabeth Olympic Park on Saturday 20th July 2013 for one of the biggest shows to hit the UK this summer, featuring some of electronic music's biggest and most globally recognised talent, including headliners Tiësto and Avicii, as well as Steve Angello, Alesso, Hardwell, Madeon and many more, across one main stage and three arenas.
Aanstaande vrijdag, 12 april, is het zover: de grote opening van Belgiës enige discotheek die (raw) hardstyle programmeert. Discotheek Desire is stijlvol en ligt in het noorden van België namelijk te Vosselaar (Turnhout). Komende vanaf Tilburg ben je er met de wagen in twintig minuutjes en met OV is het ook makkelijk te bereiken.
Goed nieuws voor alle Pussy lounge liefhebbers en dan met name degene die buiten de boot zijn gevallen bij de spectaculaire voorverkoop van Pussy lounge at the park. Twee weken later, op zondag 30 juni, host b2s een onvervalste Pussy lounge area op het Belgische Sunrise Festival! Na talloze geslaagde en uitverkochte edities in Nederland, werd het de hoogste tijd dat Pussy lounge op bezoek bij onze zuiderburen zou gaan!
SLAM!FM Dutch Dance Days
zondag 7 april 2013
Van 8 tot en met 13 april staat SLAM!FM in het teken van de Nederlandse dancescene. Tijdens deze week is de gehele playlist gevuld met de beste danceproducties van eigen bodem en komen elke dag Nederlandse DJ's langs in de studio voor te gekke live sets.
Op zaterdag 18 mei palmt UrbaNice het Antwerpse Sportpaleis in. Daarmee wordt het Sportpaleis de grootste en vetste club van het land voor liefhebbers van r&b, hiphop, soul & funk en andere muziekgenres met een urban randje. Met een pimped out, chromed out decor, een indrukwekkende klank- en lichtshow en toppers uit binnen- en buitenland, zullen de temperaturen ongetwijfeld hoog oplopen.
DOTF Radio is er al een poosje zoet mee, maar de timetable voor DOTF Radio voor vanavond is dan toch eindelijk definitief. Een radio-avond die geheel in het teken zal staan van oldschool en de verjaardag van Mar / Sneaky-D, oprichter van DOTF.
Vorig jaar sprak al boekdelen, dit jaar gaat 7th Sunday voor een nog heter Pinksterweekend zorgen. Dat blijkt wel uit de line-up die het Brabantse dancefestival nu bekendmaakt plus een hoop sfeerverhogende festiviteiten op het terrein.
Fade In is het gloed nieuwe elektronische muziekfestival van de Fuse, de wereldvermaarde techno club in Brussel en Time Warp, de festivalorganisatoren met als thuisbasis Mannheim. Fade in vind plaats op woensdag 8 mei 2013 in Tour & Taxis in Brussel, een unieke historische locatie.
Na vier jaarlijkse edities gooit Stekkerfest voor de vijfde editie het roer rigoureus om, en dat gaan bezoekers van het festival onder andere terugzien in de manier waarop de programmering tot stand komt. Maar bovenal: vanaf nu is de naam Stekkerfest verleden tijd en gaat het festival verder als Stekker in het Park, waarvan de eerste editie dit jaar plaats heeft op 27 juli 2013.
Escape: code orange in april
woensdag 3 april 2013
De zaterdagavond van Escape is al jaren op rij dé populairste en langstlopende clubavond van onze hoofdstad en ook Koninginnenacht en -dag zijn altijd legendarisch. Het is dit jaar de laatste dag en nacht van Bea en daarom wordt er in april extra uitgepakt. met een oranje tintje uiteraard!
Op 15 juni 2013 is het befaamde Paard in Den Haag het podium voor een gloednieuw hardstyle concept. Het feest Delusion is door BML Events op de kaart gezet om Den Haag weer eens goed kennis te laten maken met 'the harder styles in dance music'.
30 april 2013
Vintage keert terug naar de hoofdstad
Afrojack en will.i.am werken samen aan nieuwe single 'Hello'
29 april 2013
Escape: spring is in the air
28 april 2013
Suol Label Night in Studio 80
Together we are Hardcore festival complete line up
26 april 2013
Release Dance 2 Eden Outdoor anthem
Verkoop early bird voor Mysterious Outdoor in de Kuip van start
25 april 2013
Dreamfields Festival presenteert volledige line-up
Carita La Niña viert haar verjaardag in stijl tijdens Koninginnenacht
Premier Affair beleeft vrijdag 10 mei premiere met Dyro in Escape
PRSPCT XL · The Indoor Festival Edition
Sunnery James & Ryan Marciano op Koninginnedag terug in Amsterdam
24 april 2013
Final update P.O.R.N.
Line-up SLAM!Koninginnedag compleet
Bekendmaking line-up Gunz for Hire 'The Resistance'
Concertgebouw in Amsterdam voor één nacht 'White House'
De laatste Koninginnedag vier je tijdens The Final Queensday!
23 april 2013
Exprezz op straat met Q-day outdoor
22 april 2013
Dave Clarke Presents tijdens Koninginnenacht op weg naar 'beste editie ooit'
Timetable en laatste info Super Sunday Queensnight Special
19 april 2013
Hardshock Festival 2013 timetable en laatste informatie
Housequake viert tienjarig bestaan
XXlerator: gratis dubbel CD · Tracklist
18 april 2013
AD Bookings viert tienjarig bestaan met rondreizende showcase
18hrs festival 2013 maakt de complete line-up bekend!
17 april 2013
KNIP
20 Years Rotterdam Terror Corps
16 april 2013
Oldstyle Till I Die is bigger, bolder, better, maar vooral back
Open all areas op Crystal & Diamonds
11 april 2013
Terug naar de 70s, 80s & 90s met het ultieme discofeest voor 25-plussers
Festivaltrein naar EXIT Festival
FreaX
Kinky on the Beach vs Slaves for Passion 27 april in Club Rodenburg
10 april 2013
KNIP
Chateau Techno viert tweejarig jubileum met festival
Full Moon komt met een nieuw concept op zaterdag 18 mei in The Sand
Club Freedom in de Lichtfabriek
9 april 2013
Flexen en grinden tijdens Estéreo in SugarFactory
Aanstaande zaterdag weer Blow Out Sale
8 april 2013
Electric Daisy Carnival London
Grote opening (raw) hardstyle-club aanstaande vrijdag
Pussy lounge gaat over de grens
7 april 2013
SLAM!FM Dutch Dance Days
6 april 2013
UrbaNice voegt Tyga toe aan affiche
5 april 2013
Oprichter DOTF Radio viert verjaardag met topnamen
4 april 2013
7th Sunday pakt uit met uitgebreide line-up
Fade In gedurfde nieuwkomer op de Europese festivalmarkt
3 april 2013
Stekker in het Park vernieuwt met internationaal muziekproject
Escape: code orange in april
Hardstyle na lange tijd terug in Paard van Troje