Partyflock
 
Nieuws · juni 2012
­ Nederland
The 2012 Starbeach summer schedule has been released and is promising to deliver an EPIC summer of entertainment and unforgettable events.
House in Motion White Edition
zaterdag 30 juni 2012
Wat een superdikke feesten zijn dat toch, House in Motion in Crystal Venue in Culemborg. Na drie daverende edities heeft dit feest al een vaste plek veroverd in de temple of dance van midden Nederland.
Sexy on the Beach
donderdag 28 juni 2012
'Ja ja ja, we zijn te lang weggeweest!' Om een lang verhaal kort te maken, jullie lieve berichtjes, smeekbedes, slipjes, flessen drank, e-mailtjes, social media feeds hebben geholpen om Sexy Events te doen besluiten om nog een keer terug te komen 'on the beach'. Uiteindelijk heeft Anyday Events overtuigd om samen een dikke editie van Sexy on the Beach te organiseren.
Het duurt weliswaar nog maanden voordat de grootste dance conferentie ter wereld losbarst, ALDA is nu al trots om een serie hoogwaardige avonden aan te kondigen voor het Amsterdam Dance Event 2012. Vijf feesten staan er dit jaar op het programma, stuk voor stuk evenementen die het publiek omver moeten blazen met wereldberoemde artiesten en labels, alsook de ongetwijfeld meest besproken ceremonie in de huidige EDM-scene, alles gehost door de welbekende gezichten van ALDA.
Timetable Dreamfields Festival
woensdag 27 juni 2012
Volgende week zaterdag is het dan eindelijk weer zover: Dreamfields Festival. Op 7 juli is recreatiegebeid Rhederlaag in Lathum bij Arnhem weer volledig omgetoverd tot een grote droomwereld. Organisator Matrixx is er alles aan gelegen de succesvolle eerste editie van Dreamfields Festival te overtreffen. Check in dit bericht de timetable van de dag en stel je favoriete programma samen.
De lampen knipperen rustig; de drank vloeit rijkelijk; het publiek stroomt gelijkmatig binnen en de DJ draait de fijnste groovy vocal platen. Langzaam wordt het donkerder en gaan de decibellen en beats per minuut langzaam maar zeker omhoog. De visuals bereiken langzaam haar eerste climaxen en bigroom-house muziek voert de boventoon; gedraaid door de 'Heroes of Housemusic'.
BAWS
woensdag 27 juni 2012
Al velen hiphop dj's gingen ze voor, al velen hiphop artiesten hebben het podium betreden. Op zaterdag 30 juni zal alweer de vierde editie van BAWS plaatsvinden in AIR.
"Je meest geliefde feest aller tijden, Anti Fashion Party zal er weer zijn tijdens de oh zo fashionable fashion week. Anti Fashion Party laat wederom weer zien hoe het op zijn Anti fashions moet met die mode van de nacht. Zoals je weet is Anti Fashion Party nogal behoorlijk van de toekomst, want het is bedacht door de hippe en hotte fashion designer Bas Kosters en de moeder van Beer, DJ Wannabeastar!
De bekende en populaire Latin Lovers Clubnight gaat vanaf 30 juni iets nieuws doen. Speciaal voor de zomer presenteert Latin Lovers: Summer in the City!
Nog een paar dagen aftellen en dan zal de parel van het zuiden weer in vol ornaat schitteren. Ruim negen verschillende area's, meer dan 150 artiesten en podia van 30 meter hoog en 100 meter breed. Op 30 juni en 1 juli staat WiSH Outdoor weer garant voor een fantastisch festivalweekend.
Op zondag 24 juni 2012 vindt de nieuwe editie plaats van Mysterious, deze keer is de locatie Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het wordt een ware invasie van alle mysterieuze mensen in Nederland!
The UMF Poland artist roster jumps up yet another notch with the announcement of a live performance from electronic music legend Kraftwerk. Other featured artists: Tiësto | Avicii | Carl Cox & friends | Kraftwerk | Afrojack | Above & Beyond |Steve Angello B2B Sebastian Ingrosso
The best Friday of the year
vrijdag 22 juni 2012
Vrij Festival pakt groots uit op de meest unieke locatie van Amsterdam: Het veld van het historische Olympisch Stadion.
2012 is een lustrum jaar voor Floris Regoort en Jasper Lowik, beter bekend in de Nederlandse muziekwereld als de techno-live act Rauwkost.Wat begon allemaal als een uit de hand gelopen 'grap', ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een succesvolle live-act.
Op zaterdag 7 juli zoekt 'This is' het Scheveningse zand weer eens op, en wel bij De Staat. Met haar vrije ligging, de laidback vibe en het allerleukste publiek van Scheveningen is De Staat uitermate geschikt voor hysterische 'This is' strand praktijken.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 20 juni 2012
Deze week voor de verandering een anekdote over een medewerker, Trimbos beantwoord de vraag waarom je van xtc moe wordt of gaat gapen en natuurlijk kun je weer meedoen met de raadspelletjes!
Over 2 weken is het zover, op 30 juni zal de Ulesprong in Sint Nicolaasga het decor zijn van 1 van de leukste festivals in het Noorden: het zonovergoten Beachrockers Festival. Samen met een spectaculaire line-up met o.a The Partysquad, Gregor Salto, Billy the Kit, Yellow Claw, Irwan, D-Rashid en lokale helden zoals Steff da Campo, Praia del Sol, Punish & Dani L. Mebius zal de zomer worden ingeluid.
Eindfeest 2012
woensdag 20 juni 2012
Op vrijdag 29 juni komt er eindelijk een einde aan een jaar van zeikende leraren, stressen voor toetsen en urenlang nablijven. Voor alle jongeren (16+) uit Rotterdam en omstreken is er die avond maar één plek om het einde van hun schooljaar en het begin van de zomervakantie goed te vieren: Eindfeest 2012 in Off_Corso!
Lockdown Festival
dinsdag 19 juni 2012
Op zondag 26 augustus vindt de eerste editie van Lockdown Festival plaats op het karakteristieke en industriële NDSM terrein dat op een steenworp afstand gelegen is van het Amsterdamse centrum. Lockdown Festival is het eerste outdoor festival in Nederland dat haar pijlen volledig richt op dubstep en bass music en daarmee een brug slaat tussen het club- en festivalseizoen.
Dancetour komt naar Zwolle
dinsdag 19 juni 2012
Op zondag 22 juli vormt Park de Wezenlanden het decor voor het grootste jongeren evenement van het land: Dancetour. De eerste editie belooft één groot feest te worden met Laidback Luke, Sidney Samson, R3HAB, Marco V, ROOG, DJ Yade en de DJ Knock Out winnaar.
Op vrijdag 29 juni maakt Amsterdam zich op voor Kreeft & Popcorn. Voor het eerst opent de prachtige Zuiderkerk haar deuren voor een feestje zoals je ze nog maar zelden ziet. Kosten nog moeite worden er gespaard om 500 bezoekers een waanzinnig avondfeest te laten beleven.
Techno organisatie Chateau Techno bestaat één jaar en viert dit groots op het Westergasgebied in Amsterdam. Op vrijdag 22 juni pakken zij zowel in WesterUnie, Westergasterras en WesterLiefde uit met een internationale line-up.
Over ruim twee weken is het zover. Op zaterdag 30 juni komt de 'Electronic Family' voor de tweede keer bij elkaar in het Amsterdamse Bos om de zomer te vieren. Dat gebeurt met een ongekend programma van wereldsterren en de helden van morgen. En omdat de weersdeskundigen het erover eens zijn dat alle regen nu wel gevallen is in juni belooft het in meerdere opzichten een stralende dag te worden!
Op zaterdag 28 juli presenteert Unomodo de volgende editie van We all love 80's & 90's in Corso. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Corso!
Adrenaline, a brand new concept
donderdag 14 juni 2012
Bassline Events is een nieuwe organisatie in Hoogeveen die er voor gaat zorgen dat Hoogeveen in de hardere dance scene weer op de kaart komt. Bassline Events is opgericht door liefhebbers voor liefhebbers van de hardere stijlen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 13 juni 2012
Wanneer is je lichaam hersteld na XTC-gebruik?
Club Noa vraagt faillissement aan.
En inwoners van Miami op de vlucht voor een zombie.
Je ziet en leest het allemaal in de KNIP!
Dour festival 2012 komt er aan
woensdag 13 juni 2012
Van 12 tot en met 15 juli kan het Waalse dorpje Dour zich opmaken voor alweer de 24ste editie van het Dour Festival. Tienduizenden feestgangers kiezen de weg naar het grootste alternatieve festival van Europa waar ruim 200 acts op 7 podia hun opwachting maken. Een zeer gevarieerde en eigenzinnige line up, lage ticketprijzen en een fantastische sfeer maken Dour tot één van de grootste en beste dansvloeren van Europa.
The Speed Freak vs Noisekick
woensdag 13 juni 2012
The Speed Freak en Noisekick hebben de handen ineen geslagen om een feest neer te zetten waarin Frenchcore en Terror op een ultieme manier gecombineerd worden. Na een aantal lange avonden brainstormen is er resultaat! The Speed Freak 4 uren solo in de main area ondersteund door een aantal zeer gewaardeerde collega's.
Junction invites Nox & kapot
dinsdag 12 juni 2012
Zaterdag 23 juni zal Sugar Factory een zeer speciale editie van maandelijks techno-concept Junction voor haar kiezen krijgen. Op uitnoding van deze techno liefhebbers is er een hele fijne, nog niet eerder vertoonde combo van twee partijen gebouwd: NOX & Kapot. Beide underground partijen zijn nooit vies van een paar tandjes harder en deze editie zullen zij dan ook niet schromen om met grof geschut het strijdperk te betreden! Daarnaast zal Junction resident van het eerste uur Kevin Arnemann hier ook nog eens zijn verjaardag vieren, dus de 23e kan maar beter nu alvast omcirkeld worden in de agenda.
Buren – Ook op de zaterdagavond van het Betuws Spektakel vullen de vier podia zich met vele topartiesten. 30 juni is de tweede avond van het bruisende zomer festival. Ook dan wordt het volop ontspannen en genieten!
Flirterz early bird actie
dinsdag 12 juni 2012
Na het succes volle 1e editie van Flirterz "on the beach" in beachclub Vroeger op Bloemendaal is de 2e editie onvermijdelijk. Flirterz "on the beach" komt op zondag 5 augustus weer terug om Bloemendaal wederom op zijn grondvesten te laten trillen in de grootste Beachclub van europa Beachclub Vroeger.
Op zaterdag 16 juni zal Pure Liner voor de allereerste keer aanmeren voor een onvervalst technofestival rondom de Utrechtse wateren. De parel onder de evenementenschepen heeft de unieke mogelijkheid om haar dak open te schuiven waardoor het schip een fantastisch 'terrace' gevoel krijgt.
De zomer staat gelukkig voor de deur en het festivalgevoel begint alweer flink te kriebelen! Het festival in de kop van Noord-Holland dat elk jaar garant staat voor gezelligheid, een prachtige locatie en een dijk van een line-up is Outdoor Stereo in Hoorn.
Het club koekoek verhaal heeft na een jaar met uitverkochte edities een nieuw hoofdstuk in de aanbieding. Een nieuw avontuur met in de hoofdzaal van de Paradiso alleen maar live artiesten! Maar liefst 5 verschillende live acts maken hun opwachting.
Op zaterdag 28 juli presenteert Unomodo de volgende editie van We all love 80's & 90's in Panama. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Panama!
Op zaterdag 30 juni presenteert Unomodo de volgende editie van We all love 80's & 90's in Off_Corso. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Off_Corso!
Vrijdag 15 juni is het veel besproken soundsystem van Air hélemaal van Juan Sanchez. Hij doet dan een speciale 'all night solo'-set. Een jaar eerder kreeg Juan Sanchez ook 'Carte Blanche' op zijn 10-jarige jubileum party. Format heeft in haar jonge jaren een zwak voor de warmte van sommige tradities. Één DJ de hele avond lang. En zoals het vaak is met goede muziek: Less is more.
Beatloverz
vrijdag 8 juni 2012
Reis terug naar het jaar 200 n.Chr, het oude Rome staat op het punt om te vallen. Er zal een laatste battle worden gehouden. Stel je eens voor, de DJ's die als gladiatoren de strijd met elkaar aan gaan om de laatste battle van het Romeinse tijdperk uit te vechten.
HardClassics on the beach. Super gezellig, sfeervol en met stip één van de beste hardere dance events aan de Nederlandse kust pakt dit jaar extra flink uit.
Naast de artiesten die vanaf de Hardclassics stage de show gaan stelen zoals Luna, Pavo Thera en o.a Scot Project met hardstyle klassiekers, zal area 2 (Freestyle Maniacs) helemaal in het teken staan van de Freestyle met helden als Kidd Kaos, Dr. Rude en nog vele anderen.
Zaterdag 28 Juli zal het einde van een tijdperk markeren: het allerlaatste Electronation feest ooit, in de Amsterdamse Paradiso. Omdat dit tevens het 10 jarig jubileum is van wat geld als één van de meest legendarische evenementen organisaties van Nederland, moet deze finale uiteraard op gepaste wijze gevierd worden.
Een adembenemende nacht naar aanleiding van de release van de inmiddels al weer 39e Technoclub CD is voorbij. Rijkhalzend wordt vooruit gekeken, want ook de zomer wordt heet in Technoclub. Voordat het grote "Dance for Love' feest los breekt, nodigt Talla 2XLC alle electronische muziek vrienden uit voor een bijzondere nach in het hart van Frankfurt am Main.
Kinky on the Beach vs Sleazers
woensdag 6 juni 2012
De vorige editie op de Pier van Scheveningen was er geen houden meer aan, een heftige najaarsstorm zorgde er voor dat de buiten locatie nagenoeg ongeschikt was om de schare KOTB-lovers te huisvesten en moest de organisatie uitwijken naar een andere locatie.
De muzikale avant-garde kent hem al: fLako. Deze beatmaker (met vocaal* alter ego Dirg Gerner) vereert deze maand Canvas met een bezoek. fLako* heeft Chileense roots, is geboren in Duitsland en is via Berlijn nu in* Londen neergestreken. Zaterdag 9 juni staat hij in Canvas in Amsterdam* met een exclusieve live set.
Emporium
dinsdag 5 juni 2012
Wow! Wat een geweldige achtste editie van het uitverkochte Emporium Festival was dat. Zaterdag 26 mei is een dag die de boeken ingaat als: memorabel en fantastisch! Emporium – De Gouden Eeuw was er een van 24 karaats.
Als je in de jaren '80 of '90 student of scholier bent geweest in Rotterdam, ben je er vast wel eens geweest. Het 'discafé' Quasimodo – gevestigd in de kelder van bioscoop Cinerama – is jarenlang de uitgaansplek geweest voor studerend Rotterdam. Een jaar geleden is er bij een aantal oud-personeelsleden het idee ontstaan om een reünie te organiseren.
VLOW kickoff met Ken Ishii
maandag 4 juni 2012
In de Amsterdamse HEM Kelder, op zaterdag 9 juni, vindt de kick off van VLOW plaats, een productie van Microove's Vlow Minded Productions waarin het spanningsveld tussen house en techno centraal staat. Voor deze eerste editie is de Japanse technokeizer Ken Ishii gestrikt; een van de meest innovatieve en experimentele elektronische componisten.
Hypnotize at the Beach 2012 wordt nog groter. Dit keer heeft de organisatie gekozen voor de nummer één beachclub van Nederland 'Beachclub Vroeger' te Bloemendaal aan Zee. Ook hier zullen twee area's uit elkaar springen met topartiesten en twee geheel eigen thema's met de bijbehorende effecten.
Gaasper Pleasure 2012
vrijdag 1 juni 2012
Gaasper Pleasure is terug aan de buitengewoon mooie Gaasperplas in Amsterdam voor alweer de zesde editie! Het festival, dat bekend staat om haar kleinschalige opzet en geliefde intieme sfeer, strijkt zaterdag 11 augustus neer voor een dagje muzikaal genot en vertier.
De temperatuur begint te stijgen en de zomer is nu echt in aantocht! De warme houseklanken van het Defected label passen hier perfect bij. Op zaterdag 9 juni is Defected in the House terug in AIR.
Paul Elstak en Dennis Copier a.k.a. DJ Panic zijn er klaar voor om vrijdag 8 juni 2012 Club Eclipse te Rotterdam compleet los te laten gaan! NRG Events presenteert op deze datum het feest 'Paul Elstak versus Panic' wat inhoud dat deze Rotterdams grootheden dan een unieke en knallende set neer gaan zetten van vijf uur lang (!).
30 juni 2012
Summer 2012 Starbeach line-up set to scorch Greek summer
House in Motion White Edition
28 juni 2012
Sexy on the Beach
Alda Events presenteert de sterren op Amsterdam Dance Event
27 juni 2012
Timetable Dreamfields Festival
Lucien Foort presenteert Heroes of Housemusic
BAWS
Anti fashion party in de Westerliefde
26 juni 2012
Latin Lovers brengt de Summer in the City
25 juni 2012
Laatste festivalinformatie en timetable release WiSH outdoor
23 juni 2012
Morgen is het altijd droog op Mysterious in Beachclub Vroeger
22 juni 2012
Iconic legend Kraftwerk to perform live at UMF Poland
The best Friday of the year
21 juni 2012
Tijd voor verandering voor Nederlandse techno act Rauwkost
Sander Kleinenberg's This is zoekt het Scheveningse zand op
20 juni 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Line-up & anthem Beachrockers Festival
Eindfeest 2012
19 juni 2012
Lockdown Festival
Dancetour komt naar Zwolle
18 juni 2012
Kreeft & Popcorn nieuw exclusief vrijdagavondfeest in Amsterdam
Chateau Techno pakt uit tijdens eerste jubileum
15 juni 2012
De Electronic Family wordt groter
14 juni 2012
We all love 80'S & 90'S Corso - Rotterdam
Adrenaline, a brand new concept
13 juni 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Dour festival 2012 komt er aan
The Speed Freak vs Noisekick
12 juni 2012
Junction invites Nox & kapot
Betuws Spektakel: programma zaterdagavond 30 juni 2012
Flirterz early bird actie
11 juni 2012
Utrecht maakt zich op voor waterfestival
10 juni 2012
Line up Outdoor Stereo Festival
Koekoek Live in Paradiso Amsterdam
We all love 80'S & 90'S Panama Amsterdam
9 juni 2012
We all love 80'S & 90'S Corso Rotterdam
Juan Sanchez 'all night long' op Format
8 juni 2012
Beatloverz
Freestyle area toegevoegd aan HardClassics op Bloemendaal aan Zee
7 juni 2012
Electronation 10 Year Anniversary
6 juni 2012
Technoclub presenteert DJ Dag & Talla 2XLC
Kinky on the Beach vs Sleazers
Beatmaker fLako voor eerste live set naar Nederland
5 juni 2012
Emporium
4 juni 2012
Quasireünie brengt oude vrienden bij elkaar
VLOW kickoff met Ken Ishii
Trance beachparty Hypnotize at the beach
1 juni 2012
Gaasper Pleasure 2012
Zomerse editie van Defected in the House in AIR
Vijf uur lang Paul Elstak vs Panic in Eclipse