Partyflock
 
Nieuws 2013
­ Nederland
Iedereen verdient zijn fifteen minutes of fame, vindt Must. En rolt daarom op 31 januari 2014 de rode loper uit voor een glamour feestje waar iedereen een VIP is. De Laurenskerk is het toneel van taferelen die zich normaal in Hollywood afspelen, met veel pracht, praal en glitter.
Na lange tijd is het dan eindelijk zover, het eerste officiële verjaringspartijtje van de vaste MC binnen BPM. Vanavond krijgen jullie de unieke kans om een glimp op te vangen van de wonderlijke, gruwelijk zagende wereld van MC Ballenbreker.
De kelder van het Volkskrantgebouw is nog geen week hetzelfde geweest sinds de opening van Doka, een paar maanden geleden. Van een club met toiletten zonder deur tot een kelder vol Vintage; Doka heeft een veranderlijke geest. Deze energie vormt de kern van de énige NYE in de tijdelijke club.
In muziekland waait een frisse wind van overzee richting Europa. Het genre dat de naam UK Bass draagt, geïnspireerd door garage en house, komt naar Utrecht! Eregast van de avond: Shadow Child.
The Hardest Inside
vrijdag 8 november 2013
Na de succesvolle eerste editie van The Hardest Inside kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven! Haal die Aussies en spijkerbroeken dan ook uit de kast en zet je schrap voor een keiharde The Hardest Inside – 2nd Celebration. Niet alleen de artiesten zijn afgestemd op het hardste van het hardste, ook de Broadway zal helemaal voorbereid zijn op de grillen van The Hardest Inside.
Steve Rachmad houdt de traditie in ere en keert op 16 november voor de vijfde keer terug naar Studio 80 om zijn verjaardag te vieren. De Amsterdamse club is al jaren de thuisbasis van deze techno held. Dit jaar nodigt Steve Rachmad niet één, maar vier vrienden uit om dit feest met hem te vieren: Joel Mull, Valentino Kanzyani, Isis en Baba Robijn.
Frenchcore s'il vous plaît!
dinsdag 8 oktober 2013
Nog een kleine 3 weken te gaan voordat Europa's grootste internationale Frenchcore spektakel weer los barst in Culemborg. Alles wordt uit de kast gehaald om er een onvergetelijke nacht van te maken. Ook deze keer is er weer veel aandacht besteed aan de inhuur van extra geluid. Gegarandeerd het hardste geluid van het land! De artiesten hebben laten weten er 100% klaar voor te zijn. Jullie ook? Koop dan snel je ticket voor het te laat is.
Waar denk je aan als het gaat over de allermooiste trance-feesten in Amsterdam? Dat kan natuurlijk alleen maar Xtra Large zijn! Ooit de mooiste tijd van de Marcanti en nu nog steeds de meest spectaculaire feesten ever! Door alle jaren heen nog steeds vernieuwend en vooruitstrevend en gewoon waanzinnig om mee te maken. Met de nieuwe editie op 28 december in het vooruitzicht gaat de kaartverkoop nu al erg hard.
De showproductie bedrijven Plugged Productions en Unlimited Productions hebben vandaag de interactieve show applicatie 'Shomobi' gelanceerd. Met deze innovatieve app maakt de bezoeker van een evenement onderdeel uit van opening- en eind shows.
CRIZIZ
dinsdag 1 oktober 2013
Nadat Smackdown en Nekrolog!k toch enigszins uit Nederland verdwenen zijn met hun feesten is er een gat ontstaan en nam de vraag naar artiesten van deze labels toe. Hierop hebben NG-NG en Club Rodenburg besloten een evenement te organiseren dat ook nog eens in samenwerking is met het label Audiosickness. Drie toplabels voor de prijs van één dus!
Full Moon line-up bijna compleet
dinsdag 24 september 2013
De afgelopen Full Moon in The Sand was echt een groot succes met de 60 meter beweegbare LEDshow, al het mooie decor en de geweldige acts. The Sand heeft in de zomer de eerste metamorfose plaats gevonden. Full Moon zal nog niet verklappen wat er is gebeurd, maar het is echt mooi geworden en Full Moon is ook erg blij met de veranderingen. Dus kom dat zien en wees erbij op zaterdag 16 november!
Vrijdag 4 oktober staat in het teken van het vier jarige bestaan van Frendz. Destijds gestart als een uit de hand gelopen hobby en inmiddels niet meer weg te denken uit het Helmondse uitgaansleven. Waar menig café het ten tijde van deze economische crisis heeft moeten afleggen, is Frendz haar eigen weg gegaan en blijven bestaan.
Soixante Neuf viert elfjarig bestaan
zaterdag 24 augustus 2013
Zaterdag 14 september viert Soixante Neuf het heugelijke feit dat zij alweer elf jaar geleden begonnen is in een woonkamer in een grachtenpand aan één van de mooie grachten van Amsterdam. En nu, elf jaar later heeft Soixante Neuf internationaal muzikaal lawaai doen opbloeien tot de meest hippe feesten, die vele steden in Nederland hebben veroverd!
Na een fantastisch seizoen in de Bloemendaalse Beachclub Vroeger en dikke feesten in onder andere de Maassilo, strijkt Anyday Events met een geheel nieuw concept neer in één van de mooiste locaties van Nederland: Harders Plaza. De megadiscotheek gooit er een flinke verandering tegenaan en zal per 31 augustus haar deuren openen als Indoor Festival Center.
Op recreatiegebied Bronsbergen gaat de organisatie het vijfjarig bestaan van Pathfinder Festival met jullie vieren. Een mooiere, liefdevollere en zomerse locatie pal aan het water had Pathfinder zich niet kunnen wensen!
Brainattacks
donderdag 18 juli 2013
Met groot genoegen kijkt het team achter Brainattacks uit naar de komende maanden. Met een lekker weekend op zak kijkt menigeen diezelfde richting op, die van mooie zomerse evenementen zoals je die 26 juli in het hartje van Den Haag kunt beleven in een een ondergronds multicultureeel podium.
Wat zal je deze keer meemaken binnen? Het feest is sexy en hot en er hangt een heerlijke vibe. 'Welcome to the family', zegt de organisatie altijd. Eenmaal geweest wil je je familie minstens twee keer per jaar blijven opzoeken. En omdat echt iedereen VIP wil op B.I.T.C.H is nu, vijf maanden voor het feest, de VIP online al helemaal uitverkocht. Maar niet getreurd!
Zakenvrouw en media-icoon Paris Hilton vormt deze zomer samen met Amnesia Ibiza een Joint Venture om het publiek een aantal evenementen met muziek en mode op het Spaanse eiland Ibiza te bieden. Hilton zal deze zomer als resident DJ in Amnesia fungeren en ze lanceert tevens een pop-up store met haar naam waar haar lijn van modieuze handtassen en accessoires verkocht zullen worden.
In de mooiste en beste strandtent van Nederland, Beachclub Royal in Hoek van Holland, strijkt het Real House concept uit Rotterdam neer voor een onvergetelijke en legendarische zondag met onder anderen de populaire dj Rae uit de UK!
Little Globe Records presents: The Warehouse Party vindt plaats op vrijdag 28 juni in P79 te s-Hertogenbosch. Maak je op voor een avond dansen op Piro, Mudde, Cursed P en Vincent Leijen.
Afgelopen januari had Full Moon de eerste editie van Industry of Love in de Maassilo wat een groot succes was. Nu presenteert Full Moon het vervolg hierop en dat gaan ze doen op zaterdag 21 september van 22:00 tot 5:00 uur in de Maassilo in Rotterdam!
Net over de grens bij Nijmegen, diep verscholen in de bossen van Weeze, ligt een verlaten luchtmacht basis. Elk jaar, aan het begin van september, strijken hier duizenden festivalgangers neer voor de afsluiting van het harde festival seizoen. Afkomstig uit alle windrichtingen en verbonden door hun passie voor de harde stijlen, komen zij eensgezind samen in het mekka van de die-hards: Q-BASE. This is where the magic happens. Bekijk hier de trailer!
De eerste Andere Koek zal op vrijdag 21 juni worden gebakken! De Wunderbar zal op z'n kop worden gezet, uitgeklopt en uitgewrongen. De vreemdste voorwerpen zullen je zinnen doen prikkelen met zowaar een heuse koekjesbakkerij voor de zoete lekkerbekjes.
Into the Woods maakt het muzikale programma van de vierde editie bekend die plaatsvindt op 14 september 2013. Het decor is ook dit jaar weer het sprookjesachtige bos nabij het Openluchttheater Amersfoort. Into the Woods wordt dit jaar uitgebreid met een extra podium zodat er meer ruimte is voor verschillende geluiden binnen de elektronische muziek.
Tomorrow Is Now, Kid!
donderdag 6 juni 2013
Er is geen betere manier om het begin van de zomer te vieren dan met een warme dansavond. Tomorrow Is Now, Kid! doet dit in de intieme ambiance van Studio 80. Daar waar de stille genieters ongestoord kunnen dansen en waar de extraverten hun intense liefde voor muziek in volle overgave zullen loslaten.
Line-up Summerfestival compleet
donderdag 6 juni 2013
Met de teller op zo'n 250 artiesten is de affiche van het Antwerpse Summerfestival helemaal rond. Een maand voor datum biedt het tweedaags DJ-festival een erg veelzijdige line-up aan met de grootste namen uit heel uiteenlopende elektronische genres
Op zondag 2 juni, in de hoofdstad van de Ierse Republiek, presenteerde superster DJ Ferry Corsten zijn derde achturige-epos (live) Corsten's Countdown special edition, getiteld #ccsummer. De lancering van Ferry's chart-based show on RTÉ, de nationale omroep, knalde live vanuit de in Dublin gevestigde studio. De stijgende lijn van een duizelingwekkend online publiek, maakte dat het onderwerp trending was in meerder landen.
Volgende week zaterdag 18 mei wordt alweer de de zevende editie van QULT gelanceerd. De knallende QULT sound zal deze avond tot ver buiten de dampkring geblazen worden. Check de teaser om in de stemming te komen!
Op zaterdag kan je o.a. genieten van Ahmed Romel, John 00 Fleming en Will Holland. Voor zondag komen speciaal vanuit Zweden o.a. Airbase, Johan Ekman en Sebastian Brandt het Transformatorhuis in vuur en vlam zetten. Ook exclusieve namen als Paul Webster, Will Atkinson en Stoneface & Terminal staan op het programma. Met de toevoegde area van Future Focus kan de organisatie ook mededelen dan niemand minder dan Ernesto, Aerofoil, Yves De Lacroix en Alpha Duo aan de line-up voor zondag zijn toegevoegd.
Op 4 mei 2013 is de eerste editie van het feest Techno Division. Nadat het legendarische technofeest Underground Beats ruim vier jaar geleden ermee gestopt is, is techno weer terug in Alphen aan den Rijn. En hoe!
Het rookverbod voor de hele horeca moet 1 juli volgend jaar een feit zijn. Staatssecretaris Martin van Rijn (VWS) wil de verandering van de Tabakswet voor oktober 2013 aan de Tweede Kamer voorleggen. Dit betekent dat roken straks alleen nog mag in afgescheiden ruimten in de etablissementen, waar dan geen bediening is.
Bedolven onder de vele verzoeken voor een stage met hardstyle heeft de organisatie van Zomerkriebels Festival daarop besloten om een vijfde stage aan het festival toe te voegen. Gezien de onderstaande line-up bestaat er voor de organisatie geen twijfel meer dat de liefhebbers op deze editie van Zomerkriebels Festival nu ook volop aan hun trekken zullen komen.
KNIP
woensdag 24 april 2013
Deze week: een mopje over klaarkomen, leren we dat water drinken niet alleen de huid jong en soepel houdt en er is iemand die nooit meer zonder angst bij een overweg zal staan.....En natuurlijk ook weer een vraag aan het Trimbos, foto van de week en anekdotes.
Picture this... zaterdag 20 juli, het Amsterdamse Bos. Een strakblauwe hemel, gezellige mensen om je heen. Een biertje in je hand, wijntje mag ook. Een mooi ingedeeld en prachtig versierd terrein, nergens wachtrijen. En op de meeslepende melodieën van 's werelds meest gewilde artiesten op trancegebied kruisen blikken elkaar en is er weer dat vertrouwde mooie familiegevoel dat Electronic Family zo kenmerkt!
De organisaties achter de succesvolle concepten Crazy Sexy Cool, HardLife, Rockit, Eclectic Paradise en In Search of Sunrise hosten elk een stage om je vingers bij af te likken. Ultrasonic Festival laat je een zomerdag lang compleet uit je plaat gaan. Check hier de eerste namen, trommel je vrienden op en zorg dat je er 27 juli bij bent.
Herr Zimmerman's Freak Show
dinsdag 26 maart 2013
Herr Zimmerman trakteert je zaterdag 30 maart op de meest freaky techno nacht van het jaar: Herr Zimmerman's Freak Show! The freaks come out this night! Wie durft?!
De voorverkoop loopt hard van Royal Splash. Veel harder dan normaal, want de organisatie zit al aan 80% van zijn kaarten! Royal Splash is uniek, Royal Splash is speciaal. Nu na zoveel jaar weet iedereen dat het een uniek feest is dat maar één keer per jaar terugkomt.
Zaterdag 20 april is Ex Porn Star terug mit Ihrem Lieblings-lustige Bad Taste Party. Al jarenlang wordt Megadiscotheek Zak met succes aangedaan en is het spetterende Uelsen een smeerlijk thuisbasis te noemen. Dat onze Oosterburen van een lekker feestje houden bewijst natuurlijk het oktoberfest al maar dat het diehard partygangers zijn is ook een gegeven.
Milkshake Festival 2013
zondag 17 maart 2013
Na een succesvolle eerste samenwerking presenteren AIR en Paradiso u met gepaste trots de tweede editie van Milkshake festival, onlangs bekroond met een Gouden Kabouter in de categorie 'Beste Eendaags Festival 2012'. Op zondag 21 juli 2013 vindt Milkshake plaats in het Westerpark te Amsterdam.
Donderdag 9 mei aanstaande zal het grootste festival op Hemelvaartsdag 'Heavenly Outdoor' terugkeren in Heerenveen. Het P6 Parkeerterrein (gelegen naast het Abe Lenstra Stadion) zal worden omgetoverd tot een evenemententerrein waar het festival 'van het jaar' zal plaatsvinden.
Sinds 2005 is het Sloterpark onlosmakelijk verbonden met Loveland Festival. Ieder jaar komen duizenden danceliefhebbers in augustus naar het Amsterdamse park. In het kader van de Nationale Opschoondag gaat Loveland, geholpen door 40 vrijwilligers, op zaterdag 9 maart het Sloterpark schoonvegen.
Op zondag 31 maart vieren we Metz'n allen Pasen en natuurlijk springt het stoerste feest op de zondag daar op in: Metz on the Beach in Strandclub View, Rockanje! Speciaal voor deze mooie dag zal Metz natuurlijk weer uitpakken.
Op vrijdag 1 maart keren de hardere stijlen weer terug naar Breda. Na twee succesvolle edities verhuist het concept naar de grotere, in het centrum gelegen discotheek De Graanbeurs. Wederom gaan alle remmen los en zorgt de organisatie voor een spectaculaire show waarbij naast het geluid, ook vele visuele effecten naar voren komen.
Eindbaas @ klinch
donderdag 21 februari 2013
Van Tokyo tot New York, underground clubs worden overgenomen door een krachtig nieuw geluid. Het heet chiptunes en het wordt geproduceerd op vintage game consoles, zoals Gameboy, Atari, c64 en Amiga. Met live optredens van de beste internationale artiesten en extreem dansbare elektronische muziek is Eindbaas een van de beroemdste chiptunes feesten ter wereld.
Op zaterdag 23 februari zullen vanaf 21:30 uur de poorten van de Crystal Venue geopend worden en zal Culemborg een nacht lang het domein zijn van Gielen & co. Internationale dj-sterren als Tomcraft en de legendarische Judge Jules, die gerekend mogen worden tot Gielen's vriendenkring, zullen naast Neerlands bad boy DJ Jean, het frisse talent Lil Quint en Gielen's studiomaatjes Virtual Vault en Cor Fijneman de sympathieke Nederbelg muzikaal salueren.
Nog maar een paar dagen te gaan en dan knalt Twisted weer in De De Michel! Nul4Elf-events heeft er weer zin in en hopelijk denken jullie er ook zo over. Ze hebben in samenwerking met De De Michel weer alles uit de kast gehaald om een oorverdovend geluid en een spetterende lichtshow neer te zetten. De line-up is weer zoals jullie van Nul4Elf-events gewend zijn.
De horeca-hotspot Blender opende in januari 2011 haar deuren. Rotterdam was klaar voor nieuwe impulsen in het uitgaansleven en sinds dag één bleek Blender het antwoord waar de Maasstad op wachtte. Blender is een totaalconcept bestaande uit restaurant, cocktailbar en club voor een publiek vanaf 25 jaar.
Voor de dertiende editie van het festival nodigt 5 Days Off de audiovisuele performance act InnerAct uit voor hun bewerking van het revolutionaire muziekstuk Canto Ostinato, geschreven door de Nederlandse componist Simeon ten Holt. Tevens zijn The Magician, Tom Trago, SHMLSS en RipTide toegevoegd aan het festivalprogramma.
Na het overweldigende succes van het Grotesque Indoor Festival 2012, waar in een bomvolle Maassilo bijna 4000 bezoekers in extase werden gebracht, komt PT Events op zaterdag 16 februari terug met een intieme clubnacht in de Amsterdamse WesterUnie. Met twee zalen en maximaal 1000 bezoekers ligt de nadruk op een iets kleiner, maar minstens zo spectaculair evenement.
QULT #5 line-up
maandag 7 januari 2013
QULT. Tijdens deze vijfde editie drijven ze de aanwezige proefkonijnen weer tot waanzin met een explosief mengsel van electro, techno en harder styles.
Join the experiment, join the QULT!
19 december 2013
Must met Red Carpet event terug in Laurenskerk
12 december 2013
Laatste BPM 2013: MC Ballenbreker B-day Bash
11 december 2013
De énige NYE in de huidige kelder van het Volkskrantgebouw
14 november 2013
44BASS brengt het nieuwe UK bass naar Utrecht
8 november 2013
The Hardest Inside
3 november 2013
Steve Rachmad viert verjaardag in Studio 80
8 oktober 2013
Frenchcore s'il vous plaît!
7 oktober 2013
Xtra Large presenteert eerste supernaam voor topfeest 28 december
4 oktober 2013
Plugged Productions en Unlimited Productions lanceren interactieve show-applicatie 'Shomobi'
1 oktober 2013
CRIZIZ
24 september 2013
Full Moon line-up bijna compleet
1 september 2013
Frendz viert vierjarig bestaan met Fajah Lourens
24 augustus 2013
Soixante Neuf viert elfjarig bestaan
16 augustus 2013
K!ck festival strijkt neer in Harders Plaza op 28 september
24 juli 2013
Pathfinder viert lustrum op droomlocatie In Zutphen
18 juli 2013
Brainattacks
17 juli 2013
B.I.T.C.H VIP in de voorverkoop alleen nog in fetishwinkels te krijgen
16 juli 2013
Paris Hilton vier weken resident in Amnesia
2 juli 2013
Metz en dj Rae een ware beleving on the Beach
25 juni 2013
Piro, Mudde, Cursed P en Vincent Leijen bij The Warehouse Party
Full Moon presents Industry of Love: early bird actie is begonnen
12 juni 2013
Q-BASE · Enter the twilight zone
9 juni 2013
Andere Koek naar Wunderbar Nijmegen
7 juni 2013
Into the Woods Festival maakt zich op voor vierde editie
6 juni 2013
Tomorrow Is Now, Kid!
Line-up Summerfestival compleet
5 juni 2013
Ferry Corsten lanceert zomerse live editie Corsten's Countdown
10 mei 2013
QULT #7 · get ready for lift-off
8 mei 2013
Quest4Trance pakt 18 en 19 mei groots uit met o.a. een extra Future Focus area
4 mei 2013
Techno Division brengt vanavond techno terug naar Alphen a/d Rijn
3 mei 2013
Volledig rookverbod horeca per 1 juli 2014
26 april 2013
Zomerkriebels Festival voegt hardstyle stage toe
24 april 2013
KNIP
29 maart 2013
Electronic Family brengt programma vol variatie
28 maart 2013
Ultrasonic Festival presenteert eerste namen
26 maart 2013
Herr Zimmerman's Freak Show
25 maart 2013
Met nog drie weken te gaan kondigt Royal Splash een special act aan
18 maart 2013
Ex Porn Star Jungle in Megaclub Zak
17 maart 2013
Milkshake Festival 2013
Heavenly Outdoor spreidt haar vleugels opnieuw
9 maart 2013
Loveland maakt het Sloterpark schoon
25 februari 2013
Metz neemt Rotterdamse house-koning Benny Rodrigues mee naar Rockanje
22 februari 2013
Trailer en radiospecial Heart for Hard 2013
21 februari 2013
Eindbaas @ klinch
17 februari 2013
Laatse info en timetable Johan Gielen presents '20.45'
24 januari 2013
Twisted is terug in 2013 · Timetable en de laatste info
23 januari 2013
Rotterdams restaurant, cocktailbar & club Blender viert tweejarig bestaan
20 januari 2013
InnerAct en The Magician toegevoegd aan programma 5 Days Off
8 januari 2013
Grotesque invites Heavensgate in Westerunie Amsterdam
7 januari 2013
QULT #5 line-up