Partyflock
 
Nieuws · december 2013
­ Nederland
Nog maar een paar dagen te gaan en dan mag bass-lievend Nederland weer losgaan in het Klokgebouw in Eindhoven. Lees in dit bericht de laatste info over de vierde editie van Resist op 4 januari 2014. Tip: kom vroeg om drukte bij de deur te voorkomen.
Partyflockjaaroverzicht 2013
dinsdag 31 december 2013
Je kunt geen krant openslaan, website bezoeken of televisie aanzetten zonder geconfronteerd te worden met overzichten, lijstjes en terugblikken. Dit jaar doen wij ook maar eens mee! Lees in dit bericht onder meer wat de best bezochte organisaties zijn, de meest becommentarieerde nieuwsberichten, welke locaties de meeste events organiseerden, welke organisaties en locaties de meeste bezoekers trokken en welke artiesten de meeste nieuwe fans vergaarden.
Op 24 mei zal er geschiedenis geschreven gaan worden in Zwolle, Megabase Outdoor is namelijk het allereerste hardstyle evenement wat in Park de Wezenlanden georganiseerd gaat worden. Naast het grootste bevrijdingsfestival van Nederland krijgt dit park aan de rand van het centrum van Zwolle er vanaf 2014 dus ook een dik hardstyle evenement bij.
Aanstaande dinsdag 31 december 2013 gaat het gebeuren! 'Wild Wild West – New Years Eve 2013 in Club en Multifunctioneel centrum Havana te Sliedrecht. Alles geheel in 'Wild Wild West' sferen zul je je wanen in het oude wilde westen met de modernste technieken van nu op het gebied van mooie visuals en sounds! Kaarten zijn online in de voorverkoop te koop voor slechts €17,50!
Terwijl de laatste dagen van 2013 zich aandienen, worden de laatste voorbereidingen getroffen om The Sand om te toveren voor Secret Affair NYE.Op 31 december is Secret Affair NYE de 'place to be' voor party peeps die 2013 gepast willen afsluiten, namelijk met de beste dj's, spectaculair decor en ongekend entertainment. Wie nog geen ticket heeft aangeschaft is gewaarschuwd; de verkoop loopt harder dan de uitverkochte editie van 2012!
Na een fantastisch eerste jaar willen ze het jaar zoetig afsluiten. Samen met jou springt Candyshop het nieuwe jaar in met een special New Years Eve 2014 party!
Vanavond in Perron 55 Corelicious
zaterdag 28 december 2013
Alle hardcoreliefhebbers uit Noord-Limburg en omstreken opgelet! Na een reeks succesvolle oldschool/early rave en freestyle feesten, gaat Perron 55 in samenwerking met organisatie LCV een tandje harder! Deze avond krijg je de mogelijkheid om weer eens een echt hardcore feest in Venlo mee te maken.
Op 28 december reist Defected met een sterke afvaardiging naar Amsterdam met niemand minder dan Sandy Rivera aka Kings of Tomorrow, Copyright en Sam Divine. Sandy Rivera is al vele jaren actief als producer en dj en is zowel onder zijn eigen naam als met zijn alias Kings of Tomorrow verantwoordelijk voor vele house klassiekers zoals 'Finally'en 'Freak'.
Body Echoes presents 4Dsound met Lucy
donderdag 26 december 2013
Body Echoes is de eerste in een serie 4DSOUND Artist in Residency optredens met het 4DSOUND systeem. Het 4DSOUND systeem geeft je de mogelijkheid om door een ruimte te lopen en geluid vanuit alle kanten te beleven. Geluid lijkt te zweven in de ruimte – als een geest.
Op woensdag 15 januari om 19:00 uur start de Early Dream kaartverkoop van Daydream Festival 2014. Vorig jaar was er een enorme run op de Early Dream tickets, in slechts 10 minuten waren de 4000 tickets uitverkocht. Om de verkoop dit jaar beter te laten verlopen en meer personen een kans te geven zal het verkooptraject dit jaar verlopen door middel van een voorregistratie.
Miss Djax en Rockit hebben de krachten opnieuw gebundeld en deze samenwerking manifesteert zich in de vorm van een XL editie van het meest bekende hard techno fenomeen van Nederland: Djax it Up. Wederom keert Miss Djax terug naar de WesterUnie en ook deze keer neemt zij alleen de beste DJ's mee om de tour van het 25-jarig jubileum van haar platenlabel Djax Records in te luiden met nationale en internationale techno beats.
Zaterdag is het zover, het grootste feest rond de jaarwisseling in Amsterdam. Tijd voor de timetable voor Xtra Large, zaterdag in The Sand. Terwijl de laatste kaarten verkocht worden is de organisatie al keihard bezig met de opbouw voor het grootste feest van Amsterdam rond de jaarwisseling. De dj's komen letterlijk uit de halve wereld en zijn stuk voor stuk ook wereldwijd beroemd. Ook de enorme constructie voor de spectaculaire Boombox met 3D mapping is bijna klaar.
In samenwerking met Hardstyle.com presenteert XXlerator de Hardstyle Top 100 van 2013. Welke track gaat er vandoor met de titel 'populairste track van 2013'? Op 'Derde Kerstdag' 27 december ontdek je het tijdens de presentatie van de Top 100 van 2013, gehost door MC Villain. Voorspel de #1 en maak kans op 2 tickets voor XXlerator Outdoor.
We know that the world is in the peaceful X-mas vibe. But for us there is no X-mas without a brutal dose of real hardcore. We're very happy to herewith present you the massive Masters Of Hardcore X-mas 2013 mega-video mix
Tot dinsdag 24 december 14.00 uur kan jij nog je early bird kaartje voor €12,50 halen voor Booming Sexy New Year vs Goldmember locatie 2 en dat is het echt uit met de pret. Een VIP-kaartje kost maar €25. Deze locatie is intiem, gezellig en een heel goed alternatief om toch op 1 januari te stappen.
Op zaterdag 12 en zondag 13 april is de kick-off van het festivalseizoen met de zesde editie van Rebirth Festival. Na vier stijf uitverkochte edities gaat Rebirth dit jaar een stapje verder met Mission: Evolution.
Het Haarlemse technofestival, dat in 2014 op zaterdag 31 mei wederom aan de Veerplas plaatsvindt, heeft de line-up bekend gemaakt. Een vroeg Kerstcadeautje. Edit Festival weet ook in 2014 weer een vernieuwende en diverse programmering neer te zetten met daarbij een juiste balans tussen nieuw en gevestigd talent, lokaal en internationaal.
De voorbereidingen voor de grote Hardclassics editie in The Sand op 15 februari is in volle gang. Free2party pakt flink uit met wild motherfucker Gerardo Roschini alias Zatox. Deze grootmeester wordt speciaal uit Italië ingevlogen voor een ruim twee uur durende meesterset. Een trip door zijn muzikale oeuvre is het absoluut ultieme oorgasme voor de connaisseurs van de hardstyle-klassiekers.
Queendance wordt Kingdance
vrijdag 20 december 2013
Het duurt nog even, maar High Energy Events en Las Rosas zijn er al druk mee bezig: Kingdance 2014! Kingdance is het grootste outdoor dancefestival rondom Koningsdag in Zwolle en omstreken. Dit jaarlijks terugkomende event, wat vorig jaar de naam Queendance droeg, gaat vanaf 2014 verder onder de naam Kingdance.
Een goed begin is het halve werk, zo dacht ook Studio 80. De Amsterdamse club heeft daarom niemand minder Steve Bug, Tom Ruijg, Elias Mazian, Victor Coral en Daan Groeneveld uitgenodigd om van New Years Eve niet alleen een knallende afsluiter, maar ook een goed begin van het nieuwe jaar te maken.
Iedereen verdient zijn fifteen minutes of fame, vindt Must. En rolt daarom op 31 januari 2014 de rode loper uit voor een glamour feestje waar iedereen een VIP is. De Laurenskerk is het toneel van taferelen die zich normaal in Hollywood afspelen, met veel pracht, praal en glitter.
Donderdag 19 december krijgt house-liefhebbend Utrecht de kans om haar steentje bij te dragen aan 3FM's Serious Request. EKKO opent haar deuren voor een lekker avondje dansen op de rollende beats van Dagrust en Funky Deluxe.
Niemand minder dan Wildstylez zal donderdag 26 december op tweede kerstdag aanwezig zijn in Club Deftig Den Haag. Wildstylez zal een spetterende optreden verzorgen. Na al zijn succes, top-40 hits en een hoge notering in de DJMAG Top100 is hij op tweede kerstdag in club Deftig Den Haag.
Op 27 december organiseert Stuiterbeesten haar laatste evenement van 2013 met niemand minder dan de nummer twee hardstyle DJ ter wereld: Frontliner.
Fast & Akkurad, de naam zegt het al: snelle, harde en doeltreffende muziek! Het evenement wordt gepowered door wat echte 'Hong Kong Violence' en dit is de tweede garantie die jullie krijgen dat het om een keihard evenement gaat!
WEARE1 XL Edition 20 December 2013
maandag 16 december 2013
Op vrijdag 20 december is WEARE1 terug in Club Cell Almere. Dit keer nog groter, er zijn 2 zalen geopend. WEARE1 is een concept dat maandelijks terug komt in Club Cell in Almere. Door talenten de kans te geven op dit concept probeert WEARE1 een springplank te vormen voor de toekomst. Natuurlijk staan er ook grote namen op de line-up, in verleden hebben o.a. Wildstylez, E-Force, Adaro en nog vele anderen op het podium gestaan. Dit keer zullen Crypsis, Titan en Frequencerz de toon zetten in de main zaal, ook zullen er in zaal 2 wat bekende namen voorbij komen zoals J-Roon & Kosmix en Ironite. Normaal gesproken staat WEARE1 voor raw hardstyle, maar omdat het bijna kerst is zullen er veel meer stijlen langskomen.
Zaterdag 15 februari dagen Shock, Adaro, Deepack, E-Force, Chain Reaction, Deetox en Phuture Noize alle hardstyle-liefhebbers uit om de winter te trotseren. Het Ebbingekwartier te Groningen wordt voorzien van 2000m2 aan verwarmde tent voor een echte winterse editie!
Een avond die een gevuld programma krijgt met een designer fashion show van o.a. Dress by Estelle en Miss Pearl Couture, gelopen door voormalig Miss Nederland winnaressen, zangoptredens van Cystine Carreon, Lou Prince en Soundset Duo, een Filippijns 'Tinikling' dansoptreden tijdens de loterij en DJ-optredens van Stefan Vilijn, BIGGI, Lucky Charmes, Howard D, Robert Feelgood en Andy Callister, bijgestaan door Me Like MC. De avond wordt gepresenteerd door Sheryl zelf, samen met artiest MC Dan Stezo.
Geniet bij binnenkomst van een welkoms drankje en waan jezelf daarna terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80, 90 & 00's! De beste DJ's staan achter de draaitafels om te zorgen voor spetterend vuurwerk op de dansvloer. Verwelkom het jaar 2014 terwijl je danst op alle hits van Michael Jackson, Usher en Beyonce en 'Party Like It's 1999' met Prince!
Birdhouse invites Ryan Leslie
vrijdag 13 december 2013
Zoals beloofd, is december de maand waarbij Birdhouse gigantisch uitpakt. Niemand minder dan top of the bill R&B artist Ryan Leslie zal een special performance geven in AIR Amsterdam.
Op 29 maart 2014 zullen alle clubliefhebbers uit de zuidelijke helft van het land het antwoord op de hen welbekende vraag 'Ik weet niet waar ik het zoeken moet' vinden in het Eindhovense Klokgebouw.
Met nog een kleine week te gaan maakt High Energy Events zich op voor de eerste editie van MegaWatt Festival in de IJsselhallen te Zwolle. MegaWatt Festival is met meer dan 50 artiesten en 5 area's het grootste indoor festival van deze maand. High Energy Events gaat met deze eerste editie werkelijk waar alles uit de kast halen om jouw een onvergetelijke nacht te bezorgen. Verwacht dan ook grote licht- en lasershows, high-level entertainment en mede dankzij een dikke line-up een nacht waarbij stilstaan geen optie is.
De kelder van het Volkskrantgebouw is nog geen week hetzelfde geweest sinds de opening van Doka, een paar maanden geleden. Van een club met toiletten zonder deur tot een kelder vol Vintage; Doka heeft een veranderlijke geest. Deze energie vormt de kern van de énige NYE in de tijdelijke club.
De Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) hebben vandaag de nominaties bekendgemaakt voor de IJzeren Podiumdieren 2013. De prijzen worden uitgereikt aan de vooravond van Noorderslag tijdens het Eurosonic Noorderslag 2014 op zaterdag 18 januari 2014.
Voor het eerst in Nederland zal Xtra Large het geweldige enorme 3D Mapping object dat wereldwijd op de grootste feesten naam heeft gemaakt maar echt nog nimmer in Nederland vertoond is. Voor deze trance-editie van Xtra Large trekt Nachtboetiek alles uit de kast. Dit wordt een spektakel waar je echt bij moet zijn. Xtra Large presents de Boombox 1024!
Zaterdag 14 december net nu de Sint weg is en net voor de kerst zal de zevende editie plaatsvinden van het concept GO!!! De aanhangers van Rob & Joe zullen wederom worden verrast met innoverende beats en sounds met een knipoog naar de oldschool classics waar deze mannen nog steeds weten hoe dit het beste te doen.
Oud en Nieuw 2013-2014 zal voor altijd in je geheugen gegrift blijven als je ervoor kiest om net zoals één van de mensen die vorig jaar bij het uitverkochte Oud & Nieuw feest Exclusive waren, er dit jaar ook bij te zijn in de Stairway to Heaven te Utrecht!
DGTL is terug in 2014 als dé opening van het festivalseizoen met een heuse weekender. De historische 5 graden celsius tijdens de eerste editie is klaarblijkelijk niemand in de koude kleren gaan zitten. Gelukkig voor de koukleumen onder ons, valt paasweekend volgend jaar 3 weken later. Op 19 en 20 april is de NDSM-Werf in Amsterdam Noord het domein van een weekend lang DGTL. Met 2 dagen festival, 6 podia en 81 artiesten komen liefhebbers van de diepere elektronische muziekstijlen aan hun trekken.
Rondtrekkende feestorganisatie Ballenbaque viert de kerst dit jaar in MEZZ en het kleurrijke circus strijkt met maar liefst 20.000 ballenbakballen neer in het Bredase poppodium.
24 December is het weer tijd voor het jaarlijkse kerstfeest Bloody Christmas in XXL Culemborg. Zoals je van de afgelopen jaren weet wordt er altijd gezorgd voor een topline-up waar zelfs de kerstman zin van krijgt om te gaan hakkuh tot hij er bij neer valt.
Wonderland Festival
zondag 8 december 2013
Bij normaal denken mensen aan burgerlijk, bij normaal denken mensen aan 9 tot 5, bij normaal denken mensen aan kamperen in Oegstgeest. Maar Wonderland Festival is alles behalve normaal. Zij houden van gek en lappen alle regels aan hun laars. Zij maken er een verknipte bende van. Op 15 februari slaan Verknipt en Deep House Amsterdam de handen in een om jullie een groot spektakel te bieden.
Showtek op nummer 1 in Zuid-Afrika
zaterdag 7 december 2013
Het Nederlandse danceduo Showtek heeft met de single 'Booyah' de eerste positie bereikt in de Zuid-Afrikaanse hitlijst. De samenwerking met Sonny Wilson en We Are Loud is de eerste nummer 1-notering voor de broers Sjoerd en Wouter Janssen uit Eindhoven. Onlangs stond 'Booyah' al in de top 5 van de Britse Top 40.
De bal gaat vallen in Aalsmeer! De onlangs geopende Club Liberty, een imposante nachtclub gestijld naar New Yorkse maatstaven, gaat ook Oud & Nieuw vieren zoals dat aan de overzijde van de oceaan wordt gedaan. Het zakken van de bal op Time Square is al een wereldberoemd fenomeen, op dinsdag 31 december gaat Nederlands nieuwste club er eveneens iets speciaals van maken.
Terug in de hardste locatie van Midden Nederland: Inception! Zaterdag 14 december staan de bassen weer vol aan en vergaat de wereld om je heen in het sonische geweld van de vetste hardstyle. Deze keer niet alleen met een moddervette Inception area maar ook met een area hosted by Hard at Heart.
Sinterklaas is weer voorbij. Met deze wind waait Kerst, Oud en Nieuw en de rest van de winter ook zo over en kan het festivalseizoen weer aanbreken. De lente is dichterbij dan je denkt! Tijd dus voor een update omtrent één van de eerste buitenfestivals van het jaar: Edit Festival.
Het is een unicum: Now&Wow maakt bekend welke dj's gaan draaien op 14 december tijdens Now&Wow Fest V. Nooit eerder gaven Ted Langenbach en zijn creatieve team prijs wie achter de draaitafels plaatsnemen. In de industriële Maassilo draait onder meer internationaal vermaarde Joris Voorn.
Voel je het al? Een beetje guur wordt het buiten. Maar geen nood, want je kunt in elk geval warmpjes de winter in bij Decisions' X-Mas Sparkling Edition op zaterdag 21 december! De winter is die dag officieel begonnen en Decisions zorgt er wel voor dat je dat gauw weer vergeten bent!
Het waren de dagen dat dance nog puur was, de tijd dat dansmuziek nog simpelweg house heette, zonder verdeling tussen mellow, gabber, trance of techno. Klinkt sentimenteel, toch stond iedereen vanaf de eerste housegolf, eind jaren '80, tot 1994 op dezelfde muziek te feesten. Reden genoeg voor classics-feest The Beginning om terug te blikken op deze unieke periode met dj's die ook toen al van de partij waren.
Op zaterdag 22 februari keert Hardcore4life terug naar de Maassilo voor een nacht die in het teken staat van alleen het allerhardste wat je op muziekgebied kunt vinden: Hardcore! Er zijn dit jaar maar liefst 4 area's aanwezig, te noemen: een hardcore-, een early rave & hardcore classics-, een hardcore4ladies- en een darkcore, industrial & terror area. Er is dus voor iedere Hardcore liefhebber wat wils tijdens deze editie van Hardcore4life!
Pokke-Kerst-Herrie 2013
maandag 2 december 2013
25 december nadert: op deze avond zitten de meesten met hun vrienden en familie rond de tafel, dineren, geven elkaar cadeautjes, drinken een borrel en maken het gezellig. De kerstmuziek klinkt volop door in de huiskamers. Maar in Beesd galmen er nog andere klanken door de straten.. 25 december betekent namelijk ook: Pokke-Kerst-Herrie 2013!
31 december 2013
'New Year's' bash Resist presenteert timetable
Partyflockjaaroverzicht 2013
30 december 2013
Megabase Outdoor presents Digital Punk – Unleashed
Laatste info en timetable Wild Wild West NYE 2013
Secret Affair NYE: countdown has started
28 december 2013
Candyshop NL met NYE editie in Grandcafé Lieve Lust
Vanavond in Perron 55 Corelicious
26 december 2013
Defected keert 28 december terug naar AIR
Body Echoes presents 4Dsound met Lucy
25 december 2013
Pre-registreren voor Early Dream tickets Daydream Festival
24 december 2013
Line-up Djax it Up 25th Anniversary kick-off party in Westerunie
Laatste kaarten Xtra Large, timetable en final info
XXlerator & Hardstyle.com present Top 100 of 2013
Masters of Hardcore X-mas 2013 mega-video mix
23 december 2013
Laatste dag early bird actie Booming Sexy New Year en aankondiging nieuw event Fast and the Fabulous
Two days of hardstyle madness tijdens Rebirth Festival 2014
20 december 2013
Edit Festival presenteert volledige line up voor 2014
Hardstyle classics met Zatox, Prophet, Thera en Alpha Twins tijdens HardClassics
Queendance wordt Kingdance
Studio 80 luidt het nieuwe jaar in met Steve Bug
19 december 2013
Must met Red Carpet event terug in Laurenskerk
18 december 2013
House-liefhebbend Utrecht danst voor Serious Request
Wildstylez op tweede kerstdag na lange tijd weer in Den Haag
17 december 2013
Stuiterbeesten sluit het jaar knallend af met Frontliner
16 december 2013
Laatste informatie speciale eerste editie van Fast & Akkurad
WEARE1 XL Edition 20 December 2013
15 december 2013
Trotseer de winter tijdens de 'Massive Winter Edition' van Shock in Groningen
14 december 2013
Feestelijke benefietavond voor de Filipijnen in Leiden
We all love '80's '90's 00's NYE Special in Panama*
13 december 2013
Birdhouse invites Ryan Leslie
Oude tijden herleven met Memorylane in het Klokgebouw
Timetable en laatste info MegaWatt Festival
11 december 2013
De énige NYE in de huidige kelder van het Volkskrantgebouw
Nominaties IJzeren Podiumdieren 2013 bekend
Spectaculaire Boombox 1024 3D mapping voor het eerst in Nederland
GO!! Chapter 7 · Rob & MC Joe solo project
10 december 2013
Soixante Neuf & Luxurious present Exclusive NYE 2014
DGTL festival 2014 wordt meerdaags festival
9 december 2013
Ravotten op house in een echte ballenbak in Mezz
8 december 2013
Bloody Christmas: gratis kerst voor iedereen
Wonderland Festival
7 december 2013
Showtek op nummer 1 in Zuid-Afrika
6 december 2013
Club Liberty presents New Year's Eve Ball Drop
Enter Jurassic Park tijdens Inception
Start ticketverkoop Edit Festival 2014
Now&Wow Fest maakt voor het eerst line-up bekend
5 december 2013
Decisions weer los tijdens haar X-mas Sparkling Edition op 21 december
4 december 2013
House classics in Toren bij The Beginning
2 december 2013
Hardcore4life breekt op 22 februari de Maassilo af
Pokke-Kerst-Herrie 2013