Partyflock
 
Nieuws · april 2012
­ Nederland
Starbeach on Tour
zaterdag 28 april 2012
De lente is begonnen als nooit tevoren. Je merkt het aan alles. Het wordt tijd om je slippers uit de kast te trekken!
Derde editie Transistor Rhythm
zaterdag 28 april 2012
Club Up en De De Kring zijn zaterdag 5 mei toe aan alweer de derde Transistor Rhythm editie van 2012. 'Let your heart beat to the Transistor Rhythm'.
Pacha festival
zaterdag 28 april 2012
De line-up van de wereldprimeur van het Pacha Festival in Amsterdam is enthousiast ontvangen en liefhebbers kijken reikhalzend uit naar zaterdag 19 mei 2012. De dag dat wereldsterren als Luciano, Pete Tong, Bob Sinclar, GoldFish, Sunnery James & Ryan Marciano, Carl Craig & Dennis Ferrer naar het Amsterdamse Java Eiland afreizen.
Kom op 30 april naar de allerbeste Koninginnedag afterparty: The Official Queensday Party. Een heerlijk knalfeest waarbij je heerlijk twaalf uur lang (!) kunt los gaan op de vette beats van topdj's. Dit is the place to be als om 20:00 uur alles is afgelopen in de stad. Het gaat te gek worden! De organisaties zijn druk met de voorbereidingen en het gaat te gek worden!
Vanavond barst het Oranjeweekend los: vanaf middernacht keert Housequake-duo ROOG en Erick E de Sugar Factory binnenstebuiten!
Op zaterdag 2 juni kunnen de voetjes van het zand in Bloemendaal voor de met uitsterven bedreigde orang-oetan. Monkey Business organiseert voor de 8e keer het succesvolle benefietevenement 'Save me at the beach' bij het befaamde strandpaviljoen Woodstock 69. Doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het behoud van de orang-oetan en zijn regenwoud.
Hell's Basement presents Promo
donderdag 26 april 2012
Op deze editie van Hell's Basement wat op 4 mei plaatsvindt, zullen de heren Promo & Dr. Peacock centraal staan. Op Hell's Basement, wat georganiseerd wordt door Lunatic & Miss Hysteria, worden vooral de hardere stromingen ten gehore gebracht zoals hardcore, darkcore, industrial en frenchcore.
Night of the Dj's
donderdag 26 april 2012
Het jaar 2012, in de vroege ochtend op zaterdag 28 april begint de temperatuur in de nucleaire reactor in de kerncentrale 'Takens' in het rustige dorpje Balkbrug op te lopen. Technici snellen zich naar de reactor om te zien om te zien wat er aan de hand is en of erger kan worden voorkomen. Maar al snel blijkt de vrees van de technici terecht....D-Block & S-te-Fan, Audiofreq, NitrouZ, MC Villain
Voor een goed dancefeest hoef je dit jaar niet de trein te pakken naar Amsterdam. En dat komt goed uit nu alle grote evenementen uit het centrum van onze hoofdstad zijn verbannen.
Aanstaande maandag is het zover, het is weer Koninginnedag! Daarom is het hoog tijd om jullie op de hoogte te brengen van de wie, wat waars voor deze veelzijdige middag!
Zo vlak voor het festival seizoen en nota bene op bevrijdingsdag gooit Redevice er nog even een knaller uit: Redevice invites Brendon Moeller.
Volgende week is het zover: dan bewijzen we op de heerlijkste house beats onze eer aan de Koningin. Maak je klaar voor een avond om niet snel meer te vergeten! Met twee koninklijke stages, vette visuals, special effects, live artiesten en helden als Nicky Romero, Quintino, The Partysquad, Sidney Samson, Shermanology en veel meer ben je klaar voor Koninginnacht 2012.
De Wereld Draait Hardcore
zaterdag 21 april 2012
Zondag 29 april ontvlamt Nederland in het oranje tijdens de Koninginnenacht in de straten en kroegen. Allemaal leuk en aardig, maar Koninginnenacht krijgt pas zijn ware betekenis tijdens een zeer speciale nacht in de Bob's te Uitgeest.
Line-up Dancetour Lelystad 2012
zaterdag 21 april 2012
Het is weer bijna Hemelvaart en dus weer tijd voor de zesde editie van Dancetour Lelystad! Vorig jaar werd het gratis dance evenement bezocht door duizenden bezoekers. Dancetour vindt dit jaar plaats op de nieuwe locatie Parkwijk, op donderdag 17 mei.
Superstars
vrijdag 20 april 2012
Na een weergaloze zesjarig bestaan editie van Superstars in februari ligt er nu de uitdaging deze laatste editie wederom te overtreffen. Superstars presenteert House of Orange! Fabulous house music. Full entertainment, women center of attention.
Het is lente! Hoog tijd om weer eens de voetjes van de vloer te gooien! En waar kan dat beter dan in het Haarlemse Patronaat zaterdag 28 april? Het 80's Verantwoord circus strijkt hier zaterdag weer neer voor een vervroegde Koninginnenacht zodat je op Koninginnedag weer fris voor de dag kan komen!
Free Festival · The harder styles
donderdag 19 april 2012
Zaterdag 7 juli vindt alweer de vierde editie plaats van het gratis toegankelijke Free Festival – The Harder Styles. Na drie bomvolle edities op het Atlantisstrand van Almere, zal het event naar the next level worden gestuwd. In drie verschillende area's hoor je de beste hardstyle, hardcore en early hardcore voorbijkomen door absolute toppers in de scenes.
QDAY t.e.a.b.
dinsdag 17 april 2012
Koninginnedag op de NDSM-Werf in Amsterdam Noord is geniaal gestoord, met bizar vermaak en een te gekke programmering. Van kunst tot kitsch, van vintage tot rommel, van dj's tot bands: het hele NDSM-Werf terrein bruist met muziek, theater en entertainment!
Goed nieuws voor de Rotterdamse Koninginnennacht-aanhangers. Op 29 april heropent Heidegger haar deuren met een spectaculaire koninginnennacht-editie van Snoozebar. Dit oer-Rotterdamse feest is hét antwoord op de zoektocht naar de ultieme koninginnennacht party.
Zandvoort Alive
dinsdag 17 april 2012
Op 13 mei aanstaande gaan in het Zandvoortse Mango's Beachbar de voetjes spreekwoordelijk en letterlijk van de vloer, met wat wederom belooft een zinderende editie van Zandvoort Alive te worden.
Latin Lovers in 013
zondag 15 april 2012
Na het succes en het debuut van Latin Lovers in Tilburg komt het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland maar weer al te graag terug in een van de beste poppodia van Nederland: 013! Opnieuw zal de gehele 013 magisch omgetoverd worden tot een ware jungle vol tropische sferen die je doen denken aan die fantastische zomervakanties.
Metropolitan invites Heavensgate
donderdag 12 april 2012
Nadat alle tranceliefhebbers volledig aan hun trekken zijn gekomen tijdens ASOT550 is het in april weer tijd voor één van de kleinschaligere, maar minstens zo lekkere trancefeestjes in Culemborg. 21 April staat Metropolitan in de Crystal Venue op de agenda en dat is toch wel weer een knalfeest om naar uit te kijken!
Drum 'n bass staat in 2012 in het teken van 10 Years of Major League. Op vrijdag 11 mei viert het bekendste drum 'n bass feest van Nederland dit met een exclusief optreden van Andy C: Alive.
Sinds jaar en dag is de Starbeach DJ contest een magneet voor jong DJ talent uit de lage landen. Ook dit jaar hebben honderden talenten uit alle windstreken deelgenomen en inmiddels zijn de veelbelovende winnaars bekend.
The Official Queensday Party
woensdag 11 april 2012
De voorverkoop van The Official Queensday Party is al gestart. Na een gigantische stormloop op de early bird tickets zijn er inmiddels nog maar enkele tickets beschikbaar. Zorg daarom dat je nu een ticket hieronder bestelt, om teleurstelling te voorkomen!
Super Sunday Queensnight special
woensdag 11 april 2012
Helden als Nicky Romero, Quintino, Shermanology, Sidney Samson, Vato Gonzalez en The Partysquad zijn maar een paar namen in de line-up. Gaat jouw oranje hartje ook sneller kloppen van bovenstaande namen? Of wil je gewoon lekker knallen op een feestje met mooie aankleding, dikke visuals en knallende houseplaten?
Na een landelijke zegetocht beleeft Citymoves nu ook in Den Bosch haar eerste jubileum. De vijfde editie van het openlucht dancefeest is dit jaar daarom gratis te bezoeken en wordt een spektakel zoals die nog nooit is opgevoerd. De organisatie van Citymoves meldt met trots de line-up, waarop ondermeer Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell en Partysquad prijken.
Preparty Mollepop
dinsdag 10 april 2012
Voor iedereen die niet meer kan wachten op het lekkere weer en Mollepop 2012 heeft Re:Events een oplossing bedacht! Dit is het startjaar van Re:Events, daarom pakken zij extra voor jullie uit en geven zij een lekkere opwarmer voor Mollepop 2012!
Mollepop 2012
maandag 9 april 2012
De eerste zomerkriebels beginnen alweer te komen bij het zien van de strak blauwe lucht, het lekkere zonnetje, de vogeltjes buiten en alle mensen die naar buiten komen. Bij deze zomerkriebels hoort natuurlijk ook een festival! De nieuwe organisatie Re:Events pakt uit met een zomers festival in Gilze. Mollepop & Re:Events present to you: Mollepop 2012 – Re:Charged!
Vandaag maakt Prosperity productions de volledige lijst met arrestanten helemaal compleet. De kopstukken en de elite van de hardstyle-scene zijn achter slot en grendel geplaatst in de levensgevaarlijke San Quentin gevangenis! Op zaterdag 2 juni worden onderstaande rebellen losgelaten op het strand van Bloemendaal.
Ibiza Goes Hard 2012
zondag 8 april 2012
Op zaterdag 18 augustus 2012 wordt er geschiedenis geschreven. De liefde voor hardere stijlen zal samen worden gebracht op het meest iconische party eiland ter wereld. Dit is 'Ibiza Goes Hard'.
Ondanks het tegenvallende weer van afgelopen weekend, hangt de lente mood al flink in de lucht. Voor Pete Bandit & Jason Shae (SQUZ, Amsterdam) kan de zomer echter niet snel genoeg beginnen! Gelukkig voor hen is er vrijdag 13 april Loesoe Eiland in Club LUX, Utrecht.
Op vrijdag 27 april viert AIR een weekend lang zijn twee jarig bestaan. Om deze speciale gelegenheid te vieren nodigt AIR het label Minus en haar topmannen uit.
Fresh FM House Top 1000
zaterdag 7 april 2012
De stemmen zijn geteld, de lijst is samengesteld en de DJ's hebben er zin in. Fresh FM is afgelopen vrijdag om 10.00 uur gestart met het uitzenden van de Fresh House Top 1000!
Het is tien uur in de ochtend op een kalm ogende zaterdag in april. Den Haag staat op van een roerige werkweek. De meeste inwoners van de hoofdstad van Zuid-Holland genieten van een kop koffie en pakken de rust eens goed beet.
Aanstaande vrijdag, 6 april 2012, staat er weer een nieuwe editie van Strangerz voor de deur. Naast deze editie staan er nog twee andere edities in de planning.
Voor de meeste mensen zal Final Resolution niet direct een evenement zijn wat de meeste mensen wat zegt. Final Resolution is het concept waar Moon Star Events nieuw en opkomend dj talent in het genre hardcore de kans geeft om hun kunsten aan het publiek te vertonen. Maar vooral om te laten horen wat zij in huis hebben.
Bright is de nieuwe clubavond van Tropique in samenwerking met Poppodium EKKO in Utrecht. Bright laat als antwoord op vaak donkere Dubstep en Techno avonden een aantal frisse geluiden op een laagdrempelige manier samenkomen. Na een knaller van een eerste editie, een volle bak en een geweldige twee uur durende set van Addison Groove, is Bright op 25 mei terug met niemand minder dan Jam City en Presk.
De Luikse evenementen organisatie Legendz heeft zijn tussentijdse kalender samengesteld voor 2012 en het belooft een bijzonder feestelijk jaar te worden. Momenteel staan er niet minder dan negen events gepland op verschillende locaties in Luik, Wallonië en zelfs Antwerpen.
Aanstaande zaterdag is het dan echt tijd voor Full Moon. Vanaf 21:00 uur zal het feest los barsten in The Sand met o.a. Marco V & Quintino! Lees in dit bericht belangrijke informatie en kom natuurlijk alvast in de stemming.
Promo
woensdag 4 april 2012
18 mei vormt de Oude Zaal van de Melkweg het decor voor de showcase van het in diezelfde maand te releasen True Tones album. Het is alweer het 5e hardcore album dat Sebastian Hoff op de planken zal leggen. De programmering van deze avond zal logischerwijs dan ook muzikaal gezien grotendeels in het teken staan van het presenteren van het nieuwe materiaal, aangevuld met sets van artiesten waarmee Promo de afgelopen maanden in de studio heeft gezeten.
Op 29 en 30 april staat de Korenmarkt in Arnhem weer geheel in het teken van het Oranjefeest. Net als in de rest van de stad zijn de voorbereidingen al maanden in volle gang. Met twee podia en een programmering die gevarieerder is dan ooit lijkt de Korenmarkt dit jaar weer een van de grote trekpleisters te worden van het feest.
Zaterdag 14 april aanstaande vindt de derde editie van Underground plaats. Met dit keer als thema 'goes to prison'. De laatste voorbereidingen zijn in volle gang en Underground maakt nu alvast de lang verwachte timetable bekend.
Line-up Music Republic
maandag 2 april 2012
Het grootste outdoor festival van Rotterdam presenteert met trots haar volledige programma van 2012! Het meest zomerse outdoor dance-event van Rotterdam pakt flink uit met meer dan 40 internationale en nationale artiesten en live acts. De diverse muziekstijlen house, techno, electro, techhouse, hip hop, dupstep en urban zijn verdeeld over vier area's en gaan er op zaterdag 2 juni voor zorgen dat dit festival meteen de mooiste zomerbeleving van 2012 wordt.
Gatecrasher meets TWSTD
maandag 2 april 2012
Iedereen die Koninginnenacht in stijl wil afsluiten of de hele Koninginnedag echt feestend wil vieren, is tussen 12:00 en 20:00 uur van harte uitgenodigd bij 'God save the Queen' aan de Spaarndammerdijk, de goddelijke samenwerking tussen TWSTd en Gatecrasher.
Timetable Decade
maandag 2 april 2012
De timetable voor de Decade - Buzz Fuzz & Champ-e-on Birthday Bash op 14 april is bekend. De beste oldschool en early hardcore tracks zullen door ARE48 knallen. Van begin tot eind non-stop beuken als vanouds. Like Decade Events op Facebook en maak tot 5 april kans op gratis tickets. Buzz Fuzz, Champ-e-on, Gizmo, The Darkraver, Vox, Bass-D, Damage, G-Town Madness, Skorp, Raoul - D.K.C., Demassus, Bartello, MC Jaapie & MC I See.
Na het overweldigend succes van Refresh in het Haarlemse Patronaat brengt Prosperity productions Refresh nu naar het strand van Bloemendaal aan Zee! Ze kunnen met trots melden dat Refresh gehouden gaat worden in de mooiste beach club van Bloemendaal, namelijk Fuel
Benji B, één van meest invloedrijke underground DJ's van de laatste jaren, vereert deze maand Canvas wederom met een bezoek.
Final info Schranz Anders
zondag 1 april 2012
Nog even wachten en het is zover! Na maanden van voorbereiding presenteert de Almeerse organisatie LB Events op 6 april de tweede editie van Schranz Anders!. Zoals reeds bekend bij de bezoekers van de eerste editie beloofd ook deze nacht weer bol te staan van het hardere techno, schranz en industrial werk!
Op Koninginnedag vindt in de Melkweg de eerste editie van de nieuwe clubnacht Wired plaats. Deze nieuwe avond gaat een aantal keer per jaar plaatsvinden en wordt dé nieuwe nacht voor house en techno in de allerbreedste zin.
28 april 2012
Starbeach on Tour
Derde editie Transistor Rhythm
Pacha festival
27 april 2012
Beste afterparty Koninginnedag is in The Sand
Housequake houdt generale repetitie in de Sugar Factory
26 april 2012
Dansen voor de orang-oetan op Save me at the beach
Hell's Basement presents Promo
Night of the Dj's
25 april 2012
Grote en intieme techno-events tijdens Qday & night in Utrecht
Timetable en laatste informatie omtrent Queensbass
24 april 2012
Redevice invites Brendon Moeller in Studio 80
23 april 2012
Timetable en laatste info Super Sunday Queensnight Special
21 april 2012
De Wereld Draait Hardcore
Line-up Dancetour Lelystad 2012
20 april 2012
Superstars
Haarlem viert een vroege Koninginnenacht
19 april 2012
Free Festival · The harder styles
17 april 2012
QDAY t.e.a.b.
Heidegger Rotterdam heropent met Snoozebar
Zandvoort Alive
15 april 2012
Latin Lovers in 013
12 april 2012
Metropolitan invites Heavensgate
Drum n Bass nacht Major League viert tienjarig bestaan
Local hero's gaan internationaal met de Starbeach DJ contest
11 april 2012
The Official Queensday Party
Super Sunday Queensnight special
Bijzondere editie Citymoves Den Bosch
10 april 2012
Preparty Mollepop
9 april 2012
Mollepop 2012
Volledige line-up San Quentin Festival bekend
8 april 2012
Ibiza Goes Hard 2012
Pete Bandit en Jason Shae gaan helemaal Loesoe
AIR nodigt Minus uit voor 2 jarig bestaan
7 april 2012
Fresh FM House Top 1000
Den Haag maakt zich klaar voor nieuwe editie Incognito
6 april 2012
Drie nieuwe edities van Strangerz
5 april 2012
Pand 3 voor de laatste keer in het teken van Final Resolution
Tweede editie Bright met Jamcity en Presk
Legendz maakt zich klaar voor een bijzonder feestelijk 2012
Deze zaterdag Full Moon: er zijn nog enkele tickets
4 april 2012
Promo
3 april 2012
Korenmarkt in de ban van Oranjefeest
Underground goes to Prison presents the timetable
2 april 2012
Line-up Music Republic
Gatecrasher meets TWSTD
Timetable Decade
Refresh on the beach in beachclub Fuel
1 april 2012
Britse Benji B vereert Canvas wederom met bezoek
Final info Schranz Anders
Eerste editie Wired op Koninginnedag