Partyflock
 
Nieuws · januari 2013
­ Nederland
Met 'Burst' heeft Den haag sinds anderhalf jaar een gewilde clubavond waarbij de crème de la crème op het gebied van internationale topacts binnen de elektronische muziek naar het Haagse Paard komt. Na vier succesvolle edities vindt op zaterdag 9 februari de vijfde editie van Burst plaats.
Nog even en dan is er weer een geweldige editie van Bizarre in The Sand. Met veel mooie kinky & fetish partypeople, leuke en spannende playarea's en bijzondere acts en entertainment. De early bird tickets gaan dan ook razendsnel voor de komende Bizarre op zaterdag 16 maart. Koop nu nog voor de laatste kans jouw voordelige kortingskaart.
Na vorig jaar voor het eerst een event te hebben georganiseerd in de Jaap Edenhal in Amsterdam keert NMH dit jaar terug met een line-up die vele malen groter en sterker is. Onder andere de Duitsers Apparat, Pantha du Prince (met een live set) en Dominik Eulberg reizen af naar Amsterdam om dit indoor festival van glans te voorzien.
R&B All Stars in Huize Maas
woensdag 30 januari 2013
Na Amsterdam en Utrecht nu ook in Groningen! Zaterdag 9 februari is het tijd voor R&B All Stars. Het concept met de lekkerste muzieksoort op aarde, gepresenteerd door de All Stars van nu!
P.O.R.N. part 1
dinsdag 29 januari 2013
Opzoek naar donkere beats, rauwer dan rauw en harder dan hard? Dan is het tijd voor P.O.R.N. Zaterdag 27 april zal na 3,5 jaar op een nieuwe locatie weer een P.O.R.N. plaatsvinden. Kosten noch moeite zullen bespaard worden om het allerbeste aan de bezoekers te voorschotelen.
Undertone
dinsdag 29 januari 2013
Na twee bomvolle Undertone Specials in de Worm en Toffler, is het nu echt hoogste tijd voor een ouderwetse Undertone. Daarom start Undertone het nieuwe jaar op zaterdag 9 februari met een grote editie en een zeer dikke internationaal getinte line-up.
Flirterz
dinsdag 29 januari 2013
Flirterz! This year even bigger & better! Na een knallend 2012 en duizenden partypeople op verschillende locaties, trapt Flirterz het nieuwe jaar af op 31 maart (Eerste Paasdag) in The Sand Amsterdam met Flirterz - The White Edition.
I am Hardwell
maandag 28 januari 2013
Hardwell gaat dit jaar grenzen doorbreken. Zoals de wereldberoemde DJ vandaag aankondigde tijdens de 100e uitzending van zijn Hardwell On Air radioshow, dit jaar zal hij nieuwe gronden gaan verkennen met een baanbrekend soloproject, toepasselijk getiteld I am Hardwell.
Zaterdag 2 februari verandert Rotterdam voor één nachtje in Ibiza. De lekkerste beats, de beste dj's, de gezelligste mensen en de energie die Ibiza haar magie geeft zullen deze nacht de ingrediënten zijn voor een heerlijk feest waarbij je de kou, sneeuw en je zorgen snel vergeet.
Op zaterdag 27 april kunnen alle liefhebbers van de hardere stijlen zich opmaken voor een dag vol bruut geweld van meer dan 75 internationale artiesten. Op deze dag gaat namelijk de tweede editie van Hardshock Festival plaatsvinden. Hardshock Festival, wat het eerst officiële hardcore festival is van Europa in 2013, opent op deze dag het festivalseizoen voor de hardere stijlen en wel op een hele mooie locatie, de Wijthmenerplas in Zwolle Nederland.
Na vele aanvragen komt Juize presents naar de Randstad! Om precies te zijn in de Bitterzoet in Amsterdam op woensdag 20 februari 2013! In je vakantie op vrijdag 22 februari doen ze het gewoon weer! Juize presents Yellow Claw, SteviieWonder, live: Jebroer, Don Perignon komt het feestje hosten en natuurlijk de man die iedereen kent van Juize, DJ Jeff!
Urban Stylistix & Steam Music presenteren de elektronische muziek nacht Beat Palace Club in Canvas Amsterdam op 9 februari 2013, alwaar optreden de lokale helden Don Lennon en JP Enfant.
Rebirth Festival bestaat dit jaar 5 jaar en dat wordt gevierd op zaterdag 27 april. Je start dit jaar je festivalzomer op Rebirth dat zichzelf de afgelopen jaren heeft bewezen als opener van het festival seizoen. Na de uitverkochte edities in 2010, 2011 en 2012 heeft Rebirth Festival niet stil gezeten. De organisatie blijft druk bezig om zichzelf te verbeteren en te overtreffen. Met dit jaar een hogere en bredere tent om een nog vettere show neer te kunnen zetten.
Club Rodenburg is weer klaar voor een van de lekkerste en grootste afterparty's van ons koude kikkerlandje. Na al die sneeuw en kou heb je wel weer een goed feestje verdiend, toch? Na de eerste twee geweldige edities is het deze week weer tijd voor part III van nadeklote.nl.
Dancetour vindt nieuwe sponsor
vrijdag 25 januari 2013
Dancetour en biermerk Jupiler gaan de komende drie jaar intensief samenwerken om het succesvolle danceconcept verder uit te bouwen. Onder het motto 'Bringing people together' is Dancetour in korte tijd uitgegroeid tot het grootste danceplatform van Nederland.
The trailer features the official Energy anthem 'Firefaces'. Firefaces is the result of a succesfull cooperation between energetic duo Sunnery James & Ryan Marciano together with Jaz von D. On March 2nd Energy will take place in the Ziggo Dome in Amsterdam. The line-up of energy includes DJ's like French superstar Martin Solveig, Swedish hit producer Otto Knows and The Russian megatalent Arty.
Opgelet, family business! Vrijdagochtend gaan de Early Bird tickets voor Electronic Family in de verkoop, wees er snel bij! Net als vorig jaar vliegen deze tickets waarschijnlijk in razend tempo de deur uit, vooral nu ze slechts €35 (ex fee) kosten. Dus bij deze een belangrijke reminder: vrijdagochtend 25 januari om precies 00.01 uur gaat de Early Bird verkoop los!
Nu iedereen na de feestdagen weer is teruggekeerd naar een normaal ritme vindt Timeless Hardcore het een goed moment om de medemens in te lichten over het voorlopige programma van 2013. Te beginnen met vrijdag 25 januari a.s. want dan zal namelijk het allereerste feest van het nieuwe jaar worden georganiseerd. Let's rock!
Nog maar een paar nachtjes slapen voordat het feest in Rotterdam gaat losbarsten! Full Moon is van plan er een groots en meeslepend evenement van te maken met de beste sfeer, de juiste partypeople, de lekkerste muziek en het mooiste entertainment. Dit wil je dus echt niet gaan missen!
Click komt met verjaardagsmarathon
woensdag 23 januari 2013
Zaterdag 9 februari verovert Click de Amsterdamse WesterUnie en omgeving overdonderend voor een verjaardagsmarathon van, maak je borst nat, 21 uur. Click viert dan namelijk zes jaar feesten organiseren van de bovenste plank voor een dijk van een publiek. Niets dan de meest relevante artiesten op een locatie uitgebouwd tot een heus indoor festival.
Op zaterdag 27 april kunnen alle liefhebbers van de hardere stijlen zich opmaken voor een dag vol bruut geweld van meer dan 75 internationale artiesten. Op deze dag gaat namelijk de tweede editie van Hardshock Festival plaatsvinden. Hardshock Festival, wat het eerst officiële hardcore festival is van Europa in 2013, opent op deze dag het festivalseizoen voor de hardere stijlen en wel op een hele mooie locatie, de Wijthmenerplas in Zwolle Nederland.
Met de knaller van een uitverkochte ADE-editie nog vers in het geheugen presenteert de Melkweg in samenwerking met Dave Clarke een nieuwe editie van Dave Clarke Presents @ klinch, ditmaal tijdens Koninginnenacht op 29 april.
Vrijdagse nieuwstelex
vrijdag 18 januari 2013
Elke week verschijnen er wel berichten die te kort zijn om als persbericht te publiceren, maar die wel de moeite van het vermelden waard zijn. We verzamelen ze elke week en publiceren ze op de vrijdagmiddag. Kun je nog even helemaal up-to-date het weekend in!
Bla Bla viert zesjarig bestaan
vrijdag 18 januari 2013
Nu het nieuwe jaar is aangebroken en alle Sjonnie's en Anita's hun outfit weer in de kast hebben verstopt na het Ultieme Verkleedfestijn van afgelopen 1 januari wordt 2013 ingeluid met de viering van het al weer zesjarig bestaan van Bla Bla in Studio 80.
Op vrijdag 25 januari viert het vertrouwde dance-concept Movements alweer haar derde verjaardag. Een feestje dat gevierd wordt met Harde Baas, Ferdy, Nieuwhout en Jurgen Kuiterman. De zaal gaat open om 22.00 uur, de entree bedraagt €5.
Solid Soundz Events keert terug met drie knallende concepten, samengesmolten tot één evenement! Hieronder zullen de thema's verder uitgelicht worden.
Lees snel verder voor alle informatie over de line-up, locatie en winacties.
2013 Begint hard! Vanaf zaterdag 26 januari zal Terry Toner tweemaandelijkse iconen uit de scene uitnodigen om met hem een avond neer te zetten van kwaliteitshouse in de Sugar Factory. Een avond waar DJ's of muzikale collectieven lang de tijd krijgen om hun muzikale visie op te leggen.
Lolita nodigt je uit
donderdag 17 januari 2013
Lolita nodigt iedereen uit voor een avond om je vingers bij af te likken. Op 25 januari zullen oren en ogen in Club 8 gestreeld worden door de lekkerste bands, live acts, dj's en live visuals. Ook zullen naast de standaard koude pilsjes, shotjes liefde en een speciale lolita cocktail de tong en de maag verwennen. Lolita belooft jullie vast een ding: dansen wordt het zeker!
Zaterdag 26 januari 2013 is het tijd voor Let there be House in de Gigant te Apeldoorn. Deze hippe club avond is fris en vernieuwd. Kom op tijd, want Let there be House begint vanaf nu al om 22:00 uur!
Boel op stelten
zaterdag 12 januari 2013
Van alle artiesten die begin jaren '90 toen de scene nog in de kinderschoenen stond aanwezig waren is Michel de Hey een van de weinigen die nog regelmatig optreedt en zeer actief is met zijn eigen labels en samenwerkingen met de jongere lichting techno producers. Boel op Stelten heeft de eer om speciaal voor de eerste editie van het nieuwe jaar jullie te verwennen met een set van maar liefst 5 uur van deze ouwe rot in het vak.
Na twee heerlijke uitverkochte edities is Dreamfields nu al een gevestigde naam in festivalland. De prachtige locatie aan het water, het uitzicht op de heuvels van de veluwe, de zonsondergang op het strand, de schaduwplekken onder de bomen. Kortom: recreatieterrein Rhederlaag, gemeente Zevenaar is een droomlocatie voor een droomfestival. Rhederlaag is zaterdag 29 juni uiteraard ook weer het decor van Dreamfields 2013. De kaartverkoop start op zaterdag 19 januari.
Dave Seaman laat al jaren tijdens zijn bezoeken aan Panama bij vele fans een onvergetelijke indruk achter. Dus hoe kan het nieuwe jaar nog beter beginnen dan met niemand anders dan: Dave Seaman! Op zaterdag 12 januari betreedt hij samen met zijn Nederlandse collega en vriend C-Jay het podium van Panama.
Wat als het leven een r&b clip was?
donderdag 10 januari 2013
Zaterdag 2 februari vindt in AIR Amstredam 'Wat als het leven een R&B-clip was?' plaats. Het wordt een feestavond met een stevige knipoog naar de jaren 90: de tijd waarin zwoele hiphop- en R&B videoclips de muziekzenders nog domineerden.
Djax it Up is weer terug in het land. De eerste internationale XL editie in Madrid was een groot succes en is net achter de rug. De Nederlandse hardtechno fans worden echter niet vergeten en daarom komt Miss Djax op 20 april samen met een door haar zelf samengesteld hardtechno gezelschap, een feestje bouwen in het midden van het land.
KNIP
woensdag 9 januari 2013
Weer een verse KNIP! We zijn nog wat aan het puzzelen mbt de inhoud dus het kan nog wat gaan wijzigen. Populaire onderdelen zijn weer terug in 2013 en van sommige onderdelen nemen we afscheid. Tips zijn altijd welkom!
BAM! Het nieuwe jaar wordt knallend ingeluid. Twee-duizend-dertien mag dan wel voorzien zijn van een ongeluksgetal, bijgeloof schuif je vroom opzij. Dat gaat op vrijdag 25 januari op een grote hoop, waar ook alle overdreven bleeps, onnodige mash-ups en ( f )lauwe climaxes aan toegevoegd worden.
Full Moon presents Industry of Love in de mooiste club van Rotterdam: de Maassilo! Full Moon geeft jou nog de laatste kans om voor een mooie prijs van maar liefst 30 euro bij dit spectaculaire evenement aanwezig te kunnen zijn. Wegens succes verlengd! Maak dus nu nog gebruik van deze actieprijs voor je te laat bent!
Na het overweldigende succes van het Grotesque Indoor Festival 2012, waar in een bomvolle Maassilo bijna 4000 bezoekers in extase werden gebracht, komt PT Events op zaterdag 16 februari terug met een intieme clubnacht in de Amsterdamse WesterUnie. Met twee zalen en maximaal 1000 bezoekers ligt de nadruk op een iets kleiner, maar minstens zo spectaculair evenement.
Komende zaterdag luiden de gekroonde winnaars en trouwe rakkers Woodstock 69 en Click het nieuwe jaar in met een baanbrekende knal. Met de gedachte nooit een winnend team aan te passen zetten deze twee vriendelijke feestorganisaties de toon voor 2013 met vanuit Berlijn Sandwell District, vanuit de U.K. James Ruskin en van eigen bodem de geliefde underground koningin Sandrien.
Zaterdag 2 maart 2013. Noteer deze datum. Pak die dikke stift uit je bureaulade en gebruik je agenda als doelwit. Want met de komst van één van de meest passionele artiesten die de DJ wereld rijk is en met het openen van de deuren van een volledig nieuwe locatie in Amsterdam, is dit gewoonweg een niet te missen nacht!
Na een jaar afwezigheid zal Knock Out!, het enige echte hardstyle battle-concept, voor het eerst zijn intrede maken in een van Nederlands meest aansprekende locaties. Sportpaleis Ahoy te Rotterdam zal op 23 maart getransformeerd worden in de ultieme hardstyle arena!
Vrijdag 1 februari 2013 is het in Podium Dolhuis te Dordrecht tijd voor de altijd gezellige Birthday Bash van MC Da TMC (!) Heel de nacht lang de beste houseclassics, oldschool en classic gedraaid door bevriende artiesten die er weer een memorabele avond en nacht van zullen maken.
Hoewel het nieuwe jaar nog jong is, barst op 19 januari alvast het grootste benefiet dance event van 2013 los: Love and Respect for Kika! Organisator Marco en Francina Baalhuis van Stichting Love and Respect werken al maanden aan dit project dat die zaterdag tot een ongekende climax komt! Waarom? Zij vinden het leuk om een feestje te organiseren maar hoeven er geen stuiver aan te verdienen en daarom doneren zij alle opbrengsten aan een goed doel..en dit keer is Kika dat weer.
2013 Is net begonnen, je hebt de dure decembermaand net financieel overleefd en moet daar nog twee maanden van bijkomen. Eigenlijk wil je maximaal feesten, alle oliebollen en kerststollen eruit zweten, maar de knaken zijn er nu even niet. Rave-O-Lution leeft met je mee en komt met een lage entree editie van Hacking the Machine.
Twee weken geleden werd bekend dat er een voetbalwedstrijd gepland was op 31 januari 2013 in het GelreDome Arnhem. Dit zou betekenen dat de opbouwperiode van Hard Bass beperkt zou worden. Vandaag heeft de rechter de eisen van b2s toegewezen en bepaald dat de wedstrijd verplaatst moet worden. De kwaliteit van Hard Bass is dus niet in gevaar en b2s gaat er alles aan doen om een hele dikke editie weg te zetten zoals jullie gewend zijn.
De wereldtournee van A State of Trance zal op 30 maart New Yorkse aandoen.
XXlerator Raw
donderdag 3 januari 2013
Zaterdag 19 januari is het tijd voor het rauwste XXlerator concept: XXlerator Raw! Elf van de grootste en hardste talenten van het moment komen samen in de Matrixx om je trommelvliezen op de proef te stellen. De XXlerator Raw Arcade machine slaat deze avond gegarandeerd op tilt!
Metz met dikke line-up in Club Vie
donderdag 3 januari 2013
Metz gaat 'On Tour' en op zondag 20 januari strijken ze dan ook neer in de mooiste club van Rotterdam onder de Willemsbrug: Club Vie!
Flirt! naar Zwolle
dinsdag 1 januari 2013
Na vele leuke Flirt! feestjes in 2012 willen we in 2013 er weer een groot, knallend jaar van maken. Daarom is er op 26 januari weer een nieuwe Flirt! Zwolle, om op een geweldige manier het nieuwe jaar in te luiden in Even Dansen te Zwolle.
Ook in 2013 gaat het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland door met haar wervelende en vooral spectaculaire Clubnight in de beste venue van Nederland: Club Vie! Iedere zaterdag in januari een exclusieve zaterdagavond uit in een stoere omgeving met de mooiste mensen op de dansvloer!
31 januari 2013
Burst: stijlvol, sexy, donker en opzwepend
Line-up Bizarre Festival op 16 maart in The Sand Amsterdam
30 januari 2013
Next Monday's Hangover presenteert Noah's Ark
R&B All Stars in Huize Maas
29 januari 2013
P.O.R.N. part 1
Undertone
Flirterz
28 januari 2013
I am Hardwell
Ibiza 2 Rotterdam op 2 februari in Waterfront Rotterdam
Hardshock Festival · Bekendmaking Early Rave area
26 januari 2013
Juize presents naar Amsterdam en Gemert
25 januari 2013
Urban Stylistix presents Beat Palace Club
Rebirth Festival 2013 presenteert line-up
Club Rodenburg presents nadeklote.nl part III
Dancetour vindt nieuwe sponsor
Energy releases trailer for 2013 edition
Electronic Family Early Bird tickets vanaf vrijdagochtend verkrijgbaar
24 januari 2013
Timeless Hardcore maakt programmering bekend
23 januari 2013
Deze zaterdag Industry of Love in de Maassilo
Click komt met verjaardagsmarathon
21 januari 2013
Hardshock Festival 2013: bekendmaking lineup Industrial area
20 januari 2013
Dave Clarke presents tijdens koninginnenacht in de Melkweg
18 januari 2013
Vrijdagse nieuwstelex
Bla Bla viert zesjarig bestaan
Derde verjaardag Movements in poppodium Het Bolwerk
Solid Soundz Events smelt drie concepten samen tot één evenement
17 januari 2013
Terry Toner invites Tomorrow is now, Kid!
Lolita nodigt je uit
14 januari 2013
Let there be House met Don Diablo in Apeldoorn
12 januari 2013
Boel op stelten
10 januari 2013
Dreamfields 2013 start kaartverkoop met SLAM!FM actieweek
Dave Seaman aanstaande zaterdag in Panama*
Wat als het leven een r&b clip was?
Djax it up XL komt naar Club Rodenburg
9 januari 2013
KNIP
8 januari 2013
House Rockers presents Leroy Styles
Nog drie weekjes tot Industry of Love: laatste kans kortingskaartactie
Grotesque invites Heavensgate in Westerunie Amsterdam
7 januari 2013
De Nieuwjaarsbeuk van Woodstock69 & Click
Erick Morillo in nieuwe Club Amsterdam
Knock Out! 2013: the ultimate showdown in het Sportpaleis Ahoy
Dordrecht loves Houseclassics op vrijdag 1 februari in Dolhuis
2013 Wordt het jaar dat staat in het teken van respect
6 januari 2013
Hacking the Machine: van hard naar harder
4 januari 2013
Rechter laat voetbalwedstrijd verplaatsen: opbouw Hard Bass niet langer in gevaar
Armin van Buuren met ASOT 600 naar Madison Square Garden
3 januari 2013
XXlerator Raw
Metz met dikke line-up in Club Vie
1 januari 2013
Flirt! naar Zwolle
Ook in januari gewoon weer Latin Lovers club nights in Vie