Partyflock
 
Nieuws · augustus 2012
­ Nederland
Ground Zero Festival laatste kaarten
vrijdag 31 augustus 2012
Morgen is het zover: de zevende editie van Ground Zero Festival op Area Bussloo. Zoals ze deze week al konden vermelden, is de kaartverkoop erg hard gegaan. Op dit moment is 98% van de kaarten verkocht!
De entertainmentspecialist meldt nog nooit zoveel cd's te hebben verkocht op verschillende dancefestivals als dit jaar. Afgelopen weekend bereikte de verkoop op Mysteryland een recordhoogte van 1.600 stuks.
Vrijdag 28 september kan misschien wel de laatste avond zijn dat Pand 3 te Deventer in het teken staat van het concept Turning Point. Dit omdat de gemeente Deventer veel gebouwen gaat platgooien.
Tiësto komt voor een exclusief optreden naar Nederland! Dat heeft hij zojuist bekend gemaakt in De Coen en Sander Show. Tiësto zit nu midden in zijn Club Life Wereldtour. Om de samenwerking met BNN te beklinken hoort daar natuurlijk een exclusieve show op Nederlandse bodem bij.
Euforie. Energie. Meeslepend en uniek. Time Warp NL heeft de afgelopen jaren een onuitwisbare indruk achtergelaten in het vaderlandse nachtleven. Dancemuziek is groter dan ooit, feesten evolueren tot boeiende, meeslepende happenings. En Time Warp NL viert haar vijfde verjaardag, ditmaal in de Jaarbeurs.
Undertone
woensdag 29 augustus 2012
Na een lange zoektocht langs vele locaties in de stad, is de keuze gevallen op WORM, gevestigd aan een zijstraat van Witte de Withstraat in hartje Rotterdam. De ideale locatie voor een mooie special.
Aan alle goede dingen komt een eind,dus ook aan de zomer van 2012 en NopeisDope zal dit in Beachclub Vroeger volledig in stijl afsluiten. Dat NopeisDope dit serieus neemt kun je gelijk al aan de line-up zien.
Opnieuw hebben Confusion Events en A.L.E.X. Events de handen in een geslagen en op 20 oktober 2012, zullen ze weer de Turbinenhalle betreden voor een nieuwe editie van Pokke Herrie – Dutch Hardcore Event. De Duitse autoriteiten zijn gewaarschuwd voor zeer zware bevingen rondom deze locatie.
Aankomend weekend tikt het kwik de 20 graden aan en laat de zon zich geregeld zien langs de Nederlandse kust. De perfecte omstandigheden voor een feestje! SLAM!FM is klaar om de zomer uitbundig af te sluiten. Aanstaande zaterdag - 1 september - tussen 14.00 en 23.00 uur opent Beachclub Vroeger in Bloemendaal haar deuren voor het vetste strandfeest van de zomer: SLAM!FM Beachbreak part 2.
At My House
dinsdag 28 augustus 2012
Ben jij wel toe aan een lekker strandfeest waar niks moet en alles mag? Dat kan! Aanstaande zondag bij Beachclub Vroeger is het namelijk tijd voor At My House! Met een levensgroot zwembad, entertainment waar je u tegen zegt, unieke decoratie en artiesten als Sidney Samson, Ruben Vitalis, Randy Katana en Vato Gonzalez gaat het gegarandeerd los op At My House in Bloemendaal.
Frenchcore & terror in Culemborg
maandag 27 augustus 2012
Over een maand wordt het knallen geblazen in Culemborg. The Speed Freak en Noisekick presenteren jullie Frenchcore vs Terror en een maand later is het alweer tijd voor deel drie van Frenchcore s'il vous plaît!
Met een oorverdovende knal brengt Frequence aanstaande zaterdag 1 september het festivalseizoen bij Aquabest ten einde. Het wereldwijd bekende duo Showtek voert deze dag samen met Yellow Claw, Alpha², Tatanka, Korsakoff, Boemklatsch en Promo de spijkerharde boventoon. Met het arsenaal aan rasartiesten, een aangename weersvoorspelling op zak en een ticketprijs van slechts 22,50 euro (ex. Fee) vormt Frequence zich tot de ideale festivalafsluiter van 2012.
Vanaf donderdag wordt TV zender Dancetrippin uitgebreid met een wekelijks slot van We Are The Night. Hiermee krijgt de kijker een breder aanbod aan Nederlandse en internationale events, DJ's on tour en music videos.
Sluit je zomer af bij Thirties
vrijdag 24 augustus 2012
Exclusief nazomer feest voor dertigers op zaterdag 8 september bij de Uitkijk in Bloemendaal met DJ Dennis van der Geest, cocktails & Spaans diner.
Soixante Neuf in &Zo
vrijdag 24 augustus 2012
Soixante Neuf neemt alleen genoegen met de beste dj's, vandaar dat alleen de absolute top op vrijdag 7 september bij hen aanwezig is.
Juize gaat de club in
vrijdag 24 augustus 2012
Juize gaat in de herfstvakantie, namelijk vrijdag 19 oktober naar de club! Juize gaat all out met de allergrootste namen op 19 oktober in club Time Out in Gemert!
De artiesten staan te popelen om op te treden, het festivalterrein wordt een week van te voren alweer opgebouwd en de kaartverkoop gaat weer als een trein, alles duidt erop dat Zomerpop 2012 weer een groot succes gaat worden!
Overclocked
donderdag 23 augustus 2012
Compleet in Las Vegas style komt Stichting Overclocked met Overclocked: Las Vegas edition. Een feest dat maar liefst elf uur duurt!
Na de meer dan geslaagde wintereditie van Circus Takeover te ArtCube Gent wordt het tijd om op 2 november 2012 de koningin van de badsteden, Oostende, onveilig te maken met een overrompeling van dubstepbeats gebracht door zeven headliners en twee MC's om u tegen te zeggen!
Encore
woensdag 22 augustus 2012
Vanaf zaterdag 25 augustus vindt wekelijks de nieuwe clubnacht Encore plaats in de Melkweg in Amsterdam. Elke zaterdagnacht wordt de muziek verzorgd door een selectie van Nederlandse top dj's als Irwan, Jane Doe, WaxFiend, SP, Superior, Prime en FLAVA.
Na succesvolle edities van het concept Beukgevaar is BML Events nu terug met een gloednieuw hardcore concept.
De 23-jarige sensatie uit Nederland, Nicky Romero, kondigt met trots zijn allereerste Protocol Recordings labelnight aan. Deze zal plaatsvinden tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE), op 17 oktober 2012 in de Jimmy Woo te Amsterdam.
Passie is back on the beach
dinsdag 21 augustus 2012
Op zondag 9 september 2012 keert Passie terug op het strand. Ditmaal is de bekende beachclub Bloomingdale in Overveen (Bloemendaal aan Zee) het decor. Passie zal Bloomingdale omtoveren tot een sensueel paradijs met top dj's, heerlijke acts en spetterende decoraties!
Van 29 augustus t/m 1 september vindt dit jaar de 53e editie plaats van de Visserijdagen in Harlingen. Op de Grote Bredeplaats zal er weer een spetterend dancepodium worden neergezet onder de naam 'Free Summer Vibes'.
Chaos op verjaardagsfeestje
zaterdag 18 augustus 2012
Dit jaar zal Pat B opnieuw zijn birthday vieren op zaterdag 1 december 2012 in Discotheek Stuivezand en hiervoor word nu al gevreesd.
Deep opent danceseizoen in Hedon
vrijdag 17 augustus 2012
Zaterdag 25 augustus opent Hedon haar deuren en dansvloer voor de eerste editie van Deep in een gloednieuw seizoen.
Vrijdag 19 oktober zal The Sand opnieuw het wereldpodium vormen voor de Franse wereldster David Guetta. Sterker nog, op deze avond zal hij voor de allereerste keer zijn volledige nieuwe en niet te evenaren show aan de wereld presenteren.
Junction invites KrancK
woensdag 15 augustus 2012
Om het einde van de zomer in stijl te vieren hebben de liefhebbers van Junction weer een prachtige editie in elkaar getimmerd, dit keer met Utrechts trots KrancK!
Donderdag 6 december staat de Canadese electronica-act Crystal Castles in de Melkweg te Amsterdam. Aanleiding voor dit optreden is het nieuwe album dat in september dit jaar uitkomt. De voorverkoop voor het concert startte op maandag 13 augustus.
Verklaring organisatie Quest4Trance
maandag 13 augustus 2012
Het beloofde afgelopen zaterdag op het strand van 's Gravenzande een perfecte dag voor het strandfeest Quest4Trance te worden. Het mooie weer en het succes van de vorige edities zorgden voor een grote toeloop van bezoekers en een ontzettend positieve sfeer. In de loop van de avond overstijgt het bezoekersaantal echter in grote mate de capaciteit van de locatie....
De formule is ongewijzigd: wanneer je naar Optima Forma gaat, hoef je niet na te denken over wat je moet gaan dragen; bij Optima Forma kom je voor de muziek en bepaal jij zelf wat je daarvoor aantrekt. Bij Optima Forma mag je dj's verwachten die een zaal op zijn kop zetten met niets minder dan draaitafels, cd-spelers en een mengpaneel!
GZG sluit zomer af met een knal
maandag 13 augustus 2012
Op zaterdag 25 augustus staat GZG voor het vijfde achtereenvolgende jaar op Mysteryland. Dat is natuurlijk vragen om een feestje. Naast een enorme circustent, een prominente spot op het terrein en een monsterline-up tijdens het festival is er ditmaal ook een ouderwetse afterparty in een nieuwe Amsterdamse loods.
Paksoi's Kitchen op Babypop
zaterdag 11 augustus 2012
Dit jaar staat er weer iets bijzonders te gebeuren en gaat PakPak een stapje verder. Waar je vorig jaar een paksoi kon kopen en zelf moest uitzoeken wat je er mee deed, gaat PakPak dit jaar aan de slag in hun eigen keuken.
Lockdown Festival, het eerste outdoor festival in Nederland dat haar pijlen volledig richt op dubstep en bass music en een brug slaat tussen club- en festivalseizoen, komt steeds dichterbij: aan het eind van deze maand, op zondag 26 augustus, zal de eerste editie van het festival plaatsvinden op het karakteristieke NDSM terrein in Amsterdam Noord.
2 Unlimited gaat weer optreden
vrijdag 10 augustus 2012
Eindelijk is het zover, de reünie van 2 Unlimited is een feit. De twee mogen de naam 2 Unlimited eindelijk weer gebruiken nadat ze een conflict met hun Belgische producer uit de wereld hielpen.
108 Moombahton
donderdag 9 augustus 2012
Voor de eerste editie van het nieuwe seizoen pakt 108 Moombahton flink uit met een compleet Nederlandse line-up!
Kiesgrube maakt het goed
donderdag 9 augustus 2012
Ze verstaan er de kunst van een degelijk openluchtfeestje. De leute van Kiesgrube, ongeveer het meest spontane zondagmiddag event in Duitsland, weten hoe ze een open air technofeest moeten neerzetten.
NGHTDVSN in Paradiso
woensdag 8 augustus 2012
Na een legendarische eerste editie van NGHTDVSN eerder dit jaar is de tijd eindelijk aangebroken voor een tweede editie. Ditmaal word er een schepje bovenop gedaan en flink uitgepakt met een hele rits internationale en nationale helden.
Grote brand in disco op Texel
woensdag 8 augustus 2012
Op Texel woedt sinds vannacht een grote brand in een discotheek. De hulpdiensten zijn met groot materieel uitgerukt. In de disco in het dorp Den Burg waren geen mensen toen de brand uitbrak. Twee brandweerlieden raakten lichtgewond, ze zijn ter plekke behandeld.
Ernstige regenval, extreme hitte. Van het ene uiterste naar het andere uiterste. Vrijdag 10 augustus gaat er, hoe dan ook, mooi weer gespeeld worden in AIR.
STRP Festival wordt biënnale
dinsdag 7 augustus 2012
STRP, het grootste indoor Music, Art & Technology festival van Europa, heeft zichzelf heruitgevonden voor de toekomst. Het festival verschuift van een jaarlijks evenement naar een biënnale (tweejaarlijkse) structuur waarbij het festival in de oneven jaren zal plaatsvinden.
Dedicated gaat maar om 1 ding, de volle overgave voor hardstyle! Na twee dikke indoor edities en de stage op Riverdance Festival keert Dedicated terug in de Studio A12 bij Utrecht. Benieuwd? Vandaag is de trailer van Dedicated gepubliceerd.
Daniel Zuur winnaar Vinylized 2012
maandag 6 augustus 2012
Daniel Zuur is de winnaar van de landelijke danceproducerscompetitie Vinylized 2012. De Amsterdamse producer wist de jury en het publiek te charmeren met zijn track 'Look Up'. Dit werd vrijdagavond tijdens het programma Ministry of Beats door Edwin Diergaarde bekend gemaakt.
Pak je strandspullen maar want de derde strandeditie van MuteSounds komt eraan! Smeer je alvast goed in want zaterdag 18 augustus 2012 wordt het zomers warm in Scheveningen met veel zon, een BBQ, een prachtige zonsondergang en zwoele beats van lokale en landelijke DJ's.
Terwijl het festivalseizoen in volle gang is, is Matrixx alweer bezig met een spetterend programma voor het clubseizoen. De kick-off van de Matrixx zal door niemand minder dan Sean Paul gegeven worden op 1 september tijdens Pure Pressure. Maar de Grand Opening van de Matrixx vindt plaats op 8 september.
Belgrado Foam Fest organiseert het grootste schuimfeest in de wereld met meer dan 20 dj's en 20.000 bezoekers feestend in 200.000 hectoliter schuim. Dit spectaculaire evenement zal op zaterdag 1 september in Beogradska Arena in Belgrado, Servië voor de vierde keer worden gehouden.
Vrijdag 17 augustus is er weer een editie van Boss waar je zeker bij wilt zijn! Namelijk Snoop Dogg's officiële afterparty in de Paradiso te Amsterdam.
Traditiegetrouw vindt Wooferland weer plaats op de eerste zaterdag van september, op het vertrouwde recreatieterrein Houtrak in Spaarnwoude. Wooferland is elke zomer met stip het gezelligste festival, lekker intiem met alleen maar lachende gezichten.
10% Van de kaarten voor evenementen wordt verkocht via de mobiele telefoon. Dit blijkt uit de gegevens van Ticketscript, Europees marktleider in online en mobiele ticketing. Over dezelfde periode in 2011 was dit aantal maar 4%.
Het uitverkochte dancefestival XO Belgium krijgt toelating van het gemeentebestuur om haar capaciteit te verhogen. In samenspraak met burgemeester van Houthalen-Helchteren, Alain Yzermans, komen er 2000 extra tickets voor de festivalzaterdag op de markt, alsook 500 camping combitickets. Dat laat organisatie Extrema Network vandaag weten.
31 augustus 2012
Ground Zero Festival laatste kaarten
Free Record Shop verkoopt 20.000 cd's tijdens dance-events
Pand 3 misschien voor de laatste keer in het teken van Turning Point
30 augustus 2012
BNN presents Tiësto's Club Life op 16 november in Heineken Music Hall
Time Warp NL presenteert eerste jubileum
29 augustus 2012
Undertone
NopeisDope 'Summer Season Knock Out' in Beachclub Vroeger
Pokke Herrie 20 oktober in Turbinenhalle Oberhausen
28 augustus 2012
Zaterdag mooi weer tijdens Beachbreak part 2
At My House
27 augustus 2012
Frenchcore & terror in Culemborg
Frequence maakt timetable en laatste info bekend
25 augustus 2012
We Are The Night start eigen slot op Dancetrippin TV
24 augustus 2012
Sluit je zomer af bij Thirties
Soixante Neuf in &Zo
Juize gaat de club in
Zomerpop in de startblokken voor 23e editie
23 augustus 2012
Overclocked
Maak je klaar voor dravende dubstepbeats op Circus Takeover te Oostende
22 augustus 2012
Encore
BML Events presenteert nieuw concept Innovator
21 augustus 2012
Nicky Romero kondigt eerste Protocol Recordings labelnight aan op ADE
Passie is back on the beach
20 augustus 2012
De leukste dj's en live acts tijdens de Visserijdagen Harlingen
18 augustus 2012
Chaos op verjaardagsfeestje
17 augustus 2012
Deep opent danceseizoen in Hedon
16 augustus 2012
David Guetta keert terug naar The Sand tijdens ADE met een nieuwe show
15 augustus 2012
Junction invites KrancK
14 augustus 2012
Crystal Castles in de Melkweg met nieuw album
13 augustus 2012
Verklaring organisatie Quest4Trance
It's been a long time but now...Optima Forma is back
GZG sluit zomer af met een knal
11 augustus 2012
Paksoi's Kitchen op Babypop
10 augustus 2012
Lockdown Festival maakt timetable en creatief programma bekend
2 Unlimited gaat weer optreden
9 augustus 2012
108 Moombahton
Kiesgrube maakt het goed
8 augustus 2012
NGHTDVSN in Paradiso
Grote brand in disco op Texel
7 augustus 2012
Secret Cinema vrijdag te gast bij Format
STRP Festival wordt biënnale
6 augustus 2012
De volle overgave voor hardstyle: Dedicated
Daniel Zuur winnaar Vinylized 2012
5 augustus 2012
Mutesounds maakt line up bekend in F.A.S.T. Surfdorp
3 augustus 2012
Matrixx opent het clubseizoen met gratis Exxellent
Belgrado Foam Fest: het grootste schuimfeest in Europa
2 augustus 2012
Zevende editie Boss official Snoop Dogg afterparty
Het dak gaat er ouderwets af op Wooferland 2012
1 augustus 2012
Ticketscript ziet verdubbeling in mobiele kaartverkoop
2500 extra tickets voor Extrema Outdoor Belgium