Partyflock
 
Nieuws · mei 2012
­ Nederland
MuSick Events organiseert op 29 juni 2012 voor de tweede maal MuSick XL in de ArtCube te Gent. Een waaier aan muziekgenres zoals drum & bass, tekno, darkstep, french-, hard- en breakcore worden gepresenteerd in drie verschillende zalen, namelijk de KickSick, DrumSick en FrenchSick Room.
BIRD is dé Rotterdamse club voor jazz, soul, hiphop, funk en nieuwe electronica. Naast eten, drinken en dansen kun je er ook optredens bijwonen van de muzikale smaakmakers van dit moment. Op zaterdag 2 juni presenteert Zwart Licht de nieuwe cd Leeroy Draait Door.
KLM Royal Dutch Airlines is de wereldwijde campagne 'Be my Guest' gestart. Tijdens deze campagne worden mensen van over de hele wereld uitgenodigd om online in gesprek te gaan met zes bekende Nederlandse beroemdheden: Armin van Buuren ('s werelds beste dj), Ruud Gullit (voetballegende), Yfke Sturm (supermodel), Wubbo Ockels (astronaut), Jeroen Krabbé (Hollywood acteur) en Hella Jongerius (ontwerper).
Evotions zoekt een nieuwe held! Zondag 24 juni presenteert de party-organisatie een aantrekkelijk Duits-Nederlands onderonsje met Cocoon Heroes in het drijvende techno bolwerk Undercurrent. Om het feest - waar ondermeer Extrawelt, Chymera en Frank Lorber draaien - extra cachet te geven is een DJ-contest bedacht. De winnaar mag deze dag een twee uur durende openingsset weggeven. Jawel, you could be a hero just for one day!
Ook op Day 2 vormt het concept Fusion – The Harder Styles de outdoor mainstage van Intents Festival. Hier tref je steengoede hardstyle acts en unieke combinaties waar ook de liefhebbers van het wat rauwere werk aan hun trekken komen. Zo draaien o.a. Psyko Punkz vs Alpha², Zany vs Jack of Sound, Deepack vs Stereotuners, Thera vs Adaro en vele anderen!
Beukende Belg Coone reist op 2 juni avond af naar jouw Takens voor een editie van Night of the dj's die geheel in het teken staat van het machtige Dirty Workz label. Natuurlijk is Coone niet alleen. Uiteraard neemt hij een groot aantal 'dirty dj's' van het label mee.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 30 mei 2012
Het was een komkommerweek met dat mooie weer. Heel het internet lag stil....nou ja, niet echt, maar het was wel lastig vulling te vinden voor de KNIP deze week. Desalniettemin hebben we weer alle standaard-onderdelen zodat jullie weer kunnen raden en lachen!
Zaterdag 16 juni zullen beide zalen van TrouwAmsterdam open zijn en het wordt een moeilijke keuze in welke van de twee je de avond gaat doorbrengen. In de bovenzaal (Trouw) heeft het jonge Amsterdamse techno label Indigo Aera de Nederlandse techno legende Steve Rachmad staan met een exclusieve Nederlandse show van zijn album tour. Terwijl San Proper de benedenzaal (De Verdieping) onder handen zal nemen samen met Zip. Ook Proper viert een speciaal release feest.
Afgelopen weekend zorgde voor een zomers lang Pinksterweekend. Men zit daardoor alweer dicht bij het weekend, dicht bij de zaterdag. Zomers chillen zit er even niet in volgens de laatste weerberichten, maar waarom zou je ook gaan chillen als je maximaal kan raven?
Speciaal voor de vele internationale fans brengen wij ons succesvolle Judgement Day concept, het ultieme hardcore evenement, voor de eerste keer naar Nederland en wel in de Peppermill te Heerlen.
Nu de zomer eindelijk begonnen lijkt te zijn, wordt het uiteraard weer tijd voor een flink strandfeest.Free2party maakt zich inmiddels op voor de jaarlijkse editie van Hardclassics on the Beach. Vergeleken met de afgelopen jaren komt er wel een verandering...
Nadat Harmony of Hardcore vorig jaar zeer succesvol debuteerde met een compilatie-cd, kon een vervolg niet uitblijven. Organisator Par-T en label Be Yourself Music bundelen opnieuw de krachten voor deze veelzijdige dubbel-cd, die in al haar poriën Harmony of Hardcore 2012 uitademt.
Icon · Dr. Peacock
donderdag 24 mei 2012
Na op 11 februari wederom een spectaculaire en vooral zeer geslaagde avond te hebben meegemaakt, zal op 7 juli de bouwtechnische constructie van de P60 in Amstelveen weer eens flink getest gaan worden tijdens een nieuwe editie van Icon.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 23 mei 2012
Alcohol en ketamine, hoe gevaarlijk is deze combinatie? Het antwoord lees je in deze KNIP! Een van onze fotografen staat in de Spotlight, er zijn weer een paar anekdotes te lezen en uiteraard de vaste onderdelen en rubrieken: Filmpje!, Virtuele tours, Ten seconds of sound, Oeps!, Foto van de week, Goed fout (y), De ontdek je plekje quiz en natuurlijk de Mop van de week!
Het festivalseizoen is officieel van start gegaan én het is gevoelsmatig hoogzomer op het moment. Twee redenen voor jullie om elke dag met de grootste glimlach de deur uit te gaan maar vanaf nu een derde! Zoals beloofd zijn de laatste namen voor de nieuwe area Big Top bevestigd, met internationale headliner Calvin Harris exclusief op Mysteryland deze zomer!
Op de ongetwijfeld prachtige vrijdagnacht van 6 juli maakt Darko Esser's Balans haar debuut in de roemruchte hoofdstedelijke club de Melkweg.
Na een succesvolle opening van het strandseizoen voor Latin Lovers bij Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee staat de volgende speciale editie al weer op de agenda. Pinksterzondag 27 mei zal Latin Lovers opnieuw het Bloemendaalse strand verwelkomen met een extra dikke zomerse editie bij Beachclub Fuel.
Op zaterdag 23 juni gaat de tweede editie van Full Moon on the beach los op één van de meest populaire strandtenten op het moment: Beachclub Vroeger! Onder de Partyflockleden zal de organisatie twee vliegtickets naar Ibiza verloten!
Fantasy Island
woensdag 23 mei 2012
Op zaterdag 2 juni is het moment van stilte in Enschede voorbij en gaat Recreatiepark Het Rutbeek volledig los op keiharde beats. Fantasy Island Festival 2012 zal dan een feit zijn en zullen er duizenden mensen klaar zijn om keihard te feesten! Fantasy Island zal vanaf 12:00 uur starten en pas rond middernacht zal de laatste beat over het strand rollen. Zorg dat je dit evenement niet mist en wees er dus bij!
Fuck Our Ordinary Lives! De twee jonge jongens uit Zweden zijn recentelijk internationaal doorgebroken met hun explosieve en bijzondere electro sound. Uit electro blogs in binnen en buitenland was hun naam al niet meer weg te denken en hun grote doorbraak kwam met de release van de officiële remix van Danger's 4h30.
De avond wordt geopend met diepduistere acid sounds door de Duitse Roland Casper. Hierna nemen de Eindhovense Acid Junkies het roer over. En dan is het tijd voor de Duitse helden van Hardfloor om hun unieke sound te laten horen.
55.000 Sterren op Nature One
maandag 21 mei 2012
'You.Are.Star.' – Jij bent de ster. Onder dit motto wordt van 3 tot 5 augustus op de raketbasis van Pydna in Rijnland-Palts een heel weekend lang gefeest op Nature One, het grootste festival voor elektronische muziek in Duitsland.
Geruchtmakend waren ze altijd al, de Cocoon-feestjes op Nederlandse bodem. Ook aankomende editie, zondag 24 juni, vormt daarop geen uitzondering, met namen als Extrawelt, Chymera en Frank Lorber lijkt het pleit bij voorbaat al geslecht!
Op vrijdag 25 mei vindt in HAL16 de allereerste editie plaats van 4x4, het nieuwe maandelijkse all-terrain borrelevenement voor studerend, levend en werkend Utrecht.
Hallo, hallo? Planeet Valtifest voor Planeet Aarde: de line-up voor 2012 is bekend!
Na het succes van de eerste editie van SAW is het tijd voor een kneiterharde nieuwe editie, en wel op zaterdag 2 juni!
Hemelvaren met Karotte
woensdag 16 mei 2012
Voordat ons aller geliefde feestbeest Karotte het zomerseizoen induikt, maakt hij deze week nog een rondje Nederland voor een tweetal intieme gigs. Mis het niet, al was het maar om Hemelvaart dit jaar eens goed te vieren!
27 Mei is het Eerste Pinksterdag en zal Beachclub Vroeger het bruisend geheel zijn van de volgende editie van Nopeisdope. Net als de eerste twee keren kun je een volle bak verwachten en zullen grootheden als Lucien Foort, Billy the Kit, D-Rashid en nog veel meer.
Het aftellen is begonnen, het moment is bijna daar. De stages en de deco zien er veelbelovend uit en de timetable is klaar. Zaterdag 26 mei staat in het teken van het debuut van Edit Festival. Het 'PTT-meertje', gelegen bij de hoge zendmast in Haarlem, de Ikea en station Haarlem Spaarnwoude Park, warmt zich op voor dit nieuwe en intieme festival.
16 Juni is de datum. De datum dat Nederland een festival rijker is. Een nieuw soort, want festivals op zich zijn er al genoeg. Houd jij van spanning? Hou jij van uitdagend en sexy? Dan kom je zeker aan je trekken, want voor het tienjarig bestaan van B.I.T.C.H wordt dit festival gehouden op het festivalterrein van de Hemkade.
Festivaart
maandag 14 mei 2012
Dit jaar is de show nog dikker, de productie nog grootser en blijft het unieke, uitbundige karakter van Festivaart bewaard. Ook het inmiddels landelijk bekende 'melkuurtje van Festivaart' gaat deze editie van Festivaart een andere wending geven met veel gekkigheid en verrassingen op het festival! Voor het zover is zijn er nog een aantal zaken die als bezoeker belangrijk zijn om te weten...
Ticketlink toevoegen als feest is goedgekeurd
Langzaam.. heel langzaam begint de zomer door te breken. Maar nee, hij heeft absoluut geen haast. Om te voorkomen dat we nog langer moeten wachten op een vet feest met een zomers decor heeft Starbeach besloten om alvast naar Nederland te komen.
State of Core XXL
vrijdag 11 mei 2012
Hardcore Universe presents on Sunday 27 May 2012: State of Core XXL · The Revolution of Mankind @ ArtCube Ghent (Belgium). 'Every year more believers and followers joined our forces. And together as one big hardcore legion, we will strike against the last standing rebellion!' Three rooms with over fifty artists will provide you the best in all the hardcore styles.
Hemelvaart in de Molenstraat
donderdag 10 mei 2012
Koninginnedag is nog maar net achter de rug, maar de Molenstraat in Nijmegen maakt zich alweer op voor Hemelvaart op 16 en 17 mei. Met artiesten als The Partysquad, Charly Luske, Bingo Players, de Hermes House Band, Phalerieau (BNN) en Vato Gonzalez is de programmering gevarieerder dan ooit.
In Search of Sunrise wereldtour
donderdag 10 mei 2012
Het zal niemand zijn ontgaan! Zaterdag 19 mei vindt in Central Studios de kick-off van de In Search Of Sunrise 10 'Australia' wereldtour plaats.
his year over 200,000 music lovers from just about every EDM sub-genre made the pilgrimage to this epic music festival in Miami, and UMF Poland has every intention of making the Warsaw experience every bit as memorable with mind-bending music, surprise guests, great pre- and after club parties, star-studded allure and two nonstop days of dancing!
SKUG presents Shlomi Aber
dinsdag 8 mei 2012
De aftrap van het SKUG seizoen met Deetron zit er al weer op. Hoewel het ietwat laat op gang kwam, zat de sfeer er voor de tijd van het jaar al behoorlijk in en werd het een editie om in te lijsten!
Bassrulers Outdoor Festival
maandag 7 mei 2012
Met nog twee weken voor de boeg komt Bassrulers Outdoor steeds dichterbij. Ruim dertig dj's verdeeld over de hardstyle, hardcore en freestyle area zijn er klaar voor. Bij deze kondigt 2K Music dan ook alvast de timetable aan, zodat de bezoeker ruim de tijd heeft een persoonlijke planning te maken.
Een ambitieus stelletje jeugd van tegenwoordig organiseert in samenwerking met Offline Amsterdam een techno-event in de WesterUnie.
Flavourz heeft de afgelopen maanden niet stil gestaan. Na een succesvolle '4 year anniversary' afgelopen december heeft het team van Flavourz een nieuwe clubtour met een unieke beleving bedacht.
Ja ja daar is ie dan! De eerste keer Hardcore in De Vorstin en sinds tijden zo spectaculair in Hilversum! Uptempo Events pakt groots uit en gaat de hele tent op ze kop zetten met flinke namen als Paul Elstak, Buzz Fuzz, Scott Marten, Para Italia and many many more en dat allemaal gehost door niemand minder dan de mannen van Thunderdome radio, MC Da Mouth of Madness en MC Justice!
HEY! in de Kerk
zaterdag 5 mei 2012
Na de geweldige strand opening op paaszondag is Michel de Hey op woensdag 16 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, weer terug in Den Haag. Dit keer niet op het strand maar in De Kerk in Den Haag, een geweldig locatie met een minimaal even geweldige line-up! Verder geprogrammeerd staan namelijk Ali van Tiefschwarz en Rotterdamse trots Jeff Moore!
Wat is er nou mooier dan je zondag doorbrengen op één groot feest met al je favoriete dj's erbij en dan nog een paar meer? En dan natuurlijk wel al je favoriete dj's, want op Ruben Vitalis Birthday Bash zullen ze er allemaal zijn.
Na een afkoelperiode van een half jaar zet Overdinkel zich komende zaterdag weer schrap voor Irreversible.
Wooferland Pre-Party
donderdag 3 mei 2012
Een seizoen zonder Wooferland is een seizoen niet gefeest! Daarom heeft Wooferland een Pre-Party ingelast in mei. Een 'spring edition' dus. En springen mag, want voor trouwe Woofers hebben ze bovenop dit mooie nieuws ook nog eens een niet te versmaden aanbieding:
Let's Salsa in de Odeon
donderdag 3 mei 2012
De dagen met regen en koude wind lijken te zijn geteld. Na een groot succes in Odeon van de paas editie van Salsa Deluxe, staat er weer een super avond voor de deur.
Met vijf labels, een agency met bijna dertig artiesten, label nights door heel Europa en de legendarische Prspct XL events is het niet onterecht om te zeggen dat Prspct het harde elektronische muzieklandschap voorgoed heeft veranderd!
Op Bevrijdingsdag vindt QULT voor de tweede keer plaats in de WesterUnie. Op deze avond gaat QULT wederom de grenzen tussen harddance, techno en electro opzoeken en er vervolgens keihard overheen. Bekijk hier de laatste Tiny Teaser (electro) in de serie van drie.
Aanstaande vrijdag komen alle freaks weer naar AIR om een feestje te bouwen. Misschien heeft dit iets te maken met de hele lekkere line-up die de freaks dit keer in petto hebben voor hun maandelijkse feestje.
31 mei 2012
Tweede editie MuSick XL op 29 juni te Gent
BIRD presents Zwart Licht cd release
KLM contest: win een trip met Armin van Buuren
Evotions zoekt DJ voor Cocoon Heroes
Ben jij klaar voor Intents Festival?
Dirty Workz special Night of the Dj's
30 mei 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Steve Rachmad bij Indigo Aera en San Proper nodigt Zip uit
Wie draait wanneer aanstaande zaterdag op Hacking the Machine?
29 mei 2012
Dit jaar is het tijd voor Judgement Day in Nederland
25 mei 2012
Hardclassics op Bloemendaal aan zee bij beachclub Vroeger
Harmony of Hardcore Festival 2012 · De Compilatie
24 mei 2012
Icon · Dr. Peacock
23 mei 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Calvin Harris exclusief op Mysteryland
De Melkweg verwelkomt Darko Esser's technoplatform Balans
Latin Lovers Pinkstereditie zondag 27 mei in BC Fuel Bloemendaal
Promomovie Full Moon on the Beach & win vliegtickets naar Ibiza
Fantasy Island
22 mei 2012
Zweeds electro duo F.o.o.l. komt naar Nederland
Djax it Up Acid Edition maakt timetable bekend
21 mei 2012
55.000 Sterren op Nature One
Cocoon heroes brengt Ibiza naar Amsterdam
20 mei 2012
Nieuw maandelijks borrelevenement in HAL16
Valtifest maakt thema en line up bekend
19 mei 2012
Tweede editie van Saw in de Effenaar
16 mei 2012
Hemelvaren met Karotte
Nopeisdope at the beach in Beachclub Vroeger
Edit Festival timetable en overige ins en outs
15 mei 2012
Nieuw, niet eerder in Nederland vertoond, soort festival in aantocht
14 mei 2012
Festivaart
12 mei 2012
Beach Dance opnieuw op Harlinger strand
11 mei 2012
Starbeach haalt de zomer hierheen
State of Core XXL
10 mei 2012
Hemelvaart in de Molenstraat
In Search of Sunrise wereldtour
9 mei 2012
UMF makes it's European debut
8 mei 2012
SKUG presents Shlomi Aber
7 mei 2012
Bassrulers Outdoor Festival
6 mei 2012
De Onaanraakbaren in de Westerunie
5 mei 2012
Flavourz Taste of Diamonds in Club Rodeburg
Uptempo Events pakt groots uit in De Vorstin in Hilversum
HEY! in de Kerk
4 mei 2012
Ruben Vitalis viert feest, en goed ook
Irreversible 5 mei Overdinkel
3 mei 2012
Wooferland Pre-Party
Let's Salsa in de Odeon
Prspct XL 15 · The indoor festival
QULT #2 aanstaande zaterdag in WesterUnie
2 mei 2012
Aanstaande vrijdag Midnight Freaks met onder andere Pirupa en Lauhaus