Partyflock
 
Nieuws · maart 2012
­ Nederland
Over minder dan drie weken is Miss Djax' roemruchte technoconcept in De Loft XL een feit: op zaterdag 14 april kunnen (hard-)technoliefhebbers hun hart ophalen bij Djax it Up XL. In dit bericht lees je wie wanneer plaatsneemt in de dj-booth en hoe je vrijkaarten voor dit fantastische feest kunt winnen.
De tijden van ijs en lage temperaturen zijn gelukkig weer voorbij. Ze maken weer plaats voor de vele zonnestralen en blauwe lucht. Echte muziekliefhebbers kijken weer uit naar het nieuwe festival seizoen. Een zomer waarin het Dedemsvaart Dance Event (D-DAE) weer terugkomt!
Dj Hardwell uit Breda heeft een remix van een nummer van de Amerikaanse popster Rihanna gemaakt. Hardwell, beter bekend als Robbert van de Corput, noemde het lied in de talkshow De Kamer van Brabant 'de kroon op zijn werk'.
Partyyyy Kicking Time
donderdag 29 maart 2012
Eindelijk is het zover...na vele geruchten en speculaties zal op zaterdag 21 april de eerste editie van Partyyyy kicking time Hoofddorp op zijn grondvesten doen schudden!
Storm
woensdag 28 maart 2012
Er is Storm op komst. Van slepende noise tot keiharde tekno, Storm staat voor een duistere nacht piepen, beuken en kraken. De kracht ligt in de muzikale breedte. 120 BPM rhytmic industrial tot 220 BPM in een opbouwende lijn aan elkaar geregen. De verbindende elementen tussen deze stijlen zijn de vieze sound en de duistere sfeer. Dit trekt dan ook een gemêleerd en eigenzinnig publiek, met bezoekers die zowel uit de tekno, hardcore als goth scene komen.
A day at the park vormde de laatste jaren menig hoogtepunt in het zomerseizoen. Nu bestaat het kleurrijke festival in het Amsterdamse Bos vijf jaar en trekt hierbij alles uit de kast voor een grootse jubileumeditie op zaterdag 21 juli. Met trots presenteert A day at the park daarom vandaag haar line-up, verwacht een uitzinnig verjaardagsfeest
Absolutely Queensnight, Koninginnedag Enschede en Bevrijdingsdag Enschede zijn qua datum natuurlijk geen nieuws, qua inhoud des te meer want er staat een spectaculair programma in de planning dat ervoor zal zorgen dat Enschede een bolwerk zal zijn dat massaal de Koningin en haar vrijheid viert.
Click at the beach
dinsdag 27 maart 2012
Ongedwongen dansen met de blote voeten in het warme zand met uitzicht op de kabbelende zee en een vriendelijk kolkende menigte om je heen. Vanaf zondag 8 april kan dat weer. Click organiseert dan de eerste Click at the Beach editie van het jaar. Na de onvergetelijke feesten van voorgaande seizoenen staan er ook voor de lente en zomer van 2012 weer veelbelovende Click at the Beach edities in de planning bij Woodstock 69 in Bloemendaal aan Zee, de fijnste strandtent van de Nederlandse kust.
We Love Rotterdam
dinsdag 27 maart 2012
Op zaterdag 19 mei heeft poppodium De Nieuwe Oogst i.s.m. Interlab Music een absolute primeur door het Engelse partylabel We Love Music naar Nederland te halen. Wie Space Ibiza roept, roept in een adem de fantastische feesten die op zondag worden gehouden en die wereldwijd naam en faam hebben verworven onder de titel: We Love Space.
Hardshock Festival update
maandag 26 maart 2012
Hardshock Festival telt af. Nog maar een kleine drie weken te gaan voor het eerst echte Hardcore Festival van het seizoen! De meeste van jullie zullen nog wel brak zijn van Masters of Hardcore, maar vanaf vandaag staan de komende drie weken toch echt in het teken van Hardshock Festival: hét nieuwe hardcore festival van Nederland!
Line-up day 2 Intents Festival
maandag 26 maart 2012
Day 1 van Intents Festival staat inmiddels al goed op de kaart. Dit jaar pakt Stichting De Kloontjes op Day 2 ook flink uit met ruim veertig artiesten verdeeld over drie grootse area's. Met een vette harder styles outdoor mainstage, een tent waar je kunt genieten van 'the hottest house beats' en een area waar je meerdere 90's dance en happy hardcore helden tegen het lijf loopt, mag je Day 2 van Intents Festival niet missen!
Access #2
zaterdag 24 maart 2012
De daverend succesvolle eerste editie van Access geeft genoeg reden het dunnetjes over te doen. Een gloednieuwe Access staat klaar op zaterdag 5 mei 2012 in het Paard. Bekijk de aftermovie van de eerste editie hier:
Beachclub Sunrise opent zondag 8 april, eerste paasdag, op stijlvolle wijze haar deuren. Met een aantal zonovergoten lentedagen in het vooruitzicht is Beachclub Sunrise helemaal klaar om het zomerseizoen in te luiden. Niemand minder dan Shermanology, befaamd door hun recente hit 'Can't Stop Me Now', de immens populaire Jordy Dazz en Leroy Styles vormen de hoofdacts bij deze officieuze start van de zomer.
Wunderbar
zaterdag 24 maart 2012
Op Hemelvaartsdag wordt herdacht dat grote vrind JC is opgevaren naar de hemel. Een nationale vrije dag waarop velen er op uit trekken om feest te vieren. Van oudsher stonden mensen vlak voor dag en dauw op om al zingend en dansend op blote voeten door het gras te lopen, het zogenaamde 'dauwtrappen'. Men geloofde destijds dat dit ritueel een magische en genezende werking had...
Op zaterdag 24 maart 11u stipt, exact twee weken voor de officiële voorverkoop, start een speciale voorverkoop voor België. Hier wordt 40% van de totale capaciteit (60.000 bezoekers per dag) exclusief aan Belgen verkocht. De andere 60% gaat twee weken later, op zaterdag 7 april, in verkoop bij de start van de voorverkoop voor België en de rest van de wereld.
Ook dit jaar heeft lokaal DJ talent uit Dordrecht de kans om een plek in de line-up van Dancetour Dordrecht te winnen. Iedereen uit de omgeving van Dordrecht kan zich nu inschrijven via Facebook.
Vince, Bass-D, Dr. Rude, The Darkraver, Pavo, Coldfusion, Raoul Coolman, SpeakerFreakz met als klap op de vuurpijl uit Engeland Kidd Kaos zullen de Amsterdamse partytempel The The Sand met freestyle hardbass op de kop zetten.
Op zaterdag 31 maart is het weer Rockit-time in de WesterUnie. De lente is er weer, de terrassen stromen vol en het leven wordt door een roze bril aanschouwd. Als voorproefje op Free Your Mind Festival is Mono uitgenodigd om met een verfrissende line-up de boel op stelten te zetten.
AIR & Paradiso gaan een unieke samenwerking met elkaar aan door een gloednieuw, liberaal festival te organiseren. Op zondag 22 juli 2012 vindt voor het eerst het Milkshake festival plaats in het Westerpark in Amsterdam.
Afgelopen zondag hebben duizenden mensen samen met Beachclub Vroeger en Nopeisdope het strandseizoen ingeluid tijdens een spetterend feest. In een uitverkocht huis draaiden Quintino, Ralvero, Irwan, Suyano, Billy the Kit, Bisbetic en alle andere artiesten het Bloemendaalse publiek naar een andere planeet.
Dat Edit Festival met open armen wordt ontvangen, is uit de verkoop van de early-birds gebleken. In februari zijn alle 1000 vroege vogel kaartjes binnen nog geen drie weken over de toonbank gevlogen. Maar ook de reguliere tickets blijken erg in trek. Maar met nog ruim 2 maanden te gaan zijn er nog voldoende kaartjes voor de liefhebbers.
Taste-it!
woensdag 21 maart 2012
De terrassen worden weer uitgestald en strandtenten worden opgebouwd, volgens een goede traditie betekent dat maar één ding: Taste-it! keert terug naar de kust van Bloemendaal aan Zee! Op Paaszondag 8 april luidt Taste-it! de officiële opening van Beachclub Fuel in.
DJ Rob is proud to announce the new German Edition of Oldschool Gangsters die op 31 maart 2012 in Megadisco Zak in Uelsen Duitsland zal worden gehouden. Wegens afwezigheid van Miss Zelda is na een lange zoektocht en veel overleg niemand minder weten te strikken dan PCP / Rave Creator die deze avond exclusief voor Oldschool Gangsters een (live) classic set zal verzorgen!
At my house
vrijdag 16 maart 2012
Op zondag 8 april 2012 zal de eerste Easter Edition plaatsvinden van At My House, ook deze keer weer in de vertrouwde locatie Bollee Events.
Na een overvloed aan mails kan Cyndium jullie melden dat op 23 maart de eerste 300 kaarten in de voorverkoop gaan. Deze kaarten zijn automatisch VIP-tickets. Cyndium-members kunnen hun kaartje via de memberlink bestellen en zijn ook automatisch VIP. Overige kaarten zullen twee weken later te bestellen zijn
YMCGay
donderdag 15 maart 2012
Na de supereditie van maart, met een mooi eerbetoon aan Whitney Houston, en het vurige thema zal YMCGay weer groots uitpakken in april met een XXL editie. Aangezien zondag 8 april met Pasen valt en heel Nederland op maandag vrij is, zal YMC Gay met deze speciale editie de tijden veranderen naar 23.00 tot 05.00.
Back to the '80's & '90's
donderdag 15 maart 2012
Verlang jij ook weer naar de tijden dat je de show stal op de hits van de Rolling Stones en Michael Jackson? Waan jezelf dan terug in de tijd met de meest geweldige hits en flashbacks uit de jaren '80 en '90 in een stijlvol aangekleed 2012.
Na een uitverkocht begin van 2012 met de Boss New Years Special, had het Boss-team even tijd nodig om bij te komen. De winnaars met hun Boss t-shirts, de breakdancers en natuurlijk het enthousiaste publiek zorgden wederom voor een knallend begin van het nieuwe jaar.
Op zondag 8 april, Eerste Paasdag, viert Matrixx het paasfeest traditiegetrouw met een speciale editie: XXlerator Easter! Met een ramharde line-up belooft dit een keihard Pasen te worden, dus het is maar goed dat je maandag vrij bent! XXlerator Carnaval deed de Matrixx al op z'n grondvesten doen trillen, maar de net aangedraaide bouten zullen het met Pasen weer zwaar te verduren krijgen!
Silent Disco Club
woensdag 14 maart 2012
Er staat weer een gloednieuwe editie van Silent Disco Club op het programma! Zaterdag 31 maart zal Club 8 weer in het teken staan van hoofdtelefoons, stampende voeten en juichende mensen! Al 8 edities gingen deze Silent Disco Club voor en steeds weer bleek er één belangrijke factor: de magie van de hoofdtelefoon.
Dit is de bekendmaking van de eerste namen voor Loveland Festival 2012. Het prachtige Sloterpark in Amsterdam wordt zaterdag 11 augustus voor het zevende jaar op rij omgetoverd tot een Loveland. Vanaf vandaag komen er iedere week nieuwe namen bij.
100% H.O.T. Hardstyle on Tour
woensdag 14 maart 2012
Zaterdag 24 maart wordt in De Loft XL in Hengelo de eerste editie van 100% Hardstyle On Tour gelanceerd. High Energy Events presenteert in samenwerking met Make You Dance Bookings een ware hardstylenacht voorzien van de mooiste gogo danseressen en de meest hotte paaldans acts.
Na een aantal succesvolle try-outs wordt op 16 maart 2012 om 17.00 uur in de middag Archimedeslaan 16 door burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht officieel geopend tijdens Springplank. Tijdens de avond en nacht kunnen bezoekers genieten van een intrigerend programma vol muziek, theater en performances.
Voor de liefhebbers van dubstep in Oost Nederland is Dubbel, 2 maandelijks in poppodium Atak te Enschede (volgende editie 21 april), natuurlijk al lang geen geheim meer, maar op 17 maart gaat het broertje van Dubbel, Dwars, ook los in De Loft XL in Hengelo.
De early bird kaarten voor Royal Rave, die afgelopen week in de verkoop gingen, zijn uitverkocht. Reguliere voorverkoop tickets zijn wel nog verkrijgbaar. Royal Rave vindt 29 april – de nacht voor Koninginnedag – plaats in Patronaat, Haarlem.
Met de stijgende temperatuur verdwijnen de laatste verkoudheidjes, komen de zomerjurken de kast weer uit en tapt de barman voorzichtig weer een witbiertje. De zomer is weer in aantocht, en daarmee dus ook Symphonica Elektronica Festival 2012!
Weg met de Melbourne Shuffle en weg met de Fistpump; op vrijdag 20 april mag er weer écht gedanst worden! PaardenKracht, bekend van de hysterische photobooths op festivals en feestjes, organiseert op die datum Horse Meets Disco in AIR. De naam zegt het al, op dit feest staat één muziekgenre centraal: DISCO.
Crazyland is wederom uitverkocht
donderdag 8 maart 2012
De ziekenhuisbedden staan klaar, de zusters staan te popelen om de patiënten de nacht van hun leven te bezorgen, er zijn artsen te overvloed in de zaal voor diegenen die hun verslaving niet in bedwang kunnen houden.....Dat dit een hete nacht gaat worden, kan zelfs de chirurg je garanderen.
SKUG presents Deetron
woensdag 7 maart 2012
Na een enerverende SKUG on Tour in 2011, is 2012 het jaar van SKUG zonder concessies! Na een winterstilte, wat bezinning, tussendoor nog oud en nieuw vieren met Einzelkind bij Pakhuis NYE en een drukke agenda voor SKUG's upcoming live act Klankarbeit, is SKUG helemaal klaar voor 2012! En hoe...
Høken, zuupen, brekken en angoan. Op zaterdag 7 juli wordt openluchttheater 'de Maat' in Eibergen voor de achtste keer omgetoverd tot een cultureel muzieksprookje waar mensen van heinde en ver naar toe komen om te genieten van een waanzinnige festivaldag.
De industriële en inspirerende ambiance van de Rotterdamse Van Nelle Ontwerpfabriek heeft al vaker bewezen een perfecte plek te zijn voor de uitbundige 'over the top' feesten van Must.
De echte winter is nog maar net voorbij, de lente begint langzaam weer wat van zich te laten horen. En over een kleine anderhalve maand staat de opening van strandtent de Karavaan in Scheveningen al weer op het programma!
De kaartverkoop voor de eerste editie van Collective d'Amsterdam Techno matinée is in volle gang. Twee zalen gevuld met de beste underground techno DJ's die Amsterdam te bieden heeft.
Knife Party op Royal Rave
dinsdag 6 maart 2012
De nacht voor Koninginnedag betekent Royal Rave in Haarlem: twee zalen met electro house, dubstep en meer bass heavy muziek. De eerste namen dit jaar zijn Knife Party, Munchi en Kuddedieren.
Met trots kan Flirterz bekend maken dat Benny Rodrigues zijn opwachting zal maken op Flirterz 'on the beach' 20 mei in Beachclub Vroeger. Voor slechts €10 kan jij jouw early bird ticket bemachtigen op www.flirterz.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A22065! De verkoop van de early bird tickets is reeds van start gegaan, dus wacht niet en wees gegarandeerd van een beach-spektakel voor maar €10.
Vrijdag 9 maart worden voor de eerste keer de internationale Hard Dance Awards in Nederland gehouden. De Hard Dance Awards zijn de jaarlijkse wereldwijde awards voor de beste DJ's, tracks, labels en nieuwkomers uit de harddance. De Hard Dance Awards worden voor de 9e keer georganiseerd door het Engelse Trackitdown.net die ook verantwoordelijk zijn voor de DJMag top 100.
Op zaterdag 24 maart 2012 vindt de nieuwe editie van Love Generation plaats in de Maassilo in Rotterdam. Love Generation is het concept dat Beatloverz opvolgde in de Maassilo. Na alle voorgaande succesvolle edities in de Maassilo en BC Vroeger in Bloemendaal is de editie op 24 maart een logisch gevolg.
Het eerste weekend van juni vindt Intents Festival plaats. Day 1 (zaterdag 2 juni) was in maar liefst 24 uur uitverkocht. De voorverkoop van day 2 (zondag 3 juni) loopt harder dan ooit tevoren. Nieuw in 2012 is dat je twee dagen kunt genieten van 'the harder styles'. Naast de vertrouwde house-area komt er op Day 2 ook een hardstyle mainstage en een 90's dance & happy hardcore area.
Op zaterdag 10 maart 2012 slaan dj Thera zijn meest gewaardeerde vrienden en collega's de handen ineen voor het ruigste en heftigste Raw Hardstyle evenement dat het Patronaat in Haarlem tot op heden binnen haar edele muren heeft mogen verwelkomen; Multigroove presents: Masters of the Chapel.
Op zaterdag 12 mei 2012 vindt de eerste editie van dancefestival Kindergarten plaats in Stadspark Oude Dijk in Tilburg. De voorverkoop van tickets à €25,- is dinsdag 28 februari gestart. The Subs (Live), Gabriel Ananda (Live), Kaiserdisco, Schoolplein en Edwin Oosterwal zijn de eerste namen die bekend gemaakt zijn voor het ééndaagse dancefestijn.
31 maart 2012
Timetable en winacties Djax it Up XL
30 maart 2012
Dedemsvaart Dance Event 2012 start early bird verkoop
Hardwell maakt remix voor Rihanna
29 maart 2012
Partyyyy Kicking Time
28 maart 2012
Storm
A Day at the Park viert verjaardag in stijl
Oranjedagen en Bevrijdingsdag uitgebreid gevierd in Enschede
27 maart 2012
Click at the beach
We Love Rotterdam
26 maart 2012
Hardshock Festival update
Line-up day 2 Intents Festival
24 maart 2012
Access #2
Officiële opening zomerseizoen Beachclub Sunrise
Wunderbar
23 maart 2012
Tomorrowland ticketverkoop start op zaterdagochtend 24 maart
Verover een plek in de line-up van Dancetour Dordrecht
Gratis feest met Darkraver, Vince, Bass-D, Pavo, Dr. Rude en vele anderen
Rockit invites Mono op 31 maart in Westerunie
22 maart 2012
AIR en Paradiso presenteren Milkshake festival
29 April Nopeisdope in Beachclub Vroeger
21 maart 2012
Newsflash Edit Festival 26 mei in Haarlem
Taste-it!
19 maart 2012
Oldschool Gangsters · Early edition
16 maart 2012
At my house
Pandemonium · Virtual Imprisonment
15 maart 2012
YMCGay
Back to the '80's & '90's
Komende editie Boss in het teken van dames
14 maart 2012
Eieren zoeken met XXlerator Easter
Silent Disco Club
Eerste namen Loveland Festival 2012 bekend
100% H.O.T. Hardstyle on Tour
13 maart 2012
Burgemeester Aleid Wolfsen opent HAL16 te Utrecht
12 maart 2012
Dubstep in Twente met Dwars en Dubbel
Early bird Royal Rave uitverkocht en nieuwe namen bekend gemaakt
Exclusieve Visual Dome voor het eerst in Nederland
9 maart 2012
Horse meets Disco op 20 april in AIR
8 maart 2012
Crazyland is wederom uitverkocht
7 maart 2012
SKUG presents Deetron
Have a Nice Day programma en grouphugs
6 maart 2012
Must in Van Nelle op goede vrijdag
HEY! Karavaan officiële strandopening 2012
Collective d'Amsterdam Techno matinée
Knife Party op Royal Rave
Flirterz presents Benny Rodrigues
5 maart 2012
Reik zelf een Hard Dance Award uit
Love generation zaterdag 24 maart in de Maassilo
2 maart 2012
Intents Festival presenteert line-up day 1
Official trailer & timetable Multigroove · Masters of the Chapel
1 maart 2012
Nieuw alternatief dancefestival debuteert in Tilburgs centrum