Partyflock
 
Nieuws · oktober 2013
­ Nederland
XXlerator 10 Hours timetable
woensdag 30 oktober 2013
Kun jij het aan om tien uur lang te feesten? Matrixx daagt je uit voor een tien uur durende editie van XXlerator! Met een verrassende mix van gevestigde namen en nieuwe namen uit de scene zorgt XXlerator voor een nacht vol spektakel en de beste hardstyle! Check hier de timetable.
Wat is een betere manier om het jaar in te luiden dan een krachtenbundeling van de beste organisaties die in Tilburg actief zijn? En dit alles ook nog eens in de grootste zaal van het Nederlandse clubcircuit? Op NYE 2014 slaan 013 in samenwerking met 'Tilburgs finest' We All Love 80's, 90's & 00's, DIEP, New Tilburg Jetset en Le Scratch de handen ineen om 2013 met een absolute knaller af te sluiten.
Neophyte Records: Bigger Than Ever
dinsdag 29 oktober 2013
In januari 2014 kickt Neophyte Records de nieuwe tour 'Bigger Than Ever' af in Club Matrixx. Daarmee vieren dat ze al ruim 15 jaar 's werelds belangrijkste hardcore label zijn. Met meer dan 100 releases, waaronder ruim 20 albums, geproduceerd door de grootste namen uit het genre, is het geen verrassing dat Neophyte Records vaak als het invloedrijkste hardcore label wordt getypeerd.
Over een kleine zes weken, op zaterdag 7 december, barst het twintigjarig jubileum van een van de langst lopende hardcore-concepten ter wereld los in de Central Studios Utrecht. Hierbij lanceert Dance 2 Eden de trailer van Ghosttown – 2 Decades. Check 'm hier!
Back to the Core
dinsdag 29 oktober 2013
Op 29 november, als de kou zijn intreden heeft gedaan, gebeurt er in het Dhoem Dhaam Warehouse iets speciaals. The Core presenteert het live debuut van De Sluwe Vos onder zijn alter ego Kontra.
Op 2 november vind de eerste editie van Purge plaats in het Paard Den Haag. Een nieuw hardstyle/rawstyle concept waarbij mooie visuals, vet geluid en aankleding een avond maken om niet te vergeten. De line-up bestaat uit Atmozfears, Digital Punk, Energyzed, Pittboy, Ran-D en Zero Sanctuary.
De Zweedse dj en producer Avicii komt op zaterdag 22 februari met zijn True Tour naar Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande donderdag 31 oktober om 10.00 uur.
Superbash heeft zich de afgelopen jaren stormachtig ontwikkeld en verkocht het afgelopen jaar steevast binnen enkele weken uit. Om Superbash niet een stap, maar een grote sprong voorwaarts te laten maken, heeft organisatie Absolutely Fresh daarom gekozen voor een nieuwe locatie waar in het verleden al eens zeer grote evenementen hebben plaatsgevonden. D
Passie vierde haar vijfarig bestaan met een uitverkocht huis aan het Stadhuisplein in Rotterdam. Een goede start om het succes van Passie door te zetten! Ben jij klaar voor de volgende Kamasutra editie?
Iedere eeuw heft zijn eigen helden. Tegenwoordig vinden we onze new age helden in muziek, cult en mode. Cult Club is een gemeenschap die de hedendaagse helden definieert.
Billuhkoek met Beenie Man in Club Feu
donderdag 24 oktober 2013
Een party waar je ongeremd kunt schudden met je billen en de dansvloer niet verlaat. Dat is Billuhkoek! Tijdens de eerste editie in Club Feu in Drachten op 22 november, geeft Beenie Man een concert waarbij iedereen wel mee moet grinden en winen.
Zutphen heeft deze zomer wederom bewezen dat Pathfinder niet onderdoet voor de Randstad. Pathfinder Festival nr 5, de eerste editie aan het water, was er één waar de bezoekers met z'n allen nog jarenlang met een trotse glimlach op terugkijken. Maar Pathfinder zit niet stil...
Nieuwe namen in de line-up voor de MTV EMA 2013 blijven binnenkomen! MTV onthult vandaag dat de legendarische Snoop Dogg, de populaire Robin Thicke, de wereldberoemde DJ en producer van Nederlandse bodem Afrojack en de band Imagine Dragons optreden tijdens de spectaculaire muziekawardshow MTV EMA 2013. Carice van Houten staat ook op het podium van de awardshow.
KNIP
woensdag 23 oktober 2013
Deze week heeft de foto van de week een emotionele lading. Eigenlijk wilden wij geen aandacht aan zwarte piet schenken, maar we doen het toch. Ook een filmpje waarin duidelijk wordt hoe oppervlakkig sommige vrouwen zijn. En: een universiteit die coke-gebruikers zoekt?
Alphabet's Club Halloween Fest
dinsdag 22 oktober 2013
26 Oktober is het alweer zover: Halloween! De avond dat de hele stad in het teken van horror staat. Durf jij het aan? Ben jij klaar voor de engste, spectaculairste en simpelweg de beste internationale Halloween Experience in de stad?
Na een jaar afwezigheid organiseert New Dutch School (NDS) op 2 november 2013 de vierde editie van het dance concept: Warehouse. Voor de vierde editie doen de heren van NDS voor het eerst de locatie aan de nieuwe Havenweg 23 aan. Deze loods zal op 2 november van 23.00 tot 06.00 's ochtends 800 houseliefhebbers huisvesten. Naast dj en oprichter van NDS, William Köster, zullen de dj's Makam, Mike Shannon en Frank Haag een set verzorgen.
Zaterdag 25 januari 2014 staat The Sand Amsterdam in het teken van de jaarlijkse editie van Trance Nation. Dit jaar zal het vijftiende jaar zijn en daarom wordt er ditmaal extra uitgepakt met showelementen en een super dikke line-up.
Hardwell mag zich een jaar lang 'nummer 1 dj van de wereld 'noemen. Er werd de afgelopen week in de 'mainstream' media al zoveel aandacht aan hem besteed dat we eigenlijk al wel wisten dat hij als winnaar uit de bus zou komen, maar tijdens Amsterdam Music Festival werd het dan ook daadwerkelijk bevestigd.
K!CK komt naar Haarlem
zaterdag 19 oktober 2013
Zaterdag 16 november is het eindelijk weer prijs in Haarlem, Anyday Events is dan weer terug voor een succesvol evenement in de legendarische Patronaat! K!ck is de nieuwe sensatie van het team achter vele succesvolle feesten in het hele land. Het kon dus niet anders dan dat ze dit concept naar Haarlem zouden brengen!
Er gonst iets in de Nederlandse dance scene, we staan aan het begin van een nieuwe ontwikkeling die weinig goeds belooft. De berichten komen aan de lopende band binnen, bij zowel Anyday Events als The Darkraver en Outsiders zelf. De vraag is steeds hetzelfde: 'Wat zijn jullie van plan met 'Baco en Bitches'?'
Be Famous 26 oktober in de Loft XL
vrijdag 18 oktober 2013
Bij de eerste editie werd er beloofd dat het meer dan een feestje zou zijn en tijdens een daverend succesvolle avond is dit feit meer dan waargemaakt. Zaterdag 26 oktober tijd voor de tweede editie van Be Famous! Meer dan een feestje, meer dan alleen een avondje uit, het is een lifestyle...Be yourself... Be Famous!
Met geen hele dag meer te gaan, tellen Heart for Hard en Feathers Events af naar een nieuwe editie van IDentity in Highstreet te Hoogstraten België. Met Frontliner op de eerste editie, pakken ze nu groot uit met nummer 1 Hardstyle DJ van het moment: Headhunterz.
Festival of the Dead in Pand14
vrijdag 18 oktober 2013
Al het hele jaar aan het wachten om je meest griezelige outfit aan te trekken? Trek je 'm uit de kast en bereid je voor! Zaterdag 2 november pakt Pand14, zoals elk jaar, weer groots uit met een Halloween-editie: Festival of the Dead.
Nederlands grootste party-organisatie ID&T is nu voor 100% in Amerikaanse handen. Dat heeft Duncan Stutterheim vandaag bekend gemaakt op het Amsterdam Dance Event.
Tien jaar Dirty Dutch
donderdag 17 oktober 2013
In 2004 was de allereerste editie Dirty Dutch in HMH. Op veler verzoek keerde het dance platform, geïnitieerd door dj, artist en producer Chuckie, begin 2013 terug in HMH en wat volgde was een uitverkochte editie, waar ook meer dan 2000 buitenlandse fans op afkwamen. Juist daarom wordt HMH op 1 februari 2014 het toneel van een speciale Dirty Dutch-editie: Back to the Original core. De show wordt verzorgd in 'full 3D'.
Zaterdag 9 november staat de Matrixx volledig in het teken van de muziek uit de jaren '00 tot nu. Tijdens Matrixx Zero's draaien dj's Nick Wijnand, J-Flava en Ralph Wonder de allergrootste en lekkerste hits uit deze periode.
Zaterdag 16 november vindt de tweede editie plaats van House in Harmony in de mooiste locatie voor een indoor festival in Friesland: De Harmonie in Leeuwarden. De organisatie heeft wederom een spectaculaire line-up met een internationaal tintje vastgelegd. Don Diablo, The Partysquad, André Galluzzi & DJ Ruthless.
Na drie jaar lang gedreven te hebben gezaaid oogstte PT Events zeer succesvol tijdens het derde jubileum van Grotesque. Het vierde jaar is inmiddels ook weer voorbij gevlogen met uitverkochte clubnacht edities en volle stages op Electronic Family, Ultrasonic-, Summerlake- en Nature One Festival. 2013 is nu al een succesvol Grotesque-jaar en dat, terwijl het leukste nog gaat komen...
Niemand minder dan Frankie Knuckles 'The Godfather of House' komt naar Amsterdam. Op vrijdag 18 oktober transformeert hij restaurant BAUT tot 'The Warehouse' – de legendarische hotspot in Chicago waar house voor het eerst house genoemd werd, ruim dertig jaar geleden.
Wederom is het Amsterdam Dance Event groter geworden. Van 16 tot en met 20 oktober barst het Amsterdamse uitgaansleven compleet uit haar voegen. Alle cijfers staan op groei. Een teken dat het met de dance industrie wel goed zit. Zeker wanneer locaties als Ziggo Dome en de RAI zich ook reeds in de strijd hebben gegooid. Maar er zijn ook partijen die bewust kiezen voor intimiteit. Zoals bijvoorbeeld het gerenommeerde Amerikaanse platenlabel Nervous Records uit New York City.
Vier Kerstavond bij back2school!
maandag 14 oktober 2013
Het is voor velen een traditie geworden om Kerstavond tijdens back2school te vieren. Dit jaar vindt back2school op dinsdag 24 december plaats in de Maassilo. Deze nacht maak je wederom een trip down memory lane met het beste op het gebied van oldschool tot aan Harcore classics. Zoals gebruikelijk heeft b2s met zorg een line-up in elkaar gezet waarmee de Kerst feestelijk van start kan gaan. Lees dus snel verder voor de volledige line-up!
Het Nederlandse Rwina Records heeft zich in de afgelopen vijf jaar weten op te werken als een van de belangrijkere electronische muziek labels in Europa. Dit vijfjarig bestaan wordt gevierd tijdens een clubnacht in de Melkweg in Amsterdam op 29 november. Op de flyer staat naast Kutmah een selectie uit de hechte Rwina Records familie: Eprom, Jameszoo, Krampfhaft, Taz en de oprichter van het label, Chafik Chennouf onder zijn productie en DJ alias Akkachar.
De finale van Must in 2013. Op vrijdag 29 november aanstaande. En waar anders dan in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek. Vijfduizend vierkante industriële meters worden omgetoverd tot een waar dancepaleis dat op haar grondvesten zal trillen.
Na recent zijn eerste Beatport Top 10 hit met 'Sushi Riddim' gescoord te hebben, heeft Vato Gonzalez nu besloten om zijn Dirty House movement en label naar het Amsterdam Dance Event 2013 te brengen. Vrijdag 18 oktober verzorgt Dirty House een label night in één van Amsterdams nieuwste clubbing hotspots, Van Dyck Bar.
De deephouse lente werd een trend en de trend een factor waar geen enkele zichzelf serieus nemende feestganger of organisator tegen het einde van 2013 nog om heen kan. Click, geeft deze enigmatische muziekstroming op zaterdag 30 november 14 uur lang een compleet eigen podium tijdens Click Presents Deephouse Marathon.
Oldschool Gangsters
vrijdag 11 oktober 2013
Waterfront Rotterdam is 2 maal per jaar het domain van de OG's de plek die geen beperkingen kent als het gaat om geluid en sfeer! Zaterdag 12 oktober wordt een gekke huis en om dit een beetje aan jullie te laten voelen, zijn er een 2 tal artiesten uitgekozen om dit aan jullie door je OG hoofd te boren zodat de sfeer direct gezet is voor deze avond. Frantic Freak de man met zijn eigen Early Rave sound welke rechtdoor het midden gaat en alles met zich mee meesleurt richting de juiste BPM's.
Op zaterdag 16 november lanceert de North Sea Venue in Zaandam het fonkelnieuwe 16+ concept Connect-it! Met een ijzersterke line-up met alleen maar headliners, vette shows en een dik decor wil de organisatie er voor zorgen dat de eerste editie direct een knaller wordt!
Afgelopen weekend kwam al groot in het nieuws dat Amsterdamse cafés uit moeten kijken voor dronken mensen in hun etablissement. Hierom kunnen zij gesommeerd worden de deuren te sluiten als het aan het gemeentebestuur van de hoofdstad ligt. Nu komt daar nog iets bovenop: vanaf 1 januari kunnen ondernemers hun vergunning ook kwijtraken als te harde muziek in de kroeg herhaaldelijk overlast veroorzaakt.
De rechtbank in Den Haag heeft woensdag uitspraak gedaan in de bodemprocedure Sena vs Dance-eventorganisatoren. De rechtbank oordeelde dat de evenementhouders over de periode vanaf 2004 geen hoger tarief hoeven te betalen dan clubs. Sena mag echter wel vanaf volgend jaar een percentage van de recette als nieuw tarief hanteren.
Techno Division is terug
dinsdag 8 oktober 2013
Op zaterdag 12 oktober 2013 is Techno Division terug. Na het geslaagde eerste feest op zaterdag 4 mei 2013 gaat op zaterdag 12 oktober 2013 het dak van Club Solid Sounds (aka de oude Madonna en Max Partynights) er weer af. De optredens van de dj's en de positieve reacties die Techno Division van jullie hebben gekregen, hebben Techno Division overtuigd om direct meerdere edities in te plannen.
Zondag 13 oktober hebben de heren van XXL Culemborg een Europese aanbesteding uit geschreven voor de sloop van het voorheen genaamde Crystal Venue. Na de vele inschrijvingen is de gunning gevallen op de heer: Joey van Ingen aka Radical Redemption. Met zijn indrukwekkende CV, verwacht XXL Culemborg dat deze grote verbouwing c.q. sloop een koud kunstje is voor deze specialist. Radical Redemption wordt deze avond ondersteund door een aantal zeer getalenteerde collega's die ook zeker wat stof doen opwaaien.
Armin van Buuren kondigde gisteravond tijdens een speciale aflevering van zijn A State of Trance radioshow de eerste vijf bestemmingen van zijn aankomende A State of Trance 650 wereldtournee aan. De radioshow die wereldwijd via meer dan 50 radiostations uitgezonden wordt en door meer dan 20 miljoen mensen wordt beluisterd, bereikt dit jaar de mijlpaal van de 650ste aflevering. Om dit te vieren zal A State Of Trance 650 in februari 2014 voor de kick-off van deze wereldtournee afreizen naar Jekaterinburg, waarna Utrecht, Buenos Aires, Jakarta en Miami aan de beurt zullen zijn.
Witte pakken, gasmaskers en zwartgele barricades, het mag allemaal niet baten. Als Zodiak Commune het Acid Virus op zaterdag 16 november loslaat in Hall of Fame in Tilburg, is er simpelweg geen ontsnappen meer aan. Het enige wat rest is je over te geven aan de besmetting en je mee te laten voeren in een nacht waar stilstaan geen optie meer is.
Proud 2 Be Hardcore
vrijdag 4 oktober 2013
Het is inmiddels een begrip of beter gezegd een must in Limburg en de grensstreek. In de herfstvakantie moet je naar de Mondial in Beek, want daar kan je éénmaal per jaar terecht voor een portie hardcore zoals het hoort!
Met alle (hardcore) ingrediënten inbegrepen wordt daar het concept Proud 2 Be Hardcore gepresenteerd. Vrijdag 18 oktober 2013 is de datum die je in je agenda moet markeren! Want deze 4e editie is er wederom een om niet te missen!
Format houdt je warm
donderdag 3 oktober 2013
De R is weer in de maand en dat is goed nieuws voor de nachtdieren onder ons. Want de dagen worden korter en de nachten worden langer. Buiten wordt het kouder, maar bij Format word je warm gehouden. Vrijdag 4 oktober is er weer een nieuwe editie van de maandelijkse techno-avond van AIR. En ook deze keer wordt er langer doorgegaan. Host Juan Sanchez heeft voor aanstaande vrijdag Roberto Capuano (Drumcode), Sandrien, Delicatesse en Klamme Handjes uitgenodigd om de herfst in te knallen.
Op zaterdag 14 december zal Het Klokgebouw in Eindhoven voor de tweede keer in het teken staan van een flinke portie onvervalste hardcore tijdens Project Hardcore! Deze duistere & industriële locatie is het perfecte toneel voor het harde geweld dat b2s naar Eindhoven zal brengen!
La Troya is kritisch op haar eigen wereld en toont dit in al haar egards aan haar publiek, alwaar zij voortdurend op ludieke wijze de confrontatie en interactie mee aangaat. Dit maakt het bezoeken van een La Troya avond zo enorm bijzonder. Het 'circus extra-ordinaire' strijkt op zaterdag 12 oktober neer op Nederlandse bodem waar The Sand het decor voor dit spektakelstuk is.
Danceliefhebbers kijken er al maanden naar uit: Amsterdam Dance Event neemt van 16 tot en met 20 oktober onze hoofdstad weer over! Sugar Factory maakt, voor alweer het achtste achtereenvolgende jaar, deel uit van het prestigieuze evenement. Tijdens deze editie pakt de Amsterdamse club uit met nog mooiere acts!
Elke laatste zondag van de maand opent club Roekz in Vinkeveen haar deuren voor het betoverende event 'chiQ'. Dit splinternieuwe concept neemt de bezoeker mee op een reis waarbij muziek, verrassend entertainment, heerlijke hapjes en drankjes, maar vooral gezelligheid de boventoon voeren.
CRIZIZ
dinsdag 1 oktober 2013
Nadat Smackdown en Nekrolog!k toch enigszins uit Nederland verdwenen zijn met hun feesten is er een gat ontstaan en nam de vraag naar artiesten van deze labels toe. Hierop hebben NG-NG en Club Rodenburg besloten een evenement te organiseren dat ook nog eens in samenwerking is met het label Audiosickness. Drie toplabels voor de prijs van één dus!
30 oktober 2013
XXlerator 10 Hours timetable
013 sluit het jaar af met de beste organisaties
29 oktober 2013
Neophyte Records: Bigger Than Ever
Ghosttown · 2 Decades trailer release
Back to the Core
28 oktober 2013
Purge: hardstyle/rawstyle in Paard van Troje
Avicii komt met True Tour naar Ziggo Dome
27 oktober 2013
Superbash met megaline-up in Go Planet Enschede bijna uitverkocht
25 oktober 2013
Passie met Kamasutra editie in The Vip Room Rotterdam
Cult Club definieert hedendaagse helden in Toffler
24 oktober 2013
Billuhkoek met Beenie Man in Club Feu
Pathfinder keert terug naar Het Koelhuis
MTV EMA line-up aangevuld met Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack en Imagine Dragons
23 oktober 2013
KNIP
22 oktober 2013
Alphabet's Club Halloween Fest
21 oktober 2013
New Dutch School organiseert vierde editie Warehouse
Trance Nation maakt datum jubileumeditie bekend
20 oktober 2013
Hardwell jongste winnaar DJ Mag Top 100 ooit
19 oktober 2013
K!CK komt naar Haarlem
18 oktober 2013
Darkraver en Outsiders lanceren deze zondag concept 'Baco & Bitches' op ADE
Be Famous 26 oktober in de Loft XL
Headhunterz in nieuwe editie IDentity in Highstreet
Festival of the Dead in Pand14
17 oktober 2013
ID&T nu volledig in handen Amerikaans SFX
Tien jaar Dirty Dutch
Matrixx Zero's met muziek uit de jaren 2000 tot nu
15 oktober 2013
House in Harmony maakt volledige line-up bekend
Grotesque Indoor Festival last details & timetable
Frankie Knuckles & Eric Kupper zes uur live bij Baut
New Yorks Nurvous Records kiest tijdens ADE voor intimiteit
14 oktober 2013
Vier Kerstavond bij back2school!
13 oktober 2013
Rwina records viert vijfjarig bestaan in de Melkweg
11 oktober 2013
Must exclusief in Van Nelle Fabriek
Vato Gonzalez brengt Dirty House naar Van Dyck Bar tijdens ADE
Click presents Deephouse Marathon XL
Oldschool Gangsters
9 oktober 2013
Connect-it nieuw 16+ feest met dikke line-up
8 oktober 2013
Amsterdamse uitgaansgelegenheden dicht bij luide muziek
Uitspraak bodemprocedure Sena vs Dance-eventorganisatoren
Techno Division is terug
7 oktober 2013
Radical Redemption breekt de tent af op zondag tijdens Sunday Raw
5 oktober 2013
Armin van Buuren kondigt bestemmingen A State Of Trance 650 aan
4 oktober 2013
Acid Virus breekt uit in Hall of Fame
Proud 2 Be Hardcore
3 oktober 2013
Format houdt je warm
2 oktober 2013
Project Hardcore: #PH13 terug in het Klokgebouw
La Troya Ibiza strijkt neer in The Sand
Pareltjes van Amsterdam Dance Event bij Sugarfactory
1 oktober 2013
chiQ nieuw zondagconcept Roekz Vinkeveen
CRIZIZ