Partyflock
 
Nieuws · november 2013
­ Nederland
De hardste techno avond van Awakenings komt er weer aan! Zaterdag 28 december staan zeven stoere chicks op het podium in de Gashouder en persen de hardste technoplaten eruit! Check hier de line-up/timetable van deze Female Hard Techno Special...
Na een paar jaar van afwezigheid is er weer een groot feest in Claus. Met live optredens van Dirtcaps, Jamento en WILD FM DJ's belooft het een spetterende avond te worden.
Op zaterdag 7 december laat Dennis van der Geest het publiek in Millers in Den Haag genieten van house muziek van morgen, vandaag en gisteren. Treed binnen en geniet van de feel-good vibes en opzienbarende gastoptredens. Het 'Sounds from the Loft' concept biedt muziek voor een breed publiek.
Hold up: Het succesverhaal van de liefde tussen de twee gezelligste openminded feestjes krijgt op de valreep van 2013 een heel kittig staartje. Supertoys nodigt Rumour Has It wederom uit voor een uitbundig eindejaarsfeestje. Special guest: Peaches!
Aan alle mooie dingen komt een eind, zo ook aan het bestaan van Kreativ Agency. Maar voor het zover is, zal een memorabele periode worden afgesloten met een állerlaatste knalfeest op vrijdag 20 december in Studio 80.
Tha Playah gaat Vol Gas! in Uithoorn
dinsdag 26 november 2013
Na een stilte van een jaar is Vol Gas! op veler verzoek van de trouwe en nieuwe bezoekers in Club Bright in Uithoorn weer terug op vrijdag 29 november 2013. Tijdens deze klapper van een reünie op Vol Gas! Invites 2.0 zullen de volgende dj's hun opwachting maken.
Join the Rebellion
maandag 25 november 2013
Over 5 dagen barst de eerste editie van Rebellion los! Zaterdag pakt de organisatie uit met een stevige en gevarieerde line-up en een mooie show. Beekdal zal worden omgeturnd tot een ware beuktempel. Samen met de sfeer zoals je die in Haaren tijdens Twisted en Rebirth gewend bent, zijn dat de perfecte ingrediënten voor een vet feest.
De derde editie van het groeiende Hardshock Festival gaat in 2014 op 19 april plaatsvinden. Met een zeer diverse programmering verdeeld over maar liefst vijf area's waar muziekstijlen als hardcore, frenchcore, industrial, terror en early hardcore groots geprogrammeerd worden, is Hardshock het hardcore-festival dat zich richt op de echte liefhebbers binnen deze scene.
All 50 States voor Unicef
zondag 24 november 2013
Om donaties binnen te halen organiseert All 50 States in samenwerking met een aantal top DJ's een benefietavond waarbij de kaartverkoop wordt gedoneerd aan Unicef. Voor deze actie hebben Emiel Roché, Nikki Nice, Camiel Daamen, Miss Phoenix, Miss BontBeats en Madster zich bereid gevonden om tijdens een benefietavond voor All 50 States te draaien.
Houserockers 2 years anniversary
zaterdag 23 november 2013
Time to celebrate!
Terwijl 2013 zich opmaakt om ingeruild te worden voor een gloednieuw jaar, blikt Royal Concepts eind november eerst terug op twee krachtige jaren; waarin HouseRockers is uitgegroeid tot een concept dat stáát als een huis! Begonnen in 2011, ontstond HouseRockers uit de filosofie om house fanatics terug te voeren naar waar het allemaal begon. Flauwe mash-ups werden strikt verboden en elke avond werd gevuld met sets waarin de artiest een waardige verhaallijn in zijn/haar karakteristieke set kon verweven. Met headliners als Benny Rodrigues, Gregor Salto, ROOG, Leroy Styles, Franky Rizardo, Lucien Foort en Erick Eerdhuizen, ligt de lat van HouseRockers nog steeds hoog.
Electronic Family early bird alert
zaterdag 23 november 2013
Ja, de winter moet nog komen, toch kijken we nu al reikhalzend uit naar het festivalseizoen. Mag ook wel, Electronic Family overtrof zichzelf dit jaar, een waanzinnig zonovergoten dagje met de beste trance, dj's en partycrowd, dan kan een beetje dagdromen over de volgende editie natuurlijk geen kwaad.
Tresor Berlin komt op 29 november naar Pand14. Ondergronds feesten staan bekend om hun ongedwongen sfeer en authentieke beleving. Feesten waar de muziek centraal staat en niets moet en alles mag. 9.23 organiseert samen met TWSTd een uniek feest in Pand14 in Amsterdam.
In de dertien jaar dat Marco Kuiper en zijn vrouw Tamar van Duin hun ziel en zaligheid in Indian Summer Festival staken, groeide het festival uit tot een meerdaags evenement met ruim 30.000 bezoekers. Nu draagt Kuiper het stokje over en verkoopt Indian Summer Festival aan FKP Scorpio. 'Het is mooi geweest. Ik heb alle vertrouwen in FKP Scorpio en Indian Summer Festival is bij hen in goede handen.'
Duizenden handen zijn op 15 en 16 november de lucht ingegaan voor wereldsensatie Armin van Buuren tijdens zijn strak uitverkochte Armin Only: Intense. BNN was er bij om verslag te doen van één van dé evenementen van 2013. BNN Presents: Armin Only 2013 is zaterdag 23 oktober om 22:30 uur te zien bij BNN op 3.
Encore sluit 2013 knallend af
donderdag 21 november 2013
De wekelijkse clubnacht Encore presenteert in november en december opnieuw een gevarieerd programma met een selectie van top DJ's. Het jaar wordt knallend afgesloten op 31 december met een NYE-special. Encore vindt elke zaterdag plaats in de Melkweg, Amsterdam.
The world shuts down...
dinsdag 19 november 2013
On December 21st…
The world as you know it, will fade to black…
No electricity…
No energy…
Nothing…
Zaterdag 4 januari keert een vernieuwd Resist terug met een knallende vierde editie in het Klokgebouw in Eindhoven. Geheel in nieuwe visuele stijl en met een nieuw geluid. Dit keer zullen de rauwe bassgeluiden van o.a. Noisia, UZ, Dope D.O.D., Cookie Monsta en FuntCase het Klokgebouw op zijn grondvesten doen trillen.
Melvin Warning & friends
dinsdag 19 november 2013
Pure emotie, ongekende techniek, energie en passie... Dit alles komt samen in iedere set van Melvin. Muziek is dan ook dé drijfveer in zijn leven! Music is a feeling, an emotion! Melvin máákt geen muziek, maar ís muziek! Door zijn fantastische interactie met het publiek en zijn grote inlevingsvermogen levert Melvin keer op keer onvergetelijk maatwerk.
Dansen in club LUX voor dance4life
maandag 18 november 2013
Op zaterdag 30 november vindt in club LUX 'Nachtdienst met dance4life!' plaats. LUX Utrecht en dance4life slaan de handen ineen om aandacht te vragen voor het onderwerp HIV/aids. Dit uit zich in een benefietavond, waarbij de opbrengst naar dance4life gaat.
De Nederlandse DJ/Producer Martin Garrix uit Amstelveen schrijft vandaag geschiedenis door met zijn single 'Animals' op 1 binnen te komen in The Official UK Singles Chart. Met zijn 17 jaar is hij de jongste Nederlander die dit ooit heeft weten te behalen.
Wat doe jij met de kerst? Nou, Latin Lovers weet het wel! Namelijk op tweede kerstdag (donderdag 26 december) is er een extra en zeer speciale editie van Latin Lovers on the Beach in de tofste locatie van Hoek van Holland: Strandclub Danz!
Op zaterdag 16 november zal de nieuwste aanwinst van het Amsterdamse nachtleven, De BEAT Club in de Korte Deidsedwarsstraat, het podium zijn van het Nederlandse underground label Memoria. Verschillende labelartiesten zullen hun opwachting maken in Amsterdam.
Langspeelplaats
vrijdag 15 november 2013
Mannelijke DJ's zijn in de meerderheid en feesten met Sinterklaasthema zijn - op dit moment - een slecht idee. Bovendien, wie gaat er in de huidige (verzadigde) Amsterdamse feestscene nog een nieuw feest organiseren? Sociale en zakelijke zelfmoord of briljant concept?
Van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december staat Roosendaal in het teken van het Roosendaal Leeft-weekend. Drie dagen lang kunnen Roosendalers genieten van drie evenementen in een grote tent op de Markt, waarin een week later de ijsbaan te vinden zal zijn. Op vrijdag organiseert jongerenorganisatie Stuiterbeesten in deze tent het Stuiterbeesten Winter Festival.
DJs Ferry Corsten, Quintino, Blasterjaxx, Dennis Ruyer, Jacob van Hage, Marco V, Sandro Silva, Sied van Riel, Oliver Twizt achter de draaitafels voor slachtoffers op de Filipijnen
In muziekland waait een frisse wind van overzee richting Europa. Het genre dat de naam UK Bass draagt, geïnspireerd door garage en house, komt naar Utrecht! Eregast van de avond: Shadow Child.
Donderdag 26 december komt clubnacht History Of House voor het eerst naar de Melkweg. Voor deze tweede kerstdag zijn maar liefst twee legendarische Nederlandse house-dj's uitgenodigd, namelijk Marcello en 100% Isis. Eerder vond de clubnacht al vier keer plaats in het Utrechtse poppodium Tivoli, waar de History Of House nachten een enorm succes zijn.
Een jaarlijks terugkerend Supersized evenement is het vieren van de verjaardag van Paul Elstak! Op zaterdag 18 januari eren vrienden en collegae de indrukwekkende carrière van The Godfather of Hardcore traditioneel op zijn verjaardag in Factory 010 te Rotterdam en... you're invited!
Terwijl de garde van internationale MTV-artiesten de stad langzaam verlaat, maakt Amsterdam zich wederom weer klaar voor een nieuwe editie van Models & Bottles.
Op zaterdag 23 november gaat Europe in 8 Bits – de eerste documentaire over chiptune muziek in Europa - tijdens het openingsweekend van IDFA@Melkweg in wereldpremière. Chiptune is een wereldwijde ondergrondse scene van muzikanten en vj's die oude, beperkte hardware (zoals spelcomputers) gebruiken.
House Rituals on tour naar Anno
dinsdag 12 november 2013
Two brothers with one hell of a sound and they go by the name of Village Brothers, komen op zaterdag 30 november 2013 met hun superconcept House Rituals naar de enige echte hotspot van Almere: Club Anno!
19 Oktober jongstleden werd Leeuwarden getroffen door een verschrikkelijke brand in de binnenstad. Veel historische panden (waaronder het geboortehuis Mata Hari) zijn hierbij verwoest, veel mensen raakten hun complete inboedel kwijt en er is zelfs een dodelijk slachtoffer te betreuren. Idsard Otte werd niet ouder dan 24 jaar. Friese EDM artiesten en hun vrienden willen met liefde hun steentje bijdragen aan Stichting 058 Helpt 058. Met gepaste trots presenteren ze 058 House Assist.
De beste én nieuwste dancemuziek is vanaf nu te beluisteren via het dancekanaal van Spinnin' Records op MyRadio. Bij Spinnin' On MyRadio zijn niet alleen de grootste dancehits van dit moment te beluisteren, maar is het eveneens mogelijk de internationale radioshow van het label genaamd Spinnin' Sessions te beluisteren.
Na het succes tijdens afgelopen zomer van de Latin Lovers Summercruise gaat het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland gewoon door met het organiseren van legendarische bootfeesten. Op zaterdag 14 december meert de enige echte Latin Lovers Cruise aan in Utrecht!
n de nacht van zaterdag 16 november wordt het Buma Rotterdam Beats festival van 2013 afgerond. Er vindt een brede scala aan noemenswaardige evenementen plaats, maar één steekt er ver bovenuit. Boogie Friday biedt de 'goodlife purist' eens in het kwartaal met het evenement The Scenario de leukste sfeer en de sterkste DJ's.
Een aardig fenomeen, die feesten van Super Sunday. Tel daar een veelbelovende kerstvibe en monsterlijke line-up bij op, en je krijgt een X-Mas Bash waar de naalden van uit de boom springen. Op Tweede Kerstdag (donderdag 26 december) is het zover, met onder meer Nicky Romero, The Partysquad, Shermanology en vele anderen staat er wat te gebeuren in de Central Studios.
KNIP
woensdag 6 november 2013
Gebruik je (te) veel drugs? Het Trimbos geeft informatie over stoppen! Uiteraard lees je weer teasers van de nieuwste recensies, een spotligt en check je weer een aantal winacties.
Oh en, waar vier jij dit jaar Oud & Nieuw?
Golden at Cinema
woensdag 6 november 2013
Voor de tweede editie van Golden in Rotterdam heeft de organisatie een speciale gast uitgenodigd. Zo zal niemand minder dan de enige echte house koning van Nederland dj ROOG, in de populairste club van de stad, Cinéma, zijn gouden platen komen spinnen.
Aanstaande zaterdag 9 november een nieuwe editie Freestyle Maniacs in The Sand. Deze editie met als thema Rescue 911 belooft weer een hot, horny & hard spektakel te worden. Mental Theo, The The Darkraver, Buzz Fuzz, Dr. Rude, Ruthless, resident dj's The Freestyle Maniacs en verschillende surprise acts in een wervelende show vol entertainment zorgen voor een harde en hete nacht.
Van nature rebels. Een bestaan buiten de gevestigde orde. Levend aan de rand van de maatschappij komen de Outlaws tevoorschijn. Dwarsliggers, zelfbenoemde helden. 's Nachts als de duisternis is gevallen laten zij zich zien. Anoniem, op neer gekeken door de maatschappij en trots op hun bestaan. Alles om maar aan die ene obsessie te voldoen, hardcore!
Tweede editie Horizon in DOKA
woensdag 6 november 2013
Deel twee van de 'Horizon @ Doka' trilogie. En de line-up windt er geen doekjes om. Chloé en Jennifer Cardini, de grande dames van de Franse electronische muziek, zullen gezusterlijk achter de knoppen van Horizon staan.
Balans keert vrijdag 13 december voor de zevende keer terug naar de Melkweg. Vandaag is bekend gemaakt dat ROD (aka Benny Rodrigues) de Mystery Guest is voor deze editie. Balans is het label en clubconcept van Darko Esser en legt de focus op diepe, kwalitatieve techno.
For Those Who Know...
dinsdag 5 november 2013
Op 16 november zal de eerste editie van For Those Who Know plaats vinden met op het programma analogue visuals van lichtkunstenaar Co2RO en upfront electronische muziek van DJ Deep, I-F, Estroe, T!M, Paul du Lac, Daniel Kane, G-String en KlapRoos.
Aanstaande zaterdag 9 november is het eindelijk tijd voor de jaarlijkse editie van Slaves to the Rave! De mooie locatie Club Eclipse met de unieke koepel, gelegen aan de snelweg A20 in de wijk Rotterdam-Alexander, is helemaal klaar voor een invasie van Hardcore liefhebbers die samen met de artiesten en het brute geluid ervoor gaan zorgen dat de club op zijn grondvesten zal gaan schudden!
Rauw op je Dak timetable
maandag 4 november 2013
Aanstaande zaterdag is de North Sea Venue het epicentrum van de raw hardstyle als Art of Dance haar nieuwste rawstyle event presenteert met een line-up die moeilijk te overtreffen zal zijn. Met area-hostings van Minus is More, Theracords en The Magic Show bleek de liefhebber zodanig getriggered dat de kaartverkoop als een malle is gegaan.
Steve Rachmad houdt de traditie in ere en keert op 16 november voor de vijfde keer terug naar Studio 80 om zijn verjaardag te vieren. De Amsterdamse club is al jaren de thuisbasis van deze techno held. Dit jaar nodigt Steve Rachmad niet één, maar vier vrienden uit om dit feest met hem te vieren: Joel Mull, Valentino Kanzyani, Isis en Baba Robijn.
Vengaboys domineren charts India
zaterdag 2 november 2013
Vengaboys domineren met maar liefst 5 songs de Indiase Nokia single-charts. De hoogste notering hebben ze te pakken met hun meest recente hit 'Hot Hot Hot', die de #2 positie bekleedt. Ook 'To Brazil', 'We Like To Party', 'Boom Boom Boom' en 'We're Going To Ibiza' zijn goed voor een Top 10-notering. De tracks zijn afkomstig van het later dit jaar te verschijnen Greatest Hits-album.
Toren, zoals het voormalig hoofdkantoor van Shell in Amsterdam nu door het leven gaat, verwelkomt op zaterdag 9 november een keur aan internationaal opererende kunstenaars en muzikanten. Dan vindt de eerste Nederlandse editie plaats van [Percep – Tion] Presenteert: Das Letzte Abendmahl. Eerder organiseerde [Percep-tion] vergelijkbare evenementen op verschillende locaties in Berlijn.
Hardcore Classics 1992/2002
vrijdag 1 november 2013
Hardcore en early rave liefhebbers zet je schrap! Op 1 januari presenteert Free2party in samenwerking met The Sand in Amsterdam 'Hardcore classics 1992-2002'. Met een megadikke line-up die garant staat voor 'a trip down memory lane', knallen de harde klassiekers je om de oren. Speciaal voor deze grootse Nieuwjaarsreünie word The Sand gerestyled met extra superdikke ledwalls, lasershows, aangevuld met spectaculair entertainment.
Reverze · Guardians of Time
vrijdag 1 november 2013
Op zaterdag 22 februari 2014 organiseert Bass Events Reverze in het Sportpaleis en Lotto Arena, Antwerpen. Dit zal de negende editie van Reverze inluiden, met als thema 'Guardians of Time'. Pre-sale begint op zaterdag 2 november.
29 november 2013
Awakenings Female Hard Techno Special in Gashouder
Oud en Nieuw feest terug bij Claus in Hoofddorp
Dennis van der Geest presenteert Sounds from the Loft in Millers
28 november 2013
Supertoys invites Rumour has it x-mas special
27 november 2013
Kreativ Agency neemt na drie jaar afscheid met weergaloos eindspektakel in Studio 80
26 november 2013
Tha Playah gaat Vol Gas! in Uithoorn
25 november 2013
Join the Rebellion
Hardshock Festival op 19 april 2014 · Early Bird start 7 december
24 november 2013
All 50 States voor Unicef
23 november 2013
Houserockers 2 years anniversary
Electronic Family early bird alert
22 november 2013
9.23 en TWSTd organiseren Ondergronds
Indian Summer Festival verkocht aan FKP Scorpio
Wereldpremiere Armin Only Intense zaterdag te zien op tv
21 november 2013
Encore sluit 2013 knallend af
19 november 2013
The world shuts down...
Vernieuwd Resist met New Year's Bash op 4 january in het Klokgebouw
Melvin Warning & friends
18 november 2013
Dansen in club LUX voor dance4life
17-Jarige Nederlandse Martin Garrix op nummer 1 in Engeland
17 november 2013
Vier kerst bij Danz met Latin Lovers
16 november 2013
Memoria met Martinez & Chris Tietjen in de Beatclub Amsterdam
15 november 2013
Langspeelplaats
Stuiterbeesten winter festival één groot feest
Topdj's roepen danceliefhebbers op voor Giro 555 met actie #DonateandDance
14 november 2013
44BASS brengt het nieuwe UK bass naar Utrecht
History Of House voor het eerst naar de Melkweg
13 november 2013
Paul Elstak · The Godfather of Hardcore
12 november 2013
Amsterdams rebelse feestje Models & Bottles maakt zich op voor nieuwe editie
Première Europe in 8 Bits en Eindbaas afterparty tijdens IDFA in Melkweg
House Rituals on tour naar Anno
11 november 2013
Friese artiesten op de bres voor brandslachtoffers Leeuwarden
10 november 2013
Spinnin' Records start dancekanaal op MyRadio
8 november 2013
Latin Lovers komt cruisen in Utrecht
7 november 2013
Oude en nieuwe hiphop en r&b smelten samen in de Maasstad
Super Sunday X-Mas Bash: kerst zal nooit meer hetzelfde zijn
6 november 2013
KNIP
Golden at Cinema
Freestyle Maniacs Rescue 911 gaat hard, sexy en los
Kick-off Outlaw in Amsterdam Studio's
Tweede editie Horizon in DOKA
5 november 2013
ROD mystery guest bij Balans in de Melkweg
For Those Who Know...
Final info Slaves to the Rave · Time for a Change
4 november 2013
Rauw op je Dak timetable
3 november 2013
Steve Rachmad viert verjaardag in Studio 80
2 november 2013
Vengaboys domineren charts India
1 november 2013
Berlijns cultureel muziekevenement Das Letzte Abendmahl naar Amsterdam
Hardcore Classics 1992/2002
Reverze · Guardians of Time